Kemijärvi on outo paikka!

ihanufo

Jopa outo on liian kevyt sana kuvaamaan sitä paikkaa. Siellä asuvat ihmiset ovat sitäkin oudompia. Aivan ufo paikka. Kuulemma avaruusolennotkin ovat miljoonien valovuosien takaa tulleet ihmettelemään sitä paikkaa. Mikä siinä paikassa ja teissä on vialla?

159

2420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kfkfkfjfk

      Joku on TAAS uunottanut neitiä

    • kemijärviläisetokväkeä

      Palstan avaaja todella on ihan "ufo"! Joka on tullut tälle pastalle avaajaan jostain "kivikaudelta"? Päättelen kun ei tajua tai tiedä, -että paljon lähempänä Maapallon ulkopuolella asustaa ja harjoittaa tuotantoaan sivilisaatioita, -joiden edustustoa on vieraillut Maapallolla, -ja jopa on tänne tavallaan kotiutuneitakin, -asuen tietenkin hyvin usean havaintoheijastumien ulkopuolella, -taitavineen naamiointeineen...

      Kemijärvi paikkana omaa kauniin luonnon, ja ympäristö on lähes oloissamme viihtyisä, -ja ihmiset ovat OK, -eli mukin meneviä, hyvin monet jopa Paavo V: n mukiinkin.-..

      "Ufot" vierailee niin Kemijärvellä kuin muuallakin EU - Suomea, kummastelemassa, että miksi ihmiset erehtyvät äänestämään, "persuja"?

      Paljon tosin muutakin on tällä Maa planeetalla, kummastelemassa tämän Maapallolla asuvan väestön outoutta tarkkailevat he, ns. -"ufoilla" liikkuvaiset faktatiedon mukaan, ainakin 100. eri valtion ympäristössä ...

      • kärvän

        Kauneudella ei soppaa keitetä!


    • näinonkoettava

      Ei kemppa ja sen asukkaat ole outoja vaan hirveän tylsiä. Varmaan yksi niiistä harvoista paikoista jossa voi ikävystyä kuoliaaksi.

      • UFO.SUOMU

        HULLUUDESSA ON LAPIN VOIMA OLEMME HULLUJA KAIKKI

        LAPIN HULLUJA
        TAIVAAN TULET SUOMUN KESKUS UFO MYSTINEN KAUKO PARANNUS

        olemmeko me Kemijärven rannoilla kasvaneet salaperäisen taikavoiman alla? täällä on nähty yliluonnollisuutta, maahisia, menninkäisiä, ufojen salaisia liikkeitä ja humanoidi toimintaa, olemmeko kaikki hulluja, vai näemmekö vain enemmän kuin muut? mennään kaikki yhdessä suomun rinteille ja huudetaan UFOT TULKAA TÄNNE! kaupungin valtuusto ensin ja muut perässä, siitä tulis vapauttava hetki


    • Kemijärvi-arvio

      Kemijärvi on omaleimainen paikkakunta. Täällä on monia erikoiskysymyksiä. Kuten ovat esimerkiksi:

      1. Suomun tila. Upea entinen huippusuosittu laskettelukeskus, joka on kuin aavekaupunki. Siellä ei ole hotelli auki eikä mitään toimintaa. Kaupunginvaltuusto hyväksyi jatkovalmisteluun yrittäjille "hiljaisuuden keskuksen" perustamiseksi Suomulle. Hiljaisuudesta ollaan tekemässä vaalivaltti. Tähänkö liittyen palstalla on jo vuosia käyty läpi tapausta, jossa rovaniemeläinen SDP:n vaaliehdokas kävi Kemijärvellä huutamassa: "Turpa tukkoon!"
      2. Avaruushavainnot. Kemijärvellä tehdään säännöllisesti UFO havaintoja. Misin kylässä niitä nähtiin aikanaan hyvin monen toimesta, kuuluisa tapaus. Nykyään eräs raitistunut vasemmistolainen poliitikko kertoo avoimesti UFO kokemuksistaan.
      3. Kunnallispolitiikan jännittävät kuviot. Aina on riitelyä ja tehdään valituksia ja outoja päätöksiä. Kuntalaiset ovat kohta kadonneet alta pois, mutta hupenevasta vallasta taistellaan kiivaasti. Massaliikkeen toiminta ja suhde / erimielisyydet siihen hajotti lopunkin.

      • jopojopojopo

        Helppo selittää!
        1. Suomu ei ole koskaan ollut huippusuosittu. Miksi ketään kiinostaa tämä paikka?
        2. Johtuu liiallisesta alkoholin käytöstä sekä sääpalloista.
        3. Porukassa tyhmyys tiivistyy.


      • eipäihme

        Kyllä Kemijärvi saa oudon paikan leiman, kun kaikki kylähullut saa hankkeineen ison huomion, ja tuollaisia hiljaisuushankkeita vielä muka ihmetellään, miksi ei kukaan ala kehittämään. Tuollainen julkisuus saa monet luulemaan, kaikkien olevan samaa mieltä, eli vähän heihei-porukkaa.


      • V.Tohmo

        Suomu oli aikanaan suosittu paikka, voisi olla vieläkin, jos markkinoitaisiin oikein. Kemijärvi on tulevaisuuden kaupunki. Nämä mystiset huu-haa jutut ovat vain pieni osa Kemijärveä, on paljon muutakin!


      • raitis.ufo
        jopojopojopo kirjoitti:

        Helppo selittää!
        1. Suomu ei ole koskaan ollut huippusuosittu. Miksi ketään kiinostaa tämä paikka?
        2. Johtuu liiallisesta alkoholin käytöstä sekä sääpalloista.
        3. Porukassa tyhmyys tiivistyy.

        Miten UFOT liittyy alkoholin käyttöön

        KEMIJÄRVEN UFOLOGI ON RAITIS, JOTEN ÄLKÄÄ VIHJAILKO

        sekin, että on vappumarssilla vichyä juonut, on ihan sellaista ivaa, satiiria vain

        eikä ole paha juttu jos muuten ostaa vichyä kaupasta, täällä oli siitäkin joku ilkkunut, että jotkut juovat vichyä! olisi moni murhe ihmisten parissa jäänyt pois kokemuksista, jos ottaisivat kaikki vesijuomia alkoholin sijasta


      • viisain
        eipäihme kirjoitti:

        Kyllä Kemijärvi saa oudon paikan leiman, kun kaikki kylähullut saa hankkeineen ison huomion, ja tuollaisia hiljaisuushankkeita vielä muka ihmetellään, miksi ei kukaan ala kehittämään. Tuollainen julkisuus saa monet luulemaan, kaikkien olevan samaa mieltä, eli vähän heihei-porukkaa.

        Ketkä kaikki kylähullut siis? Alapa tekemään itse nyt jotakin. Arvelen ettäei tule mitään. No se siitä sitten.


      • vilkas

        Siis. Suomu oli Lapin ensimmäinen hiihtokeskus. Ei ollut muuta paikkaa. Suomulla silloin sen alkuaikoina vierailivat mm. etelä-suomen jetsetit, mutta se aika on mennyt, ei ole tarvis palata niihin aikoihin millään tavalla. Nyt aika on toinen, ja en millään muotoa halua ketään Kemijärveltä häätää, mutta miksi valta-asemissaan olevat 'enkykenetekemäänmitään'-tyypit estävät kaikkien hyvien hankkeiden eteenpäin kehittämisen, sillä porukan pitää vaihtua, jotta kehitystä tapahtuisi.?
        Suomua isännöi aikoinaan perhe-yritys, jota kannatteli OP, mutta kun asiakkaat häipyivät, toiminta tietenkin päättyi. Suomua kannatteli myös suuresti keski-euroopalaiset ryhmämatkailijat, joita enää harvemmin missään näkee. Ehkä josakin Lapissa jossa on luxusta.
        Nyt on esitetty idea 'Suomun keskuksen' rakentamisesta, joka voisi aivan hyvin olla siellä suunnitellun lentomäen paikalla. Uhkana vaan on Sallaan suunnassa sinne suunnitellut Tuulivoimalat, joten esteitä saattaa olla?
        Totuus kuitenkin on, että mm. luontomatkailu kiinnostaa hyvin paljon kaikentasoisia ihmisiä. Puitteet vaan pitää olla, sillä eivät ihmiset enää teltoissa halua olla. Suomulla on tilaa, siellä on mökkejä, ja siellä on hotellikin. Lähellä Suomua Räisälän ja Tonkopuron kylät.
        Minne itse toimintakeskus rakennettaisiin?
        Suomen uusi hallitus varmaan haluaa luoda puitteita hyvälle yritystoiminnalle, joten eihän se muuta vaadi kuin että tuumasta toimeen? Kuka aloittaa?


      • Tonko-Suomu

        tuulivoima tuhoaa elämän ja kaiken hyvän, tuulivoima saastuttaa ja alueen kehitys yrittäjyys kaikki menee nurin, kysykää vaikka joutsijärven valtuutetulta on myös kuntayhtymän johtaja ja suuri luottamus. Kemijärvelle ei tarvita tuulimyllyjä eikä voimalaitos yksiköitä, vain tulevaisuus ja se löytyy meistä, voimastamme, Kemijärven elämän voimasta! suomun alueen matkailu omilla voima-ehdoilla nousee keskeiseksi kokonaisuudessa. siinä yksi osatekijä on Suomun hiljainen keskus, mutta ei hiljaisuus yksi tuo turisteja, pitää olla muutakin, Tonkopuron kyläkin tarvitaan Suomun kokonaisuuteen


      • hörhötherääkeväisin

        Hiljaisuus kyllä karkoittaa kaikki, paitsi jotkut hörhöt, luostareissa on tuota hiljaisuusmatkailua harrastettu läpi historian. On kyllä harvojen huvia sellainen.


      • jami_kervinen

        Kemijärvi on mahtava paikka. Löysin sieltä kerran maailman suloisimman naisen, uskollisen ja kauniin. Hänellä oli myös aivot. Voi, miten kaipaankaan häntä. Ainoastaan ruotsinlaivayhteydet ovat Kemijärvelle vähän hankalammat, mutta mitäpä tuosta:
        https://www.youtube.com/watch?v=ju0cb58Ajbk


      • Suomu-nousuun
        jopojopojopo kirjoitti:

        Helppo selittää!
        1. Suomu ei ole koskaan ollut huippusuosittu. Miksi ketään kiinostaa tämä paikka?
        2. Johtuu liiallisesta alkoholin käytöstä sekä sääpalloista.
        3. Porukassa tyhmyys tiivistyy.

        Koskahan Suomu saadaan auki?


      • Suomun.laulu

        Suomu nousee tuhkasta, eläköön Kemijärvi! Se on yhteinen kotimme.

        Tulevaisen ajan kunniaksi laulu 24 palstalta (sävel pieni polku)

        Pieni polku Suomun halki vie
        Luokse hiljaisuuden keskuksen jne. (loppu löytyy monesta ketjusta)


    • narskunarssic

      Kempasta saa myös raadollista hautauspalvelua kuten eräs alan työntekijä facebooksivuillaan mainitsi. Huono vitsi surevan kannalta....

    • cuckoonest

      Kemijärvellä terveet ja normaalit ihmiset ovat nähneet lentäviä lautasia, humanoideja, haamuja ja muita ihmeellisyyksiä. Eivät vain uskalla kertoa kokemuksistaan kun pelkäävät hullun leimaa.

      Hullujahan me kaikki täällä ollaan, silleen positiivisessa mielessä ;)

      • äläshöpsi

        Ei kai nyt sentään terveet normaalit ihmiset, eikö se ole lähinnä sen Nurmikummun näkyjä.


      • k.n.888.ufologi

        Olen syntymäperäinen kemijäviläinen, tosin sattumalta syntynyt Kemijärvellä 5.5.1940, -Soppelan kansakoulussa...

        Vaikka olen ns. "ufoja" nähnyt epäsäännöllisin ajoin aina lapsuudesta asti... niin alkoi säännöllinen havaintojen aika helmikuussa 1992, asuessani Kemijärven Särkikankaalla).

        -Muutin helmikuussa 1994 nykyiseen asuntoon tänne kaupungin keskustaan, -nuo havaintokokemukset ovat silti jatkuneet säännöllisesti... -ja tätä vuorokausittain jatkuvaa erilaisia kokemuksia saaden, -on jo jatkunut yli 23. vuotta...

        -Olen havainnoistani nimelläni raportoinut eri tavoin, ja pyydettynä raportoinut myös Kemijärvi-suomi24 palstalla: Kaarlon kertomuksia kokemuksista ulkoavaruudesta...

        -Yksi minulle tuntematon henkilö on pelkät uforaportit
        siirtänyt Kemijärvi - info foorumiin, -ja liittänyt jokaiseen raporttiin, -joko valokuvan tai piirroksen, -jotka siis eivät ole minun ottamia tai piirtämiä...
        -Raportit koskee vain Kemijärven Särkikankaalla, -ja täällä keskustassa, -helmikuussa 1992 alkaen tekemiä havaintojani, -en liity Misin havaintotekijöihin laisinkaan...

        Raporteissa on myös joitakin, jo ennen tätä säännöllistä, -helmikuussa 1992 havaintoaikaa, -näkemiäni havaintoja.

        Olen nimelläni kertonut ko. raportteja, -ja käyttänyt myös nimimerkkiä -k.n.888 ufologi...

        -"Hulluksi" en itseäni tunnusta, -mutta kun monet niin sanovat, ymmärrän, -että ehkä raportointi näissä asioissa omalla nimellä,
        -on eräänlaista "rohkeaa hulluutta"?
        -En keksi eli sepitä raportteja, -vaan raportoin konkreettisia havaintojani... -pääasiassa Kemijärvellä...
        -Jokainen raportti on todellisista näköhavainnoista konkreettisesti, -sanoin kuvattu raporteissani...

        k.n.888, ufologi,
        alias: Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • k.n.888.ufologi
        äläshöpsi kirjoitti:

        Ei kai nyt sentään terveet normaalit ihmiset, eikö se ole lähinnä sen Nurmikummun näkyjä.

        Tosiaan, miksi höpsit... jos en ole ihan ns. fyysisesti enää nuoren terveen omainen, olen silti psyykkisesti tavallista terveempi...

        Tuo vihjaisu on todella ala-arvoinen luokittelu terveydestäni, mutta en vedä hernettä nenään, -kun tajuan, -ettei asian ilmaisijakaan ole ihan normaalisti terve sielultaan, tajunnaltaan? On niin, -jolle annetaan pikkulusikalla, -ei saa kapustalla pyytää...

        k.n.888.ufologi,
        alias: Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi





        k.n.888.ufologi,
        alias: Kaarlo Nurmikumpu, Kemijärvi


      • huomautus.vain
        äläshöpsi kirjoitti:

        Ei kai nyt sentään terveet normaalit ihmiset, eikö se ole lähinnä sen Nurmikummun näkyjä.

        En ole yhtään "ufoa" tai muuta avaruuden olentojen ajoneuvoa nähnyt. Suhtaudun erittäin kriittisesti siihen, onko heitä oikeasti käynytkään Kemijärvellä. Silti huomautan kunnioittavasti, Kaarlo Nurmikumpu ei liity Misin kylän ufo-tapaukseen. Kemijärvellä ufo-asiat eivät ole vain yhden ihmisen juttuja. Misin tapaus on aika kuuluisa tapaus, joskin sen tausta on luonnollinen, arvio raketti-ilmiöstä?


    • Outoja

      Onko se ihme jos ihmisistä tulee outoja , kun ei ole muuta hiljaisuutta!

      • k.n.888.ufologi.kemij

        Satuin sattumalta syntymään Kemijärvellä, - Soppelan kylän kansakoulussa, -ja en silti ole mitenkään outo, -jos olen sattumalta syntynyt outoon aikaan, -jossa ihmisten enemistö uskoo joulupiukin lisäksi joihinkin muihin mielikuvitusolentoihin, -vaan eivät luota näkijöiden tietoihin, -että Kemijärvellä myös liikkuu ns. "ufoja"....

        -Kuulkaa, -bongasin taas tuossa akkunasta länsitaivoolle katsoessa tutun pallomaisen esineen... -ja siinä julkisivuna minuun päin oli ns. kellon kuva, -ja kellon viisarit osoittavat 01. 45, tiedän, että silloin jälleen saan nähdä jotakin... -jos satun olemaan hereillä?
        Näin saan aina uusia aikoja, -milloin aina saan nähdä merkillisiä havaintoja...

        -Ei Kemijärvi ole sen outompi paikka näille havainnoille, -sillä olen nähnyt mm. myös Sallan Karhujärvellä, -ja Sallan Hirvasvaaralla..
        Raahessa...
        -Mutta säännöllisesti aloin näkemään ja kokemaan Kemijärvellä helmikuussa 1992... ja se kokemuksen eri vaiheet yhä jatkuu...
        -Paikkana Kemijärvi on siihen syytön eli viaton, Mutta yhteyshenkilö 888: a olen kaikkialla aitiopaikalla, -ja olen vain siinä "höppänä", -että raportoin niistä omalla nimelläni varustetusti, -ja nimimerkillä k.n.888.ufologi.

        -Ovat antaneet ymmärtää, että olen yhteyshenkilö 888 ja saan vain raportoida, -mitä havaitsen, -eli en saa sepitellä heistä mitään kauhutarinoita, -niin kuin tekevät monissa elokuvissa, kirjoissa yms...
        -Katso, kun meitä on niin moneen junaan, -ja vielä jää sentään Kemijärvellekin, -ja heistä vain "höppänä" olen, -eivät toiset kemijärviläiset...

        -Jokaista näytettyä kellonaikaa en luonnollisestikaan ole ollut katsomassa, -joten on vain arvailtava, -mitä kaikkea olen jäänyt näkemättä...?

        Yhden ilmiön näin tässä yhtenä aamuna kello 4.45, se esine lensi nopeasti etelästä tänne pohjoiseen päin, ja niin pysähtyi, sekä peruutti takaisin tai käänsikö suuntaa takaisin, -eli ei tavallinen raketti, eikä laisinkaan raketti, ja ei valoilmiö, sääpallo, se oli enempi joko pallo- tai muu esine...? Esine se oli...

        -On Kemijärvellä eräitä toisiakin näkijöitä, -sanoneet, kertoneet, -mutta eivät raportoi jostain syystä... -ehkä syy on tuo leimaamisen pelko, -kun taas minä niistä enemmänkin nautin kuin pahastun, -kun ihmiset ottavat sentään jonkun kannan asiaan, -vaikka se olisikin esim: höhhöö, jne...

        k.n.888.ufologi
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • Täyttä_potaskaa
        k.n.888.ufologi.kemij kirjoitti:

        Satuin sattumalta syntymään Kemijärvellä, - Soppelan kylän kansakoulussa, -ja en silti ole mitenkään outo, -jos olen sattumalta syntynyt outoon aikaan, -jossa ihmisten enemistö uskoo joulupiukin lisäksi joihinkin muihin mielikuvitusolentoihin, -vaan eivät luota näkijöiden tietoihin, -että Kemijärvellä myös liikkuu ns. "ufoja"....

        -Kuulkaa, -bongasin taas tuossa akkunasta länsitaivoolle katsoessa tutun pallomaisen esineen... -ja siinä julkisivuna minuun päin oli ns. kellon kuva, -ja kellon viisarit osoittavat 01. 45, tiedän, että silloin jälleen saan nähdä jotakin... -jos satun olemaan hereillä?
        Näin saan aina uusia aikoja, -milloin aina saan nähdä merkillisiä havaintoja...

        -Ei Kemijärvi ole sen outompi paikka näille havainnoille, -sillä olen nähnyt mm. myös Sallan Karhujärvellä, -ja Sallan Hirvasvaaralla..
        Raahessa...
        -Mutta säännöllisesti aloin näkemään ja kokemaan Kemijärvellä helmikuussa 1992... ja se kokemuksen eri vaiheet yhä jatkuu...
        -Paikkana Kemijärvi on siihen syytön eli viaton, Mutta yhteyshenkilö 888: a olen kaikkialla aitiopaikalla, -ja olen vain siinä "höppänä", -että raportoin niistä omalla nimelläni varustetusti, -ja nimimerkillä k.n.888.ufologi.

        -Ovat antaneet ymmärtää, että olen yhteyshenkilö 888 ja saan vain raportoida, -mitä havaitsen, -eli en saa sepitellä heistä mitään kauhutarinoita, -niin kuin tekevät monissa elokuvissa, kirjoissa yms...
        -Katso, kun meitä on niin moneen junaan, -ja vielä jää sentään Kemijärvellekin, -ja heistä vain "höppänä" olen, -eivät toiset kemijärviläiset...

        -Jokaista näytettyä kellonaikaa en luonnollisestikaan ole ollut katsomassa, -joten on vain arvailtava, -mitä kaikkea olen jäänyt näkemättä...?

        Yhden ilmiön näin tässä yhtenä aamuna kello 4.45, se esine lensi nopeasti etelästä tänne pohjoiseen päin, ja niin pysähtyi, sekä peruutti takaisin tai käänsikö suuntaa takaisin, -eli ei tavallinen raketti, eikä laisinkaan raketti, ja ei valoilmiö, sääpallo, se oli enempi joko pallo- tai muu esine...? Esine se oli...

        -On Kemijärvellä eräitä toisiakin näkijöitä, -sanoneet, kertoneet, -mutta eivät raportoi jostain syystä... -ehkä syy on tuo leimaamisen pelko, -kun taas minä niistä enemmänkin nautin kuin pahastun, -kun ihmiset ottavat sentään jonkun kannan asiaan, -vaikka se olisikin esim: höhhöö, jne...

        k.n.888.ufologi
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Ihmisillä on uskomuksia jotka ovat jonkinsortin mielialahäiriöitä. Nyky tekniikalla kyllä tiede pystyy ufot havaitsemaan, jos niitä olisi. Kummituksetkin ovat lopahtaneet koska nykyisin pystytään kaikki todistamaan tieteen keinoilla. Ihmisen mielikuvitus kun on vilkas. Muistettahan ajan jolloin rajat aukesivat Venäjälle oli jos jonkinlaista juttua autojen pysäyttelijöistä, ja pensaissa lymyjäjistä, nyt nekin ovat loppuneet.


      • miksipilluhaisee
        k.n.888.ufologi.kemij kirjoitti:

        Satuin sattumalta syntymään Kemijärvellä, - Soppelan kylän kansakoulussa, -ja en silti ole mitenkään outo, -jos olen sattumalta syntynyt outoon aikaan, -jossa ihmisten enemistö uskoo joulupiukin lisäksi joihinkin muihin mielikuvitusolentoihin, -vaan eivät luota näkijöiden tietoihin, -että Kemijärvellä myös liikkuu ns. "ufoja"....

        -Kuulkaa, -bongasin taas tuossa akkunasta länsitaivoolle katsoessa tutun pallomaisen esineen... -ja siinä julkisivuna minuun päin oli ns. kellon kuva, -ja kellon viisarit osoittavat 01. 45, tiedän, että silloin jälleen saan nähdä jotakin... -jos satun olemaan hereillä?
        Näin saan aina uusia aikoja, -milloin aina saan nähdä merkillisiä havaintoja...

        -Ei Kemijärvi ole sen outompi paikka näille havainnoille, -sillä olen nähnyt mm. myös Sallan Karhujärvellä, -ja Sallan Hirvasvaaralla..
        Raahessa...
        -Mutta säännöllisesti aloin näkemään ja kokemaan Kemijärvellä helmikuussa 1992... ja se kokemuksen eri vaiheet yhä jatkuu...
        -Paikkana Kemijärvi on siihen syytön eli viaton, Mutta yhteyshenkilö 888: a olen kaikkialla aitiopaikalla, -ja olen vain siinä "höppänä", -että raportoin niistä omalla nimelläni varustetusti, -ja nimimerkillä k.n.888.ufologi.

        -Ovat antaneet ymmärtää, että olen yhteyshenkilö 888 ja saan vain raportoida, -mitä havaitsen, -eli en saa sepitellä heistä mitään kauhutarinoita, -niin kuin tekevät monissa elokuvissa, kirjoissa yms...
        -Katso, kun meitä on niin moneen junaan, -ja vielä jää sentään Kemijärvellekin, -ja heistä vain "höppänä" olen, -eivät toiset kemijärviläiset...

        -Jokaista näytettyä kellonaikaa en luonnollisestikaan ole ollut katsomassa, -joten on vain arvailtava, -mitä kaikkea olen jäänyt näkemättä...?

        Yhden ilmiön näin tässä yhtenä aamuna kello 4.45, se esine lensi nopeasti etelästä tänne pohjoiseen päin, ja niin pysähtyi, sekä peruutti takaisin tai käänsikö suuntaa takaisin, -eli ei tavallinen raketti, eikä laisinkaan raketti, ja ei valoilmiö, sääpallo, se oli enempi joko pallo- tai muu esine...? Esine se oli...

        -On Kemijärvellä eräitä toisiakin näkijöitä, -sanoneet, kertoneet, -mutta eivät raportoi jostain syystä... -ehkä syy on tuo leimaamisen pelko, -kun taas minä niistä enemmänkin nautin kuin pahastun, -kun ihmiset ottavat sentään jonkun kannan asiaan, -vaikka se olisikin esim: höhhöö, jne...

        k.n.888.ufologi
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Mitenkä niin Kemijärvi on syytön? Kaikki tapahtunut johtuu yleensä siitä että on oikeaan aikaan oikeassa paikassa tai päinvastoin.


      • UFOvoimaa
        k.n.888.ufologi.kemij kirjoitti:

        Satuin sattumalta syntymään Kemijärvellä, - Soppelan kylän kansakoulussa, -ja en silti ole mitenkään outo, -jos olen sattumalta syntynyt outoon aikaan, -jossa ihmisten enemistö uskoo joulupiukin lisäksi joihinkin muihin mielikuvitusolentoihin, -vaan eivät luota näkijöiden tietoihin, -että Kemijärvellä myös liikkuu ns. "ufoja"....

        -Kuulkaa, -bongasin taas tuossa akkunasta länsitaivoolle katsoessa tutun pallomaisen esineen... -ja siinä julkisivuna minuun päin oli ns. kellon kuva, -ja kellon viisarit osoittavat 01. 45, tiedän, että silloin jälleen saan nähdä jotakin... -jos satun olemaan hereillä?
        Näin saan aina uusia aikoja, -milloin aina saan nähdä merkillisiä havaintoja...

        -Ei Kemijärvi ole sen outompi paikka näille havainnoille, -sillä olen nähnyt mm. myös Sallan Karhujärvellä, -ja Sallan Hirvasvaaralla..
        Raahessa...
        -Mutta säännöllisesti aloin näkemään ja kokemaan Kemijärvellä helmikuussa 1992... ja se kokemuksen eri vaiheet yhä jatkuu...
        -Paikkana Kemijärvi on siihen syytön eli viaton, Mutta yhteyshenkilö 888: a olen kaikkialla aitiopaikalla, -ja olen vain siinä "höppänä", -että raportoin niistä omalla nimelläni varustetusti, -ja nimimerkillä k.n.888.ufologi.

        -Ovat antaneet ymmärtää, että olen yhteyshenkilö 888 ja saan vain raportoida, -mitä havaitsen, -eli en saa sepitellä heistä mitään kauhutarinoita, -niin kuin tekevät monissa elokuvissa, kirjoissa yms...
        -Katso, kun meitä on niin moneen junaan, -ja vielä jää sentään Kemijärvellekin, -ja heistä vain "höppänä" olen, -eivät toiset kemijärviläiset...

        -Jokaista näytettyä kellonaikaa en luonnollisestikaan ole ollut katsomassa, -joten on vain arvailtava, -mitä kaikkea olen jäänyt näkemättä...?

        Yhden ilmiön näin tässä yhtenä aamuna kello 4.45, se esine lensi nopeasti etelästä tänne pohjoiseen päin, ja niin pysähtyi, sekä peruutti takaisin tai käänsikö suuntaa takaisin, -eli ei tavallinen raketti, eikä laisinkaan raketti, ja ei valoilmiö, sääpallo, se oli enempi joko pallo- tai muu esine...? Esine se oli...

        -On Kemijärvellä eräitä toisiakin näkijöitä, -sanoneet, kertoneet, -mutta eivät raportoi jostain syystä... -ehkä syy on tuo leimaamisen pelko, -kun taas minä niistä enemmänkin nautin kuin pahastun, -kun ihmiset ottavat sentään jonkun kannan asiaan, -vaikka se olisikin esim: höhhöö, jne...

        k.n.888.ufologi
        Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi

        Kosmisuus, avaruus, mystisyys, luonnonrauha, Tonkopuro, Suomu... Matkailun valtti on meidän erikoislaatu. Menemme hiljaa Suomun rinteille, katsomme kohti punaista kuuta! UU-uu- olenko minä ufo... ? Huudamme näin, kaikki mukaan, valtuusto myös ja kaupungin hallitus. Kädet yhteen, piirissä Suomun laella piiri pyörii, Kemijärvi hyörii -he! Voimame on Kemijärven ufot - totuus, onko meissä?

        Iskulauseeksi: KEMIJÄRVI: OUTOJEN KAUPUNKI!

        Ufo elää jokaisessa meissä
        Hulluus on voima Kemijärvi

        PÄY PÄY JA UFO VOIMAA


    • nauravaposteljooni

      Kemijärvi on aika syvältä sieltä minne aurinko ei paista. Tyhmyyttä ei pidä sekoittaa outouteen.

    • Juurillaan

      Sallantauti levinnyt kemijärvelle.Sitä se vapaa liikkuvuus aiheuttaa!

      • KannattaaVertailla

        Näitä palstoja lukeneena kehoitan vertailemaan Sallan, ja Kemijärven palstoja eron huomaa. Kemijärven palstalle ei Suomesta löydy haastajaa, niin erikoinen ntämä on.

        Riitelette, haukutte kaikki jotka liikkuu. Kauppaliikkeet ovat haukuttu useampaan kertaa, miten teille onkin sattunut noin huonot asiakaspalvelijat. Virkamiehet eivät osaa tai ovat laiskoja. Junantuomia haukutaan.

        Mielestäni junantuomat ovat paikkakunnan pelastus,joka rauhoittaa ilmapiiriä, muutoinhan te söisitte toisenne.


        Kannatta jokaisen miettiä mielessään mikä teillä mättää? Riitelette, haukutte kaiken mikä liikkuu.

        Jokaiselle opiksi kävelkää peilin eteen, ja miettikää minkälainen itse olen, varmastikkin täydellinen koska toisia pystyy noin arvostelemaan.


      • jee-jee
        KannattaaVertailla kirjoitti:

        Näitä palstoja lukeneena kehoitan vertailemaan Sallan, ja Kemijärven palstoja eron huomaa. Kemijärven palstalle ei Suomesta löydy haastajaa, niin erikoinen ntämä on.

        Riitelette, haukutte kaikki jotka liikkuu. Kauppaliikkeet ovat haukuttu useampaan kertaa, miten teille onkin sattunut noin huonot asiakaspalvelijat. Virkamiehet eivät osaa tai ovat laiskoja. Junantuomia haukutaan.

        Mielestäni junantuomat ovat paikkakunnan pelastus,joka rauhoittaa ilmapiiriä, muutoinhan te söisitte toisenne.


        Kannatta jokaisen miettiä mielessään mikä teillä mättää? Riitelette, haukutte kaiken mikä liikkuu.

        Jokaiselle opiksi kävelkää peilin eteen, ja miettikää minkälainen itse olen, varmastikkin täydellinen koska toisia pystyy noin arvostelemaan.

        Kemijärvi on kotimme. Se on yhteinen yhteiskunnallinen ja kotiseudullinen asia.

        Kaunis kaupunki-kuntamme, pitäjämme, Kemijärvi! Onko täällä outoa? Ehkä on, mitä sitten. Antaa olla, antaa tulla!


      • eikövainki
        jee-jee kirjoitti:

        Kemijärvi on kotimme. Se on yhteinen yhteiskunnallinen ja kotiseudullinen asia.

        Kaunis kaupunki-kuntamme, pitäjämme, Kemijärvi! Onko täällä outoa? Ehkä on, mitä sitten. Antaa olla, antaa tulla!

        Voisi sitä kuitenkin hieman miettiä enemmän, että mitä on tämä Kemijärvi? Oma käsitykseni on, että kun kylässämme on noin 8000 kansalaista, niin se kutistuu johonkin 7-10 henkilöön, että 'tämmöinen se on meidän kunta?
        Usein tämä 'koko 8000' esittää olevansa kaikki tietävä ja kaikki voipa, eikä muuta saa olla.
        Tästä syntyy myös vieraalle käsitys Kemijärvesta, että 'se on täysin 'pölijä'.


      • 200e
        jee-jee kirjoitti:

        Kemijärvi on kotimme. Se on yhteinen yhteiskunnallinen ja kotiseudullinen asia.

        Kaunis kaupunki-kuntamme, pitäjämme, Kemijärvi! Onko täällä outoa? Ehkä on, mitä sitten. Antaa olla, antaa tulla!

        https://youtu.be/CYuDtcdZwx8


      • OutojaOvat

      • Ww5

      • Kuvailemasi.ongelmat
        KannattaaVertailla kirjoitti:

        Näitä palstoja lukeneena kehoitan vertailemaan Sallan, ja Kemijärven palstoja eron huomaa. Kemijärven palstalle ei Suomesta löydy haastajaa, niin erikoinen ntämä on.

        Riitelette, haukutte kaikki jotka liikkuu. Kauppaliikkeet ovat haukuttu useampaan kertaa, miten teille onkin sattunut noin huonot asiakaspalvelijat. Virkamiehet eivät osaa tai ovat laiskoja. Junantuomia haukutaan.

        Mielestäni junantuomat ovat paikkakunnan pelastus,joka rauhoittaa ilmapiiriä, muutoinhan te söisitte toisenne.


        Kannatta jokaisen miettiä mielessään mikä teillä mättää? Riitelette, haukutte kaiken mikä liikkuu.

        Jokaiselle opiksi kävelkää peilin eteen, ja miettikää minkälainen itse olen, varmastikkin täydellinen koska toisia pystyy noin arvostelemaan.

        ovat kempan kaltaiselle rutsarikylälle tyypillisiä.


      • juujuujuujuu
        Kuvailemasi.ongelmat kirjoitti:

        ovat kempan kaltaiselle rutsarikylälle tyypillisiä.

        juu.


      • VertaillaanVieläkin
        KannattaaVertailla kirjoitti:

        Näitä palstoja lukeneena kehoitan vertailemaan Sallan, ja Kemijärven palstoja eron huomaa. Kemijärven palstalle ei Suomesta löydy haastajaa, niin erikoinen ntämä on.

        Riitelette, haukutte kaikki jotka liikkuu. Kauppaliikkeet ovat haukuttu useampaan kertaa, miten teille onkin sattunut noin huonot asiakaspalvelijat. Virkamiehet eivät osaa tai ovat laiskoja. Junantuomia haukutaan.

        Mielestäni junantuomat ovat paikkakunnan pelastus,joka rauhoittaa ilmapiiriä, muutoinhan te söisitte toisenne.


        Kannatta jokaisen miettiä mielessään mikä teillä mättää? Riitelette, haukutte kaiken mikä liikkuu.

        Jokaiselle opiksi kävelkää peilin eteen, ja miettikää minkälainen itse olen, varmastikkin täydellinen koska toisia pystyy noin arvostelemaan.

        Juuri tuo meininki on ollut iän päivän ja jatkuu edelleen. Kiertäkää kaukaa.


    • Kehitystäsyrjäkyläl

      Pelaako sallassakin netti?Junalla ei anakaan voi sallasta tulla ,jos vaikka "letkajenkalla"hyppien.

    • sompi

      Missä itse asut? Kerron millaisia ihmisiä siellä asuu. Onko sulla asuntoa ollenkaan.

    • uusi.voima

      Lukekaa myös toisesta ketjusta tällainen huomio!

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13657753/ettei-jaisi-infoahkyn-alle!
      idea-nousee
      21.6.2015 23:29

      Pohdinta on tärkeää, siitä voi nousta ideoita.
      Kuten sanomme täällä Kemijärven rannalla: sähkölaitoskin saa voimansa Kemijoen virrasta, miksei siis ihminen?
      Suomun hiljaisuus, Tonkopuron tarinat, Nurmikummun kosmiset seikkailut, kaikki osa yhteistä kulttuurin perimäämme, eikö niin?

    • iraq

      Muutaisin ennen Irakkiin kuin Kemijärvelle, eihän eroa ole!

      • Pimealla

        Käy kato!


    • katsotanyöyä

      yöllä valvon ja mietin , Kemijärven outoutta,

      lapin luontoa ja mystisyyttä ihmettelen, , , kaupunaki ?

    • ufokovaimikä

      Puoli tuntia sitten kummallinen punainen banaanin muotoinen valoilmiö leijaili Särkikankaalla ja katosi sitten itäpuolen horisonttiin. Kuka tietää mikä se oli?

      • droneZ

        sallalaisten vakoilukopteri?


      • sallahyvä1

        ei sallalaiset mitään semmosta


      • Ufootsä

        Varokaa ufomiesten punapinkkiä dildo-alusta tai muuten persus kipeenä pitemmän aikaa.


      • poistakaaHETI

        Poistakaa tämä viesti.

        Syy: alatyylisyys, ruokottomuus


    • Outolempi

      Kemijärvellä vierailee ihan oikeita avaruusolentoja. Tämä on tosi juttu ja eikä mitään keksittyä. Monet ovat heitä kohdanneetkin mutta eivät uskalla kertoa siitä julkisesti. Ei mitään outoa.

      • puoluevalinta

        Ovatko avaruusolennot persuja, kepulaisia, demareita vai mitä? Onko puolue näkemystä?

        Puolue = Kemijärven vaikutusteko-organisaatio


    • ollaihmeissään

      vaikka verinen vittu lentelis pitkällä sillalla vastaan sikari suussa ja murisis et notta lehtolaan menossa demarien puoluekokoukseen

      • Anonyymi

        Tämä viesti on poistettava heti, ilman viivästystä. MERKINTÄ: KIIREELLINEN

        Syy: alatyylisyys, ruokottomuus, siveettömyys törkeimmällä tasolla

        YLLÄPITO! Tämä viesti on poistettava heti.
        MERKINTÄ: MENEE MUIDEN POISTOJEN EDELLE

        Koko ketjua ei tarvitse poistaa, ainoastaan tämä yksi viesti.

        T: Palstantarkastaja


    • Anonyymi

      Kyllä ennen palstalla oli väriä ja huumoria, kun tuo Nurmikummun Kaarlo kirjoitti tänne niitä kirjoituksiaan!

      Nyt vain jauhetaan samoja asioita. Kaipaan entisiä aikoja todella! Kerätkää joku nämä vanhat ketjut yhteen paikkaan, että voisi ajan kuluksi ja iloksi lukea!

      • Anonyymi

        Työntäkee nenänne peräreikään ja nuuhkaskee oikein kunnolla. Taatusti Kemijärvi tulloo ensimmäiseksi mieleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työntäkee nenänne peräreikään ja nuuhkaskee oikein kunnolla. Taatusti Kemijärvi tulloo ensimmäiseksi mieleen.

        Nyt todella alkaa suututtaa. Millainen ihminen kirjoittaa tuollaista? Tajuatko yhtään, tätä palstaa lapsetkin lukevat! Ei olisi asiaa hienoston yhdistyksiin tuollaisella kirjoituksella!

        Ylläpito, tämä on nyt ensimmäisen asialuokan poistopyyntö/vaade. Kehotus on täysin ehdoton, ilman muutoksenhakua.

        Poistakaa tämä teksti heti!

        Syy: asiattomuus, siveettömyys, törkeys

        Palstantarkastaja


    • Anonyymi

      Kieli sillipurkissa ja kädet täynnä melonia. Aijaijaijaaih!

    • Anonyymi

      Kaupungin johtoa?

    • Anonyymi

      Huh ja voi nenä, kuinka puiden halailu on niin upeaa! Entinen vaimo ei hyväksynyt tätä harrastustoimintaa, mutta nyt olen ONNELLINEN. ONNEN Kemijärvi <3

      • Anonyymi

        Et ole oikea ANTI-NEGA-17, vaan kurja matkija.


    • Anonyymi

      Kemijärvi on kuin Twin Peaks. Yhtä outoa meininkiä ja puunhalaajakin löytyy. Huh, huh...

      • Anonyymi

        Minä olen UFO.
        Sinä olet UFO.
        Hän on UFO.
        Me olemme UFOJA.
        Te olette UFOJA.
        He ovat UFOJA.

        Kemijärvelle tällainen pronomini-rock!

        Täällä on nähty UFOJA, ehkä leikisti, mutta mitä sitten. Nyt kun on kauppoja lähtenyt, töitä ja yrityksiä on lähtenyt. Ystävät nyt toimintaa! Tehkää Kemijärvelle UFO-puisto, käykää Roswell paikassa Amerikassa (USA), siellä on humanoidi teemaisia nähtävyyksiä, uforavintoloita ja parapsykologiset kosmiset kongressit kokoontuu. No miksei Kemijärvellä. Ensi kesän huipputapaus Lapissa - KEMIJÄRVEN KOSMINEN KONGRESSI, Suomu Concergerie Center!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen UFO.
        Sinä olet UFO.
        Hän on UFO.
        Me olemme UFOJA.
        Te olette UFOJA.
        He ovat UFOJA.

        Kemijärvelle tällainen pronomini-rock!

        Täällä on nähty UFOJA, ehkä leikisti, mutta mitä sitten. Nyt kun on kauppoja lähtenyt, töitä ja yrityksiä on lähtenyt. Ystävät nyt toimintaa! Tehkää Kemijärvelle UFO-puisto, käykää Roswell paikassa Amerikassa (USA), siellä on humanoidi teemaisia nähtävyyksiä, uforavintoloita ja parapsykologiset kosmiset kongressit kokoontuu. No miksei Kemijärvellä. Ensi kesän huipputapaus Lapissa - KEMIJÄRVEN KOSMINEN KONGRESSI, Suomu Concergerie Center!

        Miten niin leikkisästi nähty ufoja?!? Ihan oikeita ufoja ja avaruusolentoja nähty!! Jotku ovat jopa voineet saada peräpään käsittelyä josta on leikki kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin leikkisästi nähty ufoja?!? Ihan oikeita ufoja ja avaruusolentoja nähty!! Jotku ovat jopa voineet saada peräpään käsittelyä josta on leikki kaukana.

        Ufot ovat samanlainen juttu kuin joulupukki, mutta sillä tehhään bisnestä!

        Rahat pois ihmisiltä!


    • Anonyymi

      ░░░░░▄██████▄░░
      ░░░░█▀▀▀██▀▀▀▄░░
      ░░░░█▄▄▄██▄▄▄█
      ░░░░▀█████████░
      ░░░░░▀███▄███▀░░
      ░░░░░░▀████▀░░░░░
      ░░░░▄████████▄░░░░
      ░░░████████████░░░░
      ░░░████████████░░░░
      ░░░░██████████░░░░
      ░░░░██████████░░░░
      ░░░░░░█████░░░░░░░
      ░░░░░░░███░░░░░░░

    • Anonyymi

      Kemijärvelle ilotalo, jonne valitaan työntekijät Miss iloinen tv-äänestyksellä.

      • Anonyymi

        EN jaksa enää näitä siveettömiä viestejä. Poistun... Hyvästi!

        Palstantarkastaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EN jaksa enää näitä siveettömiä viestejä. Poistun... Hyvästi!

        Palstantarkastaja

        Tervetuloa uusi minä.

        Pallintarkastaja


    • Anonyymi

      Halatkaa puita niin NEGA poistuu. Entinen vaimo ei tätä harrastustoimintaa hyväksynyt eikä ymmärtänyt, mutta nyt saan ihan rauhassa halailla metsän koskemattomia puita. ONNEN Kemijärvi <3

      • Anonyymi

        Senkin matkija olet kurja matiija sika


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkin matkija olet kurja matiija sika

        Huh huh, en halaa puita vaan huoneKALUJA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh huh, en halaa puita vaan huoneKALUJA

        Lopeta! Haluatko kiusaamisellasi pahaa! Lopeta senkin matkija sika sika senkin kurja sika häpeä olkoon osanasi elon tiellä kulkeissasi. Pilaat koko palstan ja jos täällä iloksemme joku kirjoittaa, niin matkit, että muka halaa puita tajuatko että OIKEA NIMIMERKKI EI HALAA PUITA ja sika ei mitään tajua sika sika sika sika kielteisyyden NEGA sika oikein HYVÄSTI LOPETAN KESKUSTELUN NYT POISTUN SUOMI 24


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta! Haluatko kiusaamisellasi pahaa! Lopeta senkin matkija sika sika senkin kurja sika häpeä olkoon osanasi elon tiellä kulkeissasi. Pilaat koko palstan ja jos täällä iloksemme joku kirjoittaa, niin matkit, että muka halaa puita tajuatko että OIKEA NIMIMERKKI EI HALAA PUITA ja sika ei mitään tajua sika sika sika sika kielteisyyden NEGA sika oikein HYVÄSTI LOPETAN KESKUSTELUN NYT POISTUN SUOMI 24

        Olet todella negatiivinen. Aito anti-nega ei ole negatiivinen tai levitä negaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet todella negatiivinen. Aito anti-nega ei ole negatiivinen tai levitä negaa.

        Kyllä oikeallakin voi hermot mennä, kun kiusataan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä oikeallakin voi hermot mennä, kun kiusataan!

        Tyyppi suoltaa sontaa näppiksestään joka kirjoitukseen ja sitten ihmettelee jos toinen vajokki suoltaa samaa roskaa. Sekö on sitten kiusaamista. Nuo pehmopäät höpitelköön ihan vaan keskenään, ei noita muut jaksa tavailla, tyhjää höpitystä vain.


    • Anonyymi

      Hei voisko tästä tehdä Kempan oman "vitsi-jutun" ja laittaa Kemijärvellä aina sanonnan, että Voi nega! Että ei sanota sitä Voi v---u vain sanotaan että Voi nega! Se ei olisi paha sanonta. Kirosanat on niin iljettäviä

      • Anonyymi

        Mirri pöydälle ja touhuamaan!


      • Anonyymi

        JOOO. Siis vitun paska nega


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JOOO. Siis vitun paska nega

        Vittua syömään ja negaa paskantamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittua syömään ja negaa paskantamaan.

        Lopeta kiroilu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta kiroilu

        karvaton neitsytpillu on herkkua (!) 😝


    • Anonyymi

      Mikä teitä vaivaa? Menkää hoitoon ja hankkikaa elämä. 🤔

    • Anonyymi

      jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan jee jeee nussitaan

      • Anonyymi

        Nussuttelu on oikein mukavaa, mutta oletteko koskaan paskantaneet niin isoa kakkaa, että se on vienyt selkäkivun mennessään?


    • Anonyymi

      Juo tötterö kalijaa enemmän äläkä kitise

    • Anonyymi

      Kemijärvi ei ole outo, ei erikoinen, ei yhtään kehuttava. Tavallinen pikkupaikka mitä näkee maalla ympäri Suomea.

      • Anonyymi

        Ei kukaan ole kehunutkaan, ainakaan kukaan täysissä järjissä oleva, päin vastoin. Ei ole kivaa, mutta totuushan harvoin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan ole kehunutkaan, ainakaan kukaan täysissä järjissä oleva, päin vastoin. Ei ole kivaa, mutta totuushan harvoin on.

        Saappaat jalkaan, karvalakki päähän ja naihmaan.


    • Anonyymi

      KEMIJÄRVI JENKKA

      Tää on outojen kylä, Tää on kummallisten kaupunki
      Täällä ufot ilakoi ja humanoidit tietenki

      Kuka Perävaaran vain nähnyt se on
      Varmasti lumoutuu tänne
      Humanoidin näen maisemissa Lumppion
      Se on iloinen ystävämme

      Tää on outojen kylä, Tää on kummallisten kaupunki
      Jos ei sellua keitetä enää, niin ufo-unelmia ainaski

      Kuka nähnyt on ihmeet Juujärven
      Sitä unhoittaa ei voi kukaan
      Täältä tahtoisi pois enää ikinä en
      Ota kaveriskin jo mukaan

      Tää on outojen kylä, Tää on kummallisten kaupunki
      Jos ei sellua keitetä enää, niin ufo-unelmia ainaski

    • Anonyymi

      Kemijärvellä piirakka lotisee ja kastikkeet lentää, aijaijaaijaaaiiih 😜💦

    • Anonyymi

      MENKÄÄ HOITOON!

      • Anonyymi

        Nuoret ja kauniit neidot antavat sellaista reikihoitoa, että huh huh.............


    • Anonyymi

      Vaseliinia vehkeeseen ja eikun jumppaan

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei liity Kemijärveen! Poistoon!


    • Anonyymi

      Käykäähän kitisijät puhumassa tohtorille, josko uusisi kaikki reseptinne ja asentaisi antabuksen ihosi alle. Mielialalääkkeet eivät todellakaan sovi yhteen.

      • Anonyymi

        Tohtori määräsi piIIukuurille ja kolmesti päivässä. Muija ei meinannut uskoa mutta kun oli mustaa valkoisella niin uskoi.


    • Anonyymi

      Tuomioja on eduskunnan ahkerimpia lentäjiä.

      Vuosina 2019–2020 Tuomiojan ulkomaanmatkalaskujen loppusumma oli Iltalehden saamien tietojen mukaan eduskunnan toiseksi suurin, yli 15 000 euroa.

      • Anonyymi

        Aijaa. Onko tämä Tuomioja kenties Kemijärveltä?

        Tämä on Kemijärven palsta. Jos haluat puhua demareista, niin puhu Kemijärveen liittyvistä demareista, joita on joku rollodemari, joka huusi vuonna kivi ja kirves Kemijärvellä jossakin paskapaneelissa ja sitten on ex-meppi demari Isä Mitro, joka oli Haukiviikkojen kunniapuhuja ja heitti onkivavalla hanskaa Kemijärven torilla ja kuulijoita oli jopa useita kymmeniä.


    • Anonyymi

      Huh huh, sainpas muijan tyydytettyä. Esileikkiin meni viikko ja jyystöön 3. Tähän ei monet kykene.
      🖕😎🖕
      🍺🍺🍺

    • Anonyymi

      On joo outo paikka. Kemijärven palstan luulisi olevan keskenkasvuisten mellastuspaikka, kun juttuja selailee, mutta väestörakenne on kuitenkin eläkeläisvoittoinen. Miten asia on selitettävissä ?

    • Anonyymi

      Kemijärvellä torpattu 2 tuulivoimala hanketta. Ainoastaan henkkeet jotka koskevat jollain tavallaa puu teollisuuteen ovat hyviä juttuja. Mikä tämä homma oikein on kemijärvellä ??? Kaikki muu kuin puu teollisuus on suorastaan kirosana.

      • Anonyymi

        Kemijärvellä on toiminut MASSALIIKE, joka taisteli kun porvarit lopetti kannattavan tehtaan. Sitten Kemijärven hyvät ihmiset alkoivat taistella uuden tehtaan puolesta. Toiset kävelevät edessä ylväänä johtajina ja toiset arvostelee räkyttää sieltä sivusta. Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Syntyi hanke, Kemijärvi-liike ja koko maailma katsoi meitä ihaillen. Neuvoteltiin jopa maailman suurimman vallan Kiinan johdon kanssa.

        Kateus nousi, kateus hyvyyttä kohtaan. Pyyteettömyyttä kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kemijärvellä on toiminut MASSALIIKE, joka taisteli kun porvarit lopetti kannattavan tehtaan. Sitten Kemijärven hyvät ihmiset alkoivat taistella uuden tehtaan puolesta. Toiset kävelevät edessä ylväänä johtajina ja toiset arvostelee räkyttää sieltä sivusta. Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Syntyi hanke, Kemijärvi-liike ja koko maailma katsoi meitä ihaillen. Neuvoteltiin jopa maailman suurimman vallan Kiinan johdon kanssa.

        Kateus nousi, kateus hyvyyttä kohtaan. Pyyteettömyyttä kohtaan.

        Kirjoituksestasi näkee, kuinka eri ihmiset elää erilaisissa todellisuuksissa. Nuo asiat voi tulkita aivan toisinkin. Voisi sanoa, että kirjoituksesi edustaa vain Kemijärveläistä "todellisuutta" Otetaan pieni pätkä " koko maailma katsoi meitä ihaillen. Neuvoteltiin jopa maailman suurimman vallan Kiinan johdon kanssa" Voi hyvää päivää miten joku tulkitsee noin senkin asian. Onneksi puolustusvoimat lopulta tyrehdytti nuo Kiinan hankkeet lentokentän saannille. Siinä kyläpahasen kellokkaat ei edes ymmärtänyt, kuinka vihamielinen valta koitti käyttää tyhmyyttä hyväkseen.


    • Anonyymi

      Tehdas pöljäily loppui vihdoin ja viimein eli tehdasta ei kemijärvelle enää tule. Luojalle kiitos. Kaikki loppuu aikanaan. Vatasetkin todennut kuinka toivoton hanke on kyseessä.

      • Anonyymi

        Jatkakaamme siis tissuttelua ja nussuttelua.
        🍺😆🍺
        🍺🍺🍺


    • Anonyymi

      Kemijärvellä on todella IHANAA elää! Rakkauden, onnen, hyvyyden ja MAHDOLLISUUKSIEN kaupunki. Te pilkkaatte, että on ihan hullu, joka kehuu, mene hoitoon mitä lääkeitä otit jne, kuule nyt, ei kukaan kaipaa täällä enää kielteistä NEGAA, se on nyt "sillä lailla". Kemijärvellä on kaikkea mitä ihminen toivoo, on kauppoja, kauniit maisemat, harrastustoimintaa, kulttuuria, ruokailumahdollisuuksia Majakka grilliruoat ja muut ja kuorot, museo, kerhot, uimahalli, jäähalli, liikuntahalli, pururadat, hiihtoladut, kirjasto, mitä vielä haluat? Ainoa asia, mitä täällä puuttuu, on työpaikat ja sen takia on kaupungista muuttanut ihmisiä pois ja ne pitää vain saada takaisin, esimerkiksi uusilla hyvillä hankkeilla ja myönteisellä asenteella. ONNELLISTEN RANTA on uusi tunnuslause ja ONNEN TUNNE tietenkin! Kiitos kiitos.

      • Anonyymi

        Onko miehesi antanut sinulle jotain mömmöä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko miehesi antanut sinulle jotain mömmöä ?

        Annettaisi kaikkien kukkien kukkia. Eikö ole parempi olla positiivinen kuin negatiivinen asenne. Siinä hän on oikeassa positiivisuutta kaivataan, eikä se ole keneltäkään pois.
        Oikeassa hän on myös siinä kyllä meiltä lappilaisilta ihmisiltä puuttuu iloisuus.

        Katsoin eilen elämäni biisi ohjelmaa jossa pääesiintyjinä oli ukranalaiset . Vaikka heidän kansa on sodan kourissa ja läheisiä tapetaan, silti he jaksoivat olla iloisia.


      • Anonyymi

        Tämä on kopioitu toisesta ketjusta. Matkija kopioi oikean kirjoituksia tänne holtittomasti, uusi juoni ilkeä kiusaamiseen, mutta kiusatkaa vain, oikea on "loma-tauolla".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annettaisi kaikkien kukkien kukkia. Eikö ole parempi olla positiivinen kuin negatiivinen asenne. Siinä hän on oikeassa positiivisuutta kaivataan, eikä se ole keneltäkään pois.
        Oikeassa hän on myös siinä kyllä meiltä lappilaisilta ihmisiltä puuttuu iloisuus.

        Katsoin eilen elämäni biisi ohjelmaa jossa pääesiintyjinä oli ukranalaiset . Vaikka heidän kansa on sodan kourissa ja läheisiä tapetaan, silti he jaksoivat olla iloisia.

        https://www.youtube.com/watch?v=27X0J0YMiBg

        Täällä asuu tolokun ihmisiä!


    • Anonyymi

      Onko paikkakunnan pöljyys tietoista vai tiedostamatonta toimintaa?

      • Anonyymi

        Minä en oo mikään "ufo-hörhö", olen vain tavallinen "kansan ihminen", JOU!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en oo mikään "ufo-hörhö", olen vain tavallinen "kansan ihminen", JOU!

        Humanoidinaaraiden kiihkeistä leikeistä ei puutu litinää, lotinaa ja eritteitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Humanoidinaaraiden kiihkeistä leikeistä ei puutu litinää, lotinaa ja eritteitä.

        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠛⠛⠋⠉⠙⠻⠿⠿⠿⠿⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠹⣿⣿⣶⣶⣦⣬⢹⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠄⠄⠄⣰⣧⡀⠄⠄⠄⠄⠈⢙⡋⣿⣿⣿⢸⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠰⠼⢯⣿⣿⣦⣄⠄⠄⠄⠈⢡⣿⣿⣿⢸⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠸⠤⠕⠛⠙⠷⣿⡆⠄⠄⠄⣸⣿⣿⡏⣼⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣴⣿⣿⣿⢡⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠄⠄⠄⠄⠄⣄⠄⢀⠄⠄⢀⣤⣾⣿⣿⣿⢃⣾⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⣛⣡⣄⣀⠄⠠⢴⣿⣿⡿⣄⣴⣿⣿⣿⣿⣿⢃⣾⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣩⡽⡁⢸⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⢃⣿⣿⢟⣿⣿⣿⣿⣿⣮⢫⣿⣿⣿⣿⣿⣟⢿⠃⠄⢻⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⡿⣸⠟⣵⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⢰⡄⢿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⡇⠏⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠹⡎⣿⣿⣿
        ⣭⣍⠛⠿⠄⢰⠋⡉⠹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⢁⠙⡆⢡⣿⣿⣿
        ⠻⣿⡆⠄⣤⠈⢣⣈⣠⣿⣿⣿⣿⣿⠏⣄⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣆⣈⣴⠃⣿⣿⣿⣿
        ⡀⠈⢿⠄⣿⡇⠄⠙⠿⣿⡿⠿⢋⣥⣾⣿⣷⣌⠻⢿⣿⣿⡿⠟⣡⣾⣿⣿⠿⢋
        ⠛⠳⠄⢠⣿⠇⠄⣷⡑⢶⣶⢿⣿⣿⣿⣽⣿⣿⣿⣶⣶⡐⣶⣿⠿⠛⣩⡄⠄⢸


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠛⠛⠋⠉⠙⠻⠿⠿⠿⠿⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠹⣿⣿⣶⣶⣦⣬⢹⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠄⠄⠄⣰⣧⡀⠄⠄⠄⠄⠈⢙⡋⣿⣿⣿⢸⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠰⠼⢯⣿⣿⣦⣄⠄⠄⠄⠈⢡⣿⣿⣿⢸⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠄⠄⠸⠤⠕⠛⠙⠷⣿⡆⠄⠄⠄⣸⣿⣿⡏⣼⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣴⣿⣿⣿⢡⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠄⠄⠄⠄⠄⣄⠄⢀⠄⠄⢀⣤⣾⣿⣿⣿⢃⣾⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⣛⣡⣄⣀⠄⠠⢴⣿⣿⡿⣄⣴⣿⣿⣿⣿⣿⢃⣾⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣩⡽⡁⢸⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⢃⣿⣿⢟⣿⣿⣿⣿⣿⣮⢫⣿⣿⣿⣿⣿⣟⢿⠃⠄⢻⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⡿⣸⠟⣵⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⢰⡄⢿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⡇⠏⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠹⡎⣿⣿⣿
        ⣭⣍⠛⠿⠄⢰⠋⡉⠹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⢁⠙⡆⢡⣿⣿⣿
        ⠻⣿⡆⠄⣤⠈⢣⣈⣠⣿⣿⣿⣿⣿⠏⣄⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣆⣈⣴⠃⣿⣿⣿⣿
        ⡀⠈⢿⠄⣿⡇⠄⠙⠿⣿⡿⠿⢋⣥⣾⣿⣷⣌⠻⢿⣿⣿⡿⠟⣡⣾⣿⣿⠿⢋
        ⠛⠳⠄⢠⣿⠇⠄⣷⡑⢶⣶⢿⣿⣿⣿⣽⣿⣿⣿⣶⣶⡐⣶⣿⠿⠛⣩⡄⠄⢸

        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⣉⣍⠁⠄⠈⠉⠉⠉⠉⠉⠉⡩⣍⡻⣿⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⡿⢃⣴⡿⠛⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠘⢷⣝⣞⢿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⠟⣰⣿⠟⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣀⣤⠄⠄⠄⠄⠙⢯⣻⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣸⣿⠏⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣤⣴⣿⣿⣿⣷⡄⠄⠄⠄⠄⣧⠛⣿⣿⣿
        ⣿⣿⡇⣿⣯⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⠦⠄⠄⠄⠉⠂⢹⣿⣿
        ⣿⣿⡇⡿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣉⣛⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣶⣤⣴⠄⠄⠄⠘⢿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠁⠄⠄⠄⣿⣿⠆⢹⣿⣿⠏⣰⣿⡿⠟⢻⣿⣿⣷⣿⣿⣿
        ⣿⣿⡇⣿⢿⣿⣷⣤⣤⣼⣿⡟⢀⣿⣿⣿⠄⣿⣿⠁⠄⠄⠄⣿⣿⡇⣿⣿
        ⣿⣿⡇⣿⢸⣦⡙⠛⠿⠟⠛⠉⣠⣾⣿⣿⡄⠻⣿⣷⣤⣤⣾⣿⡿⠁⡿⣿
        ⣿⣿⣿⣷⡀⠄⠄⠄⢀⠘⢿⣿⣿⠄⠂⠛⣛⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣾⣿⠄⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠸⣿⣼⡏⠁⠄⠘⢻⡛⢓⡛⣿⣿⡿⣼⣿⣿⢀⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⠘⠏⠃⠄⣤⣴⣶⣶⣿⣿⣿⢻⣾⣿⣿⣧⣾⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⡀⠈⠻⣿⣿⣽⣿⠋⣰⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
        ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣤⣈⠙⢉⣰⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sekopäistä meininkiä. Muuttakaa muualle ennen kuin sekoatte lopullisesti.

    • Anonyymi

      Kemijärvellä asuu Suomen elittiiä. Muualla rupusakkia

      • Anonyymi

        Avaruusnaaraita ei lasketa!


    • Anonyymi

      Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa tarjolla kesätyöitä pääsääntöisesti vuosina 2000-2005 syntyneille Kemijärvellä kirjoilla oleville NUORILLE, KOULULAISILLE.

      Mitähän paskaa kunta tarjoaa nuorille ????

      • Anonyymi

        Bordelli voisi olla hyvä paikka. Se lisäisi opiskelumotivaatiota.


      • Anonyymi

        Vanhusten pyllyjen pyyhkimistä. Sitä se on


      • Anonyymi

        Mikä vitun onnentunteen täyttämää. Kuka kaheli näin kirjoittaa veläpä MOLlin sivuille. Kemijärvellä ei taida olla mitään muuta kuin kahelia porukkaa jäljellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä vitun onnentunteen täyttämää. Kuka kaheli näin kirjoittaa veläpä MOLlin sivuille. Kemijärvellä ei taida olla mitään muuta kuin kahelia porukkaa jäljellä.

        Hihii, positiivisia hulluja olemme mutta hullun ja neron ero on atomin ohut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hihii, positiivisia hulluja olemme mutta hullun ja neron ero on atomin ohut.

        Tässä tapauksessa sitä ei voi neroon sotkea, kaheli kun on vain kaheli, neron kanssa ei tuolla ole tekemistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä tapauksessa sitä ei voi neroon sotkea, kaheli kun on vain kaheli, neron kanssa ei tuolla ole tekemistä.

        Kemijärvellä asustaa hullun neroja ihmisiä.


    • Anonyymi

      Onnentunnetta ei vajakit koe, joten kitisijät hiljaa

    • Anonyymi

      Kemijärvi. Maija poppasen utopia.
      Ihan oikeesti siis. Tämähän on täyttä paskaa ! ! ! Ei ihme jos kunnan asiat menee huonosti.
      Todellisuus iskee vielä lujaa ja kipeästi jonain päivänä kuntalaisiin.
      Onneksi en asu kemijärvellä.

      • Anonyymi

        Avaruusnaaraat auttavat hädässä 🛸🫲👽😝👽🫱🛸


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaruusnaaraat auttavat hädässä 🛸🫲👽😝👽🫱🛸

        Olet listalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet listalla

        Aijaijaaaai 😝💦


      • Anonyymi

        Mitä se tollo sitte tänne valitat


    • Anonyymi

      Kemijärvi on todellakin OUTOJEN ihmisten kunta.

      • Anonyymi

        Kemijärvi on outo kunta vai lieneekö pelkkää unta.


    • Anonyymi

      Kemijärvellä menestyy vain elitti, rupusakki vinkuu

      • Anonyymi

        Vai oikein eliitti. Onko ne niitä jotka notkuvat baarissa persevako näkyvillä ja mörisevät jostain tehtaasta?😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai oikein eliitti. Onko ne niitä jotka notkuvat baarissa persevako näkyvillä ja mörisevät jostain tehtaasta?😆

        Ei van ne, joilla on yhteismetsän osuuksia!


    • Anonyymi

      Huh huh, raivostuttavaa kun ihmiset eivät osaa halailla puita. Laitatte vaan kädet puun ympärille, suljetta silmänne , hengitätte syvään ja tunnette puun sykkivän elämän voiman. Onnen elämä.

      • Anonyymi

        Lopeta matkiminen sika


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta matkiminen sika

        Älä yritä matkija, ei heikkopäistä pitäisi kiusata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä yritä matkija, ei heikkopäistä pitäisi kiusata.

        Heikkopäisyyteen on hankala vetää viivaa. Jos tuomarina olisin kyllä tuomion saisi tuo kiusaaja. Tämä kevääntulo pahentaa asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heikkopäisyyteen on hankala vetää viivaa. Jos tuomarina olisin kyllä tuomion saisi tuo kiusaaja. Tämä kevääntulo pahentaa asiaa.

        Nussutelkaa jotta höyryt pääsee ulos. Eestä ja takkoo syvälpiIIuun nesteet valua saa…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nussutelkaa jotta höyryt pääsee ulos. Eestä ja takkoo syvälpiIIuun nesteet valua saa…

        aijjjj jaaaaijj 😝aijjjj jjjaaajjjj


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aijjjj jaaaaijj 😝aijjjj jjjaaajjjj

        Inhottaa tämä aijai huutaja. Perverssi.


    • Anonyymi

      Kyllä pitää paikkansa ..ihan UFO-porukkaa. Ne joita tunnen sieltä, niin ne seuraa ja analysoi eikä juttele, mutta anna ollakkaan sopivan tilaisuuden tullen, niin "hyökkäävät" joko henkisesti tai fyysissesti päälle. Eivät ymmärä huumoriakaan yhtään. Yksikin kehui: "kun rentoudun, niin otan täyden kossupullon mukaan ja ajan moottorikelkalla 10klm päähän tunturin juurelle ja juon pullon kerralla ja sitten ajelen kotiin." Yksi Kemijärveläinen tuli 9vuotiaana tänne , asui ja kävi töissä koko loppuikänsä..kun kuolema tuli, niin kiikuttivat hänet Kemijärvelle haudattavaksi. Vaikuttaa siltä kun on siellä syntyny, niin on aina Kemijärveläinen. Juntti mikä juntti.

    • Anonyymi

      Kyllä näin on älyttömän kaateellisia ja tyhmää sakkia.... toivottavasti siitä pääsee eroon kun pääsee muuttamaan vihdoinkin pois.... onneksi se ei tullut synnyin perimänä.

    • Anonyymi

      Työllisyyden kannalta katsottuna, kemijärvi oli lapin huonoin kunta. Eikä suunta näytä sen paremmalta.

      • Anonyymi

        Eikä vain sen vaan monen muunkin asian osalta.


    • Anonyymi

      Tämä on hullujen kaupunki
      Tämä on mielipuolten koti
      Jos olet terve päästäsi
      Niin et kyllä joukkohon sovi

      Hulluus on voima Kemijärven
      Menkää Suomulle!

    • Anonyymi

      Nuoren naisen peppu on kaunista katseltavaa 😍

    • Anonyymi

      Irtisanoutumiset jatkuu, ei jää tähän

    • Anonyymi

      Outoa, outoa… miten niin outoa? Outojen silmissä muut oudot vaikuttavat tavallisilta. Sen vuoksiko ulkopaikkakuntalaiset eivät pidä Kemijärviläisistä kun eivät ymmärrä?

      • Anonyymi

        Liika ymmärtäminen vetää mukaansa mutta jos tietosesti pyrkii ymmärtämään vain vähän niin huomaa kemijärveläisyyden sairauden koja piinaa ihmisiä.


      • Anonyymi

        Venäjä käy sotaa ja Kemijärven kommunistit tankka TB-huoltamolla.
        Tukevat veri-bensoillaan Venäjän sotaa.
        Aivan menee kananlihalle iho.
        "Anderrson ja itula".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä käy sotaa ja Kemijärven kommunistit tankka TB-huoltamolla.
        Tukevat veri-bensoillaan Venäjän sotaa.
        Aivan menee kananlihalle iho.
        "Anderrson ja itula".

        Kyttääkö joku Teboilia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyttääkö joku Teboilia?

        Käuyttääkö joku GayCardia (persettä missä ja milloin vain)?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe