Millainen kuva ihmisillä on ilmestyskirjasta?

JokuVaa123

Itse uskon raamatun Ilmestyskirjaan, mutta olen kuullut että ihmiset sanovat että se kullostaa liian erikoiselta. Itse olen lukenut sen läpi muutaman kerran ja minusta kaikki siinä kerrrottava on helposti selitettävissä. Raamatussa ei tietenkään ole voitu sanoa suoraan esim. panssarivaunu vaan se on selitetty tulipalloja ampuvana hevosens tai jonain vastaavana. Onko ilmestyskirja kaikille yhtä selkeä?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainenPunaisissa

      tosi helposti selitettävissä kun jokaisella on itse asiassa oma selitys

      olen itse oivaltanut, että nainen, joka ratsastaa pedolla, siis babylonian portto on kristinusko, tai siis Jeesuksen morsian

      • Ilmestys kira onkin vaikeipia selitettäväi kirjoa,vain Jeesuksen antamalla viisaudella sitä voidaan selittää,ei millään muulla ihmisjärki vie pois todellisuudesta.


    • MeAgain

      Jokainen varmasti pystyy näkemään Ilmestyskirjassa sen, mitä haluaakin nähdä. Siitä huolimatta on tuskin epäilystäkään, etteikö ainakin pääosa siitä ollut suunnattu propagandaksi Rooman imperiumia vastaan.

      • Juuri näin.


      • 59115

        Raamattu on TÄYSIN totta. JOKAINEN Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. San. 30:5, Sinun sanasi on KOKONANSA totuus, ja kaikki sinun vanhurskautesi oikeudet pysyvät IANKAIKKISESTI. Ps. 119:160, Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus. Joh. 17:17, Ja nyt, Herra, Herra, sinä olet Jumala, ja sinun sanasi ovat todet; 2 Sam. 7:28, Niin, laki on kuitenkin PYHÄ ja käskysana PYHÄ, VANHURSKAS ja HYVÄ. kirj. room. 7:12


    • alfa123om222

      Itse pyrin tarkkaan ja kirjaimelliseen raamatun tulkintaan ja siksi symbolit, vertauskuvat ja muu sellainen eivät aukene helposti minulle.
      Ilmestyskirja on täynnä kuvia, joita en edes yritä avata. Ehkä jos näkisi teatteriesityksenä tai elokuvana Ilmestyskirjan siitä olisi jotakin hyötyä.
      Nyt joudun olemaan sormi suussa sen edessä.

      • jenkkituotantoa

        Elokuva on tehty.

        Ilmestyskirja. Nyt!


    • Kerrottu_suoraan

      Ilmestyskirjassa, mutta ei sitä mitä aikaa se koskee ennenkaikkea, ja vastaus on että koskee niittä seitseämää vuotta ennen Herran Jeesuksen paluuta eli Herran päivää. Hyvin lähellä on tuon ajan alkaminen, mahdollisesti enää vain vuosi tai vähän yli.

      • MrRusselinHaamu

        >>mahdollisesti enää vain vuosi tai vähän yli.>>

        Pidä toi.


    • nuppi_sekaisin

      Kun sitä lukee niin vaikuttaa, että kirjoittaja on ollut joissain aineissa. Entisajan shamaanit käyttivät kuivattua ja jauhettua punaista kärpässientä että saatiin nuppi sekaisin. Entisaikaan Palestiinassa oli ehkä muut aineet. Nykyään vedetään LSD:tä ja muita vastaavia.

      • mooses2

        Ilmestyskirja on tarkka ja teologisesti yhtenäinen kirja, mutta sen ymmärtäminen vaatii hyvää raamatuntuntemusta koska vain siten de-chipherointi on mahdolista


    • de-chipherointi

      Voi olla teologisesti yhtenäinen mutta sisältö on kuten edellä kirjoitin jossain sekavuustilassa tehty. Uskonnot ovat juuri sitä.

      • mooses2

        ei lainkaan sekavuus tilassa, vaan jokaisella jakeella on selkeä, tarkka merkitys, mutta asiaan vihkiytymättömälle sen on tarkoituskin näyttäytyä sekavalle ja järjestömälle. Näin on itseasiassa myös salausalgoritmien suhteen


    • Minkälaiset_sanat

      Ilmestyskirjassa, ja Pyhä Henki opettaa, ja aukeaa kun alkavat tapahtua ihan konkreettisesti, ja hyvinkin jo 2016 alkaa ja siitä seitsemän vuotta 2023, ja Herran tulemus on mahdollinen silloin. Jos aikataulu pitää, niin hävityksen kauhistus 2019-2020 ja pedon merkki tulee myös tässä yhteydessä.

      Tietysti voi olla että vasta vähän myöhemmin nämä Ilmestyskirjassa olevat alkaisivat tapahtua, ja nähdään, jos elinvuosia meille Jumala suo ja tarpeeksi pitkälle, mutta selvästi on Lähi-idässä kehitystä, joka sopii noiden riivajavaltojen huonon hedelmän tunnusmerkiksi, kuten nähdään verenvuodatusta ja totalitääristä valheuskontoa jihadissa esilletyönnettävän.

    • en_usko_ennen_kuin_

      Kun kirjoitetaan arvoituksellisia vertauksia, niin ne voidaan tulkita aina sopivasti eri tilanteisiin. Kuten Nostradamuksenkin "ennustukset". Täysin hämäriä mielipuolisia kyhäelmiä, joista löytää mitä vain kun pistää mielikuvitusta vauhtiin. Löytyyhän raamatusta luottokortti, ja tunnistesiru ja vaikka mitä teknologiaa.

      Silti raamatun uskottavuus on mennyt kun selvisi, että sieltä löytyy paljon kopioituja juttuja sekä perimätietona sukupolvelta toiselle kulkeneita traditiota. Mikään ei ole niin voimakas kuin tuhansia vuosia sitten syntynyt mytologia, joka on paisunut ja vahvistunut vuosisatojen vieriessä. Siitä tulee totuus, joka tosin on vain uskon varassa. Vain voimakas usko saa aikaan sen, että näkymättömät olennot ja maailmat koetaan todeksi. Mutta miksi Kreikan mytologiaa pidetään tarustona? Yhtä hyvin Khaos, Gaia ja 12 titaania on totta, siinä missä Jumala, Jeesus, taivas ja enkelit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe