Löytyisikö poikamiehelle neitsyenä säilynytta nais

oletkojossain

ta 12-25 vuotiasta elämän pituiselle matkalle elämään rakkaudessa oikeassa? Kävisi myös kunnollinen leski jolla ei ole ollut muita miehiä kuin hän jonka kuolema korjasi. Herttainen luonne olisi ihana olla ja kaunis tai nätti sopusuhtainen vartalolta. Ei a-ongelmaista eikä tupakoivaa. Ei myöskään maalipyttyä eikä tatskattua kuin kasvolävistettyäkään. Itse olen kuulemma ihana poikkeus massasta. Olen monilta osin lähes täydellinen mies ( on sanottu täydelliseksikin). Haluan rakastua, haluan antaa ja saada aitoa oikea rakkautta ja unelmoin omista lapsista sen oikean rakkaan/tulevan vaimon kanssa.

41

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meiju-Inkeri

      se on sulla paras ko seurustelet sen peilis kanssa ja ihailet ittees ku noin itestäs tykkäät, se on sulle sopivin pari.

      • uteliaanaminä

        Onko Meiju-Inkeri säilynyt neitsyenä? Vai joko olet löytänyt aviomiehen ja käynyt vihillä ja viettänyt hääyön?


    • Pikkupimu14w

      Minä voisin tulla. Omasta mielestäni olen täydellisen kaunis ja herttainen. Jotkut ilkeämieliset ovat sanoneet rotannäkäiseksi, mutta ethän sinä sellaisista puheista välitä, ethän? Mulla on kyllä napakoru, klitoriskoru, kielilävistys, nenärengas ja molemmissa kulmissakin on joku rengas, mutta ethän sinä moisista pikkujutuista piittaa, ethän? Ja neitsyt olen taatusti! Kysy vaikka niiltä kahdeltatoista ylitorniolaiselta urokselta, jotka ovat lepuuttaneet matkasauvaansa haarojeni välissä!

      • pekkopoika

        Väärin muistat, tai olithan kyllä aikasessa humalassa kun jätkien kanssa vedettiin varveja pakun takaosassa laitettiin sinut sellaseen asentoon penkille että oli hyvä takaapäin panna, no siinä nyt tais käydä niitä sivullisiakin jotain parikymmentä jäbää tökkimässä, eipäs tullut lukua pidettyä, rahaa kyllä tuli hyvin otin jokaiselta 30e. ei ollut kallista.


    • popsinisoviitonen

      jaaa ruunefeltin sami täälä taas itteään kehuu,jätti kertomati että on sekakäyttäjä tuomittu rikollinen

      • pikkupimu14w

        Ei ollut se vellihousu mukana jutussa, mutta on nyt muuten hyvä kun saa monelta isäehdokkaalta elatustukea lapselle, siinä oli ollut ukkomiehiäkin panemassa joten eivät tohdi alkaa mitään vänkäämään vaan maksavat kiltisti maksunsa kunhan vain huomautan asiasta.


    • oletkojossain

      Olettepa rivoja. Minä 24 vee ja poikuus tallella odottelen oikeaa. Uskon ihanan neitsyen vielä löytyvän. Kyllä olisi pilvin pimein jo lapsena/teininä jalkojaan levitelleitä tarjolla mutta kun mies on jaksanut pidättäytyä niin pitää naisen olla neitsyt. En ole suudellutkaan vielä ketään, rakas kulta saa sitten eka pusun ja monta sen jälkeenkin. ..

      • lapsiinseko

        12-25 vuotiasta
        Siis mitä 12v menikähän ikähaarukan alapää rikoksen puolelle!


    • varoen

      eiköhän ole parempi ittesi kannalta, että käyt vain uskollisesti edelleen nurkantakana, läähättämässä, mutta varo polttiaisia

      • kilupöksyle

        No mikäs se nyt sitte sytytti jos et ole tähän mennessä käsittäny pillunpääle mithään, soon parempi ko et ennää alakhaan koko homhaann.


      • oletkojossain
        kilupöksyle kirjoitti:

        No mikäs se nyt sitte sytytti jos et ole tähän mennessä käsittäny pillunpääle mithään, soon parempi ko et ennää alakhaan koko homhaann.

        En tarvitse naista "pimpan vuoksi" vaan tarvitsen rakkautta ja haluan sitä antaa. Tottakai normaali läheisyys pariskunnan välillä on luonnollista, ei meitä olisikaan ilman seksiä mutta en pelkän seksin vuoksi naista tarvitse. Silläkin erotaan paljon ja laitetaan lapset kärsimään kun mennään pelkän seksin takia yhteen. Rakkakkautta aitoa oikeaa enemmän. 20 täyttänyt on sopivan kypsä aloittamaan seurustelun ja avioitumaankin sitten


      • hoksaus

        vaan oletkos islamisti jostain takapajulasta, kun 12-vuotiasta vhaluat, vai joku muuten pervo


    • Sairastataas

      Onpa sairas aloitus täällä taas.

      • pinsaasaaha

        Pakko se on jostaki koittaa saaha pinsaaki kaikkien.


    • bsgj

      ei kannate uneksia sellaisesta enään ne käytettyjä ja moneen kertaan.

    • jaonhyväasia

      On niitä neitsyitä vielä paljon varsinkin uskovaisissa

    • oletkojossain

      Edelleenkin löytymättä. Ehkä olen nähnyt teitä kauppojen kassoilla ym. Olette tosi kilttejä/kiltinnäköisiä kauniita aitoja söpöjä, siistejä, fiksuja vähän ujoja kuten minäkin. En ole uskaltanut tulla juttelemaan. Muistan teistä ihanimpia usein kotona yksin. Teistä jotkut katsoo suloisesti minua sieviin lempeisiin silmiini, se tuntuu hyvältä, se antaa voimaa toivoa että ehkä joskus jompikumpi meistä jossain rohkenee alkaa juttelemaan ja jännitys laukeaa ja annamme toisillemme rakkauden tunnustuksen. Sanomme vaikka vain ettänsinä olet ihana, 'minä tykkään tai ehkä jo rakastan sinua.. Jaksaa paremmin odottaa oikeaa kun elää terveesti, syö terveellisesti ja liikkuu monipuolisesti ja nukkuu hyvin sekä pitää välit hyvinä omaisiin ja lähimpiin ystäviin ..Yksin vielä kotona. Jokohan tänä kesänä löytyisi oma suloinen kullanmuru . Toivossa elän. Olen hyvin romanttinen. Olen myös pikkusen lapsenmielinen, en lapsi mutta saa lapsehtia joskus. Tirskuvat teinit ovat söpöjä. Pusu-..

    • oletkojossainsä

      Olen ihastunut muutamiin tyttöihin. Ylitorniolla ja Torniosss Rajalla ostarissa.. Elämä voi olla joskus mukavaa....

    • samppaautovaras

      jaa se tuomittu rikollinen s.brunfeldt täälä taas kirjailee valheithaan

      • Ellukainen

        Mie oen neitsyt ja hyvän nökönen tyttö, mutta en päästä tuomosta kokematonta räpläämään pimperoani, sen on oltava kokenut asiansa osaava mies, eikä tuomonen joka muka kyttää kläppiä ja niitten pinsaa ja sitte kirjottaa että hän rakkautta hakkee, pörrökös sie olet, mie en ainakhaan tuomosta huoli olisin ko liinukorven aino, molen jo 17v, ja kohtapa meinasin antautua seksin valtaan, se on menoa sitte.


    • aloittajataas

      Voi en huoli neitsyytensä menettänyttä naista paitsi jos hän on ollu avioliitossa ja jäänyt leskeksi tai jos on tullut raiskatuksi. Suomi on pullollaan alle 20 vuotiaita loppuunpalaneita naisia tyttöjä jotka ovat levitelleet haarojaan tai pyllistelleet monille miehille pelkästä lihanhimosta.. Monet heistä katuvat villiä lapsuuttaan/nuoruuttaan. Jumala huolii yhteyteensä ihan kaikki ihmiset jotka katuvat ja nöyrtyvät parannukseen, uskovainen pääsee taivaaseen kuoleman jälkeen joka on ihana asia. Jos itsekin olisin julkiuskovainen ja kävisin seuroissa niin sieltähän se kaunis ihana neitsyt löytyisi loppuiäksi rakkaaksi armaaksi..

      • johanonkummaukko

        Jaa mene seuhroin tai jatka kätheen vetämistä, niin soon.


      • poromerkki

        Mulla olis sulle erinomainen ehdotus, mene heti huomisaamuna ilmoittautumaan koehyppääjäksi Aavasaksan vaaran suurmäkeen, kaikki asiat selviää sillä reissulla.


    • oletkojossain

      On mukava kun tytöt ja naiset tykkää minusta. Ne katsoo minua sievästi sieviin kiltteihin silmiini kauppojen kassoilla ym ym. .Sievä katsekontaktikin piristää, siitä saa voimaa ja se antaa toivoa. .. Tarkoitin tuohon aloitukseen 18-25 v. naista. Oli tullut vahingossa tuo 12. Alle 18 veet ovat lapsia ja ihania söpöjä mutta kyllä ikäiselleni saa olla jo 18v. täyttänyt että on jo sopivasti aikuistunut. Tiedän että monet tytöt haluaisivat minut mutta vain yksi minut saa ja hän tulee olemaan onnellinen. Joku teistä Ylitornio-Tornio alueen tytöistä saa minusta rakastavan ystävän ja myöhemmin aviomiehen elämään siinä rakkaudessa. Mitä aidompi olet, sitä paremmat mahikset sinulla on saada minut. Leuhkoja en yritäkään saada tai en sellaista ottaisikaan. Suukkoja huulillesi n y t sä omani jossain-.

      • poromerkki

        Eks sie perhana mennykkään sinne vaaralle hyppäämään vieläki täälä koitat oikoa asioitas, kyllä me sinut pedo tunnetaan, ja olethan jo itseesi niin tyytyväinen että et sie muita tarttekkaan, ja jätä net kläpit rauhaan, mistähän tuomonen mielikuva on tullu että monet tytöt haluais sinut, hölmö.


    • siinäpäse

      Tytöt tykkää aidoista sielukkaista komeista miehistä jotka ovat rakastamisen arvoisia.

    • oletkojossainsä

      Moi tytöt taas ! Menin jo petiin mutta ei vielä tule uni. Kävin tänään tälle kesälle ekakerran rannalla ottamassa aurinkoa, tuuli kylmästi enkä tarennut uida. Minua nuoremmat ihmiset uivat vaikka vesi oli kylmää. Eikö ole ikävä kun on kylmä kesä, ei yhtään hellepäivää ole ollut pohjoisessa koko kesänä. Kylläkai niitä vielä tulee helteitä, joka kesä on tullut. En ole rohjennut vieläkään aloittaa juttelua seurustelumielessä yhdenkään tytön kanssa, ehkä arkuutta ja ehkä se oikea ei ole sattunut kohdalleni vieläkään. Itse ajelen oikealla autolla mutta katselen välillä mopoautoilla kurvailevia tyttöjä, eräs jäänyt erikoisesti mieleen. En viitsi kertoa minkä värisellä se ajelee mutta tyylikäs typykkä se on hänkin.. Onneksi en lähtenyt ravintolaan vaikka käynti kävi mielessä, eipähän ole krapulaa aamulla. Viimeksi kävin tammi-helmikuun vaihteessa kun oli omat synttärit. Jotenkin tuntuu ettei ne nuorisodiskoissa kulkevat haekaan vakituista kaveria kun niillä on niin kauhea vauhti päällä siellä diskossa. Ja kun eräs 18 vee poika tuli sanomaan "älä istu yksin, sinä saat täältä ihan varmasti ( pillua) kun menet vain tanssimaan. Siihen reikäänkö ne nuoret tytöt hakevat vain täytettä... Minä haluan oikeasti paljon muutakin, haluan rakastua ja vakiintua, kun hyvät kohtaa niin ei tarvitse muita katella.Uskon hyvään niin kuin Ruotsissa surmattu 17vee Lisa Holm joka oli kiltti sievä tyttö, hän ei halunnut että kenestäkään puhutaan pahaa. Rukoilin että hänet löydetään hyvässä kunnossa ja järkytys oli suuri kun tuli tieto että hänet on löydetty kuolleena. No keskikesä on ohi ja minä vielä yksin. Uskon tai jaksan uskoa että vielä tänä kesänä löydän ihanan tytön jonka kanssa olemme sitten kuin paita ja peffa vai miten se sanotaan. Mustikoita tulee paljon, toivottavasti hillojakin. En välttämättä poimisi yhtään marjaa jos se oikea tulisi elämääni. Me ehkä autolomailtaisiin ympäri Suomea, shoppailtaisiin Helsingissäkin ja mökkeiltäisiin ylä-lapissa ruskaa ihaillen. Ja eikai me samassa sängyssä nukuttais ennen papin aamenta.. Pikahäätkin onnistuu nykyään nopeasti. Tiaisen laulu kuuluu nyt jännästi avoimesta ikkunasta, titityy tulee erilailla kuin talvella. Katsellaan, eletään toivossa paremmasta huomisesta, toivossa on hyvä elää, jaksaiskaanko sitä elää jos ei ihmisellä olisi mitään toivoa. Yritetään jaksaa . Hyvää yötä tytöt kaikki.

      • snorkkeliukkoja

        Heitä ny hyä mies höpisemästä ja mene vaarale hyppään, mikäs piru se pani vesisateessa uimaan, saikkos samala auringonpistoksen ko aloit nuin höpisseen.


    • vieläkinpoikamies

      No löytyykö yhtäkään? Yksi riittäisi.

      • maaritnainen

        Ja melko varmasti pysytkin sellaisena tuolla älykkyysosamäärällä, mikähän lie köpö, hae apua jostain hoitolasta, sillä varmaan on samankaltaisia naisihmisiäkin.


    • ensinavioon

      Onko Maaritin nahka jo puhkaistu..

    • rakkausoikea

      Immenkalvo siis. Hääyönä vasta. Voi kun olisi ihana päästä halaamaan ja suukottelemaan neitsyttä naista. Onneksi on vielä paljon eriikäisiä neitsyitä

    • oletkojossainsä

      Hei taas. Olen onnellinen hänen kanssa jonka löysin kesällä lintuja bongaamassa. Hän on neitsyenä säilynyt 20 vuotias vaalea söpö kaunotar. Menimme elokuussa kihloihin. Häät on ennen joulua . Emme ole vielä suudelleet, olemme vain pitäneet kädestä toisiamme kiinni. Katsomme usein toisiamme sievästi silmiin kun juttelemme ja muutenkin. On ihana olla rakastunut ja kun oikea rakas vihdoin löytyi. Hyvää kannattaa odottaa. T. Oman kullan "omistava" poikamies.

      • niitäkion

        Kannataskohan sinne houshuin vilkasta tiä vaikka olis Varsipillu


    • metsänäky

      tälle oman kullan omitavalle poikamiehelle, että onko hän varma ,että hän löysi naisen ettei se vain sittenkin ollu reikänen vähän paksumpi kelo jossa rätkä pesi

    • olitlähelläjossainolet

      Kyllä hän on koskematon neitsyt. Tänään käytiin aava-saksan näkötornissa kullan kanssa. Hän oli pukeutunut tiukkaan lenkkipukuun ja hän tuoksui hyvälle. Hän katsoi minua hyvin sievästi silmiin kauniilla sinisillä silmillään ja puhui kauniita asioita. Minulla olisi tehnyt mieli suudella kihlattuani josta sanoinkin hänelle mutta lupasin jättää suutelunautinnon siihen kun pappi on meidät vihkinyt mieheksi ja naiseksi. En ole kysynyt häneltä, oletko neitsyt vaan kuulin sen hänen ystäviltä. Rakkaani on rehellinen.

    • siltikiltti

      Minä olen heikko ihminen. Tänään 24 vuotiaana sorruin, sorruin ensikertaa suutelemaan. Olimme illalla Pessalompolassa mökin rannassa istumassa ja kihlattuani paleli, vedin hänet ihan lähelle itseäni ja hän taaskin tuoksui hyvältä, hän katsoi silmiini mielestäni viettelevästi, huulet olivat niin houkuttelevat että työnsin huuleni hänen huuliaan vasten ja voi että se tuntui hyvältä. Varmaan kymmenen maissa nuuttia suukoteltiin ja halailtiin. Tuntui hyvältä ja pahalta kun ei jaksettu joulukuuhun jolloin on häät. Puolustauduimme sillä kun olemme oikeasti rakastuneet ja olleet jo aika kauan yhdessä että tämä ei ole yhdenillan juttu emmekä menneet pitemmälle. Me saunottiiin mökin rantasaunassa, eri aikaan käytiin saunassa ja yhdessäkin uimassa. Voi että hän oli kaunis pinkinvärisessä kokouimapuvussa. Kun tultiiin yöllä Ylitornion keskustaan ajoin minä autolla ja hän silitteli niskaani, hartoitani ja hiveli poskeani. Tuntuu hassulta että minäkin olen jo suudellut naista ja erittäin kaunista. Tämä rakkaus ja koko elämä on sitten hassua.

      • rakkka

        Onks siellä noin ihanan viatonta ja romanttistaWaude. Eikun takas kotpuoleen. Häpeä kun hätäilit, hyvää kannattaa vartuu ainakin vartti.


    • eipötkyilijä

      kyllähän niitä neitsyitä alkas täälläkin riittämään kun otettas tänne vaikka tuhannen mamua niin kyllä seassa olis neitseitä ja ottajia varmasti olis siellä peräkammain pimeässäkin herätys kävis ja luonto puhkeis esiin ja näkyviin pojillakin niin kuin keväinen aurinko ja ahvatuuli ja tulisivat tytöt kesyttäjiään vastaan haltioissaan

    • rakastunutaloittaja

      Oli ihana ilta ja yö rakkaani kanssa mökillä lähellä Pelloa erämökissä lammen rannalla. Pomimittiin ensin karpaloita jänghältä ja sitten lämmitettiiin pihasauna. Syötiin poronköristystä hilloja ja muitakin herkkuja. Kultani oli saanut mataringistä tädiltään valmiin käristyksen ja muusin, lämmitettin sapuska nuotiolla ja syötiin mökissä avotakan loisteessa vastatusten istuen pöydän ääressä. Marjoja kun kultani maiskutteli suussaan niin hän katsoi minua erikoisen sievästi silmiini ja sanoin" minä rakastan sinua öäivä päivältä enemmän, en voisi elää ilman sinua, olisit saanut muitakin tyttöjä, ihania mutta tunnen olevani suuresti etuoikeutettu kun valisit minut". Herkistyin kyyneliin. Kullannani oli vaalea baskeri päässä ja valkoiset pitkähköt hiukset valuivat söpösti näkyviin tuon päänsuojan alta. Hän sanoi tykkäävänsä kovasti lapsista ja haluavansa kanssani joskus yhteisen lapsen tai lapsia. Muistin nuorena lukemaani Kalle Päätalon iijokisarjan kirjaa jossa Kalle kertoo setä kaimastaan joka jäi lapsettomaksi vaikka hänellä oli verevä nuori vaimokin siihen asti kun sakut veivät hänet sota-aikana. Setä-Kallea sanottiin kummun patruunaksi ja patruuna oli avautunut kirjailija Kallelle lapsettomuuden syistä ja uskonut menettäneensä kyvyn saada lapsia kun oli säikähtänyt kovasti matkallaan merimaihin pelekkalautalla joka oli rymähtänyt kivikkoon alaiijoen koskessa. Kultaani nauratti kovasti ja hän kielsi minua käyttämästä matkantekoon lauttoja ja jokia. No me nukuttiin hyvin lavitsalla ja kun noustiin ylös, halattiin pitkä tovi hellästi toisiamme. Puhuttiin joulukuun häistä ja hääpaikasta. On päätetty pitää häät matalalla profiililla pienellä porukalla. Häämatkaakin on suunniteltu. Ehkä vietämme hääloman lämpimässä maassa uiden ruskettuen ja rqkastaen. Tosin rakastamme nytkin ja täällä Suomessa. Tämä oikea aito rakkaus on niin ihanaa että soisimme jokaisen ihmisen pääsevän siitä osalliseksi. Nyt minä laitan kahvin tippumaan ja katan herkkuja pmydälle kun kultani ajelee pian pihaan. Tunnen olevani tärkeä ihminen... Aiemmin kin olin yksin ja useon yksinäinen oli usein olo kuin noutajaa outtaessa voisi kuvitella olevan.

    • siunaustaTeille

      No menittekö joulukuussa avioliittoon niin kuin oli aikomus? Ei kannata jäädä susiparina elämään. Vaikutatte kunnollisilta. Olette hyvä esimerkki monille jotka hyppäävät petistä petiin. Ehkä olette käyneet vihillä ja elätte onnellisessa rakkaudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe