EU ja Nato yhdessä hybridisotaa vastaan

Natoon

Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin ja Venäjä lisää sotilasvoimaansa Krimillä.

Tällä viikolla Turkin Antalyassa koolla ollut sotilasliitto Naton ulkoministerikokous päätti tehostaa yhteistyötä Euroopan unionin kanssa erityisesti niin sanotun hybridisodan vastaisessa toiminnassa. Asiasta kertoivat Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg ja EU:n ulkopolitiikan korkea edustaja Frederica Mogherini.

- Haasteet, joita kohtaamme, vaativat kokonaisvaltaista vastausta, joten meidän kaikkien pitää toimia vielä lähemmin yhteistyössä. Aiomme varmistaa, että strategiamme ovat toisiaan täydentäviä, jotta voimme työskennellä yhdessä nopeasti ja tehokkaasti, jos jäseniämme kohtaa hybridiuhka, Stoltenberg sanoi.

Terveisten ilmansuunta oli selvä, sillä Nato on syyttänyt Venäjää hybridisodankäynnistä erityisesti Ukrainassa. Siinä perinteisen asevoiman käytön korvaa informaatiovaikuttaminen, kyberhyökkäykset ja tunnuksettomien erikoisjoukkojen käyttö.

Näin sotilasliiton apulupaukset eivät koske Ukrainaa, sillä maa ei ole Naton jäsen. Erityisesti Baltian maat ovat ilmaisseet pelon siitä, että samanlainen skenaario voisi toistua niiden alueella.

Stoltenberg toivoi myös lisää yhteistyötä Ruotsin ja Suomen kanssa. Siihen kuuluisivat erityisesti tiedonvaihto Itämeren alueen tilanteesta. Lisäksi Nato toivoo maiden kanssa lisää yhteisiä harjoituksia.

Harjoitukset ja joukot ärsyttävät

Samaan aikaan Venäjä sanoo lisäävänsä merkittävästi sotilaallista läsnäoloaan Krimin niemimaalla, jonka se nielaisi runsas vuosi sitten.

- Luonnollisesti aiomme lisätä joukkojamme Krimillä, koska Nato-maat ovat kasvattaneet toimintaansa rajojemme välittömässä läheisyydessä, Venäjän Nato-lähettiläs Aleksandr Grushko sanoi perjantaina.

Hän ei kuitenkaan puhunut kouriintuntuvista määristä tai aselajeista. Puolustusministeri Sergei Shoigun mukaan Krimillä on siirretty yhteensä sata erikokoista sotilasyksikköä sen jälkeen, kun liitos Venäjään tapahtui.

Venäjää on ärsyttänyt erityisesti Naton ja sen jäsenmaiden huomattavasti lisääntynyt harjoitustoiminta maan lähialueilla. Lisäksi sotilasliitto on sijoittanut uusia sotilasyksiköitä Venäjän rajojen tuntumaan.

Lähteitä: Naton verkkosivut, Russia Today, The Moscow Times

159

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erommel

      Itä trollit paniikissa kun EU ja Puolustusliitto nato torjuu itä trollien aloittamaa hybridisotaa.

      • Natokainen

        Ja itse ovat suurimpia trolleja!Vääristävät totuutta joka paikassa!


      • Natoon

        Itä trolli itkee ja raivoaa.


      • HerääNytUnestasi

        Jos kiellät että länsi aloitti hybridisodankäynnin et ilmeisesti tajua mitä hybridisodankäynti on.
        Ukrainassa ensi isku oli Orange Vallankumous, toinen oli Maidan. Länsi teki molemmat. Plus jatkuvat pienet iskut.


      • KukaSiisValehtelee

        Frederica Mogherini ei kykene tekemään ratkaisuja jotka koskisivat EUta. Unionin ulkopolitiikan ratkaisut tehdään jäsenmaiden edustajien kesken. Frederica voi tietysti esittää asian, mutta hyväksyntä tulee jäsenmailta. EU ei ole vielä keskusjohtoinen EUROSTOLIITTO, vaikka toisinaan Merkel näytti sen unohtavan.

        Mutta lähteenä onkin mainittu NATOn sivut. EU ei ole tiedottanut asiasta ja lienee siten sellainen passiivinen kohde tässä NATO yhteistyössä.


    • Natoon

      Tällä viikolla Turkin Antalyassa koolla ollut sotilasliitto Naton ulkoministerikokous päätti tehostaa yhteistyötä Euroopan unionin kanssa erityisesti niin sanotun hybridisodan vastaisessa toiminnassa. Asiasta kertoivat Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg ja EU:n ulkopolitiikan korkea edustaja Frederica Mogherini

      • Massonkin

        Erinomainen asia että EU ja nato toimii.


      • ulaaniv

        hyvä että saadaan vapaata keskustelua


    • Erommel

      Hyvä eu ja nato torjukaa nämä itä trollit nopeasti

    • bror-erik

      Nopeasti itä trollit kuriin

    • ihmejuttutää

      Eunatoakseli aivan selvästi pelkää ihmisten ajattelua ja toisenlaisia mielipiteitä?

      Tilanne on sinänsä aivan absurdi, koska nimenomaan koko ns.demokraattinen hallintojärjestelmä rakentuu ihmisten ajattelukykyyn, joka taas yksinkertaisesti surkastuu ilman käyttöä ja eli vuorovaikutusta toisella tapaa ajatteleviin.

      En muista NL:n aikana kenenkään suomalaisen pahemmin pelänneen kommunistien propagandaa, koska se oli niin valheellista.

      Mitä nyt pelätään? Miksi nyt pelätään? Totuutta..ko?

      • Patriaxi

        Ei ne ajattelua pelkää vaan provoja ja vale kamppaniaa mitä itä tällä hetkellä tekee koko Läntistä maailmaa vastaan. Idässä pyritään masinoiman kaikki ulko "venäläiset" että niitä sorretaan ym mikä on täysi vale ja sillä varjolla itä koittaa puuttua Länsimaiden asioihin. EU ja NATOn on toimittava nopeasti että tämä itä paska ei pääse leviämään ja oikea tieto menee perille.


      • 11plus12

        Mene esittämään Venäjälle 'toisenlaisia' mielipiteitä ja katso miten sinun käy!

        Täällä voit vielä toistaisesti huudella ryssänpropagandaa ilman että joudut 'onnettomuuteen' kuten Venäjällä on tapana käydä.


    • Lännen-yhteinen

      voima päihittää ilman muuta Venäjän trollit. Ne ovat lisäksi tiltujen kaltaisia avuttomia valehtelijoita.

    • asdertson

      Natoon

    • erommel

      Hyvä että EU ja puolustusliitto Nato varautuu idän uhkaan.

    • Natoon

      Två svenska Jas 39 Gripen-plan gick vid lunchtid på torsdagen upp för att signalera till två ryska bombplan av typen TU-22M ”Backfire”, som kommit nära Öland. ”De flyger provocerande nära”, säger överbefälhavaren Sverker Göranson.

    • erommel

      Natoon

    • asdertson

      EU ja Puolustusliitto Nato laittaa itä trollit kuriin

    • Natoon

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin

      • massonkin

        Natoon


    • asdertson

      Tupolev-pommittajat lähestyivät Ruotsia: ”Tällaista aggressiivisuutta emme ole ennen nähneet”

    • Natoon

      Terveisten ilmansuunta oli selvä, sillä Nato on syyttänyt Venäjää hybridisodankäynnistä erityisesti Ukrainassa. Siinä perinteisen asevoiman käytön korvaa informaatiovaikuttaminen, kyberhyökkäykset ja tunnuksettomien erikoisjoukkojen käyttö.

    • natoon

      Haasteet, joita kohtaamme, vaativat kokonaisvaltaista vastausta, joten meidän kaikkien pitää toimia vielä lähemmin yhteistyössä. Aiomme varmistaa, että strategiamme ovat toisiaan täydentäviä, jotta voimme työskennellä yhdessä nopeasti ja tehokkaasti, jos jäseniämme kohtaa hybridiuhka, Stoltenberg sanoi.

    • Natoon

      Pohjoismaiden puolustusministerit haluavat entistä tiiviimpää yhteistyötä puolustuksessa. Viisi ministeriä, mukaan lukien Suomen puolustusministeri Carl Haglund, allekirjoittivat norjalaisessa Aftenposten-lehdessä ilmestyneen vetoomuksen.

      Kirjoituksessaan puolustusministerit kuvaavat Venäjän toimia uhkaaviksi. Ministereiden mukaan "meidän on kiinnitettävä huomiota Venäjän tekoihin, ei Kremlin retoriikkaan".

      Heidän mukaansa venäjän armeija on "toiminut haastavalla tavalla rajojemme tuntumassa".

      Puolustusministerien mielestä Pohjoismaiden lähialueiden turvallisuustilanne on heikentynyt huomattavasti kuluneen vuoden aikana, ja siksi "meidän on valmistauduttava kohtaamaan mahdolliset kriisit ja selkkaukset".

      "Emme voi ennustaa Venäjän reaktioita. –– Tarkoitus on parantaa turvallisuutta ja luoda ennustettavuutta lähialueidemme suuntaan", sanoo kirjoitusta Aftenpostenille kommentoinut Norjan puolustusministeri Ine Eriksen Søreide.

      Aftenpostenin haastatteleman turvallisuusasiantuntijan, professori Janne Haaland Matlaryn mukaan on hyvin ymmärrettävää, että Pohjoismaat haluavat vahvistaa sotilaallista yhteistyötään.

    • asdertson

      Natoon

    • erommel

      Heti Natoon ja itä trollit kuriin

    • Natoon

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin
      Natoon

    • Natoon

      Tällä viikolla Turkin Antalyassa koolla ollut sotilasliitto Naton ulkoministerikokous päätti tehostaa yhteistyötä Euroopan unionin kanssa erityisesti niin sanotun hybridisodan vastaisessa toiminnassa.

    • asdertson

      Natoon

    • väärää-politiikkaa

      On ikävää, että Putin on lähtenyt avoimen valehtelun tielle valtion mediapolitiikassaan.
      EU:n on pakko reagoida vääristelevään tiedotukseen.

      • ERommel

        Aivan oikein. EU ja puolustusliitto nato toimii yhdessä näitä itä trolleja vastaan


      • ERommel
        ERommel kirjoitti:

        Aivan oikein. EU ja puolustusliitto nato toimii yhdessä näitä itä trolleja vastaan

        Kirsi Raik valehteli taas aamulla tyyliin, että oma naamavärkkikin alkoi vääntää tuskissaan.
        On se kyllä posketonta mitä sieltä suolletaan ulos, siis ihan täyttä sontaa ja sentään UPI:n vanhempi tutkija?
        Väitti mm. että Kiova noudattaa sopimuksia, mutta kuitenkin ei pystynyt sanallakaan osoittamaan miten....eli aseita ei ole kuitenkaan vedetty sopimuksen mukaan?
        Niin väritettyä tietoa meille annetaan että oikein oksettaa, Pekka Visurin tapaisia järkimiehiä pitäisi kuulla näkyvämmin ja useammin.


      • MustaKylkiKummallakin

        Onko se ihmeellistä!

        Sinäkin väität aina, että kapinalliset ja Venäjä noudattaa sopimuksia, mutta kuitenkin et pysty sanallakaan osoittamaan miten....eli aseita ei ole kuitenkaan vedetty sopimuksen mukaan?

        On se kyllä posketonta mitä sieltä suolletaan ulos, siis ihan täyttä sontaa ja olet sentään Venäjän valtion virallinen vanhempi trolli?


      • ERommel
        MustaKylkiKummallakin kirjoitti:

        Onko se ihmeellistä!

        Sinäkin väität aina, että kapinalliset ja Venäjä noudattaa sopimuksia, mutta kuitenkin et pysty sanallakaan osoittamaan miten....eli aseita ei ole kuitenkaan vedetty sopimuksen mukaan?

        On se kyllä posketonta mitä sieltä suolletaan ulos, siis ihan täyttä sontaa ja olet sentään Venäjän valtion virallinen vanhempi trolli?

        Minä en olekaan UPI:n tutkijoita, siinä muodollinen ero....olisihan vallan tavatonta jos maalikko sanelisi julkisesti totuuksia UPI:n vanhemmalle 'tutkijalle'?


    • Asdertson

      Natoon

    • historianharrastaja

      Paras suoja hybridisodassa on vahva talous, hyvä tieteellis-tekninen taso, kohtuulliset puolustusvoimat, oikeusvaltio ja ennen kaikkea kansan luottamus itseensä.

      Jos nämä puuttuvat, kuten Ukrainassa, vaarana on joutua suurvallan tai suurvaltojen repimäksi.

      • historianharrastaja

        Nyt on alkanut tuntua siltä, että kaksi suurvaltaa yrittää repiä Suomea.


      • HerdMentality

        CIA on jo kauan repinyt Suomea. Suomi on erittäin altistunut koska niin monet luottavat USA:HAN enemmän kuin raamatun. Tunnepropagandaan altistutaan jatkuvasti ihan arkiviihteessä. Valmistelevaa asennepropagandaa on mieletön määrä. Puhumatta uutisten puolitotuuksista, sensuurista ja valheista.


      • aina-voi-oppia
        HerdMentality kirjoitti:

        CIA on jo kauan repinyt Suomea. Suomi on erittäin altistunut koska niin monet luottavat USA:HAN enemmän kuin raamatun. Tunnepropagandaan altistutaan jatkuvasti ihan arkiviihteessä. Valmistelevaa asennepropagandaa on mieletön määrä. Puhumatta uutisten puolitotuuksista, sensuurista ja valheista.

        Lue historiaa, ja mieti, mikä taho on repinyt Suomea.


      • TheGuildedCage
        aina-voi-oppia kirjoitti:

        Lue historiaa, ja mieti, mikä taho on repinyt Suomea.

        Kuinka kaukaista historiaa tarkoitat?
        CIA on repinyt Suomea ja maailmaa sitten 1945. Ei sitä sattuneesta syystä vielä uskalla historiankirjoihin pistää.
        Lukekaa esim Greenwaldia joka on kirjoittanut Snowden-paljastuksista.


      • 20plus14
        HerdMentality kirjoitti:

        CIA on jo kauan repinyt Suomea. Suomi on erittäin altistunut koska niin monet luottavat USA:HAN enemmän kuin raamatun. Tunnepropagandaan altistutaan jatkuvasti ihan arkiviihteessä. Valmistelevaa asennepropagandaa on mieletön määrä. Puhumatta uutisten puolitotuuksista, sensuurista ja valheista.

        Ainoastaan ryssä on hyökännyt Suomeen ja suhtautuu meihin ja muihin länsimaihin edelleen vihamielisesti.

        Ei meillä ole koskaan ollut USA:n tai NATOn taholta mitään pelättävää - päin vastoin! :)

        Ainoa turvallisuusuhkamme on VENÄJÄ.


    • PolitrukInYourFace

      Järjetöntä väittää että hybridisotaa aloittaneet EU ja USA olisivat hybridisotaa vastaan. Sokea olet jos et näe lännen aloittaneen Ukraina osuuden jo 1991. Maidan oli eräs myöhempi selkeä huipentuma.

    • erommel

      itä trollit kuriin

    • ERommel

      EU ja puolustusliitto Nato laittaa itä trollit kuriin mikä on hyvä

    • Natoon

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin

      Natoon

      • Tooways

        Nato ja EU valmistautuvat yhdessä hybridisodankäyntiin Venäjää vastaa.


    • asdertson

      Natoon

    • politeuk

      Natoon

    • ERommel

      Stoltenberg toivoi myös lisää yhteistyötä Ruotsin ja Suomen kanssa. Siihen kuuluisivat erityisesti tiedonvaihto Itämeren alueen tilanteesta. Lisäksi Nato toivoo maiden kanssa lisää yhteisiä harjoituksia.

    • erommel

      Natooon välittömästi

      • VarokaaNATOa

        Jäsenyydestä olisi vain haittaa. Suomi olisi osa NATO:N uhkaa enäjää vastaan ja kun lopulta sota syttyy NATO:N ja Venäjän välillä, Suomen asema olisi katastrofaalinen.


      • 3plus12
        VarokaaNATOa kirjoitti:

        Jäsenyydestä olisi vain haittaa. Suomi olisi osa NATO:N uhkaa enäjää vastaan ja kun lopulta sota syttyy NATO:N ja Venäjän välillä, Suomen asema olisi katastrofaalinen.

        Venäjä ei ikinä haasta NATOa.

        Hullu se kaalimaa on muttei sentään umpityhmä!


    • massonkin

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin ja Venäjä lisää sotilasvoimaansa Krimillä
      --------------------
      Natoon välittömästi

      • Politruk

        Miksi kannattaisi liittyä?Venäjän reaktio johtuu Naton uhittelusta.


      • ERommel

        Ei vaan Naton reaktio johtuu idän uhittelusta ja Länsi ei enää mene idän kusetuksiin Länsi luotti itään ja itä osoitti ettei olisi kannattanut


      • 16plus2
        Politruk kirjoitti:

        Miksi kannattaisi liittyä?Venäjän reaktio johtuu Naton uhittelusta.

        NATOon liitytään nimenomaan suojaksi Venäjän uhittelua vastaan.

        Jos Venäjä olisi normaali sivistynyt ja rauhanomainen maa, eivät sen entiset vasallit olisi innokkaimpia liittymään NATOon!

        Venäjä saa juuri sitä mitä on itse sikamaisella käytöksellään tilannut.


    • ERommel

      Erinomaista että EU ja Nato varautuu itä trolllien torjuntaan

    • Natoon

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin ja Venäjä lisää sotilasvoimaansa Krimillä.

    • Timotex

      Mistä tämä huhu, että Venäjä aloittaisi joskus hybridisodan, on syntynyt. Yhdysvallat on kyllä alkanut taloussodan Venäjää vastaan, kun se ei saanut Sevastopolin laivastoasemaa.

      • timotex

        Ei se mikään huhu ole. r..ä käy hybridisotaa koko ajan Ukrainassa ym


      • Rjussa_pärkkele
        timotex kirjoitti:

        Ei se mikään huhu ole. r..ä käy hybridisotaa koko ajan Ukrainassa ym

        Valiomyrskykö siellä sähköjä katkoo?


    • ERommel

      Nämä aloitusjutut ovat itsessään jo provosoivia. Kun tiedetään varmalla, että länsi on käynyt hybririsotaa jatkuvasti....Krimin rajauksen jälkeen se yltyi vain älyttömiin mittasuhteisiin. Tähän kuuluu myös käänteinen piirre, että yritetään tehdä Venäjästä se syntipukki kaikille tapahtumille....näissä asioissa pitää arvioida itse eikä mennä mukana. Venäjä ei levitä väärää tietoa lähellekään lännen mittasuhteilla, siien ei olesi edes resusseja. Katsokaa mitä maailmassa tapahtuu ja arvioikaa asioita sen perusteella....ei välttämättä siitä mitä tapahtumista sanotaan.

      • ERommel

        itä trollit jälleen valehtelee r...än puolesta.


      • paksua-on

        "Venäjä ei levitä väärää tietoa lähellekään lännen mittasuhteilla..."
        - pikkusen vaan työntää disinfoa nettiin, aivan vähän, vain muutamassa kaupungissa palkataan eri kielisiä "tehdastyöläisiä", muutamia satoja, tätyyhän lännen saada tietää "vaihtoehtoista" näkemystä, suoraan Kremlistä, muuten läntiset maat jää aivan vapaan median varaan, jossa liikkuu kaikenlaista sensuroimatonta tietoa


      • 17plus2

        Ainoastaan siitä on näyttöä että Venäjän federaatio organisoi ja rahoittaa medadesanttien mellastusta länsimaisissa medioissa.

        Niin 'hyvä' naapuri ryssä on(!!!)


    • ERommel

      Hyvä Eu ja Nato

    • ERommel

      Onneksi EU ja Nato vastaa näille titityy "miehille" trolleille

    • väärää-politiikkaa

      Tämä itätrollaus on todella törkeää ja osin suoraa valetta.
      Esim. vastuuhenkilöiden parjaaminen on ala-arvoista, liekö kotimaista tuotantoa. Jos presidentin ym:n haukkumisissa on vieraan vallan organisoimaa viestintää taustalla, niin ryssä on pahasti hakoteillä. Luottamus katoaa vähitellen kokonaan.

      • väyry

        itä mielistelely on muutenkin täällä törky luontoista Länsimaiden ja Erityisesti Naton haukkumista. r...ä trollit kuriin nopeasti


      • ERommel

        Kummallista vaja älyistä löpinää....ovatko nämä nyt niitä Nato kannattajia....tai pitäisikö puhua yksikössä?


      • 13plus8
        ERommel kirjoitti:

        Kummallista vaja älyistä löpinää....ovatko nämä nyt niitä Nato kannattajia....tai pitäisikö puhua yksikössä?

        SINUT pitäisi maanpetturina pyörittää tervassa ja höyhenissä ja sitten muiluttaa Siperiaan susien syötäväksi!


    • PettäjänTieOnTuskainen

      Puhu nyt ihmeessä yksikössä! Koko Suomessa on vain YKSI (1) Naton kannattaja ja hän on vahingossa sattunut juuri tälle palstalle. Ja kirjoittaa jatkuvasti sinun kiusaksesi nimimerkkiä vaihdellen:-)

      • Tiltun-valetta-taas

        Suomessa on Naton kannatus noin 20-25 % ja vastustus hieman suurempi.

        Naton kannattajissa on hyvin vahva prosentti turvallisuuspolitiikan asiantuntijoita.

        Vastaan ovat ne, jotka pelkäävät läntistä vaikutusta, demokratiaa ja ihmisoikeuksia.
        Sen näkee palstalle tulvivien valeiden määrästä.

        Lykkäsit juuri yhden karkeimmasta päästä.


    • Erommel

      Erinomaista toimintaa EU:ta ja Natolta

      • Pielavetinen

        Kun saatte ensimmäien kybertröllin kiinni, niin näyttäkää sitä säikylle rahvaalle, ettei nämä rupeaisi naapureitaan jahtaamaan trölleinä.


    • bror-erikk

      Hyvä Eu ja Nato

    • väyry

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin


      vituttaako itä trolleja?

    • itätrollitsäkissä

      Länsimaat on täys voimattomia Venäjän propagandan vastaan. Venäläiset mediat saa vapaasti valehdella ilman rangaistusta. Jos Helsingistä potkitaan kotimaahan niitä ryssät pois, puolustus toimi. Toistaiseksi ei kuluu mitään. Onneksi ne itään trollit on suuren piirteen tiedossa, uusi laki käyttöön, ja trollit on säkissä.

    • itätrollitkusessa

      Onneksi Länsi torjuu itä p...an jauhannan mitä rt ym muut kremlin kätyrit suoltaa.

    • moskovantiltutvisertää

      itä trollit kuriin titityy titityyy titityyy

    • moskovantiltutvisertää

      EU ja Nato on parhaita. Itä kuriin.

    • massonkin

      Hyvä EU ja Nato

      • mazzonkin

        Hyvä EU ja Venäjä


      • massonkin
        mazzonkin kirjoitti:

        Hyvä EU ja Venäjä

        Länsi laittaa itä trollit kuriin


    • paskaksivain

      Itä tuhotaan paskahuuseihinsa ja mitä jää jäljelle laitetaan konttaamaan kivikauteen!

    • ERommel

      itä trollien paniikki kasvaa koska EU ja Puolustusliitto Nato rupeaa torjumaan r..än nuolijoiden ja muiden itkijöiden valehteluja

    • NatoEUPohjoismaat

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin

      nato:on

    • ERommel

      Välittömästi Natoon

    • ERommel

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin

      Natoon heti

    • itähännystelijätkuriin

      itä trollit ja itä nuolijat kuriin

    • ERommel

      Hyvä EU ja Nato

    • Massonkin

      Nato ja Eu yhdessä.

    • ERommel

      EU:n ja Puolustusliitto Naton yhteistyö itä trolleja ja itä nöyristelijöiden itkuja vastaan on erinomainen asia

    • ERommel

      Onneksi EU ja Nato vastaa näiden itä häiriköiden toimintaan.

    • hetieikämyöhemmin

      Nämä kaikki r..än nuolijat kuriin ja nopeasti

    • väyry

      Natoon

    • zirinovs

      EU ja Nato vastaa idän uhkaan yhdessä

    • zirinovs

      nämä itä trollit kuriin

    • Massonkin

      EU ja Nato torjuu itä trollit

    • massonkin

      Natoon

    • bäckman

      Taas Naton propagandaa tätä nyt ei vakavasti ottaa.Tietenkin Venäjä lisää joukkoja ulkoisen uhan lisääntyessä.

      • zirinovs

        Ei vaan Länsi lisää joukkoja idän uhkan torjumiseksi. Suuri ero siinä että Demokraatinen Länsi puolustautuu ja r..ä uhoaa ja hyökkää?


    • ERommel

      itä trollit paniikissa

    • ERommel

      Nato ja Eu laittaa itä trollit kuriin.

    • massonkin

      Natoon

    • jfkdlsö

      Onneksi EU ja Nato laittaa itä trollit kuriin

    • massonkin

      Natoon

    • ERommeli

      Natoon

    • jfkdeöw

      itä vinkujat kuriin

    • ERommeli

      Hyvä EU ja Nato

    • massonkin

      Natoon

    • ironmikessi

      EU ja Nato torjuu r..än trollit.

    • massonkin

      Natoon

    • Ryhdy_sinäkin_hautomaan

      EU:n ja Naton yhteisissä ajatushautomoissa pyritään pilkkonaan Putinin ja Leninin liikkeellelaskemia sähköaivoaaltoja.

    • ironmikessi

      Hyvä juttu

    • itätrollitkuriin

      itä trollit kuriin

    • massonkin

      Natoon

    • munille.täysillä

      Suomeen ei saa päästää vihreitä miehiä ilman seuraamuksia.

    • massonkin

      Natoon

    • gjfkdlsöa

      r...än vinkujat paniikissa.

    • massonkin

      Natoon

    • ERommeli

      Natoon välittömästi

    • jfkdlsöaä

      itä vinkujat paniikissa

    • jbätmän

      Hyvä että Nato ja EU tiivistää yhteistyötään

    • jfkdlös

      Nämä itä trollit tulee saada kuriin heti

    • Asdertson

      Natoon

    • ironmikessi

      Natoon

    • massonkin

      Natoon

    • ERommeli

      Natoon

    • massonkin

      Natoon

    • fjdksa

      itä vinkujat kuriin

    • jfkdlö

      Loistavaa toimintaa EU:ta ja puolustusliitto Natolta.

    • jkfdlösäa

      Erinomaista

    • massonkin

      Natoon

    • Asdertson

      Natoon

    • massonkin

      Natoon

    • ERommeli

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin

      hyvä niin

    • jfkldös

      itä vinkujat paniikissa Naton ja EU:n yhteistyöstä

    • jfkdlsäa

      r....än vinkujat paniikissa kun EU ja Nato yhdessä torjuu r..än hännystelijöiden valehtelut.

    • jfkdlö

      Hienoa että EU ja Puolustusliitto Nato vastaa idän aggressioon ja hybridiuhkaan

    • fjdkiopå

      itä trollit kuriin

    • fjkdls

      Hyvä juttu että tekevät yhteistyötä

    • hjfkidopså

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin
      ---------------------------------------------------------
      r...än trollit paniikissa kun Länsi varautuu ja r...än kehuminen ei toimi.

    • ghfujdieowpå

      itä trollit kuriin

    • gufiodpwå

      Nato ja EU valmistautuvat yhdessä Venäjän hybridisodankäyntiin ja Venäjä lisää sotilasvoimaansa Krimillä.
      -------------------------------

      itä trollit kuriin nopeasti

      • 1500näppäimistösoturia

      • 1500näppäimistösoturia kirjoitti:

        Voi sinua, lapanen...

        Ei ole mitään itätrolleja, samaa ei voi sanoa natottajatrolleista :D

        https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jan/31/british-army-facebook-warriors-77th-brigade

        Millainen sää siellä Pietarissa on?.
        Näetkö ulos akno:sta, siellä Ulitsa Savushkina 55:ä?. ;-)

        IMHO.


      • natottajatrollerolle
        44.Div kirjoitti:

        Millainen sää siellä Pietarissa on?.
        Näetkö ulos akno:sta, siellä Ulitsa Savushkina 55:ä?. ;-)

        IMHO.

        Hahhah... :D

        Voi tsiisus mikä tonttu, ei TAASKAAN mitään relevanttia sanottavaa, ei edes linkkejä, ei mitään, pelkkää poskenpäristelyä :D

        Koominen hahmo, ei voi muuta todeta :)


      • Kiitos rehellisestä omakuvauksesta. Suomen kansan enemmistö kiittää. ;-)


    • hgufidop

      itä trollit hädissään yrittää valehdella kun niiden trolli tehdas paljastui. enemän kiinnostaisi tietää kuinka paljonko näitä kotoisia itä trolleja on. Kohtahan se EU:n keskus avautuu ja sitä itä nuolijat pelkää todella palljon.

      • HerrDoktorTolonen

        Mikäs se sellainen "kotoinen itätrolli" on?

        Taidat itse olla taas näitä amisviikset väristen kirjoittavia hyödyllisiä idiootteja tai Nato -blokin taskurahapalkalla palkkaama sekundatrolli.

        Onneton lammas, ei osaa edes yhdyssanoja kirjoittaa :D

        "trolli tehdas"... "itä trolli"...

        Pula-ajan trolli, ei mitään muuta :D


    • jgfkidolspöaä

      itä vinkujat paniikissa kun EU ja Nato vahvistaa yhteistyötään. Nämä r...än nuoleskelijat kuriin.

    • fjdiop

      Hienoa että EU ja Nato toimii yhdessä. nämä itä trollit ekana kuriin

    • hturieowpåq

      - Haasteet, joita kohtaamme, vaativat kokonaisvaltaista vastausta, joten meidän kaikkien pitää toimia vielä lähemmin yhteistyössä. Aiomme varmistaa, että strategiamme ovat toisiaan täydentäviä, jotta voimme työskennellä yhdessä nopeasti ja tehokkaasti, jos jäseniämme kohtaa hybridiuhka, Stoltenberg sanoi

    • fhjdkisop

      Loistavaa että toimitaan yhdessä

    • JoBäckman

      Asiantuntija raportti Suomen politiikan tutkija Yohana Bekmana: Mitä uusia Helsingin Nato keskusta vastaan ​​"hybridi uhkia"?
      Lokakuun alussa 2017 Helsingissä avasi "Expert Centre torjumiseksi hybridi uhkia" (suomeksi. Hybridiosaamiskeskus, Englanti. Huippuyksikössä Countering Hybrid uhat ). Tapahtumaan osallistui Naton pääsihteeri Stoltenberg ja korkein edustaja EU Federica Mogherini sekä Suomen presidentti ja pääministeri.

      Keskuksen tarkoitus on vastata "hybridiuhoihin". Centerin jäsenet - 12 EU- ja Nato-maiden, mukaan lukien Yhdysvallat (kaikki Espanja, Iso-Britannia, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Viro ja Yhdysvallat) [1]. Vierailun aikana on Suomen presidentti Niinistön Washington-elokuussa 2017 presidentti Trump viittasi myös uuteen keskukseen. Muodollisesti keskus perustettiin heinäkuussa 2017 kansallisen lainsäädännön Suomessa "Asiantuntijan keskustan torjumiseksi hybridi uhkia" [2].

      Erikoisuus on, että kukaan ei selkeästi määritellä, mitä todella mukana hybridi keskustassa. On vain epämääräisiä määritelmiä ja kommentteja.

      On mielenkiintoista, että juuri lain hybridi keskusta on erittäin määritellään selkeästi luonnetta keskustan: keskelle huonetta koskematon, koskemattomia arkistot keskus, henkilökunnan on laillisen immuniteetin, ja keskus ei ole velvollinen panemaan täytäntöön tuomioistuimen päätös. Joten, keskus voi käsitellä mitä haluaa, kukaan ei voi valvoa tai tarkistaa. Tämä seikka on yllättävä suomalaisten Suomen lehdistössä. [3]

      On selvää, että keskus on on tehty Natoa varten. Mutta mitä?

      Suomalaiset poliitikot jo viittasivat siihen, että Helsingin hybridikeskus aikoo tehdä yhteistyötä samanlaisten NATO-keskusten kanssa Baltian maissa, Tallinnan Naton tietoverkko, Naton strateginen viestintäkeskus (ns. tiedotusriskit) Riiassa sekä Naton energiaturvallisuuskeskus Vilnassa. Kaikki nämä keskukset ovat samoja suljettuja osastoja, joiden työntekijöillä on oikeusvapaus ja paikallisviranomaiset eivät voi valvoa heidän toimintaansa.

      Helsingin keskus on edelleen pieni - se on vain muutamia ihmisiä. Mukana erityisesti - johtama keskusta Matti Saarelainen, entinen työntekijä turvallisuuspoliisin, Suomen johtaja tutkimuskeskuksen - Hannah Smith, tunnettu puolestapuhuja Venäjän vastainen, suosittu kommentaattori Venäjä-suomalainen media (hän käytti työskennellä Aleksanteri instituutissa Helsingin yliopisto). Tällä hetkellä he kirjoittavat, että keskellä on vain 6 suomalaista ja yksi englantilainen [4].

      Suomen Turku, jossa maahanmuuttaja Marokosta tappoi puukotti 2 ihmistä ja haavoitti kahdeksaa, voisi olettaa, että terrorismi ja propagandaa LIH ovat tutkimuksen ja ovat kiinnostavia uuden keskuksen. Mutta kukaan ei puhu tästä lainkaan.

      Hassua, että työpajan aikana noin hybridi uhkia Suomen eduskunnassa elokuussa 2017 johtaja tutkimuskeskuksen Suomen Hanna Smith sanoi, että yksi keskuksen tehtäviä - löytää rahoituslähteitä "vaihtoehtoinen media" Suomessa, eli ne uutiskohteet ja resurssit, jotka eivät edistä EU: n ja Naton etuja.

      On mielenkiintoista, että uudella keskuksella on hyvin epäselvä rooli samankaltaisten NATO-keskusten välillä Baltian maissa. On olemassa selvä työnjako: tietoverkkouhkien Tallinnassa, Riiassa, tieto uhkia Vilnassa energia uhkia. Siksi Suomen keskuksen todellinen tehtävä on jotain muuta.

      TULOKSET

      Tämän seurauksena voimme todeta, että uudella Nato-keskuksella on erityistehtävä - valvoa yleistä mielipidettä Natoon ja vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen hybriditoimintojen avulla. Siksi hybridikeskus perustettiin Helsingissä seuraaviin tarkoituksiin:

      1) aattona presidentinvaalien Suomessa (28.1.2018), tarkkailemaan yleisen mielipiteen ja taata mahdollisuus uudelleenvalintaan nykyisen presidentin Niinistö on positiivinen suhtautuminen Naton ja Suomen ja Naton. Niinpä NATO ja Yhdysvallat voivat keskuksen kautta ohjata tätä prosessia, joka on avain USA: n etuun Suomessa. Keskus itse ja suomalaisia ​​asiantuntijoita lähellä sitä, dramaattisesti korostaa, että Venäjä väitetään aikoo puuttua presidentinvaalien Suomi (tiedotusvälineissä Euroopan unionin kirjoitti, että Venäjän yleisesti kaikkialla väitetään puuttua vaaleissa, se on myös tiedossa, koska tietyt piirit Yhdysvalloissa aggressiivisesti edistänyt muka Venäjä puuttuu Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ja kehittää paranoidisia teorioita tässä suhteessa).

      2) Myös itse asiassa tarkoitus hybridi keskus - tae puheenjohtajakausi Niinistö laajentaminen ja syventäminen Suomen ja Naton ja valvonta yleisen mielipiteen tässä suhteessa, erityisesti hybridi toimintaa. Jos esimerkiksi vuonna Suomen lehdistö negatiivisia tietoja Niinistön, Hybrid Centre on keskittyä tähän, sanomalla, että se oli hybridi toiminta Venäjällä ja interventio presidentinvaaleissa Suomessa.

      3) Myös hybridi keskus voi sitten toteuttaa erityisiä vastatoimia median ja yksilöille, jotka ovat uhkia puheenjohtajavaltion Niinistön esimerkiksi toimittajien, riippumattomien tiedotusvälineiden, jne

      • Huonolla Suomella kirjoittamasi lähinnä pelkkiä valheita sisältänyt vaikuttamisyritys todistaa puolestaan Hybridikeskusen tarpeellisuudesta.


      • KansaNatoMyönteiseksi

        Hieno analyysi hybridikeskuksesta ja tulos on että hybridikeskuksen tehtävänä on pitää suomessa vallassa natoon myötämielist tahot. Se nyt ei ole vaikeaa kun vallassapitäjät on natomyönteisiä ja hybridikeskus tekee natoon kielteisesti suhtautuvan kansan sille myötämielisiksi


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe