Neulamäki Kuopaksen Nuppineula

YksinäinenSusku

Hei onko ketään asunut Kuopaksen kämpissä Neulamäessä. Oon muuttamassa nyt heinäkuussa tonne Nuppineulaan. En voinu käydä kattoon kun asun niin kaukana Kuopiosta. Onks Nuppineulan asunnot millasii ja minkälaista porukkaa asuu?

15

1765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HUUUHAAA

      Hei. Elä usko kaikkea mitä kirjoitetaan. Täyttä soopaa suurin osa. Tyttäreni asui kuopaksen asunnossa 3 vuotta kun opiskeli ja oli ihan tyytyväinen(neulamäessä)
      Opiskelu loppui vuosi sitten niin muutti pois kuopaksen asunnosta. Saattaa olla samoja taloja missä tyttärenikin asui. Pahkakuja 2 oli osoite.

    • Sannelianneli

      Mä asuin siellä ihan keskellä Neulamäkeä, Kantotiellä, pari kuukautta syksyllä 2010. Ja oli kyllä kiva paikka, siellä on ulkoilumaastot lähellä ja lyhyt matka yliopistolle. Se oli neljän hengen solu ja huoneet oli tosi pieniä.

      Muutettiin kämppiksen kanssa sitten keskustaan kuitenki nopeesti, koska Kuopaksella on tuo äänieristys vähän mitä on ja me oltiin aikamoisia bileissä kävijöitä sillon. Kannattaa ainaki muuttaa sinne Neulamäkeen, kun kerran asunto on varattuna, ja kattoo sitte miten viihtyy ja etsii tarvittaessa vaikka kimppakämppää tms. Tiedän toki heitäkin, jotka asuvat koko opiskeluaikansa nepalissa. :)

      Ja nykyään asun Saarijärven gettossa, ja tykkään kyllä tästäki! :D

      • YksinäinenSusku

        Joo kiitos, kiva että tänne oli tullu positiivisiakin kommentteja. Varsinkin Käpykylästä kun on samaan pihaan/taloon muuttamassa. Mulla ei oo vaan ketään kavereita kun muutan yksin niin en oo noin rohkee. Onneks en joutunu Petoseen. :I


    • 464646

      asun takaneulamäessä,,surkeeta aluetta,,hyiiii,muutan nyt pois,,

      • 646464

        Muuta vaa nii päästään sustakin. Neulamäki iha jees.


      • 8544892894

        Jos neulamäkeen haluaa muuttaa niin kannattaa etu-neulamäestä etsiä asuntoa, ellei sitten ole omakotitaloa ostamassa.


    • Nepalilainem

      Nopea ja nopea ajalla. 4kk ja yksiö saatiin. Pidän aikaa nopeana kun keskutassa menee lähes kaksi vuotta kämpän saantiin. Omani kun on edullinen viel. Vuokra 330€ kuussa. Neulamäen paha Maine johtuu pitkälti juontotien eräästä kohteesta. Tervetuloa,lyhyt matka keskustaan pyöräl 15 min .

    • NepalinKeisar1

      No jaa.. Juontotien kuopas-kämpässä asuin 90-luvun lopun ja selvisin hengissä. Kansainvälinen ilmapiiri siinä kyllä oli, mutta ei niistä ollut mitään häiriötä. Ainoa häiriö oli se, ettei asunnosta saanut sitä helkkarin summeria hiljaiseksi. Yöllä aina baarista palailevat soitteli välillä koko talon hereille, kun eivät muuten sisälle päässeet. Pääasiassa mukavaa aikaa, mukavia kämppiksiä ja hyviä muistoja. Pitää vaan asennoitua oikein.

      • minäpävainn

        Itse asustelen Nuppineulan yksiössä. Aika paljon vaihtareita joo ja aika ahkeraan grillaavat ja meluavat tuossa pihalla. Mutta ei oo nyt vähään aikaan kun oli ilmeisesti valitus heistä tehty, rappukäytävässä oli ilmoitus. :) että tervetuloa vaan joukkoon!


      • Asunut

        Jotain häiriöitä oli kun amikset maalasi 100a:n mattamustaksi spraylla siinä pihalla ja huudattivat stereoita. Purkit nakeltiin luonnollisesti luontoon. Joku talossa opetteli myös bassonsoittoa ja välistä täristi hyvin ne näppäilyt. Yläkerrassa taas asui joku perheellisempi, joka sai joka toinen vkl lapset sinne kylään ja se meteli heti lauantaiaamusta alkaen oli aivan karseeta. Kämppiksen pyörän joku pitkäkynsi vei rapun edestä, pyörävarastosta ei kadonnut koskaan mitään. Tosin kesän aikana paskasakki oli kaatanut pyörät pitkin lattiaa ja niiden yli oli kävelty sen isommin säästelemättä. En tiedä onko niitä asuntoja remontoitu, mutta vessat oli homeloukon oloisia ja hajuisia. Varastoon jemmatut pahvilaatikot muuttoa varten oli joku viisas varastokopin omistaja nyysinyt itselleen ja laittanut lukkojen taakse. No, koska lukko oli mallia "bedi" ja kokemuksesta tiesin että niiden avaimet toimivat ristiin, niin saatiin se lukko auki ja pahvilaatikot sieltä takaisin itselle. Takuulla parempiakin vaihtoehtoja on olemassa, mutta se että yliopisto on todella lähellä on iso plus. Aamulla 5min herätyksestä oli jo luentosalissa istumassa, jos nukkui pommiin.


    • kuullut

      Jos kyseessä on Juontotien talot, niin viime syksynä kuulin eräältä vaihto-opiskelijalta,että aikamoinen meno on ollut ko.kohteessa.Itse hän oli muuttanut Neulamäestä pois, mutta en nyt muista oliko se juuri Juontotien kohde.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe