preeco kasvihuone

kiuyj

Itse meni myös ostamaan kasvihuoneen kyseiseltä firmalta.Ensimmäinen tuuli vei kennot mennessään.Ei pysty korjaamaan.Älkää vaan ostako.

14

4949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_se_kyllä_ollut_kallis

      Ohjeissa suositellaan liimaamaan. Pakko onkin, muuten ne oikeasti lähtevät tuulen mukaan. Itse laitoin kanssa tommosen. Jos kehikko jää ensi talven jäljiltä ehjäksi, mitä tosin hieman epäilen, niin ensi kesäksi vaihdan kennojen tilalle lasit.

      • kirsikkak

        hei... me täällä taistellaan kyseisestä paikasta ostetun n. 8 neliöisen kasvihuoneen kanssa, tuuli on lennätellyt kennolevyjä jo pitkin pihaa ja naapuriinkin jonkin niistä. Eivät pysy niillä heidän mainoistamillaan pikaklipseillä kiinni, eivätkä ole joka kohdasta edes sopivankokoisia, ne ikkunaruudut, heittoa on liikaa, useita millejä, niin, että ovat asennettaviin koloihin löysiä ja tuuli pääsee liian helposti väliin. Ei missään ole täysin tuuletonta paikkaa... jos on iso piha. Missä kohtaa ohjeessa sanotaan, että silikonilla pitäsi kiinnittää? Ja jos seinälevyt voisikin, niin katto? Ei kyllä tule kestämään lumen painoa, meillä oli ajatuksena irrottaa katto talveksi, että lumi saa sataa sisään ja sulaa rauhasssa poiskin... ja kesäksi taas kattolevyt paikalleen.

        Isäntä mittailee harmista harmaana tonttia ja sitä ottaa aivoon, että tilasi sieltä kasvihuoneen. Ei tiedä, mitä tehdä... miten sen kattolevyjen ongelman ratkaisee. Vaikka kasausohje oli tosi hankala, saatiin huone sentään pystyyn... runko niin ohueksi tavaraksi yllättävän jämäkkä koottuna, jotain lisätukipaloja tuli paketissa ns, tukevoittamispäivityksenä... vaan ei mitään ohjeita mihin ne kuuluu ja miten kiinnitetään...

        Miksi saa myydä sellaista, joka ei näissä oloissa toimi ja vieläpä niin, että kertoo mainostaessa, miten sitä on paranneltu ja miten toimnii paremmin kuin aiemnmin... kasvihuone kuitenkin on useamman vuoden juttu, eikä vain yhden kauden...


      • Vinkkejärakentamiseen

        Kannattaa laittaa silikoonilla kasvihuoneen pleksit kiinni runkoon niin ei ongelmia ollut ainakaan itsellä. Ostin samanlaisen kasvihuoneen paikallisesta halpakaupasta ja hyvin on kestäny(ainakin mittojen ja kuvien perusteella täysin sama malli).

        Vähän vois omaakin päätä käyttää rakentamisessa tai katsoa ohjeita!!


    • kasvihuonekurkku

      Missä kohtaa ohjeissa sanotaan, että pitää liimata? Nettisivuilla ei neuvottu, että tuulettomaan kohtaan pitää laittaa, kasausohjeessa jossakin kohtaa luki, mutta mitäs, kun sellaista ei isommassa pihassa oikein ole... Onko Suomessa tuuletonta missään?

      No, laitettiin pystyyn, kun sai koottua palapelin ja lähes kaiken kuvienlukutaidon se vaati kylläkin. Onneksi oli tulostin, jolla suurentaa se pikkuruisia kuvia sisältävä ohje. Sekava silti. Kennolevyt ovat jo irronneet ja tuulella lentäneet, osa niistä pitkin pihaa ja joku pensasaidan yli naapuriinkin. Mikähän se päivitys kestävämpään mahtaa olla, kun paketissa tuli jokunen osa sitä varten, mutta ei mitää ohjetta mihin kahtaan osat kuuluvat ja miten kiinnitetään. ?

      Talveksi oli suunniteltu ottaa kattolevyt pois ja asentaa kesäksi takaisin, mitäs nyt tehdään? Sivuseinät voi kiinnittää vaikka varmaan silikonilla, muttei kattoa... Kyllä ollaan mietitty, miten tälläsiä saa edes myydä, kun eivät toimi normaaleissa meikäläisissä olosuhteissa... Tai miten näissä voi olla vain 2 viikkoa aikaa palauttaa, kun voi juurikin käydä kuin meille... ei ollut kasassa vielä kahden viikon päästä ja sitten kun oli, niin käy mitä kävi... jep.

    • Ei_se_kyllä_ollut_kallis

      No en nyt ole varma oliko se ohjeissa se liimaaminen, vai nettilinkissä, jonka myyjä lähetti sähköpostiini. Muistaakseni kummassakin. Tuulisella säällä ei saisi kasata -se oli myös ohjeissa.
      Meidän kasvihuone oli se 10.7m². Lähti meiltäkin pari paneelia ilmojen teille, kun jäi
      ovi auki, enkä ollut vielä ehtinyt liimata. Ohjeet olivat minunkin mielestäni aika vaatimattomat. Lisäksi saksankielestä tehty käännös oli paikoin virheellinen, eikä alkuperäinenkään ohje ollut ihan oikein. Esim. vinotukia ei saanut siihen paikkaan, kun ohje väitti. Hieman fundeeraamalla se kumminkin tuli kasaan.
      Osat olivat muuten kyllä oikean mittaisia. Jos kennot ovat kovin sopimattomia aukkoihin, niin tarkistaisin kyllä ristimitat yms. ensin. Esimerkiksi nuo katon aukot saa kyllä melkein mihin mittaan tahansa, kun vähän leipoo. Profiilit ovat senverran velttoja ennen siteiden kiristämistä, etteivät ne kanna kunnolla itseäänkään. Mutta kun on saanut kehikon oikeaan mittaan ja kennot liimattua, niin kyllä se sitten alkaa kasassa pysyä. Tsemppiä vaan sinne.
      Nettisivuilla sanotaan katon kestävän 200 kg painon. Uskoisin 20 kg olevan lähempänä. Lumet on otettava katolta säännöllisesti, jos sen aikoo saada kestämään. Lasi olisi jo toinen juttu. Se jäykistäisi rakenteen paremmin.

      Kaikenkaikkiaan vaimo on kuitenkin ihan tyytyväinen tuohon, enkä minäkään sitä nyt huonona pidä. Varmaan markkinoilta saa tukevampiakin, mutta tuskin tuohon hintaan. Hinta-laatusuhde on mielestäni aivan kohdallaan ja mitä tuossa nyt on rautakauppojen puutarhaosastoilla vakoillut, niin ihan samanlaisia ne näyttää olevan muutkin.

    • Jorma-otsassa

      Ostimme myös kyseiseltä firmalta kasvihuoneen 12,25 m2, 519€. seuraavana päivänä kasauksen jälkeen huone näytti tältä (http://www.tori.fi/varsinais-suomi/Kasvihuone__Supertarjous_20013160.htm?ma=1). Täsmälleen samat ongelmat kuin muillakin, kasausohjeet epätäsmälliset, osaluettelo virheellinen, työkalut puuttuu, eri ohjeet ja osat saksankielellä jne. Suurin yllätys oli että tällaista sontaa saa laillisesti myydä, ilman mitään vastuuta. Asiakaspalvelu kaupan jälkeen ALA-ARVOISTA!

    • jormaotsassa

      Mielestäni Preeco.fi :n nokkelat vastaukset/ohjeet kelvottoman tuotteen myyntiä varten on RANGAISTAVAA. Aurinkoinen, mutta ei tuulinen paikka, tarkoittaako sisätiloja vai mitä, selko Suomen kielellä? Perustukset pitää olla(erillaiset nettisivuilla kun paketissa) jne. Tämä systemaattinen huijaus on jatkunut vuosikausia, jonka voi todeta jälkikäteen keskustelu foorumeilta. Oudointa että kaikki asiakkaat ovat todenneet ohjeet puutteellisiksi ja materiaalin liian heikoksi, myyjä kuitenkin täydentää ohjeita ja virheluetteloa vastuun välttelemiseksi, mutta lopputulos on aina sama. Ikkunat ei pysy paikallaan ja runko vääntyilee muodottomaksi. Myyjä voi osoittaa laskelmilla että alumiininen runkomateriaali on riittävän lujaa ulkokäyttöä varten, laskelmia ja hinnan palautuksia odotellessa... Kysymys kuuluu, onko jossain yhtään kasvihuonetta näytteillä/käytössä joka toimii useamman vuoden ja ilman mitään erikois ratkaisuja tai vahvistuksia ??

      Nimimerkki: Niin suuri Jorma otsassa että ei mahdu edes naapurin pystyssä olevaan kasvuihuoneeseen vaan ottaa kattoon kiinni

    • Hintahuomioon

      Olisi saattanut jäädä tilaamatta, jos olisin nämä viestit lukenut ennen tilausta. Kasvihuone ostettu toukokuussa ja sain sen kasaan. Aikaahan siihen meni jonkun aikaa.

      Tietoisesti etsin halpaa kasvihuonetta ja sellaisen löysin. Tein oletuksen että halpa kasvihuone ei vastaa kallista kasvihuonetta, mutta toivoin että hintalaatusuhde olisi kohdallaan. Ja mielestäni ko. kasvihuoneessa hinta/laatusuhde oli kohdallaan. Kävin myös vertaamassa naapurin samanlaista (muovi-ikkunallista versiota ja tuplahintaista), mutta kyllä tässä minun mallissa oli enemmän hintakohdallaan kuin siinä(samoja ongelmia oli siinäkin).

      Asennusohjeet olivat minunkin mielestä huonot, josta laitoin heille palautetta ja heiltä tuli viestiä että ensi kaudeksi olisi tarkoitus saada paremmat. Tietenkään se ei meitä enää auta. Pahoittelivat asiaa kuitenkin.

      Hinta huomioiden 4 tähteä, muuten 3 tähteä.

    • Preeconkusetus
    • tomaatitkasvaa

      vali, vali, itselläni on kyseinen laite, neljäs kesä lähdössä. AP-levyt on varmaan jo kaikki vaihdettu uusiin, tilasin netistä 4mm kennolevyä, 2x3m palasia, ja leikkasin siitä, ja hyvä tuli, silikonilla kiinni.. (vaikka ap levy pitäisi olla 4mm, ne ei oikeesti sitä ole!) Eron kyllä huomaa, kun levyt vaihtaa! Viimetalvena meille satoin ennätyslumi, 80cm vrk, en siivonnut kasvihuoneen kattoa, en olisi sinne edes päässyt. Katto painui rumasti notkolle, mutta kesti.. ja taas on lumen sulettua, huone ryhdissään, ja katto suorana. Myrskytuuli repi kaksi seinälevyä, jotka vaihdoin uuteen. Viimevuonna, kova länsituuli repi jopa koko oven pois paikoiltaan, ja viskasi perunamaalle.. käsin sitä tuskin saisi vedettyä pois paikoiltaan, noi väärään suuntaan.. Merikarvialla tuulee aina, ja tontti on tuulinen, minkäs sille mahtaa!

    • ostettujuu

      Tuossa edellä tietoisesti ostettu halpa kasvihuone, toivoen hinta-laatusuhteen olevan kohdillaan= halpa-huono, kallis-hyvä?

    • huono.ostos

      Alusta pitäen ongelmia. Tilaus kesti kauan. tuli kahdessa paketisa. toinen kierteli ties missä tuli n. viikon jälkeen. Kokoamisohjeet lehtinen pelkki kuvia, nekin nuhruisia epäselviä. Olisi pitänyt olla
      selkeasti numeroitu missä järjestyksessä työ etenee, Eikä olisi llainkaan ollut liikaa myös sanalliset ohjeet . Ja ne ruuvit olisi pitänyt tietää montako niitä pujotetaan kuhunkin hahloon.
      Myös lisätukia olisi hyvä olla, Mainoksessa kerrottiin, että kasvihuoneen kokoaminen kestääj n. 2,5 tuntia. Ei se kyllä onnistu kun ei ole kunnon ohjeita. Jo yksi suuri ongelma, kun ei ole tiennyt
      laittaa niitä ruuveja tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Sama juttu, eka tuuli vei kennot ja jo tullessa osat oli kolhiintuneita. Eivät suostuneet korvaamaan tuulen hajottamaa, ennen kuin olin yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Eli vasta kuluttajasuoja auttoi asiaan. Tulen kaikille kertomaan huonosta kokemuksesta, toivottavasti preeco ei kauan enää huijaa ihmisiä.

    • Anonyymi

      Eka syysmyrkyssä lensi pleksit naapuriin, vaikka oli laitettu ohjeiden mukaan kiinni. Laitettiin itse lisätukia sekä muita osia, että kestäisi Suomen sääolot (vyöhyke 2). Syksyllä suojasin vielä koko keitaan pressulla, jotta lumien puottaminen katolta onnistuisi helpoiten sekä ennen kaikkea suojaisi kasvatia. Kaiken kaikkiaan kesti näin 3v. Kunnes pleksit halkeilleet, runko taipunut, osia ostettu enemmän kuin laki sallii.
      Joten sijoita oikeasti laadukkaaseen kasvariin, älä pilipaliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe