kukaa nainen ei halua tutustua muhun

yksinilman

mä oon 19v neitsytpoika enkä koskaan oo ollu missää seurustelu suhteessa, oon 15vuotiaast lähtie yrittäny tuhansilt nettisivuilt jne ettii tyttöystävää ja ollu eri baareis ja mestoil mut tuntuu et en ole ilmeisesti aidon rakkauden arvonen kun ei kukaan halua muhun ees tutustua.

19

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suosittelenmaksullista

      Älä huoli, ehdit vielä olemaan monen monta vuotta neitsyt ja pyörimään baareissa vailla tulosta.

      • nihhhhhhhhhhh

        Mitä se maksullisissa käyminen hyödyttää jos ap haluaa rakkautta naiselta?


      • suosittelenmaksullista

        Saahan rakkauden ammattilaisilta kaikenlaista läheisyyttä. Kuulemma jotkut asiakkaat vain juttelevat ja eivät pane lainkaan. Väitän kuitenkin, että tosi rakkaus ja sen paras korvike on sitä, kun suolenpalat hinkkaavat toisiaan vasten.


      • nihhhhhhhhhhh
        suosittelenmaksullista kirjoitti:

        Saahan rakkauden ammattilaisilta kaikenlaista läheisyyttä. Kuulemma jotkut asiakkaat vain juttelevat ja eivät pane lainkaan. Väitän kuitenkin, että tosi rakkaus ja sen paras korvike on sitä, kun suolenpalat hinkkaavat toisiaan vasten.

        No ei kyllä saa kaikenlaista läheisyyttä. Yleensä huora välttää kaikkea ylimääräistä fyysistä kontaktia asiakkaaseensa viimeiseen asti, ei suutele, ei selvästikään ole aidosti mukana koko hommassa, jaksaa muistuttaa koko session ajan koko hoidon maksullisuudesta pyytämällä uutta palkkiota jokaisesta erillisestä aktista, teennäinen ja väkisin väännetty asiakaspalveluhenki yhdistettynä vain heikosti peiteltyyn pilkallisuuteen ja vastenmielisyyden tunteeseen asiakasta kohtaan, huoralla ei ole mitään tunteita tai himoja miesasiakastaan kohtaan, ei ole lainkaan ns. mukana jne.

        Lisäksi kaupallinen seksi on todella saastunut ja rappeutunut yhteiskunnallinen ilmiö - siinä seksi on täysin irrottettu kaikesta lisääntymisestä pelkäksi alhaisten halujen palvelijaksi ja lisäksi siihen turvautuvat lähinnä ne miehet joilla on resursseja maksuttomaan seksiin omana itsenään ole. Huorissa käyvä mies on todella säälittävä eikä seksistä maksaminen lisää miehen miehuudentuntoa yhtään koska kaikki normaalit miehet saavat sitä maksamattakin. Ja ainakaan itse miehenä en voisi kuvitella voivani nauttia seksistä jossa tietäisin olevani naisten silmissä täydellisen epähaluttava.


    • Neitsytpoika_

      Minä oon 26-vuotias neitsytpoika enkä oo koskaan seurustellut enkä edes nussinut. Jos olet vielä 7 vuoden kuluttuakin samassa tilanteessa niin todennäköisesti olet neitsyt koko elämäsi ajan. Tervetuloa vaan samaan kerhoon.

    • Neitsytpoika_

      10 vuoden päästä olen kaljuuntunut miestissit omaava neitsytsetä joka ei vieläkään uskalla mennä yksin laivaristeilylle eikä lähestyä naisia kun pelkään yhä että kaikki ajattelee siitä vaan kaikkea negatiivista.

    • Totuus1

      Kannattaa luovuttaa. Mitä enemmän yrittää, sitä enemmän epäonnistuu ja sitä enemmän masentuu.

    • Totuustämä

      Olet ATM. Sille et mahda mitään. Se on osasi. Tervetuloa palstalle! Pura turhautumisesi täällä!

      • Neitsytpoika_

        Tai anna aseiden laulaa kuten eräät atm-soturit ovat tehneet. :)


    • vieläonaikaa

      Itse menetin vasta 22v poikuuteni, on sulla aikaa vielä.

    • Kilttiatm

      Tervetuloa ätmi kerhoon. Naiset ei minuun ole koskaan halunneet tutustua.

    • ghgddj

      Aikaa on tehdä vaikka mitä, mutta se mitä tarvitaan on muutos! Miksi ei onnista? Deittisivut on huono paikka miehelle, jos ulkonäkö ei ole kaksinen ja et ole hyvä kirjoittamaan. Baarissa ulkonäkö ja sosiaalisuus ratkaisee ja jos haluut parisuhteen, niin niistä yhden illan säädöistä ei jää mitään käteen (jos hyvin käy). Voisit unohtaa hetkeksi baarit ja nettideitit. Liikkumalla ihmisten ilmoilla ja harrastusten kautta voi hyvin törmätä mukavaan naiseen. Vähän rohkeutta se vaatii ja positiivista asennetta.

    • Neitsytpoika_

      Kyllä 26-vuotiaana on jo ihan liian myöhäistä alkaa tehdä asioille mitään kun peli on jo menetetty. Ihan viimeistään 20-vuotiaana olis hyvä saada pillua jos ei halua elää koko loppuelämän mittaisessa selibaatissa. Nyt minulla ei ainakaan ole enää jäljellä kuin viha ja katkeruus. Odotan vain että saisin jostain lopetuspiikin tai pillerin joka tappaisi minut mutta turhaan odotan.

      • Neitsytpoika_

        Eikä siinä kaikki sillä pahin kärsimys tämänkin vuoden osalta on vasta edessä kun kohta kesä alkaa todenteolla ja edessä on seksihelteet joista itse en pääse nauttimaan koskaan elämässäni. Tekee oikein pahaa ajatella mitä herkkua kaikille pariskunnille on luvassa.


    • DarkFear_34v

      Itse olen myös vielä neitsyt, mutta näin 34-vuotiaana ne parhaimmat nuoruusvuodet ovat vasta edessäpäin ja ehtii siitä neitsyydestäkin päästä eroon sitten 40- tai 50-vuotiaana.

    • vaihdasarjaa

      MiEhitä saIsit persettä

      • homotpois

        ap. ei liene homo


    • Tksifil

      Tarvitset vähän neuvoja selvästi. Se että olet käynyt baareissa ei tarkoita vielä mitään.. Vertauskuvallisesti "olen istunut autoissa tuntikausia muttei auto vaan ole lähtenyt liikkeelle." Autossa pitää tietää mitä tekee - ja sama pätee seksisuhteen muodostamiseen ja baareissa käyntiin. Oletko ketään suudellut? Pääsetkö usein suutelemaan?
      Tältä palstalta on vaikea saada neuvoja sillä useimmat keskittyvät negatiivisiin asioihin.

    • Vahvaa oksaa kannattaa ruveta katsomaan aikaisintaan 35 v. samassa tilanteessa. Sitä ennen kannattaa miettiä olisiko syytä laittaa mato koukkuun kun käy kalalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe