Internet TieSI ongelmista jo monta vuotta sitten..

kkjök

Luin volkkarin TSI (ja DSG) -ongelmista varmaan 4-5 vuotta sitten ensimmäisen kerran, internetistä tietenkin. Vasta nyt asia alkaa tulla yleiseen tietoisuuteen.

Taas esimerkki siitä, että internet tietää asiat paljon aikaisemmin kuin yleisimmät tiedotusvälineet tai yleinen tietoisuus yleensä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruottintsi

      Tietoisuus on nykyaikaa.

    • KukkaroOnHöyhenenKevyt

      Näin on näreet.

      Itsellä venyi 2009 Golf Variantista ketju 118tkm ajettuna suoraan ajossa. Pisti koko yläkerran remonttiin turbo. DSG7 vaihdettiin jo aiemmin n. 85tkm kohdilla. Tätä ennen laatikkoon vaihdettiin korjausyrityksenä kytkinpaketti, mutta eipä se toiminut kuin muutaman tonnin.

      Nämä olivat suurimmat remontit. Näiden lisäksi oli piitkä lista erilaisia pikkuvikoja jotka pääsääntöisesti laitettiin kuntoon määräaikaishuoltojen yhteydessä. Näihin kuului mm. takaoven lasin tippuminen oven sisään, jarrusatulat vaihdettiin johonkin eri tyyppiseen (vinkuna), molempien etuovien etureunan pellit suoristettiin (jäävaurio), takaluukun lukko uusittiin kerran, kaikki puolat vaihdettiin kerran (moottorivikavalon syttymisen seurauksena)... lista on pitkä kuin nälkävuosi. Yllämainitut vain osa.

      Omakohtaisen kokemuksen vahvistaa muutaman työkaverin kokemukset. Skoda Octavia 2010 1.8 TSI, joka kulutti öljyä noin 0,6 L / 1000km, kunnes autoon tehtiin jakoketjun ja kiristäjän vaihto. Tämän jälkeen autolle alkoi maistumaan öljyä 1.2L / 800km. Toisella työkaverilla vain vaihdettiin ketju ennen täystuhoa.

      Ajattelin olla sotkeutumatta VW-konsernin autoihin vastaisuudessa.

    • google.löytää

      Niin, ja TSI-moottoreiden ongelmathan poistuivat varmaan 4-5 vuotta sitten. Internettiin jäävät kaikki vanhat asiat kummittelemaan, ja niitähän tietämättömät trollaajat sitten toistelevat maailman tappiin. Kun ei tekniikasta mitään tiedetä.

    • Poistuneetongelmat

      Hyvä kuitenkin ehkä huomioida, että autojen keski-ikä suomessa on 11,4 vuotta.

    • autoliikkeenlogiikka

      Viat kiellettiin silloin takuuaikana tiukasti, jotta ei jouduta maksamaan remontteja. Samaten liikkeillä oli kiinni rahat uudehkoissa vaihtoautoissa. Nythän tiukasti valehdellaan ongelman olleen vain 2008-2010, jolloin niistä voidaan hyvittää heikosti ja väittää ettei ongelmat koske uudempia.

    • Samavirsijokavuosi

      "Taas esimerkki siitä, että internet tietää asiat paljon aikaisemmin kuin yleisimmät tiedotusvälineet tai yleinen tietoisuus yleensä."
      Ikävä pudottaa sinut tiedon eturivistä tavallisten pulliasten joukkoon. Kyllä noista kirjoiteltiin jo lehdissäkin joskus 2010 ja sen jälkeen joka vuosi. Tämä show on jo aika mones samasta asiasta.
      Kyseessä olevat autot vain vanhenevat.

      • ggwgw

        Ko. autot kyllä vanhenevat, mutta aihe saa joka vuosi yhä enemmän painoarvoa, koska Kekkoslovakian autokanta on 12v vanhaa. Eli parin vuoden päästähän tämä vasta iskee kunolla kun valtakunnan suuret ryhmät alkavat ajelemaan 10v vanhoilla TSI DSG -autoilla, joiden arvo tuolloin on muutaman tonnin, mutta joihin pitäisi tehdä tuplahinnalla remonttia.


      • seataudiskodaVWsama
        ggwgw kirjoitti:

        Ko. autot kyllä vanhenevat, mutta aihe saa joka vuosi yhä enemmän painoarvoa, koska Kekkoslovakian autokanta on 12v vanhaa. Eli parin vuoden päästähän tämä vasta iskee kunolla kun valtakunnan suuret ryhmät alkavat ajelemaan 10v vanhoilla TSI DSG -autoilla, joiden arvo tuolloin on muutaman tonnin, mutta joihin pitäisi tehdä tuplahinnalla remonttia.

        VW pantu kuriin Kiinaa myöten mutta mitä tapahtuu EU:ssa?
        Eurooppa on lineaarinen Neuvostoliitto.Käskyt tulee ylhäältä ja pieni kärsii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe