Onko se väärin?

ihmettelenvaan

Tällä palstalla vasta vähän liikkuneena sain helposti sellaisen kuvan, ettei itse femme-femme pareja tai naisellisen naisen viehätystä naiselliseen naiseen katsota hyvällä. Itse olen niin naisellinen kun olla ja voin enkä viehäty mistään miehiin viittaavasta, vaatteista tai maskuliinisesta ulkonäöstä. Pidän samasta linjasta myös kumppanissa, pitkät hiukset ja hameet ja ah, naisellisuus. Mutta miten se tuntuu olevan niin väärin joidenkin mielestä? En ala yleistämään kenenkään mielipiteitä mutta lesbojahan me kaikki ollaan? Vai olenko vain muotilesbo joka ei halua erottua joukosta koska en halua ajaa elämäntyökseen lgbt -oikeuksia sateenkaarilippu kädessäni?
Oma mielipiteeni on etten tahdo vapaaehtoisesti miehekkäämpää naista kun voisin saada naisen, mistä alunperin olenkin kiinnostunut. Kaikilla omat mielipiteet, en ketään yleistä ja minä sanoin vain omani. Mutta miksi?

ps. joka tunnisti itsensä kuvauksesta, heitelkää kik/sposti/snapchat .. ym. mitä keksitte ;)

21

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä oon vähän sekatyyppi, ekat olivat femmejä, sitten on ollut pehmorekkis ja paria rekkistä olen yrittänyt iskeä. Femmejäkin on niin moneen makuun, ehkä joku korkea femme tai diiselirekkis jää iskemättä.

    • Meer

      Mä mietin lähinnä et miks kokoajan puhutuaan vaan ulkonäöstä? Voin kokemuksesta sanoa ,että monta ellei jopa parhaat ja potentiaalisimmat kumppanit jää löytämättä jos pitää jonkun tietyn linjan mitä ulkonäöltä haluaa. Luonnetta painotankin siis tässä. Toki ulkonäkö heijastaa sisäistä maailmaa ja ajatuksia, mutta monissa keskusteluissa puhutaan pelkistä ulkoisista asioista kuin elämän ja kuoleman kysymyksinä. Panostakaa omien ongelmien selvittämiseen ja muihin luonne asioihin mielummin kun ulkonäköön sillä aina loppupelissä se luonne ratkaisee. Ulkonäkö on ikäänkuin kuorrute ja loppusilaus sille itselleen. ;)

      • Solzhenitsyn on sanonut, "kun me pukeudumme, riisuudumme", mutta ei se välttämättä niin oo. Exällä ja mulla on selkeät femmet ja rekkikset puolemme. Hän on esimerkiksi sisustuksessa hyvin femme, minä taas ajattelen, että istun kannon nokassa suurimman osan aikaani, niin hima on lähinnä varasto. Rekkiksen hänestä tekee se, ettei häneltä absoluuttisesti löydy hametta, mekkoa, korkkareita eikä käsilaukkua. Femmen musta tekee se, että multa ne löytyy. Multa taas ei löydy puvun takkia eikä kragaa. Joskus mä hassuttelin kingeillen yrittäen esittää Ted Kaczynskia, mutta päädyin näyttämään spugelta.
        Jotkut näyttää aika kolholta mekossa. Mun exäni nauraa siltä, miltä hän näyttäisi meikattuna ja hameessa. Mä en voi edes kuvitella.


      • ihmettelenvaan

        Ei ulkonäkö ookkaan kaikki kaikessa, mutta en minä sellaista ihmistä valitsisi joka ei millään tavalla minua saisi minua kiinnostuneeksi, vaikka luonne olisikin 10 . Sehän olisi periaatteessa väärin toista kohtaan jos ajatellaan mutkikkaan naisenlogiikan kautta. Tai ainakin itse tuntisin oloni aika kurjaksi jos ulkonäköni ei miellyttäisi mutta luonnetta kehuttaisi. En tiedä :D ?


      • eimullehamesovi

        Eiköhän se ole pääasia, mistä itte tykkää siinä toisessa. Mulle on tärkein se sisin. Ja jos oikein mietitään, en ole koskaan tykännyt lokeroinneista, niin miksi tykkäisin tässäkään asiassa. Itse en ole koskaan ha.etta käyttänyt tai meikannut, en ole edes omistanut. Majojen teko ja puissa kiipeily oli lapsena kivaa. Nuket oli yök.


      • femmefemme

        Itse olen erittäin naisellinen, joka tykkää toisista prinsessoista ;)

        Juu tuon olen itsekin huomannut, jos katselen jotakin prinsessaa miesmäisemmän typyn sijasta niin heti ns. "kavahdetaan".
        En ymmärrä syytä, eihän lesboilla tietääkseni pitäisi olla varsinaista "naisellinen ja miehekäs" -asetelmaa...

        Mutta toki mullekin tärkeintä on sisin, ei kovin koppavan prinsessankaan kanssa toimeen tule. ;)


      • Snapchat_femme

        Itse olen erittäin naisellinen ja olen kiinnostunut naisista. Haen täältä hieman kivaa naisellisilta naisilta jotka haluavat hieman kivaa snapchatissä. Jos kiinnostaa lisätkää kia_lesbian.


    • Öihgliyf

      Itse olen naisellinen ja aina tapaillut/ seurustellut aina ainoastaan naisellisten naisten kanssa. Kyllä meitä on aika paljonkin. Kukaan ei ole koskaan asiasta ollut moksiskaan.

    • 133

      Ja tähän lisätäkseni, on sitten femme, butch yms. niin kysymykset heteroilta on aina ne samat;" Kumpi teistä on se mies?" Mikä hemmetin mies? Naisen kanssa olen, itsekin naisena.

      • Fem123

        Saman asian huomannut. Itse olen femme ja niin myös naisenikin ovat aina olleet. Ja toi kysymys heteroilta on ihan järjetön. Joskus vastailen tohon tyyliin "mitä näytetäänkö me muka miehiltä?" Pitää varmaan kysyä jos joku vielä tota asiaa tiedustelee et mitä ne sillä edes tarkoittaa, tai heittää vastaavasti sama kysymys takaisinpäin niin ehkä huomaavat kuinka typerä se on.


      • Yksfemme

        Joo INHOAN tota. Miksi haluaisin elää heteromaisessa homosuhteessa? Tai siis, pointtihan on siinä, että ollaan molemat naisia. Ei kummankaan tarvitse olla "enemmän nainen". Jotenkin butch-lesbot rinnastetaan helposti mieheen ja termikin viittaa nimenomaan maskuliinisuuteen. Mua viehättää usein naisissa ns. butch-maisuus, mutta ei siksi, että siinä olisi mielestäni jotain miehekästä. Päinvastoin musta butch-tyyppi voi olla tosi naisellinen (vaikkei olisikaan sillä klassisimmalla tavalla), ja se on tosi kuumaa. Öh, en saa ajatuksiani puettua mitenkään järkevästi sanoiksi, niin tästä tuli aika sekavaa :D


    • yykaakooneli

      Kumma kun aina "naiselliset/femmehtävät" naiset aina tekevät numeron, että "hyi poikamaiset, jee femmet". Tai useasti siltä näyttää kun haluavat tuoda esiin jännällä tavalla mieltymystään.
      Ei ole ikinä toisinpäin ollut eikä minkäänlaista dissausta toiseen suuntaan. Negatiiviset terveiset menneet yleensä maskuliinisemmille naisille.
      En ole kumpaakaan puolta, vaan keskellä oleva, joka vain huomannut näiden vuosien ajan saman asian eri kerroilla.

    • 134

      Laita Kik, jutellaan lisää asiasta. Oon aika lailla samaa mieltä sun kanssa asioista.

    • Erästyttömäinenlesbo

      Minkä ikäinen olet? Itse olen pian 16v ja olen myös äärimmäisen naisellinen. En voisi ikinä kuvitella pukeutuvani poikien vaatteisiin tai ylipäätänsä housuihin. Voitkos heittää joko kik-nimesi tai s-postisi? Itse en uskalla laittaa yhteystietojani nettiin.

    • mutsaamaata

      Itse olen femme. Kiinnostun vaan ja ainoastaan miehekkäistä naisista. Mussa on vissiin joku perustavan laatunen vika, mut toiset femmet ei vaan sytytä. Mun märissä unissa pyörivät vaan rekkalesbot, sellaset jotka osaa "ottaa" mut ilman, et pitää tunnin verran kouluttaa.. Haluan miehekkään naisen, joka ilman opettamista tietää, mikä tuntuu hyvältä..

      • niin.varmaan

        Joo varmasti tykkäät. Ei mee läpi. Kukaan naisellinen ei tykkää jätkämäisistä tytöistä. Varsinkaan rekkiksistä. Itseään kunnioittava lepakkofemme kulkee toisen samanlaisen kanssa. Onhan se paljon viehättävämmän näköistäkin.


      • Tsukini

        No mun kokemuksen mukaan tykkäävät.
        Useimmiten naiselliset haluaa tulla isketyksi ja viedyksi. Sitten tietysti wampifemmet on asia erikseen.
        Molempi tietysti parempi ...


      • mutsaamaata
        niin.varmaan kirjoitti:

        Joo varmasti tykkäät. Ei mee läpi. Kukaan naisellinen ei tykkää jätkämäisistä tytöistä. Varsinkaan rekkiksistä. Itseään kunnioittava lepakkofemme kulkee toisen samanlaisen kanssa. Onhan se paljon viehättävämmän näköistäkin.

        Olen itseäni kunnioittava, olen lesbo ja olen femme. Mun mielenkiinnon (mahdollinen sänkykumppani) saa heräämään ainoastaan "jätkämäiset" naiset. En mahda sille mitään, että toiset femmet ei mua seksuaalisesti kiinnosta. Kuten sanoin, mussa on jotain vikaa, mutta näin vaan on näreet!


      • Jodeli
        mutsaamaata kirjoitti:

        Olen itseäni kunnioittava, olen lesbo ja olen femme. Mun mielenkiinnon (mahdollinen sänkykumppani) saa heräämään ainoastaan "jätkämäiset" naiset. En mahda sille mitään, että toiset femmet ei mua seksuaalisesti kiinnosta. Kuten sanoin, mussa on jotain vikaa, mutta näin vaan on näreet!

        Ehkä laitoit sarkastisesti mutta pakko sanoa, ettei mitään vikaa ole. On paljon poikamaisia, jotka tykkää vain samanmoisista mutta minä viehätyn ainoastaan tietynlaisista feminiinisistä naisista. Eli ulkoisesti vastakkainen aina kiinnostaa jostain syystä.


      • Hernenenä

        Kovin kuumaa noin ideatasolla, mutta onnea vaan pitkän parisuhteen rakentamiseen jos tyttöystävän pitää osata lukea ajatukset.

        Ja mikä juttu tää on että aina maskuliiniset naiset "ottaa" ja femmet "otetaan"? Hyvin on sisäistetty vallitsevan kulttuurin heteronormatiivisuus.


    • Tsäkkäräpää

      Heipä hei :) Minä vanhus olen näköjään pesiytynyt tänne ihmettelemään nykypäivän menoa ja näitä juttuja..

      Mitä ihmettä on korkea femme tai diiselirekki? :D En lukenut koko ketjua läpi, mutta pisti silmään..

      Ei tollasta ollut ennen. Kymmenisen vuotta sitten kävin pitkän tauon jälkeen homo/lesbobaarissa ja olin aivan pihalla.. siellä oli pieniä ryhmiä, nuoria lesboja, jotka katselivat toisiaan päästä varpaisiin ja lokeroivat muita vaatteiden perusteella. Vaatteet pitäis olla tiettyä merkkiä, hiukset tietyllä tapaa jne. Oikeesti, wtf?

      Ei tollasta ollut ennen.. Ihan oikeasti kaikki oli "yhtä suurta perhettä". Setan bileet oli lämminhenkisiä, pääsääntöisesti kaikilla oli kivaa, eikä ketään dissattu. (no poislukien ääritapaukset, miestenvihaajalepakot ja naistenvihaajahomot ja muuten vaan hankalat luonteet :) )

      Mitä tämä hiton lokerointi on? Itse en paljoa jaksa edes tehdä jaottelua homo/hetero jakoon, kun sekin on kuitenkin niin häilyvä raja..

      En tiedä, kuka tuollaista katsoo pahalla. Itselläni on tyyli vaihdellut elämän myötä, enkä ajattele olevani minkään tyylinen. Pukeudun miten pukeudun, tilanteen mukaan. Olen luonnostani aika naisellinen ja ihan naisten vaatteisiin pukeudun, mut en mitenkään erityisen "femmesti". Itse viehätyn poikamaisista naisista, en kuitenkaan sellaisista "uhoavan maskuliineista", tosin se taitaa olla jo enemmän luonnekysymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe