Viron suurimmat rikolliset europarlamentaarikkoja

strategisti

Virolaisen kirjoittama:

Jo ennen itsenäistymistä Viron vapaat markkinat kehittyivät ja moni yrittäjä myi tuotteita lännelle kovaa valuuttaa vastaan. Mutta kovan valuutan siirrot olivat mahdollisia vain yhdessä pankissa joka oli erillinen Neuvosto-pankista ja virolaisten oli pakko käyttää tätä pankkia.

Kun Viro itsenäistyi kerrottiin julkisesti että kaikkien asiakkaiden tilit jäädytetään minkä takia moni yrittäjä meni konkurssiin. Juuri näillä yrittäjillä oli useita ulkomaisia bisneksiä jotka olisivat toimineet Viron uuden talouden selkärankana.

Ensimmäisissä vaaleissa äänestettiin henkilöitä parlamenttiin. Sitten jotkut jenkkiläiset konsultit tulivat maahan kertomaan "Tämä on väärin. Ihmisten pitäisi äänestää poliittisia puolueita". Jotkut johtajat pistivät pystyyn puolueita jotka aiheuttivat yhden miljoonan yhteisössä saippuaopperamaisia tilanteita.

Kenelläkään ei tietenkään ollut rahaa markkinoida poliittista ohjelmaansa. Yhtäkkiä Viron keskuspankin johtaja muodosti puolueen joka käytti paljon rahaa markkinointiin ja tietysti voitti kaikki vaalit. Ja tämä puolue on ollut vallassa siitä lähtien.

20 vuoden jälkeen on selvinnyt mistä ne saivat rahaa. Virolaiset ja venäläiset yritykset saivat vapaasti käyttää jäädytettyjen tilien rahoja. Yksi mies päätti ketkä yrittäjät menivät konkurssiin ja ketkä eivät. Sen jälkeen pankki siirsi yli 30 miljoonaa dollaria Singaporelaiseen yritykseen mikä oli venäläisten omistama. Yksi puolueen jäsenistä nosti 30 miljoonaa käteistä venäläisestä pankista ja käytti rahat uuden puolueen markkinointikampanjan rahoittamiseen päästäkseen valtaan Virossa.

Viron vaaleissa oli puoluelistat. Jokainen puolue teki listan ehdokkaista ja jos äänestit listan alhaalla olevia ehdokkaita niin äänesi siirrettiin automaattisesti listassa ylempänä oleville ehdokkaille. Jos halusi nousta ylemmäs listassa piti maksaa suuria summia puolueelle ja samalla sai korkeita virkoja hallituksessa. Käytäntö oli lahjoittaa käteistä rahaa. Yksi jäsen potkittiin puolueesta sen jälkeen kun hän antoi todistuksen että hänen lahjoittamansa rahat eivät olleet hänen rahojaan vaan ne annettiin hänelle muovikassissa.

Kaikki skandaalit hiljennetään samantien. Kun virolainen toimittaja matkusti Brysseliin kysyäkseen mistä rahat jotka päätyivät puolueen tilille olivat peräisin (hänellä oli kopiot todisteena) niin avustaja heitti toimittajan ulos lehdistötilaisuudesta, toimittaja sattui samaan hissiin missä hän toisti kysymyksen ja sai vastaukseksi "En muista". Kun selvisi että sama mies oli osallisena muutamassa EU-kommission korkean tason skandaaleissa hän halusi palata Viroon. Puolueenjohtaja ja pääministeri halusivat Brysselistä paremmin palkattua työtä joten he päättivät vaihtaa työt päittäin. Hän ei kuitenkaan ottanut huomioon mitä kysymyksiä paikallinen lehdistö esittäisi, joten viikon kuluttua hän päätti lähteä takaisin Brysseliin missä hänenkaltaisensa rikolliset ovat turvassa.

Sillä aikaa kun puolue hallitsi Virossa niin Viron talous oli totaalisesti romahtanut. Puolet työkykyisistä virolaisista oli jättänyt Viron. Kun pienessä valtiossa yli 60 % on perheenelättäjiä ja yli 10 % on töissä julkisella sektorilla se merkitsee katastrofia. Se talouskasvu mikä on esitetty EU:lle on saavutettu nostamalla hallituksen kontrolloimia hintoja, veroja ja muuttamalla laskutapoja. Tietysti Virossa on alhaiset työttömyysluvut koska kukaan ei edes oleta saavansa työtä Virossa. Se yrittäjyys millä rakennettiin Viroa on nyt tuhottu korruptiolla ja EU-laeilla. Puolue on aina sanonut että ottavat mielummin rahaa ulkomailta kun luottavat paikallisiin yrittäjiin. Ulkomaista rahaa on suurelta osin annettu puolueen jäsenille koska heillä on enemmän rahaa kuin paikallisilla. Alkuaikoina me rakennettiin oma pankki ja telecomit joiden oli tarkoitus olla innovatiivisimmat koko maailmassa. Tänään nämä yritykset omistaa ruotsalaiset yhtiöt, jotka käyttävät niitä varastakseen virolaisilta koska eivät maksa veroja. Lopputulos on että Viro ei edes leivo omaa leipäänsä. Leipä tuodaan Suomesta, koska suomalaiset ostivat melkein kaikki pienet leipomot perustaakseen ison tehtaan, jonka he äskettäin sulkivat. Et voi perustaa leipomoita enään koska pankki ei anna lainaa yrityksille joilla on liiketoimintasuunnitelma. Pankin ainoa tavoite on ryöstää Viron kiinteistöjä. Toisekseen et saa mitään lupia. EU-sääntöjen mukaan tarvitaan paljon lupia jos haluaa valmistaa ruokaa ja jokainen virkamies keksii jotakin mistä eivät pidä tai pyytävät lahjuksia. Silti puolue porskuttaa Brysselissä.

http://www.veikoherne.com/tag/estonia/

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen blogi samalta mieheltä:

      Ylimieliset poliitikot ja EU ovat tuhonneet Viron

      4.12.2012

      Äskettäin Viron pääministeri ilmoitti ettei hän aio puhua ihmisille koska he kutsuvat poliitikkoja kirosanoin. Tämä tapahtui sen jälkeen kun Viron presidentti halusi puolueet saman pöydän ääreen ja 12 ihmistä kirjoittivat manifestin koskien avoimmuutta puolueen rahoituksesta ja demokratiasta. Yksi näistä ihmisistä kutsui hallitsevaa puoluetta "täynnä moraalittomia paskiaisia".

      Silti tämä puolue on edelleen vallassa. Viro on markkinoinut itsensä innovatiiviseksi maaksi missä kansalaiset voivat hoitaa asiat julkisen sektorin kanssa käyttämällä ID-kortteja. Silti on todisteita siitä että ainakin yhdessä vaalissa tulokset väärennettiin. Pari minuuttia ennen äänestyksen sulkemista annettiin internetissä paljon ääniä hallitsevan puolueen jäsenille, heidän omat ihmiset kun pyörittävät koko äänestyssysteemiä.

      Viron äänestyssysteemi on kaukana demokratiasta, voit äänestää ainoastaan niitä ihmisiä jotka ovat puolueen listalla. En ole äänestänyt vuoden 2004 jälkeen kun EU:n liittymisen kansanäänestyksen tulos manipuloitiin. Halusin myöhemmin tietää miten olin virallisesti äänestänyt mutta virkamiehet kieltäytyivät luovuttamasta tätä tietoa. He luultavasti käyttävät luvatta minun ID-korttia ja antavat sillä ääniä hallitsevalle puolueelle.

      Ja mitä kaikkea puolue on tehnyt pitääkseen tietyt poliitikot vallassa. Uudelta puolueelta vaaditaan yli 10.000 jäsentä ennen rekisteröimistä, mutta hallitsevilta puolueilta tätä ei vaadita. Ja ainoastaan vallassa olevat puolueet saavat hallitukselta rahoitusta seuraavaa kampanjaa varten. Viron parlamentin jäsenet päättävät omista palkoistaan joita on korotettu moneen kertaan.

      Yksi poliittinen vale julkaistiin äskettäin lehdessä. Mart Laar (yksi Viron ensimmäisistä pääministereistä) väitti että itsenäisyydestä lähtien virolaiset vaativat Viroa liittymään Euroopan Unioniin? Asuin Virossa kun kun kansanäänestys pidettiin ja virallisesti ilmoitettiin että 52 % äänestivät 'kyllä' ja 48% “ei”. En tuntenut ketään joka olisi halunnut liittyä Euroopan unioniin ja uskon että äänestyliput joihin oli kirjoitettu "mene nuolemaan Brysselin pomojen perseitä" jne. muutettiin 'kyllä'-ääniksi. En tiedä yhtäkään ihmistä joka olisi halunnut liittyä Euroopan Unioniin niinä aikoina. Ihmiset myivät kiireessä ne bisnekset joita me olimme rakentaneet yli kymmenen vuoden ajan koska muuten saksalaiset tai ruotsalaiset olisivat vallanneet markkinat.

      Poliitikkojen EU-kampanja oli vitsi. Siinä kerrottiin vain kuinka EU-komissiossa oli korkeampi palkka eikä kerrottu miten tavalliset kansalaiset hyötyisivät EU:sta. Kaikki ihmiset jotka kyseenalaistivat tätä päätöstä julistettiin kommunisteiksi.

      Viron tämänhetkinen oikeusministeri on pahempi kuin yksikään Neuvostoliiton johtajista koskaan oli. Useissa tapauksissa hänen puolueensa määrää miten lakeja tulisi tulkita ja hän olettaa että brittiläiset tuomarit seuraisivat hänen esimerkkiään? Anne-Marie Galonjan, virolainen poliitikko joka tällä hetkellä on maanpaossa Britanniassa on hyvä esimerkki. Totta, brittiläiset tuomarit antoivat hänelle turvapaikan koska jokaisessa demokraattisessa maassa oikeuslaitos ja hallitus ovat erillisiä elimiä. Niinpä brittiläiset tuomioistuimet määräsivät että virolaisella ministerillä ei ole valtaa brittiläisissä tuomioistuimissa. Anne-Marie Galonjan kirjoitti kirjassaan kuinka hallitseva puolue rahoitettiin "pimeällä rahalla" ja muutama muu puoluejäsen on kertonut saman totuuden medialle, minkä jälkeen heidät on välittömästi erotettu puolueesta. Viron poliisin oli pakko lopettaa kaikki tutkimukset koska nuo "moraalittomat paskiaiset" ovat myös Viron parlamentin jäseniä ja lain yläpuolella.

      Oikeusministerin säätämät lait ovat joskus hauskoja. Kun olin Virossa laadittiin laki missä vaadittiin tuomioistuimia lähettämään päätökset kyseisten henkilöiden Facebook-sivuille? Nyt he yrittävät muuttaa rikoslakia siten että puolueen tai hallituksen jäsenien solvaaminen johtaa kolmen vuoden vankeusrangaistukseen.

      Päätin lähteä Virosta kun huomasin että EU oli pysähtyneemmässä tilassa kuin Neuvostoliitto Leonid Brezhnevin aikana. Ja se pahenee koko ajan. Jokainen joka taitaa talouden perusteet tietää että laman aikana hallitusten täytyy alentaa veroja. Alhaisemmat verot -> enemmän rahaa tuhlata -> enemmän kysyntää -> enemmän työpaikkoja.

      Viro olisi pärjännyt paljon paremmin ilman korruptoituneita poliitikkoja ja korruptoitunutta EU:ta. Vuosina 2000-2001 meillä oli rakennettuna meidän oma innovatiivinen pankkisysteemi ja telecom, meillä oli paljon pääomaa käytössämme. Mutta virolaiset pankit ja telecomit myytiin ruotsalaisille jotka tällä hetkellä rahoittavat virolaisia korruptoituneita poliitikkoja pitääkseen EU:n tyytyväisenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1686
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1315
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1186
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1173
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1061
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      997
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      864
    Aihe