Masennus ei parane vaan kroonistuu

kroonistuu

Masennus ei parane vaan kroonistuu kun ihminen syö mielialalääkkeitä. Masennuksen lääkehoito on tehotonta, silti 500 000 suomalaista syö niitä. Tämä sen takia koska lääkäri kirjoittaa hanakasti lääkereseptin masentuneelle. Lääketeollisuuden napanuora lääkäreiden täydennyskoulutukseen on katkaistava. Vasta sitten voidaan järkevöittää masennuksen hoito.

Nämä asiat ja moni muu seikka selviää psykologi Aku Kopakkalan kirjasta "Masennus - suuri serotoniinihuijaus", jonka julkistamistilaisuudessa vieraili myös turpaduunari.

http://turpaduunari.fi/suuri-serotoniinihuijaus/

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkekeoukkua

      Lisää Pirii lapsille!! Arvoisat pirilääkittyjen lasten vanhemmat. Kun tapaatte seuraavan kerran lapsenne laillistetun huumediilerin (lääkäri) suosittelen seuraavaa. Kysykää "lääkkeen" turvallisuudesta ja heti kun olette saaneet lääkärin vannomaan että on turvallista syöttää 3v nuorelle "piriä" pyytäkää painoon suhteutettuna lapsenne annos itselle edes kolmeksi päiväksi ja vetää sitä piriä 3pvä ja sitten lopettakaa. Tämä antaa teille mahdollisuuden arvioida miten pitkässä juoksussa lapsellenne todennäköisesti tulee käymään... Hymiö frown

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/22/yha-useampi-lapsi-syo-psyykenlaakkeita

      • 234234

        Amfetamiinin ja metyylifenidaatin syöttäminen ADHD - tapauksille perustuu olettamukseen että se vaikuttaa eri tavalla kuin normaaleihin ihmisiin. En osaa ottaa tähän kantaa, mutta on totta että nuo lääkkeet ovat yksittäisinäkin pilleireinä aikuiselle ihmiselle huumetta. Niistä tulee hyvä olo, energiaa ja seksihalut nousevat pilviin. Jotkut menevät niistä psykoosiin. En osaa sanoa miten ADHD - lapseen vaikuttaa, mutta näin väitetään että se on heille ihan ok.


      • DamBDIDam
        234234 kirjoitti:

        Amfetamiinin ja metyylifenidaatin syöttäminen ADHD - tapauksille perustuu olettamukseen että se vaikuttaa eri tavalla kuin normaaleihin ihmisiin. En osaa ottaa tähän kantaa, mutta on totta että nuo lääkkeet ovat yksittäisinäkin pilleireinä aikuiselle ihmiselle huumetta. Niistä tulee hyvä olo, energiaa ja seksihalut nousevat pilviin. Jotkut menevät niistä psykoosiin. En osaa sanoa miten ADHD - lapseen vaikuttaa, mutta näin väitetään että se on heille ihan ok.

        Vaikutusero "tavallisten" ja "ADHD"-henkilöiden välillä on myytti, jolla pillerikäyttöä perustellaan tietyille henkilöille, mm. lapsille, nykyään myös aikuisille. Myytti toimii eriomaisena myyttikikkana.

        Se on aivan sama kuka amfetamiinijohdannaisia ottaa, vaikutus on todellakin kaikille sama. Ei se ketään loogiseen ajatteluun kykenevää pitäisi yllättää. Alkoholi vaikuttaa niin ikään fundamentaalisesti samalla tavalla kaikkiin ihmisiin. Tietenkin paino, sukupuoli, metabolia jne. voivat vaikuttaa, mutta ei alkoholikaan korjaa päässä mitään "alkoholivajetta" tai muutakaan "kemiallista epätasapainoa" vaikka sen nauttimisesta moni pitääkin. Päinvastoin se aiheuttaa kemiallisen epätasapainon aivoissa, josta seuraa tila, jota nimitämme humalaksi. Jokainen tulee alkoholista humalaa, toiset nopeammin toiset hitaammin.

        Myytin perustahan on virheajatus siitä, että olisi olemassa erikseen ADHD ja ei-ADHD-ihmisiä, mutta ADHD:ksi kutsutaan ainoastaan tietynlaista käytöstä. Jos henkilö ei käyttäydy ADHD-maisesti, ei hänellä ole ADHD:ta. Katsokaas psykiatria ja lääketeollisuus pyrkivät tekemään käytösmalleista, ajatuksista ja asenteista sairauksia myydäkseen niihin palveluitaan ja tuotteitaan. Ilmiötä kutsutaan arkielämän ja ihmiskokemuksen medikalisoimiseksi. Käytös ei kuitenkaan voi olla sairaus lääketieteellisesti, minkä vuoksi esimerkiksi ADHD:ta, tai mitään muutakaan "psykiatrista sairautta" ei ole hyväksytty sairauksiksi.

        On harhaluulo kuvitella, että yksikään lapsi tai aikuinen tarvitsisi näitä aineita "ADHD:hen" tai yhtään mihinkään psyykkiseen hätäänsä. Lapset pokkaavat aivan samat seuraamukset kuin kadulla samoja pillereitä viihdekäyttöön ottavat henkilöt. Annostelutapa ja annoskoko voivat olla erilaiset, mutta vaikutukset ovat kummallekin käyttäjäryhmälle identtiset.


    • lääkekoukkua

      Kopakkala irtisanottiin vuosi sitten työstään Mehiläisen kuntoutusjohtajana, kun hän oli ollut mukana masennuslääkkeitä kriittisesti käsitelleessä Ylen MOT-ohjelmassa.

      – On hyvin erikoinen tilanne, että lääkärien kouluttaminen perustuu lääketeollisuuteen eikä tieteeseen. Lääketeollisuus ei sinänsä tee hyvää eikä pahaa, se tekee rahaa ja pyrkii tuottamaan voittoa. On lääketeollisuuden etu, että lääkärit määräävät paljon lääkkeitä, Kopakkala sanoo.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hoitosuositusten-tekijoilla-kytkoksia-laaketeollisuuteen-onko-tassa-seuraava-vaalirahakohu/697896/

    • VayaConDios

      Lässyn lässyn. Työnnä sitä folioo persereikääsi.

    • 3et434

      Masennuksen hoidossa voitaisiin nyt vähän luovuttaa tuosta serotoniini-olettamuksesta, jota ei ole edes todistettu mitenkään. Masennushan voi johtua myös dopamiinin vähyydestä, jolloin siihen auttaa esim. amfetamiini tai opiaatit.. Psykedeelisillä aineilla kuten LSD:llä on masennusta parantavia ominaisuuksia ja vanhalla nukutusaine ketemiinilla on saatu masennusta parannettua ihan kertaluonteisina hoitoina.

      Serotoniini-lääkkeet ovat eräänlaisia huumeita nekin. Niille on vain saatu sellainen status ettei niitten käyttöä mielletä yhtä pahana kuin jonkun varsinaisen huumausaineen kokeileminen lääkkeenä. Totuus on kuitenkin se että sivuvaikutukset kuten seksuualisen halun katoaminen ovat jo niin kovia itsessään että sellaista ei varsinaiset huumeetkaan aiheuta. Toisekseen masennuslääkkeitä syödään monta vuotta ja silti ei masennus häviä. Herää vahva epäilys että kyse on vain bisneksestä jos hoitona ei haluta kokeilla esim. ketamiinia, joka olisi halpaa ja nopeasti tehoavaa ja saattaisi lopettaa koko masennuksen ilman että hoitoa täytyy aina vain jatkaa ja jatkaa.

      • DamBDIDam

        Ketamiini on haitallienn aine siinä missä SSRI:kin. En osaa sanoa kumpi on pahempi.

        Ei masennuksen syyt ole ihmiskehossa vaan sen ulkopuolella, elämässä. Vain elämään vaikuttamalla voidaan paha mieli muuttaa. Ihmisillä on, kiitos vuosikymmenet jatkuneen rankan aivopesun, harhainen kuva siitä, että paha mieli, ahdistuneisuus jne. olisivat aivosairauksia. Että vika olisi aivoissa, niiden toiminnoissa, vähän kuin Alzheimeri tai Parkinson-potilaalla. Ajatus on itsessään hyvin absurdi. Jos tyttöystävä jättää, töistä tulee potkut tai ero osuu kohdalleen, läheinen kuolee tai joutuu vaikka seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi ei niistä seuraavilla psyykkisillä reaktioilla ole mitään tekemistä aivosairauden tai minkään muukaan ihmiskropan sairauksien kanssa. Psyykkisen reaktion sairaus-konseptia hyödynnetään tietämättömien kuluttajien höynäyttämiseksi, jotta heille voidaan myydä alan ja teollisuuden toimesta pillereitä, sähköshokkeja, lobotomioita, magneettistimulointeja ja muita typeriä ja suorastaan barbaarisia toimenpiteitä. Jos joku haluaa psykiatriaa puoskaroinniksi kutsua niin en vastusta. Teoriat ovat yhtä typeriä kuin homeopatiassa tai enkelienergiaparantamisessa. Homeopatian etu psykiatrisiin toimenpiteisiin nähden on, että se ei vahingoita, kun on pelkkää kraanavettä. Psykiatrian "lääkkeet" ovat todellisuudessa huumausaineita ja suoranaisia hermostomyrkkyjä.

        Erikseen ovat ne, joilla on jokin fyysinen vika, kuten kilpirauhasvaivoja. Heidän hoidollaan vaan ei ole mitään tekemistä psykiatrian kanssa. Lääketiede hoitaa (oikeat/kirjaimelliset) sairaudet, ei psykiatria. Psykiatrialla ei ole mitään tekemistä oikeiden lääketieteellisten sairauksien kanssa.


      • 43wt43w

        Psykiatriset tilat ovat yleensä toki reaktioita. Psykoosikin on jonkinlainen voimakas reaktio. En pidä pahana jos lääkitään järkevästi ja perustellusti. Kuitenkin tämmöinen hakuammuntalääkitys että annetaan serotoniiniin vaikuttavaa lääkitystä vaikka ei tiedetä onko serotoniinitasoissa mitään korjaamista on aivan sama kuin annettaisiin ihmiselle vaikka amfetamiinia, jotta voidaan kokeilla että jos vaikka ongelma poistuu ja sitten todetaan että hänen keskittymisongelmansa ja pahantuulisuutensa oli amfetamiinin puutetta.

        Toisekseen ihminen aivotoimintaa ei ymmärretä. Ei täysin tiedetä kuinka sen serotoniinin siellä kuuluu erittyä ja mihin kaikkeen se vaikuttaa ja on taivahan tosi että serotoniinitason ei kuulu olla jatkuvasti tasainen vaan keho muuttaa sitä tilanteen mukaan tarvittavalla tavalla.


    • NuoriLääkäri

      Minä paranin sillä, kun työnsin rullan folioo persereikääni.

      • thrgweg

        Hieno, että se on sinulle toiminut. Folioon kääriytyminen on toki turvallisempi vaihtoehto kuin vetää näitä mielialalääkkeitä.


    • kuuntele

      Lääkärikeskus Mehiläisessä kuntoutusjohtajana toiminut psykologi Aku Kopakkala sai potkut kritisoituaan masennuslääkitystä YLEn MOT-ohjelmassa vuosi takaperin. Korporaatiossa vieraillut Masennus – Suuri serotoniinihuijaus –kirjan kirjoittaneen Kopakkalan mukaan ihmisiä vain turrutetaan lääkkeillä ja tämä voi pitkässä juoksussa olla haitallista.

      Lääkkeiden käyttö on lisääntynyt ja tautiluokituksessa masennuksen diagnoosiaika on entisestään lyhentynyt, mutta Kopakkalan mukaan tällaista aikamääritelmää ei olisi järkevää yleistää.

      Kuuntele ohjelma:

      http://www.radiorock.fi/#!/post/556423e5fcd83b0300c8f6e1

    • eimaksamitään

      Suoliston bakteerifloora ja sen vaikutus todella moneen asiaan on ollut viimeaikojen kiinnostuksen kohteena. Tässä yksi hyvä keskustelu aiheesta, jossa neurologi David Perlmutter esittelee uuden Brain Maker -kirjansa asioita. Eli miten suolistofloora on myös aivojen terveyden taustalla.

      http://robbwolf.com/wp-content/uploads/2015/05/Paleo-Solution-268.pdf

    • kumoikohan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe