Skitsofreniasalaliitto

ei-yhtään

Skitsofreniaa sanotaan sairastavan jopa prosentin verran ihmisistä. Liittyykö siihen mitään salaliittoja tai salaliittoteorioita?

26

203

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleensä on vaikea päätellä onko joku skitsofreenikko vai salaliittoteoreetikko.

      • jyg

        Jos alkaa höpöttää GS:ästä on selvä skitsofreenikko.


      • pseudopsykiatria

        http://www.foreignpolicyjournal.com/2015/05/05/conspiracy-theory-as-a-personality-disorder/
        Salaliitoissa näkyy äärivasemmisto ja äärioikeisto, kun psykiatrit ovat äärioikeistolaisia, jotka eivät hyväksy niin kultaista keskitietä kuin äärivasemmistoakaan.
        Kaiken lisäksi psykiatria ei ole tiedettä, vaan pseudotiedettä, koska sillä ei ole tieteellistä statusta. Näin ollen leimaaminen persoonallisuushäiriöiseksi salaliittokiinnostuksista on tieteellisesti epäpätevä peruste.


      • klmjnbv

      • pseudopsykiatria kirjoitti:

        http://www.foreignpolicyjournal.com/2015/05/05/conspiracy-theory-as-a-personality-disorder/
        Salaliitoissa näkyy äärivasemmisto ja äärioikeisto, kun psykiatrit ovat äärioikeistolaisia, jotka eivät hyväksy niin kultaista keskitietä kuin äärivasemmistoakaan.
        Kaiken lisäksi psykiatria ei ole tiedettä, vaan pseudotiedettä, koska sillä ei ole tieteellistä statusta. Näin ollen leimaaminen persoonallisuushäiriöiseksi salaliittokiinnostuksista on tieteellisesti epäpätevä peruste.

        >>Näin ollen leimaaminen persoonallisuushäiriöiseksi salaliittokiinnostuksista on tieteellisesti epäpätevä peruste.<<
        Aivan. Mutta uskominen esim. siihen, että Kuussa ei olla käyty, tai että USA:ssa olisi varattu 10 000 giljotiinia väestönvähennystä varten osoittaa selvästi ko. asioihin uskovaisen olevan selvästi psykiatrisen hoidon välittömässä tarpeessa.


    • sesiitäsiis

      skitsfreenikot tunnistaa vainoharhoistaan.

      • 23849

        Vaino ei ole aina harhaa. Osaa ihmisistä todellakin vainotaan jostain syystä kuten oli aikoinaan noitavainot.


      • 786r97
        23849 kirjoitti:

        Vaino ei ole aina harhaa. Osaa ihmisistä todellakin vainotaan jostain syystä kuten oli aikoinaan noitavainot.

        Silloinkin noirtavainoissa suurin osa vainotuista oli harhaisia sekopäitä, mutta se taas on ihan eri palstan asioita.


      • DrainYou

        "Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you." -- Illujen itsensä tappamaan saattanut Cobain.


      • DrainYou kirjoitti:

        "Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you." -- Illujen itsensä tappamaan saattanut Cobain.

        Moneskohan salaliittoversio tuo on Cobainista?


      • t35t

        Skitsofreenikot trollaavat suomi24:n palstoilla aika vapaasti.


    • PlanS

      "Skitsofreniaa sanotaan sairastavan jopa prosentin verran ihmisistä. Liittyykö siihen mitään salaliittoja tai salaliittoteorioita?".

      Ennen skitsofrenia ja psykoosit olivat hengellisiä ilmiöitä, ja ne koettiin lääkkeettä. Nyt ihmiset lääkitään zombeiksi antipyskoottisilla aineilla. Sekularistisen yhteiskunnan jäsen ei kestä hengellisiä kokemuksia, vaan ottaa mielummin auktoriteettiuskossaan lääkityksen, jonka jälkeen psyyke on mennyttä, ja ylipaino sekä lääkityksen aiheuttamat fyysiset sairaudet hoitavat homman loppuun. Ihmiset saadaan passiivisiksi ja työkyvyttömiksi zombeiksi vaarantamasta vakautta.

    • Psykoworld

      Suurella osalla ihmisistä tuntuu olevan ,jos jonkinlaisia paranoia fantasioita,jotka sotkee ihmisen rationaalisen ajattelun ja tekee ihmisestä omasta mielesään ylivertaisen muihin verrattuna.Skitsofreniaksi en sitä väittäisi,vaan äärinarsistiseksi persoonallisuushäiriöksi. ja tämän takia johtajuus saa mitä omituisimpia ilmenemismuotoja,kuten ääridiktatuuri,äärimmäinen rikollisuus,yleensä pahiksena olemisen,mikä mitä suurimmassa määrin kaiken demokratian ja yhteisymmärryksen surma,valitettavasti.Ja kun näitä persoonia on samassa paikassa tarpeeksi,koko ajatusmaailma noilla yksilöillä karkaa syvästi joukkopsykoottiseksi,seuraukset on nähtävissä joka päivä ympäri maailmaa.

      • äärinarskujen_uhri

        Kuulostaa järkevältä. Joukkopsykoosi on hyvä termi. Se on joillekin yksilöille niin voimakkaasti puoleensavetävä tunne, että tuskin edes huumeetkaan sellaista aiheuttaa. Kiihdyttävät käyttäytymistään tekosyillä ja pönkittävät itseään uhrien alistamisella. Ovat ylpeitä kovuudestaan (näkevät sen terveytenä) ja ovat toimivinaan yhteisen hyvän eteen.


      • Sivustaseurannut

        Joukko psyykoosissa ja puoluekurin talutushihnassa kok,kesk,rkp,vihr,vas,kd,sdp, ps jäsenet. Vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen pystyy perustelemaa poliittisia päätöksiä ja tekoja jotka aiheuttavat heikoimmille suomalaisille valtavasti kärsimystä ja tuskaa. Jokapäivä, arkena ja viikonloppuisin.

        Poliittisilla virkanimityksillä he asettavat viranomaisia valtionlaitoksin ja poliisiylijohtoon ja supojohtoon omia jäseniään. Nyt kokoomus johtaa supoa ja poliisia. Ovat sen jo miehittänyt. Heidän tehtävä on ylläpitää vaikka valtiojohdon rikollista toimintaa vudesta toisén. Ovat myös joukkopsykoosissa, maallisesta hyvästä ja vallasta sokaistuneet.

        Natosairaus on hyvä esimerkki nato fanaatikkojen joukkopsykoosista.

        ps.en kannata mitään puoluetta.


    • Varokaa_näitä

      Eräs sukulaiseni, iäkäs nainen on vanhuspsykiatrisessa sairaalassa leimattu skitsofreenikoksi, koska hän masentui läheisen ihmisen kuolemasta. Luoja meitä tästä diagnoosista varjelkoon! Lääkkeeksi mm. Efexor, Risperidon ja yhdeksän muuta 'rohtoa'.

      No, ei hän siitä voinut selvitä, kun oli yli 70-vuotiaaksi elänyt ilman lääkkeitä. 10 vuotta syönyt näitä lääkkeitä, reseptit siis on aina vain uusittu ilman että uusiva lääkäri on edes vilkaissut potilasta. Nyt hän on tokkuraisena sängyssä eikä pysty liikkumaan. Yritimme taistella vastaan, mutta siitä tuntui olevan vain se seuraus, että uusi lääke lisää tai sentään jokus vaihto suunnilleen samanlaiseen. Ei toivoakaan, että voisi lopettaa. Mutta onneksi muisti on vielä hyvä, pää selkeä, ellei nyt oteta huomioon sitä, että hän uskoo sokeasti lääkäreihin. Mallipotilas.

      Varokaa!

      http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=1163&i=WYETH_EFEXOR DEPOT
      http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=20202&d=20390

      • näiden_armoilla

        Okkultismi, ihmisviha, zersetzung, gang stalking, mielenterveyskiima, medikalisaatio...


      • jatketaanlistaa
        näiden_armoilla kirjoitti:

        Okkultismi, ihmisviha, zersetzung, gang stalking, mielenterveyskiima, medikalisaatio...

        diagnoositehtailu


      • Viheliäistä

        Noista ainakin Risperidon on ehdottomasti myrkkyä vanhalle ihmiselle. Vie nukkumis-, ulostamis- ja liikuntakyvyn. Ainakin minulla. Kokemusta tämän myrkyn pakkolääkityksestä on.


      • dsafhxtshrstrh

        Eikai joku oikeasti syö lääkkeitä 10 vuotta? Minusta lääkkeet ovat vain tilapäinen toimenpide ellei ole oikeasti pysyvää fyysistä sairautta. Mieliala-asiat voi hoitaa keskustelulla ja ihan vain elämisellä. Tuskin ihminen tarvitsee 10 vuotta mielialalääkkeitä jos saa muuten elämässään hyvää ruokaa, ystäviä, mielekästä tekemistä ja oppii hyväksymään mielensä liikkeet. Ei kai kukaan oikeasti syö kymmentä vuotta noita lääkkeitä?

        Hyvä sillä en minäkään, mutta efexoria söin kaksi vuotta nuorempana ja seuraus oli se että se antoi uskomattoman keskittymiskyvyn, hyvän vireyden, vähän kuin limitlessin pilleri, teki minusta puheliaan ja ihmisten seurassa viihtyvän. Kaiken kukkuraksi, kun olin lopettanut sen syönnin, huomasin että kehossa oli ehkä ainoastaan yksi muutos pysyvä: verenkierto jaloissa parani. Aikaisemmin kylmä suihkunlattia ärsytti ja lattiaa piti lämmittää aina kuumalla vedellä ennen kuin astuin suihkuun, nykyään kävelen ihan suoraan suihkuun eikä palella yhtään. Muutenkin tuntuu että jalat ovat lämpimämmät ja verenkierto jaloissa parempi.

        Kummallinen sivuvaikutus. Älkää nyt ajatelko että lääkkeet on ruokaa. Vika voi tulla väärästä ruoasta tai liikunnan puutteesta, kuten ylipaino, mutta ei sen ylipainon takia pidä syödä lääkkeitä muuttamatta niitä mahdollisia asioita, jotka ovat aiheuttaneet ylipainon. Lääkkeen pitäisi olla hetkellinen hoito, joka auttaa tasapainoon pääsyyn.


    • valtavasti.VAS.psykopa

      > Salaliitoissa näkyy äärivasemmisto ja äärioikeisto, kun psykiatrit ovat
      > äärioikeistolaisia

      Ihan Vasemmistoliittolaisia ne ovat. Katso vaikka Hämeenlinnan kaupungin valtuusto - täällä on vasemmistolaisia psykiatreja vallan hirveän paljon liikaa.

    • väärä.kohde

      Psyko- ja sosiopaattiset "minä itse" tunnevammaiset narsistit ovat uhka, eivät tunnehuippuiset "skitsofreenikot".

      Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

      Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynärpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvä velikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

      Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

      Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

      Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä

      http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139

      "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

      Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

      Kukaan ei ole tavannut tunneälykästä oikeistolaista
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14278116/kukaan-ei-ole-tavannyt-tunnealykasta-oikeistolaist

    • Teletap

      Uskon, että jotkut pystyy "lukemaan ajatuksia".
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14240455/uskon-etta-jotkut-pystyy-quotlukemaan-ajatuksiaquot-

      Narsistit ja erityisherkät ainakin. Narsistien manipulointikyky perustuu siihen ja erityisherkän perillä olo itseensä liittyvistä asioista pelkästään intuition avulla. Molemmat aistii ihmisistä paremmin asioita ja ovat tarkkaavaisempia kuin "tavikset". Narsisti kokee tämä asian vain hyvänä ja hyödyksi, mutta erityisherkälle se aiheuttaa ylimääräistä stressiä ja kuormittumista.

    • eiskitso

      Skitsofrenia voi puhjeta erityisen herkillä ihmisillä. Voi olla, että joku sairas psyko on hyökännyt herkän ihmisen kimppuun josta tuli sitten skitsofreenikko.

    • Mielikuvitussairaus

      Ei liity muuta kuin, että skitsofrenia on mielikuvitussairaus. Jos tätä haluaa salaliitoksi joku kutsua niin sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe