Sain selville mistä naiset keskenään puhuvat ja...

AivanUskomatontaTouhua

...voi jumalauta oikeesti. Ymmärrän kyllä jos teinit puhuvat tuollaisia mutta ihan aikuisten suusta ei uskoisi tuollaisia juttuja tulevan.

Eräskin 5 vuotiaan lapsen äiti dumppasi lapsen isän teinityyliin ihan vaan tokaisemalla että mä jätän sut. Ei edes yrittänyt parisuhdeterapiaa eikä mitään muutakaan, ei edes lapsen tähden. Syy tähän eroon oli VAIN JA AINOASTAAN se että oli joskus baari-illan jälkeen vienyt toisen miehen kaverilleen ja pannut sitä, lapsen isälle kertoi että olivat kaverinsa kanssa vaan lähteneet jatkoille kaverin luokse ja oli liian väsynyt lähtemään kotiin sieltä. No sitten nämä paneskelijat olivat "rakastuneet" toisiinsa ja alkaneet salaa tapailemaan. Paljosta vetoa niin se jätkä dumppaa tuon lyylin kun on pari kuukautta saanut peppua. Ei kukaan täysipäinen ala elättämään jonkun toisen muksua ja elämään keskellä sellaista draamaa jos on muitakin vaihtoehtoja, ja niitä todellakin on. Varsinkin sitten ku sille uudelle urpolle selviää millanen nainen on kyseessä.

Mutta siis se tapa jolla tämä nainen kavereilleen puhuu koko asiasta, tekee jatkuvasti pilkkaa lapsen isästä, joka vaikuttaisi olevan hyvä ja kiltti isä, sekä valehtelee sille päin naamaa tänäkin päivänä. Siis isälle ja lapselleen. Siinä taas yksi lapsi lapsi joka tarvitsee terapiaa koko ikänsä. Nämä naiset nauravat yhdessä tuollaisille jutuille, eikä vaikuta yöuniin näemmä.

Ainakin näiden naisten piiri ei juuri muuta tee kun kikattelee puhuessaan seksiin liittyvistä asioista ja kertovat miehistään aivan tasan kaiken. Omia miehiä pilkataan surutta ja vieraita yhden illan juttuja kehutaan maasta taivaisiin ja ihan "kumman kaa" meinikiä. Ottavat saunailloissaan äänestyksiä kenen panoa kannattaa kavereiden yrittää. Täysin teinityyliin. Melkein kaikki on pienten lasten äitejä, ikää yli 30.

Traagisinta tässä on se että yksi näistä vitun selkäänpuukottajista on vaimoni. Eipä tarvi luottaa siihen horoon enää koskaan. Sääli vaan että meillä on kaksi pientä lasta. Hän on jo nyt uskotellut yhdelle pahaa aavistamattomalle jätkälle että aikoo elää loppuelämänsä sen kanssa. Niinhän se on toisaalta sanonut kaikille 30 poikaystävälleen. En usko että tuo uusi kaveri olisi enempää kuin yksi typerys lisää muiden joukossa. Joka vuosi sillä on joku uusi heppu kiikarissa ja vannoo rakkauttaan. Ottaa kuvia itestään ja muokkaa niitä niin ettei näyttäisi niissä lihavalta. Pitäisköhän olla reilu ja lähettää sille kaverille ne muokkaamattomat kuvat vai olisko mulkku ja antais jätkän nähdä vasta sitten ku vaimo ottaa vaatteet pois ensimmäistä kertaa kasvotusten?

Nyt sitten tää toinen muija ja vaimoni kokevat jotain maagista yhteenkuuluvuuden tunnetta kun heillä on "sama tilanne". Molemmilla pieniä lapsia ja ovat "rakastuneet" toiseen mieheen. Voi vittu miten säälittävää.

Joskus kattelin nuorena kun naispuoliset kaverit teki tuollasta jatkuvasti ja ajattelin etten koskaan tekisi sitä virhettä että menisin naimisiin tuollaisten kanssa. Heh, niinpä niin.

Nyt vanhempana ja viisaampana tiedän että naiset on kaikki samanlaisia. Kyllä, jopa ne kiltit uskovaiset naiset. Se on yksi asia jos pettää silloin tällöin mutta toi että suunnittelee uutta elämää lasten isän selän takana ja kerskuu siitä vielä kavereilleen, se on vaan jotenkin niin vitun sairasta. Mutta mitäpä muuta voisi naisilta odottaa. Sitten itkevät toistensa olkapäitä vasten kun elämä on päin helvettiä eikä ikää ole vasta kuin 40.

No, naiset saa mitä ansaitsevat, eipä mulla muuta. Mulla on nelikymppisenä varmaan niin paljon jo rahaa kasassa, elatusmaksuista huolimatta, että voin panna kakskymppisiä aasialaisia lopun ikääni, ei paljon läskit hylly ja nalkutusta ei tarvi kuunnella.

Eli kaikkihan menee silloin oikein, kaikkien osapuolten osalta. Paitsi lasten, nehän tässä kärsii tietysti. Mutta minkäs teet kun naisia ei lasten mielenterveys paljoa näytä kiinnostavan. Perhe ei paljoa vaakakupissa paina kun "rakastuu". Heh heh.

22

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MenoaSeuraava

      Ihminen on ihmiselle susi. Molemmissa sukupuolissa ilmenee tuollaista äärimmäistä itsekkyyttä ja lapsellisuutta, kaiken yläpuolella olemista, arvostelua peiliin katsomatta, toimintaa muiden tunteista piittaamatta. Missäköhän iässä ihmiset keskimäärin aikuistuvat, suuri osa tuskin missään iässä.

      • HuhHeijaaaa

        Jossain on mennyt pahasti pieleen jos nyky-yhteiskunnassa perheen hajoaminen on vain yksi osa elämää, se on "normaali vaihe" jonka kaikkien kuuluukin käydä läpi. Näin nämä naiset asiaan suhtautuvat ilmeisesti. Omat "rakkausasiat" menee lasten edun yli.


      • Verta_joka_paikassa
        HuhHeijaaaa kirjoitti:

        Jossain on mennyt pahasti pieleen jos nyky-yhteiskunnassa perheen hajoaminen on vain yksi osa elämää, se on "normaali vaihe" jonka kaikkien kuuluukin käydä läpi. Näin nämä naiset asiaan suhtautuvat ilmeisesti. Omat "rakkausasiat" menee lasten edun yli.

        .

        "Naistenhuoneet=VERTA joka paikassa!!111!!11!!!!"

        har!11

        .


    • kunnollinen_nainen

      Menit sitten naimisiin horon kanssa. Ei kaikki naiset ole sellaisia, usko pois, mutta jostain kumman syystä nämä tällaiset "horot" aina herättävät miehen mielenkiinnon ja kunnollinen, hiljaisempi nainen ei kiinnosta kun ehkä korkeintaan kun on kaikki kylän yleiset polkupyörät jo kokeiltu. Arvaa mitä? Me emme teitä urpoja huoli enää sitten.

      • toinen_kunnollinenN

        Samaa mieltä kunnollinen_nainen kanssa. Turha tulla sitten itkemään ja sääliä kerjäämään eron jälkeen. Itse urpot tekevät valintansa. Olis kannattanu ottaa faktat selville ennen perheen perustamista.


      • niin-se-meneeM

        Veikkaan, että "kunnollinen_nainen" joutuu olemaan kunnolinen koko loppuelämänsä. Jos ei anna vittuansa monelle miehelle, ei ole mistä valita. Moni on odotellessaan ja nirsoillessaan yhtäkkiä huomannut, että kysyntä onkin loppunut ja ikä tullut vastaan, jäljellä on vain surkimusmiehiä, ja jääneet tahattomasti vanhoiksipiioiksi.


    • KiertoonVaan

      Kiertoon vaan heti. Tai voit tietysti ensin pitää pari kuukautta rentouttavaa kapakkaelämää, ja kun muija kysyy, että missäs olit niin vastaat vaan, että vittuuks se sulle kuuluu. Sit kuukauden parin päästä sanot, että meidän täytyy jutella... Sit vaan sanot sille, että sä koet eläväs epätyydyttävässä suhteessa eikä sulla ole mitään velvollisuutta uhrata elämääs ihmiseen jota sä et rakasta ja sä haluat lopettaa tän jutun nyt.

    • Edwardo_ja_suuret_korvat

      Joo-o. Voimia aloittajalle. Onhan tässä itelläkin usko lujilla ja kyynisyys tapissa naisten suhteen, kun viime aikoina on muutama kunnollisen oloinen ja koulutettukin naistuttava paljastunu pettäjäksi suhteessa tai menneissä sellaisissa. Ja kaikki ovat tosiaan fiksun ja mukavan oloisia, enkä olisi niin sanotusti oikein uskonut. Mutta pakkohan se on kun totuus on tullut useimpien itsensä suusta. Ja olenhan toki itsekkin sinkkuaikoina käynyt yökylässä paikoissa, joissa vaikuttaisi asuvan pariskunta...Enkä ite siis esitä mitään pulmusta, mutta suhde on vain suhdelaisten vastuulla.

      Näistäkin tuttavista ainakin pari otti asian melko kevyesti ja tajusi mitä mieltä miehet ovat vasta kun suoraan sanottiin mielipide toisen toverin kanssa. Hyvä että nyt edes tuntui pisto sydämmessä. Mutta mielikuvaksi itsellekin jäi, että tuo on lähinnä hyvä läppä hirnua naisten kesken kännissä.

      Sinkkuelämä on ollut ilmeisen kovaa kamaa naisten herkille aivosille. Kuvottavaa paskaa.

    • vittumitäporukkaa

      Kyllä näitä retardeja löytyy ihan molemmista sukupuolista. Ihmiset on vaan niin uskomattomia olentoja...

    • lkdshföslfhj

      Eipä miesten itsesuojeluvaisto ole kummoinen, kun näiden jännäjaanojen kanssa perustavat perheitä.

    • Jaapajaa. Kummassa seurassa aikaasi vietät. Ei 40 naiset ainakaan jaksa miehistä jauhaa. Ei niistä ole kavereitten kanssa jauhettu sitten 35vuotta täytettyä. Jos jollain on joku pettämisjuttu ollut, ei se kellekään sitä ainakaan leuhkinut ole. Jos on jotain tullut jostakusta esille, on kovasti ollut häpeissään ja nolona. Kamalan tylsää puimista noi tuollaiset sekoilut, jos niitä edes kellään on. Veikkaan että jos, on ollut kyse kaameasta vahingosta ja ylihumaltumisesta. En tunne ketään, joka olis sen luonteinen, että _jos_ pettäisi, harkitsisi hetkeäkään silti kumppanin jättämistä, oli seura ollut kuinka "ihanaa"tahansa.

      Parisuhteessa olevat naiset juttelee ihan muista jutuista kuin miehistä yleensä, kun ovat keskenään. Esim. lapsista, bändeistä, harrastuksista, kaverisuhteiden kiemuroista, sukulaisista, elokuvista, kirjoista jne. Harvemmin edes omasta parisuhteesta, jos se on vakiintunut omiin uomiinsa.
      Viimeiseksi tulis mieleen kavereiden kanssa vertailla miehiä keskenään tai arvostella kumppania. Ällöttävää.

      Kumman kaa-sarja silti naurattaa. Ihan siksi, että kyse on sinkuista. Sinkuilla on täysin oma maailmansa ja omat juttunsa. Omat sinkku-kaveritkin heittää joskus aika ronskia juttua, mutta eihän siihen varattuna voi samoin vastata. Ehkä nämä sun varatut naistutut haluaa olla sinkkuja ja siksi niillä on sinkkujen jutut.

      • "Veikkaan että jos, on ollut kyse kaameasta vahingosta ja ylihumaltumisesta. "

        Voi Veljet, ai että oikee kaamea vahinko, tekosyitä Tyhmiltä ja Yksinkertaisilta Eläimiltä......näitä voi verrata liskoihin, täysin samalla tasolla. =D


      • MGTOW kirjoitti:

        "Veikkaan että jos, on ollut kyse kaameasta vahingosta ja ylihumaltumisesta. "

        Voi Veljet, ai että oikee kaamea vahinko, tekosyitä Tyhmiltä ja Yksinkertaisilta Eläimiltä......näitä voi verrata liskoihin, täysin samalla tasolla. =D

        Sulle tulee vielä monta kertaa tippa linssiin, jos et ole sisäistänyt sitä, että suuri osa ihmisistä, miehistä ja naisista on joskus, jossain tilanteessa eläimiä. Jotkut vain kerran, jotkut toistuvasti. Riittää, kun katsoo ihan hetkisen verran yöelämää vaikka valomerkin aikaan, voidakseen todeta tämän.


      • yksinkertainen.blondi kirjoitti:

        Sulle tulee vielä monta kertaa tippa linssiin, jos et ole sisäistänyt sitä, että suuri osa ihmisistä, miehistä ja naisista on joskus, jossain tilanteessa eläimiä. Jotkut vain kerran, jotkut toistuvasti. Riittää, kun katsoo ihan hetkisen verran yöelämää vaikka valomerkin aikaan, voidakseen todeta tämän.

        Komppaan sinua täysin, minulla on silmät täysin jo auenneet, tiedän mikä toimii ja mikä ei, joten ei huolta, jos itselleni sellaisen joskus saan, niin osaan häntä myös arvostaa.....en etsi kuin kaltaistani tai hyvin lähellä olevaa, en siis vaadi paljoa, vain sen mitä se tarvitsee.

        Kiitos rehellisestä vastauksesta, Arvostan! :)


    • Prinsessa_WT_touhua

      Noi naiset mistä aloittaja puhuu on elämänhallinnassaan epäonnistuineita, huonon kasvatuksen saaneita ja luultavasti varsin kouluttamattomia (= kykenemättömiä pitkäjänteiseen työhön, ei tyhmiä siis kuitenkaan) nautinnonhakuisia ns. "white-trash" naisia... mutta joo, harmi että tuollaisiakin on, avaintermi on tuo "huono kasvatus".

      Eli on olemassa sekä mies- että naisporukoita, jotka on varsin lapsen tasolla vielä ja leikkii jotain hiekkalaatikkoleikkejä aikuisinakin, ehkä 50 v. tajuaa virheensä mutta jostain monet näistäkin koulukiusaajista/pettäjistä aina sitten jonkin kumppanin löytää vaikka lapset tehtyinä. Valitettavasti naisilla on suurempi kysyntä (= arvo) pohjoismaissa joten niillä enemmän "varaa" käyttäytyä noin.

      Mutta sääli se on lasten kannalta ettei toinen vanhemmista osaa ajatella kokonaiskuvaa. Ei sen seksin tarvi olla aina kuin nuorella naarasleijonalla vaan kompromisseja täytyy osata tehdä. Tai sitten ei tee lapsia ollenkaan vaan panee reilusti aina eri tyyppejä ja maksimoi sen puolen nautinnon elämästä.

      Mutta ei, prinsessojen pitää saada kaikki kerralla.

    • dumpattu-roska

      Nainen jätti minut ilman mitään selityksiä. Otti jonkun puliukon tilalle koska sillä on paljon rahaa. Lapsenmme se vei mukanaan haki ja sai yksinholtajuuden valehtelemalla. Asuu nyt jossain räkäisessä asunnossa sossutätien mukaan ja sossut ottamassa lasta huostaan. Itse en juo kuin harvoin, käyn töissä ja elämä on muutenkin hyvin. En jaksa taistella hullua ämmää vastaa enkä viranomaisia. Minulta ei paljon kysytty vaan olen kuin roska jonka voi talloa.

      • atshii

        Olet OK, et mikään "roska"! Olen funtisinut ja katsellut tätä maailman menoa ja todennut: Ihmiset on tulleet hulluiksi. Maailman meno seonnut täysin. Itsekin olen nainen- en kuitenkaan ONNEKSI niin ällöttävän sekopää kuin mitä ympärillä näkee. Kamalaa katseltavaa ja kuunneltavaa... Tsemppiä sinulle.


    • Selkärankainen

      Just näin. Ex-vaimosta kuoriutui samanlainen naisen irvikuva.

      Valitettavasti akat melko halpamaista ja pinnallista porukkaa.. tunteita näytellään, esitetään ja oikeesti ollaan jotain ihan muuta. Miksi? Sairasta toisen hyväksikäyttöä se on joka tasolla. Ei tuollaiseen suoraselkäinen ihminen kykynene näkemään oikeutusta. Rakastamalleni en ikinä haluaisi tehdä noin, ei-rakastamalleni en pystyisi... ihan puhtaasti myötätunnosta.

    • Uskoonusko

      Ennenmuinoin miehet tekivät mitä lystäsivät,naiset hoitivat silti kodin ja muksut..Nyt on tasa-arvo astunut peliin,naisetKIN tekevät mitä mieleen juolahtaa,muista piittaamatta..Enemmänkin luonnekysymys ja arvomaailman,ei niinkään sukupuolen..Kautta aikojen ollut uskollisia ja uskottomia..

      • Nimi_erkki

        Älä puhu paskaa. Miehet ei ennen eikä nyt hajoittaneet perhettään. Naisille se on nykyään peruskauraa.


      • miesmeneemiespanee
        Nimi_erkki kirjoitti:

        Älä puhu paskaa. Miehet ei ennen eikä nyt hajoittaneet perhettään. Naisille se on nykyään peruskauraa.

        Kaikki, jotka toimivat miten itse tahtovat ja katsovat, että minun sukupuolellani on enemmän vapautta, koska minun sukupuoleni, voivat siinä sivussa hajottaa perhettään, koska eivät välitä kuin itsestään.


      • Itsejauhatpotaskaa

        "Nimi_erkki" on ilmeisesti elänyt elämänsä tynnyrissä koska tiedot ovat noin vajavaisia ja nimet elämän asioille puuttuvat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe