Kortsu- Hanna

wasu

Saakohan se Kortsu-Hanna jakaa lapsille niitä kumeja ilman vanhempien suostumusta?Minusta tämmöinen on vastenmielistä ja vastuutonta toimintaa.
Eikä ne ole mitään ilmaisia,kaupunki ottaa lisää velkaa ja ostaa lapsille ehkäisyvälineitä.
Kortsu-Hanna siis sosialisoi tämän paritteluhommankin.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perso

      Meijän poika tarttee niitä ainaki parikymmentä kpl kuussa,on niin perso tortulle,tulee aika kalliiksikkin,sais toki kaupunki maksaa.Hyvä Hanna.

    • Käyttäkää-kumiukkoa

      Totta kait saa jakaa, ja pitääkin.
      Onko kortsu lestojen moraalia vastaan?

      • Vanhalesta

        Maksatko ja on.


      • Kuuleppa_saatana
        Vanhalesta kirjoitti:

        Maksatko ja on.

        Jos me muut jouvutaan maksaan teijän penikkalaumojen elatus, nii kyllä helevetisä te jouvatta osallistuun kortsujen kustantamiseen. Kyllä minä ainaki ennemmin kustannan teineille ehkäsyn ku kiimasten lestojen pirttivilijelyn tulokset.


    • Toivottavasti_jakaa

      No eikö se oo parempi että jakkaa kortsuja ettei pamaha paksuksi penikat, ku teinit kummiski nussii? Kalliimmaksi kai se tullee niitä pentuja sitte yhteiskunnan elättää, ku jakkaa jokunen kortonki. Kalliimmaksi seki tullee, että teinitypyköillä jää koulut käymättä ku tulevat paksuksi, ja rupiavat lähiölehemiksi jotka vääntää penikan jokkaiselle panolleen. Järkevväähän se vaan on niille ehkäsy kustantaa. Liian moni aikuinenki ihiminen on perseesä kansa tolskatessaa pannu alulle uutta elämää vahingosa ja siitä palijo onnettomuutta seurannu nii isille ku äipälle ja molempien suvuille ja erityisesti sille penikalle, joka ei toivottuna syntyy ja ehkä pakottaa vanahempansa olemaan tekemisisä keskennään vaikkei niillä mittään halua siihen oikiasti olis. Jotku mennee jopa naimisiin paniikkiratkasuna ku ämmällä on maha pystysä. Vahinkolapsia syntyy ihan liikaa ja aborttiin ei moni kykene. Paras ku opetettaa penikat jo nuoresta käyttään ehkäsyä, niin ei tapahu näitä vahinkoja. Kyllä se ilimanen ehkäsy on oikein hyvä asia.

      • odottakaaoikeaa

        Pitää kasvattaa lapset pirättäytymään seksistä kunnes löytyy se oikea jonka kanssa jakaa koko elämän . Miksi kuluttaa jo lapsena itsensä rikki pelkillä seksisuhteilla.. Ikävä kyllä jo 16 veet tytöt valittavat terveydenhoitajille kun seksi ei enää kiinnosta. Ei tuon ikäisen ole sopivaa vielä aloittaakaan seksielämää. Kyllä sitä ehtii eikä seksittömyys tapa. On monet eläneet satavuotiaiksi vanhoina piikoina ja poikina ja sitten nukkuneet pois vaikka syövän vuoksi


      • tosihyvä
        odottakaaoikeaa kirjoitti:

        Pitää kasvattaa lapset pirättäytymään seksistä kunnes löytyy se oikea jonka kanssa jakaa koko elämän . Miksi kuluttaa jo lapsena itsensä rikki pelkillä seksisuhteilla.. Ikävä kyllä jo 16 veet tytöt valittavat terveydenhoitajille kun seksi ei enää kiinnosta. Ei tuon ikäisen ole sopivaa vielä aloittaakaan seksielämää. Kyllä sitä ehtii eikä seksittömyys tapa. On monet eläneet satavuotiaiksi vanhoina piikoina ja poikina ja sitten nukkuneet pois vaikka syövän vuoksi

        Se on lähinnä hyvä juttu, jos 16 vuotiasta ei seksi kiinnosta.


    • Sukupuolivalistusta

      teineille koulussa ja kotona riittävästi, että ottavat itse vastuun ehkäisystään. Ei tässä yhteiskunnassa kaikki kuulu yhteiskunnan kustantaa. Ei ole tarkoitus, että teini-ikäinen pamahtaa raskaaksi ja koko elämä menee päälaelleen.

      Ei sukupuoliasioiden pitäisi olla enää mikään tabu tämän päivän Suomessa, ettei siitä voitaisi asiallisesti puhua nuorten kanssa. Kyllä koti on ensisijaisesti vastuussa tällaisesta valistuksesta.

      Kodit ja koulut yhteistyöhön tässä asiassa - valitus tuo toivottavasti myös ottaa vastuuta omasta sukupuolikäyttäytymisestään.

      Lestoilla tuo asia on tabu, mutta siellä mennäänkin heti naimisiin, kun täyttää 18-vuotta ja nuori rouva paukahtaa ehti paksuksi, kun sitä ehkäisyä ei harhaoppinen lahko salli - mutta tuo lahko elääkin vielä kivikautta seksivalistuksen suhteen. Siitä sitten seuraakin loputon raskauksien sarja, joka loppuu sitten, kun hedelmällisyysaika pääåttyy eli naisen vaihdevuosiin.

      • Hiton-hihhulit

        Se lahko on niin sairas ja elää kivikautta muutenkin.


      • jfhksadfh

        Usein se päättyy muutenkin, käyvät salaa pistämässä piuhat poikki....


      • Parempi-niinkin
        jfhksadfh kirjoitti:

        Usein se päättyy muutenkin, käyvät salaa pistämässä piuhat poikki....

        kuin toimia kuin kanit - lisääntyä eivätkä jaksa itse hoitaa ja elättää pentulaumaansa, vaan tavalliset veronmaksajat joutuvat tämän huvin kustantamaan. Ja mikä myös huomattavaa, eivät jaksa kasvattaa jälkeläisiään, sen kyllä huomaa kouluelämässä.


      • Antilesta
        jfhksadfh kirjoitti:

        Usein se päättyy muutenkin, käyvät salaa pistämässä piuhat poikki....

        Se on oikein. Anorektikkoina myoskin moni ehkäisee.


    • LoistavaJuttu

      Mikähän tää Kortsu-Hanna oikein lie onkaan.. olipa mikä tahansa, niin jos kyseessä on nuorten ehkäisyvalistus, niin kannatan ehdottomasti. Muutama hassu kuminen ehkäisyväline tulee monin verroin halvemmaksi, kuin sukupuolitautien hoito, tai eitoivottujen raskauksien keskeytys, tai teinivanhempien "elatus".. tai pahimmassa tapauksessa huostaanotto. Teinit on teinejä, hormoonit hyrrää ja siinä tilassa useimmiten se järki unohtuu, varsinkin jos tietämys ja kokemus puuttuu.

      Koettakaapa nyt vaan ottaa se pää pois sieltä kukkahatustanne ja ymmärtää tosiasiat. Tuskinpa ketään vanhempaa muutama kumiukko haittaa, sen sijaan ne sukupuolitaudit ja raskaudet voikin jo vaatia sulattelua - joihinkin tauteihin kun ei ole edes parantavaa hoitoa...

      • yökyökyöök

        Ilmeisesti Sarkkisesen tyttö ja todennäköisesti sitä kovaa kommunisti sukua.


    • rennosti-m

      Kortsuista laki ei sano mitään. Niiden hankinta ja jakaminen on riippumaton jakajan ja hankkijan iästä.

    • toivottomia

      Kyllä se tekee säästöjä kaupungin kassaan enempi kuin kuluja. Mutta eihän uskovainen järjellä ajattele vaan ulisee kivikautusia ahdasmielisiä päähänpinttymiään. Parantumattomia vielä yleensä ovat. Antaa teidän vaan ulista kun ette muuhun pysty. Sääliksi käy.

    • yeuyeu

      jjjdhj

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe