PPO Osuuskunnan hallitus kiukuttelee

polttaapolttaateot

Oikein mukavaa tiedotettavaa jälleen jäsenille. Jos olet eri mieltä niin hallitus "ylimpänä" herrana ilmoittaa että:

Osuuskorko maksuun moiteajan kuluttua 5.8.2015

Huhtikuussa kokoontunut osuuskuntakokous päätti hallituksen esityksen mukaisesti, että osuuskorkoa vuodelta 2014 maksetaan 100 euroa/osuus. Osuuskorko maksetaan varsinaisille ja vapaaehtoisille osuuksille, joita jäsenillä oli hallussaan osuuskoron täsmäytyspäivänä yhteensä 82 133 kappaletta. Osuuskorkoa jaetaan jäsenille kaikkiaan 8,2 miljoonaa euroa, joka vastaa 73 % päättyneen tilikauden tuloksesta. Hallituksen vahvistaman voitonjakopolitiikan mukaisesti tavoitteena on jakaa 70-80 % Osuuskunta PPO:n tuloksesta osuuspääoman korkona vuosittain.



Edelleen osuuskuntakokous päätti, että osuuskorko maksetaan hallituksen määräämänä päivänä kuluvan kalenterivuoden loppuun mennessä. Hallitus on määrännyt koronmaksupäiväksi keskiviikon 5.8.2015 sillä edellytyksellä, että osuuskuntakokouksen päätöksiä ei ole tähän mennessä moitittu. Osuuskuntalain ja Osuuskunta PPO:n sääntöjen mukaan jäsen voi moittia osuuskunnan kokouksen päätöstä välimiesoikeudessa.



Jäsenille tullaan postittamaan kesäkuun aikana kirje, jossa pyydetään ilmoittamaan mahdolliset muuttuneet tilitiedot Osuuskunta PPO:n asiakaspalveluun kirjallisesti. Jos jäsenen tiedot ovat pysyneet samoina, hänen ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä osuuskoron saadakseen. Osuuskorko näkyy jäsenen tilillä 1-2 pankkipäivää maksupäivän jälkeen.

Sitten jäseniä maanitellaan hyväksymään kaikki tehdyt "vääryydet" josta seuraa ettei jatkossa tule mitään jaettavaa.. Se vain on ja tulee olemaan jos noita epäkohtia ja tehtyjä väärin perustein edelleen ajettavia tapahtumia oikaista. Niistä ei hyödy silloin jäsenet vaan ne jotka ne on tehneet=hallitus-korpitussu-jne..pakko on jonkun puuttua asioihin ! MOT

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raukkamaistakiritystä

      Jäsenten kannattaa muistaa, ettei ne rahat sieltä mihinkään katoa, vaikka kokouksen päätöksiä moitittaisiinkin. Onpahan sitten seuraavina vuosina enemmän jaettavaa. Tuolla asialla on aivan turha kiristää.

    • tuopitääsaadaloppumaan

      Hallitus ja "tiskimimmi" taas kiukuttelee ja ovat julkaisseet uhkauksen väärien päätöksiensä tueksi. On siinä raukkamaista porukkaa. Oisivat odottaneet moittiiko joku ja sitten tuoneet asian julki. Ei allaolevalla infolla ole mitään vaikutusta koska... asiat voi olla jo käsittelyssä ja madonluvut odottamassa.

      Oisivat panneet maksuun heti ja saaneet varmasti jäseniltä hyvää palautetta mutta kun maa polttaa jalkojen alla niin haluavat kiusata jäseniä noinkin. Epäammattimaista johtamista.

    • Silmät-aukaiskaa

      Kannattaa ilman muuta moittia. Moitittavaa kun on vaikka millä mitalla. Ylitiöpäinen kaappaushan tässä oli kysymys. Hallituksen ja varsinkinkin Paulin töpeksinnät piti haudata keinoja ja varsinkin rahoja säästämättä häivyttää lakimiesten armeijan höpötyksien kautta.

    • korkokengätkopisoo

      ..joo tuo on tyypillistä "kontrollööriksi" aikoinaan valitun toimintaa. Se ei osaa oikein hoitaa mitään asioita korrektisti vaan aina on "hänen erinomaisuutensa" mielipide ja toimenpiteet ainoita oikeita ratkaisuja vaikka niistä ei ole yhtään konkreettista hyötynäyttöä. Harmittaa kun hallitus eikä hallintoneuvosto osaa eikä uskalla puhaltaa peliä poikki ja hoitaa asioita lakien ja asetusten mukaisesti oikein. Taitaa kummankin instanssin puheenjohtajalla olla niin suuri "omaego" ettei näe edes omia varpaitaan ja siksi luuhistelevat lakimiesten selkien takana selvissäkin asioissa. 47 numeron korkkareita ei valmisteta sievissä !

    • Munaajat

      Täysin tyypillistä toimintaa PPO:n hallitukselta. Hallitus ja TJ vaihtoon!

    • Tunarit

      Tämä on juuri tyypillistä PPO:n hallinnon toimintaa - eihän nämä rahat oikeasti jäsenistön ole, hallinto voi tehdä niillä täsmälleen mitä haluavat!

    • onsekummaklaani

      Haastattelin kauppareissulla muutamia jäseniä ja kyselin tietääkö he mitä ppo:lla tapahtuu tai jotain uutta tietoa sijoituksista, niiden kehittymisestä tai muista jäseniä kiinnostavista asioista. Kellään ei ollut mitään kuulumisia, joltain oli joku kysellyt millä hinnalla olisi myynyt osuutensa mutta ei muuta tarkempaa. Eli se avoin tiedottaminen jota hallitus ja toimitusjohtajat peräänkuuluttaa eri kokouksissa ei ole toteutunut eikä näköjään tule koskaan toteutumaankaan. Eli jotain osuuskunnan nykyhallinnossa ja toiminnassa on salamyhkäistä ja siitä ei haluta jäsenien tietoon oikeastaan mitään. Vain joku "rahanjako" ilmoitus mutta niihinkään ei mitään tuotto-odotus, henkilötyöpaikkojen lisääntymis yms. tarkennosta paljollako firmaa on tuettu ja millä aikatululla tuottoa tulee ja minkä verran ?
      Tai sitten tämä viimeisin ilmoitus nettisivuilla..jos ei moitita niin hallitus voi armahtaa 100:lla eurolla/osuus jäseniä. Palkat ja kokouspalkkiot sekä muut yleiskulut juoksee mutta lisäarvoa ei ole odotettavissa. Toimitusjohtaja lupasi että pääoma kaksinkertaistuu 10:ssä vuodessa.. ei varmasti tällä vauhdilla ja toiminnalla. ( Annetut haastattelut-kokous dokumentaatiot-lehtiartikkelit on tallessa..v 2012 alkaen= faktaa.)

    • Tekisintekesin

      On se kumma klaani. Nyt yksi hallinnon takinkääntäjä pyrkii Nivalan kaupunginjohtajaksi ja hyvä veli verkosto tekee kaikkensa sen toteutumisen eteen. Pitäähän takinkääntäjää tukea. Tässäkään ei jäsenten rahoja säästellä.

    • salatonjulkitulleet

      Hallitusta harmittaa kun kokouksessa tuli julki paljonko tuo pieni henkilökunta ja muu klikki tuhlaa jäsenien rahaa omiin pippaloihin ja palkkioihin. Siinä ei ollut edes juristien kut mukana.

      Mutta sitä ei heistä kukaan kritisoi kun polttivat 35 Me omaisuutta "ilmaan"..mutta muutaman kymmenentuhannen muita maksuja valitetaan isoiksi.. Ei ole aspektit kohdallaan.. ja portaita on vain alaspäin..

    • harkitsekantaasi

      ..mitä palveluja osuuskunta ppo tuottaa jäsenilleen ? sijoituspalvelujako ? Paljonko voi sijoittaa ja mikä on saatava korko ? Onko sijoitettava turvallisesti-rohkeasti vai riskillä ? Mikä on pienin summa jonka voi sijoittaa, voiko sijoituksia tehdä joka kuukausi vai kerran vuodessa vai miten ? Minkälaisia tuottovisioita on kaavailtu ja mitkä on toimenpidemaksut panoista ja otoista sekä ylläpidosta ? Löytyykö näistä jotain faktaa ja mistä tietoa saisi ?

      Vai hoitaako nuo netissä olevat kolme naista, ja yhtä haetaan lisää, koko homman ja lisäksi on 6 henkilöä hallituksessa ja 30 henkilöä hallintoneuvostossa, jäseniä 27006.

      Henkilöstö ja hallitus-hallintoneuvosto aiheuttaa 600 000 € kulut vuodessa. eli 23 €/jäsen, mitä sillä saa ?..Tase oli 2013 jopa 135 M€ ja se on nyt 101 M€ ?? Mihin on kadonnut 35 M€

      Sijoitustoimintaa tarkemmalla tasolla ohjaa sijoituspolitiikka, joka tähtää omaisuuden arvon kasvattamiseen maltillisella riskitasolla. Keskimääräinen sijoitustuoton sanotaan olleen 8 % vuodessa. Tällä tuottotasolla omaisuuden arvo luvataan kaksinkertaistaa 10 vuodessa..siis jos osuusmaksukorkoa ei makseta..

      Yleensä sijoitustoiminnan pitäis tuottaa .. siis tuottaa sijoittajille jotain lisäarvoa..Mitä lisäarvoa osuuskunnan sijoitustoiminta on tuottanut..ei mitään vaan on ns. syöty kuormasta jota mainostetaan sijoittamiseksi. Todellisuudessa on nakerrettu tasetta joka meno näyttää jatkuvan ja josta aiheutuu tällä menolla ettei taseessa ole enää euron euroa jos nykyinen hoitohenkilö- ja hallinto saa jatkaa leikkimistään.

      Kannatan osuuskunnan purkamisen käynnistämistä välittömästi ja esitän jäsenille ja hallinnolle vetoomuksen ottaa se myös omaksi kannakseen tulevissa koitoksissa..eikun kokouksissa..

    • Tartteistehräjojottain

      Osuuskunnan www-sivulta kopioituna allaoleva selvitys :

      Sijoituspolitiikan tarkoitus on määritellä selkeään ja ymmärrettävään muotoon osuuskunnan tavoitteet, keinot ja reunaehdot sijoitusomaisuuden hallinnoinnissa. Sijoituspolitiikkaa arvioidaan ja muutetaan vastaamaan kulloistakin tilannetta vähintään kerran vuodessa.

      Missä on tuo selkeä ja ymmärrettävä tavoite-keinot ja reunaehdot "määrittely", kenelle se on kerrottu tai missä se on jäsenien saatavilla ?
      Kuka-ketkä arvioi ja muuttaa siijoituspolitiikkaa vastaamaan kulloistakin tilannetta.. ja missä siitä tiedotetaan, saako jäsenet=omistajat mitään tietoa ?

      Onko hallinnolla alkanut "hälytyskellot" ollenkaan soimaan.. Teidänhän pitäisi valvoa mitä osuuskunnan jäsenien omaisuudelle tapahtuu..? Ainoa fakta on että se pienenee ja on pienentynyt koko ajan eikä "sijoitustoiminta" kasvata sitä ollenkaan ???

    • Tartteistehräjojottain

      Osuuskunnan www-sivulta kopioituna allaoleva selvitys :

      Sijoituspolitiikan tarkoitus on määritellä selkeään ja ymmärrettävään muotoon osuuskunnan tavoitteet, keinot ja reunaehdot sijoitusomaisuuden hallinnoinnissa. Sijoituspolitiikkaa arvioidaan ja muutetaan vastaamaan kulloistakin tilannetta vähintään kerran vuodessa.

      Missä on tuo selkeä ja ymmärrettävä tavoite-keinot ja reunaehdot "määrittely", kenelle se on kerrottu tai missä se on jäsenien saatavilla ?

      Kuka-ketkä arvioi ja muuttaa siijoituspolitiikkaa vastaamaan kulloistakin tilannetta.. ja missä siitä tiedotetaan, saako jäsenet=omistajat mitään tietoa ?

      Onko hallinnolla alkanut "hälytyskellot" ollenkaan soimaan.. Teidänhän pitäisi valvoa mitä osuuskunnan jäsenien omaisuudelle tapahtuu..? Ainoa fakta on että se pienenee ja on pienentynyt koko ajan eikä "sijoitustoiminta" kasvata sitä ollenkaan ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe