Kokemuksia Symppis-karkotepannasta?

naturelle

Minkälaisia kokemuksia teillä löytyy Symppis-karkotepannasta? Meillä on aikasemmin käytetty Scalibor-pantaa, mutta vaihdettiin se Expot-paikallisvaleliuokseen, kun panta aiheutti kutinaa ja kaula tuli punaiseksi joko siitä tai rapsuttelusta (aikaisempina kesinä ei ollut tällaisia oireita). Nyt halusin kuitenkin kokeilla luonnollisempaa keinoa, toivotaan että tehoaa!

61

19032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12plus8

      Hyvä luonnollinen keino on valkosipuli. Rouhetta ja muserrettu kynsi-pari ruuan sekaan. Henki ei ala löyhkätä valkosipulilta, mutta pitää punkit loitolla. Valkosipuli on vaarallista suurina annoksina, mutta punkkeja vastaan tarjotut määrät ovat pieniä, joten huoletta voi kokeilla.

      • tuskintehoaa

        Koiralle ei saa antaa sipulia eikä valkosipulia joten turha mainostaa. Symppispannallisilla on ainakin täällä ollut punkkeja, meidän exspot-pojalla ei ole ollut yhtään. Valkosipulin teho on tutkittu alueella jossa ei ole koskaan ollut punkkeja, joten en uskoisi siihen muutenkaan.

        Faktoja : "Sipuli ja valkosipuli sisältävät tiosulfaattia, joka vaurioittaa koiran/kissan punasoluja ja aiheuttaa siten anemiaa.Ei ole merkitystä onko sipuli kypsennetty tai raaka vai esim. kuivattua valkosipulijauhetta.
        Valkosipuliahan syötetään eläimille myös olettaen niiden olevan terveysvaikutteisia ja on olemassa myös erilaisia luontaistuotteita joissa valkosipulia käytetään.

        Vaikutus tulee, joko syömällä kerralla isompia määriä tai syöttämällä koiralle joka päivä pienempiä määriä.
        Oireena voi olla oksentelua, ripulia, anemiaa, heikkkoutta, jne. Koska ei ole määritelty mikä on toksinen annos tai mikä annos aiheuttaa verimuutoksia aiheuttamatta ulospäin näkyviä oireita , kannattaa välttää sipulien antamista koirille."


      • Anonyymi

        Mielestäni Apteekista saatava punkkipanta on ehdottomasti parhaita. Se perustuu lääkkeeseen.
        Tänään hankin uuden ja pitää koiran punkittomana koko kesän. Viime vuonnakaan koirallani ei ollut punkin punkkia.
        Mustista ja mirristä ostetut punkkipannat perustuvat yrtteihin ja niillä on heikko teho.
        MINELAN


      • Anonyymi

        Paitsi että valkosipuli voi olla hengen vaarallista koira valkosolut kuolee


    • kivattu

      Sipuli aiheuttaa koiralle anemiaa.

      • asdasdasdasda

        Niin aiheuttaa, mutta valkosipulia tulisi syöttää koiralle ihan järjetön määrä, että olisi vaikutusta. Punkkihäätöön sitä ei paljoa anneta.


    • OnkoKokemusta

      Onko kukaan kokeillut sellaisia elektronisia punkin karkottimia? Semmoisia avaimenperän näköisiä, jotka lähettää jotain ultraääntä ja niiden pitäisi karkottaa punkit... Jos jollain kokemusta, niin onko toiminut?

    • OnkoKokemusta

      Nostanpas tätä aloitusta ylös, koska aihe on tärkeä kaikkien lemmikinomistajien kannalta... Ja ylipäänsä luonnossa liikkuvien ihmistenkin, kun punkkeja tuntuu olevan vain koko ajan enemmän ja enemmän.

      Edelleen kysyn, onko kellään kokemusta näistä elektronisista punkki -karkottimista? Sellaisen kun voisi itseenkin ripustaa, jos se toimii. :D

      Tarkoitan siis näitä tällaisia:

      http://www.verkkosivuapteekki.fi/Skudo-Pet-elektroninen-punkkikarkoitin

      Niitä on useampaakin eri merkkiä, joten jos jollain on kokemusta noista ja eri merkeistä, niin kiitollisuudella ottaisin vastaan... :)

      • ryhrthurfj

      • OnkoKokemusta
        ryhrthurfj kirjoitti:

        Jagster on perehtynyt punkinhäätöön jo aiemmin, eikä Skudo Pet saanut kovin mairittelevaa vastaanottoa: http://www.katiska.info/terveys/itsehoito/punkkien-torjunta/

        Jos haluaa välttyä punkeilta, niin ostaa sen pannan/liuoksen/pillerin apteekista.

        Se vaan, että nuo kaikki litkut yms. saattaa tehdä pahoja ihoreaktioita yms. ikävää... Mielelläänhän sitä yrittää löytää jonkun myrkyttömän vaihtoehdon, mutta sellaista ei taida olla... :/


    • kallispanta

      Eläinlääkäri on aiemmn suositellut exspotia ja nyt se suositteli kallista reseptillä saatavaa pantaa jonka nimeä en muista mutta joka on Bayer-lääketehtaan valmistama ja maksoi 80 euroa. Kestää 7-8 kk ja onkuulemma hyvin siedetty. Emme tiedä paremmin joten se otettiin.

      • isoisoäiti

        Kokeilkaa niitä pillereitä joita lekurilta saa, soitin apteekkiin puhelinmääräyksen, mutta niitä saakin Orionilta vasta perjantaina. Okvat kuulemma kysyttyjä ja hyviksi todettuja. Pilleri on painon mukaan ja eri hintainen. 4/5 - 10 kg maksoivat 30e, en painavampien hintaa edes kysynyt.
        Haen omilleni heti perjantaina,


      • Anonyymi

        Taitaa olla kyseessä sama punkkianta. Nyt 3 vuotena peräkkäin. mITÄÄN SIVUOIREITA EI OLE OLLUT.


    • Seresto

      Oikeasti, jos laitatte jonkun yrittipannan tai syötätte koiralle anemiaa aiheuttavaa sipulia joita sen ei pitäisi syödä, niin lumelääkettähän ne on. Katsokaa aika tarkkaan se koiran mahanalus kerran päivässä ja pitäkää punkkipihdit varalla. Paha punkkivuosi tulossa.

      Olisko tuo edellä mainittu Bayerin 80-euron punkkipanta ollut nimeltään Seresto? Meidänkin elukkalääkäri kertoi että se on koiran nahkalle lempeäksi todettu ja kestää koko kesän. Kyllähän se koira sitä vähän raaputteli ekoina päivinä, mutta pärjäileehän se.

    • ghkjghkggyygy

      Minulla ei ole lainkaan kokemusta karkoitepannasta, koska en ole koskaan omistanut koiraa. Tykkään enemmän marsuista ja hamstereista.

      • Kdlpllaknxkl

        No helevetin kiva kun tulit sen kertomaan tänne!


    • mirmelimuu

      Nostetaanpas taas vuodelle 2016. Onko kellään siis koekmuksia SYMPPIS karkotepannasta KISSOILLA?
      Meillä oli viime vuona punkkeja tummassa kollissa aivan tolkkuttomasti ja nyt on pakko kokeilla jotain punkkisuojaa. Symppis houkuttelisi halvan hinnan ja "myrkyttömyyden" vuoksi. Jotenkin nuo apteekin ja eläinlääkärin tarjoamat liuokset ja lääkepannat kuulostaa melko övereille keinoille punkkien torjunnassa joten mielummin kokeilisin ainakin aluksi vähän luomumpaa vaihtoehtoa. Lisäksi en haluaisi liuoksia laittaa koska kissoja on kaksi ja ne myös pesevät toisiaan, joten näin ollen riski lääkityn alueen nuolemiseen on kuitenkin olemassa.
      Haluaisin myös tietää onko punkkisuojista haittaa jos kissa on vasta leikattu (strerilisaatio)? Ainakin Frontline Comp nimisen lääkeliuoksen tuoteeselosteessa lukee: "Ei saa käyttää sairaille (esim. koko elimistöön vaikuttavat sairaudet, kuume) tai sairaudesta toipuville eläimille" Pikkukisu on menossa leikattavaksi ja kesällä olisi tarkoitus päästä hänenkin "hölmöläisen hiirikoiraksi" pihapiiriin.

      • Anonyymi

        Kuules Mirmelimuu, kun kissa ei kuulu Suomen luontoon. Pidä kattis sisällä, niin se ei levitä punkkeja ja Toksoplasmoosia lasten leikkipaikoille, jossa käy p.skalla. Kissat tappavat vuosittain miljoonia lintuja ja rauhoitettuja nisäkkäitä. Täälläkin naapurin kääkän kissat ovat tappaneet oravat ja valtavan määrän lintuja. Olen joutunut viemään eläinlääkärille lopetettavaksi kituvia eläimiä, kun naapurin kissa on vähän leikkinyt niillä. Yhtään hiirtä tai rottaa eivät ole saaneet hengiltä. Käyttävät naapurien pihoja ja lasten hiekkalaatikkoja paskahuusseina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules Mirmelimuu, kun kissa ei kuulu Suomen luontoon. Pidä kattis sisällä, niin se ei levitä punkkeja ja Toksoplasmoosia lasten leikkipaikoille, jossa käy p.skalla. Kissat tappavat vuosittain miljoonia lintuja ja rauhoitettuja nisäkkäitä. Täälläkin naapurin kääkän kissat ovat tappaneet oravat ja valtavan määrän lintuja. Olen joutunut viemään eläinlääkärille lopetettavaksi kituvia eläimiä, kun naapurin kissa on vähän leikkinyt niillä. Yhtään hiirtä tai rottaa eivät ole saaneet hengiltä. Käyttävät naapurien pihoja ja lasten hiekkalaatikkoja paskahuusseina.

        Rakit niitä punkkeja ja tauteja levittää, onneksi kielletään kohta ilmastotuholaisina.

        Onneksi kissat tappaa noin paljon lintuja ja oravia, en olisi uskonut, mutta pakko uskoa kun kerroit, muutenhan hukkuisimme niinin ja söisivät kaiken sadon, hedelmät, marjat..., nokkisivat lehmätkin hengiltä. Hyvä myös etteivät tapa kaikkia hiiriä, niilläkin on paikkansa ekosysteemissä, toisin kuin rakeilla.


    • Nainen29v

      Meillä on kokemusta, nyt toista vuotta mennään Symppiksillä. Meillä on 4 koiraa ja 3 kissaa. Kaikki olemme umpimetsässä aivan mielettömän paljon. Meillä käytettiin aiemmin apteekista saatavia valeluliuoksia (koska ei ollut vaihtoehtoja pahemmin), jotka toimivat ihan hyvin parina ekana kesänä, mutta sitten alkoi vaikutus haihtua pikkuhiljaa, kunnes punkit eivät olleet enää moksiskaan, kehittivät vastustuksen ilmeisesti. Ja on kokeiltu yli kymmentä eri merkkiä. Ei toimi enää. Sitten kaveri kertoi Symppiksestä. Symppikset tehoaa muutenkin jo lähtökohdiltaan paljon paremmin. Olin suorastaan hämmästynyt tehosta. Muistaa vaan, että jos koira ui paljon, vaihtaa pannan useammin kuin suositellaan. Tänä kesänä mennään nyt kolmatta kuukautta Symppiksellä, ja nyt täytyy vaihtaa kahdelta uivalta/läträävältä koiralta se. Haju ei ole haitannut meitä ketään vaikka olen hajuille yliherkkä ja saan aina hengenahdistusta ja pahoinvointia esim. hajuvesistä ja tupakasta, mutta en Symppiksestä ole saanut mitään. Jos on hajuyliherkkyyttä tai haju ei muuten miellytä, laita ulos tuulettumaan kolmeksi päiväksi ennen pannan paikalleen laittamista. Tottakai se haju on mielettömän voimakas aluksi, mutta ei paha ainakaan omasta mielestäni. Eikä haitannut koirianikaan, ja vainu toimi metsässä aivan yhtä hyvin.

      Punkkitilastojamme (kaikki yhteensä kaikilta koirilta):
      Apteekin valeluliuoksella 10 punkkia "parhaana" päivänä. Normi 3-5 punkkia/pv
      Symppiksellä 5 punkkia 3 kuukauden aikana

      Nyt ostin myös kissoille Symppis valeluliuosta. Miksi edes pitää miettiä myrkyn ja myrkyttömyyden välillä? Eivät nuo lääkkeet ihmisilläkään mitään kevyttä tavaraa ole, ja varsinkin kun koirien jalostus on mennyt niin pitkälle ja rotukoirien sukulinjat ovat niin homogeenisia (koirien pitäisi itse saada valita kumppaninsa), tietenkin ovat siis suhteellisesti herkempiä ja omaavat alemman vastustuskyvyn.

      Luonnolla on lääke joka vaivaan. Kun krooninen virtsaputkentulehdus iskee, otan vahvaa karpalomehua Uva Ursin (sianpuolukkauute) kera, ja tehoaa nopeammin kuin antibiootti tehoaisi. Mitä vähemmän muutenkin syömme antibiootteja, sen parempi. Finnit taas hävisivät teepuuöljyn avulla.

      • Myrrysmies10

        Tänä vuonna (2017) Symppispanta ei enää toimi. Punkkeja on koiran päässä ja kaulassa päivittäin, toisin kuin edellisinä vuosina.


      • Anonyymi
        Myrrysmies10 kirjoitti:

        Tänä vuonna (2017) Symppispanta ei enää toimi. Punkkeja on koiran päässä ja kaulassa päivittäin, toisin kuin edellisinä vuosina.

        Minua on pitkään vaivannut YouTube verkossa rescue koirat, joidenka koko päälaki, korvat ja kaula on täynnä paukamia. Ovatko punkkeja.


    • Nainen29v

      Lisäys: Ja eräältä kesätorilta löysimme pari vuotta sitten mainion voiteen hyttysiä ja mäkäräisiä vastaan: tervaukon ihoöljy! Toimii paljon paremmin kuin OFF.

    • Etälamautin

      Meillä symppispannat koirilla, joko toimii tai sitten olen ollut onnekas koska yhtäkään punkkia en ole koirista bongannut pannan käytön aikana ja koirat kyllä liikkuu ties missä koko kesän. Lisäksi nuo ovat luonnolle myrkyttömiä ja voi käyttää uidessa. Ainut miinus tulee tujusta hajusta, mutta siihen kyllä tottuu ja ei se kauaa haise.

    • Pesäpallomaila

      Jos on budjettia vähän enemmän käytössä ja haluaa varman ratkaisun niin suosittelen respetillä saatavaa seresto-pantaa! Panta sekä karkottaa punkkeja että lamauttaa niitä jolloin ne kuolevat. Monissa pannoissahan on se ongelma että koira ei saa uida panta kaulassa koska teho heikkenee ja voi olla myrkyllistä kaloille. Sereston kanssa ei ole tätä ongelmaa! Maksavat n. 80€ eläinlääkärilltä! Suosittelen!

    • meluumminmuuta
    • Manch

      Tänä vuonna en ole vielä koiralle laittanut minkäänlaista punkkitorjuntaa. Yhtäkään punkkia ei ole löytynyt, ja sentään kesä on jo ihan reippaassa alussa. Suunnilleen jokainen lenkillä vastaan tullut, jolta olen kysynyt, sanoo että punkkeja on ollut koirissa. Viime- ja toissakesänä näihin aikoihin punkkeja löyty meillä ehkä n. viikottain..? (Käytössä oli bravecto sillon.) Lyhytkarvanen koira, mutta tykkää mennä heinikossa ja pusikoissa.

      Niin, pointti oli, että jos nyt olisi koiralla käytössä mikä tahansa huuhaa/plasebo tuote, niin olisin (tunnetasolla) täysin vakuuttunut sen tehosta :D


      Eli pitäkää tämä "harhan" mahdollisuus mielessä ennen kuin mainostatte tai uskotte toisten yksittäisiä kokemuksia..

    • Kyllä edelleen saa muitakin merkkejä punkkipantoja saa, myös sitä kautta aikojen markkinoilla ollutta vain luonnollisia aineita sisältää sitruunapantaa. ainakin eläinkaupoissa ja citymarketeissa on .myös isommissa halpakaupoissa olen nähnyt.Niitä ei vaan saa enää markkinoida nimellä karkotepanta, koska niistä ei ole maksettu Tukesille lupamaksua. suomessa on sellainen "kynnysrahasysteemi"että mitä tahansa myrkkyä saa myydä "turvallisena" jos sille vaan on ostettu myyntilupa tukesilta.Muualla euroopassa tällaista mafiaa ei ole. Suomessa torjunta-aineettomia luonnollisia tuotteita ei saa myydä väittäen että niistä on apua, koska niistä ei ole maksettu Tukesille.Noissa apteekin ja eläinlääkärien punkkipannoissa tuoteselosteessa kun on varoitettu vaaroista on sitten lopulta käyttäjän ongelma jos koira kupsahtaa tai koira pussaileva/halaileva lapsi saa oireita..Olen käyttänyt itse ongelmitta luonnollista sitruunapantaa 90-luvulta lähtien joka maksaa puolet vähemmän kuin Symppis panta

    • Ilmoittelen

      Symppis, suihke toiminut ainakin vielä. Katsotaan loppukesästä onko hyvä aina.

    • Myrtsi

      Symppispannat nyt ollut kuukauden verran käytössä kahdella koiralla. Sitä ennen toukokuun aikana koirissa oli yhteensä jo toista kymmentä punkkia, pantojen jälkeen ei yhtään! :) Ei häiritse koiria, alussa haju oli toki voimakas. On uitu paljon ja hyvin pysyy mukana.

    • Tikrutakru

      Toimii. Punkkeja oli koirassa lähes joka metsä lenkin jälkeen. Ei ole punkkeja näkynyt sen jälkeen kun laitoin symppis pannan, joten suositus minulta ainakin symppikselle

    • taas-väärin

      Ei toimi todellakaan. Tiedän useita tuttuja jotka käyttävät näitä yrttipantoja ja eräskin sai puutiaisaivokuumeen punkista joka kulkeutui koiran mukana kotiin kun luontais karkoitepanta voi toimia jotenkin että punkki ei kiinnity koiraan mutta kotiin tulee mukana. Lääkepunkkipannat tappavat punkit kun turkkiin menevät eikä auta vaikka hyppivät pois turkista sillä sen jälkeen punkki ei enään ihmiseen käy vaan luolee.Näin ei yksikään yrttipanta toimi.

    • turhaaostin

      Ei toiminut symppis,koiralla oli se ja punkkeja imeneinä pulleroina kiinni jopa pannan lähellä.

    • Anonyymi

      Panta on tosi voimakkaan hajunen alkuun, pidin sitä kolme päivää tuultumassa pihalla. Meijjän koira meni ihan sekasi ku pannan sai kaulaansa. Yleensä rauhallinen, mutta nyt läähätti ja rauhattomana ravasi ees taas. Hinkutti pantaa myöskin koko ajan mattoihin sun muihin. Käytös muuttui muutenkin ihan erilaiseksi.. Päivän sitä kattelin ja totesin, että en ala rääkkäämään pidempään ja panta lensi roskiin. Kymmenisen minuuttia tämän jälkeen niin koira pötkötti rauhassa pöydän alla.
      Pisti varmaan hajuaistin niin sekasin ettei koira tienny miten päin olla.
      Ei sovi kaikille.

      • Anonyymi

        ..jatkoa edelliseen: kyseessä oli siis symppis panta.
        Tiedän monta joilla tämä toimii mainiosti, mutta ei nähtävästi kaikille sovellu.


    • Anonyymi

      Symppispanta ostettu koiralle eilen, laitan ulos lähtiessä sille kaulaan vaikkei metsässä liikuskellakkaan. Jatkan tähän myöhemmin infoa jos muistan!

      • Anonyymi

        Symppispannan teho alkaa 2 vkon kuluttua siitä kun panta on laitettu koiralle.


    • Anonyymi

      Symppis-panta toimi meillä punkkikauden 2017, mutta viime vuonna kun laitoin koira meni jotenkin alakuloiseksi ja flegmaattiseksi.

    • Anonyymi

      Meinaan kokeilla tuota symppis pantaa.
      Ostettiin kalliit pillerit eläinlääkäriltä ja koirassa eilen 5 punkkia. Vaeltavat turkissa ja ja kohta varmaan sängyssä...

    • Anonyymi

      Symppis ollut käytössä kolmatta kesää karkote tarkoituksessa. Lisäksi Bravecto sisäisesti, joka sitten tappaa ne punkit, jotka imevät verta 12h. Symppiksen tehosta on vaikea sanoa mitään. 100% suojaa se ei ainakaan todistetusti anna, koska kun lukee Musti&Mirri tuotepalautteita niin osalla toimii ja osalla ei. Sitä ei ole kukaan vielä kertonut, että miksi punkki pelkää geraniolin tai laventelin tuoksua, osaako täälä joku tarjota tälle tieteellisen perustelun?

    • Anonyymi

      Ko. punkkipanta on ihan "haista kukkasen" veroinen tuote. Ostin koiralle, kun oli edullisempi. Mutta aivan sama vaikka olisi ollut ilman. Punkkeja turkissa ja tänään jopa pari tallusteli asunnossa, toinen jopa hiuksissa. Hyi olkoon.

      Täytyy raottaa kukkaroa enemmän ja ostaa Scalibor. Se on ainakin aiemmin toiminut, vaikka alussa aiheuttaakin kutinaa.

    • Anonyymi

      pANTA, JONKA OSTIN PUNKKIPANNAKSI KOIRALLENI ON SCALIBOR merkkinen ja hyvä. Saa vain Apteekeista.

    • Anonyymi

      Ei karkota mihinkään, paras on kun laittaa sinappia hännän alle niin katoaa näkymättömiin.

    • Anonyymi

      Ei toimi. Kissalla pullea punkki melkein pannan alla.😖

    • Anonyymi

      Itse olen toisessa maassa asuessani käyttänyt koiralla Seresto-pantaa ja maksoin siitä n. 40€.. Olin järkyttynyt kun olen nyt Suomessa ja etsin koiralleni tätä samaa pantaa ja hinnat on 60-80€?? Sama panta :D Kauheaa rahastusta. Arvatkaa tilasinko ulkomailta saman pannan tälle kesää..

    • Anonyymi

      Symppis karkotepantaa kokeiltu ja osoittautui täysin tehottomaksi ja pahanhajuiseksi. En suosittele.

    • Anonyymi

      Järkyttävän hajuinen tuo symppis panta. En ainakaan minä voi koirilleni laittaa moista. Eli rahat meni hukkaan.

    • Anonyymi

      Meillä paristokäyttöinen Symppis-panta. Ei ule kovaa iskua, sellainen vain että oppii suht nopeaan.

      • Anonyymi

        Me ostimme myös sähkö-Symppiksen, uudemman mallin, ladattavilla paristoakuilla. Antaa hiukan jykevämmän iskun. Nyt pelittää hyvin. Koira ja omistaja tyytyväinen.


    • Anonyymi

      Ostin koiralleni Symppis yrttipannan. Käytin sitä noin 3 viikkoa. Koira alkoi pikkuhiljaa tulla apaattiseksi, ruokahalu hävisi kokonaan. Toissapäivänä ei syönyt enää mitään. Perjantai iltana otin pannan pois, kun aloin ounastella, johtuisiko huono olo siitä. Eilen koira söi normaalisti, samoin tänä aamuna. Alkoi muutoinkin olla itsensä, eikä apaattinen. Eli minun koiralle ei tuo panta sopinut. Viime kesänä käytin eläinlääkäriltä ostettua Simparicaa, siitä ei tullut mitään sivuoireita.

    • Anonyymi

      Lähti 3 viikon käytön jälkeen, pannan ympäriltä lähti karvat, tuli ihottumaa ja muuttui apeaksi.. ehkä tästä pärjätään muulla tavalla.

    • Anonyymi

      Ostin kisulleni TicLess mini ultraäänikarkottimen. Onko kellään tietoa toimiiko? Vai onko taas haistapaskarahathukkaan-tuote?😄

      • Anonyymi

        Humpuukia. YLEn aamuteeveessä eläinlääkäri kertoi tutkimuksesta jossa osoitettiin 20% teho!!??

        Sitäpaitsi eläimethän kuulee nuo taajuudet, esim. koira. Kiva kun korviin tulee jatkuvaa piipitystä.


    • Anonyymi

      Meillä Symppis-panta toiminut loistavasti. Laitoimme suihkeena pantaan myös reilusti RoundUppia joka on kasveille tarkoitettu ja toimiva. Nyt ei mikään pöpö käy koiraamme kiinni vaikka kuinka nurmikolla pyörisi,

      • Anonyymi

        No just, RoundUppia. Älkää vaan kokeilko. Toi on trolli.


    • Anonyymi

      Latoin kolmelle kissalleni Symppis-pannan. Alussa haju oli aivan hirvittävä. Käytön aikana yhdeltä on mennyt ruokahalu ja hänellä on hirvittävä karvanlähtö. Epäilen, että se johtuu pannasta, koska hänellä on aina ollut todella hyvä ruokahalu. Kahdella muulla ei ole muita oireita, kuin että ovat rapsuttaneet kaulaansa. Nämä ovat sisäkissoja, joilla on häkki ja he käyvät kävelyllä valjaissa. Minulla ei ole kokemusta muista pannoista, mutta tämän perusteella voin todeta, että Symppis-panta ei sovi kaikille ja se voi aiheuttaa vakavia sivuoireita. Kannatan luonnonmukaisia menetelmiä eläimille ja ihmisille, mutta poistin pannat nyt kaikilta kissoilta, enkä hanki saman merkkistä pantaa heille enää. Harmi!

    • Anonyymi

      Ostimme Symppis-puristusrenkaan kaulaan. Myöhemmin ostin miehelleni vielä kaluun oman renkaan. Symppikset ovat toimineet hyvin joskin liiallisesta puristuksesta on aiheutunut vakavia vaivoja alapäähän. Meillekään ei siis Symppis-panta kaikilta osin sopinut, kaulan ympärillä on kyllä toiminut. Muutaman kerran on ainoastaan taju hävinnyt mutta nyt on suht oikea kiristysaste löytynyt. Voin suositella.

    • Anonyymi

      Sinappi hännän alla ainakin toimii!

    • Anonyymi

      Humpuukia koko panta, koirasta tuli jotenkin apaattinen ja punkkeja löytyi useita. Ei karkoittanut edes hyttysiä.

    • Anonyymi

      Kyllä Symppis toimii. Tarpeeksi kuristusta vain niin alkaa veri pakenemaan ja punkitkin lähtee. Tuo mikä kaluun laitetaan on sitten toinen asia, sen kanssa on nähtävä vaivaa mutta kyllä lopussa lentää. Koirille Symmpis panta on saatavana myös talvimallina. Talvi-Symppis takaa sen etteivät asunnossa olevat parasiitit häiritse eläintä. Jos on koira asunnossa on myös aina täitä ym. pikku kavereita. Ihmisessäkin on pölypunkkeja joten tutkitusti koirataloudet ovat saastaisia vaikka muulta voi päältä näyttää. Vahvat puhdistusaineet auttavat korjaamaan asian. Puhdistuskäsittelyn on tietenkin oltava säännöllstä jotta syöpäläiset rauhoittuvat hetkeksi. Symmpiksestä on tässäkin asiassa apua.

    • Anonyymi

      Hyviä kokemuksia Syppiksestä. Kannattaa laittaa niin kireällä kuin mahdollista ja lisätä pantaan hiukan muita aineita. Syöpäläisiä kantavat kotieläimet on mieluiten syytä lopettaa, säästyy symppis-rahatkin yhdellä piikillä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe