Ei muka ollut naisista kiinnostunut

Ristiriitaista

Tutustuin muutamia vuosia sitten miellyttävään mieheen. Joka antoi ymmärtää, ettei ole tyypillinen naisten perässä juokseva ja naisia kuolaava mies. Saatan olla erikoinen nainen, mutta minä olen kiinnostunut ja pidän tälläisistä miehistä. Jotka ovat kuitenkin heteroita. Mutta silti sellaisia, jotka eivät ole niin riippuvaisia naisista. Sellaiset miehet on jotenkin vahvoja ja miehekkäitä, sekä piristäviä poikkeuksia. Heidän kanssaan voi keskustella kaikesta, eikä homma aina lipsahda vihjaileviin seksinnälkäisiin ehdotuksiin ja juttuihin.

Tutustumisen edetessä, sain pettymyksekseni huomata kuitenkin, tämän miehen jostain syystä valehdelleen. Se oli hyvin ristiriitaista ja hämmentävää, huomata hänen olevankin jotain ihan muuta. Millaiseksi oli itseään kuvaillut. Ajan kuluessa hän nimittäin osottautui sellaiseksi, joka oli erittäinkin kiinnostunut naisista. Pikkuhiljaa, hän alkoi yhä enemmän tuoda esille tätä kiinnostustaan. Eikä siinä vielä kaikki. Vaikka mies itse oli jo yli 40 vuotias. Ne naiset joista hän tuntui olevan kiinnostunut.
Olivat aina 20 vuoden molemmin puolin ja sitäkin nuoremmat kiinnostivat. Kiinnostuksen kohteet olivat myös aina, poikkeuksetta hoikkia blondeja.
Ilmeisesti hänellä ei kuitenkaan ollut mitään kontakteja näihin naisiin.
Koska hän oli ilmeisesti hieman kokematon ja siksi arka lähestymään naisia. Mutta se ei tarkoittanut sitä, etteikö hän olisi himoinnut naisia samalla tavalla kuin muutkin miehet.
Tämän jälkeen löysin toisenkin vastaavanlaisen miehen. Hän löytyi yllättäen treffeiltä etsimästä naisseuraa ja ilmoitti olevansa jopa avoimessa suhteessa.
Olin jo lähes huvittunut.

No ei siinä mitään. Kukin tykätköön mistä tykkää ja tehköön mitä haluaa.
Mutta, mitä järkeä on antaa toisen ymmärtää, ettei ole kiinnostunut naisista, kun kuitenkin on? Se ei minulla mene millään jakeluun.

9

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aflöadjkl

      Jaa, no minullapa olikin mies, jota pelkäsin ihan puheidensa perusteella pelimieheksi ja oli vaikea luottaa...no kas sitten hänen avio- ja perheidenperustamispuheiden jälkeen meni pari viikkoa kun ihmettelin, että miksei teot vastaa sanoja, tunnusti tekstarilla olevansakin homo. Että kaikkea sitä..ja tällä oli lapsikin..Aika harva vissiin on sitä miltä vaikuttaa..Jos vaikuttaa liian hyvältä, ei yksinkertaisesti ole totta.

    • Jokainen mies antaa ymmärtää, ettei ole tyypillinen naisten perässä juokseva ja kuolaava mies! :DD

      Se, että nelikymppinen mies katselee mielellään nuorempia(kin) naisia, ei ole millään tavalla poikkeuksellista. Se, että hän teki sitä sinun tietäen vaikka olette suhteessa (?) oli moukkamaista.

      Pilkku- ja pistevirheesi tekivät tekstistä sen verran vaikeasti luettavan, että en ihan ymmärtänyt koko kupletin juonta.

      • nulkunpissijät

        pitäisiköhän helkalle kirjoittaa ihan kokonaan ilman pilkkuja ja pisteitä? ,,,,,,,,,.....?


    • huhuhhh

      Samaa kokenut. Niin kokematon mies eikä ollut suhteitakaan pahemmin. Mutta kas kummaa, paljastui, että miehet kiinnosti ja nuoret ja sukupuolenvaihtaminen käynnistyi.

    • fkljhgfdd

      jos teille naisille teen profiilin joka menee näin: hyvännäköinen mies etsii vapaata seuraa itselleen, tarvitsen jonkun kantamaan mällini makuuhuoneesta vessaan, itse saat päättää vietkö ne suussasi (pillussa jos pysyy vielä)vai anuksessa., olen vapaa. etsin mielellään isotissistä naista joka ósaa niellä mällit ja antaa pyllyäkin tarvittaessa, jos haluan kuulla mielipiteesi kysyn sitä kyllä, mietitkö miksi erosit aikaisemmasta liitosta, piristän muistiasi, tule meille pääset takaisin nyrkin ja hellan väliin.
      kuinka monta yhteydenottoa saisi tuolla profiililla joka on siis totta, jokainen mieshän haluaa tälläisen naisen mutta emme voi noilla sanoilla sitä kertoa vaan profiilihan menee siis näin:
      vapaa hyvännäköinen lihaksikas mies etsii seuraa itselleen, naisen tulisi olla kelvollinen ja kunnollinen. lapset ok. olet sinut itsesi kanssa ja osaat olla suhteessa kuten kuuluukin. pilkettä silmäkulmassa jos on niin se on plussaa.

      kummassakin profiilissa on samat tarpeet mutta jälkimmäisessä ne täytyy lukea rivien välistä. ja hei sitten tuleekin petttymys jos nainen on muuten ihan käypä mutta ei niele. homma kaatuu parissa viikossa siihen ja sitten nainen palaa takaisin treffi palstalle etsimään uutta nieltävää....

    • einarsku

      Minä en vastaisi kumpaankaan ilmoitukseen siksi, että sanot olevasi HYVÄNNÄKÖINEN. On ällöttävää, jos mies luulee olevansa hyvännäköinen. Narkissonkin piti itseään kauniina, josta tuli meille jälkipolville käsite NARSISMI.

    • arfgv
    • tuohanonitsestäänselvää

      Aloittaja, mitähän varten täälläkin, näillä markkinoilla naiset etsivät sitä ja miehet etsivät tätä. Eikös tuo nyt ole aivan itsestään selvyys, että luonto vetää puoleensa. Eikös se ole hyvä , että se on niin. Huolestuisin huomattavasti enemmän, jos kiinnostuksen kohteena olisi.....

    • Uskoaikonamennyt

      Uskollisia miehiä ei ole enää olemassakin. Ehkä joku pyärätuolissa saatais olla ei muuten

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe