Kiljuvat kakarat ruokatauolla

Duunarilpr

Hei te sinappiruiskuja mukana kuljettavat akat. Antakaa työssä käyville ruokailurauha ja pysykää poissa klo 10-14 välillä ruokapaikoista. Kiitos ja maailma pelastuu!

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 124

      Ota omat eväät ja mene metsään syömään ni ei tarvii kuunnella jos et pysty pienessä metelissä syömään perkeleen

    • KotiataiKuria

      Eikö niitä kiljukauloja voi jättää kotiin? Tuutte ihmisten ilmoille vasta, kun ne tuotokset osaa käyttäytyä ja olla hiljaa? Tänään vitutti ruokakaupassa kattoa, kun joku vastuuton lehmä anto räkänokkansa lähmiä kaikkia tuoretiskissä olevia hedelmiä mielensä mukaan. Rupesi kanttura vinkumaan, kun sanoin, että hänen pitäisi ostaa kaikki ne, mitä äpärä likaräpylöineen lähmi...
      Helvetti! Pitäkää ne kiljukaularääpäleet kotona, jos ette saa niitä kuriin ja käyttäytymään!

      • menkääSiwaan

        Olen äärimmäisen samaa mieltä! Huutavat tenavat ja samoin käyttäytyvät vanhemmat voisivat pysyä kotona tai mennä vpk:lle hoitamaan sireenin virkaa.. Ovat todella raivostuttavia nämä paksumahaiset reppuselkäiset "äitylit", jotka tukkivat kauppojen käytävät vaunuineen ja nulikoineen!!


      • ympäristömelulähteitä

        Nii oon miekii samaa mieltä.
        välil ottaa oikei kunnol aivoo ku käy jossai vaik työpäivän tauol syömäs tai kaupas, ja siel o iha vaa yks tai kaks kiljuvaa ipanaa, mitkä rääkyy ihan minkä vaa takia koko ajan.
        Hurja meteli iha turhaa.


    • jebouh

      No voi elämän kyynel!pienestä on teidänki elämä kiinni.kaikki lapset on yksilöllisiä ja vaikka kui kasvattais lapsia hyvin niin uhmaiältä ei voi välttyä!ei me äidit aleta vaa jonkun nipotuksen takia pysyy lasten kans kotona vaa siks ku teidän ruokailu menee vituiks!kappas.. lapsen kädet ku koskee vihanneksiin ni valitetaa siitä..mut entä ne perkeleen sairaat ihmiset jotka räkii ja yskii ja limasineen käsineen kopeloi vihanneksia ja hedelmiä.. tai yleensäkki kaikkea mitä kaupas on?silleen ne taudit kulkee entistä tehokkaammin.taitaa olla niin että tämän viestiketjun aloittaja vihaa lapsia ja muut typerät komppaa kaikkee turhaa!ajattelematta asiat monelta eri näkökannalta.suomi on vapaa ja jokaisella on oikeus liikkuu kun siihen on mahdollisuus!menkää työ aikuiset ihmiset vähä enemmä itteenne ja kattokaa hei pliis sinne peiliin :)

    • elämäeiolehassumpaa

      Onko aloittaja osannut käytöstavat jo syntyessään?! Jos näin on, niin hienoa, mutta aikuisiällä olet sitten ne unohtanut. Lapsetkin ovat ihmisiä eivätkä todellakaan osaa käyttäytyä samalla tavalla, kuin työmiehet...tosin kaikki työmiehetkään eivät osaa. Aloittaja on lapsivihaaja tai omissa pusseissa ei vain ole niitä toimivia siittiöitä, että olisi lapsen saanut. Katkeruus paistaa läpi.

    • boa

      Haha.. sinä joka sanot et lapset kellariin ja samoiten vanhemmat niin... jos osaat hiihtää niin suksi v*****n!älä perkeleet viisastelkoot jos ette tiiä yhtään mistään yhtään mitään!:) saatanan urputtajat nauttikaa tulevasta kesästä.aika pienestä on elämänne kii

    • sittesenähää

      Ja nämä nykyiset kiljukaulat vaihtaa siulle sitten aikanaan vaippoja. Toivottavasti harvoin.

    • suomalainennainen

      Kyllä lapsille vois opettaa että kaikkia tavaroita kaupassa ei näpelöidä, mutta mites osaat opettaa jos itsekään ei ole oppinut. Kyllä vanhemmissa on kahta sorttia niitä jotka kieltävät lapsia ja niitä jotka eivät ymmärrä kieltää.

    • onsehienoakärrätä

      Pakkoko niitä pentuja on tehdä kun ei kyvyt riitä edes oman elämän hallintaan, sen tietää mitä sellaisesta seuraa, molemmat yhteiskunnan harteilla, niin idiootti vanhemmat kun pennutkin, ei näillä äideillä/isillä ole minkäänlaisia resursseja kasvattaa lapsiaan, se on nähty, sillä vaan otetaan statusta kun ei muuta statusta ole eikä tule, sairasta.

      • Säälinsinua

        Ei kai kukaan tee lasta minkään statuksen takia vaan hoivavietin ja rakkauden.

        Oletko todella noin kylmä ihminen. Ei ole sinunkaan osasi helppo...


    • RäkänokkienPuolesta

      Taas yks lapseton Minna itkee lapsettomuuttaan ja arjen harmautta. Kun lapset koskee siihen ja tähän muden ollessa shop tai syömässä. Lapset tekee elämästä rikkaan ja tulevaisuuden kauniiksi. Minne näiden velojen elämä menee..... tyhjyyteen, itsekkyyteen, omaan minuuteen. Olette yksin elämässänne ja teitä ei muista kukaan.

      • Lapset_ovat_rikkaus

        Nimittäin yksinhuoltajat saavat aviottomien äpärien varjolla yhteiskunnalta sellaiset edut joihin eivät pystyisi palkkatuloillaan koskaan. Suuri osa noista yksinhuoltajista on ammattitaidotonta roskasakkia huonolla peruskoulupohjalla ja pärjäävät vain jos joku maksaa kulut. Noiden panijatkaan eivät maksa mitään lapsistaan joten nekin voisi steriloida saman tien. Pahimmille tehoaisi vain kastraatio joka samalla pehmentäisi häntäheikkien uhoavaa luonnetta.


      • Näinnykyään

        Lisäksi kun niiden omanelämänhallinta on tyystin rempallaan yhteiskunta maksaa lasten sekä vanhemman/vanhempien psykiatriset hoitoyritykset.
        Nykyään lapsia tekee ne joiden ei pitäisi niitä tehdä koska kyvyt ei riitä niiden hoitamiseen.


      • velat
        Näinnykyään kirjoitti:

        Lisäksi kun niiden omanelämänhallinta on tyystin rempallaan yhteiskunta maksaa lasten sekä vanhemman/vanhempien psykiatriset hoitoyritykset.
        Nykyään lapsia tekee ne joiden ei pitäisi niitä tehdä koska kyvyt ei riitä niiden hoitamiseen.

        Tässäpä se tuli julki lappeenrannanmiesten tyhmyys. Lapsia kyllä siemmenetään, muttei välitetä heistä, vaan haukutaan panojen seurauksia. Vela akat on kaiken alku ja juuri, inhoavat lapsia, mutta antavat ukkojen pettää ja siementää lapsia, jos ei nyt satu olemaan kastronoitu ja tautinen ukko, joka ei kykene saamaan naistaan paksuksi. sitten pitää inhota toisten tekemia lapsia.


      • Jebajebajee
        Näinnykyään kirjoitti:

        Lisäksi kun niiden omanelämänhallinta on tyystin rempallaan yhteiskunta maksaa lasten sekä vanhemman/vanhempien psykiatriset hoitoyritykset.
        Nykyään lapsia tekee ne joiden ei pitäisi niitä tehdä koska kyvyt ei riitä niiden hoitamiseen.

        Nimimerkille: Näin nykyään.

        Pitäsköhän siun tulla sielt siu kuplastas kurkistaa todelisuue puolelle vällee...

        Tuntus et elät aika pitkälti omas mielikuvituksessais.


      • ebajeeontyypillinenesim
        Jebajebajee kirjoitti:

        Nimimerkille: Näin nykyään.

        Pitäsköhän siun tulla sielt siu kuplastas kurkistaa todelisuue puolelle vällee...

        Tuntus et elät aika pitkälti omas mielikuvituksessais.

        Nämä lapsiperheet ei todellakaan näe kun oman pikkumaailmansa ja käyttäytyvät kaikkialla juurin niin hölmösti ottamatta muita huomioon ollenkaan käyttäytymiskyvittöminä lapset sekä vanhemmat.


      • jebajebajee
        ebajeeontyypillinenesim kirjoitti:

        Nämä lapsiperheet ei todellakaan näe kun oman pikkumaailmansa ja käyttäytyvät kaikkialla juurin niin hölmösti ottamatta muita huomioon ollenkaan käyttäytymiskyvittöminä lapset sekä vanhemmat.

        Perusteleppa.

        Sanoinko mie niin, että en ottaisi huomioon?

        Se nyt vain ei ole noin mustavalkoista kuin sinun maailmankuvasi tuntuu olevan.

        Poikkeuksiakin löytyy, mut onhan se kiva louskuttaa, eikö? ;)

        Ps. Ei mitään tarvetta laskeutua verbaliikassa tasolles... :)


    • 02588520

      Kyllä se on niin, että nämä tulevat veronmaksajat sinutkin tulevaisuudessa elättävät. Pesevät perseesi, vaihtavat vaipat ja syöttävät. Joten mitä jos lopettaisit sen kiljumisen sinappiruiskuista, senkin tuleva paskantekokone.

    • leevis3v

      Kiljuvat lapset on ihania kun ne kommunikoi juuri noin alkukantaisesti.

      Lisää huutoa kauppoihin..

      Ennken kiljunhtaa kuin niitä ikuisia joululauluja

    • idiootit

      Lapsentekoa sekä lemmikkielämen hankkimista suunnittelevien ihmisten pitäsi suorittaa erityinen tutkinto, missä neuvotaan elämän perusasioita, kuten toisten huomioon ottaminen.

      • puhdasomatunto2

        Oletko ollut sivusta seuraamassa kuinka joku on jättänyt lapsensa tai lemmikkinsä huomiotta?

        Jos et, pidä suutasi soukemmalla. Kiitos!


    • lappeenÄiti

      TEHKÄÄ LAPSIA JA TÄYTTÄKÄÄ MAA !

      LAPSIA VIHAAVAT OVAT YLEENSÄ NS " TUHKAMUNA" MIEHIÄ ( 29--49v) naimattomia joiden palleista ei eläviä siittiöitä löydy.
      asuvat takakamareissa ja syövät Viagraa kuin Simo hilloa........ hihihihihihihi.

      Hedelmällisyys on mahtavaa......

    • 423424242

      ketjun aloittaja on just tuo TUHKAMUNA

    • tuhkamunaa

      Tuhkamunat maksaa teidänkin sosiaalipummien elämisen.

    • 2222424242424

      tuhkamunat ei maksa mitään...... niillä on taskut täys tuhkaa....... ja munissa viihtyy vain saivarit hihihihihihihih

    • kolokytäviis

      aloittaja on ollut näemmä syntyjään mykkä. Ei pienintäkään inahdusta ole suustaan päästänyt. Ollut vaan hiljaa,ja tuijotellut nurkkiin. Se siis kertoo paljon tämän ketjun aloittajasta.

    • isoiitaväljäpilu

      Haluaisin aviottoman mulattiäpärän mistä löytäisin siementäjän

    • jallu1000

      joo,sitten kun kaupassa komennat lasta,ehkä kovemmalla äänellä,niin jokuu on jo soittaas lastensuojeluviranomaiselle,et kaltoin kohtelee lastaan!joskus pakko ottaa lapsi/lapset mukaan kauppaan,jos ei ole ketään hoitaas niitä!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe