Työttömien nöyryytys on kivaa sanoisi Stubb,

sairas_porvarismi

jos vaan uskaltaisi. Sillä mitä enemmän työttömiä on, niin sitä helpompi on työväkeä syyttää liian suurista palkoista, lomarahoista, palkallisista sairaspoissaoloista yms. Ja vaikka yhtiöt jakavat ennätyksellisiä osinkoja omistajilleen. Näinhän on ollut jo pitkään.
Ne tuottavuuden laskun syyt johon itse voisimme vaikuttaa ovatkin useimmiten osaamattomassa johtamisessa ja ylisuurissa johdon palkoissa. Ei työntekijäportaassa.
Ja silti porvarit ovat juuri kohdistamassa leikkauksiaan pääasiassa syyttömään osapuoleen. Eli duunareihin.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppo_ennustaa

      SSS-natsihallitus tulee pidentämään toimillaan leipäjonot vähintäin kaksinkertaisiksi. Ja rikkaat tulevat rikastumaan entisestään.

      • rupusakki

        Niinhän se oli suunniteltu ja siksi piti liittyä Euroopan unioniin,

        Yhdessä alistamme köyhät piikakansaksi, ne joille ei palvelupaikkoja
        riitä kuolkoot pois.


      • vittu-jenkevät

        Olet oikeassa. Miksi Suomen piti mennä vielä euroon? Nyt palkansaajia voidaan piiskata toden teolla. Meitä verrataan euro halpamaihin ja vaaditaan kilpailemaan näiden matalapalkkaisten työntekijöiden kanssa. Voi hel-vetin hel-vetti. Se tästä todella tulee. Maan johdossa istuu toinen syyllisistä. Tokihan nämä herrat ajoivat suuren rahan etua: Niinistö ja Lipponen.


      • oikeisto.oppia

        Sosiaalikapitalismi joka yksityistää pankkiirien ja suursijoittajien voitot, mutta sosialisoi tappiot kansalaisten maksettaviksi on pahempi kuin kommunismi.

        Riistokapitalismi ja liberalismi ovat tiensä päässä.

        Docventures esittää: Talouden madonluvut. 23 esityksen jälkeen meidän jokaisen suomalaisen pitäisi tehdä oma johtopäätös. On joko tehtävä kapina tai vallankumous, jotain kuitenkin olisi tehtävä. Mutta eihän vallankumous ala suomesta eikä missään muissakaan ns. riistovetoisissa hyvinvointivaltioissa. Ja nämä iilimato-monikansalliset trilajardööriomistajat tietävät tämän. Piiripienipyörii, ja jokainen joka haluaa elää vielä tässä elämässään ja maailmassa hyväksyy nämä "verenimijäloiset", koska aina se 'piiripyörii' tarvitsee ahneita osaajia jatkajikseen ja juoksupojikseen. Voi sitten paljon rahaa saavana elää hyvän ja mukavan elämän. Itseäni huolestuttaa tai paremminkin pelottaa tämä jatkuva ns. sähköisiin kanaviin menevä yhteiskunta. Et voi kohta mitään tehdä jos et omista tietokonetta ja hoitaa pienempiä asioitakaan. Meidän ns. elämään littyvät asiat: verotus, terveydenhoito, rahaliikenne ym. ovat jo siirtyneet bittiavaruuteen (muuten se pilvipalvelu meinaa, että joku usa on lähettänyt avaruuteen sateliitin, jonka kautta pilvipalvelu toimii), josta kuka tahansa voi kyttäillä ja vakoilla toinen toisiaan (itäsaksan stasi oli edelläkävijä).

        Ensiksi mediat: lehdistö, radio,tv ym. voisivat ottaa viikoittain esim. nämä veroparatiisit käsittelyyn tv ja radiossa ja informoida kansalaisille mihin toimenpiteisiin esim. Eu, on ryhtynyt ed. asian viemisessä. NÄMÄ VEROPARATIISIT on saatava ensin läpinäkyviksi!!! Joku tolkkuhan rahanpiilottamisessakin on, aivan kuin koko maailma olisi unessa, eikä tehdä noin röyhkeälle asialle mitään! Suomi ja muut pohjoismaat voisivat hoitaa tätä asiaa yhdessä eu:ssa. Jotain asialle on tehtävä ennenkuin huomaammekaan seuraava askel on ihmisten sirutus (eläimillähän sitä on kokeiltu vuosikymmeniä).


    • TimoSoini_PS

      jättekivaa on duunarien kyykytys

      • kuka-kyykyttää-ketä

        SAK/SAJ- ja AY-liitot kyykyttävät koko Suomen kansaa. Se on ollut 1918-sisällissodan jatke. Yleislakko 1956 seisautti koko maan. Sosialisointivaatimukset kaikuivat äänekkäinä vasemmiston ja AY:n vappupuheissa 1990-luvulle saakka.
        Vasemmisto ja AY tarvitsee köyhiä. AY työmarkkinaosapuolena ja merkittävänä eläkevakuutuslaitosten vaikuttajana on ajanut suomalaisten eläkkeet tasolle, joka on johtanut huomautuksiin ulkomailtakin. Eläkkeet eivät ole missään suhteessa kansan keskituloon. Eläkeindeksin muutos on tehnyt hallaa jo neljännesvuosisadan. Koko kansan köyhdyttäminen jatkuu.
        Yritystoimintaa on karannut ulkomaille. Korkeasti koulutetutta väkeä karkaa ulkomaille jatkuvana virtana. Se on tapahtunut hissukseen ilman metelöintiä. Sen sijaan vasemmisto ja AY metelöivät lakkokirveensä kanssa.


      • mistähänSEjohtuu

        Käytännössä siitä LAKKOKIRVEESTÄ KUKAAN MUU ei ole puhunut kuin te tällä palstalla


    • tilastokaunistelua

      Filatoffin mukaan työttömät ovat suomelle rikkaus?Ei työttömät pidä itseään rikkautena.Joittenkin mielestä suomeen pitää tuoda ulkomailta lisää työttömiä,eikö suomessa ole jo tarpeeksi.Toki monet työttömät on luokiteltu (eivät näy tilastoissa)
      työharjoittelussa,työkokeilussa,höpöhöpö kursseilla,kuntouttavassa,karenssilla,näitä työttömiä ei ei tilastoissa ole,he ovat muissa toimenpiteissä jne.Kaunistellaan tilastoja tällä lailla.

    • puuhastelusstop

      Puuhapajoille kovat ajat tulossa, puheita ollut siihen suuntaan, että puuhastelusta ei ole juurikaan hyötyä. Ja kun työttömyyskehitystä katsoo niin eipä voi oikein eri mieltäkään olla. Niissä pyörii kymmeniä tuhansiä ihmisiä vuosittain ja ovat silloin poissa normaaleilta työmarkkinoilta.

    • meollaannöyränä

      Joo

    • otetannnöyrästikok

      Joo

    • ollaanylypeitäkok

      Kyllä

    • ylypeeonkok

      Niin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe