Toivomus Jyväpaavoille ja Tukijusseille

ÄlliäNOLLA

Kun teidän pitää niitä peltotöitä kerran tehdä(tukirahoilla) niin huolehtikaan nyt jumalauta edes senverran niistä kurapyöristä ja äkeistä yms ettei tule yleisille teille rapaa tien pintaan, se on nimittäin helvetin liukasta ja varsinkin jos sade vielä liukastuttaa sen, siellä tiellä kun saattaa liikkua muitakin kulkuvälineitä kun traktoreita, myös MOOTTORIPYÖRIÄ!!! Perjantaina joku Jyväpaavo veteli kauhavalla koko tien aivan sontaan?? Paavo ei varmaan edes käsittänyt mitä oli tekemässä?

66

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itunizka

      Sä voit ottaa harijan autohos joukkohon, sillä joutessas sutahutat aina kun on jotain tiälle varissu. Voit päästä kymppiuutisten kevennykseksi jos oikeen onni potkaasoo...

    • suominousuun

      Hiljennä hieman vauhtia aina sontakasojen kohdalla, jos kerran mopolla liikkeillä olet.

      Ja muista, 1 maanviljelijä työllistää 5 muuta.

    • ällynlällyn

      Kyllä sulla älliänolla oli todella osuva nimimerkki itelles! Syö sää saatana sitä paskaa sieltä tiältä ku kerkiät joutessas ajelemaha tyhyjänpäiväästä pillurinkiä! Et ainakaa tyällistä ainuttakaa ihimistä mutta naamahas verät maajussien tyällä tuotettua ruokaa! Verä niitä rehuja ja ituja vaa naamahas tai rupia maajussiksi ja nostat ne tuet ni ei tarvii yhteiskunnan elättinä turpaas aukoa! Ei tällähetkelläkää maajussit kerkiä lorvehtimaha tiänpäällä turhantakia niinku sinä ja nopeusrajootukset on tehty sitä varte jotta ei ojaha tarvitte ajaa eikä sen sontakärryn perähä! Rupia elämähä tai painu helevettihi!

    • jussikepuli

      satanan satana mitä paskoa puhutaan.
      Kyllä itunuska on joka senttinsä ansaannu tukiaasia, keskiveto jussilla onkin kakskertaa enee rahaa käytös ku muilla, muutkun joutaa rahoottaa tuon kökööraktorila ajelun parhaaseen työaikahan.
      Kaikki tuet pois ja harja mukahan jussille. ei sitä yleestä tietä saa sotkia, vai mitä tykkääsit ku tulisin yhteesehen, siis meirän tuottavaa työtä tekevien rahoottamahan maatilahas sotkemahan, tuskin sä sitä tajuat, maamieskoulussa kun opetetahan vaan tukilappujen täyttöä, hyi hitto miten eres kehtaa olla niiiiiiiin isäntää ja kuitenki kerjuulla kokoajan.

      • etTaidaTietää

        Luetteleppas nyt sitten niitä tukia, mitä maanviljelijät saa, kun kerran olet niin hyvin perillä niistä asioista.


      • duunaripaska

        Voisiko Pekkas,lomalta paluu,isyys,arkipyhä,kesäloma Erkki nyt antaa vastauksia, vai jatkuuko Ryssänkirkko?


      • Kauurahattu
        etTaidaTietää kirjoitti:

        Luetteleppas nyt sitten niitä tukia, mitä maanviljelijät saa, kun kerran olet niin hyvin perillä niistä asioista.

        Maajussit eivät käy edes paskalla, jos siitä ei makseta tukea!


      • oioivoivoi

        Ituniskaa v i t u t a a. kauhavalaisia v i t uttaa ana,se tulee jo äidin maidossa


    • mustalaisjussi

      Maajussit kerjälääsiä, siinä se on totuus!

    • alukaapio

      Kauhavan Agostiini voi siirtyä mopokauteen ellei osaa ajaa nopeusrajoitusten ja kelien mukaan.
      Turha syytellä muita ellei oma taito riitä.
      Se on taito osata lukea liikenteen kulkua -ei se vauhti!

    • hyväautoilija

      Samaa mieltä. Paskat vois karistella pelloolle, ei mee minuuttia enempää aikaa.

      Vielä enemmän vois keskittyä sitten siihen, ettei vaaranna valtatiellä muuta liikennettä. Erään kerran ajelin valtatiellä raktorin peräs autojonos. Raktori ryhmittyi oikealle kääntyvien kaistalle, ja autojono pääsi ohi. MUTTA MUTTA. Sitten se raktori päättikin vain yhtäkkiä ILMAN VILKKUA puskea takaisin sieltä kääntyvien kaistalta kylkeeni. Onneksi vastaantuleva auto väisti pientareelle jotta pystyin ajamaan keskiviivan yli väistääkseni oikealta kiilaavaa raktoria. Eihän sitä nyt perkele voi kääntyvien kaistalta kiilata takaisin autojonon kylkeen, ja vielä sulkuviivan kohdalla. Tottakai raktorikuski vain koki väistävänsä autojonoa kääntyvien kaistalle, mutta juridisesti hän kyllä ryhmittyi eri kaistalle. Ja sieltä kaistalta voi toki palata takaisin, mutta ei kiilaamalla. Ja ennen sitä sulkuviivaa. Raktorikuskin olisi pitänyt vaikka pysäyttää raktorinsa siihen kääntyvien kaistalle siksi aikaa, kunnes autojono olisi mennyt ohitse. Vilkku päällä vasemmalle odottanut siinä sopivaa saumaa. Ei sitä nyt helvetti voi ajella valtatiellä kuin pellolla. Ja kyseessä oli aikuinen mies, ei mikään pikkupoika, että kyllä ne liikennesäännöt koskee raktoriakin. Tilanne oli erittäin vaarallinen. Pitäisi miettiä missä väistää, ja kannattaako tuollaisessa paikassa ylipäätään väistää, bussipysäkki olisi ollut reilun kilometrin päässä. Tilanetaju ei ollut kohdallaan.

    • Samat_sanat

      Muistatko itse tulitikun kanssa rassata rengaskuviot puhtaaksi ennen ajoon lähtöä jos vaikka ajat ambulanssia ja on kiire?
      Näille valittajille vois sanoa että sopii yrittää puhdistaa niitä traktorin ja kärryjen renkaita,siinä jäis kyllä varsinaiset työt tekemättä.
      Varsinkin tällaisena keväänä kun sataa ja paistaa vuoron perään ei ole kyllä minuuttiakaan aikaa jollekin renkaiden rapsimiselle.

    • Jep ihan hauska ja näemmä tehokas trollialoitus! :) Ja varmasti toimii avaajan toiveen mukaisesti niin että jokainen tästä provosoitunut paavo ja jussi kiinnittää aavistuksen enemmän huomiota siihen että ei putsaa renkaitaan ainakaan Kauhavalla! Kivaa kesää vaan prätkähiirille! :D

    • kumpiKannattaa

      Maanviljelijät saa tukea ja Duunari pekkaspäiviä,, miettikääs sitä!

    • HaistakaaLAAKI

      Mä sitten vihaan teitä saatanan tukipaavot! Te ette pärjää onnettomat Tukitaunot ilman tukea mitä eu teille myöntää! Olette pohjasakkaa ja helvetin haisevia läskiperseitä kaikki jyväpaavot ja vitun tukitaunot! Traktorilla vaan körötellään ja paskaa levitellään yleisille teille, ei saatan kun mua oikeesti vituttaa teidänlaiset ääliöt! Mä en kertakaikkiaan kehtaisi olla jatkuvasti koura ojos rahaa kerjäämäs! Kyllä yrittäjän pitää selvitä velvoitteistaan ilman jatkuvaa tukemista, niin ne muutkin yrittäjät selviää! Aina ootte itkemässä jos sato on sään takia muka pilalla, haistakaa nyt raaka paska kaikki ituniskat! Mä vihaan teitä paskantonkijat!!

      • Mekin_vihaamme

        Sinua kesämekkoa käyttävä sossupummi homoperse.


      • SulleRunkkari

        Ompa säälittävää Duunari kommunistilta, ei varmaan oo muuta tekemistä pekkaspäivänä? Mee putsaan ny niitä traktorinrenkaita, runkkari.


    • nykynuorisostinks

      Mitähän tekin kersat söisitte ellei SUOMIRUOKAA olis?
      Itkua paskan kanssa yhdessä pierisitte äitiä huutaen.

      • Einari1111111111

        Jos vaihtoehtona on tiet paskalla ja muutoonkin käry pelloilta ku jäteveden pudistamon paska-altaassa, niin siirryn suosimaan tanskalaista ruokaa, levittäköön paskansa siellä. Ei meinaan haise täällä asti ja saadaan samalla muutama virolainen rekkakuski työllistettyä, kun rahdataan tarvikkeet Tanskasta.


    • vakoperseet

      Just nämä sosialistikommunistit jokka mahtavat rahat saa sossusta ittellensä ja kersalaumalle tekemättä yhtää mitää valittaa täälä pahaa miältänsä niinku esim nimimerkki haistakaalaaki! Istuttaas eres muutaman perunapenkin tai itupuskan ja levittääs sinne vakoohi eres omaa paskaa ni nähtääs pystyyväkkö eres sellaasehe hommaha! Ei varmasti ku sossusta rahat ja hienosti autolla kauppaha ja maajussien tuottamaa ruokaa kärry täytehe ja viälä kaliaa jotta jaksaa vetää lonkkaa ja miättiä mistä luukulta hakis seuraavaksi toisenlaasia toimehentulo- ja asumistukia! Menisivät hoitoho ku kerran nuo aharistaa, kyllä yhteiskunta maksaa!

    • muonvileliä

      Kateellisuus se on mikä tällääsiä saa kirioottamahan. Turha haukkua meitä maajussiiksi. Moni maajussi on perustanu yrityksen, johona maanviljelys on lähinnä harrastus (=rahastus) -toimintaa. Kannattaahan se nyt pistää peltoon vaikka härkäpapua, jos siitä saa vähänkin tukia. Aiva sama kasvaako vai ei, rahaa tuloo viimeestään satovahinkona, jos ei muuten. Pääelinkeino monella maajussilla on moniosaaminen. Moni maajussi omistaa esim kaivinkoneen jolla voi urakoida. Monella on kaikenlaisia peliä ja vehkeitä joilla voi urakoida. Osa tekee halleja, joita voi vuokrata. Kaikki perustuu investointeihin. Kun investoit, niin saat ne verovähennyksiin. Moni maajussi investoi myös lapsille trampoliinit, mönkijät, mopot ja muut vehkeet. Kaikki laitetaan verovähennyksiin, koska ne on yrityksen hyödykkeitä (ainakin nimellisesti). Kukaan niitä ei tuu koskaan kyselemähän.

      Maajussiilla on kuulkaas rahaa enemmän kuin sosiaalikommunistit on ikuna nähäneetkään. Tärkeintä on investoida. Jos et investoi, niin maksat sitten veroja, sosiaalikommunisteille. Sitä minä en tee. Mieluummin investoin kaikkeen kivaan, ettei tartte maksaa veroja, soviaalikommunisteille.

    • näinmeillä

      Paras opetus tietä likaavalle isännälle on muutaman tuulilasin maksaminen. Siinä saven seassa on aina pieniä kiviä jotka sinkoutuvat tuulilasiin ja rikkovat sen.

      Ilmoitus poliisille ja olen saanut aina täyden korvauksen traktorikuskilta.

      Mun mielestä seuraavalla kerralla isäntä tietää, että saattaa olla tonnin säästö renkaiden putsaus.

    • niinmeilläkin

      Onhan se kivaa kun saa maksattaa valmiiksi rikkinäinen tuulilasin traktorikuskilla kun valehtelee poliisille että just ton pyöristä lensi kivi kun ajoin perässä niinkuin näinmeillä teki. Ettekö saatanan sosiaalipummit ole kuullut turvaväleistä? Sen verran hiljaa traktorit liikkuu tiellä ettei oikeaoppisesti ajamalla kivet tuulilasiin osu! Ja semmosia kiviä ei mukana tule jotka tuulilasin rikkoo jos älykääpiöt osaisi liikkua oikein liikenteessä! Pysykää kotona kossupullon seurassa jos elämä on noin vaikeaa ja antakaa työtätekevien hoitaa työnsä!

    • rupert3

      Nämä leveät raktorit ja työkoneet aiheuttaa todella paljon vaaratilanteita liikenteessä eikö tilusjärjestelyillä ja ja rajoituksilla esim( ei päivällä vilkkaimpaan aikaan ajettaisi niillä sontaraktorilla pikitiellä) saada asiaan mitään tolkkua!!!!!

      • rikhard322

        Ja ikää näis traktoreis ei vilkut tai valot pelaa miksi ei poliisi valvo niitä. mutta mopojen kuntoa kyllä joudetaan jatkuvasti kytätä.


      • tumeXL

        Kolmio perässä riittää, opetelkaa liikennesäännöt.


      • valtiomiesx

        yleislakko


    • HyiMitäJuntteja

      Vittu kun tukitaunot olis saanu uudelta hallitukselta kunnolla kyyttiä, olis taunoilla loppunu marinat kun paskatyöt ei kannata! Aina te ootte itkemäs jos luontoäiti sadon vei :( voi voi teitä läskiperseitä!! Ja ihan vaan vinkkinä, kun meette sivistyksen pariin johonkin kauppaan tai kauppakeskukseen, niin käykää nyt jumalauta edes välillä SUIHKUS! paska haisee aina missä ootte! Miten teistä tuollaisia sotkuperseitä tulikaan?

      • MahaKipeeHEH

        Hyvä! ai kun tuli naurusta ihan maha kipeeksi :))) lisää tälläisiä kirjoituksia synkkään päivään :))


    • varmarahantulo

      Saveen tarttuu kiviä ja ja ne kivet sinkoutuvat edelläajavan auton renkaista takanatulevan tuulilasiin. Auto, kun ajaa pieneen kivensiruun 80 km/t niin rikkoutuuhan tuulilasi.

      Onhan melkoinen tomppeli tuo traktorikuski, kun ei tiedä tapahtumaa kuinka tuulilasi rikkoutuu.

      Jäi varmaan koulutkin kesken ja pipo kiristää.

      • LeveäperseidenValtakunta

        Kaikki nyt valppaana, heti jos sontaa on liikaa tiellä ja tiedetään minne taloon jäljet vie niin ilmoitus poliisille ja vakuutusyhtiöön jos tuulilasiin on tullut pienikin lehmänsilmä tms Tukipaavot pannaan korvaamaan joka naksahdus tästä eteenpäin ja se on OIKEIN!!


    • itujanaamaha

      Taitaa niitä leviäperseetä olla enempi sosialistikommunistiis! Ku kaiket päivät löhötään, veretään kaliaa , tupakkia ja käyrähä mäkkäris kersojen kans mässäälemäs! Maajussit ei kerkiä kylällä kaiket päivät kulukia. Onneksi Sipilä saa noille elätiille ja luuseriille eres työpäivän pidennystä! HAH, hah! Kyllä naurattaa näitten kateellisten sosialistien kommentit jokka ei tätä yhteiskuntaa oo vieny eikä ikinä vie eteenpäin! Koittakaa ny huamenna taas pitää pekkaspäivää tai ainaski työajan lyhennystä ni jaksatta viikonlopun ryypätä ja karehtia yrittäjiä. Ja toivottavasti nassutatta sitä ulukolaasta maukasta sapuskaa mäkkäris ja rehuja ja ituja niinku joku täälä osuvasti teille on kaupannu! HAH, HAH!

      • totuusunohtui

        Sähän puhut kuin olisit Suomea rakentanut!

        Soon kuule niin jotta ituniska ottaa peritystä pellosta satoa ja myy sitä suomea rakentavalle kommarille. Jopa maajussin rakennukset se kommari tekee, että saa leipää kasvaville kommariille.

        Kun ituniska tarvittoo taas uuden riisikupin niin datsunin hinta löytyy sieltä perintömettästä ja vanhan datsunin ostaa kommari.

        Uuteen neliveto valluun saa brysselistä taas tukimiljoonat ja sinne perään varttuvalle isännälle uusi ooppeli äkeen nimellä.

        Koita ny muuttaa tuata ajatustapaa, se henkilö joka heiluu vasaran ja lapion kanssa, tekee tiet, rautatiet, talot ja yhteiskunnan työt rakentaa suomea on kommari ja se joka kerää perintömaasta satoa ja myy sitä ruuaksi sille suomea rakentavalle kommarille on MAANVILJELIJÄ!


    • Leveä.viljelijä

      Haah, kumpa jaksaisi vielä parivikkoa, että saisi rehut pellolta pois, niin pääsisi sitten taas uuninpankolle nokosia vetelemään, ja tukia odottamaan.

    • ökymaasturilla

      Just sinne uuninpankolle menoa minäkin odotan! Ja tukimiljoonat rapsahtaa tilille muutaman kuukauden päästä! Ja noi saatanan kommarit pitääs hävittää maan päältä tai ainaki karkoottaa siperiahan ni suomi olis huomattavasti turvallisempi maa asua! Eihän niistä oo ku räkyttämähä ja ajeloovakki tuala tientukkona juovuksis maajussien vanhoolla ökymaastureilla ku eivät raukat saa uutta autoa irti ku ei tuu niitä tukimiljoonia vaa sossun kaikki tuet mitä ikinä on jaossa ja nehä ei riitä ku mäkkärihi, tupakkihi, ja viinaha! HAH, HAH JA VIELÄ HAH,

      • totuusunohtui

        Oosimma me melkoinen pari tuala tenneriffallakin yhressä, sinä tukimiljoonien ja minä sossun rahojen kanssa uhoamassa.

        Vois ne lähettää siältä konsulinkyyrillä kaksi kovaa, ituniskan ja kommarin tänne Suomeen takasin.

        Mitäs sanot, joutaaskos tuata lähteä alkukukuusta, kun rahaa viälä menolippuun?


    • mukahaviälä

      Sitte syksyllä pitää lähtiä muutamaksi kuukaureksisi espanjaha ku saa tilille ne tukimilioonat ja luulooko kommarit jotta teitä mukaha otettaas? Sitähä nauraas ovensuulehemän persekki!

      • Japan4ever

        Espanjaa, kuka hullu nyt sinne lähtis ainakaa vapaaehtoisesti!


    • myydäänmaatilat

      Just luin lehdestä että ainakin 4 maatilaa on myytävänä ja lähin Isojoella. Osassa tulee mukana myös tuotantoeläimet jotta siitä vaan sosialistit tarjouksia tekemään jos vaan rahkeet riittää velanottoon ja raakaan työntekoon! Ilmoittakaa sitten miten kävi nauttiessanne ilmaisista tukiaisista ja maatalouslomituksista. Epäilempä jotta kukaan sosialisti joka täällä naamaansa repii ei pysty yhtäkään tarjousta tekemään! Mutta ONNEA yritykselle kuitenkin!

      • onkonäinkin

        Korkoosen alasängystäkö päästät nuata aivopiaruja?

        Jokaaselta ituniskalta jäis maatila ostamata, jos lainalla joutuus pelaamhan mutta kovaa huurethan kommunistiille, jotta ostakaa nytmyytävä tila.

        Luopumiseläkkeellä yhteeskunnan varoolla siirrethän maatila perilliselle ja opetethan viälä haukkumhan kommaria.

        Sisaruksille annethan piäni korvaus flikoolle yksi lehemä tai alakanttiin arvioitu lehemän hinta. Poijista koulutetaan ne jotka pärjää koulus ja siitä tyhmimmästä teherähän isäntä.

        Siinä sitte tämä monessa sukupolvessa jalostettu idiootti haukkuu kommaria ja esiintyy yhteiskunnan tukipylväänä. Käsittää rakentavansa Suomea, voi pyhä yksinkertaisuus, anna mun kaikki kestää.

        Maajussin koulutus:
        Karteekien raosta kattoo koska pitää mennä pellolle ja jos naapuri hiprakas menöö helemikuus äkehien kera niin soittaa välittömästi kunnan maataloussihteerille, että voiko jo alkaa kylvöhommat meilläkin.
        Maajussin loppukoe:

        Muistaa, että paapanpeltoon tuloo ruista, perävainioon ohraa ja kotovainioon kauraa niin läpi memöö jotta heilahtaa.


      • Kyllä_näkee
        onkonäinkin kirjoitti:

        Korkoosen alasängystäkö päästät nuata aivopiaruja?

        Jokaaselta ituniskalta jäis maatila ostamata, jos lainalla joutuus pelaamhan mutta kovaa huurethan kommunistiille, jotta ostakaa nytmyytävä tila.

        Luopumiseläkkeellä yhteeskunnan varoolla siirrethän maatila perilliselle ja opetethan viälä haukkumhan kommaria.

        Sisaruksille annethan piäni korvaus flikoolle yksi lehemä tai alakanttiin arvioitu lehemän hinta. Poijista koulutetaan ne jotka pärjää koulus ja siitä tyhmimmästä teherähän isäntä.

        Siinä sitte tämä monessa sukupolvessa jalostettu idiootti haukkuu kommaria ja esiintyy yhteiskunnan tukipylväänä. Käsittää rakentavansa Suomea, voi pyhä yksinkertaisuus, anna mun kaikki kestää.

        Maajussin koulutus:
        Karteekien raosta kattoo koska pitää mennä pellolle ja jos naapuri hiprakas menöö helemikuus äkehien kera niin soittaa välittömästi kunnan maataloussihteerille, että voiko jo alkaa kylvöhommat meilläkin.
        Maajussin loppukoe:

        Muistaa, että paapanpeltoon tuloo ruista, perävainioon ohraa ja kotovainioon kauraa niin läpi memöö jotta heilahtaa.

        Että vanhempas oli sisaruksia.


    • Moottoripyörät_pois

      Sokeilta ja autot myös.
      Viljelytyöt ja kura ei ole mikään ongelma muutakuin kädettömille ja sokeille motoristeille ja autokuskeille.
      Jos minä haluan kaahata autolla tai moottoripyörällä niin menen Botniaringille tai Kemoralle päästämään paineet.
      Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia traktoreiden kanssa.

      • PersvakoHaisee

        Läskiperse hoi! Huomaa etten oo ajanu koskaan ainakaan kaksipyöräisellä pelillä jossa on moottori, läskiperse puhuu vaan leveällä traktorilla ajamisella, mikä nyt tosiaan joo taitoa vaatiikin :) Kuraa ja paskaa te ootte aina levitelleet yleisille teille ja vittuakaan ette ole siitä välittäneet, teillä kasvaa itua perseestä ja horsmaa nokasta! Teille loispummijunteille on vuoden suurin kohokohta kun EU tikiaiset napsahtaa tilille! Sitte ollaa niin miestä että ei tie riitä leveydeksi, perse teillä on leveämpi kuin akoilla yleensä HYI hyi!! Jotenki hävettää se että millaista vitun suomikuvaa tekin maailmalla meistä annatte, mennään Hispaniaan kun ollaan sinne aina menty ja muualle kolkkaan ei uskalleta ja tuonnekkin vain jos matkaopas on 24/7 teitä ohjaamas :) voi hyvää päivää mitä juntteja ootte! Mun puolesta voisitte luovuttaa kaikki turhat maatalouskoneet vaikka viroon, ei teistä oo yhtään mihinkään!! Teidät pitäisi kaikki uudelleen kouluttaa ja aloittaa vaikka ihan käytöstavoista yms ja jospa kävisitte ihan uudelleen kertauksen vuoksi sen yläasteen vielä :) Mä ostan muuten kaikista halvinta ruokaa ja yleensä se on ulkolaista ja hyvää, mä en vittuakaan teidän soppia tuu ryystämään, tukikatku siinä suuhun kummasti jää aina. Kyllä se on muuten hyvä kun nämä kaikki kauppiaat ja tukkuliikkeet vie teitä hinnoissa 100-0 :) te tyhmät nysväätte aamusta iltaa tunkiolla ja käteen jää vaa rakot ja persvanat pöksyihin :)) Luojalle kiitos siitä ettei minusta koskaan tullut jyväjemmäria, kiitos siitä :) Monet tukipaavot on todellisissa vaikeuksissa ja paljon on teidän tupia ja vehkeitä ulosotossa myytävänä :) pilkkahintaan ja sittenkään kukaan ei osta, miksi ostaisi?


      • tumeXL

        Mutta kun ei ole niitä turhia maatalouskoneita.


      • Moottoripyörät_pois
        PersvakoHaisee kirjoitti:

        Läskiperse hoi! Huomaa etten oo ajanu koskaan ainakaan kaksipyöräisellä pelillä jossa on moottori, läskiperse puhuu vaan leveällä traktorilla ajamisella, mikä nyt tosiaan joo taitoa vaatiikin :) Kuraa ja paskaa te ootte aina levitelleet yleisille teille ja vittuakaan ette ole siitä välittäneet, teillä kasvaa itua perseestä ja horsmaa nokasta! Teille loispummijunteille on vuoden suurin kohokohta kun EU tikiaiset napsahtaa tilille! Sitte ollaa niin miestä että ei tie riitä leveydeksi, perse teillä on leveämpi kuin akoilla yleensä HYI hyi!! Jotenki hävettää se että millaista vitun suomikuvaa tekin maailmalla meistä annatte, mennään Hispaniaan kun ollaan sinne aina menty ja muualle kolkkaan ei uskalleta ja tuonnekkin vain jos matkaopas on 24/7 teitä ohjaamas :) voi hyvää päivää mitä juntteja ootte! Mun puolesta voisitte luovuttaa kaikki turhat maatalouskoneet vaikka viroon, ei teistä oo yhtään mihinkään!! Teidät pitäisi kaikki uudelleen kouluttaa ja aloittaa vaikka ihan käytöstavoista yms ja jospa kävisitte ihan uudelleen kertauksen vuoksi sen yläasteen vielä :) Mä ostan muuten kaikista halvinta ruokaa ja yleensä se on ulkolaista ja hyvää, mä en vittuakaan teidän soppia tuu ryystämään, tukikatku siinä suuhun kummasti jää aina. Kyllä se on muuten hyvä kun nämä kaikki kauppiaat ja tukkuliikkeet vie teitä hinnoissa 100-0 :) te tyhmät nysväätte aamusta iltaa tunkiolla ja käteen jää vaa rakot ja persvanat pöksyihin :)) Luojalle kiitos siitä ettei minusta koskaan tullut jyväjemmäria, kiitos siitä :) Monet tukipaavot on todellisissa vaikeuksissa ja paljon on teidän tupia ja vehkeitä ulosotossa myytävänä :) pilkkahintaan ja sittenkään kukaan ei osta, miksi ostaisi?

        Kyllä olen ajanu kaikilla vehkeillä joissa on pyörät ja myös kilpaillut,joten en ole sunnuntaipyöräilijä enkä autoilija.
        Itse taidat olla ylipainoinen sosiaalipummi,,juoksenkin sinut maanrakoon koska vaan puolimaratonilla.
        Rajoitusten mukaan ajaen ei ole mitään ongelmia liikenteessä,liikkui sitten millä vehkeellä tahansa.


      • pyöriöötä
        Moottoripyörät_pois kirjoitti:

        Kyllä olen ajanu kaikilla vehkeillä joissa on pyörät ja myös kilpaillut,joten en ole sunnuntaipyöräilijä enkä autoilija.
        Itse taidat olla ylipainoinen sosiaalipummi,,juoksenkin sinut maanrakoon koska vaan puolimaratonilla.
        Rajoitusten mukaan ajaen ei ole mitään ongelmia liikenteessä,liikkui sitten millä vehkeellä tahansa.

        Mä oon ajanu kaikkia joilla on pyöriää kropaskin ja kyyti on ollu pääasias kovaa!


    • 920

      Eipä ole helppoa renkaiden putsaileminen jokavälissä. Jonkun kerran sitä on tullut tehtyä ja siinä pitäis olla puhdas kova paikka mihin ravat purottaa.
      Motoristit saisvat ajella vähän varovaisemmin, mihin muka onniin kiire?

    • doctorr

      Maatalouden vastustajien kirjoitukset kertovat heistä ja älykkyydestään kaiken.
      Ei lisättävää..
      Meillä ostetaan kotimaista ruokaa, kannatetaan samalla omavaraisuusastetta jonka merkitystä täällä lienee turha selitellä jos ymmärrys puuttuu.

    • kommunismia

      Tuethan ovat suoraan tulonsiirtoa pienituloisille,ruoka on halvempaa.Tämä asia ei vaan mene kaaliin vähä-älyisille.Lisäksi tällä asialla höynäytetään juuri näitä vähä-ölyisiä,loisia.

      • 3-6

        Tuet ovat vain ja ainoastaan isojen tulojen varmistamista tilallisille sekä teollisuudelle ja kaupalle.

        Jos tukia ei olisi niin kansan maksukyky ja maksuhalu pitäisi elintarvikkeiden hinnat korkeintaan nykyisellä tasolla. Teollisuus ja kauppa joutuisivat luopumaan jättivoitoistaan kun niistä olisi maksettava tilallistenkin työ.

        Tuilla mahdollistetaan bisnesmalli jossa kaikkea tuotetaan aivan liian paljon ja jossa siitä kaikesta tilalliset, teollisuus ja kauppa saavat jättimäiset voitot.


    • tiedettähänettä

      2 pyäräisillä polkevat ovat hompsuja.

      • 33432

        Maailman tehottomimman maatalouden joutaa lakkauttaa Suomesta. Säästöjä mietitään yksi ryhmä jäi ulkopuolelle maatalous. Heti kansalliset maataloustuet pois, maanviljelijät sai helpotuksia sukupolvenvaihdokseen lahja-ja perintö vero ja lisää vähennysoikeuksia .
        Kyllä se on nähty miten maanviljelijät porskuttaa ja kenen maksamana veronmaksajien.

        Turhat perustelut, että ruoka olisi halvempaa enne halpuuttamista se oli yksi maailman kalleimmista,
        Nämä TUKIPAAVOT ovat tosi sairasta sakkia erittäin itsekkäitä ja omanedun tavottelijoita!!


      • rwqrq

        sinä se vasta haisetkin koska oot ollu pesulla viimeksi!!


      • fghjkojn

        moottorikelkat,mönkijät ittelle ja muksuulle,ajettavat ruohonleikkurit,remontit,kaikki menee vähennyksiin ja tukirahoilla ostetaan.Verottaja herätys,joka miehellä raksalla pitää olla liput ja laput mutta pelloolla saa päivämiehet heilua niinku huvittaa pimeellä hinnoolla.


    • Tie.ei.ole.pellonjatke

      Se on laitonta, vastuutonta ja röyhkeää jättää tielle siihen ajoneuvon mukana tullut maa-aines tai muu tielle kuulumaton aines.

      Laissa on ehdoton velvoite huolehtia ettei tielle kulkeudu vaaraa aiheuttavavasti maa-ainesta tmv ja siivota tielle paluun yhteydessä tielle tulleet ainekset pois.

      Olen muutaman kerran soittanut poliisin ja tienpitäjän puhdistamaan tien maajussien jäljiltä. Tienpitäjä on lähettänyt todellisia kustannuksia vastaavan laskun maajusseille. Maajussit ovat aina oppineet ja ruvenneet siivoamaan jälkensä.

      "62 §
      Tiellä oleva este

      Tielle ei saa panna eikä jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata liikennettä.

      Milloin jonkun syystä tielle on joutunut 1 momentissa tarkoitettu este, jota ei voida heti poistaa, hänen on merkitsemällä tai muulla tavoin kiinnitettävä muiden tienkäyttäjien huomiota esteeseen, kunnes hän on saanut sen poistetuksi.

      Milloin tiellä on este, josta saattaa aiheutua vakavaa vaaraa liikenteelle, jokaisen esteen havainneen tienkäyttäjän on mahdollisuuksiensa mukaan viipymättä ryhdyttävä 2 momentissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin taikka, jollei se ilman kohtuutonta hankaluutta ole mahdollista, ilmoitettava asiasta poliisille."

      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1981/19810267#L4P62

    • MuaHävettää

      Uuden hallituksen tulisi ajaa suomen turha maatalous kokonaan alas, turhaa teitä on tukea kun ette saa hommaa kannattamaan. Suomeen tulisi ostaa kaikki elintarvikkeet ulkomailta ja kaikki maanviljelijät tulisi laittaa TE-keskuksen asiakkaiksi, tai en tiedä huoliiko ne edes teitä kun teillä ei ole mitään ammatillisia taitoja antaa. Kyllä te olette aika ongelma suomelle, mitä teille oikein pitäisi tehdä?

    • tulppasinne

      Mistä helvetistä teitä sosilistikommareita oikein sikiää? Pitääs tulppa pistää semmosten reikään joka näitä raukkoja synnyttää!

      • hjhjhjh26

        sinun tyhmästä päästäsi paskiainen!!


    • rupet3

      Hitsareita näistä jyväjemmareista ei ainakaan tuu, kun jotain korjaavat niin liitoskohtaan kauhealla pulunpaska hitsauksella laitetaan vanhoja hevosenkenkiä ym....

      • LäskiPerseidenLatomeri

        Joo ei ne paavot osaa olla kun käsi ojos kun tukiaisia jaetaan, muuta ne ei osaa, tai siis syödä ne osaa parhaiten ja se näkyy kun perseet leveitä kun laron ovet. Paavot pitäisi sivistää nopeasti, tapa ja käytöskouluun helsinkiin kaikki paavot 6kk niin oppivat että suomessa on muutakin kuin peltoa ja lantaa....HYI!


    • eipummmisosiaali

      Kumma jos tukijussien kans on erimieltä niin heti sosiiaalipummi kommari???

    • hahhahhaaaaaaa

      No, niitähän sosiaalipummikommareitahan ne on ku ei muuta osaa ku tämmösillä palstoilla vinkua tyhmyyttää22n ! HAH, hah, haaaaaaaa!

    • bigbullin

      myydään valio ja atria putinille loppuu tuo jyväjemmarien pullistelu ja saadaan ainakin halvempaa ruokaa..mä ostan ny jo aina ulkolaista,halvempaa...ja ei muuten laatu ole huonompi

      • hfgååpllk

        Ja sahaat omaa oksaasi poikki, voiko typerämmäksi enää mennä? Ei voi, olen typerä suomalainen kares.


    • japakkosopiie

      Jyväjussit on jumalia, äläs ohjaa heitä, he tekee mitä haluuvat! Ei kärsi paljon näit kanssaihmisiä puhutella. Eiks tuolla jo ollut jossai keskusteluu et vaikka silimäänpistävät kelemupaalit tuotaisiin akkunan lähelle nii ei tohi näist mainita jyväjusseille. he teköö mit he haluaa ja muu väestö vikisöö.
      Jyväjussit sanoo paaleista ett `ne kuule on omalla puolellani, teen mitä haluan niille, siit ne on kätevä ottaa aikanaan`, tyytykää niit nyt kahtelemaan ainakin jouluun asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe