Mitä sinä rukoilit tänään?

rukousonmahdollisuus

Moni saattaisi yhtyä sinun rukoukseesi, jos vähän kerrot mitä rukoilit tänään?

265

1075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirka-Rehellinen

      Miksi rukoilisin kun ne ei edes toimi. HEH HEH HEH ...

      • AitoUskova

        "Vaikka tuhat ihmistä uskoisi hölynpölyyn, se on silti hölynpölyä".
        kiinalainen sananlasku

        "Et voi todistaa, ettei jumalaa ole olemassa".

        En. En voi todistaa sitäkään, ettei sinun päässäsi ole näkymättömiä keijukaisia. Se, ettemme voi todistaa, ettei jumalaa ole olemassa, ei merkitse sitä, että jumala olisi olemassa.

        Voidaan keksiä miten suuri määrä tahansa väitteitä, joita ei voida osoittaa vääräksi ja joita jokainen, jolla on ylenpalttinen usko, saattaa pitää oikeina. Kukaan ei kuitenkaan väitä, että niihin kaikkiin kannattaa luottaa niin kauan kuin niiden perättömyyttä ei ole osoitettu. Ja jos ainoastaan joihinkin väitteisiin kannattaa luottaa niin törmäämme jälleen totuuden kriteereihin. Vain tieteellä - julkisella järjen käytöllä - on olemassa menetelmiä erottaa totuutta ja erhettä toisistaan.

        Vapaa-ajattelijat lähtevät liikkeelle todistamistaakan periaatteesta. Se, joka esittää väittämän totuuden vaatimuksin (eli esim. "jumala on olemassa"), on velvollinen todistamaan väitteensä tai edes perustelemaan sen tieteellisesti koeteltavalla ja loogisella tavalla. Filosofisia perusteluja voidaan arvioida filosofian keinoin.

        "Tarkoitin, että on mahdollista, että jumala on olemassa".

        Meillä ei ole todistusaineistoa edes siitä, että jumaluuksien olemassaolo on mahdollista. Jotkut asiat ovat kylläkin mahdottomia (emme voi esim. tehdä vesipalloja). Ihmisen on mahdollista mieltää ajattelunsa tuotteet maailmasta erillisiksi olioiksi. Ihminen voi kuvitella kaikenlaista ja antaa ajattelunsa tuotteille olemassaolon muuallakin kuin omassa subjektiivisessa todellisuudessaan; sisäisessä mentaalisten tilojen maailmassa.

        "En voi järjellä todistaa, että jumala on olemassa mutta jumalan olemassaolo ei ole järjen, vaan uskon asia".

        Mutta entäpä, jos uskosi on pelkkä ennakkoluulo, kuten käsitys että valkoiset ovat mustia parempia tai miehet naisia parempia tai että ne, joilla on silmälasit, ovat muita viisaampia? Uskonnollinen usko tarkoittaa lujaa luottamusta jonkin sellaisen olemassaoloon tai vaikutukseen, mistä ei ole saatavissa mitään todisteita. Se on uskoa ilman todisteita tai jopa vastoin todisteita.

        Usko on periaatteessa mieletön asenne. Jollei asioista tiedetä mitään, uskolta puuttuvat järjelliset perusteet. Jos taas asiat tiedetään ja tunnetaan, ei ole mitään syytä vaatia pelkkää uskomista.

        Kun tiedemies sanoo uskovansa, että uusi teoria on tosi, hän tarkoittaa silloin, että teoria on vahvasti perusteltu ja havainnot tai testit tukevat sitä. Kyse on rationaalisesta totena pitämisestä. Myös monet arkipäivän elämänkokemukseen perustuvat uskomuksemme edustavat sitä. Sen sijaan uskonnollinen usko - perusteeton, sokea usko - edustaa irrationaalista (=järjenvastaista) totena pitämistä.

        "Mutta jumala on vajavaiselle ihmisjärjelle käsittämätön".

        Tämä väite on jo sinänsä mieletön. Olemassaololause on mielekäs (tosi tai epätosi) vasta kun olemassa olevaksi väitetty olio/ilmiö on määritelty, kun sen ominaisuudet on annettu. "Käsittämättömyys" ei ole mikään ominaisuus. Se tarkoittaa samaa kuin lause: "ei kyetä määrittelemään". Väitetyn olion ominaisuuksista ei siis tiedetä mitään, eikä siis tiedetä edes mistä puhutaan. Todellakin; jos ainoa todisteemme on usko silloin emme voi edes tietää mihin uskomme!

        "Minä olin epätoivoinen ja itsemurhan partaalla. Uskonto pelasti minut ja saattoi elämäni oikeille raiteille".

        Kyllä, uskonto teki sen. Mutta esim. partiopojat ja Freud olisivat tehneet sen myös, jos olisit uskonut heihin. Itse asiassa mikä hyvänsä tosi tai epätosi uskomus voi panna ihmisen elämän järjestykseen.

        Jos puhutaan uskon hedelmistä niin todettakoon, että mikä tahansa aito vakaumus voi olla runkona myönteisten hedelmien syntymiselle. Ne ovat pääasiassa eettisen ajattelun luomuksia.

        Lisäksi on muistettava, että uskon hedelmät eivät ole lähestulkoonkaan aina myönteisiä. Ihmiskunnan historia ja tämän päivän todellisuus kertovat siitä yllin kyllin. Ajatellaanpa vaikka kerettiläis- ja noitavainoja, ristiretkiä ja uskonsotia. Eri puolilla maailmaa käydään tälläkin hetkellä sotia, jotka ovat osaltaan uskonsotia. Hyvä esimerkki tästä on tämän päivän (1993) tilanne entisessä Jugoslaviassa. Vielä jos muistetaan esim. Salman Rushdien tappotuomiota ja naisten pääsyä aborttiklinikoille estäviä fundamentalistikristittyjä USA:ssa, niin eiköhän kielteiset hedelmät ala hahmottua.

        Yksilötasollakin usko tekee ihmisen usein älyllisesti sokeaksi, ennakkoluuloiseksi, vanhoilliseksi, suvaitsemattomaksi ja tietenkin epätieteelliseksi (kts. Albert Ellis: Uskonto henkisenä sairautena, 1986). Liberaali uskonnollisuus on lähinnä emotionaalista lapsellisuutta.

        Täältä lisää:
        http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kasikirja/vastauks.html
        Jo kaksi miljoonaa suomalaista on eronnut kirkoista:
        http://www.eroakirkosta.fi/
        Säästä rahasi johonkin parempaan.

        http://www.uskontojenuhrientuki.fi/


    • innokasrukoilija

      Ihana Mirka vastasi tähänkin ketjuun ja kertoi, mitä hän toivoo.

      • innokasrukoilija

        Typerä Jeesus kun on maassa nelinkontin harjoittamassa homoseksuaalisuutta.. eikä
        kuullut WTC-uhrienkaan rukouksia - vaan piskuisen lauman terroristien
        rukoukset kyllä kuuli. mulk.


    • uusihelluntai

      Apt 4:
      29 Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi;
      30 ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta."

      • Anonyymi

        Tuolla ylemmissä kirjoituksissa joku vakuuttamalla vakuuttaa, että Jumalaa ei ole olemassa.

        Jumalan olemassa oloon nuo sinun kirjoituksesi eivät vaikuta millään lailla. Ymmärrätkö?

        Ymmärrän sen, että sinä olet sitä mieltä, mitä olet.

        Sitä ihmettelen, miksi se sinua noin paljon häiritsee, että kaikki eivät usko sinun kirjoituksiasi.


    • rukousmuuttaa

      Mitä sinä haluaisit muuttaa maailmassa?

      Rukoile sitä!

    • Jeesuksennimessä

      Taivaan Isä, siunaa noita lapsia, jotka kirjoittelevat nettiin tyhjänpäiväisiä asioita, oikeasti siunaa, anna heidän elämälleen tarkoitus ja merkitys, auta että he voisivat kokea elämänsä mielekkäänä ja hyvänä, että he voisivat kokea, että heidän elämällään on hyvä tarkoitus ja suunnitelma, anna heidän löytää se hyvä suunnitelma elämäänsä.

    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, siunaa kaikkia eläkeläisiä Suomessa, anna heille terveyttä ja voimia, että he voivat kokea eläkevuodet vielä rikkaana ja hyödyllisenä, että he voisivat kiittää eläkevuosista ja antaa sinulle aikaa rukouksessa, niin että sinä voisit eläkeläisten kautta vaikuttaa tässä maassa paljon hyviä asioita.

    • UusiTyöRukouksessa

      Rukoilin, että saisin mielekästä työtä - olen ihan poikki...en jaksa enää tehdä hoitotyötä, eikä se sovellu minulle, en ole edes mikään hoitajatyyppi, mutta opiskelin hoitajaksi, kun en yli 50-vuotiaana muutakaan työtä saa...

      • 31.3.2016

        Rukoukseni:
        Pyhä Jumala, Sinä tiedät tämän henkilön. Tapahtukoon Sinun tahtosi hänelle. Hän on väsynyt. Antaisitko hänen levätä, sairauslomalla? Pyydän, että hän saisi viisautta Sinulta järkiperäiseen asioiden ratkaisemiseen. Pyydän johdatusta hänen tuleviin päiviin, liittyen työhön. Se olisi hyvä ratketa kevyempään suuntaan, tavalla tai toisella. Eläköityminen?


    • Jeesusetsiisinua

      Hes 34:
      15. Minä itse kaitsen lampaani ja vien itse ne lepäämään, sanoo Herra, Herra.
      16. Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa

    • Jeesusetsiikadonneita

      Herra, sinä jaksat aina vain etsiä kadonneita ja eksyneitä, jaksat etsiä niitä, jotka ovat valheen viekkaudella eksytetty pois sinun luotasi ja sinun yhteydestäsi. Kiitos Jeesus, että sinä et väsy etkä näänny, sinuun ei mikään pilkka osu, eikä sinua satu, vaan sinun rakkautesi on niin valtava, että sinä haluat tulla löydetyksi, niin että sinä saisit koskettaa ihmistä pelastajana, saisit koskettaa ihmistä parantajana, saisit osoittaa ihmisille hyvän tien kuljettavaksi, sinä haluaisit koskettaa ihmistä muuttavalla rakkauden voimallasi, niin että ihminen voisi kasvaa kohti sinun kaltaisuuttasi, täyteen rakkauteen ja laupeuteen ja hyviin tekoihin. Kiitos että sinä täälläkin etsit niitä, jotka ovat kadottaneet yhteyden sinuun ja ovat valheen pettämiä, että saisit johdattaa heidät totuuden tuntemiseen.

      • Nunneli

        Aamen!


    • Jeesuselää

      Taivaan Isä, auta nyt noita Afrikan köyhiä ja niitä varakkaampia, jotka vähillä rahoillaan yrittävät päästä Eurooppaan. Auta että kaikki nuo rikolliset, jotka järjestävät noita laittomia kuljetuksia saataisiin kiinni. Auta Afrikan maita kehittymään niin, että he pystyvät huolehtimaan omista kansalaisistaan, auta, että länsimaiden riisto Afrikan maissa loppuisi ja he saisivat itse kaiken sen hyödyn, joka heidän maidensa aarteista ja tuotteista saadaan.

      Auta Herra, että tämä valheeseen ja ahneuteen perustuva länsimainen yhteiskuntajärjestys muuttuisi niin, että yrittäminen ja kauppa kaikessa perustuisi rehellisyyteen ja työhön, niin ettei enää olisi mahdollista 'laillisilla' peleillä ansaita rikkauksia. Muuta tämä länsimaiden talousjärjestelmä niin, että tämä johdannaismarkkinoiden ja pörssien valheellinen maailma lopetetaan ja kaikki rahataloudenkin kaupankäynti perustuisi rehellisyyteen ja totuuteen.

      Herra, tuo rauha Syyriaan, niin että ihmiset pääsevät jälleenrakentamaan tuota maata. Herra kukista tuo ISIS, joka valheillansa yrittää houkutella viattomia tappamaan viattomia, lähetä enkelijoukkosi ja kukista nuo, jotka haluavat rakentaa valtakuntaa, jossa kaikille ei ole tilaa, vaan toisinajattelijat ja toisin uskovat tapetaan.

    • Jeesuselää

      Herra, anna meille meidän syntimme ja pahat tekomme, sanamme ja ajatuksemme anteeksi. Auta meitä tekemään totista parannusta vääristä teoistamme ja sanoistamme.
      Herra, kiitos tästä Juhannuksesta, ehkä tämä sää varjeli joitakin ihmisiä pahoilta onnettomuuksilta, hukkumisilta ja muilta vaaroilta.
      Herra, siunaa meidän kaikkia lapsiamme, siunaa ja varjele, anne heille tulevaisuus ja toivo, anna heidän menestyä koulussa ja anna heille hyvä ammatti, jossa he viihtyvät ja anna heille työtä, niin että jokainen voisi palvella tätä maata ja olla siunaukseksi tälle maalle.
      Herra, anna monille nyt uusia ideoita yritysten perustamiseksi, jotta tähän maahan syntyisi todella paljon uusia työpaikkoja, anna todellisia uusia tuoteideoita, joita voitaisiin valmistaa Suomessa ja myydä ympäri maailman, niin että monille sadoille tuhansille tulisi työpaikkoja ja toimeentuloa.
      Herra, anna väkevä Pyhän Hengen voimasi tulla tämän maan ylle, varusta oma kansasi, kaikki Jeesuksen omat armolahjoilla ja vahvista heitä kulkemaan sinun teitäsi, niin että moni näkisi sinun voimasi ja saisi tuntea sinun rakkautesi kosketuksen, niin että sairaat parantuisivat ja monet antaisivat elämänsä sinulle ja lähtisivät seuraamaan sinua vilpittömällä ja rehellisellä sydämellä ja tekisivät niitä tekoja, joita sinä teet.
      Herra, auta tämän kansan päättäjiä, että he löytäisivät oikeita ratkaisuja kaikkiin vaikeisiin asioihin ja osaisivat tehdä niitä päätöksiä, jotka ovat sinun mielesi mukaisia. Auta myös EU päättäjiä, sillä näyttää, että he ovat aivan hukassa ja kulkevat ymmärtämättöminä ja sokeina, auta Herra, että heidän silmänsä avautuisivat näkemään ihmisten hädän ja auta heitä tekemään päätöksiä, jotka tuovat siunausta ja hyvinvointia kaikille Euroopan kansoille. Auta, että kaikki Euroopan maat voisivat säilyä itsenäisinä ja että kenenkään maan ylitse ei käveltäisi, vaan jokainen maa saisi itse päättää asioistaan ja vastata myös kaikesta.
      Herra, auta kaikkia sinun omiasi kulkemaan uskossa eteenpäin ja vahvistumaan sinun sanasi tuntemisessa ja sinun rakkaudessasi ja valmistumaan kaikkiin hyviin tekoihin, jotka sinä olet edeltä valmistanut jokaista omaasi varten.
      Herra, anna rauha kaikkialle maailmaan, jossa nyt soditaan. Herra, auta että sotivien kansojen päättäjät ymmärtäisivät, että sodalla ei voi saavuttaa mitään, ei voi saada mitään hyvää. Herra, jos muu ei auta, niin lähetä enkelisi lyömään hajalle kaikki sotajoukot ja murskaa kaikki ne sotaa haluavat päättäjät. Herra, nosta valtaan rauhantekijöitä, niitä, jotka rauhaa rakastavat ja haluavat rauhassa elää toisten valtioiden kanssa ja rakentaa yhdessä tätä maapalloa ja varjella tätä maaplaneettaa kaikelta ihmisten tuhovoimilta.
      Herra, nosta ylös rukoilijoiden armeijat, jotka rukoilemalla rukoilevat, niin että sinä laupeudessasi ja armossasi vastaat niihin rukouksiin ja me saamme nähdä sinun rakkautesi voiman tulevan maanpäälle ja asiat muuttuvat oikeasti, kaikki pahuuden voimat murtuvat ja hyvyyden voima tulee valloittamaan maan kaikkinensa ja rauha vallitsee kaikkialla maapallolla.
      Herra, auta kaikkia niitä kodittomia, jotka nyt ovat ilman kotia, pakolaisina tai luonnononnettomuuksien tähden kodittomina tai muiden syiden tähden kodittomia, auta Herra, että he saisivat kodin ja paikan, jossa voisivat elää ja asua ja tehdä työtä oman perheensä hyväksi, auta meitä, joilla on kylliksi, auttamaan heitä, että sinun hyvä tahtosi voisi tapahtua.

    • Jeesuselää

      Herra, siunaa kaikkia niitä, jotka pilkkaavat sinua Jeesus, siunaa heitä niin ylenpalttisesti, että kaikki katkeruus ja viha ja syytökset katoavat ja he näkevät sinun hyvyytesi siinä, kun sinun siunauksesi tulevat heidän elämäänsä ja kokevat, että sinä olet armollinen ja hyvä myös pahoille ja pilkkaajille. Kiitos Jeesus, että sinä annat hyvyytesi runsaana vuotaa pilkkaajien ja ivaajien elämään, anna heille oikein ylenpalttinen siunaus sinun hyvyydestäsi, niin että heillä on yltäkyllin kaikkea hyvää, niin että he voivat siitä hyvyydestään ja yltäkylläisyydestään jakaa myös muille.

    • palstaaseuraileva

      Rukoilen että evankeliumi saisi tulla saarnattua kaikkialla eri maailman kolkissa. Ja sitten Herramme tulee!

    • HyväJumala

      Auta Herra Kreikan kansaa, tuota köyhää kansaa, monet ovat menettäneet työnsä, asuntonsa, perheensä, lapsensa ja ovat ruoka-avustusten varassa.
      Herra, anna nyt ratkaisu Kreikan ongelmiin, että Kreikka voisi selvitä. Herra sinä tiedät kaikki, sinä tiedät tämänkin asian, auta Herra, ei minulla ole ratkaisuja, mutta sinulla Herra on, auta Herra.

    • parempaakohti

      Taivaan Isä, kiitos tästä yöstä, jonka annoit ja kiitos tästä päivästä, kun saamme taas rientää päivän askareisiin ja tehtäviin. Kiitos Jeesus, että sinä tunnut jokaisen ja tiedät, mitä he kaipaavat, auta heitä, anna heille vastauksesi, sinun vastauksesi on parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua.
      Auta Herra niitä, jotka ovat nukkuneet huonosti, anna heille lepo ja anna ensi yönä hyvä ja rauhaisa uni. Jeesus auta niitä, joilla on kipuja ja sairauksia, auta Herra, ojenna kätesi ja paranna heidät. Jeesus sinä tiedät monet ihmiset, jotka kamppailevat elämän keskellä, toisilla ei ole työtä, toiset ovat työstä väsyneitä, toisilla ei ole rahaa maksaa laskujaan, toiset tuskailevat sijoitustensa kanssa ja seurailevat pörssikurssien kehitystä, toisilla ei ole kotia, vaan joutuvat pakolaisina etsimään uutta mahdollisuutta, missä voisi elää ja tehdä työtä, toisilla on masentunut mieli, Herra anna apusi ja paranna heidät. Toiset kärsivät yksinäisyydestä, toiset eivät tule toimeen läheistensä kanssa. Herra auta näitä kaikkia, auta heitä, vaikka he eivät edes uskoisi sinuun, auta Herra, että he saisivat avun elämänsä ongelmiin ja vaikeuksiin, vaikka olisivat sinun pilkkaajiasi. Jeesus anna rakkautesi vallata ihmiset, niin että pahuus vähenisi maailmassa ja Jumalan tahto tulisi yhä enemmän todeksi ihmisten sydämissä, ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Jeesus auta meitä tekemään totista parannusta pahoista teoista, sinun pilkkaamisestasi ja kaikista muista pahuuksista.

      Kiitos Jeesus, että olemme matkalla kohti sitä maailmaa, jossa sinun rakkautesi voima täyttää koko maailman ja pahuuden voima lakkaa kokonaan - Jeesus, anna sen maailman jo pian tulla.

    • palstaaseuraileva

      Juttelin Taivaan Isälle, että kiitos taas armostasi ja uudesta alkavasta päivästä. Pyysin johdatusta tällekin päivälle, voimia töissä ja askareissa. Viisautta tapaamisissa ihmiskontakteissa, ym.
      Tietenkin kiitin kaikesta; terveydestä, pelastuksesta, jokapäiväisestä toimeentulosta, rauhasta, ym,...

    • hallituksenpuolesta

      Herra, anna Suomen hallitukselle nyt uudenlaista viisautta, joka tulee taivaasta, anna taivaallista viisautta tehdä oikeita päätöksiä tämän kansan parhaaksi.
      Tee tyhjäksi kaikki väärät päätökset, jotka eivät ole sinun tahtosi mukaisia, muuta kaikki lait sinun rakastavan tahtosi mukaisiksi.
      Kiitos Isä, että sinä annat nyt hallituksen ministereille viisautta ja anna oikeita neuvonantajia, jotka antavat neuvoja Taivaan Isän sydämeltä tämän kansan parhaaksi.
      Jeesus tee väärien ja harhaanjohtavien neuvonantajien neuvot tyhjiksi ja anna oikeat neuvot hallitukselle - sillä hallitus ei tiedä, mitä se tekee, anna siksi nyt uudenlaista viisautta pääministerille ja muille ministereille. Avaan heidän ymmärryksensä käsittämään mitä nyt pitää tehdä, että Suomessa ihmisten olisi hyvä asua ja elää ja tehdä työtä.

      • jatkakaa

        Ihan fiksuja päätöksiähän tuo hallitus näkyy tekevän. Kulut eivät voi olla menoja suurempia jatkuvasti, pikku lapsikin sen ymmärtää. Näköjään on jeesuksen taikka jumalan neuvot menneet ihan oikeen osoitteeseen :)


    • Mikko.A

      Pyhä Jumala ohjaa minun kulkuani Pyhän henkesi kautta, jotta en mihinkään syntii, enkä vääryyteen menisi.

      Tätä samaa myös rukoillen kaikkille pyhille, jotka sinunteitäsi tahtovat tänään vaeltaa.

      Ja rukous myös heidän puolesta, jotka eivät vielä tänään tahtosi katso, jotta heistäkin edes jotkin voisivat kääntyä ja pelastaa itsensä turmelukselta, ja valmistua sinun päivääsi varten

      Kaikki ja kunnia sinulle, kautta pyhän poikasi, meidän Herramme Jehosuan.

      Amen.

    • pelastusonlähellä

      Herra sinä tiedät tämän pakolaisasian kokonaisuudessaan, sotien runtelemat maat, vallanhalua ja vihaa täynnä olevat maat, ihmiset ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan, miljoonat leireillä ilman rahaa toisten autettavina ja toiset ovat saaneet jostain rahaa ja antavat sen salakuljettajille, jotta pääsisivät turvaan Eurooppaan, jossa he ajattelevat turvan olevan. Tämä on kokonaisuudessaan niin valtava ja moniulotteinen asia, että emme voi mitenkään sitä kaikkinensa ymmärtää, mutta sen me ymmärrämme, että tämä kaikki johtuu ihmisten pahuudesta, ihmisten pahuus on saavuttanut mittasuhteet, jotka ovat tuhonneet monen ihmisen elämän ja tuhonneet miljoonien unelmat elämästä.
      Herra tee tästä kaikesta mielettömyydestä sinun etsikkoaikasi miljoonien ihmisten sydämiin, niin että he ymmärtäisivät mihin sielunvihollisen uskonnollisuus voi johtaa, kun ihminen on valmis pahaan. Anna heille kutsu Jeesuksen tykö, anna heille kutsu parannukseen ja elävään uskoon Jeesukseen Kristukseen, joka voi johtaa heidät pois katkeruudesta ja vihasta, vallanhimosta, ahneudesta, itsekkyydestä ja auta näitä, joilta on kaikki viety, joilla on vain oma elämänsä jäljellä, haavoitettu ja särkynyt mieli, traumojen haavoittama sydän ja kuitenkin toivo, että jossain löytyisi rauhan maa, jossa olisi turvassa sodalta.
      Herra lopeta sota Syyrian, Irakin ja Turkin alueilla, Herra anna rauha, anna rauhan tulla, anna aseiden laskeutua ja ihmisten anomiset ja kyyneleet tulla sinun kasvojesi eteen, niin että sota todella loppuu. Katso Herra niitä pieniä lapsiä sodan jaloissa ja pakolaisleireillä ja matkalla jonnekin, vaikkei päämäärästä ole mitään tietoa eikä varmuutta, auta äitejä, auta isiä, auta niitä, jotka eivät halua tarttua aseeseen, vaan mieluummin lähtevät pakoon, auta niitä, joiden omaisia ja läheisiä on surmattu ja joiden kodit on hävitetty, auta Herra, on paljon haavoittuneita ja myös niitä, joiden sisin on täysin rikottu ja syvästi haavoitettu, Herra anna väkevän herätyksen tulla sinne sotiviin maihin, anna ihmisten sisimpään etsikkoaika, jotta he näkisivät millaisessa valheessa he elävät ja millaisiin hirmutekoihin valhe heidät on johtanut.
      Auta Herra, auta Herra, vain sinä olet kyllin voimallinen ja väkevä puuttumaan tähän ja tekemään väkeviä ihmeitä. Herra sinuun me katsomme, sinun apuasi me odotamme, auta näiden monien pakolaisten tähden, auta siksi, että sinä olet heidän puolestaan kuollut ristillä ja heidätkin valinnut tulemaan sisälle taivasten valtakuntaan. Kiitos Jeesus, että sinä olet väkevästi nyt miljoonille paljastanut eksytyksen valheet ja näyttänyt, millaisiin pahuuden tekoihin valheen eksytys voi viedä ihmisen.
      Johdata Herra nyt nämä ihmiset etsimään totuutta, oikeaa tietä, elävää vettä, jotta he löytäisivät sisimpäänsä rauhan ja voisivat alkaa elää uutta elämää sinun kanssasi Jeesus. Kiitos Jeesus, että sinä haluat pelastaa, sinä haluat parantaa, sinä haluat vapauttaa, sinä haluat antaa tulevaisuuden ja toivon.

    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, siunaa edelleen niitä perhekuntia, joilla asiat ovat hyvin, joille olet antanut hyvyyttäsi - me kiitämme yhdessä heidän kanssaan sinun hyvyydestäsi. Kiitos Jeesus, että niinkuin olet siunannut noita perheitä, sinä voit siunata niitä perheitä, joilla on vaikeuksia, joilla on sairautta ja joilla on erilaisia asioita, joihin he kaipaisivat muutosta ja sinun todellista vastaustasi. Kiitos, että nuo perheet, joilla asiat ovat hyvin, ovat aivankuin toivona ja lohdutuksena siitä, että sinä voit auttaa kaikkia niitä perheitä, jotka tarvitsevat apua. Me saamme tuoda heidät kaikki sinun kasvojesi eteen, kirkasta Jeesus nimesi heidän elämässään, anna heille apusi ja siunauksesi, niin että sinun rakkautesi ja voimasi tulisi heidän todistuksensa kautta tunnetuksi monille muille.
      Jeesus, me tuomme tämän maailman kaikki ihmiset sinun eteesi, anna todellinen synnin tunto niille, jotka tekevät pahaa ja aiheuttavat toisillekin paljon kärsimystä ja tuskaa, anna heidän löytää Jeesus sinut.
      Herra me tuomme sinun eteesi myös ne kaikki ahneet, jotka eivät edes käsitä olevansa ahneita, esim. vuokranantajat, jotka käyttävät hyväkseen markkinatilannetta vuokra-asuntomarkkinoilla ja ottavat kovia vuokria, jotka ajavat monet köyhät ja työssäkäyvätkin ihmiset köyhyyden kurimukseen, josta he eivät voi koskaan nousta pois. Anna ahneiden silmien avautua näkemään oma ahneutensa ja anna voimaa tehdä parannus, niin että ahneus loppuisi ja he ymmärtäisivät mitä he tekevät.
      Herra, siunaa tätä Suomen kansaa, anna tälle kansalle synnintunto, niin että ihmiset ymmärtäisivät tarvitsevansa sinua Jeesus pelastajaksi ja vapauttajaksi.
      Herra anna meille voimaa rakastaa lähimmäisiämme ja anna meille ymmärrystä käsittää kuka on meidän lähimmäisemme.
      Herra anna meille rauha ja lepo, että meidän ei tarvitse pelätä mitään, mitä nyt ympärillämme ja maailmassa tapahtuu, anna meille luottamus sinuun, että kaikki lopulta on sinun hallinnassasi ja sinun kädessäsi ja sinä lopulta johdat kaiken parhain päin ja hyväksi.
      Herra anna meille kykyä ja viisautta olla toisillemme kohteliaita ja ystävällisiä, vaikka monissa mielipiteissämme olemme eri mieltä, anna meidän kunnioittaa niitä, jotka ovat kanssamme eri mieltä ja anna meidänkin saada heiltä kunnioitus.
      Varjele Jeesus meidät kaikesta pahasta ja kaikesta itsekkyydestä, ylpeydestä, kaikkitietävyydestä ja vääryydestä, ahneudesta ja kaikista muistakin synneistä, jotka meitä houkuttelevat.
      Anna meille anteeksi meidän syntimme ja puhdista meidän sydämemme kaikesta vääryydestä, anna voima tehdä hyvää, anna taito ajatella hyvää ja anna taito sanoa hyviä sanoja.
      Kiitos Jeesus kaikista niistä ihmisistä, jotka ovat minun elämääni vaikuttaneet tavalla tai toisella, sillä heillä kaikilla on ollut oma tarkoituksensa ja kaiken sen sinä voit kääntää palvelemaan sinun iankaikkisia päämääriäsi. Herra anna minulle kuulevat korvat ja ymmärtäväinen sydän, että kuulisin, mitä sinä haluat minun tekevän ja ymmärtäisin, kuinka se pitää tehdä, anna minulle nöyrä mieli, että teen sen, mihin sinä minut kutsut ja valmistat ja voitelet. Anna Jeesus kaiken sen kirkastaa sinun nimeäsi ja koitua monille pelastukseksi ja iankaikkiseksi siunaukseksi.
      Tässä minä olen Herra, käytä minua.

    • Jumalatarkkaamaata

      Älä saata itseäsi vaaraan!
      Ps. 74:10
      Kuinka kauan, Jumala, vihollinen saa herjata, vihamies pilkata sinun nimeäsi lakkaamatta?
      Gal. 6:7
      Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
      Jes. 29:20
      Sillä väkivaltaisista on tullut loppu, pilkkaajat ovat hävinneet, ja kaikki vääryyteen valppaat ovat tuhotut,
      1. Kor. 6:10
      eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa
      Sananl. 21:12
      Vanhurskas Jumala tarkkaa jumalattoman taloa, hän syöksee jumalattomat onnettomuuteen
      Jes. 55:11
      niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin

    • kaikkikäytoteen

      Kiitos Herra, että toteutat omat sanasi äkisti ja voimakkaasti, niin ettei niistä yksikään tyhjiin raukea, vaan jokainen sinun sanasi käy toteen!

    • amenamenamen

      Kiitos Jeesus, että sinä olet voittaja - sinun on voitto.

    • kiitosarmostasi

      Herra, kiitos että tänäänkin saamme tulla sinun kasvojesi eteen, koska sinun poikasi Jeesus on verellänsä lunastanut meidät ja puhdistanut kaikesta synnistä ja saastasta. Kiitos Herra, että saamme tulla armoistuimesi eteen ja sinä kuulet meihän rukouksemme ja huokauksemme. Katso Herra meidän puoleemme, sinä tiedät kaikkien meidän sydämemme huokaukset ja pyynnöt, sinä tunnet meidät ja tiedät, mitä me itsekukin tarvitsemme. Anna Herra sinun tahtosi tapahtua meidän jokaisen elämässä, anna Jumalan tahdon toteutua meidän elämässämme ja meidän läheistemme elämässä. Herra jouduta vastauksiasi, koska moni on odottanut jo kauan. Kiitos Herra, että autat ja annat vastauksiesi oikein suurena virtana tulla meidän hyväksemme Jeesuksen Kristuksen veriuhrin tähden.

    • Minä kiitin tänään että on rahaa laadukkaaseen ruokaan, vaatteisiin, terveydenhoitoon ja asuntoon. On hiukan säästössäkin. Asun maassa, jossa saan vapaasti uskoa Jumalaan. Kuulun koko maailman mittapuun mukaan hyvinvoiviin.
      Kiitin vanhemmistani ja siitä että synnyin oman sukuhaarani juuri tähän paikkaan. Kiitin kauniista, pitkästä syksystä. Kiitin että eräs terveyden toimenpide onnistui loistavasti ja ammattitaitoisesta lääkäristä.
      Kiitin että olen Jumalalta saanut kaikki syntini anteeksi Jeesuksen armon tähden. Tämä on tärkein kiitosaiheeni.

    • rauhanHerra

      Herra, me näemme nyt Syyrian todella vaarallisen tilanteen. Tule Herra ja anna aseiden hiljentyä Syyriassa, anna rauha, aivan käsittämätön rauha, joka vain tulee, anna rauha, sitä me sinulta pyydämme. Anna Syyrian kansan palata koteihinsa, anna Irakin kansalaisten palata koteihinsa. Anna rauha Herra, sitä me pyydämme. Anna Syyriaan ja Irakiin valtaisa herätyksen aika, anna heidän katsoa Jeesus sinuun pelastajana, vapauta nuo sidotut ihmiset paholaisen vallasta ja anna heidän sydämeensä tulla Jeesuksen tuoma rauha.

    • Jeesusonihanin

      Hyvää huomenta Taivaan Isä, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Kiitos tästä päivästä, kauniista syksyisestä lokakuun päivästä, lauantaista ja ei ole kiire mihinkään, saa vain olla tässä sinun edessäsi avoimena ja kuunnella, mitä sinä haluat minulle puhua juuri tänään. Anna minun kuulla ja nähdä ja ymmärtää, mitä sinä haluat tänään minulle opettaa, avaa minun sisäiset korvani kuulemaan ja käsittämään sinun opetustasi kaikin tavoin. Sinä opetat meitä niin monin tavoin, Raamatun sanan kautta, hengellisten laulujen kautta, luonnon ihmeellisyyksien ja kauneuden kautta, ihmisten kautta ja monella muullakin tavalla sinä meitä haluat opettaa. Anna meidän tulla tuntemaan sinut paremmin ja auta ymmärtämään paremmin sinun suunnitelmiasi ja tarkoitustasi tämän kaiken elämän ja tapahtumien keskellä. Anna meidän myös elää ilman minkäänlaista pelkoa tai huolta, sinä olet sanassasi luvannut pitää meistä huolta, anna meidän luottaa siihen sanaan, sinun sanaasi, joka ei koskaan järky eikä voi tyhjiin raueta, kiitos että sinun huolenpitosi on totta ja saamme ottaa sinulta vastaan kaiken hyvyyden ja elämän rikkauden ja runsauden. Auta meitä silloinkin tarrautumaan sinun sanaasi, kun elämä ei olekaan hyvin, vaan monenlaiset elämän murheet tulevat ja yllättävät meidät, anna meidän rohkeasti silloinkin katsoa sinuun Jeesus, joka Golgatan ristillä meidän syntiemme tähden kuolit ja ylösnousit kolmantena päivänä. Kiitos Jeesus, että sinä olet Isän oikealla puolella ja hallitset kaikkea maailmaa ja kaikkea meidän elämässämme. Kiitos Jeesus siitä, että sinä hallitset, vaikka emme aina käsitäkkään sitä, että et puutu moniin pahoihin asioihin joita maailmassa tapahtuu, mutta meillä on sinun lupauksesi, että kaikki on kuitenkin sinun hallinnassasi ja sinä viet kaiken lopulta hyvään päätökseen ja mekin saamme olla matkalla sitä maata kohti, jossa ei enää ole kyyneleitä, ei sairautta, ei tuskaa, ei kipua, ei kärsimystä, ei pettymyksiä, eikä kuolemaa.

      Kiitos Jeesus siitä, että sinä olet ja sinä elät ja sinä toimit meidän ihmisten keskellä Pyhän Henkesi kautta ja moni saa tänäänkin tulla sinun luoksesi ja saa uudestisyntyä sinun lapseksesi, Jumalan lapseksi ja saa omistaa kaikki sinun lupauksesi ja huolenpitosi ja turvasi. Kiitos Jeesus, että saamme sinulle tuoda ilomme ja surumme ja saamme olla sinua lähellä ja sinä olet meitä lähellä, asut meidän sydämessämme ja sinun lupauksesi on, että sinä muutat kaiken hyväksi. Kiitos Jeesus, että sinä täytät kaikki meidän tarpeemme tänäänkin ihanalla tavalla ja saamme kokea sinun hyvyyttäsi ja huolenpitoasi. Kiitos Jeesus, että saamme tänään elää sinun voitossasi.

    • Rakas Jeesus, vaikka en oikeasti taida sinua niin paljon rakastaa, että kannattaisi aloittaa noin, mutta tahtoisin rakastaa, sillä olethan minulle antanut tämän elämän ja tulevaisuuden ja iankaikkisen elämän toivon. Pakkasyö ja sunnuntaiaamu, lokakuinen vuodenkierto näyttäytyy sellaisena, kuin se on säädetty.

      Tänään tahtoisin tuoda sinun eteesi kaikki perheet, myös oman perheeni, vaimoni ja lasteni perheet, monin tavoin särkyneet perheet. Herra voi kuinka paljon on särkyneitä perheitä, unelmat murenivat ja ihmiset eivät osanneet elää yhdessä, lapsetkin joutuvat monenlaisten kysymysten eteen, joihin kukaan ei vastaa. Siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi tahdomme rukoilla yhdessä kaikkien maailman perheiden puolesta, ihan jokaisen perheen puolesta, tahdomme pyytää sinun siunaustasi, sinun johdatustasi, sinun apuasi, sinun huolenpitoasi, sinun rakkauttasi, sinun armoasi, sinun antamaasi viisautta ja sinun antamaasi halua oppia elämään yhdessä, voi Jeesus, on niin paljon niitä, jotka tänäkin aamuna ovat jo aikaisin olleet valveilla murheidensa tähden, auta Jeesus, anna apusi. Sinun siunaustasi ja varjelustasi pyydämme perheille tänä sunnuntaiaamuna. Auta meitä turvaamaan sinuun ja jättämään murheemme sinulle, sinä olet luvannut pitää huolta. Kiitos Jeesus, että sinun lupauksesi ovat voimassa nyt, aina ja ikuisesti. Herra sinä näet myös ne perheet, joissa on vain yksi ihminen, anna heidän saada niin hyviä ystäviä, että he voivat kokea aivankuin olevansa mukana perheessä, että he eivät ole yksin, vaikka asuvat yksin. Siunaa jokaista, joka asuu yksin.

      Herra, me tuomme eteesi myös pyyntömme, että anna meidän kulkea sinun voitossasi ja sinun voimassasi, anna meidän käsiemme olla sinun käsinäsi, meidän jalkojemme olla sinun jalkoinasi, anna meidän suumme olla sinun suunasi, anna meidän ajatustemme ja tahtomme olla sinun tahtosi ja mielesi mukaisia. Herra täytä meidät Pyhällä Hengellä ja taivaallisella tulella, anna meidän olla täynnä sinun armolahjojasi ja sinun Pyhän Hengen voimaasi, anna meidän kirkastaa sinun nimeäsi, eikä vain sanoin, vaan ennenkaikkea teoin, anna sinun nimessäsi sairaiden parantua Pyhän Hengen voimasta, anna voimallisten tekojen tapahtua sinun Pyhän Hengen voimasta, anna rohkaisevien, lohduttavien ja Jumalan voimaa täynnä olevien sanojen vain virrata meidän kauttamme Pyhän Hengen rakkauden voimasta ihmisille rohkaisuksi ja lohdutukseksi ja antamaan rohkeutta kulkea eteenpäin elämän taistelujen ja kipujen ja vaikeuksien keskellä. Anna meille jano saada sinun voimassasi kulkea, olla armolahjojesi kanavina sinun nimellesi kiitokseksi ja ylistykseksi. Anna meidän elämämme kautta Jeesuksen Kristuksen nimen tulla niin tunnetuksi, että vastustajien suut vaikenevat ja he joutuvat tunnustamaan, että tässä on Jumalan voima, tässä on elävän Jeesuksen Kristuksen kosketus ja ihme. Anna meidän sanojemme ja tekojemme olla rakkauden tekoja.

      Jeesus, anna myös kuolleiden seurakuntien ja uskovien yhteisöjen herätä eloon, anna muotomenojen väistyä ja tilalle tulla Jeesuksen Kristuksen läsnäolo ja kirkkaus, sillä missä sinä Jeesus olet, siellä sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu ja ihmiset joutuvat tunnustamaan, että täällä on Jumalan voima ja Jeesus itse on täällä läsnä. Anna julistajien olla täynnä Pyhää Henkeä ja Jumalan voimaa, anna sanojen olla tuoreita ja virvoittavia, Taivaallisen Isän sydämeltä lähteneitä, jotka tulevat ja virvoittavat väsyneet ja kuivat sydämet ja antavat uutta uskoa ja toivoa ja täyttävät sydämet rakkaudella ja saavat ihmiset janoamaan ja kaipaamaan elämäänsä Jeesuksen Kristuken läsnäoloa ja voimaa. Herra tätä kaikkea me rukoilemme tänä sunnuntaiaamuna.

    • tarveharkintaa

      Rukoilen joka aamu Jeesuksen opettaman Isä meidän- rukouksen.
      Siinä on mielestäni kaikki, mitä itse, läheiseni ja kaikki muutkin ihmiset tarvitsevat.

      Isä meidän, joka olet taivaissa.
      Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
      Tulkoon sinun valtakuntasi.
      Tapahtukoon sinun tahtosi,
      myös maan päällä niin kuin taivaassa.
      Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
      Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
      niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
      jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
      Äläkä saata meitä kiusaukseen,
      vaan päästä meidät pahasta.
      Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

    • innokasrukoilija

      Yhdy minuun äläkä postaa roskaa avaukseeni sekin muumio!

      • valehtelijanosa

        Sinä olet varas ja valehtelija. Sinä käytät toisten nimimerkkejä aiheuttaaksesi hämmennystä. Oman elämäsi sinä vain sotket valheillasi ja varastamisellasi. Mitä kaikkea oletkaan varastanut ja valhetellut.


    • kolmerukousta

      Rukoilin pohjoismaiden puolesta,varjelusta meille pohjoismaille.
      Sitten rukoilin,että Jumala vapauttaisi maailman pankkiirien vallasta.
      Lopuksi rukoilin,että Jumala puuttuisi jotenkin islamin etenemiseen,ja lopettaisi pakolaistulvan,mutta jollei niin tahtoisi tehdä,varjelisi kristityt ja ohjaisi meidät jonnekin turvalliseen maahan turvapaikkaan.

      • kolmerukousta

        Unohdin mainita,että rukoilkaa kiitoksen kanssa,kiittäen siitä mitä hyvää Herra on jo antanut,ettei sitä pois otettaisi.


    • Kannattaa.rukoilla

      Jumalan opetuksen mukaan. Raamatussa Jumalan opetus rukouksesta.

    • Kannattaa.anoa

      Jeesuksen tulemus ei tapahtuisi lauantaina, näin Jumala opettaa totuutta, ja samoin opettaa meitä ihmisiä ettei tule rukoilla sanoja ilman merkitystä.

    • kirkko_kafelainen

      Herra siunatkoon Israelia ja varjelkoon heitä.
      Herra kirkastakoon kasvonsa heille ja olkoon
      heille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
      heidän puoleensa ja antakoon heille rauhan.
      Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
      Aamen.

      Tämä on hyvä kestorukous. Tätä voi Suomellekin pyytää.

    • kansoillerauha

      Herra me tuomme sinun eteesi kaikki mailman johtajat, Venäjän presidentin Putinin ja USAn presidentin Obaman, anna heille mielenmuutos, anna heistä tulla rauhanrakentajia, jotka laskevat aseet ja alkavat tehdä rauhan töitä. Pelasta Jeesus nämä kaksi maailmanjohtajaa ja vaikuta myös monissa muissa maailmanjohtajissa aitoa parannuksen tekoa ja sitä, että he todella etsivät Jeesus sinua ja pelastusta sinussa. Anna sotien ja aseellisten yhteenottojen loppua ja anna rauhan tulla maailmaan kaikkialle. Vaikuta sinä, että valtioiden päättäjät alkaisivat kuunnella ihmisä, joita he johtavat ja alkaisivat todella kysyä sinulta neuvoa, miten maata on johdettava. Vaikuta sinä Jeesus, että valtioiden päättäjät alkavat etsiä Jumalallista viisautta päätöksiinsä ja löytäisivät sen.

      Jeesus me tuomme sinun eteesi myös kaikki Euroopan maat, auta nyt Euroopan kansoja, jotka kamppailevat monien vaikeiden asioiden edessä ja yrittävät löytää niihin ratkaisuja. Auta Herra ja anna viisautta, auta että osattaisiin todella tehdä oikeita päätöksiä. Anna työtä työttömille, anna uusia yritysideoita ja uusia tuotteita ja uusia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka voivat palkata paljon työntekijöitä. Vapauta Eurooppa huumeista ja kaikista muistakin pahuuksista, anna vääryyden tilalle tulla totuus ja oikeus, rehellisyys ja vastuunottaminen. Herra anna rakkauden tulla ihmisten sisimpään, niin että viha väistyisi ja toisten huomioonottaminen tulisi kaikille sydämen asiaksi. Auta Herra, että Eurooppaan tulisi lait, joissa ahneudelle pannaan piste ja jossa pankit ja muut rahoitusmaailman yritykset joutuisivat lain eteen ja poista kaikki ne välineet, joilla voi kerätä omaisuuksia toisten taskuista työtä tekemättä. Anna Herra sellaiset säännöt rahapolitiikkaan, ettei tämä entinen toiminta enää saisi jatkua, jossa moni joutuu pankkien tähden monien muiden velkojen takaajaksi ja maksajaksi.

      Herra tule todella väliin, kun toiset kansat yrittävät alistaa valtansa alle muita kansoja ja ihmisiä. Pilko kaikki suurvallat, koska ne eivät ole sinun tahtosi mukaisia, pilko ne pieniksi valtioiksi, jotka eivät enää sekaannu toisten kansojen asioihin väärällä tavalla.

      Tulkoon todella sinun valtakuntasi Jeesus, tulkoon se jo pian, että tämä kansojen ja kansojen johtajien hulluus ja mielettömyys loppuisi. Jeesus me huudamme sinua avuksi - tule Herra Jeesus.

    • Näkökulmaa1

      Rukoilen joidenkin ylhäällä jo mainittujen asioiden puolesta.
      Päärukoukseni on isä meidän,ja sitten rukoilen että Herra antaa voimaa kestää tulevatkin koetukset,sillä aika on paha,ja pahemmaksi vain menee.

      Pelkään sitä etten koetusta kestäisi.
      Uskon kestäväni kuoleman tai siis teloituksen,jos se omalle kohdalleni on määrätty,mutta en tiedä kestänkö armotonta sadistista kidutusta.
      Sillä tosiasia on että kaikilla ihmisillä on raja mitä kukin kestää.

      Tuttua on olla nälässä,kodittomana,ja hyljättynä,tuttua myös väkivalta .
      Väkivaltaa,fyysistä ja henkistä kun saa kokea, koko ikänsä alkaen lapsuudesta,ja myös näkee,on vaikeaa luottaa ihmisiin,eikä kaikkiin pidäkään luottaa.

      Ennen kuin olin uskossa mottoni oli"Se mikä ei tapa,se vahvistaa"
      Luulin muutes yli 20 vuoden ikään asti,että on aivan normaalia elämää tapella aseman kongissa jotakin tai joitakin vastaan,luulin kaikkien niin tekevän,jopa äitini,vaikka hän oli uudestisyntynyt kristitty,sillä en ollut muuta elämää nähnyt.

      Oltuani kouvolan vapaakirkon jäsen muutaman vuoden jouduin niin helvetillisen henkisen väkivallan uhriksi,että jouduin hylkäämään tuon mottoni kokonaan,se on pelkkää valhetta,ei kärsimykset vahvista ketään,vaan heikentävät.
      Olisikin ollut helppoa tapella nyrkein,mutta kieroutuneen ja henkisen väkivallan edessä en tiennyt mitä tehdä.

      Kristittynä en voi enkä saa piestä ketään panettelijaa,joitakin vedin syrjään ja kysyin miksi puhuu minusta valheita.
      Vastauksena oli ylimielinen olan kohautus,ja vastaus"kaikissa meissä on vikamme",siinäkin panettelija käytti henkistä väkivaltaa,silloin teki mieleni lyödä,mutta niin en onneksi tehnyt.

      Kuka huolehtisi eläimistäni kun joudun pakenemaan kodistani,tai sen muutoin menettäisin antikristillisen pedonvallan ottaessa haltuunsa koko suomen totaalisesti ?

      Elämäni on ollut lapsesta asti kovaa ja yksinäistä.
      Sillä on varmaan jokin tarkoitus,kaikilla hylkäämisillä,kaikella pahalla jota pahuuden enkeli elämään tuo myös teille,ja tarkoitus sille saattaa hyvinkin olla kasvattaa kestämään jotakin pahaa tulevaa.Kestämään uskossa ollen ja pysyen.?

      Olen kasvanut yksinäisyyteen,joka on vahvin puoleni,en ole riippuvainen yhdestäkään ihmisestä,sillä aina olen pikkupojasta asti huolehtinut itsestäni.
      12 vuotisena lähdin maailmalle,silloin pojasta tulee mies.vai tuleeko,ehkä on tultava selvityäkseen kaduilla.

      Sain joskus 80 luvun alussa suoraan Herralta tiedon,että kaikkiin elämässäni ilmenneisiin vaikeuksiin on syyllinen yksi saatanan enkeli.
      Älkää siis hyvät kristityt aliarvioiko saatanan kykyjä ja voimia,sillä samoin uskon olevan myös teillä,sillä myös Paavalilla oli kiusaajansa ja kurittajansa,vaikka hän oli herraa hyvin lähellä ja täynnä pyhää henkeä.

      Saatan muutoinkin olla itsepäinen,ja joudun kantapään kautta asioita oppimaan ja parannusta aina tekemään,virheitä olen tehnyt paljon,mutta monista olen myös oppinut.
      Kaiken tuon kerroin sillä tahdon teidän tietävän,ettette ole yksin,monilla on asiat paljon pahemmin.

      Jumalalle kiitos,olen nyt omassa pienessä asunnossani kaukana maalla jossa viihdyn luonnon keskellä.
      Herra on ollut hyvä,vaikka kurittikin kovasti juuri aiemmin,sillä menetin koko omaisuuteni,ja kaikki rakkaani kuolivat.
      Varmaankin se oli oikein minulle,semmoista elämä on.

      Elämä on parhaimmillaankin pelkkää tuskaa ja vaivaa,kuten saarnaaja osuvasti sanoikin.

      Rukoillaan toistemmekin puolesta kestävyyttä,kestää tulevia kovia aikoja,jotka pedon palvojat politiikot ovat tulevaksi suunnitelleet jo Mauno Koivistosta,ja K.Sorsasta alkaen.

      He tekivät työtään pedon valtakunnalle,joka jo pitkään on vaikuttanut,mutta odottaa oikeaa aikaansa astuakseen totaalisesti näyttämölle.

      Ensinhän on ollut monet aivopesuohjelmat,ja taas on tulossa uusi suvaitsevaisuuspropaganda ohjelma.

      Niin he valmistavat pedolle/antikristilliselle vallalle tien tulla valtaan.

      Kun paha ahdistuksen aika etenee,koettelee se monien kestävyyttä,ja toivon että omalta osaltani kestän,ja voin auttaa heikompia tai väsyneitä,ja samoin toivon tehtävän itselleni,kun väsyn,ja väsyn varmasti.

      Tässä tuli monia rukousaiheita,jotka päivittäin tulevat mieleen kukin vuorollaan.
      Siunausta.

    • Vienokeh

      Haluan muistaa näillä palstoilla kirjoittelevia katkeroituneita ihmisiä. Herra armahda ja rakasta takaisin ne, jotka luulevat Sinun hyljänneen heidät. Anna kärsivällisyyttä ja armahtavaista mieltä keskusteluissa, kiitos että Sinun Henkesi valaisee ja avartaa ajatuksia ja ymmärrystä. Herra kiitos, että muistat kaikkia yksinäisiä, jotka kantavat murhetta jaksamisestaan.

      • muistamyös

        Minä puolestani haluan muistaa tällä palstalla kirjoittelevia kovan koulun käyneitä ihmisiä.
        Joskus koulutus on kovaa,mutta niin saattaa olla joskus annettava tehtäväkin,joka vaatii selvitymistaitoja,etenkin henkisiä.
        Ei näkökulman viesti minusta katkeralta vaikuttanut,enemmänkin avautumiselta,ja tilitykseltä,ja kehoitukselta valmistautumaan,ja niin meidän pitääkin tehdä.
        Tuota avautumis ja ymmärrys juttuasi en käsittänyt,juurihan ylläolevasi avasi koko elämänsä eteesi.


      • tehkääniin
        muistamyös kirjoitti:

        Minä puolestani haluan muistaa tällä palstalla kirjoittelevia kovan koulun käyneitä ihmisiä.
        Joskus koulutus on kovaa,mutta niin saattaa olla joskus annettava tehtäväkin,joka vaatii selvitymistaitoja,etenkin henkisiä.
        Ei näkökulman viesti minusta katkeralta vaikuttanut,enemmänkin avautumiselta,ja tilitykseltä,ja kehoitukselta valmistautumaan,ja niin meidän pitääkin tehdä.
        Tuota avautumis ja ymmärrys juttuasi en käsittänyt,juurihan ylläolevasi avasi koko elämänsä eteesi.

        Minustakin viesti oli rohkaiseva,ja kehoittava.


      • Vienokeh
        muistamyös kirjoitti:

        Minä puolestani haluan muistaa tällä palstalla kirjoittelevia kovan koulun käyneitä ihmisiä.
        Joskus koulutus on kovaa,mutta niin saattaa olla joskus annettava tehtäväkin,joka vaatii selvitymistaitoja,etenkin henkisiä.
        Ei näkökulman viesti minusta katkeralta vaikuttanut,enemmänkin avautumiselta,ja tilitykseltä,ja kehoitukselta valmistautumaan,ja niin meidän pitääkin tehdä.
        Tuota avautumis ja ymmärrys juttuasi en käsittänyt,juurihan ylläolevasi avasi koko elämänsä eteesi.

        Rukoukseni ei ollut vastaus eikä kommentti edelliseen kirjoitukseen.


    • Jumalanlapsi

      Sinä et ole ansainnut kaikkea sitä pahaa, mitä elämässäsi olet joutunut kokemaan, et todellakaan ole sitä ansainnut. Siihen kaikkeen sinä et ole syyllinen. Me elämme maailmassa, jossa tapahtuu pahoja asioita ja niitä tapahtuu niin hyville kuin pahoille, uskoville kuin uskomattomille. Me olemme matkalla täydellisyyttä kohti, mutta olemme siis vielä matkalla. Älä katso peljäten tulevaisuutta, sinä olet Herran oma, hänen rakas lapsensa ja Herran kallein aarre. Herra pitää sinusta huolta, et sinä joudu mihinkään kidutuksiin, etkä sinä joudu vainoihin, sinulle on varattu hyvä osa, älä pelkää, katso rohkeasti tulevaisuuteen, Jeesus on sinun kanssasi, hän kulkee sinun kanssasi päivittäin ja hetkittäin, ole siis turvallisella mielellä, sinun varjelijasi ei torku eikä nuku, vaan valvoo alati tehdäkseen sinulle hyvää, viedäkseen kaiken sinun elämässäsi hyvään päätökseen, hän muuttaa kaiken hyväksi, oman lupauksensa mukaan. Sinä saat rukoilla toisten puolesta, sinä saat rukouksissasi siunata toisia ja vaikka sinä teet sen salaisessa kammiossasi, jota ei kukaan ihminen nää eikä kuule, sinä saat palkan Herralta kerran, kun sinä hänen eteensä voittajana saat astua ja silloin sinä näet ja koet, kuinka ihmeellinen meidän Herramme on, sinun armahtajasi, sinun lunastajasi, silloin sinä saat kiittää häntä, joka sinut voittajana kotiin asti saattoi ja raivasi tien sinulle kuljettavaksi, niin että perille pääsit ja saat nähdä hänet, Kuningasten Kuninkaan ja Herrojen Herran, Ikiaikaisen Jumalan.

      Lepää siis hänen turvallisessa sylissään, katso hänen haavoitettuja käsiänsä ja hänen onnesta loistavia kasvojansa, kun hän sinusta iloitsee ja antaa sinulle enemmän kuin uskallat anoa ja pyytää, eikö hän juuri sinua halua hoivata ja juuri sinusta hän haluaa huolta pitää, lepää siinä, sinun puolestasi Jeesus itse on kaiken tehnyt, sinulta hän ei mitään vaadi, kunhan vain olet hänen läsnäolossaan ja silloin sinun sydämeesi virtaa rauha ja ilo ja sinä ilolla palvelet Jeesusta ja tahdot iloiten tehdä hänen tahtonsa, jonka hän sinussa vaikuttaa. Ole siis turvalliselle mielellä, sinulla ei ole mitään hätää. Kaiken tämän hän on sinulle sanassaan luvannut.
      Matt. 11:28
      Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon
      Joh. 14:27
      Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö
      Jer. 15:11
      Mutta Herra sanoo: -- Minä käännän kaiken hyväksi
      Kol. 3:24
      Muistakaa, että saatte Herralta palkan, osuutenne perinnöstä. Palvelkaa Herraa Kristusta
      Fil. 4:6
      Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi
      Fil. 4:4
      Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
      2. Kor. 2:14
      Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!
      Matt. 28:18
      Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä
      Ilm. 21:7
      Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani

      • Näkökulmaa1

        Viestissäsi on hyvä sanoma ja voimakas Pyhän Hengen voima.
        Viesti oli rakentava,ja lohduttava,kiitos ja siunausta:
        Niin suuri voima,että sen luettuani kykenin antamaan anteeksi vihollisilleni,tai keitä he sitten olivatkaan:)
        Jotakin rohkaisua kai toivoinkin uskonelämään ja varmasti tuo lohduttaa ja rohkaisee monia muitakin,niin toivon ja uskon :)


    • Jumalanomaksi

      Anna sinä Jeesus jokaisen omasi kokea lohduttavaa läsnäoloasi tänäänkin.

      Vedä Isä jokainen Jeesuksen luokse, jokainen, joka ei Jeesusta henkilökohtaisesti tunne, vaikuta Isä, että ihminen uskaltaa lähteä matkalle etsimään ja löytämään.

      Kiitos Isä, että sinä tulet jokaista etsijää puolitiehen vastaan.

    • Jeesuseläätänään

      Jeesus, tänä aamuna heräsin aikaisin ja viivyin vuoteessani kysellen, miksi sinun voimasi ei ilmene meidän uskovien, sinun omiesi työssä ja toiminnassa, miksi armolahjonen käyttö on niin harvinaista, miksi et lähetä omiasi parantamaan sairaita ja tekemään voimallisia tekoja Jeesuksen Kristuksen nimessä, Jumalalle kunniaksi ja kiitokseksi?

      Ei minulla Jeesus ole tähän vastauksia, on vain tämä kysymys, miksi et toimi tässä ajassa, joka suorastaan huutaa sinun ilmestymistäsi ja sinun apuasi, miksi et lähetä minua ja jos et voi minua lähettää, miksi et lähetä joitain toisia, miksi et lähetä? Miksi et anna selviä toimeksiantoja omillesi ja anna heille niin selkeästi armolahjoja, että sinun omasi uskaltavat niitä käyttää?

      Jeesus, eikö monilla sinun omillasi ole tämä sama jano, tämä sama kaipaus, että sinä Jeesus tulisit kirkastetuksi ihmisten keskellä, että ihmiset näkisivät ja kokisivat, että sinä olet ja sinä elät ja sinä teet niitä samoja tekoja, joista Raamattu, sinun oma sanasi kertoo. Tule Herra Jeesus, tule Pyhän Hengen voimassa ja anna omillesi Pyhän Hengen voima ja rakkaus, että sinun tekosi tulisivat julki! Tätä me pyydämme ja janoamme tänään, tätä me anomme ja rukoilemme, on niin paljon niitä, jotka pyytävät ja rukoilevat apua - Jeesus tule ja auta - osoita kirkkautesi, osoita kunniasi, osoita valtasuuruutesi, osoita hyvyytesi ja rakkautesi. Tule Jeesus tähän pimenevään maailmaan, tule ja tuo valo pimeyden keskelle, tuo toivo murheen ja sairauden keskelle, tuo ilo, että sinä olet sama Jeesus, joka tänäänkin tulet ihmisen luokse ja tuot avun.

    • kutsuttupalvelemaan

      Herra, anna meidän oppia kuulemaan Jeesuksen ääni Pyhän Hengen kautta, anna meidän sisäisten korvien olla auki, koska sinä et puhu ulkoisiin korviin, vaan meidän sisimpäämme suoraan, niin että me ymmärrämme, että tässä on nyt Taivaan Isän puhetta meille.
      Anna meidän sisimpämme olla valmis toimimaan silloin sinun tahtosi mukaan, kun sinä meidän sisimpäämme puhut. Anna meidän nähdä ne mahdollisuudet ja keinot, jotka sinä olet meitä varten valmistanut, niin että voimme tehdä hyvää ja palvella lähimmäisiämme sillä rakkaudella, joka sinulta Jeesus tulee meidän sydämeemme.
      Herra, valmista meidät palvelemaan ja olemaan sinulle kuuliaisia kaikessa, niin että ihmiset lähellämme näkisivät meissä sinun kuvasi ja sinun rakkautesi kosketuksen. Herra, ethän sinä vaadi meiltä enempää kuin mihin annat meille mahdollisuuksia ja voimia ja kykyjä, kiitos Jeesus että saamme käyttää niitä lahjoja, joita olet meille antanut.
      Kiitos Jeesus, että täytät meidät ilolla, kun me palvelemme ja kuljemme lähimmäisten rinnalla rohkaisten, lohduttaen ja virvoittaen heitä ja kehoittaen heitä turvaamaan alati sinuun ja sinun lupauksiisi ja pitämään kiinni siitä toivosta ja rakkaudesta ja uskosta, joka sinulta tulee meidän sydämiimme.
      Kiitos Jeesus, että minäkin saan olla sinun käytössäsi ja palvella sinua.

    • teeparannusjuurisinä

      Kuka rakensi lentokoneen? Kuka oli vastuussa koneen huollosta? Kuka aiheutti onnettomuuden?

      Ihminen vai Jumala?

      Älä siis syytä Jumalaa ihmisen teoista!

      Jeesus, me rukoilemme kaikkien valehtelijoiden puolesta. Anna heille mielenmuutos, etteivät enää valehtelisi, vaan alkaisivat todella puhumaan totuutta ja olemaan rehellisiä. Auta Jeesus, että jokainen valehtelija tekisi parannuksen valheistaan ja kääntyisi sinun puoleesi ja alkaisi elää totuudessa ja rehellisyydessä.

    • Herra, kiitos tästä päivästä, lämpimästä marraskuun päivästä, kiitos myös siitä, että sain viettää tämän päivän maalla vapaa-ajan paikassa, jonne voin silloin tällöin mennä, vaikka se ei omani olekaan. Kiitos tästä iltahetkestä, kun saa valmistautua yöpuulle, anna sinä kaikille nukkumaan menijöille rauhaisa ja levollinen yöuni. Peittele heidät sinun rauhallasi ja levollisuudella ja ilolla, anna jokaisen ajatusten rauhoittua ja siirrä ne ajatukset miellyttäviin ja levollisiin ajatuksiin, ajatuksiin rauhoittavista paikoista, luontoon, rauhaisiin rantamaisemiin ja levollisiin paikkoihin, joista mielellä on lämpimät muistot.

    • Suomenpuolesta

      Herra, lohduta sinä Pariisin iskujen omaisia ja läheisiä, anna heille apusi, auta heitä säilyttämään rakkautensa, niin etteivät katkeroituisi ja alkaisi vihata.

      Herra, siunaa Suomea, siunaa ja varjele kaikelta pahalta. Varjele kaikki lentokentät, rautatieasemat, linja-autoasemat, teatterit, kaikki julkiset tilaisuudet ja tapahtumat, varjele kaikki koulut, varjele työpaikat, ravintolat ja kahvilat ja varjele kaikki kodit. Herra me pyydämme sinun varjelustasi myös kaikille vastaanottokeskuksille ja maahanmuuttajien majoitustiloihin, siunaa ja verjele. Herra, pyydämme varjelustasi kaikkille varuskunnille ja poliisiasemille, kaikille virastoille ja konttoreille ja kaikille valtion laitoksille.

      Herra, estä kaikki pahat aikeet, jotka on aiottu Suomessa toteuttaa, anna niiden paljastua ennen toteutusta ja auta, että kaikki pahaa aikovat ihmiset tulisivat mielenmuutokseen, ennen kuin ehtivät pahuuttansa toteuttaa.

      Anna koko Suomen kansan olla siunaavien käsiesi alla.

    • Jumalanlapsenvapaus

      Jeesus, auta sinä, että ihmiset pääsisivät vapauteen, että he pääsisivät synnin orjuudesta vapauteen ja tulisivat sinun, vapauttajan luo.
      Jeesus, auta sinä, että uskovat pääsisivät Jumalan lapsen vapauteen, ettei heidän enää tarvitsisi yrittää omilla teolla ansaita jotain Jumalalta, sillä sinä olet jo ristillä antanut kaikki Jumalan siunaukset, täydet siunaukset ja täydellinen Jumalan rakkaus on tullut meidän osaksemme, täydellinen Jumalan hyväksyntä on tullut meidän osaksemme, ei tarvita enää omia tekoja, joilla yritämme lepyttää Jumalaa tai ansaita jotain lisää.

    • Jumalanvarjelusta

      Herra, tänään on ollut koko aamun mielessäni ihmisten työmatkat, että sinä heidät varjelisit ja auttaisit heitä työmatkoilla, kun taas on tullut talvikelit ja liukkaat tiet. Jeesus, auta myös kaikkia vanhempia, jotka vievät lapsensa päivähoitoon, auta heitä tuossa arkielämän pyörityksessä, onhan siinä monenlaista, mitä pitää tehdä ja huolehtia monista asioista.
      Kiitos Taivaan Isä, että sinun enkelisi ovat liikkeellä, auttamassa ja varjelemassa kaikkia työhön menijöitä ja työstä tulijoita.
      Anna sinä myös levollinen mieli kaikkien askareiden ja työkiireiden keskellä, anna rauha sisimpään, että kyllä asiat järjestyvät ja hoituvat, ei tarvitse hätäillä, eikä hermostua, vaan voi iloisin mielin tehdä kaiken sen, mikä pitää tehdä ja suorittaa kaikki ne asiat, mitkä pitää suorittaa.
      Herra olkoon sinun kanssasi tänään ja kaikkina elämäsi päivinä.

    • Jumalansiunausta

      Tänään haluan tuoda eteesi kaikki yksinäiset ihmiset, joilla ei ole aviopuolisoa tai kumppania. Herra sinä tiedät heidän tarpeensa, tiedät mitä he kaipaavat. Herra auta sinä, että yksinäiset ihmiset saisivat tuntea olevansa arvokkaita ja rakastettuja, anna heille lohdutusta, jos tuo yksinäisyys on heille murheellinen ja kupuilun asia. Anna heille voimia kulkea sitä tietä eteenpäin, kunnes he löytävät sen, joka on heille sopiva tai löytävät levon yksinäisyyteensä, niin ettei tuo yksinäisyys ole enää taakka, vaan he näkevät sen elämänmuodon parhaat puolet.
      Erityisesti rukoilen niiden monien yksinäisten puolesta, joille perhe ja lapset olisivat erityisen toivottu ja odotettu vastaus, johdata sinä heitä, että tuo asia tulee mahdolliseksi ja he löytävät oikean ja sopivan aviopuolison, jonka kanssa voivat alkaa yhdessä suunnitella elämäänsä ja rakentaa tulevaisuuttaan.
      Tuon myös sinun eteesi yksinäiset vanhukset, että heillä olisi ihmisiä ympärillä, jotka käyvät heitä katsomassa ja joiden kanssa he voivat viettää aikaa ja kokea yhteenkuuluvuutta. Auta niitä vanhuksia, jotka ovat vanhainkodeissa ja sairaaloissa, anna heille siunauksesi ja anna heille rauha ja lepo tuon vanhuuden ja sairauden keskellä.

      Siunatkoon sinua Herra, joka on kaiken kauneuden luoja!

      • SiunaustaMyösSinulle

        Siunausta Myös Sinulle, Aamen!


    • Jumalansiunaus

      Tänään muistamme rukouksin kaikkia isiä ja äitejä, joilla on murheita ja huolia lastensa tähden. Herra anna rukousvastauksia runsaasti omillesi, isille ja äideille, jotka rukoilevat lastensa puolesta. Herra siunaa noita lapsia, anna heidän olla iloksi vanhemmilleen, johdata noiden lasten elämää, anna heille apusi, vapauta heidät kaikesta sellaisesta, mikä ei ole heille hyväksi, anna heille kaikkea viisautta, mitä tarvitaan opiskeluun ja työhön. Herra anna nuorille työttömille töitä, anna sairaille terveyttä, paranna heidät. Anna nuorille viisautta koko elämään, vapaa-aikaan, harrastuksiin, ihan kaikkeen elämään. Varjele heidät pahuudesta ja kaikesta pahasta, anna enkeleiden kulkea heidän kanssaan ja suojella heitä. Erityisesti muistamme niiden nuorten isiä ja äitejä, joiden nuoret ovat vankilassa tai saaneet tuomioita, anna mielenmuutos niille nuorille, että lähtevät kulkemaan oikeata tietä. Muistamme myös niiden nuorten elämää, jotka ovat sortuneet huumeisiin ja alkoholiin ja ovat sillä tavalla tuhoamassa elämäänsä. Anna nuorille myös tavoitteita ja vastuuntuntoa kaikkeen elämässä, auta aviopuolison valinnassa, johdata ja varjele. Herra me pyydämme, että annat toivoa nuorille ja heidän vanhemmilleen, anna toivo, että pahatkin asiat voivat kääntyä hyväksi ja voitoksi.

      Herra siunaa ja auta, sinun eteesi Jeesus tuomme isät ja äidit ja kaikki heidän lapsensa ja lastenlapsensa ja kaikki seuraavatkin sukupolvet, sinun veresi suojaan heidät laskemme. Anna monien vanhempien kyyneleiden tilalle tulla ilon aiheita omista lapsistaan, osoita voimasi ja rakkautesi, auta meitä jättämään lapsemme ja nuoremme sinun käsiisi - sinä voit!

    • Joulurauhaakaikille

      Herra, tänä iltahetkenä me tuomme sinun eteesi nämä sotaa käyvät suurvallat, erityisesti Venäjän ja USAn, anna noiden valtioiden päämiesten ja johtajien tulla Jeesuksen omiksi, niin että he pyrkisivät rauhaan. Rukoilemme myös Kiinan johdon puolesta, että heidätkin Jeesus saisi pelastaa.
      Rukoilemme myös lähi-idän puolesta, että sinne tulisi rauha, ihmeellinen rauha, anna vain sotilaiden laskea aseensa ja alkaa rauhan töihin.
      Rukoilemme myös noiden pakolaisten puolesta, jotka ovat joutuneet jättämään kotimaansa, auta että tilanteet korjautuisivat, niin että nuo pakolaiset voisivat palata omiin kotimaihinsa ja rakentaa omia kotimaitaan parempaan tulevaisuuteen.
      Herra, siunaa Euroopan kansoja, että Euroopan kansat tulisivat herätykseen ja alkaisivat etsiä pelastusta Jeesuksessa.
      Rukoilemme myös erityisesti Suomen kansan puolesta, että tämä kansa löytäisi tien takaisin Jumalan yhteyteen. Auta tätä kansaa, että tänne syntyisi töitä, anna paljon uusia yrittäjiä, anna paljon uusia yritysideoita ja paljon uusia tuotteita, joita voidaan viedä hyvällä hinnalla ympäri maailman. Auta myös, että ihmiset voisivat asua paljon edullisemmin kuin nyt, auta että vuokrat romahtaisivat, niin että ihmisille jäisi muutakin käyttörahaa ja heidän ei tarvitsisi käydä ruokajonoissa, että he eläisivät.
      Anna Suomen päättäjille erityistä viisautta tehdä oikeita päätöksiä ja anna rikkaille, joilla on paljon varallisuutta nöyrä mieli, niin että alkavat käyttää tuota suurta varallisuutta tämän kansan hyväksi.
      Kiitos Jeesus, että olet myös kuullut monien hiljaiset rukoukset ja sydämen huokaukset ja annat vastausten tulla pian, niin että ihmiset saisivat kokea, että sinä autat ja johdatat ja suot apusi hädässä ja vaikeuksissa oleville.
      Auta Jeesus sinun omiasi tänä jouluna erityisesti muistamaan sinun rakkautesi ja huolenpitosi, niin että voisimme viettää joulun, jossa sinä olet itse läsnä Herrana ja Kuninkaana.
      Anna tänä jouluna kaikille lapsille oikea joulu, jossa on iloa ja jossa on rauha kodissa ja hyvä mieli ja jossa on riittävästi ruokaa ja kaikkea mitä tarvitaan.
      Auta Jeesus, että tänä jouluna poliisit ja palokuntakin saisivat olla rauhassa, kun ihmiset rauhoittuvat jouluun ja joulun viettoon, niin ettei tapahtuisi mitään pahaa.
      Jeesus, anna meidän katsoa luottavaisina tulevaisuuteen, sinä hallitset meidän tulevaisuutemme ja silloin me tiedämme, että olemme turvassa, mitä ikinä tapahtuukaan.

    • TTTTTTTTTT

      Mitä rukoilin/rukoilisin? Parannusta, että suusta ei tulisi herjailua, vaikka joku antaisi siihen takaisin (kääntäisin toisen posken). Läheisillä olisi hyvä olla. Rauhaa maanpäälle.. kliseinen, mutta. Jumala vetäisi armossaan puoleensa. Tässähän näitä.

    • TTTTTTTTTTTTT

      *aihetta (ei takaisin) piti sanoman

    • JeesusHengenhedelmiä

      Jeesus tee minusta vähän enemmän sinun kaltaisesi.

      Että nuo Hengen hedelmät voisivat kasvaa minussa edes vähän.

    • Herraarmahdakansa

      Taivaan Isä, katso tätä maata, katso kuinka monet eksytykset yrittävät saada uskovia valtaansa, monet julistavat uskoville, että sinä olet harhassa, elät synnissä, kun et noudata sitä ja tätä. He julistavat, ettei Jeesus riitäkään, vaan tarvitaan paljon muuta.

      Auta Taivaan Isä, että nuo eksytykset kuolisivat pois, ne vain häviäisivät ja sinun armollinen sanasi Jeesuksesta saisi tulla jokaisen uskovan aarteeksi, niin ettei tarvitse yrittää ansaita jotain omin töin ja toimin, vaan saa palvella rakkaudesta käsin Jeesusta ja lähimmäisiä.

      Herra, on niin paljon erilaisia uskonsuuntia Suomessakin ja lisää tuntuu syntyvän joka vuosi, Herra, auta että ihmiset eivät eksyisi kaikenlaisiin opintuuliin ja yksittäisten jakeiden perusteella tehtyihin oppeihin, vaan pitäisivät kiinni koko Raamatun ilmoituksesta ja jäisivät ristin juurelle, jossa kaikki oma on riisuttava, kaikista omista teoista luovuttava ja annettava sinun pelastaa ja sinun varjella uskon tiellä.

      On myös paljon niitä, jotka pilkkaavat Jeesus sinua ja sinun sanaasi ja sanovat kaikkea saduksi tai valheeksi. Auta Jeesus, että nuo pilkkaajat löytäisivät sinut ja löytäisivät pelastuksen sinussa ja pääsisivät vapaaksi omista valheistaan.

      Auta myös Jeesus täysin luottamaan sinuun, ettemme pelästy kaikenlaisia ilmoituksia, joita profetioina julistetaan, vaikka ne eivät ole sitä. Sinä olet sanassasi ilmoittanut kaiken tarpeellisen, me emme tarvitse enää uusia ilmoituksia, vaan sinun sanasi riittää meille uskoon tulemiseen ja uskossa vaeltamiseen.

      Herra, johdata eksyneet kotiin, johdata valheiden verkkoon joutuneet vapaaksi totuudessa, johdata sidotut vapauteen, anna murheellisille lohdutus, anna himojen orjuudessa kulkeville vapaus sinussa, anna synnin orjille pois pääsy orjuudesta, anna keskinäinen rakkaus omillesi ja johdata paljon uusia ihmisiä sinun luoksesi ja seurakuntien yhteyteen.

    • Jumalanlahjoja

      Taivaan Isä, kiitos kaikista niistä ihmisistä, jotka tekevät työtä minun hyväkseni. Kiitos maanviljelijöistä ja kaikista eläinten hoitajista ja puutarhureista, jotka kasvattavat minulle ruokaa vaivojaan säästämättä. Kiitos kalastajista, kiitos niistä jotka keräävät monia tuotteita, jotta minä saisin ruokaa. Kiitos Taivaan Isä niistä, jotka kuljettavat ruokaa pitkin ja poikin ja ympäri maailman, jotta minä saisin monipuolisesti syödä, kiitos Isä niistä jotka valmistavat raaka-aineista minua varten, meijerityöntekijöistä, myllyn työntekijöistä, leipomoista, elintarviketehtaista, teurastamoista ja kaikista niistä, jotka pakkaavat ruokaa minulle toimitettavaksi kauppaan tai jopa kotiin asti.

      Kiitos Taivaan Isä kaikista niistä, jotka tekevät teitä, rakennuksia ja koteja ihmisille, jotta minä pääsisin kulkemaan ja asumaan sisälle lämpimään, kiitos niistä, jotka kuljettavat linja-autoja, junia, laivoja, lentokoneita, jotta minä pääsen matkustamaan halutessani. Kiitos kaikista niistä, jotka tekevät viisaita päätöksiä, jotta asiat järjestyvät ja hoituvat.

      Kiitos Taivaan Isä lääkäreistä ja hoitajista ja kaikista niistä, jotka ovat mukana auttamassa minua pysymään terveenä ja hyvissä voimissa, kiitos poliiseista, ambulanssimiehistä, kiitos palomiehistä, kiitos järjestysmiehistä ja muista vartijoista, jotka auttavat silloin, kun minulla on hätä tai muutoin tarvitsen apua.

      Kiitos Taivaan Isä kaikista niistä tehtaista, joissa tehdään kaikkia tarvikkeita, joita tarvitaan elämässä, että asiat hoituisivat, kiitos opelijoista ja suutareista, kiitos partureista ja muista palvelutehtävissä olevista. Kiitos kaupan myyjistä ja kassoista ja muista henkilöistä, jotka auttavat minua, kun käyn ostoksilla.

      Kiitos kaikista ihmisistä, sillä valtavan suuri joukko on mukana tekemässä työtä minun hyväkseni, jotta minä saan kaikkea, kaikkialta maailmasta minulle kerätään monenlaista, jotta minä voin saada niitä ja näitä. En edes pystyisi laskemaan, vaikka haluaisin, että kuinka monta ihmistä oikeasti täytyy olla työssä, että minä koko elämän ajan saa kaiken tarpeellisen. Se on niin valtava joukko erilaisissa ammateissa olevia ihmisiä, viljelijöistä, koneiden valmistajiin, raaka-aineiden louhijoihin ja lääketieteellisten tutkimusten tekijöihin ja poliitikkoihin ja viranomaisiin, etten mitenkään pystyisi heidän lukumääräänsä laskemaan, koska suklaan raaka-aineetkin tulevat niin kaukaa ja tietokoneiden osat ja ohjelmistot tehdään ympäri maailmaa.

      Kiitos Taivaan Isä, että siunaat heitä kaikkia, jotka ovat panneet aikaansa ja vaivaansa likoon, jotta minusta voitaisiin huolehtia, kiitos Isä heistä jokaisesta, sinä tiedät heidän lukunsa ja määränsä, jotka toisten hyväksi työssä ahertavat jopa väsyksiin asti, kuumissa rinteissä keräävät kahvinpapuja, jotta minä voin keittää aamukahvini, pyydystävät tonnikaloja, viljelevät riisiä, kasvattavat kiwi hedelmiä, keräävät puuvillasadon, valmistelevat uutisia maailmalta. Kiitos Taivaan, että siunaat heitä kaikkia, anna heille voimia ja viisautta, anna heille myös kunnollinen korvaus aherruksestaan ja palkitse heidän hyvyytensä.

      Kiitos Isä, että olet antanut tämän ihanan maapallon meille asuttavaksi, olet sen valmistanut, että ihminen ja eläimet ja kasvit ja kaikki voivat täällä elää ja kaikki ovat riippuvaisia toisistaan ja kaikesta sinun huolenpidostasi, hyvyydestäsi ja kaiken tämän olevaisen ylläpidosta, kiitos auringosta, kiitos vedestä, kiitos ilmasta, kiitos maasta, kiitos meristä, kiitos näistä säistä, joissa voidaan elää ja kasvattaa kaikkea.

      Kiitos Taivaan Isä!

    • PVpulassa

      Rukoilin, että saan rahat auton korjaukseen, kun se ei mennyt katsastuksesta läpi. Luottotiedottomana en saa lainaa ja auto pitäisi uudelleen katsastaa viimeistään 29.1. Tilipäivä on 1.2. Onko hyviä neuvoja?

      • maksuaikaa

        Onko tuttua korjaamoa, sano että maksat helmikuun 2. päivänä.


    • tuleekovastaus

      Herra, anna semmoisia pieniä pakkasia, ettei menisi kovemmaksi -10 asteen lainkaan.

      Anna anteeksi niille, jotka vaikersivat enne joulua, kun talvea ei tule ollenkaan. Ikinä ei ole jäänyt Suomessa talvi tulematta.

    • Jeesuksenoma

      Jeesus auta ja anna yltäkylläinen elämä, niin että tarpeet täyttyvät ja saan kiittää sinua sinun hyvyydestäsi
      Jeesus sinä tiedät jokaisen ihmisen huokaukset ja pyynnöt, auta Jeesus ja anna taivaallinen rukousvastausten sade, niin että kaikki saavat kokea sinun hyvyyttäsi ja huolenpitoasi.

    • aapuuva

      Poden flunssaa, että paranisin siitä ja vihamiesteni puolesta.

    • Jeesuksenoma

      Tänä aamuna rukoilemme kaikkien Jeesuksen seurakuntien puolesta, niiden, jotka tunnustavat Jeesuksen Kristuksen nimeä ja häntä julistavat ainoana pelastajana ja iankaikkisen elämän antajana.
      Jeesus, anna väkevät Pyhän Hengen virrat oman seurakuntasi keskelle, sillä sinun ovat kaikki seurakunnat, jotka sinun nimeäsi julistavat, anna virvoitusten aikojen tulla, anna tulla väkevä Jumalan tuuli, joka uudistaa seurakuntasi ja antaa voimakkaan Pyhän Hengen vaikutuksen seurakuntien keskelle.
      Jeesus, anna kaikkien ihmisten kaikkialla nähdä, että sinä toimit ja vaikutat väkevästi seurakuntasi keskellä, niin että ihmiset tulevat katsomaan sitä taivaallista ihmettä, että meidän keskellämme on elävä Jumala, Vapahtaja, joka toimii niinkuin ennen, josta Raamattu kertoo.
      Jeesus, anna jokaisen omasi rukoilla tänään ainakin yksi rukous ehyellä sydämellä, juuri se rukous, joka muuttaa maailmaa, rukous, josta lähtee rakkauden viesti kaikkialle maailmaan, rukous, joka saa Taivaallisen Isän ilostumaan ja riemuitsemaan omista lapsistaan.

    • Jeesusautasinä

      Tänään tuli Kotimaa lehti näytelehtenä ja siinä oli kaikki kirkolliskokousedustajat vuosiksi 2016 - 2020

      Tässä nimilista:
      Johanna, Katri, Paula, Jarmo, Sami, Marjaana, Jaakko, Markku, Hannele, Anna-Mari, Päivi, Johanna, Päivi, Kalervo, Heikki, Jouni, Tapio, Jouko, Kirsi-Marja, Reino, Jaana, Arto, Ilmari, Jouko, Heikki, Matti, Erkki, Markku, Mirjami, Johannes, Marjatta, Kaisa, Eevi, Liisa, Bror, Patrik, Rolf, Göran, Åsa, Bo-Göran, Markku, Aila, Matti, Pekka, Oiva, Aulikki, Pekka, Marjatta, Tiina, Vuokko, Kimmo, Juha, Risto, Ilkka, Matti, Olli, Seija, Sammeli, Eeva-Riitta, saamelaisedustaja, Matti, Antti, Marianna, Pasi, Pirjo, Pekka, Ulla, Niilo, Olli-Pekka, Pekka, Jukka, Jukka, Mikko, Janne, Sirkka-Liisa, Pauli, Tuula, Helena, Leena, Jukka, Riku, Heikki, Kirsi, Leif, Varpu, Aimo, Marja-Leena, Jari, Elina, Aulis, Kari, Risto, Ville, Pekka, Aarto, Mari, Erkki, Tuija, Annika, Lauri, Pertti, Tapani, Harri, Pekka, Jari, Tapio, Kaarlo, Irja, Björn, Seppo, Matti, Simo, Samuel, Kari ja joitakin muita.

      Jeesus, anna Pyhä Henkesi olla johtamassa näitä miehiä ja naisia, anna niiden tulla uskoon, jotka eivät henkilökohtaisesti vielä ole uudestisyntyneitä Jumalan lapsia. Anna johdatuksesi kaikkeen siihen päätöksen tekoon, joita he joutuvat tekemään, Auta ja varjele, etteivät tekisi päätöksiä, jotka eivät ole sinun tahtosi mukaisia. Varjele heitä, etteivät päättäisi syntiä siunata ja ihmisiä siunata synnissä elämään ja pahuudessa elämään.

      Jeesus, sinä et syntiä siunaa, sinä et pahuutta siunaa. Kiitos Jeesus, että kutsut Evankelisluterilaisen kirkon parannuksen paikalle. Anna todellisen parannuksen tulla Luterilaisen kirkon elämään ja toimintaan. Herra, auta sinä ja armahda sinä, kutsu kirkkosi ulos tästä maailmasta, etteivät tämän maailman tahtoa ala toteuttamaan.
      Anna kirkolle uusi selvä pasuunan ääni, että synnistä on tehtävä parannus, kutsu kirkkosi saarnaamaan parunnusta kuolleista töistä ja synnistä, kutsu sisälle taivasten valtakuntaan kaikki ne muotojumaliset, jotka itseänsäkin pettävät eivätkä ole uudestisyntyneitä Jumalan lapsia, vaan ovat kadotuksen lapsia.

      Jeesus, sinua me avuksi huudamme, tule Herra Jeesus, tule ja armahda kansaasi, sillä synti on tullut kirkkojen ja seurakuntien elämään. Anna väkevä synnin tunto tälle kansalle, anna tahto tulla Jeesuksen tykö etsimään uutta tietä, pelastusta ja syntien anteeksiantoa ja voimaa luopua synnistä ja alkaa kulkea sinun kanssasi Jeesus.

    • lastenpuolesta

      Tänään rukoilemme jälleen kaikkien lasten puolesta. Rukoilemme erityisesti niiden lasten puolesta, joista isät ja äidit ovat huolissaan. Jeesus tule ja siunaa noita lapsia, siunaa niin, ettei vanhempien tarvitse olla huolissaan ja murheissaan heistä. Siunaa niitä pieniä, joilla on ongelmia, sairauksia, kouluongelmia ja ongelmia kaverien kanssa. Siunaa niitä jo isoja ja aikuisia lapsia, joilla on monenlaisia ongelmia, on sairauksia, on huumeongelmia, alkoholiongelmia, on sortumista rikoksiin ja monia muita asioita. Tule Jeesus heidän elämäänsä, kosketa ja paranna, vapauta ja auta kiinni vastuulliseen elämään. Auta Jeesus niitä nuoria, joilla ei ole työtä, avaa uusia työpaikkoja, anna toivo tulevaisuudesta. Auta niitä nuoria, jotka ovat väsyneitä ja ressaantuneita työstä, anna heille sisäinen lepo ja voimia, auta Jeesus niin kuin vain sinä voit auttaa. Siunaa kaikkia isiä ja äitejä, anna heidän jättää lapsensa sinun huolenpitoosi, anna vanhemmille lepo sinussa Jeesus, niin etteivät murhetta kanna. Sinä Jeesus pidät huolta esirukousten lapsista, niin ettei yksikään hukkaan joudu.

    • Herraantaatyötä

      Tänään rukoilemme Suomeen uusia työpaikkoja, paljon uusia työpaikkoja, eri puolille maata paljon uusia työpaikkoja. Herra, anna nyt uusia luovia ideoita, anna uusia tuotteitta syntyä, joilla on maailmanlaajuiset markkinat, niin että syntyy valtavasti ulkomaanvientiä ja se tuo paljon uusia työpaikkoja Suomeen.
      Jeesus, rohkaise kaikkia ihmisiä keksimään uusia yritysideoita ja rohkeutta toteuttaa niitä, anna hyville ideoille rahoitus, niin että yrityksiä voidaan perustaa ja työpaikkoja syntyy. Varjele myös, että yritykset säilyisivät suomalaisessa omistuksessa, jottei kaikki voittovarat valuisi ulkomaille verottomina.

    • uusiaikatulee

      Tänään rukoilemme kaikille Suomen päättäjille erityistä viisautta, ettei vihollisen ja ihmisen vajavainen viisaus johda tätä maata turmioon ja vahinkoon. Jeesus tule ja anna Suomen päättäjille rohkeutta tulla sinun luoksesi neuvoa kysymään ja anne heille ensiksi pelastus sinussa Jeesus, että sinä sen jälkeen voit puhua heille ja johdattaa heitä. Jumalattomat päättäjät toteuttavat perkeleen kavalia juonia, jossa köyhiltä riistetään vähäinenkin tulo ja tehdään mahdottomaksi löytää kotia, jossa olisi varaa asua.
      Jeesus, riennä vapauttamaan tämä maa ja tämä kansa, niin ettemme enää orjuudessa kulkisi, jossa vihollinen saa riepotella ihmisiä kaikissa eksytyksen kavalissa juonissa. Jeesus sinun veresi on tämän Suomen kansan lunastushinta ja se on täysi hinta, muuta ei tarvita - tulkoon tämä kansa sinun omaksesi ja palvelkoon tämä kansa ehyellä sydämellä sinua Jeesus.
      Jeesus vapauta tämä maa ja kansa ahneuden synnistä, joka on viemässä tämän kansan turmioon ja häviöön. Anna ahkeruuden ja rehellisyyden ja toisten arvostamisen ja kunnioittamisen tulla tämän kansan tunnusmerkiksi, suorita tässä maassa oikeus ja anna kaikille se, mitä kukin tarvitsee elämiseen.
      Jeesus virvoita tämä maa ja vapauta tämä kansa paholaisen orjuudesta palvelemaan elävää Jumalaa, Jeesusta Kristusta uusina luomuksina.
      Jeesuksen nimessä me julistamme tälle kansalle vapautusta ja virvoituksen aikoja.

    • Raamatunrukous

      Ps. 118:25

      Oi Herra, auta, oi Herra, anna menestys!

    • PyhäHenkitule

      Tänä sunnuntaiaamuna tuomme Herra sinun eteesi kaikki ne Suomen seurakunnissa ja kirkoissa pidettävät erilaiset hengelliset tilaisuudet, anna Pyhän Henkesi tuoda niihin tilaisuuksiin väkevä kosketus Jeesukselta Kristukselta, anna niihin tilaisuuksiin ihmisille se kokemus, että sinä Jeesus itse olet siellä läsnä ja puhut ihmisten sydämiin ja kosketat jokaista läsnäolevaa. Anna myös jokaisen tänään hengelliseen kokoukseen osallistuvan saada rukouksiinsa todellisia vastauksia, niin että he saavat vahvistusta uskolleen ja haluavat aivan kuin uusin mielin sinua seurata Jeesus. Anna myös jokaiseen sanan julistukseen väkevä Pyhän Hengen voima, niin että kaikissa tilaisuuksissa tulisi ilmi Jeesuksen Kristuksen todellisuus ja läsnäolo, anna tuore voitelu julistajille tänään, heitä kuivat saarnat ja opetukset roskikseen ja anna väkevä voitelusi, niin että sinun omasi saavat oikeata vahvistavaa ja rohkaisevaa ja lohduttavaa hengellistä ruokaa, jolla jaksaa taas kohdata tulevan viikon haasteet. Anna opetuksen ja saarnan olla tervettä Jumalan sanaa, jossa ei ole ihmisviisautta, vaan sitä viisautta, jonka Pyhä Henki antaa.

      Herra Jeesus Kristus, meidän Vapahtajamme, kiitos että juuri tätä sinä tahdot tänään tehdä, kiitos, että tänään oikein murtaudut kaiken vastustuksen läpi kaikissa tilaisuuksissa, jossa sinun sanaasi julistetaan.

      Anna meidän kaikkien kokouksiin menevien mennä sinne vilpittömällä sydämellä ja kaipaus sisimmässämme, että saamme kohdata Jeesus sinut tänään seurakunnan keskellä. Anna meille myös voimaa päästää irti kaikesta pahasta ja väärästä, anna nöyrä mieli tehdä parannuksen hyviä hedelmiä ja tee meistä tuoreita ja vihannoivia ja paljon satoa tuottavia Taivasten valtakuntaan. Anna meidän sisimpäämme todellinen rakkaus lähimmäisiämme kohtaan, niin ettemme mene lähimmäistemme ohi, vaan pysähdymme auttamaan sitä, joka apuamme tarvitsee ja jota voimme auttaa.

    • Raamatunrukous

      1. Kun. 8:32

      niin kuule taivaasta ja auta palvelijasi oikeuteensa; tee niin, että tuomitset syyllisen syylliseksi ja annat hänen tekojensa tulla hänen päänsä päälle, mutta julistat syyttömän syyttömäksi ja annat hänelle hänen vanhurskautensa mukaan

    • Raamatunrukous

      Ps. 4:1

      Veisuunjohtajalle; kielisoittimilla; Daavidin virsi.(4:2) Vastaa minulle, kun minä huudan, sinä minun vanhurskauteni Jumala, joka ahdingossa avarrat minun tilani. Armahda minua, kuule minun rukoukseni

    • Rukoilin että Jumala näyttäisi minut hänen näkökulmastaan, Mitä minussa on vialla, kun tunnen syyllisyyttä menneistä? Syntinenhän ei voi olla Jeesukseen yhteydessä. Joko olen syntinen ja ilman Jeesusta tai sitten koko ajan armahdettu Jeesuksen kanssa. Miksi tämä ei mene järjen yli tajuntaan niin, että siitä tulisi totista totta?

      • puhumallaparas

        Ehkä sinun kannattaisi mennä puhumaan luotettavan sielunhoitajan luo, jolloin pääsisit purkamaan tuota syyllisyyttäsi.


      • Ämmänlänki

        Jeesus armahtaa kyllä. Miksi sinä et armahda itseäsi?


      • Iloasuuminussa

        Jeesus antoi jo anteeksi, mutta paholainen haluaa Sinua vanhoista muistutella. Kun ne ajatukset tulevat piinaamaan Sinua, sano ääneen: Nämä ajatukset eivät ole Jumalasta enkä halua niitä ajatella. Tulkoon niiden tilalle... (Nimeä se, mitä haluat ajatella.) Jeesuksen nimessä.

        Ja rauha on oleva mielessäsi, jos sitä pyysit.


      • aputuleeylhäältä

        Totisesti, kirjoita omaelämäkerrllinen romaani mielenkiintoisesta elämästäsi, niin sinä ja romaanis olette totisesti menestyvät!


    • Rahaakintarvitaan

      Tänään rukoilemme kaikkien Jeesuksen seurakuntien raha-asioiden puolesta. Monet seurakunnat tänä päivänä kamppailevat rahoitusvaikeuksien kanssa.

      Tule Herra ja siunaa seurakuntiesi työtä, anna viisautta kaikkeen ja avaa kukkarot, niin ettei seurakuntien tarvitse kamppailla rahojen kanssa, eikä ketään sen tähden tarvitsisi irtisanoa työstänsä.

      Auta seurakuntia myös tulevina vuosina tekemään oikea budjetti, niin että se tehdään todellisuuden mukaan, eikä 'unelmien' mukaan.

      Herra, auta nyt näissäkin asioissa ja auta ja siunaa meitä kaikkia seurakuntalaisia ottamaan myös vastuuta seurakunnan raha-asioista, niin että annamme omastamme sen mukaan, kuin sinä olet meille antanut.

      Auta Jeesus, että evankeliumin työtä voidaan tehdä ja julistaa sitä hyvää sanomaa Jeesuksesta lapsille, aikuisille ja vanhuksille, ihan kaikille. Auta että seurakunnat voivat pitää yllä moninaisia työmuotoja, joilla evankeliumia eteenpäin viedään ja anna sen julistuksen tuottaa satoa, niin että ihmisiä pelastuu ja tulee seurakuntiin.

    • yritystenpuolesta

      Tänään rukoilemme kaikkien Suomessa toimivien yritysten puolesta. Rukoilemme että yritysten työilmapiiri tulisi hyväksi, sillä on liian paljon yrityksiä, joissa ilmapiiri on aivan kauhea. Yrityksen johto ei anna mitään luottamusta työntekijöihin, vaan seuhtoo ja puuttuu joka asiaan ja sotkee kaiken mahdollisen omalla puuttumisellaan. On liian paljon niitä yrityksiä, joissa organisaatio ja toiminta on täysin huonoa ja toimimatonta.

    • Jeesusotamukaan

      Jeesus, ottaisitko minut mukaan, kun lähdet parantamaan sairaita, herättämään kuolleita ja tekemään muita voimallisia tekoja; minä haluaisin päästä sinun mukaasi Jeesus katsomaan, kun sinä toimit.
      Jeesus, ottaisitko minut mukaan, kun julistat väkevässä Jumalan Pyhän Hengen voimassa evankeliumin ilosanomaa ihmisille ja suurille kansanjoukoille, haluaisin olla siellä kuulemassa sinun julistustasi.
      Jeesus, ottaisitko minut mukaan, kun kerrot omillesi tulevaisuuden tapahtumista, mikä on Suomen kohtalo ja Euroopan kohtalo ja mitä aikaa Jumalan kellot nyt näyttävät.

      Jeesus, haluaisin niin tulla sinun mukaasi kaikkeen tähän, mitä sinä teet juuri nyt täällä maan päällä meidän keskellämme, ihan täällä Suomessakin.

    • rukouksetperillvarmasti

      Jeesus!

      Kiitos että sinä rukoilet puolestamme ja kiitos, että Pyhä Henki rukoilee puolestamme.

      Room. 8:26
      Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla.
      Room. 8:27
      Mutta sydänten tutkija tietää, mikä Hengen mieli on, sillä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan pyhien edestä.
      Room. 8:34
      Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme

      Kiitos Herralle!

    • Jeesuksensiunaus

      Jeesus, siunaa minua niin, että voin sillä sinun siunauksellasi jakaa siunausta muille ihmisille.

    • Jeesuksennimi

      Jeesus, minä olen sinun veresi suojassa.

      Jeesus, sinun nimesi ja valtasi ja voimasi on ylitse kaikkien valtojen ja voimien.

      Kun olet hädässä, käytä näitä rukouksia, muuta sinä et tarvitse.

    • Jeesusjouduta

      Jeesus, voisitko jouduttaa vastauksiasi, monilla on niin paljon hätää ja odottaminen on raskasta.

    • että helluntailiike vanhaistuisi eli palaisi juurilleen.

      • aputuleeylhäältä

        Että HELL-kultti häipyisi vittuun Suomesta.


    • Jeesusparantaa

      Kiitos Jeesus tästä kauniista keväisestä päivästä.

      Tänään tuomme sinun eteesi kaikki sairaat, jotka sairastavat. Jeesus kosketa meitä/heitä ja paranna heidät/meidät.

      Kiskasta Pyhä Henki Jeesuksen nimi, anna Jeesuksen nimen tulla ylistetyksi ja kiitetyksi monien parantumisten kautta.

    • armahdaJeesus

      Jeesus, anna paljon uusia ideoita, joilla Suomi saadaan paremmaksi maaksi, anna paljon uusia tuoteideoita, joilla on maailmanlaajuiset markkinat.
      Jeesus, anna työtä työttömille, anna koulutusta niille, joilla ei ole ammattia, anna ihmisille intoa ja halua ja ahkeruutta löytää oma paikkansa tässä yhteiskunnassa.
      Jeesus, anna kielitaitoa niille, joilta sitä puuttuu.
      Jeesus, anna viisautta päättäjille, että he tekisivät viisaita päätöksiä tämän kansan parhaaksi.

      Anna minullekin sellainen elämä, josta kerran voin kiittää sinua, kun kohtaamme.

    • milloinaputulee

      Jeesus, tänäkin aamuna moni sairas jälleen huokaa sinun puoleesi. Monen kohdalla sairaus on kestänyt jo liian kauan, milloin Jeesus tulet ja kosketat parantavalla voimallasi.
      Jeesus, moni ei enää jaksa rukoilla, koska vastausta ei ole tullut.

      Jeesus, vielä tämän kerran kuitenkin me rukoilemme, vielä tämän kerran.

      Auta Jeesus, kosketa Jeesus, paranna Jeesus.

    • iloajaelämänonnea

      Jeesus, minä pyydän sinulta iloa elämään, kaikille niille, jotka ovat elämässään joutuneet niin ahtaalle, ettei iloa enää tahdo löytyä. Jeesus, minä pyydän myös elämän kaikkinaista rikkautta ja runsautta, jonka sinä luodessasi ihmisen olit ajatellut ihmisen iloksi ja sinulle tuomaan kiitosta. Jeesus, luodessasi ihmisen, sinä loit ihmisen iloitsemaan elämästä ja nauttimaan kaikesta luomisteoistasi, anna minulle kaikkea sitä iloa ja elämän onnea, jota olen kaivannut ja rukoillut. Jeesus, anna murheiden päivien olla ohitse ja tuo elämääni sitä elämää, josta voin iloita ja riemuita ja kiittää sinua kaikkina elämäni päivinä.

    • rukousmuuttaa

      Jeesus, me rukoilemme suurvaltojen päättäjien puolesta. Rukoilemme Kiinan päättäjien puolesta, anna heille viisautta tehdä oikeita päätöksiä ja edistää kaikessa rauhaa ja ihmisten hyvinvointia. Jeesus, auta USA päättäjiä tekemään oikeita ja viisaita päätöksiä ja auta, että siellä nuo tulevat vaalit menisivät parhain päin, niin että uudet päättäjät sitoutuisivat rauhaan ja tasavertaiseen kaupankäyntiin eri maiden kanssa. Jeesus siunaa Venäjän päättäjiä, auta että he tekisivät nopeasti rauhan kaikkialla, missä he ovat sodassa, auta että kaupankäynti voisi palata Venäjän ja EU välillä normaaliksi. Jeesus auta EU päättäjiä, että he eivät enää tekisi niin hölmöjä päätöksiä, kuin he viime vuosina ovat tehneet, vaan he saisivat viisautta, että he eivät enää ryöstäisi köyhiä jäsenmaita, vaan panisivat pankit ja rahoituslaitokset lain alle. Jeesus anna rehellisyyden ja terveen tavan toiminnan tulla käytännöksi kaikessa sijoitus- ja pörssitoiminnassa, sulje kaikki ne väärät tavat rahamarkkinoilta ja verosuunnittelusta, jotta ei olisi enää mahdollisuuksia toimia moraalittomasti.

    • pettynytJumalaan

      Jeesus, miksi elämäni oli monin tavoin suuri pettymys, miksi et tullut avukseni oikeaan aikaan, miksi niin paljon ikäviä asioita sallit elämääni tapahtuvaksi ja miksi monesti tuntui, ettet välittänyt minun avunhuudoistani?

      Annatko minulle koskaan selityksiä tämän menneen elämäni kysymyksiini, vai jäävätkö ne ikuisesti vastauksia vaille?

      • jeesuksenoma

        Ei se aina noin tapahdu, että saa heti ja nyt. Ensiksi, millä asenteella rukoilitte? Uskoitteko siihen mitä anoitte? Uskoitteko edes Jumalan olemassaoloon ja siihen että Jeesus on sovittanut syntimme ristillä ja on ylösnoussut? Monesti rukoukset toteutuu viiveellä, joskus voi mennä vuosiakin, sillä moniasia tapahtuu muutoksen kautta. Jumala joutuu muuttamaan joitain asioita elämässänne ja sitä kivuliaampaa se on mitä enempi ihminen potkii vastaan heikossa uskossaan. Rukoilkaa uskossa anoen ja kiittäen, niinkuin jo olisitte tuon pyytämänne saanut.

        ... ja minä peesaan vielä tuohon, että Jumala on minulle elämäni aikana opettanut, ettei mikään ole sattumaa, vaan Jumalan suurta suunnitelmaa, jota ihmisen on vaikea ymmärtää ja havaita, mutta sekin on mahdollista, jos ihminen on tarpeeksi avoin Herransa edessä.


    • Isämeitää

      Isä-meidän rukousta. Mitä sitä meikäläinen muuta. Siinä on kaikki, mitä itse ja muut tarvitsevat. Sehän on kollektiivinen rukous, joten samalla, kun rukoilen itselleni, rukoilen kaikille muillekin.

    • Herravastaatko

      Herra, joko sinä tänään vastaa monille? Herra, joko tänään tuot vastaukset monien kysymyksiin?

      Joko tänään Herra kirkastat Jeesuksen nimen, että moni avun saanut kiittää ja ylistää sinua ja todistaa Jeesuksen tekemistä ihmeistä omassa elämässään?

    • sinunapuasi

      Herra, tänään tuomme eteesi kaikki sairaaloissa olevat ihmiset, auta Herra ja paranna.

      Rukoilemme myös tänään leikkauksiin menevien puolesta, varjele ja ohjaa, anna leikkausten sujua hyvin, oli kyse suuresta tai pienestä leikkauksesta.

    • Jeesuksenomat

      Jeesus, anna siunauksien virtojen tulla tänään omiesi elämään. Anna lapsillesi iloa rukousvastauksista.

    • köyhäilyä

      Kiitosrukous kun sain asumistukipäätöksen.

    • syvähuokausHerralle

      Jeesus, minun sydämeni huokaa sinun puoleesi, miksi viivyt, miksi olet hiljaa, miksi olet unohtanut minut, minne olet kätkenyt kaikki minun rukoukseni; minun sydämeni odottaa vastauksia sinulta, odottaa, että sinä kertoisit, mitä aiot tehdä, miksi niin moni asia on mennyt paljon pahemmaksi, kun sinä et tullut auttamaan, kun sinä viivyit. Jeesus riennä avukseni, anna minun nähdä sinun voimasi ja sinun kunniasi, kun sinä tulet ja autat minua, kun sinä vapahdat minut monista ahdistuksistani, vihollinen ilkkuu minulle: 'missä on nyt Jumalasi apu', älä anna vihollisen saada voittoa asioissani, älä anna vihollisen saada pilkata sinua ja sinun apuasi ja voimaasi ja väkevyyttäsi. Jeesus riennä avukseni, vapahda minut näistä kyyneleistäni, sydämeni huokaa, on niin paljon asioita, joihin olen pyytänyt sinun apuasi, anna minun iloita sinussa, anna minun riemuita sinussa, anna minun kuulla äänesi ja nähdä voimalliset tekosi, tule Herra, tule kuin Kuningas, joka rientää auttamaan omiaan, älä anna vihollisen ilkkua sinulle Jeesus, vastaa rukouksiini ja kuule huokaukseni; sinä olet ennenkin tehnyt suuria tekoja, sinä olet ennenkin rientänyt auttamaan, sinä olet ennenkin vapahtanut ja auttanut ja ilmestynyt .... älä viivy Herra, älä viivy Herra ..

      Ps 22

    • erakkonainen

      Rukoilen et Herra ottaisi minut jo pois. En jaksaisi enää. Olen tätä jo kauan toivonut. Tämä ei siis ole itsemurhaviesti, vaan en vaan jaksaisi enää ja odotan kiltisti että Herra minut ottaisi pois.

      • jeesuksenoma

        Tätä moni uskova tänään on rukoillut, niinkuin minäkin, en omankäteni kautta, vaan odottaen, että Hän tulisi pian omansa noutamaan ja pääsisimme taivaallisiin hääjuhliin. Me, uskovina emme enää halua todistaa ja allekirjoittaa tämänpäivän maailman menoa, mutta TAPAHTUKOON HÄNEN TAHTONSA!"

        ps. voisit tulla keskuuteemme keskustelemaan, eli Pelastussanomat.fi/keskustelut
        t.sinettisormus


      • jeesuksenoma
        jeesuksenoma kirjoitti:

        Tätä moni uskova tänään on rukoillut, niinkuin minäkin, en omankäteni kautta, vaan odottaen, että Hän tulisi pian omansa noutamaan ja pääsisimme taivaallisiin hääjuhliin. Me, uskovina emme enää halua todistaa ja allekirjoittaa tämänpäivän maailman menoa, mutta TAPAHTUKOON HÄNEN TAHTONSA!"

        ps. voisit tulla keskuuteemme keskustelemaan, eli Pelastussanomat.fi/keskustelut
        t.sinettisormus

        ... eli tähän linkkiin: http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/


    • kiitosJeesus

      Kiitos Jeesus tästä kesäisen kauniista päivästä - se on sinun luomistekosi ihme ja isuurta armoa. Kiitos Jeesus, että voin tänään kirjoitella tänne rukouksiani ja muitakin ajatuksiani, pää toimii, kädet ja silmät toimivat ja pystyn vielä tässä olemaan ja kirjoittamaan, tämäkin on suurta armoa ja Jumalan suurta huolenpitoa. Kiitos Jeesus niistä ihanista lupauksistasi, joita saan lukea Raamatusta, Sinun kirjastasi ja oppia sinusta ja oppia tuntemaan sinua paremmin. Kiitos Jeesus, että annat huomisen olla vielä parempi, kuin tämä päivä, anna monien lupauksiesi toteutua ja tulla todeksi ja elämäksi. Kiitos Jeesus näistä kevätpäivistä, jotka ovat nyt mahdollistaneet, että kylvöjä ovat maanviljelijät voineet viedä loppuun, auta niitä, joilla vieläkin pellot ovat liian märkiä kylvettäviksi, anna suotuisat kylvöilmat ja anna kasvu, että saamme ruokaa. Kiitos Jeesus, että vielä on maassamme rauha, kiitos, että olet varjellut maatamme. Jeesus, anna ihmisten nähdä, että tämä kaikki on suurta armoa ja anna ihmisten lähteä etsimään pelastusta sinussa Jeesus. Jeesus ota omaksesi kaikki tänne tulleet maahanmuuttajat, anna heidän tulla väkeviksi todistajiksesi tämän kansan keskelle. Kiitos Jeesus, että kirkastat itsesi tämän kansan keskellä, tee väkeviä tekoja ja voimallisia tekoja, että ihmiset näkisivät sinun rakkautesi ja saisivat kokea, että sinä elät ja olet ja kosketat ihmisiä tänäkin päivänä. Anna taivastenvaltakunnan tulla lähellä täällä Suomessa, kukista kaikki epäuskon linnoitukset ja valheelliset järjen päätelmät, anna ihmisille sydämen oivallus siitä, että sinä olet ja elät ja vaikutat ihmisten sydämissä. Anna ihmisten tulla sinun tykösi, Isä vedä ihmiset Jeesuksen pelastajan tykö, anna armosi ja rakkautesi koskettaa. Anna myös pahuuden saada nopeasti tuomionsa, että ihmiset tietäisivät, että pahuus tulee ilmi ja rangaistus tulee välittömästi. Herra, anna Pyhän Hengen koskettaa sinun omiasi ja johdattaa yhä parempaan Kristuksen tuntemiseen ja anna hengen hedelmien kasvaa omiesi elämässä, niin että monet näkisivät Kristuksen kuvan meissä, sinun omissasi. Kiitos Jeesus niistä lukemattomista pienistä onnen ja ilon hetkistä, joita olet antanut elämääni.

    • Jeesuksenpäivä

      Jeesus auta tänään!

      Taivaan Isä, tee poikasi Jeesuksen nimi tänään suureksi ja voimalliseksi.

    • HeijastusPimeässä

      Jeesus, Jumalan valon heijastama. Auta kaikkia ihmisiä henkesi kautta näkemään heidän oma kirkkautensa. Tapahtukoon kaikki korkeimman johdatuksessa.

    • Jeesuskosketa

      Jeesus, anna levollinen yöuni kaikille ensiyönä, anna oikein rentoutunut ja rauhallinen olo, niin että aamulla voi nousta pirteänä uuteen päivään hyvin nukutun yön jälkeen.

      Jeesus, kiitos, että sinä siunaat yömme.

    • lyhytpinnainen

      sitä että en polttaisi päreitäni pinimmistäkin asioista vaan että osaisin ottaa kaikki pieleen menneetkin asiat rennommin ja että osaisin antaa anteeksi itselleni vaikka en aina onnistuisikaan jokapäiväisissä askareissa.

      • aputuleeylhäältä

        Hymyä huuleen ja päreitä kainaloon!


    • kiitoskiitoss

      Tällainen sadepäivä on hyvä rukous ja kiitospäivä. Niinpä kiitämme Jeesus sinua ja Taivaallista Isää kaikista niistä rukousvastauksista, joita olemme saaneet ja niistäkin, jotka vasta ovat matkalla tulossa.
      Kiitos, pitkästä iästä, että vielä 100 vuotiaanakin saan olla terveenä ja hyvinvoivana, voin vielä nauttia elämästä täysillä ja iloita jokaisesta päivästä, jonka Herra antaa.
      Kiitos, perheestä, ihanasta ja rakkaasta vaimosta, ihanista lapsista ja lasten lapsista ja lastenlastenlapsista, kiitos että olet kaikessa auttanut ja vienyt asiat hyvään päätökseen.
      Kiitos että lapsemme ovat terveitä ja pärjänneet elämässä hyvin.
      Kiitos, että olet tällä elämän matkalla parantanut monista sairauksista minut ja vaimoni ja lapseni.
      Kiitos runsaasta huolenpidostasi, niin ettei meiltä ole mitään puuttunut, vaan kaikkea tarpeellista on ollut riittävästi, kiitos myös siitä, ettei mitään ole ollut liikaa, niin ettei ole tarvinnut murehtia sillä tavalla, kuin monet rikkaat murehtivat omaisuudestaan, kun pelkäävät sen menettämistä.
      Kiitos myös siitä, että on ollut kuitenkin antaa tarvittaessa monille ja pitää huolta myös seurakunnan tarpeista.
      Kiitos, että olet antanut hyviä työnantajia, joiden palveluksessa olemme saaneet olla ja myös lastemme hyvistä työnantajista kiitämme.
      Kiitos tästä rauhasta maassamme, joka on kestänyt koko elinaikani - jos joku tätä kiitosta ihmettelee - ymmärtää varmaan, että kaikki yllä oleva ei vielä ole tapahtunut, vaan luottaen Jumalan hyvään huolenpitoon, kiitän etukäteen jo monista hyvistä ja ihanista asioista.
      Kiitos Jeesus, että olet antanut ihanat lupaukset sanassasi ja saan kokea elämän runsasta huolenpitoasi kaikkina elämäni päivinä.
      Joh. 14:13
      ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.
      Joh. 14:14
      Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen
      Joh. 16:23
      Ja sinä päivänä te ette minulta mitään kysy. Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni.
      Joh. 16:24
      Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen

    • rukousvastauksia

      Herra auta!

    • Jeesus, sinä tiedät monien rukoukset ja huokaukset tänään. Herra, anna vastaustesi tulla - anna sinun tahtosi mukaiset vastaukset. Kirkasta Isä poikasi Jeesuksen nimi.

    • Jeesusantaailon

      Rukouksen monet ulottuvuudet.
      Meillä on etuoikeus kertoa Jeesukselle unelmistamme ja haaveistamme ja tarpeistamme.
      Meillä on myös kutsu esirukoukseen toisten puolesta, kaikkien ihmisten puolesta, hallitusten ja esivallan puolesta.
      Meillä on etuoikeus kertoa Jeesukselle tunteistamme, kaikesta siitä elämämme kivusta, jota kohtaamme.
      Meillä on myös ilo kertoa Jeesukselle kaikesta siitä hyvästä, mitä elämässämme saamme kokea.

      Tule siis rohkeasti Jeesuksen luo ja kerro hänelle .... Jeesus on sinun puolellasi.

    • jotainsorttia

      Että löytäisin itselleni tosi-rakkauden. Olen ollut niin loputtoman yksin jo pitkään. Ehkä herra on sitten tarkoittanut mut olemaan yksin. Jos joku jaksaa rukoilla mun puolesta niin kiitti.

    • sinutonkuultu

      Herra on kuullut sinun huokauksesi ja kyyneleesi. Ole luja ja odota Jumalan vastausta ja muista mennä kaivolle vettä ammentamaan. (1 Moos 24:14)

    • vastauksiatulossa

      Herra, on monia, jotka ovat odottaneet sinun vastaustasi jo pitkään. Anna Herra hyvyytesi yllättää heidät ja anna vastauksesi tulla nopeasti, niin että sinun omasi saavat aiheen runsaaseen kiitokseen ja ylistykseen. Herra sinä olet hyvä ja rakastava, anna siis lupauksesi toteutua äkisti ja rutosti.

    • vartiomies_

      En rukoillut vielä tänään mitään, kun en oikeen osaakkaan. Mutta jos rukoilisin, niin.. että minut vapautettaisiin tästä alkoholismista, ja niin etten olisi enää ikinä väkivaltainen kenellekkään. Eteenkään rakkailleni. ja se että voisin olla hyvä mies tässä elämässä. Muuta en oikeastaan toivoisi. Ja hyvä läheinen, eikä aina vaan pelkkä taakka kaikille. Ja jos työpaikka jos löytyisi ja aito rakkaus vielä.

    • Heranedessä

      Herra, tässä me olemme kaikki sinun edessäsi jälleen. Kiitos kaikesta siitä, mitä hyvää olemme tänään saaneet kokea ja myös kaikesta siitä, jota emme vielä ymmärrä, miksi ne meitä kohtasivat. Kiitos Jeesus, että sinun johdatuksesi on oikea ja meidän parhaaksemme, vaikka emme käsitäkkään aina sinun tarkoituksiasi ja teitäsi, joita pitkin meitä johdat.

      Herra, auta nyt Eurooppaa, joka on aivan kuin teinristeyksessä, eikä kukaan oikein tiedä, minnepäin pitäisi nyt mennä. Englanti on hämmennyksessä siitä, mitä nyt tapahtuu, mitkä asiat muuttuvat ja mitkä eivät muutu. Venäjä ei vieläkään tiedä, mitä sen pitäisi tehdä Ukrainan sotkunsa kanssa, luovuttaa se ei uskalla ja pahentaakaan se ei uskalla. EU johtajat antavat nyt lausumia ja ukaasia Englannille, joka EU:sta irtauduttuaan kulkee kyllä omaa tietänsä ja vähät välittää EU päätöksistä - juuri siksihän se lähtee sieltä, että se saa itse päättää asioistansa. Minä ja muut uskovat kyllä tiedämme, että EU liittovaltio ei ole sinun tahtosi, vaan jokaisen kansakunnan pitää saada päättää omista asioistaan - kaikesta, se on sinun tahtosi. Voisitko Jeesus Kuningasten Kuningas ja herrain Herra panna Euroopan asiat Jumalan tahdon mukaiseen järjestykseen - koko Euroopan asiat. Anna tämän epävarmuuden ja epätietoisuuden ajan johtaa monia ihmisiä etsimään turvaa sinusta Jeesus - anna etsikkoaika vielä Euroopalle, vaikka olet jo tuomion ajan julistanut - ole armollinen, armahda vielä, viivytä vihasi tuloa Euroopan ylle. Äläkä Herra anna USA:n herrojen johtaa Euroopan asioita, vapauta meidät USA:n ylivallasta.

      Herra, en tiedä, kuinka paljon on rukouksia jo sinun maljassasi Syyrian sodan loppumisen puolesta ja rauhan tulemiseksi Lähi-Itään, mutta me tuomme yhdessä vielä kerran rukouksen rauhan puolesta, anna aseiden vaieta siellä ja anna ihmisten päästä rakentamaan noita hävitettyjä ja tuhottuja koteja ja käymään sitä valtaisaa surutyötä, kun niin paljon on ihmisiä, läheisiä kuollut ja niin paljon on haavoittunut sodassa. Kiitos Jeesus, että olet osoittanut ihmisille tuon islamin valheen todelliset kasvot, anna ihmisten tuolla Lähi-Idässä löytää tie sinun luoksesi Jeesus, onhan sinun sanasi jo heidän sydämissään, vaikka he eivät sinua vielä tunne. Älä anna viholliselle voittoa tuolla Lähi-Idässä, vaan tule sinä heidän sydämiinsä ja vapauta heidät valheen verkoista, jotka sitovat heitä ja saavat heidät tappamaan ja tuhoamaan. Auta heitä, jotka ovat noita sotia paenneet, anna rauhan tulla ja anna karkoitettujen ja paenneiden palata kotiin kaikkialta, minne ovatkin paenneet - jokainen ihminen haluaa palata kotiin ja kotiseudulle, muukalaisena on aina koditon.

      Jeesus, tule ja kulje tätä maata pitkin ja poikin ja ristiin rastiin ja kohtaa ihmisiä todellisella rakkauden voimallasi, anna ihmisten kokea, että sinä Jeesus olet todellinen ja elävä ja voimallinen ja teet ihania tekoja ihmisten elämässä. Anna monien ihmisten kautta tulla sinulle valtaisa kiitos kaikesta siitä, mitä hyvää sinä heille tulet tekemään tulevina päivinä. Vaikka sinä et kuljekaan näkyvänä persoonana, sinä voit kulkea Pyhän Henkesi kautta monien sydämiin ja koskettaa ja antaa rauhan ja levon sisimpään, täyttää ihmiset ilolla ja riemulla sinun hyvyydestäsi.

      Jeesus, siunaa minunkin tulevat päiväni, anna minun kokea sinun hyvyyttäsi ja huolenpitoasi, niin ettei minulta mitään puutu, vaan sinä viet minut viheriäisille niityille ja virvoittavien vetten tykö oman lupauksesi mukaan.

      Jeesus, tässä joitakin rukouksiani (rukouksiamme), puhu sinä nyt Herra, minä (me) haluan kuunnella, mitä sinä minulle puhut ja haluan tehdä sinun tahtosi. Jeesus auta minua tekemään sinun tahtosi mukaan.

    • autaJeesus

      Jeesus, auta, monilla on paljon rukousaiheita, anna vastaustesi tulla.

      Kiitos Jeesus, että sinä kuulet sydämen huokauksetkin ja annat rakkautesi koskettaa ja osoitat hyvyyttäsi omillesi.

    • vastauksiakaivaten

      Jeesus, ole meidän kanssamme tänä yönä, anna lepo kaikista murheista ja huolista, niin että unemme on levollinen ja rauhaisa.
      Jeesus, anna huomisen tuoda sinun vastauksiasi monen kaipaavan elämään, moni on jo kauan huutanut sinun puoleesi, avaa taivaan akkunat ja vuodata siunauksiasi ylenpalttisesti.

    • vaikeamaailma

      Jeesus, auta Ranskaa ja Turkkia.

      Eihän meillä ole enää sanoja, emme tiedä mitä tulisi rukoilla!

    • Cthulhuftagn

      Luin Necronomiconia ja pyysin Suurelta Cthulhulta ikuista elämää itselleni ja isompia rintoja vaimolleni.

      • aputuleeylhäältä

        On ne pienetkin tissit namia kun sen vain oikein oivaltaa.


    • Jeesuksellaonvalta

      Kiitos Jeesus, että sinä hallitset kaikkea tätä kaaoksenkin keskellä. Sinä ohjaat kaikkea tapahtumia kohti sinun lopullista ja ikuista päämäärääsi kohti.

      Kiitos Jeesus, että sinun tahtosi lopulta tapahtuu kaikessa.

      Siksi voimme olla luottavaisin mielin, vaikka uutisista tulee aina vain huonompia ja huonompia uutistapahtumia.

    • Rukoilin

      Että kaikki muslimit kuolisivat pois.

      • aputuleeylhäältä

        Ja juutalaiset.


    • pelastustakaikille

      1. Tim. 2:1

      Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta

    • rukousonetuoikeus

      Ps 103:
      2 Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt,
      3 hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,
      4 joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella,
      5 joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan.
      Fil 4:
      6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
      7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

      Jumala puhuu Raamatussa paljon rukouksesta ja luottamuksesta Jumalaan. Rukous on ikäänkuin meidän uskomme todistus Jumalalle, että me haluamme kulkea tätä tietä hänen kanssaan, hänen huolenpidossaan ja varjeluksessaan.
      Jes. 65:24
      Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen
      Jer. 1:5
      "Jo ennenkuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin
      Joh. 14:13
      ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.
      Joh. 14:14
      Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen

      Älä siis jätä käyttämättä tätä etuoikeutta - ethän. Sinä ja minä olemme niin rakkaita Jumalalle ja Jeesukselle, että hän on antanut kaikki ne suuremmoiset lupaukset, jotka Raamatusta löydämme.

    • Poikamiesjaakoppi

      Rakas Jeesus, käytä taikavoimaasi, että saisin pesää naapuriin muuttaneelta isobosaiselta blondilta. Ei mulla muuta tällä kertaa. Aamen.

      • aputuleeylhäältä

        Rukoillaan lepsolle eheytymistä heteroksi että saisit helpommin sitä pessää.


    • siunauksentiet

      Taivaan Isä, kiitos että sinun huolenpitosi kattaa kaikki meidän tarpeemme. Sinä kuulet meidän pyyntömme ja huokauksemme. Rukoilemme nyt tässä yhdessä kaikkien yksin elävien puolesta, jotka kaipaavat aviopuolisoa. Johdata heitä, opeta heitä, anna heille rohkeutta mennä ja kohdata niitä sopivia puolisoehdokkaita, että he löytäisivät sopivan puolison, jonka kanssa he voisivat perustaa perheen ja saada elämänsä siltäkin osin sinun tahtosi mukaiseen järjestykseen. Et sinä tahdo, että kukaan joutuu elämään yksin, joka sitä ei halua, vaan että jokainen löytäisi oikean ja sopivan puolison. Anna myös näiden etsivien oikein miettiä sitä, mitä he odottavat puolisoltaan, mitä ominaisuuksia heillä pitäisi olla, niin että he tietävät etsiessään, milloin se oikea on tullut kohdalle ja erottavat sen väärän, joka ei täytä niitä odotuksia. Anna heille myös varovaisuutta, että eivät joutuisi petetyksi ja pettymään, niin että rauhassa malttavat selvittää toisen todellisen luonteen ja tavat ja ominaisuudet, vaikka olisivatkin kovin rakastuneita.

      Kiitos Jeesus sinulle niistä kaikista hyvistä puolisoista, jotka monet ovat saaneet, siunaa heidän avioliittojaan, varjele heitä, on niin paljon eroja. Anna erityinen rakkauden kosketus avioliittoihin, auta puolisoita selvittämään ongelmansa ja anna tahtoa rakastaa ja anna oikea vastuullisuus. Anna puolisoille syvä keskinäinen kunnioitus ja yhteinen tapa sopia yhteisesti asioista ja elämän ja perheen ratkaisuista, ilman alistamista ja ilman mitään vallankäyttöä, niinkuin sinä rakkauden käskyssäsi olet ohjeet aviopuolisoille antanut, (1 Kor 13)

    • kiitosJumalalle

      Kol. 1:9
      Sentähden emme mekään, siitä päivästä alkaen, jona sen kuulimme, ole lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä
      2. Tess. 1:11
      Sitä varten me aina rukoilemmekin teidän puolestanne, että meidän Jumalamme katsoisi teidät kutsumisensa arvoisiksi ja voimallisesti saattaisi täydelliseksi kaiken teidän halunne hyvään ja teidän uskonne teot
      1. Tim. 2:1
      Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta
      Fil. 1:9
      Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä
      Ef. 6:18
      Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta


      Meidät on kutsuttu rukoilemaan!

    • aamunrukous

      Jeesus, auta tänään.
      Paranna ne, jotka sairastavat.
      Anna väsyneille voimia jälleen uuteen päivään.
      Johdata niitä, jotka etsivät tietä.
      Vastaa niille, jotka sinua etsivät ja niille, joilla on kysymyksiä elämässään.
      Anna uusia työpaikkoja, että työttömät saisivat työtä.
      Auta äitejä ja isiä lasten kasvatuksessa ja hoidossa ja kaikessa.
      Anna lepoa niille, jotka lepoa tarvitsevat.
      Anna työpaikoille hyvä työilmapiiri, että jokainen voisi hyvillä mielin mennä työhön.
      Anna aviopuolisoille keskinäistä rakkautta ja avoin ja välitön ilmapiiri kotiin.
      Auta poliiseja vaativassa työssään.
      Anna hallitukselle ja eduskunnalle viisautta tehdä oikeita päätöksiä.
      Auta kuntien päättäjiä tekemään oikeita ratkaisuja.
      Täytä meidän tarpeemme tänään, anna meille iloa ja kiitosta sinun huolenpitosi runsaudesta.

    • iltarukouksenaika

      Illan rukous
      Kiitos Jeesus tästä päivästä, jonka annoit. Kiitos huolenpidostasi, ruuasta, vaatteista ja kodista ja kaikesta muusta, mitä olet antanut.
      Anna kaikille hyvä yöuni ja kosketa levolla erityisesti niitä, joilla on univaikeuksia. Siunaa myös kaikkia niitä, jotka ovat jo rientäneet yövuoroon töihin tai joutuvat yöllä lähtemään töihin, anna heille voimia ja viisautta ja auta pysymään hereillä ja anne heille sitten hyvä uni päivällä.
      Varjele tämä maa kaikilta hirmumyrskyiltä ja ukkostuhoilta, anna myös suotuisat ilmat, jotta saadaan satoa ja korjattua sato talteen syksyllä.
      Herra, auta kaikkia murheellisia ja ota heidän murheensa kannettavaksesi, niin että ihmiset saavat tuntea lohdutusta ja sinun rohkaisuasi ja apuasi.
      Siunaa niitä meidän läheisiä, joiden asiat eivät ole hyvin, auta heitä ja osoita heille, että sinä olet rakastava Isä.
      Anna meille meidän tarpeemme myös huomenna ja tulevina päivinä, anna siunauksiesi tulla meidän elämäämme, että saamme ylistää sinua ja tuoda sinulle kiitoksen ja kertoa sinun hyvyydestäsi.
      Vastaa niille, jotka ovat sinulta pyytäneet ja anna heille se apu mitä he tarvitsevat ja anna heidän tarpeidensa täyttyä ja anna heille runsaasti hyvyyttä ja huolenpitoa.
      Anna meidän runsaasti kokea, että sinun sanasi on totta ja kaikki ne lupaukset ovat totta ja siun huolenpitosi on yltäkylläistä ja riittävää.
      Anna Herra meille yli oman tarpeemme, että voimme antaa apua niille, jotka ovat puutteessa.
      Lähetä meidät, sinun omasi parantamaan sairaita ja kirkastamaan sinun poikasi Jeesuksen Kristuksen nimeä.
      Kiitos Jeesus, että saamme rauhassa käydä levolle ja nukkua sikeästi ja herätä hyvin nukutun yön jälkeen virkeänä ja terveenä ja täynnä uutta intoa ja voimaa.
      Vaikuta niin, että mahdollisimman moni innostuu rukoilemaan ja pyytämään ja anomaan .....
      Virvoita seurakuntasi tässä maassa, anna Pyhän Henkesi puhdistaa seurakuntasi ja vuodata armolahjojesi runsaus seurakunnan käyttöön niin, että ihmiset näkevät, että sinä toimit ja vaikutat seurakuntasi keskellä ja monet ylistävät sinua Jeesus ja Taivaallista Isää siitä armosta, josta olemme osalliksi tulleet.

    • Jumalakuuleejavastaa

      Rukoilin poikani puolesta, että hammassärky laantuisi. Rukoilin eräälle ihmiselle ystävää/kumppania. Rukoilin eräälle työttömälle työtä. Rukoilin erään vakavaan onnettomuuteen joutuneen puolesta, että kivut lieventyisivät ja että hän saisi vielä iloita elämästään .

    • haluan.pois

      Omaa kuolemaani, olen vakavasti sairas. Pyytäisin, että muut rukoilevat myös sitä. Olen valmis poistumaan täältä maan päältä, en jaksa enää kärsiä...

      • KohtiIhanampaaIkuisuutta

        Toipumista sinulle pyydän, Jumala vieläkin parantaa ihan vanhanaikaisesti.

        Mutta jos kohdallasi on Jumalan aika jättää tämä pallo, rukoilen, että saat enkeleiltä ja Jeesukselta puudutusainetta, rauhoitusta ja lohdutusta. Että saat hengelliset asiat kuntoon ja täyden rauhan ja ilon lähteä parempaan paikkaan.

        Juuri eilen luin jonkin kohdan Raamatusta, ja siinä oli että kuolinpäivä on parempi kuin syntymäpäivä.


      • RukoilijaSirkka
        KohtiIhanampaaIkuisuutta kirjoitti:

        Toipumista sinulle pyydän, Jumala vieläkin parantaa ihan vanhanaikaisesti.

        Mutta jos kohdallasi on Jumalan aika jättää tämä pallo, rukoilen, että saat enkeleiltä ja Jeesukselta puudutusainetta, rauhoitusta ja lohdutusta. Että saat hengelliset asiat kuntoon ja täyden rauhan ja ilon lähteä parempaan paikkaan.

        Juuri eilen luin jonkin kohdan Raamatusta, ja siinä oli että kuolinpäivä on parempi kuin syntymäpäivä.

        Se on tämä paikka: Saarn. 7:1 "Hyvä nimi on parempi kuin kallis öljy, ja kuolinpäivä parempi kuin syntymäpäivä."

        Siunausta ja jaksamista vakavasti sairaalle.


    • RukoilijaSirkka

      Että maailman kaikki unettomat/unihäiriöiset saisivat Jumalalta normaalin unen lahjan, minä muiden mukana. Että jaksaisin alkaa säännöllisesti käymään 5.9. alkavassa jumpassa.

      Että Jumala viipymättä vastaisi kaikille tälle palstalle rukouksen tuoneelle.

      • RukoilijaSirkka

        Vielä eilen illalla kävin melkein tuonelan pimeissä syvyyksissä, luulin tosissani kuolevani. Rukoilin ja huusin avuksi Herraa. Ihmeekseni nukuin koko yön, ja aamulla lähdin hyvässä kunnossa jumppaan. Nyt on olo täydellinen!

        Kaverit, meillä on Herra, joka vastaa avunhuutoomme.


    • Jumalanlahjatkäyttöön

      Herra, anna seurakuntiin terveeksi tekemisen lahjoja, anna voimallisia tekoja, jotta Kristuksen nimi tuli tunnetuksi ja kirkastetuksi.
      Anna uskovien rohkeasti käyttää niitä lahjoja, joita Pyhä Henki on heille antanut. Anna seurakunnissa tilaa Pyhän Hengen lahjoille, niin että Jeesus Kristus itse saa palvella meitä.

      Jeesus elää ja toimii meidän keskellämme.

    • Rukoilin että Herra auttaisi minua. Haluan tehdä totta uskostani.

    • haluttallella

      Että saisin nauttia vielä hyvästä seksistä.

      • aputuleeylhäältä

        Seksi on syntiä. Herra ottaa himot pois.


      • Jumalanlahjoja

        Seksi on Jumalan lahja ihmisen lapsille.


    • ollakäytössä

      Että voisin kirkastaa Jeesuksen Kristuksen nimeä!

    • rauhajarakkauson

      Herra, lopeta sodat kaikkialta maailmasta. Anna kaikkien aseiden vaieta, jotka on kohdistettu ihmisten tappamiseen. Anna maailmaan rauha.
      Herra, tee maailmasta oikeudenmukainen maailma, jossa ruoka jaetaan kaikille ihmisille, niin ettei kukaan jää ilman ruokaa. Anna myös taloudellisen riiston loppua kaikkialta maailmasta, anna jokaisen maan pitää omat aarteensa ja niiden tuoton itsellään, niin ettei niitä voittoja viedä maasta pois, anna myös yritysten luoda työtä sinne, missä ne voittoa tekevät. Herra, anna jokaisen työntekijän saada sellaista palkkaa, jolla voi elää ja asua kunnollista elämää. Herra lopeta kaikkin nämä pörssikeinottelut ja johdannaiskeinottelut ja muut rahatalouden voittopelit, joissa voitto ei perustu työlle.
      Herra, tee maailmasta rakkauden maailma, jossa jokainen ihminen saa kokea, että häntä rakastetaan ja hänestä välitetään, niin ettei kukaan jää syrjityksi ja hyljeksityksi. Lopeta myös kaikenlainen henkinen ja fyysinen väkivalta, anna ihmisten välille rakkauden kulttuuri, jossa ketään ei kiusata missään.
      Herra, lopeta myös kaikenlainen rikollinen toiminta, anna rikollisille mielenmuutos, anna heidän löytää sinut Jeesus, Herra, joka voit heidät pelastaa ja parantaa ja muuttaa heidän valheen maailmansa totuudeksi.
      Herra, anna myös kaikille ihmisille vastuuntunto ja vastuullinen elämäntapa, niin etteivät riko omaa elämäänsä vastaan, eivätkä vahingoita muiden elämää, eivätkä käytä toisia ihmisiä hyväksi, eivätkä elä itsekkäästi omia himojaan tyydyttäen, vaan että rakastavat kaikkia lähimmäisiään.

    • suomenpuolesta

      Suomen puolesta,
      suomen kansan jaksamisen puolesta,
      ja jotta suomen johto vaihtuisi.

      Suomen tilanne on surullinen, todella surullinen.
      Palkkoja alennetaan ja toisessa uutisessa kerrotaan miten
      Helsingin kaupungin johtoon tulee uusi superjohtaja a 14 000 e/ kk
      Samaan aikaan, kaupunkien palveluita ollaan karsimassa,
      mutta espoon johto kävin verovaroilla Kanadassa viikon hengailulomalla.
      Zipilä ajattaa poliiseja jo ihmisten koteihin...

      maa on kaaoksessa moraalinsa puolesta.

      Rukoilin suomen puolesta.

      Rukoilin muutakin, mutta tuo tarvitsee muidenkin rukouksia.

      Kiitos että kysyit.

    • muutostarvitaan

      Herra Jeesus Kristus, lopeta tämä rahan valta maailmassa. Aseta rahan vallalle rajat, jossa toteutuu sinun hyvä tahtosi, oikeudenmukaisuus ja rehellisyys, lopeta kaikki se verojen kierto ja rahalla keinottelu. Herra anna ahneuden loppua tästä maailmasta, anna tilalle lähimmäisen rakkaus ja kohtuullisen toimeentulon mahdollistaminen kaikille ihmisille maailmassa.

      Herra, siirrä sivuun kaikki vallanhaluiset ihmiset, jotka nyt johtavat tätä maailmaa ja valtioita ja kaikkea muutakin. Aseta heidän tilalleen ihmisiä, jotka ajattelevat kaikkien ihmisten parasta.

      Herra, lopeta suuryritysten valta tästä maailmasta, anna tilalle yrityksiä, jotka pyrkivät tekemään oikein kaikissa ratkaisuissaan; huolehtivat ympäristöstä, huolehtivat työntekijöistä, sijoittavat voitot omaan maahan, jossa voitto on tehty, maksavat verot ja maksut rehellisesti ja etsimättä kiertoteitä.

      Herra, aseta lainojen korolle yläraja, jossa kohtuus toteutuu. Aseta maksimikorko kaikkialle maailmaan, niin ettei voida periä enempää kuin 1 % vuotuista korkoa mistään lainasta.

      Herra, johda niin, että ihmisillä on varaa ostaa kohtuuhintainen asunto, lopeta se asuntokeinottelu ja suurten vuokrien periminen.

      Herra, milloin otat ahneita ihmisiä niskasta ja ravistelet niin, että he ymmärtävät, että sinä tarkoitat sitä, että ahneuden on loputtava ja siitä on tehtävä parannus!

      Herra, ellet sinä puutu tämän maailman tilanteeseen, tällä maailmalla ei ole mitään toivoa eikä tulevaisuutta - Herra tule ja tee väkevä muutos. Herra ota hallintaasi tämä maailma ja kaikki mitä täällä on. Säädä lait, jossa sinun oikeutesi ja totuutesi toteutuu, Herra tule ja auta!

    • Jeesustulejaauta

      Herra, lähetä enkelisi tekemään käyttökelvottomiksi kaikki aseet, joita käytetään Syyrian ja Irakin alueella riehuvassa sodassa ja Ukrainan alueella riehuvassa sodassa.

      Herra, tee USA:sta ja Venäjästä niin pieniä valtioita, etteivät ne enää riehu koskaan kaikkialla maailmassa aseiden kanssa.

    • Jeesusonvastaus

      Herra, tänä aamuna rukoilemme kaikkien sairaiden puolesta. Erityisesti muistamme sairaita lapsia. Jeesus tule ja kosketa parantavalla voimallasi. Anna ihmeitä tapahtua, jotta sen kautta sinun nimesi tulisi tunnetuksi ja ihmiset alkaisivat etsiä sinua ja tietä Jumalan luokse.
      Kiitos Jeesus, että sinä olet sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.

      Kiitos Jeesus, että saamme tuoda kaikki murheemme sinun tietoosi ja sinä pidät meistä huolen.

    • kiitollinen

      Kiitos Herra, että kohtasin rakkauden! Kiitos esirukoilijat, että rukoilitte puolestani! Tämä on ihme! Olen niin kiitollinen! Voi, rukoilkaa, että tämä rakkaus kestää, että hän pysyisi rinnallani! Pelkoni on suuri koska entiset traumani kalvavat hirvittävällä tavalla. Voi älkää antako hänen hylätä minua! Tämän kerran, tämän ainoa kerran, anna Herra, hänen olla minun ja minun olla hänen!

      Sydämellinen kiitos ja sinuausta teille, jotka rukoilitte minun puolestani. Tämä on ihme! Jos minulle on siunattu tämä ihme, on se siunattu myös meille kaikille! Älkää luopuko toivosta! Täällä on joukossamme hyvin voimallisia rukoilijoita! Vastaus tulee kun sitä vähiten odottaa. Kun hetki on synkin ja kaikki toivo on mennyt niin ihme tapahtuu.

      polvistun nöyränä Herran tahtoon. en tiedä, kestääkö rakkaus, mutta olen saanut kokea ihmeellistä läheisyyttä ja hellyyttä, jota en tiennyt olevan olemassakaan ja josta olen ikuisesti kiitollinen.

      Voimia teille, jotka jaksatte rukoilla! Älkää luovuttako! Te joilla on vahvuutta ja rakkautta, niin rukoilkaa meidän puolesta, jotka olemme heikkoja ja epätoivoisia ja jotka eivät enään jaksa rukoilla. Rukous kantaa silloin kun omat voimamme eivät jaksa. Voi, älkää luovuttako ja hylätkö meitä rukouksissanne.

    • kiitostapaljon

      Kiitos Jeesus varjeluksesta ja monenlaiseta avusta. Me emme edes tiedä, missä kaikessa olemme saaneet sinun varjeluksesi ja apusi kokea. Kiitos Jeesus, että sinä pidät meistä huolta ja saamme luottaa siihen, että varjelet meidät uskossa ja viet perille asti.

      • kiitostapaljon

        Niin tai pohjaan asti, Titanic ja WTC.


      • aputuleeylhäältä
        kiitostapaljon kirjoitti:

        Niin tai pohjaan asti, Titanic ja WTC.

        Haista vittu kyrvänsyylä.


    • parempi-elämä-kaikille

      Rakas taivaan isä,minä taas täällä pyyntöineni,voisitko auttaa kaikkia maailman eläviä ja että kaikki pahuus loppuisi jotta ihmisillä olisi turvallisempi elää onnellisina vailla tuskaa ja huolta.Minulla on asiat ihan hyvin mutta se kaikki pahuus mitä maailmalla sattuu se tuntuu tosi pahalta.
      Kiitos

    • tuoJeesusrauha

      Jeesus tule pian ja ota maailman hallintavalta Maailmankaikkeuden Kuninkaana!

      Jeesus tule pian ja pelasta tämä maailma enemmiltä kauheuksilta ja synnin orjuuden tuhoisilta seurauksilta.

      Jeesus, anna valtaisat voimateot ja ihmeet osoitukseksi siitä, että sinä olet ja sinä elät ja sinä olet sama tänään, eilen ja iankaikkisesti, niin että mahdollisimman moni uskoisi ja ottaisi sinun tarjoamasi pelastuksen vastaan.

    • Jumalanlahjat

      Jeesus, tänään me kiitämme lapsista.
      Ps. 127:3

      Lapset ovat Herran lahja

      Me pidämme tästä kiinni silloinkin, kun näemme, kuinka paljon huolta ja murhetta meidän lapsemme tuottavat meille isille ja äideille.

      Me pyydämme, että sinä annat meille iloa lapsistamme, annat murheen lapsista muuttua iloksi ja onneksi, käännä niiden lasten kohtalo, jotka ovat tehneet vääriä valintoja. Paranna ne lapset, jotka kärsivät sairauksien tai onnettomuuksien tähden. Paranne ne lapset, joita on kohdeltu väärin, anna heille voimaa antaa anteeksi ja eheytä heidän sisimpänsä.

    • Jumalantyössä

      Jeesus tänään me rukoilemme kaikkien työssäkäyvien puolesta.

      Siunaa erityisesti niitä, jotka ovat työstä väsyneitä ja jotka ovat palamassa loppuun. Anna heille johdatuksesi ja apusi, että löytyy oikea paikka ja oikea työ. Auta niitä, jotka kokevat työssä väärinkohtelua ja kiusaamista ja jotka eivät saa rauhassa tehdä työtään, vaan joita häiritään jatkuvasti väärällä tavalla. Auta niitä, joilla on työ, mutta siinä ei kerry paljoa työtunteja, auta että he saisivat sellaisen työn, jolla voi tulla toimeen. Auta niitä, jotka kokevat olevansa väärässä työpaikassa tai väärässä ammatissa, johdata heitä, anna heille rohkeutta lähteä etsimään uutta tietä, uutta ammattia tai uutta työpaikkaa ja avaa heille oikeat ovet.

      Jeesus me siunaamme kaikkia työnantajia. Anna heille viisautta kohdella hyvin niitä, jotka on heille työhön uskottu ja johdatettu. Anna heille rohkeutta maksaa se palkka, mikä kuuluu maksaa, niin ettei sen tähden yksikään työntekijä joutuisi katkeruuden valtaan. Auta, että työnantajat huolehtivat työntekijöiden koulutuksesta ja ammatin ajan tasalla pitämisestä, niin että työ maistuu mukavalta, kun osaa sen hyvin. Anna työnantajille myös viisautta ja kykyä jakaa työt ja tehtävät oikein, auta muodostamaan oikea ja toimiva organisaatio, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä ja saavat kaiken sen tuen ja avun jota työssään tarvitsevat.

    • noniinkintäon
    • läheistenpuolesta

      Jeesus, me tuomme jälleen kaikki ne läheisemme sinulle, joiden puolesta olemme jo ehkä kauankin rukoilleet. Jeesus, tule ja vastaa niihin huokauksiin, joita monet sinun eteesi kantavat läheistensä puolesta. Siellä on rukouksia uskoontulon puolesta, että synnin kahleet murtuisivat ja sinä saisit ilmestyä - ilmesty ja pelasta Jeesus. On paljon rukouksia sairauksien puolesta, että Jeesus sinä koskettaisit ja parantaisit - kosketa Jeesus ja paranna. Siellä on rukouksia ihmissuhteiden puolesta, että sinä tekisit kaikki särkyneet ihmissuhteet ehjiksi - tule Jeesus ja anna rakkautesi koskettaa. Siellä on rukouksia työttömyyden ja työpaikan puolesta - Jeesus anna työtä, anna voimia ja viisautta työssä oleville. On paljon rukouksia taloudellisten asioiden vuoksi, kun rahat eivät tahdo riittää tai on jo lainaa, jota on vaikea lyhentää ja monia muita talouteen liittyviä aiheita - Jeesus, sinun ovat kullat ja hopat ja kaikki, mitä on; siunaa nyt niitä, jotka kamppailevat, anna viisautta, anna mahdollisuuksia selvitä, anna ystäviä, jotka voivat hädässä auttaa, johdata Jeesus. On myös niitä, jotka kamppailevat eri riippuvuuksien kanssa, jotka turmelevat elämää ja mahdollisuuksia - tule Jeesus ja anna voitto kaikista riippuvuuksista, vapauta Jeesus ja anna luja tahto päästä irti. On niitä jotka miettivät ja suunnittelevat oman yrityksen perustamista - Jeesus anna viisautta tehdä oikeat laskelmat, että tietää miten yritys voisi menestyä, auta niissä askelissa, joita tarvitaan, että yritys voi alkaa toimia ja tuottaa. On niitä, jotka kamppailevat asuntoasioiden kanssa - auta Jeesus, johdata, anna kaikkien asioiden järjestyä, niin että koti löytyy, oikea ja oikealla paikalla. Auta ettei kukaan tulisi petetyksi asunto- ja auto- ja muissa kaupoissa, anna viisautta erottaa huijarit rehellisistä. Jeesus, on myös niitä, jotka ovat joutuneet rikollisuuden kierteisiin - vapauta heidät Jeesus, anna heille totisen parannuksen tekemisen mieli ja tahto, että omalla työllä leipänsä rehellisesti ansaitsevat, eivätkä enää tee toisille vääryyttä ja pahaa. Sinä Jeesus tiedät myös ne kaikki sinun omasi, jotka tarvitsevat sinun apuasi ja johdatusta ja läheisyyttäsi, ole heitä lähellä, anna varmuus siitä, että sinun kanssasi kaikki lopulta kääntyy parhain päin. Jeesus, on vielä paljon kaikenlaisia asioita läheisistä monilla ihmisillä, jotka kantavat niitä asioita sinulle - sinä ne tiedät, sinä tunnet jokaisen - auta Jeesus ja anna kaikki se mitä elämään ja uskossa kulkemiseen tarvitaan.

      Jeesus, anna siunauksesi myös kaikille esirukoilijoille, anna heille runsaasti rukousvastauksia, niin että he kokevat iloa rukouksistaan.

      Kiitos Jeesus kaikesta siitä hyvästä, mitä olet meille antanut. Me emme aina edes huomaa niitä monia hyviä asioita elämssämme, ne ovat sinun lahjojasi ja sinun rakkauttasi. Kiitos Jeesus myös kaikista koettelemuksista, joita olemme elämässämme kohdanneet ja selvinneet niistä. Kiitos että noiden kokemustan kautta me ymmärrämme, että tulevinakin päivinä me selviämme kaikesta, mitä elämä eteemme tuo.

    • aputuleeylhäältä

      Jeesus, anna uusi työpaikka tai avaa ovi omaan yritykseen, anna Jeesus nyt johdatuksesti, sillä nykyinen työpaikka on ahdistava. Johtaja ja yrityksen omistaja harjoittaa niin paljon henkistä väkivaltaa, ettei meinaa millään jaksaa. Hän puuttuu kaikkiin asioihin, vaikka hänellä ei ole tarvittavaa ammattitaitoa ja kykyä, niin että asioiten hoitaminen ja oman työn tekeminen tulee valtavan hankalaksi ja vaikeaksi, joutuu hänen tähtensä valehtelemaan asiakkaille, kun yritysjohtaja lupaa kaikkea ja kuitenkaan ei niitä lupauksia aiokkaan pitää. Hän käy oikeutta myös entisiä työntekijöitä vastaan ja asiakkaita vastaan ja yrittää suorastaan tuhota yrityksensä.

      Rukoillaan siis kaikkien edellä olevien vaikeuksien keskellä kamppaileville. Auta Jeesus ja siunaa heitä, jotka kokevat ahdistusta ja työpaikkakiusaamista työpaikoilla. Jeesus auta.

      • aputuleeylhäältä

        Ellet Jeesus auta, eroan kirkosta sinä saastainen mämmihomo


    • aputuleeylhäältä

      Oi yeshua, katkaise irstaitten rokkikitaristien (kitaran)kielet etteivät enää jumalatonta räminätänsä kirkoissa soittaisi.

    • UnetonStadissa

      Kiitän sydämestäni Jumalaa, nukuin tosi hyvin viime yön, minä huonouninen!

      • UnetonStadissa

        Tämän takia jaksoin syventyä aamulla pätkään sanaa, käydä kaupassa, keittää ruokaa, imuroida ja pestä lattiat, pestä itseni ja laittaa tukkani sekä tehdä pari ompeluhommaa. Olisin jaksanut käydä jumpassakin, mutta ei ollut aikaa.

        Tätä onnea eivät ymmärrä hyväuniset.


    • kiitosJeesus

      Taivaan Isä, minä kiitän sinua tästä päivästä. Kiitos siitä, että olen elossa ja olen vielä niin terve, että voin kirjoittaa vielä tänne rukouksiakin. Kiitos kodista, jonka olet antanut, kiitos tämän päivän ruuasta ja vaatteista, kiitos vaimosta, joka on aivan ihana ja taidollinen, kiitos lapsistakin, vaikka paljon kyyneleitäkin olen heidän tähtensä vuodattanut. Kiitos niistä pitkistä koettelemusten vuosista, kiitos kaikista vaikeuksista, joiden läpi olen saanut kamppailla sinun kanssasi ja olen nyt tässä kuitenkin iloitsemassa tästä päivästä. Kiitos Jeesus, että olet kantanut minua, kiitos siitä, että olet varjellut minut uskossa ja varjellut synnin teiltä, kiitos Jeesus, että saan vielä elää ja iloita. Kiitos laptenlapsista, joiden lukuakaan ehkä en tarkkaan tiedä, mutta ne kaikki ovat sinun lahjojasi, vaikka en ole heitä kaikkia edes koskaan nähnyt. Kiitos niistä lukuisista miniöistä, jotka ovat elämääni tulleet, vaikka minulla on vain kaksi poikaa. Kiitos Jeesus lumesta ja kiitos siitä, että lumet sulivat, ettei talvi tule liian pitkäksi. Kiitos Jeesus, että vielä sydämestäni pulppuaa rukouksia ja saan kantaa monia rakkaita sinun eteesi päivittäin. Kiitos Jeesus unelmista, joista saan vielä unelmoida ja toivoa unelmieni toteutuvan, kiitos Taivaan Isä, ettei ole koskaan liian myöhäistä unelmoida. Kiitos tästä rauhan ajasta, jossa olen saanut elää koko elämäni. Kiitos tulevista vuosista, kun minulla on tietoisuus, että sinä olet minun kanssani ja viet minut perille asti omanasi. Kiitos seurakunnasta, jossa saan käydä, kiitos kaupoista ja palveluista, kiitos terveydenhoidosta ja kaikista muistakin palveluista. Kiitos niistä lomamatkoista, joita olen joskus saanut tehdä.

    • parempi-elämä

      Että loppuisi tämä jatkuva toisten ihmisten mollaaminen ja sotiminen uskonnon varjolla.

    • työttömätjamuut

      Taivaan Isä, voisitko antaa työtä, työtä monille, jotka kipuilevat asian kanssa.

    • tuleJeesus

      Jeesus, voisitko mennä Syyriaan ja kukistaa tuon paholaisen istuimeltaan, joka on surmannut niin paljon ihmisiä, tuhonnut heidän kotinsa ja ajanut ihmiset pakolaisiksi.
      Jeesus, voisiko mennä Moskovaan ja kukistaa sieltäkin paholaisen istuimeltaan, koska sielläkin tuo paholainen on tehnyt niin paljon pahaa.
      Jeesus voisitko asettaa Syyrian kansan johtoon eduskunnan ja hallituksen, joka tahtoo ihmisten parasta ja rakastaa syyrialaisia, eikä tuomitse heitä.
      Jeesus voistiko asettaa Moskovaan eduskunnan ja hallituksen, joka haluaa Venäjän kansan parasta ja haluaa ja rakastaa rauhaa ja laskee aseet ja vie ne vähintään lukkojen taakse, vetäytyy kaikista niistä asein valloitetuista alueista ja ei esitä mitään vaatimuksia muille ja haluaa toimia rauhaa rakentavasti ja kaikessa yhteistyössä muiden kansojen kanssa.

    • tuleJeesus

      Jeesus, pelasta kaikki kansojen johtajat ja hallitusmiehet ja -naiset, anna heidän tulla väkevästi uskoon ja anna heille rauhan ja rakkauden ajatukset.

    • vaikeatajat

      Tänään rukoilemme kaikkien Kristuksen seurakuntien puolesta. Auta Jeesus minunkin kotiseurakuntaani, jossa taloudellisten vaikeuksien tähden alkavat yt-neuvottelut. Työntekijöitä pitää lomauttaa, joka hankaloittaa tietysti monia asioita seurakunnan toiminnassa.
      Jeesus, pidä sinä huolta omista seurakunnistasi, jotka sinä olet synnyttänyt uskovien yhteisöiksi, hengellisiksi kodeiksi.

    • tuleHerraJeesus

      Jeesus, voisitko jo tulla ja panna asiat järjestykseen täällä maan päällä.

      Jeesus, on niin paljon itkeviä ja kärsiviä ihmispoloisia täällä maan päällä, että tule jo Herra Jeesus.

      Ellet vielä voi tulla, niin pue ainakin omasi Pyhän Hengen voimalla, niin että sinun nimesi tulisi kirkastetuksi ja ylistetyksi ja kiitetyksi niiden valtavien ihmeiden kautta, joita teet sinun omiesi kautta kärsivien ihmisten hyväksi.

    • elämäävartenluotu

      Anna minulle vielä iloa ja onnea tässä elämässä. Anna minun vielä kokea Taivaan Isän hyvyyttä ja armoa ja laupeutta ja yltäkylläistä huolenpitoa kaikilla elämäni alueilla.

    • elämäävartenluotu

      Anna Jeesus minun tuoda iloa monien ihmisten elämään.

    • parantumistaall

      Jeesus, paranna minut.

    • uusivuosijarukous

      Jeesus, siunaa tämä alkanut vuosi. Siunaa niin, että sinun omasi varjeltuvat uskossa, säilyttävät uskonsa kaikista koettelemuksista huolimatta ja katsovat sinuun tietäen, että kerran päästää perille, jossa kaikki koettelemukset loppuvat ja ikuinen ilo ja riemu alkaa.
      Jeesus, siunaa tämä alkanut vuosi. Anna tänä vuonna rauhan asioiden edetä lujasti ja vakaasti. Anna aseiden vaieta tänä vuonna. Puhuttele ihmisiä muulla tavoin, että ihmiset heräisivät synnin unesta. Tapahtukoon kuitenkin sinun tahtosi, sillä se on kaikkien parhaaksi.
      Jeesus, siunaa tämä vuosi. Anna tänä vuonna ruokaa kaikille nälkäisille, anna runsaita satoja ja anna oikeudenmukaisuutta, niin että runsas sato jaettaisiin kaikille tasan, niin ettei kukaan jäisi ilman, eikä kukaan saisi liikaa.
      Jeesus siunaa tämä vuosi. Anna työntekijöille oikeudenmukainen palkka kaikkialla maailmassa, niin että ihmisten työn riistäminen loppuisi. Ota ahneita niskavilloista kiinni ja ravistele heitä kunnolla, niin että he sinulta armoa anovat ja lupaavat parannuksen tehdä ja lopettavat ahneuteen perustuvan työntekijöiden riistämisen.
      Jeesus, siunaa tämä vuosi. Ota tänävuonna kaikenlaiselta pörssipelaamiselta ja rahamarkkinoiden laillisilta peleiltä pohja pois, niin että etsitään sellaisia ratkaisuja, jossa kukaan ei voi ilman työtä tulla rikkaaksi, vaan että kaikenlainen sijoitustoiminnan kautta toisten riistäminen loppuisi, koska aina, kun joku saa voittoa tyhjästä työtä tekemättä, rahoja sijoittamalla, joku toinen menettää ne rahat. Tee tästä perkeleen tavasta toimia loppu kertakaikkiaan.
      Jeesus, siunaa tämä vuosi. Anna kaikkien alistajavaltioiden kaatua tänä vuonna. Anna kaikkien imperiumien kaatua ja kukistua tänä vuonna, niin että jokainen kansa voisi saada oman valtion ja suurvallat kertakaikkiaan kukistuisivat olemattomiin ja niin pienet kansakunnat saisivat itsenäisyyden, todellisen itsenäisyyden. Anna Jeesus tämä Eu perkeleellisen toiminnan myös loppua tänä vuonna - jo riittää kansojen sorto ja ryöstäminen.

    • elämänkaipuu

      Jeesus auta sinä, anna elämä, joka maistuu elämältä.

    • annaapusiJeesus

      Jeesus auta!

      • kiitosjaylistysJeesus

        Eikä auta, seuraa maailmaa.


    • kiitosJeesus

      Jeesus, tänään me rukoilemme jokainen oman kotiseurakuntamme puolesta. Jeesus tule sinä seurakunnan Herraksi ja johdattajaksi. Anna ihmisviisauden väistyä taivaallisen viisauden tieltä, anna Pyhän Hengen johdattaa seurakuntia rakkaudessa, armossa ja totuudessa, anna Jeesus meidän seurakuntina löytää ja tavoittaa ne ihmiset, jotka etsivät ja kaipaavat sinua elämäänsä.

    • seurakuntayhteys

      Jeesus, anna jokaisen löytää oma seurakuntayhteys, jossa hän voi rakentua yhdessä toisten Jeesuksen omien kanssa. Jeesus, älä jätä ketään yksin kamppailemaan näissä uskon ja elämän kamppailuissa, anna hyviä ja rakkaita uskon ystäviä jokaiselle omallesi ja anna meidän huomata ne, joilla ei ketään ole.

    • kiitosjaylistysJeesus

      Kiitos Jeesus niistä ihanista lupauksista, jotka olet minulle antanut.

      Kiitos niistä valtavista siunauksista, jotka tulet antamaan minulle, niin että voin jakaa niistä muillekin.

      Kiitos ja ylistys Jeesus, sinä olet ihana, suuremmoinen, täydellinen, yltäkylläisen elämän antaja, pelastuksen tuoja, varjelija, turvapaikka, armollinen, lunastaja, vapahtaja, kaiken hyvän antaja, ihmeellinen ...

      • kiitosjaylistysJeesus

        Nimim. Jeesus jatkaa..koska: en ole itsekäs siksi jatkan

        EI Kiitosta niistä valtavista sodista, jotka tulet antamaan.

        Ei Kiitos ja alistus Jeesus, sinä olet julma, suuruudenhullu, epätäydellinen, yltäkylläisen rukousten omahyväinen kuulija: kuoleman antaja, tuhon Luoja, valehtelija, turvapaikka terrirusteille, lunastuskunnossa kun minut näet, vapahtaja pienellä v:llä, kaiken pahan antaja, ihmeellinen höppänä ... sika, Amerikan tuhooja, isätön lapsi, hiljainen, ujo, rujo,väkivaltainen...


    • katsotietäsiäläeksy

      Tässä kohtaa muistutamme, mikä on valehtelijain osa.

      Job 11:11
      Sillä hän tuntee valheen miehet, vääryyden hän näkee tarkkaamattakin.
      Ps. 5:6
      (5:7) Sinä hukutat valheen puhujat; murhamiehet ja viekkaat ovat Herralle kauhistus.
      Ps. 26:4
      En minä istu valheen miesten seurassa enkä kulje salakavalain kanssa.
      Ps. 31:18
      (31:19) Mykistykööt valheen huulet, jotka puhuvat vanhurskasta vastaan röyhkeästi, ylpeästi ja ylenkatseellisesti.
      Ps. 101:7
      Vilpin tekijä älköön asuko minun huoneessani, valheen puhuja ei kestä minun silmäini edessä.
      Ps. 109:2
      Sillä he ovat avanneet minua vastaan jumalattoman ja petollisen suun, he puhuttelevat minua valheen kielellä
      Ilm. 21:8
      Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

      Tee siis parannus!

    • elämäjayltäkyllin

      Ps. 1:3

      Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy.

      3. Joh. 1:2

      Rakkaani, minä toivotan sinulle, että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä, niinkuin sielusikin menestyy

      Kiitos Jeesus näistä ihanista lupauksista ja niistä tuhansista muista ihanista lupauksista, jotka olet omille lapsillesi antanut. Kiitos, että sinun sanasi on totuus ja armo.

    • lupauksetmeille

      Siirak 11:22
      Herran siunaus on hurskaan palkka, lyhyessä hetkessä hän antaa siunauksen hänelle versoa.

      Siirak 18:30
      Älä kulje himojesi jäljessä, vaan pidättäydy intohimoistasi.

      Kiitos Herra, että saamme sinun lupauksistasi toivoa ja ne vakuuttavat meille, että kun me sinun yhteydessäsi vaellamme, meidän käy lopulta hyvin, mutta Jumalan apu voi tulla äkisti yhdessä hetkessä, mutta vaikka ei tulisikaan nopeasti, lopulta olemme voittajina perillä iankaikkisessa elämässä.

      • lupauksetmeille

        EI kiitos Herra sodista ja sairauksista ja Trumpista. Jeesus, olet ääliö.


    • JeesusonKuningas

      Ps. 14:1

      Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa

    • Herra, kiitos, että sinä olet tuomari, joka tuomitset oikein jokaisen ihmisen teot. Kiitos, että pahuus ja vääryys saa lopulta palkkansa ja joutuu rangaistuksen kärsimään pahoista teoistaan.
      Kiitos Jeesus, että sinä olet myös anteeksiantavainen ja armollinen niille, jotka koko sydämestänsä katuvat pahoja tekojaan ja ovat valmiit koko sydämestänsä valmiit luopumaan pahuudesta ja tekemään parannuksen pahoista teoistansa. Kiitos Jeesus, että olet minut armahtanut ja antanut iankaikkisen elämän uudestisyntymisen kautta.

      Herra, herätä rukoilijoita rukoilemaan sinun tahtosi tapahtumista tämän maan päälle. Sinun tahtosi Jumala on hyvä. Auta jokaista elämään niin, että sinun nimesi tulee kirkastetuksi ja kiitetyksi ja ylistetyksi ja elämään Jumalan kunniaksi. Auta meitä tekemään niitä hyviä tekoja, jotka sinä olet meille kullekin valmistanut, anna meille intohimoa toteuttaa niitä unelmia, jotka sinä olet sisimpäämme asettanut, anna meille rohkeutta kulkea sinun tahdossasi ja pelkäämättä julistaa tavalla tai toisella elämämme kautta evankeliumin ilosanomaa, jottei kukaan kulkisi sen pelastuksen ohitse, jonka sinä olet varannut kaikille ihmisille.

      Jeesus, tule ja osoita rakkautesi ja armosi ihmisille ja tule ja kosketa monia, niin että sairaat parantuvat ja ihmiset tulevat synnin tuntoon ja tahtovat tehdä parannuksen elämässään ja lähteä seuraamaan sinua.

      Jeesus, auta sinä jokaista tänään, anna jokaiselle kaikki se, mitä he tarvitsevat, niin että jokainen saisi kokea sinun hyvyyttäsi ja huolenpitoasi ja saisi vahvistusta uskossaan sinuun.

      Jeesus, ota jumalattomilta kaikki turva pois, niin etteivät saa turvaa vääristä asioista ja uskomuksista, vaan että he joutuvat kokemaan, että elämä ilman sinua on mieletöntä ja arvotonta, vapauta jumalattomat valheen monista siteistä ja anna heidän löytää se totuus, jota varten sinä tulit maailmaan.

      • tarkkaiIija47

        Jeesus älä ota uskovaisiltasi turvaa pois, niinkuin teit EU:ssa viimevuonna. Muuten heitän sinut alas Taivaasta. Lennät kirkuan asfalttiin ja tulet maahan. Sitten nälkäiset tulevat ja syövät lihasi ja veresi käsivoimin repien lautasillensa.

        Luterilaiset ovat jumalattomia synnin orjia heistä puhun yllä.


      • tarkkaiIija47

        Miksi kristillinen Luterilainen??? Isis on saanut toimia Kaikkivoipan sallimana? Jumala taitaa olla taas naisten nussinassa kun ei jouda auttamaan?


      • Herranonkosto

        Ps. 68:21

        (68:22) Mutta Jumala murskaa vihollistensa pään, niiden karvaisen päälaen, jotka synneissänsä vaeltavat.

        Kiitos Jeesus, että sinun sanasi on totta ja sinä toteutat oikeutesi ja totuutesi, kaikki sinun pilkkaajasi joutuvat turmioon.


      • varkaatvarastavat
        tarkkaiIija47 kirjoitti:

        Miksi kristillinen Luterilainen??? Isis on saanut toimia Kaikkivoipan sallimana? Jumala taitaa olla taas naisten nussinassa kun ei jouda auttamaan?

        Miksi haluat varastaa? Nytkin varastit toisen nimimerkin pilkataksesi?

        Miksi et uskalla kirjoittaa omalla nimimerkilläsi?


    • vastuurukous

      Jeesus tee lapsestani vastuullinen ihminen.

      Hän ei ota mitään vastuuta sanoistaan tai teoistaan.

      Tee myös noista edellä olevista nimimerkin varastajista vastuullisia ihmisiä, vaikka se onkin vaikeaa, mutta sinä voit sen tehdä.

      Jokainen ihminen on vastuussa omista ajatuksistaan, sanoistaan ja teoistaan, ei Jumala.

    • homeloukku

      Rukoilen,että löytäsin sopivan asunnot pian,koska nykynen asuntoni on pahasti homeessa!

      • rukoilemmeyhdessä

        Herra auta todella tuossa edellä olevassa homeasunnossa asuvaa - auta pian.

        Auta myös muita, joiden kodissa tai koulussa tai työpaikalle on sisäilmaongelmia - Jeesus auta ja anna viisautta niille, jotka tekevät korjauksia noihin asioihin.


    • hätähuuto

      Jeesus auta!

      • hätähuuto

        Aasus, Jeuta!


    • Herra, älä enää viivytä tuloasi, sillä maailmassa on valtaisasti pahuutta, jota ihmiset tekevät... jumalattomat riehuvat kaikkialla ja surmaavat ja hyväksikäyttävät säälimättä toisia ihmisiä.

      Herra Jeesus Kristus, tule ja perusta pian oma kuningaskuntasi, jossa vanhurskaus toimii ja jossa sinä säädät lait ja oikeudet ja tuomiot.

      Tule Herra Jeesus.

    • KiitosJeesuskaikesta

      Kiitos Jeesus, että poikani sai työpaikan ja hänelle löytyi tuolta uudelta paikkakunnalta myös asunto.

      Kiitos Jeesus niistä runsaista rukousvastauksista, joita annat.

      Anna monien omiesi sydämestä nousta tänään kiitos Jeesukselle kaikista niistä rukousvastauksista, joita kukin on saanut elämäänsä.

      Kiitos Jeesus, että monet rukousvastaukset ovat vielä tulossa ja monen kyyneliin tulee ihana rukousvastaus Jeesukselta, kaiken hyvän antajalta.

    • kiitosJeesusystävistä

      Kiitos Jeesus uskon veljistä ja sisarista, joiden kanssa saamme yhdessä tätä taivasmatkaa tehdä ja joiden kanssa saamme yhdessä rukoilla toinen toistemme puolesta ja saamme rohkaista toinen toisiamme tällä matkalla.

      • kiitosJeesusystävistä

        Ei kiitos Jeesus ahdingosta maailmassa, jota tälläkin palstalla voimme lukea.
        Uskovaiset myös rukoilee vain itselleen hyvää tapahtuvaksi


    • erakkonainen

      Pyydän edelleen kuolemaa, niin kuin vuosi sitten. Niinkuin jo monta vuotta sitten. Elämä on liian raskasta, ei ole mitään minkä takia haluaisin enää elää. Miksei tämä jo lopu?

      • kiitosJeesusystävistä

        Kiitos Jeesus että Hän antoi sinulle elämäniloa ja hyvän mielen! Jo vuoden ajan Amen HALLELUJAA!!!!!!!!!!


    • saankatsellaniitä

      Kiitos Jeesus sinun luomistekojesi kauneudesta ja täydellisyydestä.

      Kuinka ihanat ovatkaan sinun luomistekosi.

    • erakkonainen

      Olkaa armollisia ja liittykää rukoukseen. En jaksa jaksaa enää. Ei ole voimia, en halua elää, eläminen on kärsimystä. Pyydän että Herra jo ottaisi minut pois. Kärsivää eläintäkin armahdetaan, miksi ei ihmistä?

      • apuavoisaada

        Voisitko löytää jostakin seurakunnasta läheltäsi sielunhoitajan, jolle voisit purkaa sydäntäsi!

        Ota yhteyttä rohkeasti lähiseurakuntaasi ja kysy!


      • erakkonainen

        Sielunhoitaja ei valitettavasti voi poistaa elämästä vaikeita olosuhteita. Ennen ajattelin, että elämä itsessään on arvokasta aina, mutta kärsittyäni vuosikausia olen tajunnut, että elämä ei ole aina elämisen arvoista, ja nykyään ymmärrän muitakin, jotka haluaisivat nukkua pois.


      • Vastavoima777
        erakkonainen kirjoitti:

        Sielunhoitaja ei valitettavasti voi poistaa elämästä vaikeita olosuhteita. Ennen ajattelin, että elämä itsessään on arvokasta aina, mutta kärsittyäni vuosikausia olen tajunnut, että elämä ei ole aina elämisen arvoista, ja nykyään ymmärrän muitakin, jotka haluaisivat nukkua pois.

        Sinä erakko, tehdään sopimusrukous, minä joka tiedän mitä tahdot, sillä itse olen vuosia sekä rukoilut että toiminut sen puolesta että kuolisin.
        Usein en edes välitä mihin suuntaa menen jos vain saisin kuolla. mutta Jumala ei ole sitä minulle sallinut, ja mitä sanoja Jumala, Isä ja Jeesus on saanut siitä "hyvästä" minulta.
        Niin sanotut normaalit tahi menestyvät uskovat kivittäisivät jos kuulisivat kuinka puhun Isälle omassa kammiossa, he eivät kestä sitä tuskan huutoa mitä joskus tuon netissä esille, sillä olen ERAKKO kuten sinäkin. Monet ovat joskus muistuttaneet, lohduttaneet että Mooses oli 40 vuotta erämaassa, mutta unhottavat mainita että Mooses ei ollut yksin ja oli vaimo ja lapsia, rauhallista ja turvallista elämää. KOSKA tahansa vaihtaisin tämä elämän siihen.

        Nyt erakkonainen, sopimusrukous, sinä ja minä teemme sopimuksen että minä saan KOHDATA Jumalan niinkuin Mooses, ja sinä pääset kotiin Herran tykö.
        ***
        - - - Minulle: Saan Kohdata Isän, Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin.
        --- Sinulel: Pääset Kotiin Herran tykö.
        ***
        Jos tämä sopii sinulle: sano se Jumalalle Ääneen ja laita tähän viesti, että meillä on yhteinen sopimusrukous johon Herra on "valalla" luvannut vastata.
        ***
        Matt. 18:19 Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.

        Aam. 3:3 Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?
        ---
        Kulkekaamme yhdessä Isä, Jumalan Kaikkivaltiaan kasvojen eteen Jeesuksen kautta joka on ovi ja Pääsy Isän eteen.
        ---
        Onko meillä sopimusrukous?
        ***
        Vastavoima, se oikea ja alkuperäinen.


    • rukoiletko

      Rukoilemme erään pariskunnan puolesta, jotka kamppailevat avioliitossaan.. aina vain menee samaan negatiiviseen polkuun heidän sanainen viestintänsä.

    • rahantarvesuuri

      Seurakuntani tarvitsisi nyt paljon rahaa... kunpa Herra ojentaisi nyt kätensä, ettei tarvitsisi ottaa lainaa!

    • tarpeidenpuolesta

      Jeesus, me rukoilemme tänään ihmisten tarpeiden puolesta, sinä olet luvannut täyttää kaikki meidän tarpeemme, mitä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan.
      Kiitos Jeesus, että me monet saamme kiittää sinua tulevina päivinä siitä ihmeellisestä armosta, että sinä annat ylenpalttisesti kaikkea hyvää lapsillesi.
      Kiitämme sinua Jeesus myös elämän ihmeestä.

    • siunatentahdomme

      Jeesus, tänään me tuomme kaikki läheisemme sinun ristisi juurelle, anna veresi voiman tulla heidän elämäänsä, jotka vihollinen on valheillansa pettänyt ja eksyttänyt ja vieroittanut sinusta pois.
      Erityisesti lapset ja lapsenlapset tuomme tänään sinun lävistettyjen siunaavien käsiesi alle, olkoot he minkä ikäisiä tahansa - Jeesus tule ja auta heitä, Isä vedä heidät Jeesuksen tykö.
      Kiitämme Jeesus sinua niistä rakkaistamme, jotka sinä olet jo saanut pelastaa ja omaksesi ottaa, siunaa heidän elämäänsä yltäkylläisellä siunauksella ja huolenpidolla.
      Anna kaikkien vanhempien tänään jättää kaikki lapsensa ja lastenlapset ja lastenlastenlapset sinun hoitoosi ja huolenpitoosi, olkoon heidän tilanteensa mikä hyvänsä, niin etteivät vanhemmat murehdi suotta heidän tähtensä, sillä murehtiminen ei auta meidän rakkaitamme yhtään, eikä auta meitäkään yhtään - jätetään siis kaikki rakkaamme uskossa, luottavaisella sydämellä Jeesuksen huolenpidon varaan - ei hän ole turhaan kuollut!

    • oikeakäyttö

      Jeesus, auta minua oikein käyttämään sitä suurta varallisuutta, jonka minulle tulet antamaan, koska olet monin tavoin minulle antanut siitä lupauksia.
      Jeesus, auta että voisin käyttää sitä tulevaa suurta varallisuuttani monien ihmisten elämän siunaukseksi.

    • AlkuPäräinenVastis777

      Erakkonainen!
      ***
      Sinä erakko, tehdään sopimusrukous, minä joka tiedän mitä tahdot, sillä itse olen vuosia sekä rukoilut että toiminut sen puolesta että kuolisin.
      Usein en edes välitä mihin suuntaa menen jos vain saisin kuolla. mutta Jumala ei ole sitä minulle sallinut, ja mitä sanoja Jumala, Isä ja Jeesus on saanut siitä "hyvästä" minulta.
      Niin sanotut normaalit tahi menestyvät uskovat kivittäisivät jos kuulisivat kuinka puhun Isälle omassa kammiossa, he eivät kestä sitä tuskan huutoa mitä joskus tuon netissä esille, sillä olen ERAKKO kuten sinäkin. Monet ovat joskus muistuttaneet, lohduttaneet että Mooses oli 40 vuotta erämaassa, mutta unhottavat mainita että Mooses ei ollut yksin ja oli vaimo ja lapsia, rauhallista ja turvallista elämää. KOSKA tahansa vaihtaisin tämä elämän siihen.

      Nyt erakkonainen, sopimusrukous, sinä ja minä teemme sopimuksen että minä saan KOHDATA Jumalan niinkuin Mooses, ja sinä pääset kotiin Herran tykö.
      ***
      - - - Minulle: Saan Kohdata Isän, Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin.
      --- Sinulel: Pääset Kotiin Herran tykö.
      ***
      Jos tämä sopii sinulle: sano se Jumalalle Ääneen ja laita tähän viesti, että meillä on yhteinen sopimusrukous johon Herra on "valalla" luvannut vastata.
      ***
      Matt. 18:19 Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.

      Aam. 3:3 Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?
      ---
      Kulkekaamme yhdessä Isä, Jumalan Kaikkivaltiaan kasvojen eteen Jeesuksen kautta joka on ovi ja Pääsy Isän eteen.
      ---
      Onko meillä sopimusrukous?
      ***
      Vastavoima, se oikea ja alkuperäinen.

    • Jeesuskosketa

      Jeesus kosketa nyt niitä, jotka sinua avuksi huutavat!

    • ihmeitäjamerkkejä

      Jeesus, tule ja osoita ihmein ja merkein, että sinä olet Jumala, jonka vertaista ei ole.

      Jeesus, paranna tänään sairaita, niin että ihmiset näkevät sinun ihmeesi ja alkavat etsiä sinua.

    • vastauksiatullut

      Kiitos Jeesus niistä monista rukousvastauksista, joihin olet jo vastannut. Monet rukoukset tässäkin ketjussa sinä olet huomioinut ja vastannut niihin aivan ihanalla tavalla. Kiitos Jeesus.

    • heistäminärukoilin

      Rukoilin että nunna Irmeli Vuolle löytyisi sekä nuori tyttö joka on ollut kadoksissa jo pitkän ajan Riina mäkinen,heidän läheisillään on valtava huoli kun ei tiedetä mitä on tapahtunut

    • heistäminärukoilin

      Rakas taivaan isä minä täällä taas olen pyyntöineni ja rukouksineni olisitko armollinen ja auttaisit että nunna Irmeli Vuolle ja Riina Mäkinen löytyisivät jotta heidän läheisilleen tulisi helpottunut olo,sillä sinä yksin tiedät että heillä on suru ja suuri tuska omaisensa puolesta kun ei tiedä missä he ovat.En osaa paremmin rukoilla mutta toivottavasti sinä kuulet tämän rukouksen kiitos

    • kadonneetlöytyvät

      Samoin Jeesus vapauta se Afganistanissa siepattuna oleva suomalaisnainen, vapauta hänet pian, hyvässä kunnossa ja terveenä kaikin puolin.

      Kiitos Jeesus, että sinä etsit ja löydät kadonneet, nekin, jotka ovat sinun luotasi lähteneet pois.

      • vastaustuli

        Tähän rukoukseen tuli vastaus. Tuo siepattu nainen vapautettiin. On nyt jo varmaan ollut Suomessa jonkun aikaa.
        Kiitos Jeesus.


    • tapahtukoonJumalantahto

      Erään nuoren miehen puolesta, ettei hän menettäisi kotiaan, johon on kovasti kiintynyt.

      Jeesus tee sinä tahtosi mukaan.

    • autaHerra

      Erään nuoren miehen puolesta, että hän saisi nukuttua kunnollisia yöunia. Hän käy työssä ja on kovin raskasta, kun harvoin tai edes koskaan saa nukutuksi riittävästi.

      Jeesus anna levollinen yöuni kaikille, jotka kärsivät unettomuudesta. Jeesus me tuomme tämän hädän sinulle - armahda ja auta.

    • aamurukous

      Jeesus, varjele nyt autoilijoita liikenteessä ja auta, että he saisivat vaihdettua ajoissa talvirenkaat. Siunaa Jeesus tänään jokaista työhönlähtijää, niitä, jotka ovat jo olleet yön työssä ja niitä, jotka lähtevät nyt aamulla, tai päivällä tai vasta illalla. Anna heille viisautta ja levollisuutta työhönsä ja anna heidän ahkerasti tehdä työtä Jeesus sinun nimellesi kunniaksi. Varjele kaikkia työntekijöitä vääristä ratkaisuista työssään, varjele myös, etteivät he pettäisi asiakkaita työssään. Varjele myös työyhteisöjä ja anna työpaikoille työrauha ja viihtyisä sosiaalinen ympäristö, niin että jokaisen työntekijän on hyvä olla työssä.
      Jeesus anna tänään rauha kaikkialle maailmaan, lopeta tänään kaikki sodat, niin ettei ihmisten pahuus enää jatkuisi. Jeesus, anna rauha tähän maailmaan. Jeesus, siirrä syrjään kaikki pahat hallitsijat ja hallitukset, jotka sortavat ja tuhoavat omaa kansaansa ja yrittävät valloittaa alueilta muilta ja riistävät köyhiä maita.
      Jeesus, siunaa tänään kaikkia yksinäisiä, yksinäisiä vanhuksia, yksinäisiä nuoria ja yksinäisiä työikäisiä. Taivaan Isä siunaa tänään erityisesti kaikkia yksinhuoltajia, jotka huolehtivat yksin lapsistaan ja anna lapsille hyvä isä ja hyvä äiti.
      Taivaan Isä, Jeesuksen nimessä minä pyydän, että siunaat kaikkia, jotka joutuvat elämään hellyyden ja rakkauden puutteessa.
      Jeesus, siunaa kaikkia maanviljelijöitä ja auta heitä selviämään tästä katovuodesta, kun monien kohdalla viljat jäivät osittain tai jopa kokonaan peltoon, kun pellot eivät kestäneet puimuria tai sateen takia ei niitä ehtinyt puida.
      Jeesus, siunaa kaikkia niitä, jotka kipuilevat rahavaikeuksien kanssa, voi olla suuret velatkin vielä maksettavana ja on tullut yllättäen työttömyyttä tai sairautta. Anna Jeesus kaikille riittävästi, mitä elämiseen tarvitaan, koti, vaatteet, ruoka ja kaikki muu tarpeellinen. Anne heille lepoa sen kaiken hädän keskellä.
      Jeesus mene tänään monien sairaiden tykö ja paranna heidät, joko lääkärien avulla tai ihmeen kautta. Erityisesti kaipaan sinun ihmeitäsi, niin että ihmiset näkisivät ja kokosivat, että sinä olet ja elät ja teet työtä yhä.
      Taivaan Isä, kuule kaikki rukoukset tänään, jotka sinun nimessäsi rukoillaan ja anna niihin paras vastaus, se kaikkain paras vastaus, vaikka se ei olisikaan mieleinen rukoilijalle.
      Jeesus, anna kaikkien rukoilijoiden tänään nähdä ja kokea, että sinä olet todellinen apu hädässä ja ahdinkossa ja anna esirukoilijoiden kokea sinun runsasta siunaustasi elämässään. Anna rukoilijoiden kokea ihan konkreettisesti, että heidän rukouksensa ei ole turhia; anna ihan konkreettisia vastauksia rukoilijoiden rukouksiin. Anna tänään ihana rauhasi ja leposi meidän sydämiimme ja anna meidän täyttyä sinun rakkaudellasi ja anna sen rakkauden virrata meistä meidän ympärillämme oleviin ihmisiin, anna rakkautesi koskettaa tänään mahdollisimman monia ihmisiä kaikkialla maailmassa.
      Jeesus, anna monien tulla tänään sinun lapsiksesi, niin että he pääsevät sisälle taivasten valtakuntaan ja iankaikkiseen elämään.
      Jeesus, siunaa meidän jokaisen kotiseurakuntaa, anna seurakuntaamme terve opetus ja vilpitön keskinäinen rakkaus, anna meidän olla sinun käytössäsi tänään sinun nimellesi kiitokseksi ja ylistykseksi ja kirkkaudeksi. Anna ihmisten nähdä tänään sinun kirkkautesi ja kunniasi.
      Amen

    • VoimallistaApua

      Kaikkivaltias Jumala. Kiitos, että sinä autat ja varjelet oikein yliluonnollisella tavalla häntä. Näet kaiken vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden, minkä hän on joutunut kokemaan. Jumala, sinä näet, että kuinka minä haluaisin kohdata hänet, mutta tyhmät tekoni menneisyydessä tekevät sen vaikeaksi. Haluaisin varmistaa, ja kysyä häneltä, kuinka hänellä menee ja voinko tehdä mitään hänen hyväkseen, vaikka itsellenikään ei kaikki ole parhaalla mahdollisella tavalla. Jos saisin työn, niin olisi helppo auttaa muita. Auta Jumala siinä. Lisäksi pitäisi hoitaa myös omia terveysasioita, ja tarvitsen niihinkin rahaa. Kiitos siitä, että hänellä on lapsia. Anna heille hyvä ja rakastavainen sydän, samoin ystäville.

      Rukoilkaa muutkin hänen puolestaan. Hän on lahjakas ja aito ihminen. Sisällä hyvä sydän. Joskus hän on vain käyttäytynyt hieman liian tulisesti ja saanut sen vuoksi turhan kovat seuraukset kärsiä. Eräässä uskovaisten yhteisössä yksi pakana ja Jumalan vihaaja on laiminlyönyt omat työtehtävänsä ja sen vuoksi syyttömiä ihmisiä on potkittu pois.tehtävistään. Enkeleitä kaikille. Odotan kohtaamista Jumalan aikataulussa ja voimassa.

    • marraskuunyö

      Rukoilen lähimmimmäisteni puolesta, meidän kotimme puolesta.Heidän puolesta jotka ovat minua auttaneet.Pyydän anteeksi syntejäni,sillä en tiennyt mitä tein.Pyydän voimia jokapäiväiseen elämään.

      Sillä Jumala on kaikki valtias, amen.

    • tosiavunpyyntö

      Olen uskova, joka lankesi moneksi vuodeksi päihteiden sekakäyttöön. Nyt olen tilanteessa, että koen pahimpien vieroitusoireiden (oletettavasti) helpottavan. Pyydän Jeesuksen Kristuksen veren lunastamien uskovien esirukousta puolestani, että viimeinkin päihdevieroitukseni onnistuisin viemään loppuun ja jättämään kaikki päihteet loppuelämäni ajaksi. Olen kamppaillut pitkään epäonnistuen lukemattomia kertoja. Nyt vaikuttaisi onnistuminen olevan lähellä. Omassa voimassani en jaksa, vaan Jeesuksen veren voimaa tarvitsen!

    • levätäänsiinä

      Jeesus auta sinä jokaista, joka on tänne esirukouksen kirjoittanut, sinä ne teisit jo ennenkuin ne tänne kirjoitettiin ja sinun vastauksesti ovat jo tulleet tai tulossa. Jätämme kaikki nämä rukousaiheet sinun käsiisi, tee se mikä on kullekin parasta ja valitse paras aika vastausten tulla.

      Anna rukoilijoille lepo, kun he ovat rukoukset sinulle Jeesus tuoneet, sinä hoidat nyt ne asiat, joista on kysymys.

    • Jeesus anna seurakunnille rukousohjelma, päämäärätietoinen rukousohjelma, jotta seurakunnat löytäisivät ne täsmärukousaiheet, joiden puolesta tulisi rukoilla ja että seurakunnat löytäisivät ne evankeliumin esteet, jotta voisi rukouksin voittaa ne ja saada voittoja taivasten valtakuntaan.
      Samoin seurakunnat tarvitsevat rukouksia, jotta työntekijät ja muut työssä mukana olevat voisivat tehdä työtään Pyhän Hengen voimassa ja viisaudessa.
      Jeesus herätä omasi rukoilemaan.

    • Jeesus tee ihmeitäsi tänään, paranna sairaita ja tee voimallisia tekoja, anna ihmisten nähdä sinun voimasi ja kirkkautesi.

    • MinäHuudanJaParunAamuun

      2. Kor. 11:1 Jospa kärsisitte minulta hiukan mielettömyyttäkin! Ja kyllähän te minua kärsittekin.

      16 Vielä minä sanon: älköön kukaan luulko minua mielettömäksi; mutta vaikka olisinkin, ottakaa minut mieletönnäkin vastaan, että minäkin saisin hiukan kerskata.
      17 Mitä nyt puhun, kun näin suurella luottamuksella kerskaan, sitä en puhu Herran mielen mukaan, vaan niinkuin mieletön.
      18 Koska niin monet kerskaavat lihan mukaan, niin kerskaan minäkin.

      23 He ovat Kristuksen palvelijoita-puhun kuin mieltä vailla-minä vielä enemmän. Olen nähnyt vaivaa enemmän, olen ollut useammin vankeudessa,
      ( minua on ruoskittu ylen paljon, olen monta kertaa ollut kuoleman vaarassa. ) tämä osa on hengellistä / henkistä ruoskan saamista / kivitystä ja hengellistä Kuoleman vaaraa! :)

      Joten: 23 He ovat Kristuksen palvelijoita-puhun kuin mieltä vailla-minä vielä enemmän.

      eli Jos saisin Herralta, Jumalalta Kaikkivaltiaalta vastauksia, mitä luen ja kuulen muiden saavan, KOKO Suomi muuttuisi muutamassa kuukaudessa!

      Rukoilisin yötä päivää ja en soisi silmilleni, ruumiilleni lepoa ennenkuin asia kuin asia olisi saanut vastausksen Jumalalta.,
      -puhun kuin mieltä vailla- Joten KOKO Suomi muuttuisi kolmessa kuukaudessa JOS saisin edes pienen osan siitä mitä mutu ovat saanneet tahi sanovat saanneet!

      ja tätä KERSKAUSTA:
      *x10 Niin totta kuin Kristuksen totuus on minussa, ei tätä kerskausta minulta riistetä Suomenssa eikä maanäärissä/Pohjolassa.

      Yksikään sairas ei menisi pois jos tyköni tulisi!
      Jopa kuolleet heräisi !
      Koko Suomi, seon kaikki esivalta, ja sen "laitokset" palvelisivat Jumalaa!
      joten
      -puhun kuin mieltä vailla-
      Harmittaa, näin kauniisti sanottuna kun uskovat jotka väittävät saavansa vastauksia, vielä valittavat!
      eli ovat saanneet vastauksia.

      sitä en tiedä miksi, Jumala on sulkenut taivaan, se on joko, että synti estää tahi sitten Hän rakastaa minua.
      Mutta edes tätä Herra ei suostu eikä vaivaudu ilmoittamaan!

      ei, olen taas lopen väsynyt, koko elämään.
      joten Jeremiaa sanoi,
      Tänään luin Valitusvirsiä , mahdollinen tekijä Jeremia:
      Valit. 3:1
      1 Minä olen se mies, joka olen kurjuutta nähnyt hänen vihastuksensa vitsan alla.
      2 Minut hän on johdattanut ja kuljettanut pimeyteen eikä valkeuteen.
      3 Juuri minua vastaan hän kääntää kätensä, yhäti, kaiken päivää.
      4 Hän on kalvanut minun lihani ja nahkani, musertanut minun luuni.

      jne jne jne..
      eli masokistin päiväkirja!

      no samalla luin että:
      Jer 15
      16 Sinun sanasi tulivat, ja minä söin ne, ja sinun sanasi olivat minulle riemu ja minun sydämeni ilo; sillä minä olen otettu sinun nimiisi, Herra, Jumala Sebaot.
      17 En ole minä istunut iloitsemassa ilonpitäjäin seurassa. Sinun kätesi tähden minä olen istunut yksinäni, sillä sinä olet täyttänyt minut vihallasi.

      Joten tässä kurjuudessa kyllä saan maistaa Hyvää Sanaa ja se onkin ainoa, lohduttaja. kuitenkaan ei ikinä voi olla varma, mistään.
      eikä auta sanoa: Jo riittää.
      Jer. 20:9
      Mutta kun minä sanoin: "En tahdo ajatella häntä enkä enää puhua hänen nimessään", niin sydämessäni oli kuin polttava tuli, suljettuna minun luihini. Ja väsyksiin asti minä koetin sitä kestää, mutta en voinut.

      nyt joko Jumala on sulkenut taivaan tahi sitten Rakastaa minua.
      Ps. 69:13 Mutta minä rukoilen sinua, Herra, otollisella ajalla, sinua, Jumala, sinun suuren laupeutesi turvin. Vastaa minulle pelastavan uskollisuutesi tähden.

      Mutta ei taivas on kuin teräskansi, ei vastausta, ei mitään.

      tahi:
      Sef. 3:17
      Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee."

      Niinpä, joten toinen on totta toinen ei.
      Siis pelaako Jumala venäläistä rulettia sielullani :(
      sitä en tiedä. Jumala sen tietää, mutta ei vastaa:

      Jeesuksen sanat tuntuvat taas turhilta.
      Mutta kuten Jeremia, en pääse pakoon ei ole pakopaikaka mihin mennä:
      Sinun kätesi tähden minä olen istunut yksinäni, sillä sinä olet täyttänyt minut vihallasi.

      Kuka voi vastustaa Jumalan Kättä eli voimaa!
      Joten todella harmittaa lukea/kuunella uskovien valitusta kun hekuitenkin saavat vastauksia.

      Rukoilisin yötä päivää ja en soisi silmilleni, ruumiilleni lepoa ennenkuin asia kuin asia olisi saanut vastausksen Jumalalta.,

      ja tätä KERSKAUSTA:
      *x10 Niin totta kuin Kristuksen totuus on minussa, ei tätä kerskausta minulta riistetä Suomenssa eikä maanäärissä/Pohjolassa.

      No sama se sillä elämäni ei ole ollut omani sen jälkeen Kun sen Herran käteen annoin, olis se sitten hyvä tahi huono, en voi mitään tehdä ja valitus on turhuutta.

      Valit. 3:7 Hän on tehnyt muurin minun ympärilleni, niin etten pääse ulos, on pannut minut raskaisiin vaskikahleisiin.
      8 Vaikka minä huudan ja parun, hän vaientaa minun rukoukseni.

      no sama sekin
      ja sitten lisää kahvia.
      Rukoilla saa yhä edeleen.

    • mietiskeleeelämää

      Sinä ihmettelet, niin kuin jo moni muu ennen sinua.
      15 (7:16) Kaikkea olen tullut näkemään turhina päivinäni: on vanhurskaita, jotka hukkuvat vanhurskaudessaan, ja on jumalattomia, jotka elävät kauan pahuudessaan
      14 On turhuutta sekin, mitä tapahtuu maan päällä, kun vanhurskaita on, joiden käy, niinkuin olisivat jumalattomain tekoja tehneet, ja jumalattomia on, joiden käy, niinkuin olisivat vanhurskaitten tekoja tehneet. Minä sanoin: sekin on turhuutta.
      17 niin minä tulin näkemään kaikista Jumalan teoista, että ihminen ei voi käsittää sitä, mitä tapahtuu auringon alla; sillä ihminen saa kyllä nähdä vaivaa etsiessään, mutta ei hän käsitä. Ja jos viisas luuleekin tietävänsä, ei hän kuitenkaan voi käsittää.
      11 Taas minä tulin näkemään auringon alla, että ei ole juoksu nopsain vallassa, ei sota urhojen, ei leipä viisaitten, ei rikkaus ymmärtäväisten eikä suosio taitavain vallassa, vaan aika ja kohtalo kohtaa kaikkia.
      12 Sillä ei ihminen tiedä aikaansa, niinkuin eivät kalatkaan, jotka tarttuvat pahaan verkkoon, eivätkä linnut, jotka käyvät kiinni paulaan; niinkuin ne, niin pyydystetään ihmislapsetkin pahana aikana, joka yllättää heidät äkisti.
      1 Ja muista Luojaasi nuoruudessasi, ennenkuin pahat päivät tulevat ja joutuvat ne vuodet, joista olet sanova:
      2 "Nämä eivät minua miellytä"; ennenkuin pimenee aurinko, päivänvalo, kuu ja tähdet, ja pilvet palajavat sateen jälkeenkin-
      3 jolloin huoneen vartijat vapisevat ja voiman miehet käyvät koukkuisiksi ja jauhajanaiset ovat joutilaina, kun ovat menneet vähiin, ja akkunoista-kurkistelijat jäävät pimeään,
      4 ja kadulle vievät ovet sulkeutuvat ja myllyn ääni heikkenee ja noustaan linnun lauluun ja kaikki laulun tyttäret hiljentyvät;
      5 myös peljätään mäkiä, ja tiellä on kauhuja, ja mantelipuu kukkii, ja heinäsirkka kulkee kankeasti, ja kapriisinnuppu on tehoton; sillä ihminen menee iankaikkiseen majaansa, ja valittajat kiertelevät kaduilla-
      6 ennenkuin hopealanka katkeaa ja kultamalja särkyy ja vesiastia rikkoutuu lähteellä ja ammennuspyörä särkyneenä putoaa kaivoon.
      7 Ja tomu palajaa maahan, niinkuin on ollutkin, ja henki palajaa Jumalan tykö, joka sen on antanutkin.
      8 Turhuuksien turhuus, sanoi saarnaaja; kaikki on turhuutta!
      Varmaan tunnistat näiden ajatusten kirjoittajan.

    • JanoniElääJumalaaKohtaa

      Totta. vain ja yksin Jumala voi sammuttaa janon.
      Eli minulla on JANO, Jumalan vettä joka tässä yhteydessä on että toivon ja rukoilen että saan kohdata Jumalan.
      Itse en keksi, mitään suurempaa, parempaa, ja kasvattavampaa kuin kohdata, Herra Sebaot, Jumala Kaikkivaltias.
      Joskus sanotaan että mieti sitä mikä on ylhäällä ja siihen sitten lisätään ETTÄ, juutri Jumala on se taivas, ei Jumalan lahjat tahi muut seikat vaan ITSE JUMALA:

      Joten niinkaun, kuin Jumala itse ei kiellä että sitä tahi sano, "en Tahdo kohdata sinua, en tahdo sinua tyköni" niin sitten jatkan.
      vaikka useat, ensiksi, mukamas tahtavat niin kun sitten sanon sen mitä tahdon alkaa tulla mitä ihmeelisimpiä selityksiä sekä kehoitus:

      Eräs henkilö, ooho, eikun ensinksi tämä.

      Eräälle henkilölle, Jumalan antoi kaiken mitä mies voi tahtoa ja toivoa, sekä "monopoli" pelistä tutun "vankilasta vapautus" kortin, sanomalla:
      2. Sam. 7:14 Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niinkuin ihmislapsia lyödään;
      15 mutta minun armoni ei poistu hänestä, niinkuin minä poistin sen Saulista, jonka minä poistin sinun tieltäsi.

      1. Sam. 15:22 Silloin Samuel sanoi: "Haluaako Herra polttouhreja ja teurasuhreja yhtä hyvin kuin kuuliaisuutta Herran äänelle? Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva.
      23 Sillä tottelemattomuus on taikuuden syntiä, ja niskoittelu on valhetta ja kuin kotijumalain palvelusta. Koska sinä olet hyljännyt Herran sanan, on myös hän hyljännyt sinut, etkä sinä enää saa olla kuninkaana."

      joten Saul ja tämä eräs, jonka tiedät tekivät saman synnin:
      Tottelemattomuus Jumalan Sanalle/käskylle, mutta seuraus oli toinen.
      joten tällä toisella oli "vankilasta vapautus" kortti eli sai tehdä syntiä!
      ja sitten:
      "minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niinkuin ihmislapsia lyödään;"

      jos sinulla on lapsi, ja tarkemmin poika joka saattaa olla liian tottelematon, tahi muuten tekee jotain, saatat antaa sitten vitsaa.
      Tahi itse olen pienenä tehnyt jotain ja isä tahi äiti sitten on kintuille "koivu-niemen-herraaa" anatanut.

      eli tätä eräs sai siis vitsaa, jos esim murhasi viattoman veren, oman lihallisen isänsä käskystä.
      se että oma isä oli vannonut etten minä sinua tapa, niin isä kuolin vuoteella Käski poikaansa, "tapa hänet"
      no sama se.

      joten tämä eräs mies sai kaiken ja Jumalan mahdollinen syy miksi näin salli oli itseni mielestä, HUOM, tämä on oma aivoitukseni, niin että me, kuten tässä on esillä, voisimme yrittää ymmärtää sitä mitä emme kuitenkaan ymmärrä

      no, saman henkilön tavoin, olen Rukoillut että saisin viisautta, ymmärrystä ja älyä, ja Jumala sen on luvanut, "Soimaamatta antaa", no sama se.

      Nyt tosin olen viime vuosina, havainnut sen että oma, "luonnollinen" viisauteni, joka on tutkitusti, esn erään "kerhon" kahdessa testissä, havaittu että olen 2% joukossa, yläpäässä, :)
      no tätä viisautta ja älyä ja ymmärrystä, eli luonnollista Jumala on karsinut, monin tavoin, eli se menee enkä voi mitään.
      sillä Jumala voi antaa, henkisiä ominaisuuksia, siis luonnollisia ja tietysti, hengellisiä ominaisuuksia, kuten tässä edellä olevassa tapauksessa.

      ja kuten Jumala on minulle sanonut niin:
      Jes. 49:
      1 Kuulkaa minua, te merensaaret, ja tarkatkaa, kaukaiset kansat. Herra on minut kutsunut hamasta äidinkohdusta saakka, hamasta äitini helmasta minun nimeni maininnut.
      2 Hän teki minun suuni terävän miekan kaltaiseksi, kätki minut kätensä varjoon; hän teki minut hiotuksi nuoleksi, talletti minut viineensä.
      3 Ja hän sanoi minulle: "Sinä olet minun palvelijani, sinä Israel, jossa minä osoitan kirkkauteni".
      4 Mutta minä sanoin: "Hukkaan minä olen itseäni vaivannut, kuluttanut voimani turhaan ja tyhjään; kuitenkin on minun oikeuteni Herran huomassa, minun palkkani on Jumalan tykönä".
      5 Ja nyt sanoo Herra, joka on minut palvelijakseen valmistanut hamasta äitini kohdusta, palauttamaan Jaakobin hänen tykönsä, niin että Israel koottaisiin hänen omaksensa-ja minä olen kallis Herran silmissä, minun Jumalani on tullut minun voimakseni-
      6 hän sanoo: Liian vähäistä on sinulle, joka olet minun palvelijani, kohottaa ennalleen Jaakobin sukukunnat ja tuoda takaisin Israelin säilyneet: minä panen sinut pakanain valkeudeksi, että minulta tulisi pelastus maan ääriin asti.
      7 Näin sanoo Herra, Israelin lunastaja, hänen Pyhänsä, syvästi halveksitulle, kansan inhoamalle, valtiaitten orjalle: Kuninkaat näkevät sen ja nousevat seisomaan, ruhtinaat näkevät ja kumartuvat maahan Herran tähden, joka on uskollinen, Israelin Pyhän tähden, joka on sinut valinnut.

      joten tässä on muutamia viiteitä mitä en tarkemmin avaa, mutta tässä muutama:
      -puhun kuin mieltä vailla-

      jatkuu...

      • JanoniElääJumalaaKohtaa

        joten tässä on muutamia viiteitä mitä en tarkemmin avaa, mutta tässä muutama:
        -puhun kuin mieltä vailla-
        "Herra on minut kutsunut hamasta äidinkohdusta saakka, hamasta äitini helmasta minun nimeni maininnut."

        Kirjoituksissa on mainittu nimeni, asiayhteydessä mikä siihen on sopiva!
        Jos olet seuranut ajatuksen jouksuani, niin tiedät että kirjoitan, näin:
        - raamattu
        - Raamattu
        - kirjoitukset
        - Kirjoitukset
        eli "jaottelen" tietyn aivoitukseni mukaan ne, kuten voi tästä helposti päätellä ja en miten.

        Nyt kirjoituksissa on mainittu, nimeni, ja saattaa hyvinkin olla että myös esikuvissa eli joissakin TAAS asiayhteydessä.
        mutta teille minun nimeni ei ole tärkeää, mutta sama se.

        -puhun kuin mieltä vailla-
        4 Mutta minä sanoin: "Hukkaan minä olen itseäni vaivannut, kuluttanut voimani turhaan ja tyhjään; kuitenkin on minun oikeuteni Herran huomassa
        Turhuuhsien turhuus, koko elämä on ollut kuin pitkään kölinalta vedettynä!

        -puhun kuin mieltä vailla-
        6 hän (Herra Sebaot, Jumala Kaikkivaltias ) sanoo: Liian vähäistä on sinulle, joka olet minun palvelijani,

        joten en pyydä sitä mitä ihminen voi antaa vaan mitä Jumala voi antaa.
        ja Minun Isäni voi kaiken, mikään ei ole Hänelle mahdotonta. ei mikään.

        Joten tämän ja monta muuta sanaa olen Jumalalta saanut, mutta en varmistusta siihen!
        no nyt se errä olen myös pyytänyt lisää hengellisiä LAHJOJA, en ansiota vaan LAHJAA.
        kuten Paavali sanoo:
        1. Kor. 12:31
        - Pyrkikää osallisiksi parhaimmista armolahjoista.
        Ja vielä minä osoitan teille tien, verrattoman tien.

        Joten toki Isä tahtoo antaa parasta ?
        Joosef kuten tiedät on Jeesuksen esikuva niin:

        11 Silloin heidän isänsä Israel sanoi heille: "Jos niin on, tehkää ainakin tämä: ottakaa säkkeihinne maan parhaimpia tuotteita ja viekää ne sille miehelle lahjaksi: vähän balsamia ja vähän hunajaa, kumihartsia ja hajupihkaa, pähkinöitä ja manteleita.

        Nyt jos Jaakob olisi tiennyt että tämä on minun rakas poikani, niin mitä muuta olisi antanut?
        nyt vieraalle antoi parasta mitä sitten omalla?
        eli kait se aurinko paistaa risukasaakin?

        eli Jumala antaa jopa jumalattomille aurinkoa ja lahjojaan.
        saati sitten omalleen.
        ja vielä yksi että Isän sydän ja lahjat tulevat esille:
        Luuk. 15: 22 Silloin isä sanoi palvelijoilleen: 'Tuokaa pian parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin, ja pankaa sormus hänen sormeensa ja kengät hänen jalkaansa;

        Sinetti sormus, kuten muistat, esim Jaakobin pojan tuhlaus matkat jolloin oli luovuttava, sinetti sormuksesta sekä sauvasta.
        eli Jumalan "allekirjoitus" oikeus.
        eli lupa käyttää sinetti sormusta, sauvaa tahi Joosefin kohdalla, isän antamaa viittaa.

        eli Minulla ON suuri ja valtava Isä joka tahtoo, ja ei anna heikkoa eikä pahaa, vaan Elävää leipää.

        no etten sinua sitten perinpohjin saa harmistumaan niin tiivistän:
        Olen pyytänyt kaikkea mitä on parasta.
        sen mikä oli parasta Aarahamin elämässä.
        sen mikä oli parasta Mooseksen elämässä
        Samuelin (tämä tulee laittaa esille :)
        1. Sam. 3:19
        Ja Samuel kasvoi, ja Herra oli hänen kanssansa eikä antanut yhdenkään sanoistansa varista maahan.
        Daavidin
        Salomonin
        Jesajan
        Jeremian
        Elia
        Elisan
        sekä Daniel.
        ja sitten viimeinen mutta ei vähäisin
        Paavalin.
        joten se mikä heillä oli parasta hengellistä LAHJAA, sen olen pyytänyt itselleni!

        - Pyrkikää osallisiksi parhaimmista armolahjoista.
        joten:
        Jumalan Vastaus:
        Herra Sebaot. Jumala Kaikkivaltias sanoo: Liian vähäistä on sinulle, joka olet minun palvelijani,

        joten, se että joku ihminen sitten ei jaksa tahi tahto uskoa, ei haittaa, sillä Minä uskon ja sitä Jeesus kasvattaa!
        ja kovaa on kasvaminen!
        mutta sitä en tee itseni tähden vaan teidän.

        itse olen usein lopettanut, mutta Jumala ei tahto sitä, eikä tahdo ottaa minua pois.
        Kuten sitten Paavali sanoo:
        Tästä syystä minä Paavali, joka olen Kristuksen Jeesuksen tahdosta vankina teidän vierasheimoisten tähden, polvistun Isän eteen.
        VANKI joka on Jumalan vanki eikä muuta voi.
        eli Jumala tahtoo ja uskoo mitä olen sanonut ja vie sen loppuun eli päätökseen.

        Nyt harmittaa että monet eivät TAHDO että saan tämä vaan tahtovat oman uskonsa mukaan sitten "auttaa"
        mutta, "jokaiselle on oma usko"
        Hebr 11
        1 Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.
        Nyt Kenen toivo ja mihin?
        eikö minun toivoni!
        ja tätä uskovat pyrkivät muuttamaan, eli mitä he toivovat minun toivovan!
        ei vaan minun toivoni.
        Aabraham toivoi poikaa.
        Salomo viisausta, ymmärrystä ja älyä, TUOMITAKSEEN ja muuta varten.
        Monet uskovat toivovat että olen esim, hiljaa ja en puhu mitään, tahi edes kirjoita, eli älä kysele vaan tyydy siihen!
        EN, sillä Jumala sanoo Kysy. etsi, pyydä!
        Jopa Jumala sanoo, tosin ei suomenkielellä mutta, KOMENTAKAA MINUA!
        ja sitten Kysykää minulta.
        Jes. 45:11 Näin sanoo Herra, Israelin Pyhä, joka on hänet tehnyt: Kysykää tulevaisia minulta ja jättäkää minun haltuuni minun lapseni, minun kätteni teot.

        no taas on 5000 täynnä joten.
        sama se.

        Vieläkin saa Rukoilla. puolestani :)


    • JeesusOnTakuuMies888

      No vielä hetki,
      nyt olen viime vuosina, ikäänkuin nähnyt, mitä kaikkea maailmassa salassa tehdään.
      ja kaikki, jopa "isoimmat" uskovat, opettajat, ja mukamas profeetat, eivät näe eikä tiedä.
      joten Polttava tli on sisälläni, enkä pääse pakoon.

      se että havaitsen mitä on ja ei ole, on sitten Jumalan antamaa viisautta ja ymmärrystä ja älyä, HENGELLISTÄ, ei luonnollista eikä sitten maallista viisautta.
      Joten havaitsen heti jos joku ei puhu Jumalan Sanan ja koko "ison punaisen" lankan mukaan.

      se on erittäin harmillista kun en osaa, vielä kuten ei osannut Mooses, joka änkytti tahi Paavali jolla oli heikko puhu kasvoista kasvoihin.
      Mutta tämäkin on eräs seikka enten ylpeile.
      ja ennen juuri oma viisauteni oli ylpeys!
      ja nyt se on riisuttu!

      no sama se, turhuutta se oma viisaus on.

      no en nyt kuitenkaan enempää jatka joten ei muuta kuin vartijan tehtävää tekemään,
      hhmm

      se etten enää etsi enkä tarvitse maailmasta mitään on jo itseni kohdalla ohi ja seuraava kiven särmä sitten on Jumalan kädessä.
      se että todella tahtoisin, kuten monet, jo kotiin, niin Jumala ei salli.
      Joten yritän kärsivällisesti odottaa, ja nyt iloitsen sillä maailman loppu on edessä ja se ei enää totisesti kestä kauaan!
      ja sitten pääsen kotiin.
      Mutta se kaikki mitä olen pyytänyt tulee vielä ensiksi esille!

      No nyt suurin ja ainoa rukous on että saan oman toivoni, en muiden, täyttymään:
      se mikä jäin kesken ennen vuodatustani niin tässä:

      Mooses pyysi Jumalalta:
      2. Moos. 33:19
      17 Herra vastasi Moosekselle: "Mitä sinä nyt pyydät, sen minä myös teen; sillä sinä olet saanut armon minun silmieni edessä, ja minä tunnen sinut nimeltäsi".
      18 Silloin hän sanoi: "Anna siis minun nähdä sinun kirkkautesi".
      19 Hän vastasi: "Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen 'Herra' sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan".
      20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon".

      Se mitä Mooses pyysi oli aikalailla mahdotonta, mutta Kuitenkin Isä antoi sen mitä voi, eikä kieltänyt sitä pyyntöä.

      se että sanotaan että et voi sitä saada ja sitten perustellaan että sitä ja tätä, niin siitä en välitä.
      Sillä Jumala voi kaiken.
      itse Pyydän. en vähää vaan paljon:
      Nähdä ja Kohdata, Herra Sebaot, Kaikkivaltias Jumala!
      Kaiken Luoja ja tekijä !

      Mitä muuta tahi parempaa lahjaa voin pyytää tahi mitä parempaa kukaan voi suositella!
      se että monet ekas sanoo että hyvä, ja sitten kun saavat tietää mitä TOIVON, alkaa he änkyttämään kuten Mooses.
      ei niin, et voi sitä saada, ei et ole arvollinen sitä saamaa.

      no se on heidät eli teidän ongema, ei minun :)

      Minun Isäni sen voi tehdä!
      Minun Isäni ON Kaikkivaltias, Herra Sebaot.

      ja Jos Isäni sanoo, en tahdo tahi sanoo en voi, sitten tietysti lopetan.

      mutta jos ei sano, pyydän ettå kaikki kantaisivat minua Herran eteen vaikka pyyntöni ei heille ole mieluinen.

      Laul. l. 2:14
      Kyyhkyseni, joka piilet kallionkoloissa, vuorenpengermillä anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä suloinen on sinun äänesi ja ihanat ovat sinun kasvosi."

      Joten ei mikään maailmassa tahi taivaassa voi olla suurempi kuin Nähdä ja kohdata ISÄ, Jumala Kaikkivaltias, Herra Sebaot!

      ja sama se.
      nyt lisää uutta kahvia.

    • etnäeJumalaa

      'Nähdä ja Kohdata, Herra Sebaot, Kaikkivaltias Jumala!'

      Jumala ei ole tästä maailmasta, eikä hän ole ihminen, että voisit hänet nähdä, käsityksesi Jumalasta on valitettavan puutteellinen. Mooseskaan ei Jumalaa nähnyt. Hän näki vain kirkkauden.

      Jeesuksessa Jumala ilmestyi ihmisen hahmossa ja hänet tulemme näkemään sitten kerran, kun perille pääsemme.

      Uskossa me saamme kokea, että Jumala asuu meissä Pyhän Hengensä kautta. Siihen meidän on täällä ajassa tyytyminen. Jotkut tosin ovat nähneet enkeleitä ihmisen hahmossa. Enkelitkin ovat heniolentoja, heillä ei ole ruumista, mutta he voivat ilmestyä ihmisille ihmisen hahmossa. Joskut heitä ei edes tunnista enkeleiksi.

      • VanhaikäisenTykö888

        2. Moos. 33:18 Silloin hän sanoi: "Anna siis minun nähdä sinun kirkkautesi".
        19 Hän vastasi: "Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen 'Herra' sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan".
        20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon".
        21 Sitten Herra sanoi: "Katso, tässä on paikka minun läheisyydessäni; astu tuohon kalliolle.
        22 Ja kun minun kirkkauteni kulkee ohitse, asetan minä sinut kallion rotkoon ja peitän sinut kädelläni, kunnes olen kulkenut ohi.
        23 Kun minä sitten siirrän pois käteni, näet sinä minun selkäpuoleni; mutta minun kasvojani ei voi kenkään katsoa."

        Käsitykseni Jumalasta, saattaa olla eri kuin sinulla, mutta se mitä käsitän on Jumlan itsensä ilmoittamaan.

        Nyt se mitä en pyydä sinulta VAAN ISÄLTÄ on että edelleen saan nähdä Hänet.
        ja varmsti tulen näkemään.

        Et ole, epäuskon saarnaaja lukenut tarkaan mitä tämän asai tiimoilta olen kirjoittanut teille, joten taas kerran,
        Toki tiedän mitä Jumal on sanonut ja mitä ei.
        sen takai olen laittanut teille, vajavaisesti, että Jumala sitten näyttää ja ilmoittaa minulle Itsensä, niin kuin voi ja miten en kestän.

        Joten on monia eri-tapauksia, esim tässä:
        Jer 1, koko luku en sitä kokonaa tähän kopio:
        9 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.

        Herra ojensi kätensä, ja KOSKETTI suutani.

        Dan. 7:9 Minun sitä katsellessani valtaistuimet asetettiin, ja Vanhaikäinen istuutui. Hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä, ja sen pyörät olivat palavaa tulta.

        13 Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.

        Ilm. 4:2 Ja kohta minä olin hengessä. Ja katso, taivaassa oli valtaistuin, ja valtaistuimella oli istuja.

        Ilm. 5:1 Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.

        Ilm. 6:16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!

        Jes. 37:16 "Herra Sebaot, Israelin Jumala, jonka valtaistuinta kerubit kannattavat, sinä yksin olet maan kaikkien valtakuntain Jumala; sinä olet tehnyt taivaan ja maan.

        Hes. 1:26
        Ja taivaanvahvuuden yläpuolella, joka oli niitten pään päällä, oli valtaistuimen muotoinen, näöltään kuin safiirikiveä. Ja valtaistuimen muotoisella istui hahmo, ihmisen näköinen, kohoten korkealle.

        Joten:
        "Jeesuksessa Jumala ilmestyi ihmisen hahmossa ja hänet tulemme näkemään sitten kerran, kun perille pääsemme."

        Jumala, Herra Sebaot, ISÄNI on "ilmestynyt" eli sallinut MUIDENKIN kuin Jeesuksen NÄHDÄ ja kuulla ja ihmetellä Itseään!

        ja he eivät kuolleet.

        Toki sen tiedän, kuten tässä on esillä:
        Jes. 6:2 Serafit seisoivat hänen ympärillään; kullakin oli kuusi siipeä: kahdella he peittivät kasvonsa, kahdella he peittivät jalkansa, ja kahdella he lensivät.

        Ilm. 4:8 Ja niillä neljällä olennolla oli kullakin kuusi siipeä, ja ne olivat yltympäri ja sisältä silmiä täynnä. Ja ne sanoivat lakkaamatta yötä päivää: "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka oli ja joka on ja joka tuleva on".

        Serafit, mitälie, heillä on kuusi siipeä je yhdet niistä on että peittävät kasvonsa.
        Tämä ei ole minulta salassa. mutta ei myöskään tämä:

        "valtaistuimen muotoisella istui hahmo, ihmisen näköinen, kohoten korkealle."

        Joten he jotka ovat sitten syystä tahi toisesta saanneet nähä, mitä lie, en tiedä, Jumala sen tietää, ovat jollain lailla nähneet Jumalan

        Kuten Ilmestyskirja selvästi asnoo: MINÄ NÄIN:

        nyt Paavali sanoo:
        2. Kor. 12:2 Tunnen miehen, joka on Kristuksessa: neljätoista vuotta sitten hänet temmattiin kolmanteen taivaaseen-oliko hän ruumiissaan, en tiedä, vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää.

        Aabraham, Jaabok (Jopa kosketti ja sai sitten lonkka vian !) Mooses, ja siitä lähtien ovat monet nähneet ISÄN, eli Jumalan Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin.

        Paavali, ja Johannes eivät "uskossa koneneet" vaan menivät ja olivat, ties missä, Jumala sen tietää.

        Usko joka on muuttunut NÄKEMISESKSI kuku sitä enää huutelee!
        Room. 8:24 Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee?
        Nyt TOIVON, Hebr 11:1, että saan nähdä, ja varmasti tulen näkemään, mutta kun olen nähnyt en sitä enää toivo, kunhan ymmärrät oikein, eli ei se poista sitä ennen haluaisi lisää nähädä tahi päästä kotiin.

        Nyt täällä matkalla TOIVON ja USKO, ja Jumala VAkuuttaa että sen saan, uskotko tämän ?
        25 Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä.
        Joten hyvää päivän jatkoa sinullekin.
        Näin ON KIRJOITETTU!

        JAtkuu


      • TaivaatJylisevätjamaavap
        VanhaikäisenTykö888 kirjoitti:

        2. Moos. 33:18 Silloin hän sanoi: "Anna siis minun nähdä sinun kirkkautesi".
        19 Hän vastasi: "Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen 'Herra' sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan".
        20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon".
        21 Sitten Herra sanoi: "Katso, tässä on paikka minun läheisyydessäni; astu tuohon kalliolle.
        22 Ja kun minun kirkkauteni kulkee ohitse, asetan minä sinut kallion rotkoon ja peitän sinut kädelläni, kunnes olen kulkenut ohi.
        23 Kun minä sitten siirrän pois käteni, näet sinä minun selkäpuoleni; mutta minun kasvojani ei voi kenkään katsoa."

        Käsitykseni Jumalasta, saattaa olla eri kuin sinulla, mutta se mitä käsitän on Jumlan itsensä ilmoittamaan.

        Nyt se mitä en pyydä sinulta VAAN ISÄLTÄ on että edelleen saan nähdä Hänet.
        ja varmsti tulen näkemään.

        Et ole, epäuskon saarnaaja lukenut tarkaan mitä tämän asai tiimoilta olen kirjoittanut teille, joten taas kerran,
        Toki tiedän mitä Jumal on sanonut ja mitä ei.
        sen takai olen laittanut teille, vajavaisesti, että Jumala sitten näyttää ja ilmoittaa minulle Itsensä, niin kuin voi ja miten en kestän.

        Joten on monia eri-tapauksia, esim tässä:
        Jer 1, koko luku en sitä kokonaa tähän kopio:
        9 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.

        Herra ojensi kätensä, ja KOSKETTI suutani.

        Dan. 7:9 Minun sitä katsellessani valtaistuimet asetettiin, ja Vanhaikäinen istuutui. Hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä, ja sen pyörät olivat palavaa tulta.

        13 Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.

        Ilm. 4:2 Ja kohta minä olin hengessä. Ja katso, taivaassa oli valtaistuin, ja valtaistuimella oli istuja.

        Ilm. 5:1 Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.

        Ilm. 6:16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!

        Jes. 37:16 "Herra Sebaot, Israelin Jumala, jonka valtaistuinta kerubit kannattavat, sinä yksin olet maan kaikkien valtakuntain Jumala; sinä olet tehnyt taivaan ja maan.

        Hes. 1:26
        Ja taivaanvahvuuden yläpuolella, joka oli niitten pään päällä, oli valtaistuimen muotoinen, näöltään kuin safiirikiveä. Ja valtaistuimen muotoisella istui hahmo, ihmisen näköinen, kohoten korkealle.

        Joten:
        "Jeesuksessa Jumala ilmestyi ihmisen hahmossa ja hänet tulemme näkemään sitten kerran, kun perille pääsemme."

        Jumala, Herra Sebaot, ISÄNI on "ilmestynyt" eli sallinut MUIDENKIN kuin Jeesuksen NÄHDÄ ja kuulla ja ihmetellä Itseään!

        ja he eivät kuolleet.

        Toki sen tiedän, kuten tässä on esillä:
        Jes. 6:2 Serafit seisoivat hänen ympärillään; kullakin oli kuusi siipeä: kahdella he peittivät kasvonsa, kahdella he peittivät jalkansa, ja kahdella he lensivät.

        Ilm. 4:8 Ja niillä neljällä olennolla oli kullakin kuusi siipeä, ja ne olivat yltympäri ja sisältä silmiä täynnä. Ja ne sanoivat lakkaamatta yötä päivää: "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka oli ja joka on ja joka tuleva on".

        Serafit, mitälie, heillä on kuusi siipeä je yhdet niistä on että peittävät kasvonsa.
        Tämä ei ole minulta salassa. mutta ei myöskään tämä:

        "valtaistuimen muotoisella istui hahmo, ihmisen näköinen, kohoten korkealle."

        Joten he jotka ovat sitten syystä tahi toisesta saanneet nähä, mitä lie, en tiedä, Jumala sen tietää, ovat jollain lailla nähneet Jumalan

        Kuten Ilmestyskirja selvästi asnoo: MINÄ NÄIN:

        nyt Paavali sanoo:
        2. Kor. 12:2 Tunnen miehen, joka on Kristuksessa: neljätoista vuotta sitten hänet temmattiin kolmanteen taivaaseen-oliko hän ruumiissaan, en tiedä, vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää.

        Aabraham, Jaabok (Jopa kosketti ja sai sitten lonkka vian !) Mooses, ja siitä lähtien ovat monet nähneet ISÄN, eli Jumalan Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin.

        Paavali, ja Johannes eivät "uskossa koneneet" vaan menivät ja olivat, ties missä, Jumala sen tietää.

        Usko joka on muuttunut NÄKEMISESKSI kuku sitä enää huutelee!
        Room. 8:24 Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee?
        Nyt TOIVON, Hebr 11:1, että saan nähdä, ja varmasti tulen näkemään, mutta kun olen nähnyt en sitä enää toivo, kunhan ymmärrät oikein, eli ei se poista sitä ennen haluaisi lisää nähädä tahi päästä kotiin.

        Nyt täällä matkalla TOIVON ja USKO, ja Jumala VAkuuttaa että sen saan, uskotko tämän ?
        25 Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä.
        Joten hyvää päivän jatkoa sinullekin.
        Näin ON KIRJOITETTU!

        JAtkuu

        "Siihen meidän on täällä ajassa tyytyminen."

        Niinkuin SINÄ USKOT, niin sinulle tapahtukoon!

        se mitä sinä uskot, on itselleni tässä asiassa yhden tekevää. tässä on MINUN uskoni, Minun Toiveeni ja se on Jumalan, Herran Kaikkivaltiaan, Herran Sebaotin edessä.

        Jumala sitten itse päättää miten ja koska, tsoin nyt itselläni alkaa kärsivällisyys loppumaan, muta sekin on Jumala, Isän ongelma ei minun!

        sinä voit tyytyä, mihin tyydyt, mutta minä en tyydy.

        Minulla ON Jano ja Jeesus huutaa, Joka janoaa, tulkoon ja juokoon eli täyttäköön janonsa.

        Toki uskot että Jeesus voi sen tehdä?
        Toki tiedät että Jeesus ON maanpäällä ja taivaassa Kaikkivalta!

        Ja jos Jumala ei salli nähdä itseäääm PAREMPI on että sitten surmaa minut!

        14 Hän sanoi: "Pitäisikö minun kasvojeni käymän sinun kanssasi ja minun viemän sinut lepoon?"
        14 Ja hän sanoi: minun kasvoni käy sinun edelläs, ja minä annan sinulle levon.
        15 Ja hän sanoi hänelle: jollei sinun kasvos käy edellä, niin älä vie meitä tästä pois.

        ja ettet peräti menetä malttiasi niin, en pyydä ensisijaisesti että pääsen taivaaseen, toki Jumala sen päättää vaan pyydän:

        Nostkista taivaat ja astu alas!

        2. Sam. 22:10 Hän notkisti taivaan ja astui alas, synkkä pilvi jalkojensa alla.
        Ps. 18:9 (18:10) Hän notkisti taivaat ja astui alas, synkkä pilvi jalkojensa alla.
        Ps. 144:5 Herra, notkista taivaasi ja astu alas, kosketa vuoria, niin että ne suitsuavat.

        7 Ahdistuksessani minä avukseni huudan Herraa, ja minun Jumalani tykö minä huudan; niin hän kuulee minun ääneni templissänsä, ja minun parkuni tulee hänen korviinsa.
        8 Maa järisi ja vapisi, ja taivaan perustukset liikkuivat; he värisivät, kuin hän vihastui.
        9 Savu suitsi hänen sieramistansa ja kuluttavainen tuli hänen suustansa, niin että hiilet siitä syttyivät.
        10 Hän notkisti taivaat ja astui alas; ja synkiä pimeys oli hänen jalkainsa alla.
        11 Ja hän astui Kerubimin päälle ja lensi, ja näkyi tuulen sulkain päällä.
        12 Hän pani pimeyden majaksi ympärillensä, ja paksut ja vedestä mustat pilvet.
        13 Siitä kirkkaudesta hänen edessänsä paloivat tuliset hiilet.
        14 Herra jylisti taivaassa, Ylimmäinen antoi pauhinansa.

        Kun Herra kutsui, muinoin Moosesta, tuli Hän synkän pilven sisällä.

        Joten ihmetelkää ja katsokaa, Jumala totisesti, tulee, Hän notkistaa taivaan ja tulee alas, minua katsomaan ja minä saan katsoa Häntä, Joka on Luonnut maan ja taivaan ja jonka Nimi on, Herra Sebaot, Jumala Kaikkivaltias.

        Joten nyt on hädän päivä, nyt on otollinen aika.
        eikä tämä apu tule minulle, ansiosta vaan Jumalan ARMOSTA, Jeesuksen kautta ja vaikutuksesta ja tahdosta.

        joten sama se.
        ja lisää kahvia.


    • todistusonannettu

      1. Piet. 1:8

      Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla,


      Usko ei perustu näkemiseen!

    • työttömienpuolesta

      Nyt on tärkeää rukoilla työttömien puolesta, koska heitä taas kyykytetään ja sorretaan.

      Heiltä vaaditaan, että he menevät kurssille, vaikka kursseja ei ole heille, mihin mennä. Hallitus siis vain haluaa alentaa työttömyyspäivärahaa juonittelulla ja valheella.

      Jeesus anna Suomeen hyvä hallitus ja anna oikeus köyhille ja työttömille ja sairaille ja puutteessa oleville.

      Jeesus anna Suomeen työpaikkoja.

      • työttömienpuolesta

        Taikka rukoilen Jumalaa = Ammattiliittoa PITÄMÄÄN edes tämänastiset työt! Jumala oli KÄMMENELLÄ kun Nokia Kaatui


    • Jeesus, sinä tiedät tänäkin päivänä jokaisen meistä, tiedät mitä meille kuuluu ja tiedät mitä me tarvitsemme tänään. Anna sinä Jeesus kaikille parasta; anna työttömälle työtä ja toimeentuloa, anna sairaalle terveyttä, anna taloudellisissa vaikeuksissa olevalle mahdollisuus selvitä niistä, anna johdatusta kysyvälle johdatus, anna aviopuolisoa etsivälle oikea ja hyvä aviopuoliso, anna voimia niile, jotka ovat väsyneitä, työstä tai lasten hoidosta tai muusta syystä, anna unettomille hyvä ja levollinen uni, auta niitä, jotka etsivät tietä, anna lohdutusta niille, jotka ovat surun murtamia läheisen kuoleman tähden, auta niitä, jotka etsivät kotia, auta heitä löytämään heille sopiva koti sopivaan hintaan, auta niitä, joilla on velkoja, että pystyvät velkansa maksamaan, auta kaikkia lapsia, varjele ja johdata, auta heitä löytämään ja pysymään oikealla tiellä, anna hyvä elämä heille jokaiselle, auta kaikkia vanhuksia, anna heille se apu mitä he kukin tarvitsevat, auta isiä ja äitejä, anna viisautta ja anna rakkautta ja anna kykyä ohjata lapsia rakkaudessa vastuullisiksi ihmisiksi kasvamaan, auta kaikkia opettajia, anna heille paljon kärsivällisyyttä, viisautta ja ymmärrystä ja rakkautta kaikkia kohtaan, joita opettavat, auta kaikkia opiskelevia, jotta he menestyvät opinnoissaan ja saavat hyvän ammatin ja löytävät hyvän työpaikan tai sitten anna hyviä liikeideita, että he voivat perustaa yrityksiä, anna kaikkille ruokaa riittävästi, ettei kenenkään tarvitsisi enää kuolla nälkään ja kokea nälkää, tee Jeesus maailmasta parempi paikka elää' ja asua. Anna ihmisten löytää Jeesus sinun rakkautesi, niin etteivät he enää halua elää pahuudessa ja vääryydessä, vaan haluavat tehdä hyvää toisille.

    • Jeesuksennimenkunnia

      Että voisin kirkastaa Jeesuksen nimeä!

      • rukousonmahdollisuus

        ÄLä ota enää kirkasta nimim,. Jeesus
        vaikutat sekavalta! Kun omaa nimimerkkiäsi nauut!


        sensijaan kuuntele Kirkaa!


    • vapausjulistaa

      Tällaisena talvisena pakkaspäivänä saamme tulee Isän alttarin ääreen ja pyytää Jeesuksen nimessä asioita, tai ei oikeastaan pyytää, vaan kysyä paremminkin rukouksessa, että mitä Jumala haluaa tehdä näiden asioiden tähden.
      Syyria on edelleen hirmuisessa kaaoksessa ja hädässä ja sodan kurimuksessa ja tuo sota on jatkunut jo ties kuinka kauan, eikä sille ole loppua näkyvissä. Assad ja Venäjä haluavat tappaa kaikki Syyrialaiset, koska pitävät kaikkia kansalaisia terroristeina.. keitä he sitten hallitsevat, jos he tappavat tai ajavat maan pakoon koko kansan? Hyvä Jumala, puutu nyt tähän sotaan, armahda noita kärsiviä Syyrian ihmisiä, armahda Herra heitä ja lopeta sota. Läheta enkeliarmeijasi tuhoamaan vihollisen joukot, jotka toteuttavat paholaisen tahtoa tuolla alueella, niin kuin aikanaan tuhosit vihollisen armeijat 2 Kun 19.
      Herra muista kurdien kansaa, joita nyt vainotaan joka suunnalta, lopeta tuon kansan vainoaminen ja anna heille oma valtio, niin että he saavat omassa maassaan rauhassa asua kenenkään häiritsemättä ja vainoamatta heitä.
      Taivaan Isä, Ukrainan kansan hädän sinä tiedät, anna Ukrainaan rauha ja vedä pois Venäjän joukot tuosta maasta, anna sinne hyvät johtajat, jotka tahtovat ja tekevät kansan parasta.
      Herra, mitä sinä aiot tehdä noille asioille, mitä aiot tehdä, että rauha tulisi noihin asioihin ja noille alueille ja seutukunnille?

      Jeesus, vapauta koko maailma evankeliumin sanan julistukseen, niin että evankeliumia saadaan julistaa vapaasti kaikkialla maailmassa ilman vainoa ja esteitä. Raivaa pois kaikki evankeliumin esteet maailmasta; vapauta koko maailman ja kaikki kansat evankeliumin sanoman levittämiseen. Siirrä syrjään hallitukset ja johtajat, jotka estävät evankeliumin julistamisen ja aseta tilalle johtajat, jotka kutsuvat evankelistat ja julistajat kertomaan Jeesuksesta heidän maassaan. Tämän me tiedämme Jeesus olevan sinun tahtosi - toteutukoon sinun tahtosi kaikkialla maailmassa.

    • Herraautanyt

      Herra, auta nyt Oo... ta hänen ahdistuksessaan ja tuskassaan, kun hän murehtii lastensa ja lasten lasten tähden.
      Ota Jeesus nuo lapset ja lastenlapset hoitoosi ja pidä heistä huolta, anna lepo Oo..lle niin että hän vain jättää nuo huolensa Jeesus sinulle ja alkaa luottaa siihen, että sinä otat nuo huolet ja murheet ja ahdistukset kannettavaksesi ja huolehdittavaksesi; ei ihminen voi mitään niille asioille, ainoastaan Jumala voi ja hän tahtoo hyvää jokaisen ihmisen kohdalla.
      Auta Jeesus kaikkia niitä vanhempia, jotka murehtivat lastensa tai lastenlastensa tähden, anna apusi ja anna rauha kaiken sen yli. Kiitos Jeesus että sinä otat kantaaksesi nuo kaikkia asiat. Ihminen voi tehdä niin vähän ja vain sinä Jumala voit tehdä paljon ja kaiken sen, mitä tarvitaan, että asiat muuttuisivat ja elämä alkaisi mennä oikeisiin uomiinsa, eli ihminen löytäisi paikkansa elämässä ja ottaisi vastuun elämästään ja alkaisi oikeasti huolehtia siitä ja anna parantuminen niille, jotka sitä tarvitsevat, Jeesus kiitos, että sinä kuulet rukoukset ja autat.

      • rukousonmahdollisuus

        Rukoilet ja senkaat?


    • Jeesusauta

      Taivaan Isä, auta nyt erästä miestä, joka joutuu nyt jättämään kotinsa ja etsimään elämäänsä uutta paikkaa.

      • Anonyymi

        Jumala on saanut miestä, eikä välitä heistä. joka joutuu nyt jättämään kotinsa ja etsimään elämäänsä uutta paikkaa.


    • autaJeesus

      Jeesuksen apua pyydän nuorelle miehelle tai enää ei niin nuorelle, että hän pääsisi uuden elämän alkuun. Koko tähänastinen elämä on mennyt vastuuttomassa sekoilussa ja hän on pahasti noissa sekoiluissa sekoittanut myös mielenterveytensä.
      Auta Jeesus, sinä voit auttaa; hän ei itse pääse irti niistä siteistä, missä hän on.

    • lastenelämä

      Jälleen tänä aamuna lapset ovat sydämelläni rukouksin, Herra auta heitä; miksi niin paljon tuskaa, karsimystä ja murhetta annoit heidän elämäänsä, vaikka he ovat jo kohdussa sinun eteesi tuotu ja pyydetty, että sinä heitä siunaisit. On niin paljon särkynyttä, että seuraava sukupolvi joutuu kantamaan sisällään kaikkea sitä särkyneisyyttä.
      Olisi niin paljon kysymyksiä, mutta ne ovat turhia, siksi vain pyydän Herra että autat heitä; minä en voi heitä auttaa; aikuisia ovat ja heillä on oma elämänsä, mutta sinä voit, auta noiden pienten tähden, jotka joutuvat elämään kaiken sen särkyneisyyden ja rikkoontumisen keskellä.
      Pyydän Isä, Jeesuksen tähden, auta heitä ja auta noita pieniä, jotta he voisivat oikean tien elämäänsä löytää, kaikesta siitä huolimatta, että heille ei ole suotu ehjää kotia, jossa elää isän ja äidin kanssa yhdessä.
      Jeesus, ei minulla ole muuta toivoa, kuin sinä, kiitos Jeesus, että sinä olet!

      • Anonyymi

        Ei kiitos Jeesus miten lapsia autoit. Koronavirus, paklaisuus, sodat ja hirveydet. Enää en rukoile.


    • Anonyymi

      Jeesus, kiitos että autat tänään ja huomenna ja koko elämän matkan.

      • Anonyymi

        On nyt kyllä ihan pakko kommentoida tuota eilen 12.09:
        - kun eihän se oo Jeesuksen vika, että Kiinassa eivät pidä huolta hygieniasta ja että jotkut miehet aiheuttavat sodat ja hirveydet!

        Rukoilen tänään että saisin rohkeutta elää ja auttaisin omalta osaltani lähimmäisiäni!
        Suosittelen "Jumala puhuu"-kirjaa, toimittanut A. Russell.
        Siinä on joka vuoden päiväksi rukousohje/neuvo.

        Tälle päivälle: Jaa kaikki
        Jaa rakkautesi, ilosi, onnesi, ruokasi - riemuiten kaikille, käytä kaikki voimasi toisten hyväksi, ota kaikki tulijat vastaan rakkaus sydämessäsi jne.

        Sitä rukoilen, että oppisin tämän kaiken paremmin, paljon oppimista mutta yritän.
        Myös että en antaisi kaiken kielteisen tiedon, mitä somesta tulee jatkuvasti, vaikuttaa, vaan että tekisin omat työni iloiten ja hyvin.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      367
      3258
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1282
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      139
      1030
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe