Todd White tulee Suomeen!

Filippus

Todd White tulee Suomeen toukokuun loppupuolella! Kuurot kuulevat, sokeat saavat näkönsä ja lehmät lentävät!

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • New.agea
      • 60 euroa lippu ja pitää lisäksi ostaa ruotsinkielisiä kirjoja.

        Raamatun hankkiminen olisi kai paljon edullisempaa ja eikö juuri Raamattu ole kristittyjen mielestä paras tulkinta Jumalan sanasta, eikä Wihetn tilaisuudessa myytävät ruotsinkieliset kirjat.


      • Pe.ku kirjoitti:

        60 euroa lippu ja pitää lisäksi ostaa ruotsinkielisiä kirjoja.

        Raamatun hankkiminen olisi kai paljon edullisempaa ja eikö juuri Raamattu ole kristittyjen mielestä paras tulkinta Jumalan sanasta, eikä Wihetn tilaisuudessa myytävät ruotsinkieliset kirjat.

        Aivan !


      • savonarola kirjoitti:

        Aivan !

        Siis mistä kuulijoiden pitää maksaa ja miksi? Maksaako evankeliumin kuuleminen, sekä Jumalan ylistäminen? Milloin evankeliointi tuli maksulliseksi? Eikä tietoa saa levitettyä netin kautta jopa ilmaiseksi? Möikö Jeesus koskaan evankeliumia rahasta? Miksi pitää hakea siunausta pääsylippujen maksamisella, kun Jumalan siunaus on jo siunattujen mukana?

        Paavali kirjoitti:

        "...me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa..." (2.Kor.2:17).

        Jeesus sanoi:

        "Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa" (Matt.10:8).


    • Ei ole ihme jos Venäjä tulee ja valloittaa suomeen kun uskovilla ei ole Jumala vaan pahoja henkejä jotka mukama vastustaisivat tällainen tapahtuma.

    • Bis-nes

      Nouse suomi. Enerkiaa areenalla, Vantaa. Liput 35. 50. 60. Missiomaailma. Ristikansa on sokkee!

      • terveisinyksvaan

        Missiomaailma on Nokiamission savuavilta raunioilta jatkava MÖSSÖMAAILMA. ei syntien tunnistamista ja parannuksen tekoa vaan ihmeitä ja merkkejä (Todd White) ja ylistyksen ylistystä (missiomaailma Jesus Cultureineen, Kindom Now teologiaa) . VOI VOI.!!!!


      • eiminulleainakaan
        terveisinyksvaan kirjoitti:

        Missiomaailma on Nokiamission savuavilta raunioilta jatkava MÖSSÖMAAILMA. ei syntien tunnistamista ja parannuksen tekoa vaan ihmeitä ja merkkejä (Todd White) ja ylistyksen ylistystä (missiomaailma Jesus Cultureineen, Kindom Now teologiaa) . VOI VOI.!!!!

        Sitten ei kiitos vain!


      • totuus...t

        Kaikenlaista sontaa fariseukset täällä kirjoittaa....


      • monet.opit
        totuus...t kirjoitti:

        Kaikenlaista sontaa fariseukset täällä kirjoittaa....

        Fariseukset sentään tunsivat Kirjoitukset, Nykyiset uuskarismaatikot eivät sitten edes niitäkään.


    • helluntailainen

      Vieläkö joku jaksaa näitä lehmänlennättäjiä?

      • kii5

        Ilmestyskirjan mukaan näitä taitaa olla hamaan tappiin asti tai ainakin melkein :(


    • aika-herätä

      Herra Jumala juottaa vihan viinimaljansa kaikille niille jotka eivät ole koko sydämestään kiinnittyneet häneen ja hänen tahtoonsa.

      • FDFAFDA

        JA SINÄ ENSIMMÄISENÄ ULOS TUOLLAINEN YLIMIELINEN JULISTAJA SYDÄMMENTÖN


    • FDASFASFDA

      aloittajalle joko taas joku AMERIKKALAINEN HIHHULI TULEE KATSOS, PETOS ON SUURI
      VALEHTELIJOITA JOKAPUOLELLA, EN USKO PÄTKÄÄKÄÄN TUOLLAISEEN SOOPAAN TÄYTTÄ KUSETUSTA ALUSTA LOPPUUN. SENKUN TULEE JA LÄHTEE SAMANTIEN!!!

    • rukouksenihme

      Sellaistahan se on maailman meno nykyään. Ei ole seurakunnilla kärsivällisyyttä viipyä rukouksessa Herran edessä odottaen Jumalan varustusta ja kaivaten armolahjojen oikeaa käyttöä.
      Ei ole kärsivällisyyttä, niin pitää yrittää keksiä temppuja ja maailmallisia kokemuksillisia tunteikkaita elämyksiä ja kuvitella niiden olevan Jumalan vastaus olemattomiin rukouksiin.
      Historian kirjoista me tiedämme, että monet herätykset syntyvät vasta sitten, kun sinnikkäiden rukoilijoiden armeija on vuosikymmeniä rukoillut ja monet rukoilijoista jo siirtyneet Herransa tykö. Missä on nykyajan sinnikkäät ja hellittämättömät rukoilijat, jotka rukoilevat siitäkin huolimatta, vaikka eivät näe mitään vastauksia rukouksiinsa, jatkavat sinnikkäästi, koska se on heidän kutsumuksensa, vastaukset he jättävät Jumalan hoidettaviksi, he eivät hellitä, vaan rukoilevat, vaikka eivät elinaikanaan mitään näkisi tapahtuvaksi.
      Voi kuinka helposti me väsymme, kun emme näe mitään tapahtuvaksi ja sitten me herpaannumme ja lähdemme katselemaan noita 'maailman julistajia', jos heillä olisi parempi Jumala, jos heillä olisi parempi Jeesus, jos heillä olisi oikeat keinot saada 'väkisin' Jumala toimimaan, jos heillä olisi 'vippaskonstit', joilla Jeesus tulisi ja tekisi suuria ihmeitä - ja sitten me innostumme, että tässä tässähän se onkin salaisuus, joka toimii. Sitten me lopulta petymme katkerasti, kun kaikki valuu hiekkaan, mitään ei jääkään meidän astiaamme, meistä ei tulekaan ihmeidentekijää, niinkuin kuvittelimme tulevan, kun kuuntelimme noita 'maailman julistajia', jotka koko maailman saavat polvilleen eteensä, joita kuulemaan tullaan pitkien matkojen päästä.
      Kumpa osaisimme olla hiljaa paikallamme, rukoilla ja odottaa Jumalan sadetta, rukoilla, vaikka kuinka näemme kuivuuden runteleman maan, rukoilla yhä vain, vaikka tuntuu, että kaikki uskovatkin luopuvat Kristuksesta, rukoilla sittenkin, vaikka olisi helpompaa itsekin lakata rukoilemasta ja odottamasta ..... kerran sinä saat palkkasi Kristuksen kädestä, kerran sinulle aukeaa koko elämäsi salaisuuden merkitys, kun saat perillä katsella rukoustesi tuottamaa hedelmää ja satoa ... silloin sinä kiität ja ylistät, vaikka nyt sinä itket ja vaikeroit Herrasi edessä ..kun näet vain yhä pimenevän taivaan ja valoa on enää vähän näkyvissä...

    • RakkaudestaTotuuteen

      Nämä Todd Whitet ja muut eksyttäjät ovat tuomioksi niille, joilla ei ole rakkautta Totuuteen.

    • weir

      Osoittaa suurta kypsymättömyyttä ja tyhmyyttä, jos kristityksi itsensä tunnustava henkilö lähtee tuollaisiin huijauskokouksiin mukaan ja jopa maksaa niistä. Niin - uskovien joukossa on paljon väärää hyväuskoisuutta eivätkä kovin monet osaa tutkia ja koetella asioita, ovatko ne Jumalasta vai eivät.

    • vyuöu

      Minäpä profetoin tässä käyvän näin:
      Suuria lupauksia ihmeistä annetaan.
      Paljon innostunutta väkeä menee paikalle.
      Luvattuja ihmeitä ei tapahdu.
      Selitellään että olisi tapahtunut, jos olisi enempi rukoiltu/uskottu/uhrattu rahaa/tehty ties mitä vaadittuja kommervenkkejä.
      Vakuutellaan, että kyllä ihmeitä tapahtui, vaikkei niitä kukaan nähnytkään ja vaikka ihmeitä kokeneita ihmisiä ei koskaan löydy julkisuuteen asti todistamaan tapahtuneista.
      Aletaan odottamaan seuraavaa ihmeheppua joka lupaa ihmeitä tapahtuvan.

      • Kyllä kyllä ,,, noin on aina käynyt ja aina ne ovat pettäneet Suomen Sionin. Ennenvanha ,, vanhassa liitossa niit olis kivitetty joka on vertauskuva miten niille käy kerran kun ne luule olevansa perille valheprofetinsa kanssa.


    • Filippus

      Olen enemmän kuin tyytyväinen kaikkien teidän kirjoitustenne takia! Hyvä, että on vielä näitä, jotka vertaavat kaiken maailman Whitejen, Bonnkejen ja Hinnien oppeja Raamatun opetukseen! Nämä rahankerääjä-julistajat ikävä kyllä saavat vielä ihmisiä liikkeelle - juuri niitä joilla ei ole rakkautta totuuteen eli Jumalan sanaan. Ilman evankeliumin uudestisynnyttävää voimaa he saavat kundaliinihenkien siansaksakielet ja alkavat kaatuilla. Se riittää heille, he luulevat tätä Pyhän Hengen toiminnaksi ja tyytyvät siihen. Miten voisi ajatellakaan epäpyhempää toimintaa kuin se, että ihminen kaatuilee ja suu mongertaa käsittämätöntä siansaksaa?

      • Niinpä !! Uusi ilmiö,, ihmiset käyttäytyvät niin kuin ne olis mielisairaita ja ilman oma kontrollia,, jotain muuta vie heidät joka ei Raamattu tunneta Jumalan Hengexi.


      • terveisinyksvaan
        savonarola kirjoitti:

        Niinpä !! Uusi ilmiö,, ihmiset käyttäytyvät niin kuin ne olis mielisairaita ja ilman oma kontrollia,, jotain muuta vie heidät joka ei Raamattu tunneta Jumalan Hengexi.

        Niin, yksi Pyhän Hengen tärkeimmistä hedelmistä on ITSEHILLINTÄ.


      • terveisinyksvaan kirjoitti:

        Niin, yksi Pyhän Hengen tärkeimmistä hedelmistä on ITSEHILLINTÄ.

        Aivan ja sen myös jokainen omassa kodissa täytyy muista kun meidät kotona koetellaan. Siellä eniten tarvitaan sen Hengen Hedelmä ,, ja siellä meitä koetellaan miten meidän talo kestää ja onko meidän Kristuxen tuoxu.


    • puulusikka

      Näyttää olevan Herzogin kamu. Mun mielestä komeempi kuin Herzog. Tommonen menee suomalaisiin kuin häkä.

    • VesaNasareth

      Mutta jospa paikalle tuleva veli julistaisi, ettei tämä ole oikein.

    • Ananasakääpä

      Kukahan hänetkin on kutsunut, ois kiva tietää? Ja meinaakohan tuo Ojares välittää kanavansa kautta Tapahtumia, onko tietoa?

    • halpaahubaa

      Jeesus parantaa ihan ilmaisaeksi ja Jeesus on jo täällä. Ei tarvii Ameriikasta asti hakea ja maksaa hunajaa...

    • huonojuttu

      Ja monoa tulee turpaan, kun pyhä/paha henki niin käskee.

      "Tämä enkeli puheli Bentley'n kanssa ja sanoi olevansa sama enkeli, joka toimi aikaisemmin Kansas City'n profeettojen kanssa. Bentley'n palvelutyö kävi yhä mielettömämmäksi. Eräässä vaiheessa hän sanoi, että Henki käski hänen potkaista erästä naista lavalla. Toisilla kerroilla hän huusi “bam bam” ja potki ihmisiä polvella jne."

      http://nokialainen.blogspot.fi/2010/03/todd-bentley-ja-extreme-prophetic-liike.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe