Voxra vei erektiokykyni yli vuodeksi

nihhhhhhhhhhhhhhh

Aloitin siis syömään ko. lääkettä saatuani psykiatrilta reseptin v.2013 helmikuussa. Seksuaalisuuteen ja erektioon se alkoi hiljalleen vaikuttaa heikentävästi saman vuoden aikana joskaan en ollut tietoinen siitä että lääke oli siihen syypää (varsinkin kun sitä on mainostettu nimenomaan sellaisena masislääkkeenä joka ei vaikuta heikentävästi libidoon) jatkoin sen syömistä v.2014 alkupuolelle.

Ongelma ei kuitenkaan poistunut vaikka lopetinkin lääkkeen käytön ja potenssiongelmaa esiintyi pitkälle v.2014 jälkipuoliskolle. Tämä on todella harmillista koska viime vuonna todellakin sain aikaisempaan verrattuna ennätysmäärän aloitteita naisilta baarissa mutta en voinut ottaa seksitarjouksia vastaan koska ei erektio olisi kuitenkaan tosipaikan tullen pelittänyt. Nyt olen jo turtunut baareissa käymiseen ja lisäksi itseluottamukseni on todella paljon laskenut viime vuodesta joten eipä huvita enää baareissa käydä ja niinä muutamana kertana kun olen tämän vuoden puolella baareissa käynyt niin eipä ole tullut naisilta aloitteita.

Seksuaalisuus ja erektio kuitenkin palautui ennalleen sellaiseksi mitä ne olivat vielä v.2012 ja 2013 alkupuolella. Vaikuttaisi että kaikki masennuslääkkeet tuntuvat kastroivan käyttäjänsä kaksi kertaa niin pitkäksi ajaksi kuin lääkkeen käyttö kestää.

Käytä 3 viikkoa ---> olet 6 viikkoa impotentti

Käytä 3 kuukautta ---> menetät potenssisi puoleksi vuodeksi

Käytä 1 vuosi ---> menetät kyvykkyytesi 2 vuodeksi

Käytä 4 vuotta ---> yhteensä 8 vuotta kyvyttömyyttä

jne.

Eli en kyllä suosittele käyttämään tuotakaan lääkettä jos seksuaalisuutenne ja erektiokykynne on teille vähänkään kallis ja on edes pieni mahdollisuus päästä harrastamaan seksiä naisen kanssa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnekaspekka

      Ole onnellinen, jos et ole saanut pysyvää impotenssia ja tunteinden kuolemaa tuosta aineesta. Sellainen riski on. Jotkut ovat kastroituneet ja lobotomoituneet PYSYVÄSTI bupropionilla muutaman KUUKAUDEN käytöllä. Ajatus bupropionista seksuaalisia ongelmia aiheuttamattomana aineena on absurdi, mutta sitä on käytetty markkinointiviestinä erityisesti aikaisemmin SSRI/SNRI-aineita käyttäneille. Mainosviesti on kuitenkin kupla ja asiakkaan tietämättömyys siitä voi maksaa hänelle seksuaalisuuden lisäksi myös paljon muuta toimintakykyä potentiaalisten pysyväisvaikutusten takia.

      Psykiatrit eivät yleensä ottaen tiedä mitä tekevät ja, jos tietäisivät eivät silti siitä asiakkaille kertoisi. Heillä on yksinkertaisesti liikaa menetettävää. Suosittelen kaikkia olemaan luottamatta psykiatreihin ja psykiatriaan yleensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe