he leviävät maapallolle.

rotu-realisti

elellemme edes yritä kaaosta estää


11.5.2015 16:13
Uusi

Myanmarissa Buddhalaiset katselivat ihmeen kauan muslimien tekoja, kunnes raiskausmurhat lopulta aiheuttivat vastareaktion. Muslimit olivat halveksineet Buddhalaisia vääräuskoisina ja käyttäytyneet ylimielisesti ja rikollisesti heti alusta alkaen, kun pakenivat Bangladeshista Myanmariin, mitäpä muutakaan kuin muslimivaltion terroria.

Silti ne alkoivat vaatia sharialakia ja muslimimaata myös maasta, johon he olivat paenneet muslimiterroria, eikö olekin hämmästyttävää. Luulisi että ei pahemmin kiinostaisi koko islam. Kai se on ainoa tapa tuntea ylemmyyttä ja vaatia valtaa itselleen (sharialaki) pitämällä muita vääräuskoisina.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfrgtrjsgsfdgr

      Muslimit pakenevat itseään.

      • rotu-realisti

        24.6.2015 16:22

        Kuuntelin tossa että SO- MALIA sana tarkoittaa -> lypsä kaikki!

        Aika osuva nimi maalle joka lypsää todella meiltä kaikki jättäen meidät ilman turvaa, tukea ja poliisikin on valjastettu heidän puolustajakseen.

        Mitäpä tässä enempää.

        Ensi viikolla on somalian itsenäisyys päivä. Saas nähdä montako lippua on liehumassa.

        Ei voida hyväksyä sitä, että Suomi vapaaehtoisesti ottaa pakolaisia, sitten katsoo sormien läpi sitä että tietyt ääriryhmät hyökkäävät väkivaltaisesti, demokratiaa halveksuen, näiden "huostaanotettujen" lasten ja nuorten kimppuun. Jos kansa ei halua pakolaisia, niin sitten olisi pitänyt äänestää asiasta heti eikä 20 vuotta myöhemmin. Väkivaltaan turvautuminen on demokratian vastaista. Demokratia on olemassa siksi ettei väkivaltaa tarvitsisi käyttää.


      • Lähiitäkeskus
        rotu-realisti kirjoitti:

        24.6.2015 16:22

        Kuuntelin tossa että SO- MALIA sana tarkoittaa -> lypsä kaikki!

        Aika osuva nimi maalle joka lypsää todella meiltä kaikki jättäen meidät ilman turvaa, tukea ja poliisikin on valjastettu heidän puolustajakseen.

        Mitäpä tässä enempää.

        Ensi viikolla on somalian itsenäisyys päivä. Saas nähdä montako lippua on liehumassa.

        Ei voida hyväksyä sitä, että Suomi vapaaehtoisesti ottaa pakolaisia, sitten katsoo sormien läpi sitä että tietyt ääriryhmät hyökkäävät väkivaltaisesti, demokratiaa halveksuen, näiden "huostaanotettujen" lasten ja nuorten kimppuun. Jos kansa ei halua pakolaisia, niin sitten olisi pitänyt äänestää asiasta heti eikä 20 vuotta myöhemmin. Väkivaltaan turvautuminen on demokratian vastaista. Demokratia on olemassa siksi ettei väkivaltaa tarvitsisi käyttää.

        Vielä ehtii valmistaa muutama Somalian lippu ja tuikata tuleen Itä-keskuksessa.


    • AloitusVihakiihotusta

      Aloitus on täyttä valetta. Muslimeja on sorrettu pelkästään heidän uskontonsa takia. Poltettu heidän kotejaan ja tuhottu omaisuutta. Raiskauksia ei ole tapahtunut eikä syytettykään. Sama meno on myös ollut jo kauan Intian pohjois-osissa. Sielläkin budhalaiset on jahdanneet ja yrittäneet pakkokäännyttää muslimeja ja jotka eivät ole suostuneet kääntymään budhalaisuuteen, heitä on vainottu ja taloja poltettu. 2kk sitten he polttivat 250 muslimiperheen kodit jotka eivät alistuneet budhalaisuus-uskontoon.

      • punikit.hiljaa

        Turpa kiinni punikki.


      • EI-punikki

        Oliskos kyseessä hindut, ei budhalaiset? Mthafckg vihervasuri!!!


    • kopioitu

      Monikulttuuria ja massiivista maahanmuuttoa Suomeen kannattavat tahot kehottavat usein suomalaisia ottamaan oppia Kanadasta. Kuulemma tuossa maassa monikulttuuri on ollut varsinainen menestystarina.

      Mutta miltä kanadalainen monikulttuuri näyttää todellisuudessa? Pientä osviittaa antanee Toronto Sun -lehdessä julkaistu tuore tutkimus, jonka mukaan kanadalaisista muslimeista 62% haluaisi sharia-lain Kanadaan. Sharian kannattajista 15 % haluaisi lain olevan pakollinen kaikille muslimeille.

      Myös kanadalaismuslimien asenteet terrorismiin huolestuttavat. Peräti 35% muslimeista ei suhtaudu negatiivisesti Al Qaidaan.

      Lienee selvää, että jos tämä on monikulttuuria parhaimmillaan, ei liene mikään ihme, jos monikulttuuri ei menesty Suomessa ja muualla Euroopassa, jossa tunnetusti harjoitetaan poikkeuksellisen järjetöntä mamupolitiikkaa.

      http://www.torontosun.com/2011/11/01/strong-support-for-shariah-

      • hilariushiirulainen

        Minusta tuntuu että suomalaiset sitä sharia-lakia haluaa. Ainakin muslimeille joukkoraiskaajille ja heille muutenkin, ei suomalaisille rikollisille.


    • Judaizm

      Joku satanisti sionisti riidankylväjä taas mielipuuhassaan. Ei onnistu - metkusi on tiedossa ja vääjäämätön loppusi häämöttää jo. Tiedämme että teette kaikkenne aivopesun eteen, jotta tavalliset kristityt ja muslimit saataisiin vihanpitoon keskenään.

    • Lähtömaidenkärsimys

      Mitä tapahtuu niille naisille ja lapsille, jotka jäävät lähtömaihin, josta nuoret terveet ja koulutetut miehet lähtevät. "Raukat vain lähtevät merten taa" laulettiin Suomessakin, kun parempaa tulevaisuutta toivovat lähtivät nälkää pakoon Amerikkaan. Silloinkin ne, joilla oli varaa lähtivät. Ruotsiin, töiden perään, lähtivät aktiiviset työhakijat ja hyödyttivät rikasta Ruotsia työllään. Lähtömaa kärsii menetyksestä, kalliisti koulutettujen, nuorten miesten lähdöstä.

      Miten Afrikan maiden kehityksen käy? Sinne ovat pesiytyneet länsimaiden keinottelijat, intialaiset ja kiinalaiset maiden ostajat, jotka lahjovat nykyiset vallanpitäjät. Tällöin paikalliset maanviljelijät menettävät pienet viljelypalstansa. Terveydehuolto ei toimi, kun lääkärit lähtevät Eurooppaan ja USA:han.

      Pahinta on sota ja uskonnollinen vaino, jokainen yrittää tietenkin pelastaa nahkansa, mutta heikoimmat eivät voi. Naisia ei edes pidetä ihmisinä joissakin äärimuslimiaatteissa, joten voivathan koirat kuolla. Länsimaiden politiikka ottaa vastaan näitä koulutettuja pakolaisia on tekopyhää oman edun tavoittelua - ei todellista välittämistä. Länsimaat ovat myös syyllisiä. Niiden toiminta, kuten tuontitullit ym. on aikaansaanut historian kuluessa Afrikan maiden sorron, korruption ja jälkeejääneisyyden.

      USA sai Irakin sodalla ja "pyhän sotansa" aloittamisella kohtalaisen rauhallisen maan sekasortoon. Länsimaiden lehdistö paisutteli Husseinin väärinkäytöksiä ja loivat USAlle poliittisen mahdollisuuden hyökätä. He olivat barbaareja, USA maa, jossa oli enemmän lukutaidottomia kuin Irakissa, halusi öljyä halvalla, valehteli kielletyistä aseista ja hyökkäsi tämän varjolla. Nyt Irak on kaaoksen kourissa , vanhat kulttuuriaarteet tuhotaan ja ihmisiä tapetaan ja äärimuslimit saavat vallan.

      USAn kansalaiset olivat tietämättömiä, samoin kuin Venäjän kansalaiset nyt Ukrainan sodasta ja tosiasioista, koska molemmissa maissa pidetään ihmiset tyhminä oman maansa tosiasiallisista rikollisista toimista.

    • SuulasKansalainen

      https://suulas.wordpress.com/2015/09/22/pakolaiskriisin-syylliset-minun-kaunani-osa-2/ Leviäväthän nuo mutta Miksi?

    • KimPihl

      Sama ongelma, eri paikka. Suomen, ei edes sinisilmäisyys vaan, silmättömyys tulee maksamaan meille vielä kalliisti ja ennen kaikkea surullisesti ! www.huonostisuomi.com

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe