nettiyhteys canarialla

komero

jos otan majoituksen sellaisesta hotellista ,missä ei ole nettiyhteyttä ,niin miten pitää toimia , että saa oman läppärin toimimaan .onko omasta mokkulasta hyötyä .

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuneiniinei

      Voit ottaa vaikka TV-antennin mukaan, mutta jos nettiä ei ole, niin sitä ei ole.
      Varmaan langattomia yhteyksiä on, mutta ne on salattuja, joten ilman salasanaa niistä ei ole apua.

      Ainoa vaihtoehto on se, että jos löydät kunnollisen yhteyden, niin marssit siihen paikkaan, kenen se on, ja ladot euroja tiskiin, ja pyydät saada käyttää sitä.

    • haahuilija01

      Älä ainakaan omaa tikkua ota Suomesta mukaan, lasku saattaa nostattaa hiukset pystyyn. Myydäänhän siellä parinkin operaattorin toimesta halpoja liittymiä.

      • Tartsa.N

        Oma tikku on OK, mutta siihen kannattaa ostaa paikallinen SIM.


    • ilmaiswifi

      Maksuttomia wifejä on ihan kaikkialla, se on monien baarinpitäjien keino houkutella väkeä sisään. Saat henkilökunnalta tunnuksen, jonka avulla kytkeydyt verkkoon. Mitään pankki- tms. asioita noissa yleisissä verkoissa ei turvallisuussyistä kannata hoitaa, mutta varmaan voit lukea meilit, käydä facebookissa, lukea lehtiä ym. ilman riskejä.
      Jos olet pidemmän aikaa, osta joku paikallinen liittymä, niitä on mokkula- tai vastaavilla virityksillä, maksat sim-kortin kk-hinnan, vaihtelee eri operaattoreitten välillä.
      Lyhyillä lomilla noi paikalliset ilmaisverkot ovat paras ratkaisu.

    • ItseTehnytNäin

      Ota 15-20 euroa ja passi mukaan. Mene lähimpään ostoskeskukseen, hae sieltä Orangen tai Vodafone myymälä. Pyydä prepaid-data sim 1Gb tai 2 Gb. Ota vielä mobiililaitteesi mukaan, paras on tabletti. Myyjä laittaa sim- kortin sisään ja kertoo nelinumeroisen sim-numeron. Voit tämän jälkeen surfata Kanarialla missä tahansa pari viikkoa ja siinä ovat kaikki kustannukset. Unohda kaikki muut kalliit ja hitaat yhteydet.

      • ilmaiswifi1

        Höpö höpö. Ei ole olemassa mitään yleistä verkkoa mihin voisi mennä jollain kaiken kattavalla tunnarilla. Et tarvitse edes sitä pre-paidia, jos surffaat ilmaisverkoissa, mitä kohteista löytyy useista paikoista, myös monista hotelleista. Tarvitset vaan sen vaihtuvan salasanan ja jos liikut suunnilleen samoissa paikoissa, kone tunnistaa ne paikat eikä tarvii syöttää jatkuvasti uudelleen, ellei salasana vaihdu välillä.


    • JopasOnHuhhuh

      Höpö höpö itselles ilmaiswifi. Ne ilmaiswifit on täysin peestä ja tökkii koko ajan. Ei niissä mene kuin hermot. Kokemusta on. En puhunut mistään kaikenkattavasta tunnarista vaan sim kortin pin koodista, nuija.

      • seitsemänplusyhdeksän

        No et kyllä mistään mitään tiedä, mutta antaa olla. Varmasti ilmaisissa yhteyksissä on eroja, mutta pääsääntöisesti ovat kyllä ihan toimivia.
        Kun asioista puhuu niitten oikeilla nimillä, välttää usein väärinkäsitykset. Sim-kortista ja pin-koodista et maininnut sanaakaan. Sori. Totta kai voi ostaa paikallista yhteysaikaa, mutta useimmat kai harrastaa lomallaan ihan muuta surffailua kuin nettisellaista.


    • Olinsielläminäkin

      Olin siellä, siis kanarialla kolme kuukautta. Varsin säästeliäästi surfaten sain menemään Vodafonen prepaid-kortilla sataneljäkymppiä. Siis jouduin ostamaan parin viikon välein muutamalla kympillä lisäsaldoa. Tekstari jäljellä olevastakolmen euron saldosta yllätti aina. Sikakallista. Haukkukaa, isoegoiset kollit vapaasti toisianne.
      Se on faktaa, että ainakinTeneriffa elää kivikautta

    • Tykähde

      Menet jonkin operaattorin puljuun, sanot uno netti por favor ja ladot pesetat tiskiin. Ja eiku surffaamaan.

    • "Maksuttomia wifejä on ihan kaikkialla, se on monien baarinpitäjien keino houkutella väkeä sisään."
      -Varmaan onkin, mutta harvalla on hotellihuone baarissa.

      • eibaarikärpänen

        Ei kai ole tarkoitus, että ollaan hotellihuoneessa surffailemassa? Noitten baareista löytyvien vapaitten yhteyksien lisäksi on useita nettikahviloita ja vastaavia maksullisia paikkoja. Monessa maksetaan vaan sen käytetyn yhteysajan perusteella ja esim. tulosteista jos niitä tarvitsee. Monessa hotellissa on erilliset nettihuoneet, missä toiminta on kolikkopohjainen, esim. 1/2 h maksaa euron. Jos on pitempään, jonkun 2 tai 3 kk kannattaa tietysti ostaa joku kiinteä ratkaisu jos on paljon netin käyttötarvetta. Yleensä lomalainen pärjää noilla nettipisteillä.


    • Pergola

      Joillakin saattaa olla hotellihuone heti baarin yläpuolella.

    • 3GBoy
    • EiIkinäEnää

      Olin Inglesissä ja maksoin hotellin wifin. Täysin peestä, toimii milloin toimii ja jumalattoman hidas ja sika kallis. Aivan selvä rahastussampo ja mitään tukea ei saa. Respan vieressä wifi oli nopeimmillaan 50 kB/s,ei kiitos enää. Ravintoloiden wifi on samaa luokkaa. Toimii jos toimii. Hermot meni. Aioin siirtyä seuraavaksi valmiiseen data simmiin ja hankin sen Orangelta. Hyvä että joku jaksaa täällä kertoa hyvät ohjeet.
      Lomalla surffiyhteys on tärkeä jotta voi katsastaa paikalliset asiat. Ei niillä mitään työasioita hoideta vaan tarpeellista lomaliikennettä.

    • Pelleily_seis

      Viime talvena lomaillessamme kuukauden Puerto de la Cruzissa, ilmoitimme hotellimme (Riu Garoe) johtajalle terveruliais-tilaisuudesa, että jos WIFI kerran hotellisamme maksaa pyydetyn 15 Euroa viikko, tulemme boikotoimaan hotellin omaa baaria ja kantamaan rahamme sinne, missä WIFI on ilmainen. Vaatimus tepsi ja noin kolmen tunnin päästä koko hotellin alueella, myös siis huoneissa oli ilmainen Wifi yhteys. Ainoa vaatimus oli, että tunnukset piti hakea erikseen viikottain hotellin respasta. Toki käytimme mielummin rahamme paikallisten baarinpitäjien laariin ison ketjun sijaan, mutta pääasia, että vaatimus toimi. Luulisi toimivan muissakin hotelleissa, kannattaa siis avata suunsa ja vaatia, vaikka vähän tollalailla kierroillenkin. Tämä vinkki siis vain hotelliasujille.

      Potempään Piertossa asuville noi baarien, esim. pikku Pohjolan WIFI toimii erinomaisesti.

      • uunoserveesa

        Menipä niinku Tromsöössä. Varmaan kaikissa Puerton hotelleissa vapisevat ja tarjoavat ilmaista laajakistaa kun joku suomainen uhkaa kaljanjuontilakolla.


      • Köpi.ohi.kgc

        Siis paskaahan sä puhut. Olet tosin saattanut ilmoittaa boikotoivasi hotellin baaria, mutta netti ei tollasista nillityksistä vapaudu.
        Toisekseen mitä h*lvettiä netillä lomalla tekee??


      • Pelleily_seis

        Kiitos rakentavista kommenteistanne. Tiedoksi vaan, etten juo kaljaa, enkä mitään muutakaan alkoholipitoista juomaa, siis lainkaan. En väitä hotellien omistajien vapisevan tuollaisten vaatimusten edessä, mutta heidän bisnesvainuunsa luotan. Jotkut kun ymmärtää tehdä rahaa yhdellä keinolla, toiset sitten jollain muulla. Neljän tähden hotellissa kun helposti, siis älyttömän helposti rahaa kuluu illanvietossa hotellin baarissa moninkertaisesti enemmän kuin tuo 15 Euroa viikko. Vai sniiduilemaanko tonne pitäis mennä.

        Nettiä taas tarvitaan viihteeksi silloin kun on luppoaikaa kaiken muun lomatekemisen välissä. Esim odotellessa illalliselle pääsyä tai aamiaisen jälkeen kun miettii mihin suuntaan Puerton ihanassa kaupingissa suuntaa, vai lähteekö johonkin muuhun paikkaan vierailemaan. Joskus kun on aikaa istahtaa lomallakin. Siksihän sitä kutsutaan lomaksi...


      • enhaluu

        no huh, mä ainakin saan jo töissä tarpeeksi tuijotella ruutua, joten ei kiitos lomalla....mutta jos ei ole muuta tekemistä niin mikäs siinä....


    • komero

      kiitos monista asiallisista vastauksista . niistä on varmasti apua kun taas kanarialle lähdemme . vuosikymmenet työssä olleelle vaan jää se rytmi päälle , että aamulla sielläkin mieheni herää aamulla noin klo 6 ,niin siinä on aamu pitkä kun ei voi siihen aikaan vielä mennä edes aamiaiselle .siinä on hyvä aikaa tehdä lotot ja lukea suomen kuulumiset ja sähköpostit .

      • Vuonna2015

        Komentaa siis miehesi sinut heräämään samaan aikaan kun itsekin herää?


    • näinkäsitin

      Eikös suomalaisilla operaattoreilla ole jokin käyttökatto jos suomalaista yhteyttä käyttää? Tyyliin 3€ / päivä ja 60€ turvaraja, joka ei ylity?

      • kokemustaon

        Älä mieti operaattoreitasi! Ota Ipadin tabletti kainaloosi ja poikkea Tropical Centerin raflassa vaikka olusilla ja räplää konettasi niin kauan kuin viitsit, toimii loistavasti. Ja jos jaksat, kävele muutama satametriä Green Fieldin ja poikkea altaan saunabaarissa ja ota kahvit tai lonkero ja jatka tabletilla surffailua. Ja näitä vastaavia paikkoja on paljon enemmän, toimivat loistavasti ja ovat ilmaisia!
        WiFi on parasta etelässä.


      • Wlania
        kokemustaon kirjoitti:

        Älä mieti operaattoreitasi! Ota Ipadin tabletti kainaloosi ja poikkea Tropical Centerin raflassa vaikka olusilla ja räplää konettasi niin kauan kuin viitsit, toimii loistavasti. Ja jos jaksat, kävele muutama satametriä Green Fieldin ja poikkea altaan saunabaarissa ja ota kahvit tai lonkero ja jatka tabletilla surffailua. Ja näitä vastaavia paikkoja on paljon enemmän, toimivat loistavasti ja ovat ilmaisia!
        WiFi on parasta etelässä.

        Niillä nurkilla myös ilmainen wlan lady pinkissä green fieldin alakerrassa, baaritiskin lähettyvillä, ulkona ei toimi, apilaniityssä ym.


    • bittejä

      "Ota 15-20 euroa ja passi mukaan. Mene lähimpään ostoskeskukseen, hae sieltä Orangen tai Vodafone myymälä. Pyydä prepaid-data sim 1Gb tai 2 Gb. Ota vielä mobiililaitteesi mukaan, paras on tabletti. Myyjä laittaa sim- kortin sisään ja kertoo nelinumeroisen sim-numeron. Voit tämän jälkeen surfata Kanarialla missä tahansa pari viikkoa ja siinä ovat kaikki kustannukset. Unohda kaikki muut kalliit ja hitaat yhteydet."
      Ylläoleva lainattu teksti on ainoa järkevä tässä ketjussa. Huomatkaa myös, että näissä korteissa ei osteta aikaa vaan bittejä.

    • Turhahoukutin

      Viime talvena majoituin kahdessa kohteessa (Los Cristianos ja Puerto Rico) ja niissä 4 tähden hotelleissa. Kummatkin ilmoittivat suurieleisesti maksuttomasta WI-Fistä. Käytäntö oli kuitenkin aivan muuta. Vain harvoin yhteydet pelasivat . Yhteyttä ei joko saanut tai ne putosivat päältä.

      • Pelleily_seis

        Sama maksuttoman WIFIn mainostaminen oli myös Riu Garoe hotellissa Puertossa. Siksi suini johtajalle avasinkin, kun etukäteen maksuttomuudesta oli ilmoitettu. Ainakin tuolla Riu Garoessa nettintoimi kohtalaisesti koko loman ajan, vaikka koko saariryhmä sinänsä on netin suhteen kivikaudella. Eli ei kannata istua murehtimassa ripotellen tuhkaa päälleen hotellihuoneessa, jos luvattua WIFIä ei olekkaan. Rohkeasti vaan hotellin johtoportaan juttusille ja vaatimaan oikeuksiaan.


    • turha.kantaa

      Olen ensi talvena menossa hotelliin, jossa ei ole ilmaista wifiä. Hinnat ovat ällistyttävän kalliit.

      Päätin että jätän tabletin kotiin. Olen ollut toisessa paikassa Cran Ganarialla aiemmin eli saari ja sen liikenneyhteydet ja ostoskeskukset ja pääkaupunki ovat tutut. Mihin siis ylipäätään tarvitsisin nettiä matkalla?

      • turhaa.kantaa

        Joku sanoi, että pitää katsoa paikalliset asiat. Mitä ihme paikallisia asioita lomalainen katsoo? Jos haluaa tietoa tapahtumista, ne voi katsoa etukäteen.

        Vastailen siis itse itselleni, kun kukaan ei kommentoinut ehdotustani jättää laite kotiin, jos ilmaista yhteyttä ei hotellissa ole.


      • turhaa.jättää.kotiin
        turhaa.kantaa kirjoitti:

        Joku sanoi, että pitää katsoa paikalliset asiat. Mitä ihme paikallisia asioita lomalainen katsoo? Jos haluaa tietoa tapahtumista, ne voi katsoa etukäteen.

        Vastailen siis itse itselleni, kun kukaan ei kommentoinut ehdotustani jättää laite kotiin, jos ilmaista yhteyttä ei hotellissa ole.

        Kannattaa lukea tämä ketju läpi. Hyvät ohjeet on valmiina. Jos et tarvitse nettiä niin turhaan kyselet. Paikallisia asioita on vaikka kuinka paljon, kartat, aikioloajat, toiminta erikoistilanteissa, nähtävyydet, kaupat, bussit, lippujen hinnat, parhaat ravintolat, viikon sää jne. Ilman nettiä tulee toimeen mutta netin kanssa on tuhat kertaa mukavampaa.


      • blues-brother
        turhaa.jättää.kotiin kirjoitti:

        Kannattaa lukea tämä ketju läpi. Hyvät ohjeet on valmiina. Jos et tarvitse nettiä niin turhaan kyselet. Paikallisia asioita on vaikka kuinka paljon, kartat, aikioloajat, toiminta erikoistilanteissa, nähtävyydet, kaupat, bussit, lippujen hinnat, parhaat ravintolat, viikon sää jne. Ilman nettiä tulee toimeen mutta netin kanssa on tuhat kertaa mukavampaa.

        Ottakaa vaan läppäri mukaan ja istukaa hotellissa lomanne ajan. Näin ette ole kadulla häiritsemässä meitä vakituisia kanarialaisia juntteilemalla. Oikeammin parempi kun ette tulisi tänne ollenkaan. No, kun tulette kuitenkin niin Wavenet Canarias tarjoaa wifin kuukaudeksi neljällä kympillä. Viikko lienee parisen kymppiä ja on nopea yhteys. Pornon katselu onnistuu ilman lataustaukoja joten kyllä kai sillä juntti katsoo suomen uutisetkin sitten.
        Toimii kylällä myös ihan hyvin. Heidän sivuilta voi käydä katsomassa hinnat ja missä heillä on tukiasemat vai mitä helvvetin lähettimiä ne on.


      • tyrmistynyt
        turhaa.jättää.kotiin kirjoitti:

        Kannattaa lukea tämä ketju läpi. Hyvät ohjeet on valmiina. Jos et tarvitse nettiä niin turhaan kyselet. Paikallisia asioita on vaikka kuinka paljon, kartat, aikioloajat, toiminta erikoistilanteissa, nähtävyydet, kaupat, bussit, lippujen hinnat, parhaat ravintolat, viikon sää jne. Ilman nettiä tulee toimeen mutta netin kanssa on tuhat kertaa mukavampaa.

        kartat? seikkailunhalua/tietoa netistä etukäteen; aukioloajat? minne menossa/seikkailunhalua; toiminta erikoistilanteissa??? maalaisjärkeä; nähtävyydet? eiköhän niistä oteta selvää jo etukäteen, jos ihmettelijä edes käy missään; kaupat? eiköhän kauppoja ole jo kaikkialla; bussit? tulee ja menee (aikataulukatalogeja on kai saatavilla); lippujen hinnat? ilmeisesti kynnyskysymys; parhaat ravintolat??? että oikein parhaissa pitää käydä ja nettihän sen tienkin kertoo; viikon sää????????? ja sekö sen loman autuaaksi tekee, ihmettelijä siis uskoo ja luottaa kaikkeen mitä netisään lukee, tänään paistaa huomenna sataa ja kohta tulee pouta
        voi jeesus mikä riippuvuus ja pyhä usko internetin ihmeelliseen maailmaan jopa viikon lomallaan... hyvää matkaa ja ikimuistoista lomaa sinulle, toivottavasti ehdit muutakin lomallasi


      • huhhuhhuu
        tyrmistynyt kirjoitti:

        kartat? seikkailunhalua/tietoa netistä etukäteen; aukioloajat? minne menossa/seikkailunhalua; toiminta erikoistilanteissa??? maalaisjärkeä; nähtävyydet? eiköhän niistä oteta selvää jo etukäteen, jos ihmettelijä edes käy missään; kaupat? eiköhän kauppoja ole jo kaikkialla; bussit? tulee ja menee (aikataulukatalogeja on kai saatavilla); lippujen hinnat? ilmeisesti kynnyskysymys; parhaat ravintolat??? että oikein parhaissa pitää käydä ja nettihän sen tienkin kertoo; viikon sää????????? ja sekö sen loman autuaaksi tekee, ihmettelijä siis uskoo ja luottaa kaikkeen mitä netisään lukee, tänään paistaa huomenna sataa ja kohta tulee pouta
        voi jeesus mikä riippuvuus ja pyhä usko internetin ihmeelliseen maailmaan jopa viikon lomallaan... hyvää matkaa ja ikimuistoista lomaa sinulle, toivottavasti ehdit muutakin lomallasi

        Voi jeesus kun oli ääliömäinen vastaus nettivihaajalta.


      • turha.kantaa
        tyrmistynyt kirjoitti:

        kartat? seikkailunhalua/tietoa netistä etukäteen; aukioloajat? minne menossa/seikkailunhalua; toiminta erikoistilanteissa??? maalaisjärkeä; nähtävyydet? eiköhän niistä oteta selvää jo etukäteen, jos ihmettelijä edes käy missään; kaupat? eiköhän kauppoja ole jo kaikkialla; bussit? tulee ja menee (aikataulukatalogeja on kai saatavilla); lippujen hinnat? ilmeisesti kynnyskysymys; parhaat ravintolat??? että oikein parhaissa pitää käydä ja nettihän sen tienkin kertoo; viikon sää????????? ja sekö sen loman autuaaksi tekee, ihmettelijä siis uskoo ja luottaa kaikkeen mitä netisään lukee, tänään paistaa huomenna sataa ja kohta tulee pouta
        voi jeesus mikä riippuvuus ja pyhä usko internetin ihmeelliseen maailmaan jopa viikon lomallaan... hyvää matkaa ja ikimuistoista lomaa sinulle, toivottavasti ehdit muutakin lomallasi

        Hyvä kirjoitus! Asiat voi ottaa selville etukäteen.


      • komerostaulos
        tyrmistynyt kirjoitti:

        kartat? seikkailunhalua/tietoa netistä etukäteen; aukioloajat? minne menossa/seikkailunhalua; toiminta erikoistilanteissa??? maalaisjärkeä; nähtävyydet? eiköhän niistä oteta selvää jo etukäteen, jos ihmettelijä edes käy missään; kaupat? eiköhän kauppoja ole jo kaikkialla; bussit? tulee ja menee (aikataulukatalogeja on kai saatavilla); lippujen hinnat? ilmeisesti kynnyskysymys; parhaat ravintolat??? että oikein parhaissa pitää käydä ja nettihän sen tienkin kertoo; viikon sää????????? ja sekö sen loman autuaaksi tekee, ihmettelijä siis uskoo ja luottaa kaikkeen mitä netisään lukee, tänään paistaa huomenna sataa ja kohta tulee pouta
        voi jeesus mikä riippuvuus ja pyhä usko internetin ihmeelliseen maailmaan jopa viikon lomallaan... hyvää matkaa ja ikimuistoista lomaa sinulle, toivottavasti ehdit muutakin lomallasi

        Aloittaja kysyi nettiyhteyksistä. Siihen ei kannata vastata että nettiyhteys on turha. Kyllä puhelintakin käytetään viikon lomalla ilman riippuvuutta.


      • turha.kantaa
        komerostaulos kirjoitti:

        Aloittaja kysyi nettiyhteyksistä. Siihen ei kannata vastata että nettiyhteys on turha. Kyllä puhelintakin käytetään viikon lomalla ilman riippuvuutta.

        Minun mielestäni myös puhelin on viikon aikana pääsääntöisesti turha.

        Ennen matkusteltiin ilman puhelimia eikä mitään ongelmia ollut. Tuskin se vanha äitimuori juuri sillä viikolla sattuu kuolemaan. Ja mitäs jos sattuu, et sinä lomalla mitään vooi asialle tehdä ja eikö ole parempi kuulla huonot uutiset vasta kotimaassa?

        Kun siippa on lomalla mukana, niin mitä tarvetta on soittaa tai tekstata yhtään minnekäään?


    • varo.junteja.kadulla

      Turha sinne on mennä ollenkaan kun siellä on tollasia juntteja jo valmiina kaduilla.

    • Nettionoltava

      Kyllä netissä on päästävä roikkumaan monesti päivässä. Ingles on tosi mukava massaviihdepaikka käydä muutaman kerran vuodessa, mutta ei se niin suuri elämys ole, että jättää netin. Hotelleissa ovat todella huonot yhteydet. Tuli valokuitu ja jäi ylimääräiseksi tällainen 15 x 15 kokoinen wlani. Taidan ottaa tämän mukaan reissuun ja ostaa siihen sen kortin, josta on tullut asiallisia vinkkejä. Varmaan pelaa sielläkin hotellissa, koska DNA:n kortilla olin täälläkin netissä. Pitääköhän sulkea aina virta kun ei käytä?

      • turha.kantaaa

        Ette ilmeisesti kukaan istu 8 - 10 päivää koneella viittä päivää viikossa ja joskus viikonlopullakin työksenne?

        Kun mina menen lomalle, haluan mahdollisimman paljon kaikenlaisista näyttömuodossa olevista käyttöliittymistä eroon.


      • sesama
        turha.kantaaa kirjoitti:

        Ette ilmeisesti kukaan istu 8 - 10 päivää koneella viittä päivää viikossa ja joskus viikonlopullakin työksenne?

        Kun mina menen lomalle, haluan mahdollisimman paljon kaikenlaisista näyttömuodossa olevista käyttöliittymistä eroon.

        ...siis 8-10 tuntia.


      • Pysytään.aiheessa
        sesama kirjoitti:

        ...siis 8-10 tuntia.

        Lomalla saa jokainen itse päättää, käyttääkö uutta tekniikkaa vai ei. Kohde on tietysti loma-asiat lomalla ja työasiat töissä. Ei kaikille käy se että ollaan mahdollisimman tavoittamattomasti poissa jossakin erämaamökissä.
        Aloittaja kuuluu joukkoon joka haluaa tekniikan mukaan ja kysyy siihen neuvoja.


      • Pelleily_seis

        Joo. Hyvin sanottu. Jokainen tehköön niinkuin itse haluaa. Netin käyttö on nykypäivää ihan ajanvietteenäkin ja kotimaan tapahtumia tulee seurattua lomillakin. Samoin yhteydenpidot ystäviin hoituvat netissä helpoimmin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe