sairas työyhteisö

bolli

Vajaa vuosi sitten työpaikallemme otettiin uusi työntekijä. Ei mennyt kauan kun hän oli esimiehen lemmikki. Ainoastaan häntä kuunneltiin ja hän kävi arvostelemassa muiden työpanosta ja laatua. Pomot uskoi ja sanoivat kuinka hyvä työntekijä hän on. Menossa keskusteluja mutta ei auta mitään. Me muut kuulemma vaan liioitellaan. Eikä tämä työpaikka ole ensimmäinen missä hänen takiaam on jouduttu tekemään ilmapiirikyselyjä. Kohta en jaksa enää tätä menoa. Mitä me muut voisimme tehdä?

9

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitestämä

      Arvostella esimiestä ettei hän tiedä eikä välitä mitä työpaikalla todellisuudessa tapahtuu vaan käyttää vapaaehtoista informanttia. Esimies vaihtoon ellei hän pysty perustelemaan faktoilla kantaansa. Ellei ole omistajavaltaa.

    • Njääks

      Hyvin tutulta kuulostaa. Kannattaa ottaa etäisyyttä työhön. Tee vapaa-ajallasi hauskoja asioita ja muuta suhtautumista työhön. Tee se mikä kuuluu työhösi. Älä kerro omista asioistasi muille. Ole ystävällinen mutta pidättäytyvä. sinut jätetään rauhaan eikä sinun tarvitse kantaa huolta uudesta työntekijästä.

    • kolmenkymppikriisi

      Et voi tehdä mitään muuta kuin yrittää sopeutua. Pahinta mitä voit tehdä on yrittää puukottaa selkään tätä bossin lemmikkiä.

    • ex-muuttaja

      Muuttoalalla esimieheni eväsi minulta työtunteja syyttä, mutta nostin työsuojelun neuvosta "haloon!" ja sain hänelle kirjallisen varoituksen, sekä kaikki palkkani takautuvasti evätyiltä vuoroilta. Lopputili tuli tietenkin moisilta mutta enpä ole katunut lähtöä :) Pahin työpaikka ikinä Niemi Palvelut : https://www.youtube.com/watch?v=Gjeyj0QsoW8

    • zzzzzzzz-x

      Meillä on aika sama tilanne.
      Yksi muija on jo jonkun viikon aukonut päätään, haukkunut mua ympäri taloa laiskaksi ym, eli toisin sanoen nalkuttaa koko aika ja ihan turhasta.
      Teemme vielä kaksistaan samalla työpisteellä töitä ja hän itse ei juuri muuta tee kuin surffaa puhelimellaan netissä(YouTube, Facebook ties mitä muuta), juoruaa sukulaistensa kanssa Skypessä jne. Yritti vielä, että mä alan soittelemaan hänen henk. koht. bisneksiä ym. työajalla hänen puolestaan.
      Sanoin asiasta pomolle, niin väitti vaan, että tää muija nalkuttaa mulle vaan siksi, kun mä en kuuntele yhtään mitään enkä ketään. Eli kuinka ollakaan, syy on muka mun, vaikka muija vain itse peittelee omia touhujaan ja on kai muutenkin jostain syystä siinä mielentilassa, että sen on joku ihme pakkotarve vittuilla muille.
      Ja kuinka ollakaan, jos itse käyn kusella, röökillä tms, niin pomo heti on kurkussa kiinni. Tosiaan vaikka toinen tuhlaa tuntikaupalla viikossa työaikaa omiin touhuihinsa. Ja toiselle alemman tason pomolle sanoin kanssa asiasta, niin rupesi länkyttämään vaan jotain tällaista, että "Ehkä isännät vaan laskee en varaan, kun nyt kuitenkin on hiljainen vaihe töissä, niin tää nainen saa tehdä tuota vapaasti".
      Siis ei helvetti mitä...******. Eli tuosta pääsee siihen toiseen asiaan, eli eikös laki kuitenkin velvoita työnantajaa kohtelemaan kaikkai tasapuolisesti. Myös niitä inhokkeja, joihin mä kuulun. Eli joko muijalle täykielto puhelimeen tai sitten antaisi mun pitää noi pari 2min pikkupaussia rauhassa, joita pidän päivän mittaan. Eli käyn tupakalla kerran per varsinaisten taukojen välillä.
      Eli kyllä, sairautta tuntuu olevan aika monessakin paikkaa.

      • zzzzzzzz-x

        Niin juu ja sen verran vielä, tää ko rouva kaiken lisäksi on muutamana päivänä sekä tullut myöhässä sekä lähtenyt aikaisemmin töistä aika reilustikin ja ilman sen erikoisempaa syytä. Tokkopa onnistuisi muilta.


      • 21324354

        Pomomme veti ässän hihastansa ja otti tuttunsa kaverin töihin.Tarkoituksenaan saada tulehtuneelle työpaikallemme joku, joka hoitaa työnsä ohella sisäistä raportointia johtajille.Tässä vain on käymässä niin.että kaikki pyrkivät eroon hänestä,saadakseen tehdä työnsä rauhassa. Tuntuu,että kaikki keinot on nyt tullut tiensä päähän mitä pomomme on yrittänyt vuosien varrelle.Vaikka suurin epäkohta johtaa muutamaan pomomme suosikki-kyttääjiin.Ei vaan uskalla erottaa heitä,koska ovat liiton suojeluksessa.Molemmilla on vielä omat virat kunnalta. Mielenkiintoista seurata sivusta ,voisin melkein maksaa pääsylipun jokaiselta päivältä, kun työpaikallamme pyörii farssimme ensi-ilta päivästä toiseen.


    • kouluttaja12

      Työyhteisötaitoja voi myös treenata. Mikäli työyhteisön ilmapiiri on huono, kannattaa asiasta vinkata esimiestä (jolle asia yleensä tulee uutisena) ja ehdottaa työyhteisötaitojen koulutuspäivää, jonka aikana pahimmat umpisolmut saadaan avattua ja keskustelu käynnistettyä jälleen. Tämä ei pelkästään edesauta henkilökunnan pysyvyyttä vaan myös parantaa työn laatua eli luulisi johtoa kiinnostavan. Lue lisää os. http://valmennustalovirta.fi/tyoyhteisotaidot/

    • yyyyyy

      Jännä juttu, että uusi työntekijä kykenee ottamaan "vallan" tuolla tavalla. Oma kokemukseni taas on, että jouduin syrjityksi päivästä numero 1, kun menin uuteen 20 hengen yrirtykseen töihin. Kukaan ei ilmeisesti olisi halunnut tänne uutta työntekijää, eikä aivan erityisesti päällikkötason strategista suunnittelutyötä tekevää ihmistä. No, ajattelin että tämä menee ohi -vaatii totuttelua työyhteisöltä, johon ei ole vuosikausiin tullut yhtään ulkopuolista/uutta ihmistä. Mutta ei ole mennyt ohi. Yrityksessä on erittäin vaikeita, ehkä jopa kliinisesti luonnevikaisia ihmisiä.

      Siksi alan olla melkoisen k.rpiintynyt itsekin. Ei enää kiinnosta olla ystävällinen, korrekti muita kohtaan... Alan tästä hakeutua muualle, mutta sen lisäksi on alkanut kiinnostaa toimia, kuten ketjun aloittajan valituksen kohde... Sekoittaa pakka kunnolla ennen kuin lähden. Tein jo yhden veemäisen jutun ja juorusin eteen päin yhdelle työntekijälle, joka on hyvin omistautunut lapsilleen, että hänen monivuotinen kollegansa arvostelee jatkuvasti hänen selkänsä takana hänen lapsenkasvatusmetodeitaan, perhe-elämäänsä ja syömätapojaan (on aika pulska).
      Heh heh, yksi klikki hajoitettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe