Kuis käy femakolle

Huippufemakko

Mites käy femakolle nyt kun alkaa raha-hanat kiristymään ja nämä hullunhauskat feministi-"projektit" ei enää saa ilmaista rahaa?

Ryhtyykö tuo huippuyksilö, feministi, kenties oikeisiin töihin, ja mihin hän on kykenevä noin yleensä?

31

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MiesvihallakoHuipulle

      Ei ole kyvykäs kuin itkemään, kiukkuamaan, valittamaan, uhriutumaan ja ennen kaikkea vihaamaan miehiä. Toki myös "hienoin" akateemisin sanoin.

      Ei sellaisella CV:llä ja ominaisuuksilla pitkälle pötki oikeassa (työ)elämässä.

      • drudtyu

        Paitsi että ainakin tähän asti on pystynyt... sehän tässä onkin hullunhauskaa. Täysin huuhaa pseudotieteellä, joka on tosiasiassa on puhtaasti kiihko-ideologian ja uskonnollisen hurmoksen sävyttämä, voi tienata sangen mukavan elannon.

        Oikeastaan ei hauska asia ollenkaan...


    • Ydinosaaminen

      Pyöräytetään kakka housuun protestiksi

    • Tikkataululla

      Kannattaisikohan femakon hakea ulkomailta töitä? Voisi CV:ssä olla nämä:

      - Major: Womens Studies
      - Thesis: "Postmodern feminist approach to Butlers expressionist hermeneutic analyse of Foucaultian discourse"

      ----

      Kyllä kai tuollaisella huippuosaamisella voi vaikka heittää tikalla karttaa, ja laittaa hakemus paikalliseen firmaan, eiköhän meidän huippuosaajaa oikein revitä paikan päälle.

      • Eisaakarkaa

        Olisi ikävää jos nämä huippuosaajat palkattaisiin ulkomaille, ja meillä olisi hirveä määrä sukupuoleen liittyviä feministisiä "tutkimuksia" ihan hunningolla!

        Kyllä femakolle on annettava jatkossakin rahaa jotta hän ei vain karkaa ulkomaille, sen verran tärkeää ja vaativaa työtä hän Suomen eteen tekee. Kaikenlisäksi panssaroituun maskuliinisuuteen, miesten harjoittamaan insestiin, miesten lapsiin kohdistuvaan väkivaltaan, miesten eläimiin kohdistuvaan väkivaltaan, sukupuolistuneeseen väkivaltaan ja tytöttelyyn liittyy vielä paljon avoimia kysymyksiä joita pitää tutkia.


    • Tutkimuksethyöty

      Femakko voi kirjoittaa pitkän esseen, suomalaisesta sikaniska-kalapuikko-insesti-väkivalta-raiskaaja-alistaja-miehestä, tulostaa se moneen kappaleeseen, ja kaupitella Mannerheimintiellä ohikulkijoille vaikka 20€ kappalehintaan. Vähän kuin katusoittaja.

      Varmaan menee hurjana kaupaksi. Femakosta tulee rikas.

      "Tutkimukset" hyötykäyttöön!

    • näin.on.marjat

      http://www.hs.fi/kulttuuri/a1305959743252

      Kuis käy? No, femakko lähtee, ilman irtisanomisaikaa.

      HS: "Taideyliopiston rehtori Tiina Rosenberg jättää tehtävänsä"

      Kauniisti sanottu. Totuus on, että kenkää tuli perseeseen.

      • Telakallevaan

        Hallitus vaihtuil ei mennyt tovin kauaa kun tuo vastenmielnen femakko tippui, päivät voi laskea kahden käden sormilla. Mitä helevettiä moinen femakko edes tekee suomessa.

        Toivottavasti jokaiset sukupuolirasistiset vihamanifestejä levittelevät femakot ja panssaroidut profeministit nukkuvat nyt levottomia öitä:

        "Onko huomenna vielä töitä"

        Joutaa femakko rustaamaan nyt aika monta apuraha-hakemusta, mistähän irtoaa....


      • rosenberkin.tiina

        Ai että olisi pitänyt tehdä töitäkin? Voi ihme ja kumma tätä patriarkaatin nykymenoa.


    • Ämmäinjuhlat

      Inho feministejä kohtaan on jo tietynlainen kansanliike. Se on hyvin laajaa. Jopa SDP on romahtanut tästä syystä, tosin moni femakko on jo käpertynyt sinne peräkammariinsa - siitä alkaa jo olla aika pitkä aika kun femakot paskoivat bussiin ja tekivä vastaavia feministi-tempauksia. Ilmeisesti nykyään paskotaan housuihin omissa ämmäinjuhlissa?

    • haarakiilanystävät

      Eniten pelottaa se, että feministinen taide loppuu. Eikö enää saada paskaa, muovivittuja ja kuukautisverta? Eikö tänä vuonna enää kasatakaan mihinkään lehmänpaskasta isoa tissiä?

      • Verijapasska

        Tissiä?

        Onko feministien fiksaatio passkaan ja vaginaan jo saanut uusia ulottuvuuksia? Tissi? Kai siihen taideteokseen nyt sentään heitetään vähän kuukautisverta päälle?

        (EDIT: Ahaa, lehmän passkaa. No tulihan se passka sittenkin mukaan. Tässä alkoi jo huolestumaan feministisen taiteen tilasta!)


      • Resurssit

        Näyttää myös siltä että feministien vihapuhe on myös vähentynyt. Siitä on jo parisen vuotta kun scum manifesti suomennettiin eikä miehentappoteattereille ole tullut uusintaa. Yksipuolisia "tutkimuksia" on viime vuosina tullut julkisuuteen vain muutama eikä "raiskauskulttuuri" - koskien tavallisia suomalaisia miehiä - enää osu silmiin kuin aniharvoin. Femakko kanalan vihapuhe näytää myös laantuneen.

        Onko vain resurssien säästelyä? Taktista? Voisiko sittenkin olla niin että kohta femakt passkovat lattialle eduskunnan kahvilassa ja femakoden vihapuhe tulee takaisin entistä rivompana?


      • muisteluksia

      • feminart

      • er67e5u6

        Jaaha. Mutta olis ihan virkistävää, jos tuossa kauppatorilla heiluisi jättikyrpiä, kuukautisverta ja kadut lainehtisivat tuoreesta, neitseisiin pumppautuneesta spermasta.

        Sellaiset normaalit festarit siis.


    • sdjhytrjhytr

      Jos taloudellisesti menee huonosti, vasemmistofeministi alkaa opiskella ja elää vanhempiensa elatuksen varassa. Se on laki. Toisin päin se ei tietenkään mene.

      Edellisestä käy mainiosti ilmi, samaistaako vasemmisto itsensä elätettävään ja vastuuttomaan lapseen vai toissä käyvään vanhempaan.

    • Streeperformanssia

      Femakko tekee protestiksi street-performanssi näytöksen jossa kuukautisveri, kakka ja kärpäset sekoitetaan keskenään. Sanoma on kaikille selvä! :)

    • PeeJiiPee

      Meillä on pitkälle koulutettuja naisia hyvinkin vaativissa tehtävissä. Silmäni operoi naispuolinen silmäkirurgi. Olen käynyt naispuolisella hammaslääkärillä yli 10v. Hän ottaa näkemykseni huomioon paremmin kuin aikaisemmin kukaan mieshammaslääkäri. Heidän ei tarvitse vinkua naisten etevyydestä ja oikeuksista. Tehkää feministit perässä. Ei ole miesten vika, jos kyvyt eivät riitä.

    • eikoskaan

      Feministihän ei töihin mene.

      • PeeJiiPee

        Tuleehan sitä toimeen suutaan soittamallakin. Jotkut pääsevät vielä eduskuntaan ja hallitukseenkin. Jos osoittautuu täysin toivottomaksi, siirretään Brysseliin pois jaloista.


    • Hapanämmät

      Femakon happamuutta voisi kenties kerätä, ja tehdä siitä viiliä, pikkelsiä ja muuta hapantuotteita.

      Femakko voisi myydä happamuuttaan. Samalla tavalla kuin seksikäs povipommi myy seksuaalisuuttaan, femakko voisi myydä happamuuttaan.

      • PeeJiiPee

        Huono pisnes. Tarjonta ylittää kysynnän terasuuruusluokassa.


      • MunatJaPallit

        Siksikö ne järvetkin ovat niin happamia, kun femakot käyneet niissä polskimassa?


    • AntiSatanEiHyötyKäyttö

      Enpä tiedä. Ehkä "femakot"/tasa-arvoisen yhteiskunnan kannattajat ryhtyvät taas imettämään sovinisteja (nais-vihaajia). - Ja naisvihasta onkin AIKA PALJON esimerkkiä mm. sarjamurhaajissa ja raiskaajissa, jota Suomeenkin viljellään.

      - Suomi sentään on aina ollut maa, jossa kengät jätetään eteiseen äidin työtä helpottamaan ja muutenkin on pyritty 50/50-toimintaan tuon nykyisen ihmiskauppa-asenteen sijaan, jota ulkomailta tulee, ja josta suomalaismiehet ovat niin pirun ylpeitä!
      Saatana kun suomalaisnainen sanoo yhden sanan, niin johan Mammikot puhuvat "nais-vallasta"!

    • värin.vaihto

      Todennäköistä on, että femakko pyrkii soluttautumaan osaksi punavihreitä maahanmuuttomyönteisiä piirejä. Silloin femakko saa edelleen jatkaa ylemmyydentuntoista huuteluaan eikä edelleenkään tarvitse mennä töihin. Pikkuisen vain muokataan iskulauseita, miessika vaihtuu persuun ja patriarkaatti uusnatseihin.

    • SaatananKylkikappale

      Nainen kuluttaa miestä vähemmän ja naisvihaajat eivät pidä siitäkään. - Se on vain orja, kenen kulut lasketaan ja HÄNEN pentujen kulut kuuluvat samaan!

      Kerrohan Saatanan-kylkiluu, miksei nainen saa ilmaista itseään netissä käyttämättä kierompia keinoja?

      "Mikä se on mamakossa (maskuliinissa, joka mielellään ottaa ulkomailta ja egostaan oppia alistuksissaan vastakkaista sukupuolta kohtaan) kun tieten tahtoen haluavat poistaa Suomen kartalta sivistyneenä maana, joka jättää kengätkin harvinaisena eteiseen ja on välttynyt ylikansoittumiselta kunnioittamalla naisia?

      Politiikassakin se näkyy, että naisen ruumiin normaalipainoa pidetään hyvänä perusteena työssä syrjimiselle, estoille tai potkuille - toisin kuin miehillä.
      Politiikassa, Laissa se näkyy myös kaikessa tuomaroinnissa Eduskuntaa myöten. On sanottu mm., että presidentin virkaa ei tarvita (on Halonen), miesten palkkaa pitäisi NOSTAA naisaloilla, jotta lapset saisivat miehen mallia...mikä se malli onkaan..samoista syistä ei naisten palkkoja nosteta..

      Listaa kyllä riittäisi, sääli ettei naisiin voi luottaa, koska NS.mulkunnuolennasta ovat monet paikkansa jopa saaneet.. mm.: Lääkärit, joiden mukaan naisella, jonka ruumis puhdistuu itsestään on se "saastainen elin" tuon miehen siittimen sijaan.

      Ja mitä kertoo, kun pidetään rasismina naisen vertaamista tummaihoisenkin miehen sitä kohdanneeseen, jolla historiaa on siinä "pikkasen" eli PALJON vähemmän? - Jopa kaikilla feministi-palstoilla (ym.) rinnastamista pidetään absurdina, rasismina, koska mies on HÄN jolla väliä - ja nainen edelleen se kylkiluu!!!

      Ps. Ei ole hääviä täälläkään, jossa oman äidin kuolemaan johtaneet todisteet kirjaimellisesti annettiin tekijälle ja raiskauksista en edes mainitse kun itse mafia kyseessä korruptoituneineen.."

    • tunkkainen.nais.tuoksu

      Nyt on mielitauti edennyt sille asteelle, ettei se enää edes peseydy:

      "naisella, jonka ruumis puhdistuu itsestään..."

      Eikö kukaan voi auttaa?

      • PeeJiiPee

        T-lomakkeella


    • Femakkoinnovaatio

      Huippulahjakas femakko tekee huikean keksinnön ja suomen talous lähtee taas nousuun.

      Onko ideoita mitä femakko keksii ja kehittää?

    • PeeJiiPee

      Malttamattomana ja avoimin mielin odottelemme. Nyt ei ole varaa tuijottaa sukupuoleen. Kaikki resurssit peliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe