WV Pakettiauton

Harmi

Metallinen pölykapseli halkaisia n. 26 cm. on pudonnut Ma 25.5 Vianorilta lähtiessä joko Kajaanin alueelle tai sieltä palattuani Sotkamoon eteläpuolen tietä. Tai sitten Pojospuolen tielle Kuhmoon tultuani. Mikäli löydät laita viestiä tälle palstalle.

16

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapseli265

      Kaksin kohdalla kaupungista päin mennessä oikealla ennen liikennevaloja oli hopeinen pölykapseli aamulla tien reunassa.

      • Harmi

        hei. veikkaan että se on juuri etsimäni hopeinen metalinen pölynkapseli. voisitko hakea sen ja ottaa huostaasi. Annan sulle "pienen palkkion" kun saan sen. Kirjoita tälle palstalle, saat yht. tietoni.


    • Hihiihhiiii

      VW opettele autosi merkki!
      Toisekseen ajoin päivällä yli samantyyppisestä pöläristä rekalla, saattoi olla jossain vianorin luona.

      • Harmi

        Renkaani vaihdosta Vianorilta sain huonon maun. Pölynkapselit olleet mukana n. 4. vuotta. Ajettu soratietä ja kaiken maailman täryytystä tiellä, mutta Vianorilla ei osata edes pölynkapselia laitaa vuoden -88 WV transportteriin paikoilleen. Kyrsii.


      • Harmi

        Hieno huomio kirjoittajalta. Piti olla VW TRANSPORTER vm. -88 metallinen harmaa pölynkapseli on kadoksissa vielä. Vain asialliset kirjoitukset kiinnostaa. Tavan kansalainen huomaa heti, kun jotkut kirjoittajat on "hukassa".


      • Vianor
        Harmi kirjoitti:

        Renkaani vaihdosta Vianorilta sain huonon maun. Pölynkapselit olleet mukana n. 4. vuotta. Ajettu soratietä ja kaiken maailman täryytystä tiellä, mutta Vianorilla ei osata edes pölynkapselia laitaa vuoden -88 WV transportteriin paikoilleen. Kyrsii.

        Hei,

        Voitko ystävällisesti laittaa asiasta palautetta http://vianor.fi/vianor/palaute/ niin voimme olla Teihin suoraan yhteydessä.

        Pahoittelut pölykapseliasiasta aiheutuneesta vaivasta!

        Ystävällisesti,

        Roope Tähkä
        Markkinointipäällikkö
        Vianor


      • Provolle_vastaus

        Mitenhän tuo taas ratkaisee, ettei ihmiset ajele autoilla. Kyse on pölykapseleista, ei renkaista. :D Tiedätkö sinä autoista yhtään mitään? Hahahhah!

        Luuletko vielä tosissasi, että kaikki ajelevat vielä pölykapseleiden kanssa! :D Voi voi.. Kannattaisi tulla nykyaikaan pieni provomies


      • Harmi

        Autoista tiedän Wanhoista enemmän kuin uusista, nyhyy, nyhyy. Tosissani en luule vaan tiedän ettei nykyään tarvitse pölykapseleita uusissa autoissa, mutta vanhemmissa malleissa metalliset vanteet ja muttereiden rasvakupin näkyvissä olo ei mielestäni ole kaunista. Ja jos museorekisteröin pitää olla alkuperäisessä kuosissaan. Päät kääntyy ja tuntemmattomat ihmiset tulevat juttusille, että kun sulla on hieno auto. Laitoin matkailuauton tyyppiseksi, sänky, kemiallinen WC jne. JA omistanut Caddyn 8.2 litrasen. Köyhä kun oon, ei ole tuohta aluvanteisiin.


    • Carawell

      Aamusella havahin samanmoisen kapselin tien ravissa. Pistin sen omaan volkkariini ja olen jo nyt matkalla täällä pyssykylässä (=Sodankylä). Kiitti vitustti!

    • Kapselinlöytäjä

      Otin talteen kyseisen kapselin. Olen Kontiomäen shellillä keskiviikkona klo 10 maissa. Tule hakemaan.

    • 0806464642

      Löytynyt on. Viime kesänä otin talteen Kaitaansalmelta.
      Soita niin sovitaan palautuksesta.

    • A.Jelen

      Vianor antoi ketjussa hyvän kuvan itsestään. Päinvastoin kävi TM:n huoltokorjaamotestissä (TM 11/15), Vianorilla jäi hommat tekemättä.

      • Harmi

        Vianor on tehnyt hienosti kun otti yhteyttä viestillään. Mielestäni virheitä sattuu meille kaikille, mutta kismittää kun ei tullut tarkistettua kapseleiden pitäivyys vanteisiin. Kai sitä olettaa, ammattiliike tekee ja osaa. En edes hätäillyt vaan menin Vianorin vieressä olevaan puutarhaan avopuolison kanssa. Nyt Wanhukseni ei ole aito, alkuperäinen. En syytä Vianoria, vaan itseäni, kun en tullut tarkistaneeksi toisen tekemää työtä. LUOTIN.


      • Vianor

        Hei,

        TM:n testituloksissa emme tällä kertaa päässeet parhaimpaamme.

        Palvelun tasossa olimme kärjen tuntumassa, vaikka selkeänä tavoitteenamme on olla kärjessä.

        Huollon laadussa testituloksissa hyvää oli, että olimme kiinnittäneet huomion liikenneturvallisuuden kannalta akuutteihin asioihin, mutta esimerkiksi äänimerkin testaamatta jääminen on asia, joka ei saa jäädä koskaan tekemättä.

        Käsittelimme TM:n testin eilen huollon johtoryhmässämme ja laadimme listan kehittävistä toimenpiteistä. Näiden toimenpiteiden jalkautus alkoi tänään, joten tulevaisuudessa tarjoamme asiakkaillemme varmasti entistäkin parempaa palvelua ja huolehdimme, että jatkossa jokainen määritelty tarkastus tulee varmasti tehtyä.

        Kiitos palautteista ja hyvää kesää!

        Roope Tähkä
        Markkinointipäällikkö
        Vianor


      • Harmi

        Kenties maailman mukavin pitstop.
        Kun autosi kaipaa huoltoa, tule meille. Saat aina asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Ja sillä aikaa kun Vianorin ammattilainen keskittyy autoosi, sinä voit ottaa rennosti.........


    • MysteryShopper

      Itse olen huollattanut autoani monilla pajoilla, ja ollut myös testiasiakkaana. Täydellistä suoritusta on hankala löytää. Yleensä asiakaspalvelu tiskillä toimii hienosti ja rahat peritään liukkaasti. Pahaksi onneksi hallin puollella jää homma tekemätt, eli tärkein ei toimikaan oletetulla tavalla. Tämä senkin vuoksi, että en ikinä kysele hintaa taikka tinkaa vaan maksan vaaditun summan käteisellä.

      Joten ilmoittautukaa tänne kaikki pajat, joissa Volvo v70 saa täydellisen huollon! Kohta on huollon aika ja tomaattiöljyt vaihdatan kanssa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe