Vianor huijaa

Retkuunmennyt

Laskut on mitä sattuu. Vianor hinnoittelee asiakkaansa muualle, jos öljyjen vaihto maksaa yli satasen ja tarjouksiinkaan ei voi luottaa. Ylimielistä sakkia!

12

3287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vianor

      Hei,

      Vianorissa emme huijaa asiakkaitamme.

      Olisitteko ystävällinen ja tarkentaisitte palautettanne osoitteessa http://vianor.fi/vianor/palaute , jotta voimme selvittää mistä mainitsemanne epäselvyydet laskutuksessamme ovat johtuneet.

      Pahoitteluni aiheutuneesta vaivasta!

      Ystävällisesti,

      Roope Tähkä
      Markkinointipäällikkö
      Vianor

      • parannettavaa.on

        Vianorin markkinointipäällikölle :"Uusin TM 11/2015 huoltokorjaamoja koskeva testiotos kannattaa lukea."
        Ei oiken loistanut vianor testissä.


    • NIIIIIIIIIIIIIII

      Öljynvaihdon hintahan perustuu pitkälti suodattimen ja öljyn hintaan. En nyt sun autoas tiedä mut otetaan kalliiks esimerkiks vaikka joku uus VAG "huippumaasturi" johon öljyä saa lotrottaa 8litraa ja liqui molyn yyber öljy 127e/5l kannu ni hiton vaikee on myydä alle satasella... Mutta tosiaan en tiiä mikä vehe sulla ees on...

      • yyberPissaliisa

        Wauh, mikä pissis!


    • Hyvä_että_testataan

      Uusin TM 11/2015 huoltokorjaamoja koskeva testiotos kannattaa lukea. Siitä voi oppia paljon.

    • jokusuuttuutästäkin

      Moi.
      Het alkuun teen selväksi etten työskentele Vianorilla, mutta pakko nyt vähän kommentoida aloitusta koska kuitenkin työskentelen alalla.
      Eli noissa tarjouksissahan lukee yleensä öljynvaihdon ALKAEN hinnat..eli juu et saa sitä samaan hintaan jos sulla joku melko uusi auto johon joutuu öljyä laittaan sen 8-12L ja öljylaatukin tällöin yleensä melko korkea=öljy kalliimpaa. Ei niin kovin vaikeaa ymmärtää jos lukutaito vähän älliä päässä.
      Ja mitä TM:n testeihin tulee..itse aikanaan kolmena eri vuotena tehnyt huollon testiautoon..ei tuntunut testaajat itse tietävän mitä kohteita testaavat huollossa..
      ESIM: Ei pieneen öljynvaihtohuoltoon kuulu vararenkaan paineen tarkastus (ainakaan tässä kyseisessä merkissä)..varsinkaan kun autossa ei ole vararengasta laisinkaan vaan ainoastaan renkaantäyttöpullo..tästä kun annoin testaajalle palautetta niin lehdessä oli moitetta kyseisen liikkeen huollosta

      • Todella harvan tavis auton öljytilavuus on 8-12 litraa. Öljytilavuus muodostuu sen mukaan kuinka paljon moottori käyttää öljyä täysillä kierroksilla, on sitä tietysti vähän reilummin. Mutta tuskin nykyisillä 1,0/1,2/1,4/1,6 turbokoneissa on 12 litran oljytilavuuksia.


    • PerttiMela

      En tiedä Vianorista, mutta mielestäni reilu sata euroa ei ole mikään hinta öljynvaihtohuollosta. Omaan kotterooni jo pelkkä suodatin ja öljyt maksaa n. 70 euroa, jos itse kuluttajahinnoin ostaa. Työlle jää aika vähän hintaa. Viimeksi maksoin öljynvaihtohuollosta merkkiliikkeessä 120 euroa ja siihen sisältyi mm. muiden nesteiden tarkistus, jarrujen kulutuspintojen mittaus, ilmansuodattimen puhdistus, akkutestaus, rengaspaineiden mittaus/säätö, jäähdytinnesteen pakkaskestävyyden mittaus, raitisilmansuodattimen vaihto, apulaitehihnan kiristys, OBD-testi ja päästömittaus. Mielestäni ei paha hintaa lainkaan. Öljynvaihtovälillä palaa bensiiniäkin taivaan tuuliin reilusti yli tonnin edestä. Suhteellisuudentaju on hukassa, jos pari kymppiä liian kalliiksi kokemastaan öljynvaihtohuollosta nyt viitsii mielensä pahoittaa.

      Vaikken Vianorin asiakas olekaan, olettaisin, että sielläkin öljynvaihtohuoltoon kuuluu muutakin kuin pelkkä öljynvaihto. Jos haluaa vain ja ainoastaan vaihtaa öljyt eikä maksaa kenellekään tehdystä työstä, niin sitten kannattaa vaihtaa ihan itse. Sitäkin tuli joskus harrastettua, mutta totesin sen täysin järjettömäksi hommaksi, kun rahallinen säästökin on aivan olematon ja puolet huoltotoimenpiteistä jää tekemättä.

    • Pikkupränttiä

      Vianorin tarjouskirjeet kannattaa lukea juristin avustuksella ennen kuin tilaa huollon, muuten voi loppuhinta olla muutaman satasen kalliimpi mitä luuli. Ja sitova hinta-arviolaskelma pitää pyytää. Vaikka mitäpä nyt joistakin satasista urputtamaan, sanoo Vianor.

    • Hajosikotoyotasi

      Vianor-ketjun tyyli tunnetaan, kaikki hinnat on alkaen hintoja vaikka siitä ei mainittaisi. Laskuissa on ilmaa ja "tinkivaraa". Sen näkee jo siitä että heti nyppästään pari satkua pois jos alkaa valittaa tai kysellä perusteluja. Eikai niin tehdä jos lasku on oikein.

      • kukasenomistaa

        Kysyin taannoin rengas sarjan ostonyhteydessa lavamaasturiin 90000 km huoltotarjousta. Isoin huolto (eli kallis) mitä ko. autoon tehdään, kaikki öljyt vaihdetaan periin jne. Nyt on 154000 km eikä ole tarjousta tullut vaikka piti jälkikäteen käydä vielä renkaita tasapainottamassakin uudestaan ja asiasta puhuttiin myös silloin!
        Huollatan ja samalla ostan renkaatkin muualta.


    • Anonyymi

      Todellakin ylihintaista ja huonoa palvelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe