kiero julma isäpuoli

helphelphelp

Oon 16v tyttö ja mul on maailman kieroin ja ilkeän isäpuoli.Eilen se alko aamulla riehumaan ja haukkumaan mua, kun olin nukkumassa, en edes sanonut sille mitään.Se haukku mua ja lähin kävelemään pois kotoa.Olen monta tuntia poissa ja se huuteli ovesta mun perään typeriä haukkuma nimiä esim.huora, ja kovaa se huusikin, naapuri varmaan kuuli.Sano että kun tulen takaisin kotiin, hakkaa mua remmillä.Itse se tuon aloitti, mä olin nukkumassa huoneessa ja en ollu koko aamuna sanonu sille mitään.Se keksii tyhjästä riitaa.Sitten kun tulin takaisin, kysyi "olenko rauhoittunut", ihan kuin mä oisin siinä riehunut.Haukkui perse silmättömäksi.Illalla valtasi koneen ja television itselleen, etten saa katsoa niitä.Sanoo olevansa aina mun yläpuolella ja mä olen vaan natku ja pentu jolla ei mitään väliä.Kotona ei ole rauhaa.Kun olin koulussa, oli sanonut äitille että soittaa musta sossuille, koska MÄ olen niin helvetin vaikea ongelma nuori.sanoi myös, että MUN PITÄÄ PYYTÄÄ SILTÄ ANTEEKSI KÄYTTÄYTYMISTÄNI.se ei kuulemma siedä "mun käyttäytymistä."Itsehän se häiritsee ja pelottelee mua käytöksellään ja mä kävelen karkuun kotoa&itken yksin huoneessani ahdistusta, henkistä vankeutta kotona ja pelkoa.Mä olen ihan hiljaa kun se riehuu.Tähän sen riehumiseen saattaa olla 3 syytä:
1.viime kesänä äiti soitti isäpuolelle poliisin, kun kävi nyrkillä lyömässä mua sen takia, kun se haukku mun pikkuveljee ja puolustin sitä.Se ei voi sietää että muita sen uhreja puolustetaan, joten mua piti lyödä.Pikkuveljee se haukku, koska vihaa meidän isää ja se kosti se pikkuveljelle.Se löi pikkuveljeä nyrkillä ja jahtas pitkin taloa ulko oven laitwttua lukkoon.Nyt se siis kostaa sitä, että joutui n.1 kuukausi istumaan vankilas ja se juttu tuli iltasanomiin jne ja siitä kun mä puhuin poliisille sen väkivallasta.
2.Sen mielestä mä en tee kotitöitä kunnolla.Tällä hetkellä olen työharjoittelussa ravintolassa, jossa teen paljon töitä niin en jaksa kotona niin paljoa.Olen kuitenkin tehnyt yleensä kaikki mitä on sanottu, joskus olen hidastellut tai sanonut en jaksa, mutta viime kesänkin hoidin monta viikkoa pikku siskopuolta ja olen tehnyt viime kuukausina ulkotöitä.Sen mielestä olen kuitenkin niin vaikea kotitöiden suhteen, että mut pitäs hakata ja laittaa johonkin nuoriso kotiin.Kuulemma mun käytöskin on "ala-arvoista."
3.Sitten on sekalaisia asioita esim.katsoin jotain ohjelmaa telkkarista, jossa oli trans tai homo seksuaali, se tuli samantien mun edestä kääntämään kanavaa, koska sellasia ohjelmia ei se halua nähdä.Mä sanoin että ei sen tarvii kattoo mut mä voin, niin se ärsytti sitä.se myös haluaa, että pidän mun huoneen ovea auki, että kuulen sen huutelun ja se luultavasti haluaa pilata mun rauhan ja tarkkailla.
Eilen sanoi äitille tarkkailevansa mua pari päivää ja sitten tekee jotain.Pelkään tulla kotiin ja vihaan kun se on siellä hallitsemassa.Poliisia sille ei voi soittaa, koska sillä on lähestymis kielto muhun ja muihin perheessä, joten mäidät huostaan otettaisiin.Niin kävisi myös 2v pikku siskopuolelleni.äiti otti sen takaisin lähestymis kiellosta ja aggressiivisestä käytöksestä huolimatta, koska isäpuoli on ainut joka voi tehdä remonttia kotona.olen henkisesti väsynyt ja onneton, pelokas&huolestunut.Jos äiti sanoisi sille, että lähde pois täältä, isäpuoli kiristäisi soittamalla itselleen poliisin paljastaakseen olevansa meillä lähestymis kiellosta huolimatta tai soittamalla mulle sossut kun "olen niin vaikea nuori käytökseltäni."Se on ihan mielisairas mun mielestä, mun toinen pikku siskopuoli on lasten psykiatrisella osastolla oudon käytöksen takia, ja luulen että se käytös on periytynyt isäpuolelta.Se myös perustelee, että sillä on oikeus sanoa ja tehdä mulle mitä vaan, koska olin syynä sen vankilaan menoon.Se pitää mua syyllisenä viime kesän tapahtumiin, vaikka itse löi mua&pikkuveljee ja puhui pikkuveljelle esim."sun kieli pitäs katkaista." Viime kuussa se sano mulle n.3 tappo uhkausta, koska se joutu sinne vankilaa viime kesänä.Oon vaan alistinu, ollu hiljaa, mennyt karkuun kotoa ja itkenyt yksin.Mun pitäs viellä pyytää siltä anteeksi?!Menis hoitoon sairas kusipää!välillä se nauraa eläimellistä ja ivallista naurua sanoaen "hyvä kun toi huora ynm pentu huostaan otetaan, lähtis vittuun täältä hahah", tarkoittaen mua.Mulle se aina sanoo, että mun olis lähdettävä vittuun kotoa.Olen siis kahden tulen välissä:poliisin/sossujen soitto ja huostaan koko perhe tai alistuminen isäpuolen paskaan koska se on remontin tekijä ja sille ei voi huostaan oton takia soittaa poliisia.Meidän "perheessä" on myös todella paljon muutakin isäpuolen sanomaa ja tekemaa fyysistä&henkistä väkivaltaa ynm hulluja asioita ja uhkailua&haukkumista TODELLA paljon, en edes muista kaikkea tai jaksa kirjoitta niitä.Mitä mieltä ootte mun perhe olosuhteista?Mitä pitäs tehdä uhkailevan, ilkeän,aggressiivisen ja mielisairaan ihmisen kanssa?

8

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apuatarvitaan

      Ootpa pahassa tilanteessa. Olisko sun ja veljesi mahdollista päästä asumaan sun isän luo,olettaen et hänellä on elämä vähän paremmin järjestyksessä kun äidilläsi? Entä isovanhemmat/sedät/tädit,toisin sanoen olisko sun/teidän mahdollista näin päästä eroon isäpuolesta?Jos tämä ei ole mahdollista ite en oikeen näe muuta mahdollisuutta kun soittaa poliisille/sossuun,vaikka huostaan saattasitkin sen seurauksena joutua,vaikka sun tilanteessa se tuntus olevan että pääsisit huostaan.Ei tarvis koko ajan pelätä,kenenkään ei pitäisi joutua kotonaan tollasta sietämään.Ihmettelen myös kovasti äitisi suhtautumista asiaan,ei kukaan normaali äiti jätä lapsiaan tollasen ihnisen armoille,varsinkaan jonkun remontin takia,naurettavaa käytöstä ja vastuun välttelyä häneltä.Toivottavasti jaksat ottaa yhteyttä joko sukulaisiin tai sitten viranomaisiin että elämäsi olis jatkossa vähän valosampi.

    • oletreipasjaselviät

      Mene lastensuojeluvirastoon ja kerro kaikki tää (ota vaikka kopio mitä oot kirjoittanut). Voit puhua myös koulussa. - Mutta katso että kaikki ei jää vain "puheeksi", vaan että asiat hoidetaan!
      Tuohan on selvää rikollista touhua!

      Ota pikkuveljesi mukaan ja menkää yhdessä poliisilaitokselle ja kertokaa, että olette hengenvaarassa! Sillä niin te olette! Se isäpuolesi joutaa vankilaan!

      Ja mikä se sinun äiti oikein on, kun antaa kahdelle lapselleen tapahtua tuollaista?
      Elä yhtään pelkää kertoa, että äitisi on tuollainen raukka!
      On hänen aika kasvaa äidiksi!

      Jos teidät otetaan huostaan, niin on vain hyvä!
      Saatte varmaan paremmat olosuhteet, eikä tarvitse pelätä henkensä puolesta.

      Kerro miten käy!

      Kaikkea hyvää, hali ja toimeen!

      Olet rohkea kun tartut asiaan ja etsit apua!

      Sinulla on kaikki oikeus hyvään nuoruuteen, samoin pikkuveljelläsi, kukaan ei saa lyödä ja uhitella teitä!

      Kyllä sinä pärjäät, teet ilmoituksen ja kerrot kaiken ja et anna periksi.

    • Oliskoapuatästä

      Tuossa aikaisemmin oli kirjoitus että on olemassa sellainen kuin Rikosuhripäivystys, ota sinne yhteyttä!
      Chat on varmimmin auki tiistaisin kello 17–19 osoitteessa www.riku.fi/nuoret.

    • OdotahanVaan

      OHO MITÄ TÄÄLLÄ KIRJOTETAAN. ILLALLA JUTELLAAN TÄSTÄ KOTONA!

      • Salvanvetäjä

        Oletko sinä tuon aloittajan "isäpuoli"? Oikeastaan jos, niin et edes ansaitse tuollaista nimitystä. Olet ansainnut giljotiinin roikale


    • kunnioitettavalastakin

      Jos joku löisi mun lasta niin en todellakaan olisi semmosen ihmisen kanssa tekemisissä oli syy mikä hyvänsä. Lyöminen opettaa lyömään.. Ikävää että olet joutunut pahaan välikäteen äitisi valinnan vuoksi. Pelkääkö hän miestä? Aina pitää ajatella myös lapsia että onko heillä hyvä olla. Huorittelut ja muut nimittelyt eivät kuulu aikuisen ihmisen sanavarastoon lapsille puhuttaessa. Kunnioitus ei toimi vain yhteen suuntaan. Olen itse äitipuoli eikä tulisi mieleenkään nimitellä tai huutaa lapsipuolilleni. He ovat rakkaita minulle ja kunnioitan heitä niinkuin hekin minua ja rakkautta riittää molemmin puolin. Mieheni entinen vaimo huusi vanhemmille lapsille ja yritti sysätä heidät sivuun isän elämästä. Ovat sanoneet että pelkäsivät häntä. Toivottavasti tilanteesi selviää etkä joudu elämään noin enää kauan.

      • PoisOnBlack

        Emmä sano muuta: Sairas on ihminen... ,niin kuin moni täällä terveessä Suomessa, jossa kuitenkin lähtökohtaisesti kaikki on ok. Mutta ne juuret sotien jälkeen: alkoholismi, väkivaltaisuus, pettäminen....menneet tapahtumat historiassa jättää tulehtuneet arvet myös meille, ollaan me ne jotka ne arvet tuhkahduttaa!

        Ja mitään en sotasankareilta ota/halua ottaa pois! Toin vain mielipiteeni sodan jälkeisistä traumoista tänne.


    • Apunasi

      Toivon sulle kaikkea hyvää ja hae apua! Älä pelkää. Saat tukea viranomaisilta usko pois!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe