Hullu(ko?)

epätoivoinen1

Olen ollut nyt vuoden parisuhteessa, joka on kokenut kolhuja kummankin osapuolen toimesta. Eli helppoa ei ole ollut.

Olin viikonloppuna tyttöporukalla viihteellä eri paikkakunnalla ja poikaystäväni oli tyttö kaverinsa kanssa samalla asialla koti puolella. Olin aikasemmin puhunut poikaystävälleni, että olen hieman mustasukkainen hänen kyseisestä tyttö kaveristaan. Tänään sain ison riidan aikaan siitä kun lähetin viestillä: ''oli varmaan mukava yö''. Kun kuulin, että kyseinen tyttö oli ollut yötä poikaystävälläni.

Viestiketju meni suurimmaksi osaksi minun syyttelykseni ja haukkumiseksi hulluksi ja että tarvitsen hoitoa, ja että ei halua minua enää, nyt riittää. Hain osan tavaroistani poikaystäväni kämpältä ja tyttö oli siellä silloin ja nolasin poikaystäväni kuulemma käytökselläni.

Mitä teen? Olenko hullu? tuntuu pahalta. Rakastan poikaystävääni yli kaiken, mutta riidat ovat usein todella viiltäviä. Haluaisin jatkaa hänen kanssaan, mutta en tiedä kuinka tosissaan hän oli siitä että nyt riittää. Onko hän vain vihainen vai voiko hän heittää kaiken vain roskiin yhden riidan takia?

12

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enolepoikaystäväsi

      Mutta varmaankin, jos teillä suhde muuten kestäisi niin joko kestätte riidat ja yritätte olla yhdessä tai eroatte.

    • Moukkamai

      Mielestäni se poikaystävä tässä se kahjo on. Miksi ihmeessä antaa toisen naisen olla yötä? Tottakai olet mustasukkainen tuosta. Täytyyhän sinun olla.

    • Tilanteet ja ihmiset ovat yksilöllisiä, mutta joa aiheesta tehtäisiin kysely suomalaisen aikuisväestön keskuudessa, olen varma, että ylivoimaisesti suurin osa ihmisistä sanoisi, että ei ole normaalia, että parisuhteessa oleva henkilö matkustaa vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen kanssa kahdestaan ja yöpyy vielä samassa tilassa.

      Eritoten miehet ovat harvemmin pelkkiä kavereita.

    • cndncödqnc

      Mielestäni poikaystäväsi pitäisi nähdä asiaa sinunkin kannaltasi, ja välttää tuollaisia tilanteita. Onhan tuo epäilyttävää. Vielä kun otetaan mukaan vanha totuus, että hyökkäys on paras puolustus, niin hälytyskellot soi. On ihan tavallista, että syyllinen syyllisyydentunnossaan hyökkää rajusti, kun häntä epäillään. Nytkin asia kääntyi sinun syyttelyksi, eikä siis puhuta enää itse asiasta. En väitä, että mitään olisi tapahtunut, mutta sinulla on kyllä oikeus epäillä ja olla mustasukkainenkin tuosta.

    • sinkkumies39

      En minä katsois tuollaista naista yhtään sekuntia. Ei varmana se miehes ole syytön kaikkeen mutta mustasukkaisuus pilaa suhteet aina.

    • "lähetin viestillä: ''oli varmaan mukava yö''".

      Jos olisin jostain syystä yöpynyt miespuolisen ystäväni kanssa ja miesystäväni lähettäisi tuollaisen viestin, niin vastaisin todennäköisesti jotain tyyliin "Oli, kiitos kysymästä, nukuitko sinä hyvin?".

      En jaksa nimittäin ymmärtää tuollaista tapaa kommunikoida. Sinua harmitti ja koit itsesi epävarmaksi ja mustasukkaiseksi siitä, että poikaystäväsi on toisen naisen seurassa, mutta sen sijaan että olisit kertonut hänelle tunteistasi lähetit lapsellisen vihjailevan viestin, joka on pelkkää v*ttuilua.

      Ei tuo sinusta hullua tee, vain kypsymättömän kommunikoimaan.

      • laskonen

        Tämä on totta. Aloittajan olisi pitänyt pystyä suoraan sanomaan, että en hyväksy sitä, että parisuhteessa ollessaan kumppani tarjoaa yösijaa kämpällään toiselle naiselle.


    • SeJokuJoka

      Liityn samaan mielipiteeseen: hyökkäys on paras puolustus! Ja ikävää vielä, että teki sen tämän toisen läsnäollessa. Ei siis kunnioita sua yhtään!!

      Minulla on itseassa samanlainen kokemus. Epäilin ja mitä sain osakseni? Mies sai kovan raivonpuuskan ja syyllisti minua epäilystä. Haukkui jopa hulluksi ja sanoi, että haluaa erota, jos epäilen häntä. Minä raukka aloin epäillä mielenterveyttäni ja nöyristelin. Miehen suuttumisen voimakkuus kuitenkin jäi häiritsemään minua ja hulluksi nimittely... Kävin oikein puhumassa psykologille, joka suhtautui melko kriittisesti miehen reaktioon. Niinpä tutkin asiaa salaa perinpohjin ja kuinka ollakaan!! Epäilykseni oli jo ollut oikea!! Niinpä latasin miehelle faktat pöytään - ja eron!

      Voit olla miltei varma, että noin käyttäytyy ihminen joka haluaa salata jotakin ja vierittää epäilyksen itsestään sinuun!

      Toisekseen erittäin alhaista, että se toinen oli vielä asunnossa tilanteen sattuessa ja kuullut teidän riidan (ehkä salaa nauttinut tilanteesta).

      Sinuna ehkä soittaisin tuolle naiselle ja kysyisin miksi halusi olla yötä? Tapahtuiko jotakin? Voi olla, että myös tyttö valehtelee. Sitten kävisin kasvotusten keskustelun miehelle ja tässä tapauksessa valehtelisin, että toinen tunnusti kaiken, joten miksi mies haukkui sua? Ehkä saisit miehen kertomaan siten totuuden? Ja ainakaan hän ei enää luottaisi siihen kaveriinsa. Ole sinäkin hieman kierä!

      Joka tapauksessa, tuo suhde ei toimi. Teillä ei ole luottamusta ja ilmiselvästi mies valehtelee. Jätä siis, mitään et todellisuudessa menetä. Rakkaus ei tunteena lopu kuin seinään, mutta aika auttaa! Anna rakkautta jollekin täysipäiselle joka arvostaa sua.

    • naidhan

      Mies on hölmö eikä välitä sinusta oikeasti. Miksi hän muuten olisi ottanut vieraan naisen yöksi ja vielä kehtaa syytellä sinua! Ryhdistäydy hyvä ihminen ja lähde tuollaisesta suhteesta!

    • hom

      pilluuuaaa

    • pokrpokrpå

      Ei kukaan normaali mies joka seurustelee, annan jonkun toisen naisen nukkua kämpillään! Tämä nyt on ihan perus käytöstapoja! Lisäksi vielä haukkuu sinut... Huhhuijaa... Poikaystäväsihän on nolannut sinut, etkä sinä häntä!

      Ja millainen nainen on varatun miehen luona yötä, jos hänen seurustelukumppaninsa ei ole paikalla???

      Mustasukkaisuus ja syyttely eivät myöskään ole hyviä tapoja, mutta jos toinen aidosti käyttäytyy tökerösti, niin sitä sinun ei tarvitse hyväksyä. Se ei ole hyvä, että ilmaiset asian tekstiviestillä naivisti vihjaillen. Sinun pitäisi pystyä selvemmin ilmaisemaan, että sinä et suhteessasi hyväksy tällaista toimintaa.

      Jos poikaystäväsi on eri mietä, niin ok. Siinä tapauksessa ei ole perusteita jatkaa suhdetta.

      Jos olisin sinä, niin lopettaisin suhteen välittömästi. Suhteen tärkeimpiä kulmakiviä ovat luottamus ja kunnioitus, eikä teidän suhteessanne ole kumpaakaan.

      • pölkylläpäähän

        Hah, mulle kävi täysin sama juttu. Naisystäväni miespuolinen työkaveri tuli hänen luokseen kylään kun itse olin lasteni luona toisella paikkakunnalla.
        Vielä kuitenkin hengaillaan mutta riitahan siitä kuitenkin tuli.
        Yritin kaikkeni etten olisi ollut mustasukkainen mutta ei mahtunut mitään. Sitten kun sain viimein sanotuksi mitä tunnen niin katsottiin silmät suurina ja ihmeteltiin että mikä nyt on? En luota tähän ihmiseen oikeastaan ollenkaan ja suhdekin on sen mukainen.
        Vieläkin yritän kysellä itseltäni olinko tuossa tilanteessa jotenkin omituinen ja ylireagoinko? Itse en voisi tehdä mitään tuollaista kumppanilleni, arvostan kuitenkin jonkulaisia käyttäytymistapoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe