Nouseeko nokia kauppojen jälkeen?

NoksuaSalkussa

Kun kaupat vahvistuu ranskan kanssa niin nostaako se välittömästi nokian osaketta? Entä miten vaikuttaa Heren myynti osakkeeseen, nostaako välittömästi arvoa?

Nokia on toukokuun loppuun mennessä luvannut kertoa kantansa Heren mahdolliseen myyntiin, herestä on nyt tarjottu jo 2,7 miljardia, miten on seuraavan kevään 2016 osingon määrä jos herestä onnistutaan saamaan jopa 4 miljardia? On jopa puhuttu lisäosingosta joka voisi olla 1e?

14

1035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öjlk

      Saattaa nostaa tai laskea, tai päinvastoin.

      Jos kaikki "tietävät", että kaupan vahvistaminen nostaa kurssia, he ostavat ennen ja myyvät jälkeen, mikä tarkoittaa että kurssi nousee jo paljon ennen kaupanvahvistusta ja romahtaa kun porukka alkaa myymään, eli käykin juuri päinvastoin kuin kaikki "tiesivät".

      ... ja rahat tästä käärii se, joka älyääkin tehdä juuri toisin päin.

    • Rahat_väärissä_käsissä

      Nokia on niitä hajautuneen omistuksen yhtiöitä, joissa toimiva johto on päässyt isännäksi ja saanut valtavan kassan käsiinsä. Johtajia ei kiinnosta jakaa osinkoa vaan tehdä yhtiön rahoilla jotakin kivaa. Nokia siis tulee ostamaan yrityksiä, ja on pelkästään tuurin varassa miten silloin käy. Toivottavasti onnistuu.

    • NopeaaNousua

      Nyt on viime päivinä Nokia tehnyt tasaista nousua, eli vaikuttaa siltä että osake alkaa nousta nopeasti, ja varsinkin kun toukokuun loppuun mennessä pitää olla jätetty tarjoukset Herestä, minä sanon että nyt jos koskaan sijoittakaan nokiaan!

      • TiedetäänMelkovarmasti

        kaikki merkit viittaa nyt siihen että pian mennään ja kovaa ylös, ilmassa on nyt suuria juttuja meneillään ja ne kun naksahtaa kohdilleen niin kurssi lähentelee ennen syksyä jo 9 euroa.


      • Laimeaa_silliä
        TiedetäänMelkovarmasti kirjoitti:

        kaikki merkit viittaa nyt siihen että pian mennään ja kovaa ylös, ilmassa on nyt suuria juttuja meneillään ja ne kun naksahtaa kohdilleen niin kurssi lähentelee ennen syksyä jo 9 euroa.

        Nämä jututhan alkavat kuulostaa samalta kuin vuonna 2000, jolloin Nokian kurssi oli kuudenkympin tienoilla. Silloin oli edessä suuria juttuja, jotka hävittivät siitä kurssista seuraavien kymmenen vuoden aikana 97 %.


    • fransmanniyx

      Ettei vain Nokia katoaisi aikakirjoihin tämän kaupan myötä.

    • NoksuaSalkussa

      Nokia on ilmoittanut että kaikki mahdolliset tarjoukset here karttapalvelusta pitää tulla toukokuun loppuun mennessä ja sitten katsotaan myydäänkö Here vai ei. Myynti tietäisi ehkä jopa 4 miljardia Nokian kassaan rahaa, ja te tiedätte mitä se tulee vaikuttamaan Nokian kurssiin :) Minulla on nyt Nokiaa yht 3200 kpl salkussa.

    • OsingonMetsästäjät

      Ja lisäosingosta on huhuiltu kovasti jos kassaan kapsahtaa miljardeja, osinko voisi olla aika mukava lisätulo nyt.

    • UsaanMukaan

      Lisäosinkoa on jopa arveltu että olisi 1e luokkaa, ja mielestäni näin sen kuuluisikin olla jos kassaan rutkasti rahaa tulee ja eikä uusia investointeja tehdä tämän ison ranskan jälkeen

      • öjlkk

        Lisäosinkoa "kuuluu" jakaa vain siinä tapauksessa, että yhtiön johto ei keksi niille rahoille riittävän tuottavaa käyttöä.

        Pitkäaikaissijoittajana mielellään näkisin sen vaihtoehdon, että yhtiö sijoittaisi nuo rahat tuottaviin investointeihin. Osingosta kun menee neljännes suoraan valtion pohjattomaan arkkuun.


      • OdotanJännittyneenä

        Kyllä se on niin että ainahan yritys jotain muuta parempaa sijoitusta keksii kun alkaa nyt rahaa jakamaan omistajilleen osinkojen muodossa. Nokialla on nyt rauta kuuma ja on odotettavissa mullistavia uutisia lähi aikoina, tai vuosina. Kun yhdysvallat saadaan toimimaan niin alkaa tulla rahaa kassaan ja osakkeen arvo lähenee jopa 15 euroa, nyt se on selvästi liian alhainen, ja ei tarvitse tulla kun tieto että here on myyty esim 3 miljardilla, niin osake nousee välittömästi n 9euroon.


    • VedänLärvitNyt

      Niimpä niin, nyt eletään aikaa 26.10.2015 ja mistään lisäosingoista ei puhettakaan, kurssi laahaa pintaa 6,08....ei hyvältä näytä....mikään positiivinen asia ei saa Noksua nousuun näköjään? Odotan torstain osaria, josko centin nousisi ;) Olen Noksuun niin pettynyt ja myyn heti kun vaan mahdollista kaikki pois! Kovalla pinnistämisellä kurssi nouseen n 6.35e.....hetkeksi kunnes taas lähenee kuutta.

    • NoksuPoika

      Nyt tuli tieto että Noksu maksaa keväällä lisäosinkoa 0,10e sen normaalin n 0,15e osingon lisäksi :) eli odotettavissa 0,25e osingot :) Mulla on 2000 osaketta, eli ihan hyvin tulee osingoista , 500e -vero 25% jää 375e salkkuun :)

      • Et_varmaan_usko

        mutta täällä on ihmisiä jotka nostavat pelkästään Nokiasta ensi keväänä noin 70 tuhatta osinkoja. On kannattanut lappuja kerätä ja varsinkin huonoina aikoina riskistä huolimatta. Nyt niitä lappuja on hyvän matkaa kolmattasataa tuhatta joten rahan tuloa ei voi estää. Lisäksi pitää tunnustaa että Nokiaa on tällä hetkellä vain 60% koko salkusta. Ei tämä ole heikkopäisen hommaa sillä ei tästä montaa vuotta ole kun salkku oli sata tonnia tappiolla mutta nyt onneksi jo yli 900 tonnia voitolla. Ovat ne jotka asiasta tietävät, alkaneet jostain syystä pitämään rahamiehenä eikä siinä seurassa tarvitse enää korottaa edes ääntään tullakseen kuulluksi. Sellainen on mukavaa kun arvostetaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      389
      3952
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      219
      1956
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1460
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1320
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      981
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      950
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      118
      903
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      859
    Aihe