The Lookin Kreikan klinikka-kokemuksia

Utelias47

Hei, olen lukenut, että The Look tekee nykyään leikkauksia Kreikassa. Onko kellään kokemuksia uusista kirurgeista ja klinikasta? Itse olisin kiinnostunut lähtemään leikkaukseen ja kuulisin mielelläni kokemuksia.

127

1150

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • patsy78

      Mä suurennutin rintani kreikassa tänä keväänä. Harkitsin pitkään ennekuin uskalsin lähteä kreikkaan. Mua pelotti lentäminen jne komplikaatiot. The lookista tuli kuitenkin saattaja mukaan joten yksin ei tarvinnu potee .
      Jälkikäteen kun mietin eihän tuossa ollu mitää pelättävää muutakuin itse leikkaus joka on samanlainen missä tahansa.
      toki eri lääkärit kaikkialla. Mulle kuitenkin suositeltiin näitä erikoislääkäreitä.

      • Jopas-jopas

        Ohhoh, leikkaus Kreikassa pitää olla todella halpa jos Lookin kannattaa pistää samaan hintaan saattaja mukaan reissuun.


      • Innoskassss
        Jopas-jopas kirjoitti:

        Ohhoh, leikkaus Kreikassa pitää olla todella halpa jos Lookin kannattaa pistää samaan hintaan saattaja mukaan reissuun.

        Millaisia oli kirurgit ja entäs itse klinikka?


      • kannattaamennä

        varmaan samanlainen kuin Pärnussa, omakotitalo


    • antsut7

      Minä olin leikattavana kreikassa. Klinikan henkilökunta oli aivan ihanaa, eikä tarvinnut miettiä , ettei kukaan ymmärtäisi mitä haluan kertoa. Kun oli saattaja ja paikanpäälläkin vielä suomea osaava tulkki. Onneksi valitsin kreikan .

      • Tallutin78

        Samanlaista kokemusta täällä. Meno sinne jännitti ihan hirveesti, mutta kun tapasin saattajan lentokentällä ja sain jutella hänen kanssa leikkauksesta olo helpotti. Klinikasta jäi hyvä fiilis, se oli siisti ja moderni.


      • watefall

        mutta eihan saatajatt puhu kreikkaa ,ja huonosti laaketieteelista enkkua,jos sitakaan-kielioppi näiltä on nolla!ja kirurgi ei edes englantia-elika aika vaikeeta!ja nama klinikan omistajat onentisia guessin myyjiä,ei penaalin teravammistä päätä,varsinkaan tama ``Kristiina,voi luoja!
        9


    • Jännittäääää

      Kuinka pitkään teillä leikkausmatkassa meni ja miten lentäminen onnistui leikkauksen jälkeen?

    • patsy78

      Minä olin reissussa sen 4 päivää. Josta kaksi yötä olin sairaalassa. Lentäminen onnistui ihan hyvin. Oikeastaan mielummin rauhassa lentokoneessa kun hälisevässä tallinnan laivassa..

      • waterfall63

        sitähän tarvii olla eri koneissa vahintään!13 tuntii,nyt ei oikein oo totuutta tiedossa,mutta hehän ovatkin sponsaajia,jotka saa ilmasia ankka huulia kun puolestelevat negatiivistä mediaa!hei haloo immeiset!


      • kreikanlarisa

        lento oli välilaskullinen, eli meni aika monta tuntia matkalla


    • Anniinass

      Hyvää toimintaa Lookilta, että käyttävät kirurgejä muualtakin kuin virosta. Kirurgi kertoi alkutarkastuksessa ennen omaa leikkaustani, että korjailee pajon suomessa ja virossa tehtyjen leikkauksien jälkiä. Uskaltauduin lähtemään kreikkaan kun virossa muutama vuosi sitten tehdyn leikkauksen lopputulos ei miellyttänyt.

      • waterfall63

        voi luoja,nehän on juuri lookin huippukirurgeja virossa,ja vielakin ovat-otappa selvää!


      • Aaaa..Yes
        waterfall63 kirjoitti:

        voi luoja,nehän on juuri lookin huippukirurgeja virossa,ja vielakin ovat-otappa selvää!

        Kuule! Sä et tiedä asiasta mitään, kun et ole käynyt. Vaikutat kuitenkin kovinkin kiinnostuneelta ja ajatuksesi näkyy pyörivän näillä sivuilla. Katsos! toiset uskaltaa, toiset EI! Ne jotka vain unelmoivat, ja pelkäävät, ja ovat kateellisia! puhuvat asiasta Pa..kaa, kun eivät tiedä mitään. Loistava paikka, Loistava palvelu, Loistavaa jälkeä. nimimerkillä: kasvojen kohotus puolen vartalon rasvaimu...!!!.pusuja kirurgille!!!!!


    • Komplikaatio

      Mutta jos tulee komplikaatioita? Lentokentälle ja kreikkaan...

      • Liian_kaukana

        Nämä "halpistoimijat" tukeutuvat julkisen puolen akuuttihoitoihin. Pahan komplikaation tullessa joutuu menemään sairaalan ensiapupoliklinikalle. Pienempiä ongelmia yrittää korjailla Lookin henkilökunta tai ohjaa yksityislääkärien vastaanotolle. Huvittavinta on tällä hetkellä televisiossa pyörivässä ohjelmasarjassa (Kauneusturistit/Frii) että leikkausten jälkihoito tehdään Hiusakatemiassa.


      • waterfall63

        lookki ei tykka ei tyytyväsistä asiakkaista,ja siitahan oli just kyseessa seiskan tähän liityvässä jutussa,tiina blokkaa…kun rahat saatu???ihan kiero yritys!


      • varovarovaro

        pitääkö sinne mennä kun on varoitettu


      • typerysJokapäivä

        huolehtivainen


      • hullunrohkea
        varovarovaro kirjoitti:

        pitääkö sinne mennä kun on varoitettu

        Ei soomalainen usko ennen kuin itte kokee.


    • Kreikkaanvaankaikki

      No camoon tää on niin läpinäkyvä Lookin mainosketju että haloo! "Hei, olen Liisa ja kiinnostunut Lookista. " "Hei, olen Maija ja minulla on vain hyviä kokemuksia." " Voi kun ihanaa, minullakin meni hienosti." Muahahaha!

      No, eipä ole ensimmäinen firma joka tätä käyttää mainoskanavana, Laatukirurgia ainakin harrastaa (harrasti?) niin että tuli korvistakin :D

    • idiootti123

      AIDOT salin implantit valmistajalta pelkästään USAn omille kirurgeille toimitettuna maksavat n.1000 ( verot), Geeli 2000, uudet innovaatiot 3000. Tähän päälle leikkauskulut nukutuksineen, jälkiseurannat jne. Tästä laskemalla rehellisesti alle 4000€ aika mahdotonta tehdä mitään...

      • idiootti123

        Mikäli näistä silareista koskaan paljastuisi huijausta kuten piratismia, ei muuta kuin puhelin käteen ja soittoa Yhdysvaltoihin. Tai sähköposti valmistajan lakiosastolle brändin väärinkäytös epäilystä. Yhdysvaltojen vero osasto seuraa myös tarkasti, että kaikista vientituotteista maksetaan liittovaltiolle verot... Epäselvissä tapauksissa mahdollisuudet tutkintaan ovat siis melko hyvät. Valittaminen täällä on hyödytöntä.


      • Vaikeaa_tietää

        Olisikohan noissa hinnoissasi USA-lisää. Omat Mentorini on tehty Hollannissa eikä olleet läheskään noin kalliit.
        Yleensäkin Euroopassa ei käytetä nykyisin kuin erityistapauksissa suolaliuosimplantteja (saline), valumaton silikonigeeli on yleisin.


      • Silikonileikki

        Turhaa kirjoittaa koko fysiikkaa/kemiaa, mutta valumatonta silikonia ei ole. FDA todennakoisesti tulee ensi vuosikymmenella lisaamaan varoituksia turvallisuuteen. Silikonit tuli markkinoille ennen vuotta 1992 ja FDA'n olemassaoloa. FDA on ainoastaan todennut "alle kolmen vuoden kayton sisaltavan vahaisia riskeja". = Lain puitteissa, tama on periaatteessa ainoa mita he voivat yleensa sanoa asiasta. Silikonien markkinoijat puolestaan ovat kayttaneet tata raikeilematta hyvakseen.

        FDA aloitti uudet 15 vuoden testit 2005, ja pyrkivat silla osoittamaan yhtalaisyydet mahdollisiin autoimmuunisairauksiin (elimiston puolustusmekanismiin). Pyynnoista huolimatta, ymmartaakseni yksikaaan nykyinen valmistaja ei ole voinut todistaa kayton turvallisuutta 3 vuoden jalkeen.

        Edellinen jattikanne FDA'lta valmistajaa vastaan oli 4,3 biljoonaa dollaria 90-luvulla. Tata seurasi 10-vuoden hiljaiselo, kunnes 2000 -luvulla silikoneja alettiin valmistaa uuden yhtion nimella.

        On totta, etta nykyiset silikonit eivat vuoda kovin helposti, mutta ovat mita ilmeisemmin sitten myrkyllisemmat kuin edeltajansa... Haastattelujen perusteella mm. Victoria Beckham ja Kim Kardashian poistattivat rintansa raskauden seka imetyksen ajaksi, ja omien sanojensa mukaan heilla ei enaa ole niita.


      • waterfall63

        the look taytyy olla vain ihan tyhmille tai tahtosille,koska noilla hinnoilla hyvaa ei saa,ja jos ei olisi tyytymaton,niin siinahan oot….ei vastata enaan ees puhelimeen,eiko joku fiksumpi vois jo poistaa ton yrityksen luvat???ja onkohan ne ees ihan kunnosssa,silla miten nuori vahan alkoholiin taipuvainen vaatemyyja konsultoi leikkaukia!miksei valvira ja verottaja puutu tahan???


      • waerfall63

        ja tiina vetaa rahaa ju tyoskentelee epahygieniinisti,8 sormusta mita se ei poista ikina,mitka popot siel alla!


    • kaverikävi

      Tuttuni oli tuolla Kreikassa, oli todella pahat ongelmat eikä saanut edes lähetteitä mihinkään tutkimuksiin (heillä ei ole Suomessa lääkäriä?), tallinnassa ei korjata kreikan mokia kuin rahaa vastaan, jota lookki ei ollut valmis maksamaan. Joten Kreikkaan siis korjaukseen tai omalla kustannuksella jonnekin lähemmäs.

      • Vararahasto_oltava

        Eiköhän Kreikassakin käydessä joudu maksamaan ainakin matkat ja majoituksen omasta pussista, eikä ole mitään takeita ettei hoidostakin oteta maksu. Matkustaminen noin kauas esimerkiksi pahan tulehduksen vallitessa ei ole mitään herkkua. Eikä mokien korjauskaan välttämättä onnistu veloituksetta alkuperäisessä leikkauspaikassa. Pitää siis varautua että joutuu menemään omaan laskuun yksityislääkärille Suomessa.
        Näillä välitysfirmoilla ei yleensä ole "omia" lääkäreitä Suomessa. Jonkun lääkärin tai lääkärikeskuksen kanssa on ehkä sovittu hoitoonohjauksesta ja jostain pienestä alennuksesta. Itsekin olen käynyt ennen rintaleikkausta labroissa ja mammografiassa tällaisessa sopimuspaikassa (toinen välitysfirma).


      • waterfall63

        TAMA ON NIIN TOTTA JA ASIAA!koska nain juuri on,omalla kokemuksella ja arpien kanssa surullinen...


    • Silikonileikki

      Jos haluaa halvempaa hintaa, ja parempaa laatua, kannattaa suunnata Tukholmaan. Kruunun arvo euroon on sellainen, etta kannattaa. Silikoneissa pitaa myos laskea onko oikeasti varaa kayda vahintaan kerran vuodessa tietokonekuvauksessa (n.500€) ja vaihdattaa rintoja viimeistaan 8vuoden jalkeen, mutta todennakoisesti jo aikaisemmin.
      Parempi laittaa rahat hiuksiin, ihoon, hampaisiin tms.

      • Riski_tai_ei

        Kahden vuoden välein tehtävä mammografia on minulla riittänyt mainiosti kertomaan että implantit on edelleen ehjät. Jos halutaan tarkempaa tutkimusta implanttien kunnosta, ultraäänikuvauskin riittänee. Tarkin tulos saadaan magneettikuvauksella jota ilmeisesti tarkoitit tuolla tietokonekuvauksella, mutta yleensä se on tarpeetonta.
        Implanttien vaihtotarpeeseen vaikuttaa käytännössä kapseloituminen tai ao. henkilön oma kiinnostus vaihtaa vaikkapa isompiin. Vakava kapseloituminen voi aiheuttaa vaihto- tai poistotarpeen jo muutamassa vuodessa. Vastaavasti on kerrottu parinkymmenen vuodenkin käyttöaikoja ilman kapseloitumista ja samojen implanttien pito on jatkunut edelleen. Omat implanttini on ollut "vasta" 9 vuotta eikä minkäännäköistä vaihtotarvetta ole vielä tullut (ei pienintäkään oiretta kapseloitumisesta).


      • idiootti123

        Mammografiaa ei muistaakseni suositella, jos on implantit. Ei nayta pienta vuotoa.

        Viimeisimpien tietojen valossa, kapseloituminen saattaa olla jopa pienin oire miksi silikonit pitaisi vaihtaa 8 vuoden jalkeen... Tuo on tosin ainoa oire, minka valmistajat jopa myontavat nykyisin.

        Jos esim. Googletat nama yhdessa: "silicon FDA immune diseas", niin loydat virallista varoitusta valtiolta silikonien mahdollisuudesta puhkaista kroonisia sairauksia, joiden seuraukset voivat olla vakavia. Osa kirurgeista on jopa sita mielta, etta nykyisen silikonin pintaan ei saisi koskea kuin suojahanskoin.


      • idiootti123

        "Mammografia ei tutki tai diagnosoi implanttien kuntoa" julkisella puolella. Kokeneessa plastiikkakirurgisessa sairaalassa mammografiasta voidaan samalla tutkia implantin perustaa "distraction tekniikalla", mutta jos ensisijainen tavoite on selvittaa implanttien kuntoa, silloin tietokonekuvaus ja ultra.


      • Riski_tai_ei
        idiootti123 kirjoitti:

        Mammografiaa ei muistaakseni suositella, jos on implantit. Ei nayta pienta vuotoa.

        Viimeisimpien tietojen valossa, kapseloituminen saattaa olla jopa pienin oire miksi silikonit pitaisi vaihtaa 8 vuoden jalkeen... Tuo on tosin ainoa oire, minka valmistajat jopa myontavat nykyisin.

        Jos esim. Googletat nama yhdessa: "silicon FDA immune diseas", niin loydat virallista varoitusta valtiolta silikonien mahdollisuudesta puhkaista kroonisia sairauksia, joiden seuraukset voivat olla vakavia. Osa kirurgeista on jopa sita mielta, etta nykyisen silikonin pintaan ei saisi koskea kuin suojahanskoin.

        Jos implantit on kokonaan tai osittain rintalihaksen päällä, ne voivat varjostaa mammografiassa liiaksi. Kuvaustilanteessa joudutaan joka tapauksessa ottamaan implantit huomioon (varovaisuutta puristuksessa ja useampia kuvia). Jos implantit on kokonaan rintalihaksen alla, oma rinta voidaan kuvata helpommin.
        Eihän implanttiin kosketa koskaan paljain käsin! Implantti on leikkaukseen saakka omassa steriilissä pakkauksessaan ja pakkauksen avaamisen jälkeen se käsitellään antiseptisellä liuoksella. Tämän jälkeen lääkäri koskee siihen vain leikkaushanskoilla. Tuohan on ihan normaalia leikkaustekniikkaa, ehkä joku väliamerikan puoskari voi käsitellä implanttia paljain käsin.


      • idiootti123

        Hei! Suojakasineilla tarkoitin tilannetta jossa implantteja esitellaan asiakkaalle, tehdaan rottakokeita tms.

        Tupakkaa mainostettiin pitkaan Terveystuotteena! Samoin Coca-Colaa syovan parantajana. Markkinointi vs tieteellinen naytto. Toki ihmiset edelleen polttavat ja juovat alkoholia, vaikka tietavat niiden haitat. Tassa on kyse tismalleen samasta asiasta. Saada valmistajat myontamaan haittavaikutukset terveyteen.

        Riski_tai_ei Olet ilmeisen onnekas, ettei sinulla ole syopaa tai kroonisia sairauksia aiheuttavia geeneja. Mutta henkilo jolla on nama, silikonit nayttavat toimivan ikaan kuin tulitikkuna joka heitetaan bensaan.


      • Mitä_selität
        idiootti123 kirjoitti:

        Hei! Suojakasineilla tarkoitin tilannetta jossa implantteja esitellaan asiakkaalle, tehdaan rottakokeita tms.

        Tupakkaa mainostettiin pitkaan Terveystuotteena! Samoin Coca-Colaa syovan parantajana. Markkinointi vs tieteellinen naytto. Toki ihmiset edelleen polttavat ja juovat alkoholia, vaikka tietavat niiden haitat. Tassa on kyse tismalleen samasta asiasta. Saada valmistajat myontamaan haittavaikutukset terveyteen.

        Riski_tai_ei Olet ilmeisen onnekas, ettei sinulla ole syopaa tai kroonisia sairauksia aiheuttavia geeneja. Mutta henkilo jolla on nama, silikonit nayttavat toimivan ikaan kuin tulitikkuna joka heitetaan bensaan.

        Ei implanttien esittelykappaleita laiteta kenellekään. Leikkauksissa käytetään vain suoraan maahantuojalta saatuja steriilejä implantteja.


      • Idiootti123

        Ei tietenkaan kenellekaan laiteta esittelykappaleita. Implanttien pinnassa on 50 eri myrkkya, johon moni laakari ei haluta paljain kasin koskea - Saati laittaa sisuksiinsa. Jos kysyt kirurgilta koko listaa kaikista implanttiin kaytetyista kemikaaleista ja aineosista, totuus on, he eivat tieda. Tama on poikkeuksellista, ja jo sinansa yleisesti vastaan vallitsevia normeja seka lakeja. Terveysviranomaiset ovat sivuillaan myos huomauttaneet tasta.


    • Espoo02920

      Ilmeisesti yritetään sanoa, että nykytutkimusten perusteella silikonit toimivat liekinheittimenä kroonisiin sairauksiin ja syöpiin. Geeneistä riippuu leviääkö palo.

      • muovitissi

        Kuulin että joku implanttimerkki voi aiheuttaa syöpää, onko muilla tästä tietoa? Ja miten voi tietää onko itsellä juuri se... Lisätietoja kaivataan.


    • idiootti123

      Kreikan lääkärin kohdalla lukee, että toimii plastiikkakirurgiaa myös Suomessa. Valviran mukaan vain lääkäri, jolla on Valviran tai Pohjoismaiset luvat saa harjoitaa ammattiaan Suomessa - Oli kyseessä julkinen tai yksityinen puoli. Esimerkiksi Romaniasta ei voi kiikuttaa Suomeen lääkäriä yksityiselle klinikalle leikkaukseen, ilman erillistä lupaa Valviralta.

      -Onko kukaan tietoinen onko tällä kirurgilla lupia Suomessa toimimiseen? CV:stä ei käynyt ilmi lupanumero.

      • idiootti123

        *plastiikkakirurgina


    • Ihjiijkoj

      Kreikkalaisilta on tunnetusti iso kyömynenä, joten nenää ei kannata leikkauttaa jotta ei "look like Kreikka". Tisseistäkin olen sitä mieltä että parempi olisi tehdä kotimaassa jotta jos ja kun menee pieleen niin on jokin takuu. Tai ei se paljon lohduta jos menee ulkonäkö vituiksi ja saat rahat takaisin.

    • idiootti123

      EU maista valmistuneet lääkärit
      "Lääkärinä ja erikoislääkärinä työskenteleminen Suomessa edellyttää Valviran myöntämää ammatinharjoittamisoikeutta. Lääkärille ja erikoislääkärille voidaan myöntää oikeus ammatinharjoittamiseen, ja hänet merkitään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki) omasta hakemuksesta.

      Luvattomasta terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta voidaan Suomessa tuomita vankeusrangaistus."

      -The Lookin sivujen mukaan heidän Kreikan lääkärinsä työskentelisi myös Suomessa plastiikkakirurgina, mutta en löytänyt Valviran rekisteristä tunnuksia nimellä!??!???! Muistelen, että Seiskassakin oli joskus juttua, että tämä lääkäri, tai se italialainen, tai molemmat, olisivat toimineet Suomen maaperällä lääkärin ominaisuudessa.... Olenhan nyt ihan väärässä?

      • idiootti123

        Nyt löytyi nimellä.:)


    • Aaaa..Yes

      Aivan loistava kokemus Kreikan Larissan Klinikka. Vastaanottava Kreikan/suomenkielinen tukihenkilö, joka oli vastassa jo lentokentällä hesassa, oli ihanimpia ihmisiä, mitä olen tavannut. Täysin omistautunut työkuvaansa ja erityisesti otti meidät asiakkaat koko viikon "siipiensä suojaa" liikuttavalla tavalla. Meitä oli vastassa Kreikan lentokentällä klinikan oma taxipalvelu, ilmastoitu tilataxi. Hotelli oli arviolta ****, suomen sokos hotellia vastaava. Saimme/sain täyden informaation leikkaksiin liittyen. Ensimmäisenä päivänä otettiin verikokeet, sydänfilmi ja keuhkokuva, sekä minulta vielä verikokeita leikkauksen jälkeen ennen kotiutusta. , koska kysymyksessä minulla oli isot leikkaukset. Leikkaus hintaani kuului myös lennot ja hotelli, vaikkakin olimme vain yhden kokonaisen yön hotellissa ja loput viisi päivää klinikalla. Erittäin hyvä paikka ja modernit huoneet, jopa yöpöydän alla oli henkilökohtainen jääkaappi, vaikkakin saimme ruoan klinikalta. Larissan kaupunki oli kiva, idyllinen ja energinen, täynnä shoppailua rakastavalle paikallisen putiikkien ohella myös merkkiliikkeitä ja ihania ruokapaikkoja. Ja mehän syötiin myös ulkona ja vietettiin ikimuistoista lomaa Larissa kaupungillakin. Ei siis yksin klinikalla. Klinikalla hyvä palvelu, erityis Kiitos kirurgille/kirurgeille , joita oli minun leikkauksessani kaksi sekä kiitos!! myös ihanalle "velikullalle"anestesialääkärille. Leikkaukseni kesti viisi ja puoli tuntia.(mainittakoon: ei rinta, ei peppu, ei vatsa-alueenleikkaus) Toipuminen oli nopeaa ja arvet ovat parantuneet loistavalla tavalla. Kokemus kaikin puolin positiivinen ja ikimuistoinen. En voi muuta kuin suositella suurella <3

    • idiootti123

      Lääkärit ovat varmaan ihan hyviä, mutta täytitkö ennen lentoja Standard Medical Information Form for Air Travel lomaketta?

      "LEIKKAUKSET
      Potilas tai hänen edustajansa täyttää lomakkeen yhdessä hoitavan lääkärin kanssa ja toimittaa sen lentoyhtiölle viimeistään kolme päivää ennen suunniteltua lentoa. Annettujen tietojen perusteella lentoyhtiön ilmailulääketieteen asiantuntija (ilmailulääkäri) tekee lopullisen päätöksen lentomatkan turvallisuudesta. Kun ilmoitus on asianmukaisesti tehty, lentoyhtiö vastaa esimerkiksi ylimääräisen välilaskun kustannuksista."

      Julkisen sairaalan sivuilta löytyi seuraava minimi suositus lentomatkustamiseen:
      Vatsan alueen kirurgia, leikkaus 1–2 viikkoa

      -Jokainen tyylillään, mutta kuulostaa hieman riskiltä. Edessä voi pahimmillaan olla suht iso oikeusprosessi mikäli jollekin sattuisi joskus jotain.

      • Kuka_ilmoittaa

        Eihän kukaan Kreikassa, Thaimaassa tai muualla lentomatkan päässä leikkauksessa ollut uskalla täyttää tuota lomaketta. Silloinhan ilmailulääkäri voi kieltää matkustamisen ja sinnehän jäät ihmettelemään milloin pääsee kotimaahan. Todennäköisesti lähes kaikki ottavat riskin välilaskun kustannuksista. Vai he jotka pyörtyvät lähtömaan lentoasemalla tai huomataan fyysisesti sairaaksi, ovat pakotettu ilmoittamaan leikkauksestaan.


      • Aaaa..Yes

        Kyllä, kirurgi kirjoitti virallisen paperin lentomatkaa varten, sisältäen tehdyn operaation ja vakuuden sen hetkisestä tilastani lentokelpoisuutta ajatellen. Paperi oli kysyttyä tavaraa eli siis myös huomioitiin lentokentällä.


    • idiootti123

      Toisin kuin kirjoitat, uskoisin että lähes jokainen leikkauksessa muualla ollut todellakin täyttää kansainväliset ilmailulomakkeet ellei ole täysin idiootti ! ! Jo oman turvallisuuden kannalta se on tärkeää, mikäli kv.ilmailulääkäri kieltää lennon, niin omaa henkeä tuskin kannattaa uhrata ! Sillä on myös ero kestääkö lentomatka yli vai alle 4 tuntia.

      Esimerkiksi pelkkä hätäuloskäyntien aukaisu isoissa pitkänmatkan koneissa maksaa noin puoli miljoonaa.

      Tähän päälle polttoainekulut, kiitoradan käyttömaksu, lentokoneen parkkeeraus ja siirto, välihuolto, muiden lentomatkustajien viivästymiskulut jne. SUMMA ON VOI OLLA MELKO JÄÄTÄVÄ JOS LÄÄKÄRI EI TÄYTÄ PAPEREITA OIKEIN. = LENTOYHTIÖ TARVITSEE KS. LOMAKKEEN OMALLE VAKUUTUSYHTIÖLLE HÄTÄTAPAUKSISSA. TS. SITÄ LASKUA MAKSAA VARMAAN IKUISUUDEN MUUSSATAPAUKSESSA.

      Jos kirurgi tietää, että potilas on menossa leikkauksen jälkeen koneeseen sekä sen, että esim. lääkeaineita on veressä eikä hän täytä kansainvälistä lomaketta, en tiedä joutuuko siitä silloin automaattisesti syytteeseen mikäli potilaalle sattuisi jotain?

      Laskimotukos on suurinpia vaaroja. Esim. keuhkoissa 10% kuolee tunnissa. Tukos voi myös tulla vasta kuukausien kuluttuakin, usein jalkaan. Tiedän, koska omalla vanhemmillani on tällainen tullut ilman leikkaustakin Euroopan sisäisen lennon aikana. Muuten ovat perusterveitä.

      • jfhgfhfjgf

        Ei kai lääkärinhoidon takia tehdyssä välilaskussa tarvitse availla hätäuloskäyntejä. Eiköhän koneesta poistuta normaalisti ovesta ja useimmiten kulkukäytävää suoraan lentoaseman yleisöhalliin. Kuluthan tuosta välilaskusta on kyllä suuret.

        Olisi ihan kiva tietää moniko on edes tiennyt tuollaisen lomakkeen olemassaolosta, itse en tiennyt eikä kukaan muu ole asiasta kertonut. Enpä kylläkään ole matkustellut ulkomaille leikkauksiin lentäen.


      • idiootti123

        Heippa!:) Hätäuloskäyntien avaaminen riippunee hädästä eli ehditäänkö hitaasti rullailla parkkiin ym. Hätätilanteessa on yleensä kiire. En tosin tiedä sen tarkemmin käytäntöjä.

        Ehkä "maalaisjärki" sanoo myös, ettei tila jossa on painetta sekä happea n.15-30% vähemmän taikka saunaan meno heti suuren operaation jälkeen, välttämättä ole kovin viisasta. Konsultaatiossahan riskit käydään läpi, ja kirurgin pitäisi varmaankin antaa potilaalle ohjeistukset liittyen lentomatkustamiseen, jos on tietoinen että lento on tulossa.

        Mikäli menet terveyskeskukseen valittamaan kurkkukipua tai hengitystieinfektiota todennäköisesti sinulta on kysytty: "Oletko matkustamassa lähiaikoina...? Lentäen?" Usein nämä kysymykset vain ovat niin rutiininomaisia ja nopeita ettei siihen välttämättä kiinnitä huomiota.
        -Mikäli kuitenkin vastaat "KYLLÄ" niin lääkäri yleensä tarttuu siihen heti. Kokemusta on. :( Oma lentoni piti vaihtaa, kun lekuri alkoi luennoimaan kaikista riskeistä korvan puhkeamisesta lähtien. Näin jälkeenpäin ajatellen, onneksi kuuntelin ohjeita. Kerran jouduin lentämään räkätaudissa yli 6tuntia, ja se oli ihan hirveää.

        Aika moni saattaa olla myös lukenut yhden jos toisenkin matka -sekä sairasvakuutuksen elämänsä aikana sekä "Matkan peruuntuminen" osion.


      • jbghjhkjh
        idiootti123 kirjoitti:

        Heippa!:) Hätäuloskäyntien avaaminen riippunee hädästä eli ehditäänkö hitaasti rullailla parkkiin ym. Hätätilanteessa on yleensä kiire. En tosin tiedä sen tarkemmin käytäntöjä.

        Ehkä "maalaisjärki" sanoo myös, ettei tila jossa on painetta sekä happea n.15-30% vähemmän taikka saunaan meno heti suuren operaation jälkeen, välttämättä ole kovin viisasta. Konsultaatiossahan riskit käydään läpi, ja kirurgin pitäisi varmaankin antaa potilaalle ohjeistukset liittyen lentomatkustamiseen, jos on tietoinen että lento on tulossa.

        Mikäli menet terveyskeskukseen valittamaan kurkkukipua tai hengitystieinfektiota todennäköisesti sinulta on kysytty: "Oletko matkustamassa lähiaikoina...? Lentäen?" Usein nämä kysymykset vain ovat niin rutiininomaisia ja nopeita ettei siihen välttämättä kiinnitä huomiota.
        -Mikäli kuitenkin vastaat "KYLLÄ" niin lääkäri yleensä tarttuu siihen heti. Kokemusta on. :( Oma lentoni piti vaihtaa, kun lekuri alkoi luennoimaan kaikista riskeistä korvan puhkeamisesta lähtien. Näin jälkeenpäin ajatellen, onneksi kuuntelin ohjeita. Kerran jouduin lentämään räkätaudissa yli 6tuntia, ja se oli ihan hirveää.

        Aika moni saattaa olla myös lukenut yhden jos toisenkin matka -sekä sairasvakuutuksen elämänsä aikana sekä "Matkan peruuntuminen" osion.

        Et ilmeisesti tiedä mitä tarkoitetaan lentokoneen hätäuloskäynnillä. Vaikka olisi kuinka kova hätä ja matkustaja juuri kuolemassa, tällaisellakin välilaskulla kone rullaa laskun jälkeen aivan normaalisti lentoasemalle ja potilas siirretään tavallisesta kulkuovesta ulos koneesta (helpoimmin kulkukäytävää pitkin asemahalliin tai siirrettäviä portaita pitkin kenttätasolla odottavaan ambulanssiin).
        Hätäuloskäynti on lentokoneessa kohta josta railakkaasti yksinkertaistaen "pamautetaan" aukko koneen seinään uloskäyntiä varten. Ne voivat olla esimerkiksi siiven kohdalla jossa ikkunaa hieman suurempi luukku avataan "väkisin" josta päästään käytännössä ryömien ulos koneesta TODELLISESSA hädässä (vaikkapa lentokoneen palaessa).


      • idiootti123

        Kiitoksia hyvästä selvennyksestä. Kuten aiemmin kirjoitin, en tosiaan tiedä miten vakavassa laskimotukoksessa toimitaan enkä sitä miten kone on koottu. Nyt olen hieman viisaampi tässäkin.:)

        Kuluttajana tiedän vain, että kansainvälisten ohjeiden mukaan papereita tulee täyttää mikäli on ollut leikkaus, sydäninfarkti jne.


      • madeira2010

        Olen ollut lennolla, jossa elvytettiin potilas. Ja ensihoitohenkilökunta tuli "hätäovesta" siis hätäuloskäynnin ovesta karmit niskassa ja vei elvytetyn potilaan helikopteriin ja kiireesti jatkohoitoon. Tehtiin välilasku tämän takia tietty.


    • idiootti123

      EU-rahoitteisen tutkimuksen perusteella tiedetään, että yli neljän tunnin lentomatka lisää riskiä laskimotukoksiin.

      – Joskus laskimotukos lähtee etenemään laskimoteitse ja aiheuttaa keuhkoveritulpan. Se ei aina johda kuolemaan, mutta liian usein kuitenkin.

      – Jos esimerkiksi nilkka on nyrjähtänyt, jalkapallossa on saanut potkun sääreen tai jos matkustajalle on tehty suuria leikkauksia, ne vaikuttavat hyytymisjärjestelyyn.

      Finnairin johtava ilmailulääkäri Olavi Hämäläinen toteaa, että matkustajien tietämättömyys lentomatkustamisen terveysriskeistä on suuri ongelma.

      • jghjgfjhfh

        Pelkästään pitkä istuminen lentokoneessa terveelläkin ihmisellä voi aiheuttaa laskimotukoksia jalkoihin. Pitkä bussimatkakin voi aiheuttaa saman, mutta ilmanpaineen ollessa normaali, riski on pienempi kuin lentokoneessa.


    • idiootti123
    • idiootti123

      Nimimerkki: Aaaa... Yes
      Kerrottiinko sinulle konsultaatiossa leikkauksiin ja lentomatkustamiseen liittyvistä riskeistä sekä suosituksista?
      Entä täytitkö lomakkeen lentoyhtiölle asianmukaisesti?

      • jkhjkgkjgk

        Ymmärsin hänen viestistään että Lookin "opas/tukihenkilö" oli mukana matkalla koko ajan, myös lennolla. Luulisi että viimeistään lentoasemalla hän antaisi em. lomakkeen täytettäväksi paluumatkaa varten.


      • idiootti123

        Kyllä, paitsi että ks. lomakkeita ei voi täyttää enää lentokentällä.

        Esimerkki. Suomesta ulkomaille
        MEDA-LOMAKKEET

        Kaikissa alla olevissa tapauksissa on jo lentomatkaa varattaessa oltava yhteydessä Finnairiin, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin varotoimiin. Täytä huolellisesti molemmat sivut MEDIF-lomakkeesta (Standard Medical Information Form for Air Travel), allekirjoita lomake ja toimita se Finnairille viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. Voit skannata allekirjoitetun lomakkeen ja lähettää sen liitteenä sähköpostiosoitteeseen [email protected].

        Äskettäinen sydäninfarkti
        Äskettäiset aivoverenkiertohäiriöt
        Äskettäiset vammat
        Äskettäiset leikkaukset
        Oireita tuottava sepelvaltimotauti
        Krooniset keuhkosairaudet
        Happihoitopotilaat
        Psykoosit
        Tarttuvat taudit (tuberkuloosi, kurkkumätä)
        Anemia (Hb alle 75 g/l)
        Vesirokko rakkulaisessa vaiheessa tartuntavaaran vuoksi. Kuivassa rupivaiheessa matkustus on sallittua.

        Yleensä leikkauksen jälkeen tarvitsee lääkärin tekemät paperit, joissa ilmenee potilaan tila. Varmasti jokainen kirurgi tietää tämän.

        (Suomessa näyttää olevan vieläpä lyhyemmät aikarajat kuin useassa muussa maassa.)


      • Aaaa..Yes
        jkhjkgkjgk kirjoitti:

        Ymmärsin hänen viestistään että Lookin "opas/tukihenkilö" oli mukana matkalla koko ajan, myös lennolla. Luulisi että viimeistään lentoasemalla hän antaisi em. lomakkeen täytettäväksi paluumatkaa varten.

        Lomake täytettiin Klinikalla, ja kirurgin allekirjoituksella.


      • Aaaa..Yes
        idiootti123 kirjoitti:

        Kyllä, paitsi että ks. lomakkeita ei voi täyttää enää lentokentällä.

        Esimerkki. Suomesta ulkomaille
        MEDA-LOMAKKEET

        Kaikissa alla olevissa tapauksissa on jo lentomatkaa varattaessa oltava yhteydessä Finnairiin, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin varotoimiin. Täytä huolellisesti molemmat sivut MEDIF-lomakkeesta (Standard Medical Information Form for Air Travel), allekirjoita lomake ja toimita se Finnairille viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. Voit skannata allekirjoitetun lomakkeen ja lähettää sen liitteenä sähköpostiosoitteeseen [email protected].

        Äskettäinen sydäninfarkti
        Äskettäiset aivoverenkiertohäiriöt
        Äskettäiset vammat
        Äskettäiset leikkaukset
        Oireita tuottava sepelvaltimotauti
        Krooniset keuhkosairaudet
        Happihoitopotilaat
        Psykoosit
        Tarttuvat taudit (tuberkuloosi, kurkkumätä)
        Anemia (Hb alle 75 g/l)
        Vesirokko rakkulaisessa vaiheessa tartuntavaaran vuoksi. Kuivassa rupivaiheessa matkustus on sallittua.

        Yleensä leikkauksen jälkeen tarvitsee lääkärin tekemät paperit, joissa ilmenee potilaan tila. Varmasti jokainen kirurgi tietää tämän.

        (Suomessa näyttää olevan vieläpä lyhyemmät aikarajat kuin useassa muussa maassa.)

        Asianmukaiset paperit täytetty Klinikalla, kirurgin kirjoittamana, tehdyt leikkaukset sekä kirurgien ja minun oma arvio tietysti myös kuultuna lentokelpoisuudesta. Paperit kehotettiin näyttämään ja myös kysyttiinkin niitä heti lentokentällä ensimmäisessä kontaktissa. Lentokentän lääkärille näyttivät paperin ja antoi myöntävän vastauksen ja päästiin matkaan... Ps leikkaukseni kesti viisi ja puoli tuntia, että ei ihan mikään pikkujuttu, mutta niin vain matka taittui ja kaikki meni hyvin.


      • idiootti123

        Hyvä kuulla!
        Mietin vain voikohan paluulentoa vaihtaa ilmaiseksi tai yleensä saada mitään korvausta, jos MEDIF lomakkeet on esittänyt vasta lentokentällä eikä 3vrk ennen? Siis mikäli pääsy lennolle evättäisiin. Usein ilmainen vaihtaminen onnistuu vain flex -lipuilla, business ja ykkösluokissa. Helsingissä lääkäri tuskin pyörii lähtöselvityksessä tarkistamassa papereita, mutta ilmeisesti Kreikassa tämäkin on mahdollista.:)


    • idiootti123

      Näistä asioista ei kenenkään tarvitse joutua arvailemaan keskustelupalstoilla, kaikki tieto on kätevästi kirjoitettu ylös.

      MEDIF FORM
      Sivu 1
      Matkustajan on luettava tämä teksti tai se on luettava hänelle. Kun teksti on luettu, matkustajan on päivättävä ja allekirjoitettava se tai se on päivättävä tai allekirjoitettava hänen puolestaan.

      Valtuutan asiaankuuluvat lääkärit ja sairaalat antamaan lentoyhtiöille niiden lääketieteellisten osastojen tarvitsemat tiedot, jotta ne voivat arvioida soveltuvuuteni lentomatkustamiseen. Siksi vapautan asiaankuuluvat lääkärit vaitiolovelvollisuudestaan tällaisten tietojen osalta ja sitoudun maksamaan kulut, jotka lääkärit veloittavat asiani käsittelystä.

      Olen tietoinen siitä, että jos minut katsotaan soveltuvaksi lentomatkustamiseen, matkaani koskevat yleiset kuljetusehdot ja asiaankuuluvien lentoyhtiöiden tari ehdot ja lentoyhtiöiden vastuu rajoittuu näihin ehtoihin. Jne.

      Sivu 2.
      Hoitava lääkäri täyttää tämän lomakkeen.
      Tämän lomakkeen tarkoituksena on kerätä luottamuksellisesti tiedot, jotka lentoyhtiöiden lääketieteelliset selvitysosastot tarvitsevat arvioidakseen, voidaanko matkustaja ottaa lento- matkustajaksi sivun 1 mukaisesti. Jos matkustaja voidaan ottaa lentomatkustajaksi, näiden tietojen avulla annetaan tarvittavat ohjeet matkustajan hyvinvoinnin, mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi lennon aikana. Puutteellisesti täytetyt lomakkeet palautetaan, ja ne saattavat pitkittää asian käsittelyä. Täytä lomake isoin kirjaimin mustalla kuulakärkikynällä.

      https://www.finnair.com/go/2016.9-82/documents/medif-form-fi.pdf

    • idiootti123

      Voi hyvin olla, että kirurgit ovat asiaankuuluvasti täyttäneet paperit potilaille. Kysyin, kun en tosiaan tiedä.:)

      *Pyrin tarkastelemaan asiaa ainoastaan yleisten turvallisuusohjeiden valossa.

      Tässä on myös sellainen seikka kuin markkinointi ja PR arvo.
      YKSIKÄÄN LENTOYTIÖ EI HALUA HÄTÄLASKUA SAATI KUOLEMAAN JOHTAVAA KOHTAUSTA KONEESSAAN. Ei edes Turkish Airlines.
      Jokainen voi miettiä kuinka monessa mediassa tapaus saattanee olla sen jälkeen.

      Jos potilas ja/tai lääkäri ym. eivät ole hoitaneet papereita yhtiön mielestä oikein, niin en edes halua tietää mitä siitä voisi seurata... Varmaan joku sivistyneempi henkilö osaa tähänkin vastata. Mieluusti faktoilla, kiitos.

    • hirvittävää

      Kiitos idiootti123, kattavaa tietoa ja tosiaan aivan totta. Harva tajuaa, minkä riskin ottaa lentäessään ulkomaille leikattavaksi ja parin päivän kuluttua takaisin. Ja mitä tulee saattajaan, se ei valitettavasti estä laskimotukoksen syntyä, vaikka sellainen saattaja olisikin. Ja onko nämä Lookin saattajat lääketieteen ammattilaisia?

      • Aaaa..Yes

        Huh huh... Eiköhän riskit ole otettava, jos haluaa toteuttaa jotain unelmaansa....(Kokemuksella 10 v. pienkoneella lennellyt sekä varjoliitoa harrastanut.) Laskimotrombit voi tulla myös liian kauan istuessa näitäkin sivuja lukiessa. Ja paljonkohan paikallisilla Suomalaisilla sairaaloilla on kirurgisissa toimenpiteissä tullut mokia..välittömiä tulehduksia ym.ym... riskit ne on niissäkin. Niitäkin paljon!! työssä nähneenä. Ja mitä tuossa puheessa: kaksi päivää ulkomaille leikkaukseen ja takas... ei , kyllä se oli 6 päivää. JA klinikka pitää potilaan myös pidempään, jos tarvii, ja järjestää uudet paluulennot ja jatkoaika on veloitukseton. Mitä tämä on..potilaa parhaaksi ja .todellista palvelua!


      • hyväpalvelusuomessa

        Mitä pötyä. Riskit otetaan hallitusti. Ja suomalaisilla kirurgeilla ja suomalaisissa sairaaloissa on huomattavasti helpompi hoitaa näitä ongelmia kuin lentokoneessa. Ja laskimotukos voi tulla monta viikkoa lennolta palattua, joten tuo on ihan löpötystä että klinikalla 6 päivää olleena on turvassa. Ja maksutonta, pyh. Ei varmasti jos kyseessä on the look. Potilaan parhaaksi on pysyä kaukana mokomasta huijaripuljusta.


      • idiootti123
        Aaaa..Yes kirjoitti:

        Huh huh... Eiköhän riskit ole otettava, jos haluaa toteuttaa jotain unelmaansa....(Kokemuksella 10 v. pienkoneella lennellyt sekä varjoliitoa harrastanut.) Laskimotrombit voi tulla myös liian kauan istuessa näitäkin sivuja lukiessa. Ja paljonkohan paikallisilla Suomalaisilla sairaaloilla on kirurgisissa toimenpiteissä tullut mokia..välittömiä tulehduksia ym.ym... riskit ne on niissäkin. Niitäkin paljon!! työssä nähneenä. Ja mitä tuossa puheessa: kaksi päivää ulkomaille leikkaukseen ja takas... ei , kyllä se oli 6 päivää. JA klinikka pitää potilaan myös pidempään, jos tarvii, ja järjestää uudet paluulennot ja jatkoaika on veloitukseton. Mitä tämä on..potilaa parhaaksi ja .todellista palvelua!

        The Lookin osaamisesta kertovat hyvin toistuvat hästägit "amaizing" ja "lääke tieteellinen". Nimimerkki Aaa... Yes vaikuttaa kieliopillisesti vähintään yhtä lahjakkaalta.


    • idiootti123

      Nimerkki Aaaa.Yes Ja kenenkään ei tarvitse ottaa ylimääräisiä riskejä yli neljän tunnin lennoilla vain päästäkseen kauneusleikkaukseen ellei halua.

      • silikonitkaapissa

        voi voi ku sinua itkettää idiootti.


    • ulkomailla

      Kyllä ulkomaillakin osataan.

    • eithelookiiinn

      Katsokoon jokainen miten paljon valituksia the lookista on ja miettikööt sitten kannattaako sinne jalallaan astua. En itse astuisi.

    • Tervemaalaisjärki

      Mä oon itse sitä mieltä, että terveellä maalaisjärjellä, huolellisella taustatyöllä ja omalla harkintakyvyllä tehdään sopivimmat päätökset näissäkin asioissa.

    • Ykskokemus

      Mulla hyvä kokemus Kreikasta. Mä en epäröiny kirurgin osaamista vaan kuinka pärjään huonon kielitaitoni kanssa. Et tietää mitä tehdään, missä ja miten. Enkä muutenkaan oo ulkomailla hirveesti reissannu. Mut Lookilla oli saattajana suomalaiskreikkalainen nainen, jonka nimeä en muista. Hän oli kyllä tosi mukava ja opasti joka asiassa. Rintareissu meni hyvin ja tulokseen tyytyväinen

    • Sivustaseuraajana

      Harmi, et mukaan mahtuu "ei niin onnistuneita" keissejä. Mun implantit laitettiin juurikin Kreikassa. Kirurgi ja nimetäki voin eli Vasilis onnistui musta loistavasti. Tärkeintä et ukko ja mä tykätään, hih.

      • muuteiusko

        The Look se taas täällä markkinoi.


      • Sivustaseuraajana

        Tyytyväinen Lookin asiakas olenkin ja ketjussahan nimen omaan pyydettin klinikalla itse käyneiden kokemuksia.


      • tyytymätönjaahdistunut

        No taidat olla ainoa.


    • Klinikkaok

      Klinikka missä kävin oli pieni ja nykyaikanen, ei tullu sellanen tunne, et olis jossain tehtaassa liukuhihnakäsittelyssä.

      • suviasialla

        Paljonko luukki maksaa kehuista?


      • uytuyggfukg
        suviasialla kirjoitti:

        Paljonko luukki maksaa kehuista?

        Ilmeisesti ihan ilmaista leikkausta ei enää anneta, mutta alennus maksusta lienee hyvä.


      • Uteliastietämään

        Ei kai missään ilmaseksi saa. Kiva kuitenkin kuulla, että pieni paikka.


    • Uudelleenmietintään

      Kreikka vaikuttaa varteen otettavalta vaihtoehdolta.

      • Kokonaisuus_ratkaisee

        Miksi aina ajatellaan vain halvinta eikä katsota kokonaisarviota. Onko varmaa että Kreikan työn laatu on riittävän hyvää tällaisilla pienillä "nimettömillä" klinikoilla.


      • Suvaitsevaisuutta

        Ei kai Suomi ole ainoa maa missä asiat hoituu, onhan täälläkin huonoja kokemuksia ihan terveyskeskuslääkäreitä myöden. Ihan hyvä, että palveluja voi verrata ja paikkoja laajemmaltikin.


    • maksullinenmainos

      Hyvät hysselyt. Suomessa ja Virossa löytyy ihan yhtä osaavaa lääkäriaineista kuin Kreikasta. Ja Lookin kautta ei kannata mennä edes vessaan. Ei onnistu. Ei todellakaan.

    • Ammattitaitoinenkreikka

      Mut on operoitu Kreikassa, eikä ilmaantunut ongelmaa missään vaiheessa. En muutenkaan ole Kreikka vastainen. Käyn maassa pari kertaa vuodessa serkkuni perheen luona. Serkku ja hänen kreikkalainen miehensä ovat pitäneet omaa raflaa siellä jo 10 vuotta. On siis kokemusta muistakin palveluista kuin plastiikkakirurgisista. Ruoka, hotellit ym. Paljon oman alansa ammattilaisia.

      • sekundaaaaa

        Kreikassa on paljon osaamista, Lookissa ei ole.


      • Ammattitaitoinenkreikka

        Jos jälki olisi ollut sekundaa, olisin sen kertonut ja hyvinkin vahvasti. Pätevää toimintaa ja taidot hyppysissä lääkärillä.


      • puheripulia

        joopa joo, mitäs sulle maksettiin tästä kehumisesta


    • Kreikassa

      Minä olen käynyt Kreikassa leikkauksessa ja kaikki meni todella hyvin ja pidin kirurgista. Joten suosittelen.

    • Muutosedessä

      Varasin juuri viime viikolla ajan konsultaation;)

      • idiootti123

        Nimimerkki: muutosedellä.
        Mikäli sinulla ei ole kosmetologin, perushoitajan ammattikoulu saati hoitajan ammattikorkeakoulu pätevyyttä, pystyt todennäköisesti tekemään konsultoinnin itsellesi yhtä hyvin kuin Lookilla peruskoulun käynyt yrittäjä, DJ.

        Minusta on kauhistuttavaa, että leikkauskonsultaatio nimeä saa toistaiseksi edes käyttää markkinoinnissa muut kuin lääkärit.

        Ainoastaan kirurgi tai leikkauksiin AMK - tutkinnon lisäksi 2v ylimääräistä opiskellut hoitaja osaa oikeasti arvioida mitään.
        Plastiikkakirurgit opiskelee arviointia vuosia ennen valmistumista. Edes peruslääkärillä ei ole pätevyyttä tällaiseen.


    • idiootti123

      Pari sairaanhoitajaa Lookilla on töissä - En kyllä tiedä tekevätkö hommia siellä omilla toiminimillään.

      Muuten vähän sama, jos menisit hakemaan vaikka lakiasioihin tai verotukseen neuvoja samasta paikasta. Kyllä nämä on aloja joihin tarvitsee opiskella täysipäiväisesti useita vuosia, virallisissa oppilaitoksissa eikä asiantuntijan suojattuja ammattinimikkeitä kovin helposti ansaita.

    • tyhmätyhmempityh

      Samaa mieltä nimim. idiootti123 kanssa. Naurattaa koko ajatus Suvista konsultoimassa. Ja koko yritys on aina tapetilla huonosti tehdyistä leikkauksista. Joku sinne vielä menee????

      • Väärä_termi

        Olen lähes varma ettei kukaan lääkäri tee leikkausta näiden välitysfirmojen "konsultaatioiden" mukaan (nimitys siis virheellinen). Nämä "konsultaation" perehdytetyt tekijät keräävät vain perustiedot, yleensä myös ottamalla valokuvia. Sen jälkeen lääkäri tekee "etänä" jonkinlaisen alustavan suunnitelman jota voidaan käyttää mm. laskutuksen perusteena (yleensä koko leikkaus pitää maksaa ennakkoon). Viimekädessä lääkäri tekee vasta juuri ennen leikkausta lopullisen leikkaussuunnitelman ja silloin voi tulla muutoksia. Muutostarve voi olla suurikin, mutta ennakkoon maksettu leikkaus rajoittaa mitä voidaan tehdä, koska todennäköisesti potilas ei suostu maksamaan klinikalla lisää leikkauksesta. Itselläni on kokemusta vain yhdestä firmasta (ei Look) jossa toimittiin juuri näin, lopputulos oli kyllä hyvä.


    • Iso_juttu

      Tämän päivän Helsingin Sanomissa oli iso artikkeli Lookin toiminnasta ja viitattiin vähän muihinkin toimijoihin jotka leikkauttavat ulkomailla. Haastateltu nuori nainen valitti kauheista rintojen pienennyksestä jääneistä arvista, vaikka kuvista näki että arvet olivat hyvinkin siistit, joskin vaaleneminen ei ollut vielä valmis. Komplikaatiotkin olivat olleet tyypillisiä.
      Mutta samalla selvisi että Look todellakin antaa alennuksia leikkauksista kun heitä kehutaan somessa.

      • idiootti123

        Minusta artikkelin sisältö kohdistui nimenomaan siihen, että oli annettu ymmärtää Ennen Maksua muuta kuin mitä käytännössä tapahtui. Eihän esim kännykkäliittymää voi myydä asiakkaalle kertomalla, että paketti sisältää "tätä ja tätä", ja maksun jälkeen kun asiakas on jo kotona, sanoa etteivät toiminnot olekaan ihan sitä mitä kaupantekohetkellä kerrottiin.

        EU:n lainsäädännön mukaan ilmeisesti myös jokaisessa EU maassa kirurgin tekemän konsultaation jälkeen tulisi olla vähintään 14vrk miettimisaikaa. Tuohon 2viikkoon ei kai voida laskea konsultaatiota jonka on tehnyt ei terveydenhoitoalalla toimiva henkilö?


    • Omahoitohyvin

      Arpien paraneminen vie oman aikansa. Ja se on suuresti kiinni myös siitä kuinka hyvin itse hoitaa haavat leikkauksen jälkeen.

    • eivoikauhallavaatia

      Cheyennen arpivalitus on koomista. silittelemälläkö luuli tissien kasvavan? noh, ei voi kauhalla vaatia...

      • Liian_malttamaton

        Tuossa Cheyennen tapauksessa oli kyse rintojen kohotuksesta ja arvetkin olivat kuvasta päätellen paranemassa hyvin. Muutamassa vuodessa tuo punoitus on jo hävinnyt eikä arpia näy kovin paljon. Ehkäpä virolainen lääkäri arveli ettei kohotuksen jälkeen enää tarvita implanttia. Toisaalta lopullinen arvio implanttitarpeesta selviää vasta pitkän ajan kuluttua kun paraneminen leikkauksesta on valmis (puolesta vuodesta vuoteen).


      • idiootti123

        Niin. Nännit olivat vain jääneet eri tasoille. Eipä tuo vaadikkaan kuin vähintään toisen rinnan uudelleen aukaisua, jos halutaan korrekti lopputulos.


    • lusikallakonsultoitu

      No jos kouluttamaton tiskijukka tekee leikkuukonsultaation, ei voi olettaa että kukaan tulee ymmärretyksi.

    • lookkihalpapaska

      Idiootti123, tarjoan kahvit hyvistä infoista. Säästät monta henkeä kunhan eivät mene halpojen leikkausten perässä lookin puljuun.

      • Vinoutunutta_toimintaa

        En olisi aivan noin vahvasti kommenttisi takana. Nimimerkki idiootti123 arvostelee hyvinkin rankasti ulkolaisia klinikoita ja lääkäreitä, pyrkien etsimään mahdollisimman paljon kielteisiä asioita heidän työskentelystään. Ulkomailla on myös suomalaisia pätevämpiä plastiikkakirurgeja, joiden työsssä ei ole mitään moitittavaa.
        Olen myös huomannut hänen mielipiteissään yleistä kauneuskirurgiaa vastustavia mielipiteitä.


      • idiootti123

        Olen kommentoinut suomi24:n yleislääkärin ja kirurgin eroja, perustuen yliopistojen tietoihin. Hintavertailussa taas suositellut mm.Tukholmaa. (Kruunu vs euro.) En vastusta kirurgiaa.

        Tässä Hesarin jutusta näkee taas sen, että edes Laudaturin tason ylioppilas ei ollut tietoinen ja/tai saanut riittävästi tietoa arvista ja niiden parantumisesta (varsinkin, jos ennen maksua oli sanottu, että leikkaus olisi arveton!?)

        Tiina puolestaan vaikuttaa älykkäältä henkilöltä, ja varmasti sen takia hän hoiti vastaamispuolen medialle. Sanavalinnat eivät ehkä vain menneet ihan nappiin kuten "Mo-nesti meillä on näkemyseroja". Varmasti, jos PR tarkoituksessa tehty konsultaatiokin tyssäsi näin pahasti, en epäile.


      • hauskaidiootti

        kiitos taas nasevasta kommentista, ainoo mikä meni pieleen oli arviosi Tiinasta, jos on niin älykäs tällaisia ei tapahtuisi


    • Laajentuaglobaalisti

      Tottakai muuallakin osataan. Ihmisten pitäis enemmän hankkia tietoa ja osaamista ulkomailta.

    • Luotettavalähde1

      Luotettavan tuttavan, ystävän suositukset ja kokemukset parhaat.

      • laihtuminen

        juu, trolli


      • hyvätsulle

        Idiootti123, kiitos tiedoista, en tiennyt että leikkauksista pitää ilmoittaa lentoyhtiöön...


    • rahaakankkulankaivoon

      paljonko akoilla menee rahaa muovi tisseihin.

      eikö niitä joudu uusimaan useamman kerran. mahtaa olla vanhana iho kuin tilkku peitto.
      kestääkö nahka monet tissien vaihdot ja ompeleet.
      lekurit tienaa muovitissi pisneksellä. samoin huuhaa konsultit.
      onneksi kellään tutuilla eikä itsellä ole tarvetta muovitisseihin.
      hyvin pärjätään omilla luomuilla.

      • kjhgkjklhvcfjbjhvjn

        Nykyisiä implantteja ei tarvitse vaihtaa säännöllisesti eikä kovin usein. Ainakin 20 vuotta lienee saavutettavissa (on jo kokemuksia). Ehkä enemmänkin koska uudentyyppisiä ei ole asennettu vielä kovin pitkään.
        Yleensä implantit uusitaan "ennen aikojaan" sen vuoksi että halutaan yleensä suuremmat.
        Lääkäri ei tee uuteen paikkaan leikkaushaavaa vaan mennään samasta arvesta sisään. Ei siis tule tilkkutäkkiä.
        Kovin monta rintaleikkausta ei tule vaikka ensimmäinen tehtäisiin jo nuorena, vanhempana voi päästä yhdellä uusinnalla.

        Äijäthän työntää rahaa säälimättä muuhun. Auto pitää vaihtaa usein ja viimeistään silloin kun kaverikin osti uuden.


    • Asennemuutos

      Hirveesti on kehitystä tapahtunu. Asenteet kulkee vielä jossain kaukana. Tarkoitan lähinnä suomalaisia.

    • halpatavarakauppa

      Ei look enää mainosta Kreikkaa, onko sukset ristissä jo sinnekin

      • siperiaan

        Hyvä paikka tehdä leikkauksia olisi Siperia, halvat matkat ja junalla perille. Ei tarvitse lentoriskejä ottaa. Tarpeeksi viileä paikka ja varmasti halvat klinikat (kun kukaan muu ei sinne halua)


    • Livenätutkia

      Kreikassa ennen leikkausta kirurgi tutki tarkoin ja sen perusteella itse toimenpide. Vaikka esitiedot onkin, täytyy leikkaavan lääkärin livenä katsoa yksilöllinen ratkaisu.

      • EiLookissa

        KAIKISSA "etäkonsultaatioissa" potilaan on varauduttava että ennen leikkausta lääkärin tekemässä varsinaisessa konsultaatiossa suunnitelma muuttuu täysin. Minullakin suunnittelussa melkein kaikki muuttui, mutta uusikin suunnitelma kelpasi minulle hyvin ja lopputulos oli todennäköisesti paljon parempi näin tehtynä. Koska leikkaus on maksettu ennakkoon, potilaan on vaikeaa enää tässä vaiheessa puhaltaa peliä poikki ja perua leikkaus jos toteutus ei olekaan sellainen kuin halusi.


      • levynpyörittäjä

        Kiva varmasti Kreikan päässä kun suunnitelmat muuttuu täysin ja olet maksanut jo operaation. mutta voiko odottaa muutakaan kun konsultaation on tehnyt henkilö jolla ei ole minkäänlaita koulutusta hommaan. Ts. puuttuu terveydenhoitoalan koulutus.


      • sihteeriteileikkaa

        ja kun olet kreikassa on aika vaikea varmaan perua vaikka haluiskin


    • Kirurgihoitaa

      Kirurgihan tässä opastaa ja antaa lopullisen suunnitelman. Ei he turhaan kouluja käy useampaa vuotta.

      • 23-37

        kirurgi häirikö joka ilta ja aamu. 22:40 ..


    • idiootti123

      Ensinnäkin aikarajallisten leikkaustarjousten mainostaminen on ainakin Briteissä yksiselitteisesti kiellettyä. (Varmaan Pohjoismaissakin ja koko EU:ssa.)

      En ymmärrä miten tietyt välitysfirmat Suomessa sitten mainostavat aikarajallisia tarjouksia, jos EU sen kieltää...? Tai ehkä Suomessa toimivan lakimiehen palvelut ovat myös olleet Tarjouksessa?

      Code of Conduct
      b. Advertising discounts, time limited offers, raffle, surgery as quiz prizes or rewards, offers to cover patients’ costs etc are not allowed.

    • idiootti123

      = Tämän perusteella voisi kuvitella, että myös Sponsorisopimus, joka olisi ilmeisesti sisältänyt leikkaustarjousten markkinointia tuskin voisi edes olla lainvoimainen...että näin.

    • Eisponssia

      Hyvä palvelu sai puskaradion raikumaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe