Mike Terrana lähti ovet paukkuen!

eimikäänylläri

Ja jätti Turuskan lehdellä soittelemaan. Mike ei halua olla enää missään tekemisissä cabulien kanssa ja Venäjän kiertue jouduttiin perumaan vain muutama päivä ennen ekaa konserttia. Tämä oli siis beauty@beat kiertue jossa mukana piti olla sinfoniaorkesteri. Yhdeksän konserttia piti olla joista ensimmäinen ensi viikolla, ja orkesteri oli jo harjoitellut ohjelmiston.

Kyllä tämän pariskunnan ahneus ja toisten hyväksikäyttö on ihan omaa luokkaansa. Pitkäaikaista hyvää ystävää ja tukijaa kusetetaan häikäilemättä! Eivätkä he edes suostu palauttamaan rahoja lipuista, vaan kiertue siirretään vuodella ja Tarja esiintyy ilman Mikea.

30

2765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostaapaljon

      Tämä ei tullut millään tasolla yllätyksenä mutta voisitko pistää linkkejä että me muutkin voisimme todentaa tapahtuneen.

      • lopullinenero

        https://www.facebook.com/beautyandthebeatofficial
        Tässä on linkki Beauty and the Beatin facebookiin. Siinä kerrotaan ensin venäjäksi ja sitten englanniksi, miten valitettavasti tältä keväältä Venäjän kiertue on peruttu. Esitetään hurskas toive, että Tarja Turunen ja Mike Terrana saisivat erimielisyytensä sovituksi (ilmeisesti kuitenkin on niin, että ero on lopullinen), ja jatkavat sitten kumpikin omalla tiellään.
        Tarjan konsertti orkesterin kanssa siirtyy maaliskuulle 2016, se tulee koostumaan klassisesta musiikista ja rockista, Tarja tulee esittämään myös joitakin huippusuosittuja laulujansa ja jotakin myös venäjäksi.


    • mitästämmönennyton

      Samaa mieltä ed.kanssa. Ollaan täällä totuttu, että näytetään aihetodisteet. Turhasta ei juurikaan syytellä...eihän.

    • nosillätavalla

      Voi hyvänen aika sentään noita ikuisia kanttoriopiskelijoita rasvapäineen.

      Huonosti käy lopulta kuten lahjattomille yleensäkin...

    • samaanaikaan

      Ja Nightwish sen kun porskuttaa täysille saleille jenkeissä eikä tarvitse ,mitään saatanan kaalinpurijoita ajatellakaan.

    • vaihtopaikallaan

      Olenkin kaivannut Tarjan taustalle melodisempaa rumpalia.

    • hevitimpuri

      Terranan omilla sivuilla ei ole mainintaa aikaisemmasta yhteistyöstä Mrs Cabulin kanssa. Näkemykseni mukaan Terranaa on hehkutettu enempi Turusen puolelta. Terrana on keikkarumpali joka touhusi Saksassa ja oli sopivasta työtä vailla, tästä lähti tämä nyt loppunut "yhteistyö. Ilmeisesti siinä on ollut koko ajan vääntöä rahasta ja nyt tuli vastaan tuo aijottu turnee joka veti välit lopullisesti poikki.

      Jos muistetaan Tarjan haastatteluja 2000 - 2005 tuntui perin kummalliselta, että hänen soolouransa taustabändin keulakuva pidettiin Terranaa - ristiriita on ilmeinen. Nightwishin soundi ja Tuomaksen sävellykset ovat ne joita Tarja kaihoaa. Ne eivät tule takaisin muutamalla hevimuusikolla ja viulunsoittajalla. Ainakaan minun silmiini ei ole sattunut haastattelua jossa Tarja olisi antanut tunnustuksen Tuomaksen sävellyksille ja Nightwishin musiikille.
      http://03830a2.netsolhost.com/WordPress/
      https://www.facebook.com/pages/MIKE-TERRANA-OFFICIAL-PAGE/216598860271

      • Leikkaaliimaa

        Nightwishin soundissa tänä päivänä ei ainakaan ole mitään kaihottavaa. Tarjan soolosoundi on itse asiassa paljon parempi kun molempien viimeisimpiä studiotekeleitä vertaa.


      • korvatkuntoon
        Leikkaaliimaa kirjoitti:

        Nightwishin soundissa tänä päivänä ei ainakaan ole mitään kaihottavaa. Tarjan soolosoundi on itse asiassa paljon parempi kun molempien viimeisimpiä studiotekeleitä vertaa.

        Olisikohan tästä apua:
        http://www.apteekkituotteet.fi/Korvat-nenae-ja-kurkku/Korvavahan-poisto
        Kannattaa kokeilla jos tilanne on äitynyt jo noin pahaksi.


    • 1.KeikkaPitiOllaTänään
    • LiianNopeaPeruminen

      Onhan sitä käytetty muitakin keikkarumpaleita, kuten viime syksynä.

      • restyuno

        Terrana on aika tempperamenttinen kaveri. Ei ole ensimmäinen kerta kun menee sukset ristiin jonkun kanssa.


    • Ei.tarvita

      Hyvä vaan että pääsivät tästä kammottavasta keesipäästä eroon, toivottavasti löytäisivät rumpalin, joka osaa paukuttaa myös klassisen päälle vähän pienemmällä raivolla, tai pikemminkin jättää tyystin paukuttamatta. Mikä lie joku muinaisjäänne kasarisoundilla.

      • Cabulionkepuli

        Tässä se Tarjan uran ongelma piilee. Kun laulaa väheksymäänsä ja halveksimaansa musiikkia niin virhearvioita tulee väistämättä. Tarjan kannattaisi pyöriä vain niissä "taide-haurus"-piireissä ja kirkkokonserteissa jotka tuntee omakseen ja jättää muu musiikki ammattilaisille. Tietysti jos on pakko laulaa heviä koska ukko tarttee enemmän rahaa niin eihän sille mitään mahda, onhan se perhe jotenkin elätettävä.


    • kannutTarjalle

      Loistava uutinen! Terrana on pilannut monta Tarjan keikkaa. Toivottavasti Tarja saa jonkun hänen tyylilleen sopivan artistin keikoilleen. Toi oli niin turn off.

    • mahtavata
      • yäk

        Vai vakuuttava jälki. Onkohan kommentin kirjoittaja tosissaan vai vain sarkastinen?
        Oma käsitykseni on, että on harvinaisen epäonnistunut yhdistelmä laittaa metallirumpali paukuttamaan klassisia musiikkikappaleita rummuilla alusta loppuun ja samalla peittämään ja pilaamaan orkesterin esitystä. Terranan rumpujen rämpytys pilasi konsertista monta kappaletta, ja loppuja klassikoita runteli Tarja Turusen teknisesti heikko ja ruma ääni.


    • EiPystyEi

      Ei pysty katsoaan saati kuuntelemaan

    • TarjaOliHyvä
    • nwaikanaloisti

      Oli pakko katsoa pätkiä tarjan dvdeestä tuolt juutuubist.. Ja ei todellakaan jäänyt semmonen fiilis, että tätä lisää. Kaikkea muuta. En kestäisi olla livenä paikanpäällä ja nyt en valehtele. Toki maku asioita.

    • NiiskNiisk
      • kaikkeenymuista

        Voi olla ettei marselo ole muistanut kertoa tarjalle että kiertue peruuntui ja terrana lähti. Ei se bändiaikoinakaan kaikkea muistanut kertoa.


    • Essab

      Swanheart liveorkesterin kanssa tuossa Tarjan DVd:llä. Milloinkanhan Nigthwish pääsee orkesterin kanssa esiintymään

      • mielipiteeni

        Toivottavasti ei koskaan. Mukavempi kattoo ku bändiläiset pitää omaa showtaan lavalla.


      • Essab

        Ei, ei, kyllä Nigthwish on ilman muuta nähtävä orkesterin kanssa.
        Eikä sitä sitäpaitsi olisikaan kuin korkeintaan pari esitystä, koska kokonaisen orkesterin kanssa ei niin vain keikkaillakaan, joten tavallisia bändikeikkoja olisi kyllä riittämiin.


      • justhantuonsanoi
        Essab kirjoitti:

        Ei, ei, kyllä Nigthwish on ilman muuta nähtävä orkesterin kanssa.
        Eikä sitä sitäpaitsi olisikaan kuin korkeintaan pari esitystä, koska kokonaisen orkesterin kanssa ei niin vain keikkaillakaan, joten tavallisia bändikeikkoja olisi kyllä riittämiin.

        Holopainen sanoi haastattekussa, että sinfoniaorkesterit yhtyeen kanssa on "niin nähty juttu". Ja tekihän hän Scroogen...


    • CabulionCebuli

      Tarjalle kummasti siunaantuu näitä "vastoinkäymisiä" koko uransa ajan -ja silti tarjafanaatikot löytävät syyt aina muualta kuin Cabulin pariskunnasta. Kuinka moni muistaa että pariskunta HÄVISI oikeudenkäynnin Nightwish -kirjan valheellisuudesta? Eli kirjassa esitetyt väitteet Marcelon "liiketoimista" ovat siis oikeudenkin mukaan TOTTA...miettikää sitä.

      • TotuusEiTiedossa

        Ollaanpa tarkkoina. Ensinnäkin vain Marcelo Cabuli haastoi Nightwish-kirjan kirjoittajan Mape Ollilan oikeuteen, koska Cabulin mukaan kirjassa oli esitetty hänestä virheellisiä ja loukkaavia väitteitä, Tarja ei tehnyt rikosilmoitusta. Suomen oikeudella ei ollut mahdollisuuksia selvittää, onko Cabuli syyllistynyt liiketoimissaan laittomuuksiin. Kun Cabulia ei ollut koskaan tuomittu mistään rikoksesta, häntä oli pidettävä syyttömänä. Mape Ollila esitti kirjassaan vastakkaisia mielipiteitä, toisten mukaan Cabuli oli mukana laittomissa bisneksissä, ja toisten mukaan ei ollut. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan, kun Ollila ei pelkästään kertonut yhtä kantaa, hän ei syyllistynyt kunnianloukkaukseen.


    • mainiomimmi

      Tarjasta on tullut omillaan ihastuttavan eläväinen esiintyjä. Tässä otoksessa ei näy Terranaa, mutta homma toimii silti. Ymmärrän, että laulu ei miellytä niitä, jotka haluavat kaiken menevän nuotilleen studiolevyjen mukaan. Minusta rouva revittää oikein maukkaasti tuolla totuttua matalammalla 'kauhu'-osastolakin. Synnytys on varmaan vaikuttanut ääneen ja tulkintoihin, koko iloiseen yleisilmeeseen.
      TARJA TURUNEN CONCERT FULL@ATHENS 2014
      https://www.youtube.com/watch?v=1NMAjzlX87s

      • mainiomimmi

        Täytyy vielä korostaa, että Tarjan bändi on kerrassaan mainio. Todella verevä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe