Leijonien ykkösmaalivahti

MasaTelakka

Siitä kait ei enää tämän illan jälkeen liene kenelläkään epäselvyyttä. Juuse Saros kovaa slovakiaa vastaan nollapeli.
Lisäksi Saroksen ansiosta suomi otti nollapeli ennätyksen haltuun ruotsilta, jolla se on aina ollut 50-luvulta asti.
Juuse Saros on leijonien ykkös maalivahti mutta kuka on kakkonen?
Pekka Rinne, muutama nolla peli takana mutta maita vastaan jotka todellisuudessa eivät tasoltaan kuuluisi jääkiekon a-sarjaan.
Kahdessa edellisessä slovakian tavoin oikeaa jääkiekko maata usata ja venäjää vastaan rinne on päästänyt uskomattomat 10 maalia.
Rinne on hyvä maalivahti mutta ei isojen pelien mies.Tulevissa pudotuspeleissä laittaisin askiin Saroksen ja luukulle engreninin.

20

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BLOODisLIFE

      Juuse Saros on HPK maalivahti

      • mietikäänyvähä

        Juu, Rinne on paska maalilla.. ainii.. kaverihan 1/3 joka on ehdolla parhaaksi maalivahdiksi. ;)


      • mietikäänyvähä
        mietikäänyvähä kirjoitti:

        Juu, Rinne on paska maalilla.. ainii.. kaverihan 1/3 joka on ehdolla parhaaksi maalivahdiksi. ;)

        Siis NHL:ssä.


    • hhhht

      Ei tuu pelit jäämään mokesta kiinni. Suomen pakit ne se heikko lenkki on. Vituttaa tämä joka vuotinen maalivahti keskustelu. Suomella on liuta hyviä maalivahteja jotka pitäisivät joukkuetta pystyssä eli melkein ihan sama kuka siellä maalissa on. Kyllähän Kanadakin luottaa Mike Smithiin vaikka ei olekkaan parhaassa vireessään. Lisäks Kanadalla on pikkusen parempi puolustus. Muutenkin ihmisten pitäisi ennemmän kritisoida kenttäpelaajia eikä maalivahteja, esim Usaa vastaan ei voinut Rinteen piikkiin laittaa yhtäkään maalia. Vaikka Mertaranta muuta väittääkin, mertsi kun laittaa aina maalin moken syyksi. Uskomatonta että jotku jaksaa edes kuunnella niin ammattitaidotonta selostusta. Ja ihan tiedoksi vain: se on aina VIIMEISENÄ maalivahdin vika jos kiekko menee maaliin. Voitais tämä keskustelu jo lopettaa tähän paikkaan.

    • maalivahtiko

      Samaa mieltä,ihan sama kuka maalilla seisoo,hyvä puolustus kaiken aa ja oo.

    • Kagh

      Slovakia kova? Koko maassa on vain muutama tuhat mieskiekkoilijaa. Se on siinä ja siinä pitäisikö Slovakian edes olla pääsarjassa mukana. Ei jäisi moni kaipaamaan vaikka kyseinen lätkän lilliputtimaa menisi Slovenian mukana b-sarjaan.

      • koulitainer

        Mitä sillä on merkitystä montako kiekkoilijana maassa on,laatu korvaa määrän.


    • maa-livahti

      Aloittaja tietää kiekosta, siihen se jääkin. 90 luvulla esittämäsi maat kuului b-sarjaan, nykyään 2010 luvulla on kansainvälisten maiden ero huomattavasti laskenut.

      Juuso Saroksesta tulee NHL:n huippumaalivahti, se on totta, mutta kiven kova Slovakia? Kova se on, mutta jääkiekollista taantumusta on tullut. Valko-Venäjä on ja tulee olemaan kiven kova myös jatkossa. Kotimaisen liigan lisäksi pitää keskittyä myös muihin euroopan liigoihin ja pohjoisamerikan liigaan.

      Pekka Rinne piti nollilla myös kaksi kovaa maata, niidenkin joukkue sisältää laadukkaita pelaajia, joilla kokemusta mm. nhl, ahl, khl, liiga, shl tms.

      Ilman kenttäpelaajia yksikään veska ei torju kaikkia kiekkoja. Siellä pitää olla puolustajat ja hyökkääjät tukemassa.

      Mitä eroa on Rinteellä ja Saroksella? Rinne on parempi, sijoittuu paremmin ja oikein, liimaa kiekot haltuunsa, mikä aiheuttaa puolustuspään aloituksia. Rinne tuo vahvuutta heikkoon puolustukseen.

      Saros, tykkää potkia matalat vedot laitaan, valitettavasti keskelle osuu useammin. Rebound kiekko tulee päätymään useasti maaliin, mikäli puolustus ei ole hereillä / laadukas. Saattaa avata nopean vastahyökkäyksen mikäli kiekko pomppii oikein, nhl:ssä puolustusjoukkueessa ylitse muiden, tässä joukkueessa vastustaja saa pakkopelin pyörimään. Sijoittui hitaasti ja väärin maalin edusta/takana pelissä.

    • "tästä kohistaan nyt ja tämä on 7-vastaus"

      Leijonien ykkösmaalivahti on Pekka Rinne, ja voin sanoa Jalonen tietää paremmin ja Saros sai pelata vain, kun Rinteellä oli flunssa. (Eli lämminvesialtaassa vaimon/tyttöystävän kanssa, mikäli ei ole, niin kahden paikallisen naisen kanssa.)

    • Rinne_vie

      Vuosisadan vitsi. :D Juuse Saros on loistava maalivahti, mutta Rinne on silti VIELÄ parempi. Omat pelaajat ovat Rinteelle ongelma. Eilisessä Valko-Venäjä ottelussa Immonen teki Rinteelle maskia. Käytännössä esti Rinnettä torjumasta. Onneksi osui tolppaan. Eikä 2-2 tasoituksessakaan Rinteellä ollut mitään jakoja, koska näkyvyys oli 0. Valko-Venäjän 1-0 johto maali olisi ehkä ollut TUURILLA torjuttavissa. Katso alta olevalta videolta maali ja pysäytä laukauksen kohdalle. Huomaat, miten tarkasti ja NOPEASTI laukaus etenee. Aivan yläkulmaan!

      https://www.youtube.com/watch?v=mXjc3pE_gE4

      Katsohan vielä esimerkiksi Saroksen tilastoja Liigassa
      http://liiga.fi/tilastot/2014-2015/runkosarja/pelaajat/?team=&position=goalies&sort=P

      Ja Rinteen NHL:ssä
      http://espn.go.com/nhl/statistics/player/_/stat/goaltending/sort/avgGoalsAgainst/seasontype/2

      Vaikka näyttää siltä, että Saroshan tämän vei myös tilastoissa, niin mietitäänpä liigojen tasoeroa. :D Tarvitseeko edes?

      • Lätkätietäjä

        Valko-Venäjän 1-0 maali oli myös sekin käytännössä mahdoton torjua. Syöttö menee läpi kentän ja veto ihan ylämummoon. Rinne olisi yltänyt torjuntaan vain seisomalla jolloin taas alakulmat ja länget olisivat jääneet vielä pahemmin auki. Rinne teki tilanteessa ihan oikean ratkaisun ja syy olikin puolustuksessa, joka ylipäätänsä päästi syötön puolustusalueen poikki.


    • konnapuolue-kok

      koko lätkytyksen vois lopettaa......lauma apinoita typerän lätkän perässä sohimassa kepeillään.................toivottavasti tämä hölmöily loppuu suomalaisien rökäletappioon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ikileijona34

      Onko tänään Rinne pois maalilta ja venäjän superhyökkääjille yllätys maalilla nimeltään Saros? Kaippa se on ihan sama kenet sinne maalille suomalaiset laittaa. Suomesta tulee hyviä maalivahteja maailmalle.

      Suomen puolustus on kompastuskivi ja minusta hyökkäysketjutkin on mitä on. Ihmettelen suuresti miten Kemppainen-Donskoi ei ole edes samassa kentässä. Mitä kääpiö Mäntylä tekee suomen takalinjoilla?

      Mikään muu ei ole varmaa, kuin se et Kanada voittaa maailmanmestaruuden niin, että pölinä käy.

      • Katsotaan nyt jännä matsi Suomi ja venäjä -- ne pelaa nyt


    • telakka.hajos

      Masa Telakka, mites nyt tuon Venäjä pelin jälkeen? Aivan, teit tyhmän hätiköidyn avauksen, Usa pelin perusteella. Muista ensvuonna, et Suomi aloittaa aina huonosti.

    • Lätkätön

      Tuntuu, ettei peli ole aina aivan normaalia. Siksipä en juuri katsele niitä. Nuorempana koitin pelata, muttei ollut oikein minun lajini.

    • hyväsuomi

      Hyvä, että koutsi valinnut ykkösvahdin, saa rauhassa keskittyä otteluihin. Jatkuva epävarmuus "pelaanko ensi ottelun"voi lisätä suorituspaineita. Hyvin ratkaistu mokkepeluutus!

      • Laijona

        No ikäänkuin tuossa olisi mitään valitsemisen vaikeutta alunperin ollutkaan. Vaihtoehtoina maailman top-2 molareihin lukeutuva Rinne tai sitten randomi Suomen liigasta.


    • saipa-fani

      jos luulet että saros on paras. Mieti uudemman kerran

    • monikiekkonen

      Tuolla keinoin maalivahdillekin lisää tehtäviä:

      Tulisikohan jääkiekkosesta jännempi peli jos

      Laitettaisiin toinen kiekkonen yhtäaikaa peliin kanssa, toinen kekkonen myös siis samaan aikaan.

      Pelin nimi olisi silloin Kiekkonen-2, tai Kekkonen-2.

      Jos vielä enemmän laitettaisiin yhtäaikaa kiekkoja eli kekkosia peliin, olisi Moni-Kekkonen eli: kekkonen, kekkonen, kekkonen, kekkonen..... vaikka 10 kiekkoa kerralla jäällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe