Onko se nyt

MaailmanlopunOdottaja

Minulla on aavistus että maailmanloppu olisi jo alkanut, koska maailma on nykyään moraalisesti hyvin vääränlainen, luonnon katastrofeja tapahtuu jatkuvasti ja taivaalla näkyy merkkejä: punaiset kuut, auringon pimennys ja maata uhkaavat meteoriitit esim. 27.9.2015 USAan pitäisi osua 1 joka on kummasti päivä ennen viimeistä punaista kuuta. Onko täällä samaa mieltä olevia?

27

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palvelijansa

      suuren osan kohdalla ihmisistä se yllätää joka päivä! Ja jos ei ole Jumala suhde Raamatun UT mukaisessa tilassa ja kunnossa ikuisuus osoite on sinne hirvittävälle puolelle.

      Herätykseksi muituttaen.

    • Ei se kuu sen punaisempi ole kuin ennenkään. Ja mistä tieto tuosta meteoriitista? Vaikuttaa mielenkiintoiselta.
      Moraalisesti vääränlainen maailma on aina mielipide kysymys. Siihen ei kannata kantaa ottaa.

    • "Minulla on aavistus että maailmanloppu olisi jo alkanut, koska maailma on nykyään moraalisesti hyvin vääränlainen"

      Joka ikisenä aikana on ollut ihmisiä, joiden mielestä maailmanloppu selvästi ihan juuri tuloillaan, koska moraali on heidän mielestään rappiolla. Vanhimmat esimerkit tällaisesta ajattelusta ovat muinaisesta Mesopotamiasta ja Egyptistyä.
      Onko moraali todella mennyt huonommaksi? Keskivertoihminen ei koskaan ihmiskunnan historian aikana ole voinut elää niin turvattua elämää kuin nyt. Sitä ei ehkä tajua, koska uutiset kertovat ennemmin sodista kuin rauhanomaisesta kehityksestä. Ei tarvitse mennä kauan ajassa taaksepäin niin tullaan aikaan, jolloin siviileillä ei ollut minkäänlaista turvaa sodassa eikä mitään avustusjärjestöjä ollut olemassa. Länsimaiden kohdalla etenkin väkivaltarikollisuuden lasku on selvää: sata vuotta sitten Suomessa oli viisikymmentä kertaa todennäköisempää kuolla väkivallan uhrina kuin nykyään.

      "luonnon katastrofeja tapahtuu jatkuvasti"

      Ilmastonmuutoskesta johtuen äärimmäisiä sääilmiöitä on hieman aiempaa enemmän, mutta esim. tulivuorten purkaukset tai maanjäristykset eivät ole lisääntyneet. Maailmalaajuinen uutisverkko vain tuo tiedot niistä entistä tehokkaammin.

      "auringon pimennys"

      Auringonpimennykset eivät ole sattumanvaraisia tapahtumia vaan puhtaasti taivaanmekaniikasta johtuvia luonnonilmiöitä, ja niitä on helppo ennustaa periaatteessa niin kauas tulevaisuuten kuin haluaa. Aika outoa, että nykyaikana joku vielä pitää niitä ennusmerkkeina kun jo yli kaksituhatta vuotta on tiedetty, että auringonpimennykset ovat täysin säännönmukaisia ilmiöitä, joiden esiintymistiheyksissä ei ole mitään yliluonnollista.

      "ja maata uhkaavat meteoriitit"

      Meteoriitit eivät uhkaa Maata enempää tai vähempää kuin ennnekään. Tosin nykyään niihin voidaan varautua ja -ainakin periaatteessa- isommat meteorit voitaisiin torjua, jos ne olisivat törmäyskurssilla Maahan.

    • Tri_Kahvaote

      Kyllä se niin on, että ihmiskunnan touhut on ollut ammoisista ajoista ihan samaa kuin tänäkin päivänä. Samoin universumin ja planeettamme tapahtumat. Meteoriitteja, tulvia, myrskyjä, maanvyöryjä, tappamista, tuhoamista, epärehellisyyttä, ahneutta jne. Tässä kohtaa vanha sanonta osuu kohdalleen... "Tieto lisää tuskaa". Eli mitä tehokkaampaa tiedonkulku on, sitä todellisemman kuvan ihminen saa universumista, maapallosta ja ihmiskunnasta. Siksi nykyaika koetaan turvattomaksi ja pelottavaksi. Ja mitä maailmanloppuun tulee, niin kyllä ihmiskunta loppuu ennen maailmaa. Siitä pitää huolen ihmisen loputon halu kehittää teknologiaa.

      • Alkujaan

        Tieto lisää tuskaa,on alunperin raamatun Salomonin sanoma.


    • LoppuTuleeKuitenkin

      Uskon vakaasti Raamatun sisältöön. Sen mukaan merkkejä esiintyy ennen lopunajan loppua. Yksi tärkeä merkki oli Israelin valtion perustaminen v. 1948. Myöskin polarisoituminen näkyy mielestäni - hyvistä asioista tulee entistäkin parempia ja pahoista asioista entistäkin pahempia. Myös tiedon lisääntyminen ja kristillinen evankelijointi on lisääntynyt. Ne kuuluu myös merkkeihin. Irstailun yleisyys on myöskin merkki. Itse luulottelen, että paljon pitää kuitenkin vielä tapahtua ennen varsinaista tämän maailman loppua. Mutta ... joskus suuria asioita tapahtuu lyhyellä aikavälillä.

    • samaamieltä

      Siis ei maailmanloppu vaan tämän aikakauden loppu on kyllä alkanut.

      • Määrittele "tämä aikakausi".


      • Näkökulmaa
        Kaoottinen kirjoitti:

        Määrittele "tämä aikakausi".

        Saanko minä määritellä,vaikkakin kömpelösti.
        Elämme nyt rauhan aikakautta.
        Sotia tosin on,mutta niitä on ollut aina.
        Tuleva aikakausi,jossa antikristus hallitsee diktaattorina,joka hän ei ole vielä,ainakaan julkisesti,alkaa tulevana aikakautena,joka on täydellinen valvontayhteiskunta.
        Edelläkävijänä voit nähdä usa:n,jossa jo nyt voidaan kuka tahansa pidättää pelkän epäilyn perusteella.
        Epäily voi olla keksittykin.
        Ahdistuksen aika on jo alkanut,mutta tämä on vasta synnytystuskien alkua.


    • Näkökulmaa

      Lopun ajat,tai viimeisinä aikoina olisi parempi termi.
      Maailmanloppuun on vielä yli tuhat vuotta aikaa raamatun mukaan.
      Ateistitkin sanovat että ihminen tuhoaa vielä koko luomakunnan.
      Uskon itse että elämme nyt ahdistuksen ajassa,ja ahdistus tulee lisääntymään äärimmilleen,ja etenemme kohti diktatuurista poliisivaltiota sillä rikollisuus on karannut valvonnasta.
      Se kai on ollut tarkoituskin,miksi muutoin poliisivoimia vähennetään silloin kun niitä kuuluisi lisätä.
      Maahamme otetaan pakolaisaineksista kaikkein alhaisin pohjasakka.
      Ei tänne ole tarkoituskaan ollut ottaa työtätekeviä pakolaisia kuten kristittyjä.
      Kaikella tällä lisätään ihmisten pahoinvointia tarkoituksellisesti.
      Hajoita ja hallitse on vapaamuurarien mottona.

    • Tuulah

      entäpä pääskyset. missäs ne ovat. niitä ei ainakaan ole Helsingissä vielä nähty ja kesä kauneimmillaan. onko muualla suomessa niitä nähty vielä tänä keväänä?

      • Huruttelija

        En ole vielä nähnyt.Keskisuomessa asun.


      • kaljupää

        Kuu kiurusta kevähän,västäräkistä vähäsen,pääskysestä ei päivääkään.
        Elikä ei pidäkään vielä näkyä.


      • käkönen

        kyllä täällä pohjan maalla pääskyset pesii ja eilen just kirmaisi pihalle pikku pääskyjä pesästä,oli niitä kiva katella,ja tiedän että tulevat ensi vuonnakin. mutta käen kukuntaa en ole kuullut vaikka en asukkaan kaupungissa, missä käki luuraa.


    • alfa123om2222

      Kyllä nyt on menossa Lopun Hetki 1960-2043. Lopun Hetkeä edelsi Lopun Aika 1470-1960. (Dan. 11). Englanninkielisissä raamatuissa joissakin käytetään nimeä: The Proper Moment eli Sovelias Hetki.

      Lopun Hetkellä muistaakseni Etelän Kuningas ja Pohjoisen Kuningas ottavat yhteen kiivaasti. Toinen kuninkaista kaatuu eikä saa apua keneltäkään. Luultavasti Pohjoisen Kuningas on tuo kaatuva kuningas. (Dan. 11).

      Luukas 7 Jotkut kysyivät: »Opettaja, milloin tämä kaikki tapahtuu? Mikä on merkkinä siitä, että se aika on tulossa?» 8 Jeesus sanoi: »Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä se olen', ja: 'Aika on tullut.' Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä. 9 Ja kun kuulette sodista ja levottomuuksista, älkää hätääntykö. Näin täytyy ensin käydä, mutta loppu ei tule vielä silloin.» 10 Ja hän jatkoi: »Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, 11 ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä. (Luuk 21)

      Nämä kaikki ovat toteutuneet jossakin määrin, mutta eivät vielä täydellä voimalla. Nykyisin esim. tapahtuu kahistuttavia asioita ja näkyy joitakin ennusmerkkejä taivaalla. Esim. 2012 oli joka päivä taivaanranta punainen aamuin ja illoin. Se maintaan islamin piirissä yhdeksi merkiksi Mahdin tulosta. Mutta vielä täydellä voimalla eivät nämä ennusmerkit ole toteutuneet.

      • tyyko

        " taivaanranta punainen aamuin ja illoin"

        Saharan hiekat lähtevät suihkuvirtausten mukana ja kulkeutuvat tuhansia kilometrejä. Pariisissa saattaa sadella punaista hiekkapölyä sen seurauksena.
        Silloin pienen gallialaiskylän asukkaat pelkäävät taivaan putoavan niskaan.


      • Jeesus.onHerra
        tyyko kirjoitti:

        " taivaanranta punainen aamuin ja illoin"

        Saharan hiekat lähtevät suihkuvirtausten mukana ja kulkeutuvat tuhansia kilometrejä. Pariisissa saattaa sadella punaista hiekkapölyä sen seurauksena.
        Silloin pienen gallialaiskylän asukkaat pelkäävät taivaan putoavan niskaan.

        Selitä sinä paholaisen palvoja mitä selität.


    • vittula

      Loput 1991,1994,2012,2017,2024,2134.

    • sieluton_

      Älkää yrittäkö etsiä vastauksia raamatusta, kun kerran tiedetään, että raamattu on vain kokoelma perimätietona kulkeneita tradioita, jotka perustuvat vanhempiin uskontomuotoihin ja traditioihin sekä pakanallisuuksiin. Kuvittelette, että raamattu on uniikki ja siinä esiintyvät asiat ikään kuin kuuluvat raamatun vaikutuspiiriin. Raamattu on vain muinainen ohje- ja sääntökirja uskoville, jotta saadaan muodostettua suuri ja vahva yhteiskunta, jolla on voimaa kasvaa ja valloittaa lisää maita ja sieluja.

      • Jeesus.on.Herra

        Kylläpä te Saatanan palvojat jaksatte. Raamattu on totuus, kaikki muu on valhetta. Helvetissä sinunkin turpa tukitaan ellet tee parannusta.


    • alfa123om222

      Raamattuun sisältyy suurehkoja ihmetekoja kuten parantamisihmeitä. Ei ole mikään ihme, jos myös aikamatkailua olisi esiintynyt kautta maailmahistorian. Eli mikäli aikamatkailu on mahdollista voidaan hyvin tietään tuhansia vuosia aimmin mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ei ole mikään ihme siis, jos raamatun profetiat perustuisivat tosi tietoon tulevasta.

      • Näkökulmaa

        Mielenkiintoinen tuo näkemys.
        Jos niin olisi,että aikamatkaajat olisivat jo tuhansia vuosia matkanneet,ja muuttaneet maailman historiaa,eikö he olisi tehneet maailmasta paremman paikan elää.?
        Ne ihmeetkin ja parannusteot on niin ihmeellisiä,ettei ihminen semmoisiin kykenisi,ei missään teknologisessa vaiheessaan.


    • SäitäSePitelee

      Ei lopu maailma, ei. Vaikka mitä enteitä näkisitte niin mitään dramaattista ei tapahdu sen paremmin tänä vuonna kuin 100 vuodenkaan päästä. Vai pystyttekö todistamaan vastoin käsitystäni? Kaikki muutokset luonnossa ja yhteiskunnissa mahtuvat normaalin vaihteluvälin sisään.

    • ttkkl

      Sattuneeko jotain 30.6.2016?
      Mutta Suviseuroja 2015 kuunnellen on hyvä odottaa vaikka maailmanloppua! Kuuluu radiosta ja netistä 25. -29.6.2015!

      • ttkkl

        Jos tulisi uusi Tunguskan meteoritti, se tippuisi noin Itä-Ukrainasta Hitlerin Kotkanpesän alueiden tienoille, jos olisi entisen kaltainen!


    • NäinOn1

      Verikuista ja muistakin asioista paljon lisää kuten, että onko Obama Raamatun ilmoittama Antikiristus:
      http://lopunajat.fi/tv

    • luonnonrikkaus

      olet oikeassa mutta sana moraalittomuus kuuluu ihmisten tekemiin valintoihin, ihmiset ovat tänä päivänä moralittomia kaikki suhteet hyväksytään ja kaikki näytetään,oli aika tai paikka millainen tahansa. Olen kanssasi samaa mieltä että luonto ei jousta enään kovin paljon , tällä saasteitten määrällä maapallo ei kestä, snotaan että talvi ei kahta kuormaa kanna pihlajan marjoja tai lunta.Eihän ihminenkään jaksa enempää, miksi luonnon pitäisi. jouston varaa ei ole loputtomiin kenelläkään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe