LEXUS GS 450h 2008

OSTAJAKO

PALJONKO AJONEUVOVERO TUOLLAISESSA?

9

852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos_pitää

      veroa kysellä niin sitä lienee silloin aina liikaa palstalaisten mielestä.

    • 25toura

      Se on noin 200 euroa vuodessa. Kun vertaat vaikka Audi Q7 tai VW Touareg diesel niissä kokonaisvero on yli 1000 euroa vuodessa.

    • KysyVaan

      Kysymys kuuluu kategoriaan ns, turhat kysymykset. Mahdollinen ostaja ei kysy tuollaisen auton ajoneuvoveroa. On verrattavissa esim. paljonko Bugatti kuluttaa sadalla kilometrillä, kun auto maksaa miljoonia. Painotan, Turhat kysymykset.

      • Trumk

        Ääliö tämä vastaaja !


    • Kun_omistat

      hybridi-Lexun, ei tuollaiset pikkujutut kuten joku ajoneuvovero, tule edes mieleen. Se on sitä mielenrauhaa ja porvariston hillittyä charmia joka sinusta sen jälkeen huokuu. Kateelliset tietysti epäilevät kaikkea loppuun saakka mutta olet Lexuksen omistajana sellaisen yläpuolella. Nimim. asian kokenut.

    • Siitäsitte

      2008 vuoden gs450h ei ole mitään tekemistä bugatin tai muunkaan erikoisauton kanssa. Noita romuja saa 20-30 tonnilla tällä hetkellä. Auto joka valittiin kaikkein vikaisimmaksi kaikista autoista sähköjärjestelmän osalta ja ne hajoaa niissä kaikissa lopulta. Lähes 10 vuotta vanha lexus ei ole kenenkään mielestä nykyään enää yhtään muuta kuin ongelmajätettä. Osta samaan hintaan vaikka uudi avensis jos haluat samaa toyota fiilistä. Uusi avensis tosin on sisältä ja ulkoa jontyylikkäämpi kuin vanha lexus gs450h.

      • Kipeästi_käy

        Toyota-palstan palkatulle trollipojulle ja Vw/Skodafanille Toyota konsernin ylivoima ja nöyryys asiakkaiden edessä. Lexuksessa on sellainen paha vika että sen jälkeen ei mikään samantasoinen auto enää anna sellaista omistamisen mielenrauhaa. Auto toimii ja kestää ilman minkäänlaisia korjaamokäyntejä vuodesta toiseen pelkällä perushuollolla, edes jarrut eivät normaalissa ajossa juuri kulu kunhan kuljettaja osaa hyödyntää ilmaista liike-energiaa akkujen lataukseen. Trollipojulle tämä on uutta ja outoa mutta hybridi-Volkswagenissakin ajoakkua voi ladata jos vain osaa valita oikean ajomoodin päälle. Ei toki niin sivistyneesti ja automaattisesti kuin Lexuksessa mutta onhan autoissa muutenkin vähän eroa. Näinköhän hybridi-Golfin jakopää kestää yli 50 tkm ennen isoa remonttia. Jos ei niin silloinhan se kannattaa korjauttaa DSG-laatikon vaihdon yhteydessä. Leasingautoksi ehkä, yksityiskäyttöön EI.


    • P-Lindström

      Minua taas kiinnostaa 2013 Lexus GS450 hybrid. Mikään ei korvaa kuutiotuumia, ja hybrid pitää päästöt kurissa. GS450h on parasta mitä rahalla saa.

      • Lexuksen_ongelma

        on siinä että monet tietävät sen olevan hyvä auto mutta eivät tajua, kuinka hyvä ja hieno se lopulta onkaan. Talviaikaan siinä on oikeastaan vain yksi huono ominaisuus. Pysäköintitutkat herjaavat mikäli puskureihin kertyy jäätä tai lunta. Samoin takavalot ja peruutuskamera muurautuvat sopivissa olosuhteissa umpeen koska led ei tuota hukkalämpöä joka pitäisi takavalot sulana. Muita huonoja ominaisuuksia en ole autosta keksinyt. Alussa pelotti kuinka tehokas auto käyttäytyy liukkaalla mutta monen vuoden kokemus on osoittanut ettei normaalissa ajossa autoa saa luistoon oikein millään mikäli ei kytke esp:tä pois päältä. Yllättävän hyvin menee takavetoiseksi lukkaallakin kun on painava akkupaketti tavaratilassa suoraan taka-akseliston päällä. Uskomattoman hieno ja harmiton auto kaikenkaikkiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe