Mistähän mahtaa johtua että.....

MahtiHarriSonni

Missään muun merkin foorumissa ei ole kateellisia niin paljon kun täällä meidän foorumissa? :) Mitä tästä pitäisi osata lukea? ;)

38

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Logiikkaasi

      Jos et diggaa liivirikollisista olet kateellinen. Ok.

    • pulttilinkomasokistit

      Eriävän mielipiteen esittäminen on liivijengiläisten mielestä aina kateutta. Ainakin heidän mielestään.

    • itseosasioletvalinnut

      Kyllä pitää olla jokin omassa elämässä todella vituillaan kun jaksaa tulla päivästä toiseen itkemään tänne muiden omaisuudesta.Olisiko peiliin katsomisen paikka?

    • Japsidorka

      Mulla seisoo aina kun nään Veemaxin. Se on tosimiehen mopo.

    • JapanFan

      Ei kukaan tervejärkinen ole Harrikasta kateellinen. Tai muustakaan moottoripyörästä. Tai mistään.
      Säälittävää vain katsella, kuinka linnunjalkaiset narukätiset hintit kiipeävät H-Deen päälle, suorat putket karjuvat, moottori kolisee, rääpäleellä valuu mahlaa lahkeeseen, kun nyt ollaan niin motoristia. Tulee mieleen C. Haglund, kuin suoraan piirretyistä.
      Tämä ei koske kaikkia H-D -kuskeja.
      Naurettavan ja säälittävän välimaastossa on.

      • Tumbba

        Onkos ne japanialaisilla pyörillä ajavat mielestäsi sitten tyypillisesti pulskempia (paksujalkaisia & paksukätisiä)? Jos näin on niin, mitä hyötyä tuollaisista piirteistä on moottoripyöräilyssä?


      • oletsairasrääpäle

        "Ei kukaan tervejärkinen ole Harrikasta kateellinen. Tai muustakaan moottoripyörästä. Tai mistään."

        Tästä näemmekin sinun järkesi terveyden.Kateushan sinutkin tänne ajoi turpaasi louskuttamaan.Muut ihmiset eivät koe tarvetta aukoa kuonoansa toisten asioista.


      • Veikkaanpa

        kuitenkin.että tuon "kateellisen" "bisnekset" kestää päivänvalon toisin kun vajakkiliivikerholaisen jonka pään sisällä kaksi aivosolua törmäilee toisiinsa.


      • jkjkjkjkjkj

        japsipyörä RÄYHÄputkilla.. siin sit jotai..


      • shitfacker
        Tumbba kirjoitti:

        Onkos ne japanialaisilla pyörillä ajavat mielestäsi sitten tyypillisesti pulskempia (paksujalkaisia & paksukätisiä)? Jos näin on niin, mitä hyötyä tuollaisista piirteistä on moottoripyöräilyssä?

        Kyllä moni HD kuski on puska kuin sika joulupöydässä. Ymmärrettävää ettei semmonen läski pysty sporttipyörää ajamaan vaan on tyydyttävä kottikärryyn.


    • JapanFan

      Ei tässä kateudesta ole kyse. Itselläni on ollut monta H-Deetä takavuosina. Kyse on imagosta.
      Jos satakiloinen bodari ajaa Harrikkaa, se on pyörän tyyliin sopivaa. Iso pyörä, kuskilla itselläänkin lihaksia, sama tyyli (?) molemmilla. Mutta joku pieni hippiäinen luulee olevansa jotain ison H-D:n selässä, se on säälittävää. Punttisalille, sintit.

      • bodaritonnyyhkyjä

        jaa, iso pyörä..mistä kohdasta? Onneton papatin ja siihen vielä bodaava hinttapuli, lähinnä naurettava "imago". Bodaushan on ollut aina vain lapsena kiusattujen elvistelyä, päässeet siten pullistelemaan kylille ja jopa telkkuunkin. Hoomoilasten touhuilua siihen vielä pillerit sun muut jauhot, aivot, että onkin kiva mennä taas kylille turpoilemaan...HD:llä tai wannabee..


      • JapanFan

        Ei kaikki bodarit tai punttisalikävijät käytä mömmöjä. Moni vetää aerobiset treenit, puntit päälle, ihan vaan kananmunilla ja rasvattomalla Plus-maidolla, ja muutenkin hyvällä ruokavaliolla.

        H-D:n sivistyneeseen tyyliin kuuluu omistajansa katu-uskottavuus. On fiksu, siististi pukeutunut, kohtelias, sanojensa takana seisova henkilö. Tarvittaessa myös voimakeinoin puolustaa itseänsä ja läheisiänsä paskasakkia vastaan.

        Sitten on se toinen koulukunta, joka jäi esikoulun kurahousuvaiheeseen.
        Valitettavasti Helsingissä ja pk-seudulla monet H-D -kuskit kuvittelevat, että on hienoa olla paskainen, samanlainen univormu (nahkaliivit, paskaiset farkut, sontaiset buutsit, epäsiistit hampaat ja koko yleisolemus) kaikilla, sivistymätön navettamoukka kielenkäytössään, "mutta kun miulla on H-D nii mie oon vähä tämmöne" -asenne. Pelle on pelle, H-D tai ei.

        Moottoripyörä, mikä tahansa, ei itseisarvona ole mitään, eikä tee kenestäkään mitään parempaa kuin omistajansa omalla käytöksellään antaa muille ilmi.
        Miettikääpä sitä, ja peili käteen, mistä voisi syy löytyä.


      • bodytonedelleennyyhkyjä

        kuitenkin aika läheltä joutunut seuraamaan kuntosaleilua. Tosi on että ne jotka käyvät vain hakemassa hyvää oloa eivät käytä aineita, mutta valitettavasti nämä jotka lähes päivittäin käyvät tekemässä lihaksia eivät pärjää ilman kaiken sorttisia kasvunlisääjiä, siihen ei puuro auta eivätkä ravinteet. Ei ole vielä 50 ikävuoteen vastaan tullut fiksua, hyvinpukeutuvaa tai yleensäkkään kohteliasta HD kuskia, joten mistähän mahdat olla kotoisin. Olin jo 80-luvulla bodausporukoissa, sillon kun nämä surullisen kuuluisat gladiaattorit pumppasivat mömmöjä meidän kylillä, näiden hommaksi vaan tuli uran loputtua jakeluhommat ja jäihän näitä kiinnikin silloin tällöin. Mutta edelleen lähes jokaiselta kuntosalilta saa lähes mitä vaan kunhan vaan kysyy. No vähän menin aiheesta mutta kun en siedä punttisaliaivottomuuksia..


      • JapanFan

        Helsingistä olen syntyisin ja en mistään kotoisin. Itse tunnen montakin fiksua ja miellyttävää H-D-kuskia, miehiä ja naisia. Eivät ne kaikki ole paskasakkia.

        Mitä tulee salimömmöihin, tuskin kukaan normaali ihminen tarvitsee muuta kuin tavarataloista saatavia lisäaineita, jos niitäkään. Näkeehän mömmökäyttäjän jo päälle päin: perse kuin neulatyyny, finnejä nelikymppisellä, leveät leukaperät, lihasten kohdalla raskausarpia, juttu ja järki kulkee klimpeissä, arvaamaton, jne.

        Toisaalta, parempi olla bodari kuin CarlHaglund-lookalike, etenkin jos ajaa Harrikalla. Ja naisen tulee olla naisellinen.


    • Rahua

      Kaikille merkeille näyttää olevan yhteistä omistajien rahantarve.

      Mistä muusta voi johtua, että pyörän ostamiseen tarvittavan 0-50.000 eukon suuruinen rahasumma muka oikeuttaa "rahamiehen" titteliin?

    • NavettaPoika

      Ei mullakaan mittää rahhoo oo. Ovvaan yks musta AmEx, sil mie saan Kuapiijjos mittee vuan. Ja muuallakki.
      Saiskos pillanderii jostai?

    • Tampereentuoremotoriasti

      Heippa. Voisitteko arvon hd porukka vähä opastaa aloittelevaa motoristia. Ensimmäinen pyörä ostettu ja valitettavasti ensimmäiseksi pyöräksi tuli valittua kawasaki VN. Jahka tällä pyörällä saa hieman kokemusta ja ajotaitoa niin suunta on ylöspäin :) Kysymykseni on että voinko käyttää Hd:n ajotakkia vaikka ajankin kawalla? Selässä lukee harley davidso. Onko väärin fanittaa hd:ta vaikka ei vielä omista Harrikkaa? Kiitos vastauksista.

      • järkeänytpäähän

        Ei ole mitään väliä mitä takkia käytät.Oma on valintasi.
        Paljon puhutaan siitä (ainakin yhden runkkarin toimesta tällä palstalla), miten HD-porukka ei kunnioita japsipyöriä tai niiden kuskeja.Kaveri törmää jatkuvasti samaan asiaan että nimenomaan japsikuskit mollaavat taukoamatta HD:ta jokapuolella mihin hän meneekään. Ei muka ole oikea moottoripyörä yms.
        Oli koittanut liittyä ihan tavallisten moottoripyöräharrastajien kerhoon tutustuakseen uusiin ihmisiin mutta ei otettu jäseneksi koska hänellä on vääränlainen pyörä (HD).

        Että kyllä näitä itseään täynnä olevia näkyy olevan siinä toisessakin porukassa.Jospa jokainen ottaisi pari askelta takapakkia ja miettisi mistä oma viha oikein kumpuaa? Ei jokainen japsikuski ole mulkku, eikä jokainen HDkuski myy kamaa tai ammuskele toreilla.

        Jospa yritetään nyt vaan tulla keskenämme toimeen? Minulle ei ainakaan ole vaikeaa.On aivan sama mitä muut ajaa tai mitä takkia käyttävät.


      • PysyPoisPiireistä

    • JapanFan

      Ei ole väliä, ajatko H-Deellä vai Vespalla. Pääasia on, että ajat edes jollain. Kukin mieltymystensä mukaan. Ei henkilön arvoa huononna tai paranna käyttämänsä kulkuneuvo tai vaatetus. Katsopa kesällä, monellako on Ferrari-paita, vaikka eivät ole ikinä edes kyydissä istuneet.
      Kusipäitä kai on kaikissa koulukunnissa; tosin itse en ole sellaiseen törmännyt, on kulkupelinäni ollut HD tai japonialainen. Suhtautuminen on myös omasta käytöksestäsi kiinni.
      Ajetaan millä vaan, kunhan ajetaan. Ajokausi on lyhyt, ei käytetä sitä triviaaleihin asioihin, kuten tällaiseen tyhjänlänkyttämiseen.

    • Ainoastaannäissä

      hoodeeporukoissa on pyssykersantit ja pellet poseeraa kameralle näyttämällä keskisormea. Jännä miten mukavistakin miehistä tulee täysiä mulkkuja kun liitytään HdMc-kerhoon ihan kuin taikaiskusta jätkät omaa ihan haistavittukaikki-asenteen,nähnyt tuon niin monen kohdalla. Eikä tartte olla edes prosenttikerho.

      • Ollaanyhtä

        JapanFanilla on oikea asenne moottoripyöräilyyn. Tällä vakiotrollilla on joku vinksahdus psyykessä.


      • Kylläsinäkin
        Ollaanyhtä kirjoitti:

        JapanFanilla on oikea asenne moottoripyöräilyyn. Tällä vakiotrollilla on joku vinksahdus psyykessä.

        sen totuuden näkisit jos haluaisit. Tai sitten et ole Hoodeeporukoissa ikinä pyörinytkään. Näin se vaan menee. Siellä ei paljon hymyillä kun pitä olla bäääääädäääääss. (hole)


      • Kerrorohkeasti
        Kylläsinäkin kirjoitti:

        sen totuuden näkisit jos haluaisit. Tai sitten et ole Hoodeeporukoissa ikinä pyörinytkään. Näin se vaan menee. Siellä ei paljon hymyillä kun pitä olla bäääääädäääääss. (hole)

        Kerropas sitten jos kykenet, että minkäslainen se sinun moottoripyörähistoriasi on? Että onko sellaista ylipäätänsä?


      • tampereentuoremotoristi

        Hei. Kiitos kaikille kannanotosta tuohon vaatetus asiaan. Tämä todella oli mietityttänyt meikäläistä. Ei muuta kuin hyviä ajokelejä ja turvallisia kilometrejä kaikille :) morjestaan jos tavataan :)


    • HarleySoftail

      Sanokaa mitä sanotte, mutta Harley Davidson on moottoripyörä joka aiheuttaa ihmisissä tunnereaktion, ja näin on ollut aina ja näin tulee olemaan aina. Mikään muu merkki ei koskaan tule saamaan samanlaista huomiota kuin Harley Davidson, niin hyvässä kuin pahassakin. Olen itse ylpeä kyseisen merkin omistaja. Haaveilin jo pikkupoikana että joskus vielä ostan Harleyn, nyt se on ostettu :)

      • Miksioletylpee

        mistään moottoripyörästä? Itse olen ylpeä hyvistä teoistani sen kerran kun onnistun tekemään jotain tähdellistä.


      • taidatollasetrolli
        Miksioletylpee kirjoitti:

        mistään moottoripyörästä? Itse olen ylpeä hyvistä teoistani sen kerran kun onnistun tekemään jotain tähdellistä.

        miksi joku ei saisi olla ylpeä moottoripyörästään? saa kai sitä olla ylpeä vaikka tuottamastaan paskapökäleestä jos niin haluaa eikä sekään asia kuulu sinulle tuon taivaallista.
        mitähän hyviä tekoja olet viimeaikoina tehnyt jos saa kysyä?


      • Vaihtanut
        taidatollasetrolli kirjoitti:

        miksi joku ei saisi olla ylpeä moottoripyörästään? saa kai sitä olla ylpeä vaikka tuottamastaan paskapökäleestä jos niin haluaa eikä sekään asia kuulu sinulle tuon taivaallista.
        mitähän hyviä tekoja olet viimeaikoina tehnyt jos saa kysyä?

        kaveripiiriä.


      • IsoMuna5

        Oletkos koskaan kokeillut heteroseksiä? Voittaa HooDeen mennentullen. Kokeile, jos saat jonkun kiikkiin.


    • JapsiMuna1400

      H-D -impot on käynneet vain apukoulun ja dokanneet ja piikittäneet päänsä pehmeiksi, ni ei ne tänne pysty kirjottaan ja haukkumaan japsimopoi. Ku ei ne pysty ajatteleen ku pää tärisee viellä viimekesästä.
      Buaaahhahaha

    • fxstc

      On taas "keskustelut". Sateinen kesäkö v.t.ttaa? On se hyvä, että on muillakin v.tt.maista.

      • LookAtYourSelf

        Sitä saa, mitä tilaa, ja niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan..........


      • jussi20015

        Ekat pari vuotta kahdella 250cc Pannonialla ja 500cc Royal Enfieldillä, sitten vaihdoin japanilaisiin (15kpl), joilla ajelin 42 vuotta. Nyt on alla neljättä kesää harrikka sportser, ja matkaa takana yhteensä n. 460000 km. Ei tuo harrikka ole sen huonompi ole kuin japsit, täriseekin vähemmän kuin xs-2 jammu, ja ajo-ominaisuudet ovat ihan kelvolliset suomen nopeuksiin. Ihan turhaa on jauhaa paskaa siitä ja sen kestävyydestä, kaikki pelit toimii jos viitsii vähänkin mopoa huoltaa.


      • Eisullaolluvaihtoehtoo
        jussi20015 kirjoitti:

        Ekat pari vuotta kahdella 250cc Pannonialla ja 500cc Royal Enfieldillä, sitten vaihdoin japanilaisiin (15kpl), joilla ajelin 42 vuotta. Nyt on alla neljättä kesää harrikka sportser, ja matkaa takana yhteensä n. 460000 km. Ei tuo harrikka ole sen huonompi ole kuin japsit, täriseekin vähemmän kuin xs-2 jammu, ja ajo-ominaisuudet ovat ihan kelvolliset suomen nopeuksiin. Ihan turhaa on jauhaa paskaa siitä ja sen kestävyydestä, kaikki pelit toimii jos viitsii vähänkin mopoa huoltaa.

        kun halusit liivipäiväkerhon nemo-action-heroksi! Japsilla ei noihin päiväunelmakerhoihin pääse edes memberiksi ,saatika jos tavoitteet on oikeasti korkealla esim olla jonainpäivänä road-mega-captain tai officer of spidershadow!


    • MinäJaHarleyDavidson

      Harley on pyörien aateliaa, harleyssä on vaan sitä jotain sanoin kuvaamattoman hienoa tunnetta, ei sitä sellainen tiedä joka ei koskaan ole metriäkään ajanut harleyllä, harley davidson on pyörä joka ei jätä ketään kylmäksi, sitä rakastetaan ja sitä vihataan, mutta kukaan ei voi olla sitä kohtaan tunteeton koskaan.

      • MinäJaMonkey

        Siltähän se näyttää, kun Honda Monkeylläsi kruisailet kodin ja mummolan väliä. Heti koulupäivän jälkeen. Jos erityisoppimisluokassasi oli ongelmia, älä tuo niitä tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe