Olisi upeaa omistaa linttamese.

RämäMuttaMaksettu

Olisi upeaa omistaa vanha 700000tkm ajettu 200d linttamese, joka on vielä nyykällään kuskinpuolen etunurkkaan päin, ja hetken ajosta seisottuaan merkkaa vielä reviirinsä pikku lätäköllä, ja kuskin istuimen jouset olisivat jo parhaat päivänsä nähneet. Olisi kyllä unelmien täyttymys.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisi_se_vehje

      Voisi olla jo arvokkaampi kuin uusi Skoda tai Tojo, jos olisi todella mainitsemasi 700 milj. km takana.

    • nahkakalsari

      Sano muuta, sano muuta. Kyllä siinä jokaisen kylmäkön ja karjakon haara aukeaa, kun linttaan ryvetetyllä marsulla poika pihaan putkahtaa.

      • kusisetkajakit

        Kusenkatkun kera vielä hyh hyh hyi olkoon pikemminkin nauravat ruosteenraiskaamalle kusimersulle jossa on vielä kuseksiva porsas ratin takana muka niin olevinaan "laatu"autossa.


      • väärä_merkki
        kusisetkajakit kirjoitti:

        Kusenkatkun kera vielä hyh hyh hyi olkoon pikemminkin nauravat ruosteenraiskaamalle kusimersulle jossa on vielä kuseksiva porsas ratin takana muka niin olevinaan "laatu"autossa.

        Vanhoilla Tojoillahan ne housuunsa kusevat juopot ajelee.


      • mersukoruosteeton

        ootkö käynyt hajut nuuhkimassa


      • kusisetkajakit
        väärä_merkki kirjoitti:

        Vanhoilla Tojoillahan ne housuunsa kusevat juopot ajelee.

        Sianmuotoiset lylleröt ajelee kiljukusen katkuisilla mannelaveteilla silmänvalkuaiset punaisena eilisestä ryyppyretkestä ratin takana.


      • johtotähti
        kusisetkajakit kirjoitti:

        Sianmuotoiset lylleröt ajelee kiljukusen katkuisilla mannelaveteilla silmänvalkuaiset punaisena eilisestä ryyppyretkestä ratin takana.

        menes nyt teinikloppi vittuun täältä . tämä mersu miesten palsta ei finninaamasten poitsujen, finnien puristamis vinkkien jakopalsta.ja vie se vitun iso siiderivalas ulkoilemaan, kun sun kulkuneuvos kulkee ihan vinossa , kyllä on siiderivalaalla painoa.


      • kusisetkajakit

        Leveäperseisellä kusenkatkuisella pyöreällä lyllerö mersukuskilla alkaa pipoa kiristää ota sitä kiljua välissä. Tuossa kattoinkin tänään kun ajelin että mannelavetit kenaa vasemmalle on vissiin joka ikisen mannelavetin kuski joku kurppaturpainen vittumaisen näköinen liian painava porsas. Onneksi mersun saa kyygytettyä aina tavalla tai toisella.


      • johto.tähti

        Minä olen håmå


    • Vain_15_tkm_vuodessa

      Ajelin kerran Oulun lentoasemalta kaupunkiin Lang-korisella (pitkällä) taksimersulla, jota sompaili varttuneempi herrasmies. Tuli puhetta autoista. Kuski arvuutteli, paljonko hänen autollaan on ajettu. Auto oli mielestäni niin siisti ja ryhdissään kuin se olisi ajettu kaupasta vasta viikko tai pari sitten, mutta rohkenin silti veikata 400 tkm. Oikea lukema oli kuulemma 630 tkm.

      Ehkäpä ne seuraavat 70 tkm alkavat jo painaa ja 700 tkm ajettu Mese onkin jo lintallaan?

      Mainitsemasi ”700000tkm” tarkoittaisi muuten niinkin huikeaa määrää kuin 700 miljoonaa kilometriä. Sellaisesta en ole koskaan kuullutkaan, edes Mersun kohdalla!

      Muuten: mikähän automerkki mahtaa olla parhaiten edustettuna niiden henkilöautojen joukossa, joilla on Suomessa ajettu yli miljoona kilometriä?

      • Vain_15_tkm_vuodessa

        Jäi tuossa kehaisematta, että minun ensimmäinen Meseni on vasta tilauksessa ja pääsen sen rattiin vasta heinäaikoihin. Jos jatkan ajamisiani nykyiseen tahtiin, saan nuo 700 tkm täyteen vasta ollessani 110–111-vuotias! Luultavasti olen itsekin silloin jo niin lintallani, ettei minulle myönnetä enää ajokorttia.


      • RämäMuttaMaksettu

        "Muuten: mikähän automerkki mahtaa olla parhaiten edustettuna niiden henkilöautojen joukossa, joilla on Suomessa ajettu yli miljoona kilometriä?"

        No mese tietenkin! Johan tuolla aloituksessa mainitsin, että olisi upeaa omistaa sellainen lintta.


    • Tähtirulettaa

      Miula olisi myytävänä 190d Mersu.
      Ajettu vasta 726867km

      Laita YV, niin sorvataan hinta kohalleen siitä -86 Asconasta, jota kuitenkin tarjoot vaihossa ja välirahasta.

      • johtotähti--V8

        menes nyt teinikloppi vittuun täältä . tämä mersu miesten palsta ei finninaamasten poitsujen, finnien puristamis vinkkien jakopalsta.etkö jo vittu usko ei tää ole finninaamojen runkkuvinkkipalsta.


      • RämäMuttaMaksettu

        Tuo 190d ei kelpaa, kun haluan 200d:n. Asconaa en pettymykseksesi omista, enkä ole koskaan omistanutkaan, joten kaupankäynti kanssasi tyssäsi tähän.


      • Vain_15_tkm_vuodessa

        Kelpaiskos 220 D? Isävainaalla oli aikanaan sellainen 11 vuotta / 400 tkm eli sopivasti sisäänajettuna ennen ensimmäistä omistajanvaihdosta. Kun kuulin ajokista viimeksi, oli tiettävästi menossa viimeinen satatonninen miljoonasta.

        Tiedossani ei ole, onko Kuusakoski Oy liittynyt jo omistajaketjuun. Mahdollisesti peli on vielä liikenteessä ja olisi ehkä ostettavissakin.


      • RämäMuttaMaksettu

        Paha ostaa autoa, jos ei ole edes tiedossa onko hengissä vai paalattu.....


      • johtotähti--V8

        Minä olen R unkkari


    • mieti_sitä

      Missähän kaikki edes 500 tkm ajetut Skodat ja Tojot jo ovat?

    • haravakone

      Mä unelmoin samanlaisesta mersusta jokon voisi sitten ampuilla vaikka jousella tarkkuutta ja sitten kun piikit eli nuolet töröttää niin käyttää pellolla haravakoneena heinäntekoaikaan

      • johtotähti-V10

        menes nyt teinikloppi vittuun täältä . tämä mersu miesten palsta ei finninaamasten poitsujen, finnien puristamis vinkkien jakopalsta.ja vie se vitun iso siiderivalas ulkoilemaan, kun sun kulkuneuvos kulkee ihan vinossa , kyllä on siiderivalaalla painoa....................meinaatko tukehtua, kun siiderivalaasi istuu paskasella perseellä naamasi päällä


      • johtotähti-V10

        Juuri vetäisin tuossa käteen.


    • mersumies__100

      Monen superköyhän unelmoima E430 Mersu vuosimallia 1997 tarjoaa nykyisin enää elähtäneen haaveen laadukkaasta tunnelmasta, faktaahan on matkustamon epämukavuus nykystandartilla mitattuna, vanhan v8 epätasainen lotina ja loppuunruostunut kori,nämä yhdistettynä vanhojen nivelin yms kuluineisuuden aikaansaamiin karmeisiin ajo-ominaisuuksiin tekevät meistä köyhistä "reemium"miehistä naurettavia pellejä.

      Varsinainen vitsi on, kun ajamme polleina kuvitellen, että toiset autoilijat jotenkin kadehtisivat kivikauden aikaisia romujamme.

      Mittaustulostenkin perusteella (eurooppalaisten autolehtien tekemät kokoelmassa) 1997 E430 mersu ei ole uutenakaan kulkenut läheskään niin hyvin, mitä meidän luusereiden mielissä ja "kellotuksissa". Itse olen "kellottanut" suljetulla alueella 6,6s 0-100km/h E430 Mersulleni. Ajettuna oli 779 tkm silloin. Eikö olekin säälittävää haaveilua ja itsepetosta.

      Tietysti arvonalennus on mahdotonta nolla-arvoisessa gyntherin saksassa romuttamon pihalle hylkäämässä mannelavetissa, jonka lisäksi istuminen ja ajaminen on todella nöyryyttävää. Aivan uskomatonta tälläinen omaehtoinen itsensä nöyryyttäminen vieläpä rahallista korvausta vastaan.

      Mersulla on kunniakas historia, mutta vanhoina nämäkin ovat vain kasa ruosteista romurautaa ja toimimatonta tekniikkaa, kaltaiseni unelmoijat ovatkin häpeäksi oikeille mersumiehille, jotka usein paukaisevatkin meitä turpaan. Ja lyöhän meitä kaikki muutkin ja sekös sapettaa, mutta minkäs paskahousuna teet????

      • johtotähti-V10

        menes nyt teinikloppi vittuun täältä . tämä mersu miesten palsta ei finninaamasten poitsujen, finnien puristamis vinkkien jakopalsta.ja vie se vitun iso siiderivalas ulkoilemaan, kun sun kulkuneuvos kulkee ihan vinossa , kyllä on siiderivalaalla painoa...................meinaatko tukehtua, kun siiderivalaasi istuu paskasella perseellä naamasi päällä


      • johtotähti-V10

        Nyt laitoin anustapin kakkoseen.


    • mitähaluat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1817
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1119
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe