Suomalaiset Vironkävijät

itä-blokki

Tuon uuden näkökulman aiheeseen Vironmatkailusta. Virolaisilla voi olla suomalaisista mielikuva juopuneina viinaturisteina, missä on eittämättä perääkin. Suomessakin on tietynlaista pohjasakkaa, jolle viina on tärkeintä elämässä ja hygieniastaan ei tarvitse huolehtia ja örveltää voi Tallinnassa ja lautalla. Nämä suomalaisturistit ovat juuri sitä porukkaa joita Viro kiinnostaa. Virossa käy tietenkin myös tavallisia suomalaisia, mutta Viro maana vetoaa enemmän örveltäjiin. Viro saa turisteikseen juuri sellaista porukkaa kuin se ansaitsee. Harva normaali-ihminen Viroon haluaa, koska on paljon muita kohteita sivistyneistä maista. Kööpenhaminaan, Berliiniin, tahi Tukholmaan pääsee lähes yhtä nopeasti kuin Tallinnaan ja ympäristö on sivistynyt ja länsimainen.

Viro ei ansaitse eikä pysty parempaan. Jätetään Tallinna alkoholisoituneille viinaturisteille ja matkustetaan me muut sivistyneisiin kaupunkeihin nauttimaan tasokkaista länsimaisista omaan kulttuuripiiriimme kuuluvista elämyksistä. Virohan ei kiinnosta käytännössä turistikohteena minkään maalaisia.

Tehdään me Virolle niinkuin se tekee meille päästämällä tänne Suomeen kaikkein rikollisimman ja huonoimman aineksensa tekemään rikoksia, tekemään pimeästi töitä ja viemään rahat vanhuksilta ja suomalaisilta lapsilta sosiaaliluukulta joka oikeasti kuuluisi vain suomalaisille. Tämä sillä erotuksella että suomalaiset örveltäjät sentään jättävät rahaa Viroon viinan ja prostituution kautta.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pietaripuuttuu

      Miksi et maininnut Pietaria?

      • venäjäonroistovaltio

        Suomalaisten kiinnostus Pietaria kohtaan on nolla. Helsingistä on nopea junayhteys Pietariin eikä hintakaan ole esteenä. Suomalaisia nyt vaan ei kiinnosta rikollisvaltion pömpöösi kulissi. Näyteikkunaksi aikoinaan Pietari juuri rakennettiinkin, ryöstetylle maalle orjatyövoimalla. Ei ole mikään ihme, ettei suomalaista turistia kiinnosta kyseinen kaatopaikka, ei räikeitä ihmisoikeusloukkauksia harjoittavan maan taloutta pidä tukeakaan matkailulla.


    • josen

      Olen vahvasti sitä mieltä että eestiläiset ovat tarkoituksella tehneet kärpäsestä härkäsen ja niiden piirtämä kuva kännisistä suomalaisturisteista ei vastaa läheskään todellisuutta.

      Ulkomaiset turistit ovat antaneet aivan toisenlaisen kuvan suomalaisista turisteista Virossa. He taas väittävät että suomalaiset pysyttelevät hiljaa taustalla omissa porukoissaan ja että varsinkin brittituristit Virossa sikailevat oikein kunnolla.

      Tämä on sitä tuttua kaksinaismoralismia mitä virolaisilta aina saa kuulla. Nostaisivat alkoholin hintoja sen sijaan että ruikuttavat loputtomiin suomalaisturisteista. Samalla ovenavauksella hotellit tyhjenevät niistä 'ällöttävistä' suomalaisista joita virolaiset urakalla häpeävät.

      Vai olettavatko ne tosissaan että suomalaiset viettävät vapaa-aikansa prikulleen niinkuin virolaiset määräävät?

      Nyt suomalaiset on syyllistetty häpeämään sitä että kehtaavatkin ostaa puolet halvempaa viinaa Virosta - ja tämä virolaisten toimesta.

      Ei jätetä suomalaisia Viroon ja pidetä vaihtokauppana Viron alinta saastaa, eihän? Pidetään huolta omistamme ja näytetään ulko-ovi laittomasti työskenteleville ja rikollisille virolaisille. Rikollisuus ei häviä jos niiden annetaan asua Suomessa. He ovat Viron ongelma josta Suomella on täysi oikeus pestä kätensä puhtaaksi. Suomessa kitkettiin pahin korruptio ja rikollisuus jo aikoja sitten, nyt se rehottaa entistä pahempana ja vain koska kyseessä on itä-eurooppalaiset rikolliset jotka eivät edes koe olevansa Suomen kansalaisia vaan lisäksi kokevat olevansa Suomen lakien yläpuolella.

      Jos suomalaiset turistit kerran tekevät niin paljon pahaa Virossa niin miksi siitä ei uutisoida Virossa? Koska ei ole uutisia kerrottavana.

      Tässä esimerkki Virosta:

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/jos-en-tottele--he-tappavat-perheeni-ja-minut/sGRwZj6s

    • kjhjugkl

      Normaalitkin ihmiset hakevat alkoholia Virosta. Viro ja muu itä-Eurooppa lisää moraalikatoa ja kovaa rikollisuutta Suomessa, siksi vapaa liikkuminen Virosta Suomeen pitää välittömästi lopettaa.

      • joriitti

        Totta!

        Hah, muistan artikkelin missä ulkomaalainen toimittaja oli kuullut kauhutarinoita kännipäisistä suomalaisista Tallinnan satamassa, kuinka suomalaiset kaatuivat maahan kännissä rahdatessaan viinalastia takaisin Suomeen jne.

        Toimittaja päivysti Tallinnan satamassa koska hän halusi tehdä jutun näistä hirveistä suomalaisista. Odotettuaan pitkään hän näki jakkupukuisen vanhemman naisen joka veti perässään kaljalaatikoita ja riensi naisen luokse kyselemään.

        Nainen vastasi että hän käy ehkä kerran vuodessa Tallinnassa ja että hän osti olutta koska sitä oli alennettu puoleen hintaan Viron tavallisista hinnoista.

        Suomalaisista turisteista on luotu erittäin negatiivinen kuva ja vain virolaiset näkevät suomalaiset tässä valossa, ulkomaalaiset eivät.


    • soomlane

      Onneksemme Viroa ja sen itsenäisyyttä kuvaa hyvin vanha sananlasku: "Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe