Yksin alanyaan kesäkuun lopussa

Jennytuulia

Olen 24vuotias nainen ja menossa yksin alanyaan kesäkuun 17päivä. Tarkoitukseni on mennä vaan yksinkertaisesti rantalomalle rentoutumaan, mutta olisi kiva jos löytäisi kaveri seuraa kenen kanssa mennä vähän myös yöelämään/syömään/rannalle eli onko ketään samoihin aikoihin alanyassa ja mahdollisesti valmis tekemään uusia tuttavuuksia? :)

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KJK______

      Hei,
      täällä voisi mahdollisesti olla lähtijä tuolloin. Tosin matkaa en ole varannut, mutta matkakuume on järkyttävän suuri. Kavereista tiedän, että eivät pääse/halua lähteä matkalle, mutta yksin matkustaminen tuntuu aika kauhistuttavaltakin kokemukselta. :P Jos haluat vaikka jutustella/vaihtaa maileja, niin iske postia; [email protected]

    • Seuraalöytyy

      Kyllä sieltä seuraa löytyy kivoista Turkkilaisista miehistä. Turkkiin ei mennä pihtaamaan

    • alanyaaaan

      Onko löytynyt seuraa? Itse olen äidin kanssa menossa 19.6,(ite oon 23v

      • alanyaaa

        Viestiä laitettu


    • Alatar

      Heips! Samaan aikaan Alanyassa... mutta tätä kautta kovin hankala paremmin tutustua.
      Itse olen ollut Alanyassa todella monta kertaa. Lähtenyt yksin reissuun, mutta kun on tällainen sosiaalinen ja puhelias ihminen ei ole koskaan tarvinnut olla yksin. Nykyisin melkein ongelmana kuinka ehtii loman aikana nähdä kaikki ystävät ja tutut. Näillä matkoilla jotka olen yksin tehnyt, olen rikastunut niin monella uudella ystävällä ja kaverilla, joista osasta on tullut sydänystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja surut myös Suomessa.
      Sinun ei varmasti tarvitse olla yksin Alanyassa (jos et sitä halua). Oikein mukavaa reissua sinulle.
      Jos olet Facebookissa, niin etsi ryhmä: Alanya, mikä sinne aina vetää (sieltä ehkä löytyy mukavasti seuraa ja kavereita matkalle... minua häiritsee niin kovin kun täällä ollaan kasvottomia ja anonyymeja).

    • Jennytuulia

      Joo, itsekin matkustellut paljonkin yksin ja alanyassa ollut n.11 kertaa. Itseäni ei vaan oikeen kiinnosta nuo suomi baarit ym. Itsekin oon sosiaalinen ja tutustun helposti eli siinä mielessä ei hätää :) muuten tuskin yksin lähtisinkään. Lähinnä se yökerhoihin meno on semmonen mihin seuraa kaipaan "valmiiksi" kun en yksin viitti lähteä sinne taapertamaan :)

    • attil23

      Moi,
      Olen 26 vuotias nainen ja myös yksin lähdössä jo huomenna. Tarkoitus myös lähinnä rentoutua, mutta aina on kiva tutustua uusiin ihmisiin. Laithan viestiä, jos haluat lähteä rannalle tai sinne yöelämään [email protected]. Yksin en uskalla baariin yöllä lähteä, mutta hauskaa se voisi olla, jos ei yksin tarvitse lähteä.

    • mokkatar

      Joo, ei missään nimessä kannata liikkua yksin Alanyassa. Huumerikollisuus rehottaa ja yksinäisiä naisia raiskataan. Päiväsaikaankin saa pelätä rotösteleviä katulapsijengejä.

      • Kokkatar

        Ja höpöhö, rötöstelevät katulapsijengejä? Turkissa ei laiminlyödä lapsia, se on varmaa! Huumerikollisuuskin on kaukaa haettua. Raiskauksen uhriksi voi ikävä kyllä joutua missä vaan, jopa avioliitossa.


      • dothemath

        Mokkatarella tainnut jäädä aamulla napit ottamatta kun menee Brasilian ghetot ja Alanya sekaisin.


      • kkk8288

        en ole katulapsijengiä nähnyt Alanyassa, muuta narkkareita siellä kyllä on, eikä ihan vähänkään. Ongelmanahan on se, ettei keskiverto turisti - ainakaan suomalainen - osaa erottaa eikä varoa.

        Omana ja ihan tieteellisesti todistamattoman mielipiteenäni totean vielä ettei varsinkaan naisilla ole juurikaan sellaista street wise tilannetajua välttää ajoissa ikäviä tilanteita, vaihtamalla kadun puolta, kiertämällä eri reittiä, olla pysähtymättä jne. Rumastio sanottuna naiset on kuin miehet 2 promillen humalassa eli ihan zombina narkkijengin läpi kävelyä, laukun vahtimisen unohtamista kun näkee vaatteen näyteikkunassa, "Minulla on oikeus" nillitystä väärissä tilanteissa yms. näkee tosi paljon.

        Oma lukunsa on sitten ne sattumukset, jotka tapahtuu kun lähtee panoreissulle tuntemattoman kanssa, olipa sitten ukko huorissa tai akka "söpön pojan" kanssa tutustumassa paikallisiin ja kulttuuriin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe