hki-vantaa bag drop tiski

ekareissu

vieläkö helsinki vantaalla on käytössä bag drop tiski, missä virkailija ottaa matkalaukut vastaan ja tägää ne oikealle lennolle??

13

1145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaus_trollille

      On.

      • 2.vastaus

        Montakin


    • lkjy4

      Bag drop tiskillä virkailija ei tee laukuille mitään. Laukut pitää itse selvittää automaatilla ja liimata tarrat. Lähtöselvitys tiskillä virkailija tarroittaa laukut lentolipun mukaan.

      • jdciofjd

        Käsittääkseni saa itse päättää meneekö bag drop tiskille vai bag drop automaatille.automaatilla itse tägäät laukut ja sitten viet joko automaatille, johon jätät laukut tai sitten virkailijan huostaan...


      • otaleivätmukaasi

        Jatkossa matkustaja joutuu itse paiskomaan matkalaukkuaan ja repimään itse kahvat irti sekä potkimaan pyörät hajalle. Ennenhän sen teki Finnair asiakkaan puolesta, sittemmin firma jolle se ulkoistettiin. Hetken kun odotamme, matkustajia kehoitetaan koneessa irvistelemään toinen toisilleen sillä lentoemännät eivät ehdi sitä tehdä. Rollaattoreilla nimittäin ei ehdi koneen päästä päähän lennon aikana.


      • OtaAsioistaSelvää
        otaleivätmukaasi kirjoitti:

        Jatkossa matkustaja joutuu itse paiskomaan matkalaukkuaan ja repimään itse kahvat irti sekä potkimaan pyörät hajalle. Ennenhän sen teki Finnair asiakkaan puolesta, sittemmin firma jolle se ulkoistettiin. Hetken kun odotamme, matkustajia kehoitetaan koneessa irvistelemään toinen toisilleen sillä lentoemännät eivät ehdi sitä tehdä. Rollaattoreilla nimittäin ei ehdi koneen päästä päähän lennon aikana.

        Matkalaukkujen käsittelijät eivät ole Finnairin palkkalistoilla.


    • vilo

      menkää nyt ihan oikeasti hki ja sitten lentsikkaan.kyllä se laukku on minua seurannut aina.viime kerralla.3 viikkoa sitten.270 ihmistä odotti yhtä laukkua koneeseen melkein puolituntia,ja laukku tuli.näin ikkunasta.ja se oli minun laukku.

    • matkaaja8888

      ei muuta kuin laukku hihnalle.onnistuu.

    • Hyväämatkaa

      On bag drop -tiski. Itse kuukausi sitten olin tekemässä automaatilla check-inniä, kun henkilökunnasta nainen tuli kertomaan, ettei laukkuni itsepalvelusystemmillä ehkä ehtisi lennolle, jonka lähtöön oli alle tunti. Laukku sitten bag dropiin ja hyvin hoitui.

    • kärsimätönMatkustelija

      ideana on tehdä lähtöselvitys koneilla tai kotona. sitten voi viedä laukkunsa bag droppiin tai itsepalvelu bag droppiin. jos saavut kentälle myöhässä, saavat vielä ehkä laitettua koneeseen laukkusi, mutta ainoastaan jos lähtöselvitys on tehty. jännä miten porukka murisee koko ajan noist itsepalvelu hommista ku ei vaadi muuta kuin "ilmoittautua" lennolle kotona netissä, jos sitä ei oo vielä tehnyt niin voi käyttää niitä koneita. koneet ja itse laitettavat tarrathan on vaan jonojen ehkäisemiseksi kentällä. jos niit ei ois jonotkin olis aika pitkät. go finnair! musta ainakin koneet on hyvät ku ei tarttee enää kentälle tulla 4h -aiemmin odottelee !

    • 55445

      On tietenkin. Outo kysymys?

      • Voivoijavoi

        Jos matkustaisit enemmän, kysymyksessä ei olisi sinulle mitään outoa. :)


    • Uusivuosithaikuissa

      Nykyään, kun kaikki neuvotaan tekemään etukäteen netissä, tämä johtaa siihen, että kaikki sitten jonottaa netissä lähtöselvityksen tehtyään sinne bag dropeihin.
      Esimerkkinä lähtö Phuketista pari viikkoa sitten: hotellissamme ei netti toiminut, joten ei olisi pystynyt tekemään netissä lähtöselvitystä. Siispä kentällä olimme suurin piirtein ainoat, jotka teki koko selvityksen ja jätti laukut virkailijan tehdessä koko homman. Meidän tiskillä oli tuskin ketään muuta, kun ne noin 280 muuta koneeseen menevää jäi jonottamaan jättääkseen vain laukut! Me oltiin jo passintarkastuksessa, kun siellä vieläkin tidennäköisesti jonotettiin laukun jättöä.
      Eli ihan oikea asiakaspalvelu on tänään jo harvinaista ylellisyyttä ja näköjään lopun perin nopeampikin tapa edetä kuin se netti- ja itsepalvelu. Mieluummin maksan hiukan enemmän siitä lipusta kuin liimailen lappuja itse laukkuihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe