Lailailailai

Eläimet

Haluun pitkät hiukset!!pitäiskö mun käyttää jtn shamppoota vai kananmunia?ois tosiiii kiva jos joku vastais☺️☺️

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öljy

      MOI! Ei kai mikään aine hetkessä toimi, hiusten kasvattaminen on aika hidasta touhua aina, itselläni lyhyet ja haluan pitääkin ne lyhyenä, mutta huomasin yhden jännän jutun...risiisiöljy (päänahkaan hierottuna)on toiminut kohdallani niin, että hiustenkasvu on nopeutunut reilusti.Olen levittänyt öljyä kaikkialle hiuksiin tehohoitona pari kertaa viikossa ja väittäisin, että kampaamokäyntini välit ovat tihentyneet...en usko sen johtuvan mistään muustakaan. Maksaa apteekissa 6e/100ml

    • hiustenkasvattaja

      Mitkään shampoot ei edistä hiusten kasvamista eikä kananmunatkaan tietääkseni.
      Jotkut ovat sanoneet että kun hieroo päänahkaa se nopeuttaa verenkiertoa(tai jotain muuta vastaavaa?) ja hius kasvaisi nopeammin tai jotain sinne päin. Ja sitten ihan toimivia on ollut pillerit jotka nopeuttaa hiusten kasvua ja myös kynsien kunto paranee.
      Jos olet malttamaton, osta hiustenpidennykset. Mutta jos oikeasti haluat kasvattaa hiuksia niin älä usko mihinkään satuihin että kun käy säännöllisesti leikkauttamassa latvoista hieman pois niin hiukset kasvaisi nopeammin, koska se missä kunnossa latvat on tai milloin on viimeksi leikattu niin ei vaikuta kasvuun. Mutta kannattaa huonot latvat käydä leikkauttamassa koska hiuksista tulee heti siistimmän näköiset (kokemusta on huonoista latvoista!).

    • SisältäUlos

      Hei itse olen koittanut kaikki mahdolliset poppakonstit, kotikonstit ja myös kalliit hiusten kasvatus vitskut, shampoot, seerumit ym ilman tuloksia. Yrittämisen puutteesta ei todellakaan ole kysymys vaan siitä että tajusin kuinka paljon kulutan aikaani hiuksiin mm. niiden kasvun miltei pakkomielteiseen seuraamiseen ja vinkkejen lukemiseen netistä..
      Tiedän kuinka tutulta ja varmasti puurolta tää jo kuulostaa mutta paras, helpoin ja edullisin vinkki: terveelliset elämäntavat
      Itse pyörittelin aina silmiä kun tämmönen kommentti putkahti esiin aina kun kysyin kuinka saisin hiukset kasvamaan nopeammin mutta pakko myöntää: totta se on. Oikea ala asteella opetettu lautasmalli eli monipuolinen syöminen joten kananmunat suuhun ennemmin kuin päähän: yksi kananmuna päivässä antaa puhtia kropalle että hiuksille korkean proteiinipitoisuuden vuoksi. Liikunnalla en meinaa monen tunnin hulluna laukkomista, reenaamista ja itsensä uuvuttamista vaan esim. puolentunnin sykettä nostava lenkki päivässä tekee hyvää mielelle että keholle.
      Muista että ihmisen ihosta, kynsistä että HIUKSISTA näkyy se mitä ihminen itseensä vetää eli sitä ei voi oikeastaan mitenkään ulkoisesti peitellä jos ei kaikki ole kunnossa sisäisesti sillä kaikki kaunis lähtee sisältä ja kumpuaa sieltä ulospäin (myös törky). Itse syön ravintolisiä esim. Piimax biotiiniä jo kolmatta vuotta ihan jo tottumuksesta mutta tiedostan sen ettei mikään vitamiini tai shampoo kasvata hiusta tai ehkä ainostaan silloin jos terveelliset elämän tavat ovat kunnossa mutta ei paikkaa tai korvaa sitä läheskään kokonaan.
      Joten SUOSITTELEN: reippaasti lenkille tai aloita rohkeasti jokin harrastus mikä kiinnoistaisi, runsaasti vettä päivässä, riittävä uni ja pyri syömään terveellisemmin kasviksia, marjoja, vihanneksia. Niitä on helppo ujuttaa ruokavalioon ja napsia välipalaksi esim. kurkkua ja porkkanaa. Nyt kesää ajatellen porkkanan syönti ei ole pahasta, se takaa myös kauniimman rusketuksenkin iholla ;)
      Kun luovuin mun pakkomielteisestä histen kasvun seuraamisesta ja olen alkanut oikeasti elämään ja liikkumaan niin mieli että hiukset voivat hyvin ovat myös vahvistuneet sillä pituutta on tullut ihan huomaamatta eikä hiuksia lähde/katkeile enään läheskään niin paljon kuin ennen vaan ne kasvaa oikeasti pituuttakin. Suosittelen kaikille! :)
      PS muista hankkia saman sarjan tuotteet jotka sopii sun hiustyypille. Saman sarjan tuotteilla saa parhaimman lopputuloksen hiuksiin ulkonäöllisesti :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe