Valehtelijota ja sekin perässä nämä ukot

Tapaillut

Kiva viesti sinulla. Meillä voisi olla jotai yhteistä. Jutellaan elämästä niitä näitä. Samankaltaisuus varmasti löytyy. Vaihdetaan kuvia, numeroita. Toinen on jopa malttamattomana treffeille lähtemään. Viestiä pukkaa. Ei haittaa laskut, ei matkat. Tulee sutinaa ja kiinnostus kestää parit tapaamiset. Sitten tulee työkiireet, ei kuulu. Ollaan täällä linjoilla vaikka ovesta on vasta ulos lähdetty. Homma jäähtyy. Mies on käynyt ehkä muutamat treffit siinä pelailemaan läpi ja palaa nöyränä takaisin kuvioihin. On kuulema miettinyt asioita. Sama juttu uudelleen parin viikon päästä.
Näin se menee. Mitään ei ole mietitty. Puhutaan pehmosia. Leikitään kissaa ja hiirtä. Näillä tyypeille on tyypillistä, että ne löytävät juuri sen ihmisen joka todella on kunnollinen ja toivoo löytävänsä jotain todellista ja kaunista täältä. Lopulta aikaa ei käytetä tutustumiseen ja vietetä sitä yhdessä. Verukkeita löytyy aina. Miten helppoa sanoa, että ei sitten toimikaan kun ei ole edes tutustunut. Halua oikeaan suhteeseen ei edes oikeasti ole. Sitten vaan viesti ja siinä se. Vikoja varmasti löytyy jos niillä haluaa toistuvasti itsensä pelastaa joutumasta ansaan, suhteeseen.
Näin mies Varkaudesta. Pitkä, vaalea. Lapsiakin kaksi. Työssä liikkuu paljon ympäri ämpäri. Ujo ja hidas tutustumaan muka. Osaa olla uskottava ja on siisti ja fiksun oloinen kaveri. Laskelmoiva elämyksellinen pikemminkin. Viestittää mieluummin kuin soittaa. Rakastaa näemmä vain kadota. Tällaista tämä kuvio näillä deittisaiteilla on.

9

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testattu.on

      Tuotahan se nettideittailu on. Jatkuvasti haku päällä, vertaillaan, testaillaan, ei osata valita. Jospa joku toinen olisikin parempi...

      Moni harrastaa nettideittailua. Pitäisi osata kysyä, kauanko se profiili on ollut ja minkälainen on nettideittailuhistoriansa. Kertooko sitten totuutta, niin se on eri asia. Jos se profiili on ollut jo kuukausia tai jopa vuosia, ei taida olla kovin vakavissaan liikkeellä.

      Nettideittailu sopii varmaankin joillekin, jotka hakevat kevytsuhteita tms, mutta vaikea uskoa että täältä ainakaan minulle koskaan löytyisi toimivaa parisuhdetta.

      • harrastussekin

        Sitä se juuri on, jospa joku toinen olisi parempi. Loppuviimeks ollaan yksin.


    • josotatyhteyttä

      Niin joo.

    • muuallakin

      näitä. yksi haahuilee uudellamaalla.. harmittaa kun menin typeryyttäni ihastumaan, annoin paritkin pakit hänen takiaan.. nettideittailuun en enään lähde, ennemmin yksin kuin tapaan sitä kautta taas jonkun selkärangattoman joka "antaa ymmärtää" mutta.. ottaa päähän tämä kun joutuu nyt "todellisen tilanteen" tultua esiin kyseenalaistamaan kaikki "kiireet"... tosin voihan sitä muuallakin vastaavan tavata mutta "kasvokkain" tapaamisessa (muualla kuin baarisaa) feikkaamisen luulisi olevan vaikeampaa.. siis ainakin luulisi..

    • Säälittävää

      Netissä näitä riittää. Yksi P-Pohjanmaan ukkomies on vuosia etsinyt uusia naisia. Nimimerkit vaihtuu ja mies valehtelee. Kertoo olevansa romanttinen. Odottaa romanttisia eleitä naiselta mutta ei itse ole romanttinen. Seksi ylitärkeää. Vaimo tietämätön miehensä puuhista koska pettäminen tapahtuu työaikana.

    • tiutau1

      Kerros hiukan enemmän tästä miehestä, aivan tuntuu tutulta.
      Mitä tekee työkseen?

    • tiutau1

      Kerro hiukan lisää tästä huijarimiehestä, kiinnostaa
      :itä tekee työkseen

    • yksdeitti

      Sitten on yksi vapaa mies myös P-Pohjanmaalta, ei ikinä osaa lopettaa nettideittailuaan, profiili monella saitilla, ollut vuosia, ja tulee olemaan, käy joskus livetreffeilläkin mutta aina homma kaatuu, ties mihin. Ikää 57v.

    • tiutau1

      Minkä ikäinen mies, onko muita tuntomerkkejä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe