kokemuksia Albenan alueesta

Vattenblank

Onko kokemuksia Albenan alueesta? Olen menossa kesäkuussa hotelli Flamingoon..

10

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LindaMaria4

      Hei, tosi hyvä hotelli, mahtaava aamiainen. Henkilökunta ihan mukavaa ja Albeena muutenkin ihan kiva paikka jos ei kaipaa bailuelämää. Bailuelämäänkin kuitekin pääsee helposti ottamalla taksin Kultahietokille, ei maksa paljon.

      Albena kiva paikka, olen käynyt sielä jo -80 luvulla. Kannattaa kuitekikin katsoa mihin hotelliin menee koska jotkut hotellin venäläisiä täynnä....ja meno sen mukaista.

    • Mamazzzzz

      Albena on rauhallinen paikka mikä hiljenee jo reippaasti ennen puolta yötä...lapsiperheitä paljon...hieman retro tunnelma kun vertaa esim, naapuri kultahietikkoon....itse olemme tykänneet ja kuusi kertaa albenassa käyneenä voin sanoa että flamingo on albenan paras hotelli,,etenkin grandin puoli....

    • Likebulgaria

      Albenassa Paras ranta Bulgariassa. Ollut Nesebarissa( Burgas). Kultahietikossa, Baltchikissa.
      Hyvät ranta ravintolat. Menossa taas elokuussa.

    • BLOODisLIFE

      Albenassa kannatta käydä alkukesästä. Kävin itse elokuussa ja kun uimisen jälkeen otin uimapukua pois niin huomasin että mahassa oli joku iilimato! Hyi helvetti! Kävin myös toisessa kaupungissa, Dobric tai siis Dobrits koska ckirjaimen päällä on väkänen niin se lausutaan ts jotkut kyllä sano Dobritsa ja siellä ei sitten kannata näyttää miltään länsimaiselta turistilta muuten saatetaan ryöstää! Mutta mä en näytä länsimaalaiselta turistilta niin mua ei yrittäny kukaan ryöstää, jotkut aatteli että mä en o turisti vaan bulgarialainen ja jotkut aatteli että oon venäläinen! Bulgariassa kannattaa myös varoa kadulla kävellessä ja nyt en tarkoita rosvoja vaan etanoita! Ne etanat on valtavia!

    • Juhannusviikon vietin Albenan Flamingossa. Hotelli oli mielestäni perustason hotelli. Siistiä oli, siivoojat ahkerasti päivittäin tulossa siivoilemaan. Huone oli "yksiö ympäristöön päin". Joka käsitti lasten leikkialuetta ulkona. Torikadun äänet eivät kuuluneet huoneeseen vaikka sijaitsikin leikkialueen takana. Huoneessa oli ilmalämpöpumppu, pimennysverhot, tallelokero, jääkaappi ja muut perussetit. Toki kauden sesonki ei ollut ihan kunnolla varmaan vielä käynnistynyt. Rauhallista oli kaikin puolin..hotellissa..torikadulla..ravintoloissa. Matkan otin Tjäreborgin kautta. Matkanjärjestäjän kuvat vastasivat täysin huonetta, altaita jne. Allasalue oli iso. Aurinkotuoleja riitti. Altaiden vesi oli kylmää, muttei se haitannut., koska aurinko lämmitti. Vähintään 25 oli päivittäin lämmintä. Yksi ainoa ukkoskuuro osui viikolle.
      Meressä tuli käytyä myös uimassa. Rannat olivat tyhjillään.
      Albenaan oli avattu 2014elokuussa vesipuisto Aquamania, jossa tuli myös käytyä.
      Varnan delfinaariossa kävimme myös tutun taksin kyydillä.

      Suosittelen Albenaa lapsiperheille, pareille paikassa ei mielestäni ole juuri mtn, ellei halua vain ottaa aurinkoa ja lillua meressä. Rannalla oli vesiaktiviteetteja kyllä. Torikadulta vuokrasimme jonkun mopon ja ajelimme illalla ympäri Albenaa. Vuokrattavana oli myös poljettavia fillareita ja "mopoja".
      Käytyäni myös Grand Flamingon puolella hotellihuoneessa, varaisin huoneen siltä puolelta ehkä ennemmin. Se oli 5* hotelli.
      Aamiainen tarjoiltiin grandin puolella. Kävely sinne tapahtui ison allasalueen läpi ulkokautta. Samassa paikassa oli iltabuffet, joka sisältyi puolihoitopakettiin. Flamingo ja Grand flamingo ovat samaa hotellikompleksia, vierekkäin siis ja yhteinen iso allasalue.
      Kaiken kaikkiaan reissu oli hyvä.
      Varauksellisesti suhtauduin ensin kojuista ostettaviin ruokiin jne mutta yhtään mahapöpöä ei saatu vaikka niistä kaikkea ostettiinkin ja syötiin. Käsidesiäkin unohdettiin käyttää muttei masuvaivoja ilmaantunut.
      Aamiaisella oli perusjuttuja; munia eri tavoin tehtyinä, erilaisia makkaroita, pekonit, lettuja, vohveleita, kurkut, tomaatit, murot, jugurtit, hedelmät, mehut, teet, kahvit...
      Iltabuffetissa oli joka ilta vaihtuva teema. Erilaisia lihoja, kanaa, pastaa, juustoja, salaatteja. Juomat eivät kuuluneet hintaan.
      Jälkiruokia oli paljon eri vaihtoehtoja, jäätelöä, juustoja, moussea, hedelmiä...

      Tjäreborg oli tehnyt myös ostosreissu mahdollisuuden Varnaan viimeiselle päivälle, kun lento olisi lähtenyt vasta illalla klo22. Lisämaksusta toki, mutta eipä tarvinnut kökkiä ilman huonetta iltaan asti ja odotella kotimatkaa. Ostosmatka alkoi 14:30.. Matka Varnaan kesti n.40min. Laukut kulki linja-autossa ostosmatkat aikana mukana. Ja siitä jatkettiin suoraan lentokentälle n.klo20.

    • jeat

      Albenaan menossa elokuussa.. Saako sieltä nostettua automaatista rahaa visa electronilla?

      • Muistaakseni vain visalla sai rahaa flamingossa olevasta automaatista. Grandin puolella oli myös automaatti.


    • Neweralbenaan

      Ei kannata edes harkita albenaa loma kohteeksi siellä ei ole mitään tekemistä ja paikka on todella pieni. Menkää mieluummin kultahietikolle.minäkin tein joskus sen virheen että valitsin loma kohteeksi Albanian enää en menisi sinne edes ilmaiseksi.

    • sirkkul

      oltiin viime kesänä mieheni kanssa albenassa. ei tykätty paikasta ja kahden päivän jälkeen siirryttiin kultahietikolle viettämään loppu loma vaikka oltiin maksettu 2 viikkoa hotellista albenassa. löydettiin hyvä ja edullinen hotelli kultahietikolta. ei enää ikinä mennä albenaan tylsin paikka missä ollaan ikinä käyty.

    • Selfselfieuu

      Albena on hyvä kohde jos haluaa nukkua rauhassa jo alkuyöstä. Koko paikka menee "kiinni" klo 23.00. Hävyttömän pieni kyläpahanen jossa ravintoloita kuitenkin löytyy helposti joka viikonpäivälle omansa. Bussi albenasta kultahietikolle tai varnaan ei montaa euroa maksa jos haluaa vähän vaihtelua rannalla tai uima-altaalla makaamiselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe