Millaisia palvelijoita teillä

roomajamonakoodottavat

on kotona? meillä on puutarhuri, siivooja ja kokki ja lastenhoitaja. Itse olen kotiäiti, ja pystyn valvomaan ja pomottamaan meidän työntekijöitä. On kiva kun voi itse vähän hengähtää, ja voi delegoida kotitöitä muille, eihän sitä kaikkea tarvi yksin jaksaa. Mies on töissä ja pitkiä päiviä, niin on kiva kun saaa kotiapua. Rahasta ei ole puutetta, olemme rikkaita, ja iso talommekin on velaton. Huomenna menen shoppailemaan uusia huonekaluja ja sisutustarvikkeita ja saatanpa ostaa itselleni viidet kengät, kuudi uutta laukua, verhoja, mattoja, ja jos ehdin kipasen utokaupan kautta ja ostan auton, tää onkin jo vanha romu, viimesyksynä ostettu 2014 mallinen auto. Kantsii jo vaihtaa, ettei arvo paljon laske. Sutokauppias on mun sukulainen, saa hyvät alennukset. Mut hei, tehkää perässä, vaikka pienimuotoisesti, kyllä kannattaaa.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EttäSilleen

      Tällanen provo sit tällä kertaa.
      Ehkä sun kannattais hieman sivistää itseäsi, kävisit vaikka äidinkielentunneilla.

    • lomallakakolastsa

      okeen kirjoitus on yliarvoistettua. Palvelijat vvoi kirjoittaa. Tälleen huuruissa ei kykene. Kippis.

    • Tsemiä.avaaja

      Ihan kiva, avaaja, että hoidat sairauttasi vain kirjoittelemalla provoja. Olisi paljon pahempaa, jos esimerkiksi mielisairauskohtauksen saatuasi kiduttaisit eläimiä tai sytyttelisit tulipaloja.

    • lässynprovo

      Lissulla viiraa taas.....

      • Tsemiä.avaaja

        Tuohan on miehen kirjoittamaa teksitä, sairaan tai keharin, mutta miehen kuitenkin.


    • Kyllätätäonnähty

      Monilla pienimuotoisempaa niin että palvelusväki on otettu lähiomaisista ja kummeista, ilmaistyövoimaa ja lahjojen kantajia. Kotiäidille pitää jäädä aikaa levätä (rahaa harrastaa kalliimman kaavan mukaan) ettei liikaa rasitu. Hirveä valitus koko ajan kuinka on vähän rahaa, kuinka paljon lapset kuluttaa ja kuinka väsynyt on niin saadaan valjastettua koko lähipiiri perheenäidin lisääntymis talkoisiin ja lahjoja kantaan. Uutta pukataan iloisesta ja valituksen kera kuinka raskasta se on. Kotiäidin pitää saada rentoutua kalliiden harrastustensa parissa kun on niin suuren uhrauksen tehnyt että jaksaa täyttää tätä maata uusilla veronmaksajilla. Kyllä näitä on nähty joilla kusi lirahtaa nuppiin kun "pääsee kotiäidiksi", ollaan kuin "toimitusjohtajia" jotka juoksuttavat alaisiaan kuin pässiä narussa.

      Aloitus oli huumorimieleen väännetty mutta varmasti idea siihen nähty oikeesta elämästä.

      • Tsemiä.avaaja

        Huumori on sellainen "taiteen laji", että avaajan kannattaisi jättää se niille, jotka sen paremmin hallitsee.


    • viisipalvelijaa

      Me saatiin palkkatuella paljvelijoita. Ei tavi omia rahoja käyttää kun työkkäri maksaa palkan, voi teettää pitkiä päiviä ja ei tarvi ite maksaa mitään. Suosittelen, yritykset kaikki käyttää ilmaistyöntekijöitä.

    • KöyhääOn

      Kukaan oikeasti rikas ei sisusta ja shoppaile itse. Ja aloittaja tarvitsee sihteerin.

    • ikkremimin

      Osta itsellesi tunteja, toi kirjoittamaan opettelu voi vaatia muutamia sellaisia.

    • Sikarikas.pariskunta

      Minusta on ihanaa, kun mies ei ole töissä "pitkiä päiviä" kuten sinulla avaaja. Olemme molemmat töissä ja teemme yhdessä nuo luettelemasi kotityöt ja se on meistä tosi palkitsevaa. Nautimme, kun saamme touhuta yhdessä!

      Tuntisin itseni maksulliseksi naiseksi, jos en olisi töissä. Mekin olemme rikkaita ja varmaan paljon, PALJON rikkaimpia kuin sinä avaaja, kun meillä on kaksi tienaamassa, emmekä tuhlaa rahaa palvelijoihin. Hah hah haa. :D

      Mihin me tämän rahan kanssa joudummekaan? Laitamme tietenkin kaiken ylitse jäävän lastemme tileille, niin että heistäkin tulee sikarikkaita. Miten nyt suu pannaan, avaaja? käykö kateeksi, avaaja?

    • Kotirouva12

      Mut hei mäkin olen kotona ja mies käy töissä, joskus pitkää päivää. Ei samaa tulotasoa, joskus saa laskeskella pennosia. Ikinä elämässä en ole ollut näin tyytyväinen kuin nyt! Mun mies ja lapset on parasta mitä on olemassa! Joskus sapettaa joku asia ja pahasti mut on ohi meneviä juttuja ja usein liittyy perheen ulkopuolisiin ihmisiin. Ylipäänsä olen sanoinkuvaamattoman onnekas kun saan olla siellä missä olen nyt tekemässä juuri näitä juttuja juuri näin. Kannattaa todella tehdä perässä, edes pienimuotoisesti. Raha ei tuo onnea saati elämäntarkoitusta.

      • Voi.sinnuu

        Kyllä sitä sitten mummona itketään, kun pitää "kansaneläkkeellä" kituuttaa, kun itsellä ei ole mitään työhistoriaa. :D


      • rikasmuijamulla

        Juu määkin olen kotona, muija käy työssä ja tekee pitkää päivää on se hianoo kun saa makoilla pitkin päivää ja ottaa kaljan jos toisenkin.
        Ei tarvii laskea senttejä muija antaa mulle hyvän viikkorahan ja maksaa mulle jopa eläkevakuutusta, jotta mulla vanhanakin on mukavaa.
        Mun muija lapsineen on parasta mitä olen saanut.
        Rikas muija tuo onnea.


      • Voi.sinnuu
        rikasmuijamulla kirjoitti:

        Juu määkin olen kotona, muija käy työssä ja tekee pitkää päivää on se hianoo kun saa makoilla pitkin päivää ja ottaa kaljan jos toisenkin.
        Ei tarvii laskea senttejä muija antaa mulle hyvän viikkorahan ja maksaa mulle jopa eläkevakuutusta, jotta mulla vanhanakin on mukavaa.
        Mun muija lapsineen on parasta mitä olen saanut.
        Rikas muija tuo onnea.

        Eläkevakuutukset ovat mitä pahinta simmuun pissimistä. Ei sulla tule olemaan vanhana mukavaa. Muijakin on vaihtanut sut siinä vaiheessa mieheen, jolla ei ole kaljamahaa.


      • Kotirouva12
        Voi.sinnuu kirjoitti:

        Kyllä sitä sitten mummona itketään, kun pitää "kansaneläkkeellä" kituuttaa, kun itsellä ei ole mitään työhistoriaa. :D

        Vasta huomasin. Voi minnuu. Työhistoriaa löytyy. Käsitit väärin.

        Se on onni että Suomessa on järjestelmä jolla tuetaan että lasta voi hoitaa kotona kolmivuotiaaksi asti. Sen jälkeen taas töihin tietysti. Ehtii kaikenlaista elämässä. Kokemuksia syntyy kun itse tekee. En aio vanhana itkeskellä, mieluummin nauru suupielessä muistella elettyä elämää.


    • Senior

      Mulla on vain vaimo. Se tekee kaiken minkä käsken.

    • palveleniteäni

      Mä olen elnyt kotirouvana jo 28 vuotta, joidin kaikki lapseni kotona, nyt hoitelen heidän lapsiaan, tuilla tieysti, kun ei ole kodin ulkopuolisia töitä niin ei ole, enkä ilmaistöihin mene niihin alipalkattuihin, sen verran voi aina leikkiä haastatteluissa tyhmää, ettei tule valituksi. Kotona on valtavasti hommia, hodan nuo lstenlapest, sitten teen paljon käsityöitä, ja kudon mattoja, ja ym ym... ihan kiva. Itselle on kiva tehdä asioita, kun siitä vielä maksetaan, vaikka pientä se tuet ovat, mutta ei mene työmatkoihin mitään eikä väväisiin ym kuluihin, kaikki on itselle. Tykkään.
      Miksi rasittaa itseään kun helpommallakin pääsee.

    • entineAkka

      Voishan joku palvelija luoda hevosenpaskat ja kanien papanat. Joku voisi maalata talon ja joku kääntää pellon. Eiks se ois kuitenki poikaa? Ja joku vois leipasta valkosuklaakaakun iltapäivän ratoksi nam. nam. Poijat ne on jotaki, sanio entinen AKKA.

    • katomitä

      Niin ja padallinen linssikeittoa, kukahan keittäisi ja nsitä kaakkua... nam, nam,,, ja sitähän ei sitten pöydältä oteta ilman mun lupaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe