Arvoisa naisimmeinen ...

ajatellaankauniisti

Minä ajattelin sinulle nyt kirjoittaa, jotta älä nyt pelästy tätä minun viestittelyäni, vaikka minä olenkin vähän roisi ja suorapuheinen. Meillä joillakin miehillä on munat ja joskus tulee aina mieleen, että niitä olisi mukava työnnellä jonnekin kivaan paikkaan. Jos nyt näköpiirille tai jollakin muulla nykyaikaisella tavalla tulee näkyville semmoinen mukavan näköinen ja oloinen naisimmeinen, niin onhan sitä aika vaikea olla ilman, että ajatuksia tulee mieleen. No yleensähän meillä miehillä ne jääkin ajatuksiksi, koska yleensä olemme niin ujoja tai saamattomia, ettemme saa minkäänlaista lähestymisyritystä aikaiseksi, vaikka haluaisimmekin. Joillakin miehillä se ei jää sitten vain ajatukseksi, mutta jos he ovat tottuneet viestittelemään naisten kanssa ja muutenkin viettämään aikaa heidän seurassaan, he rohkaistuvatkin pukemaan jollakin tavalla nuo salaiset ajatuksensa sanoiksi ja ajattelevat, ettei kai nyt nainen siitä pahastu, jos vähän vihjaa siihen suuntaan tai vaikka sitten suoremminkin esittää tuon miehisen tarpeensa olemassa olon. Mieshän niin helposti ajattelee, että voihan sitä sitten pyytää anteeksi, jos toinen pahastuu ja sanoa, että enhän minä nyt tosissani, vaan vähän leikilläni kokeilin.
Niin, mutta entä, jos miespoloinen onkin jo naimisissa ja vaikka onnellisesti naimisissa, onko niin, että silloin ei noita ajatuksia lipsahtele mieleen, vaan kaikki sellaiset ajatukset kohdistuvat siihen ainoaan valittuun. Minun täytyy nyt sinulle tunnustaa, että ei se vain onnistu sillalailla niitä ajatuksia ohjailemaan, ne tuppaavat karkailemaan milloin minnekin suuntaan ja usein juuri tuo munien aikaansaama ohjaus on jotenkin hyvin vahva. Että voisi käyttää sitä yläpäätään, eikä alapäätään, niin voisi, olet siinä hyvin oikeassa, mutta kun ne hormoonit kulkevat sinne yläpäähänkin ja alkavat sieltäkäsin tuputtaa omia halujaan ja mielitekojaan.
Oletko sinä nyt sitten kovasti loukkaantunut siitä, että sinäkin ihana nainen saatat olla aika monen miehen salaisissa ajatuksissa, kun hän itsekseen mietiskelee ja jostain tulet hänen mieleensä. Eikä nuo salaiset ajatukset ole mitään puhtoisia 'onpas kaunis ilma' ajatuksia, vaan ihan muuta - ne kursailematta menevät sinun salaisiin paikkoihisi ja tutkivat hyvin innokkaasti ja ovat kovasti ihastuneet kaikkeen sinussa. Kovin sinä olet tietämätön miehen munien vaikutuksesta miehen ajatusmaailmaan, ellet tätä tietäisi. Tällaisia me miehet olemme. Kyllähän sinä aikuinen nainen tämän tiesitkin. Älä siis suotta pahastu semmoisista ajatuksista, joita ei sinulle edes julkituoda, koska meille miehille ne tuovat iloa.

No, onhan meillä miehillä sentään moraali ja tietoinen valinnan mahdollisuus, joten emme me toki lähde noita salaisia ajatuksia villisti toteuttamaan, mutta joskus voi lipsahtaa ihan sanoihin ja viestittelyihin asti, mutta onhan siitä sentään tekoihin jonkin moinen matka, etkä sinä sentään suostuisikaan minun ehdotuksiini, senhän minä jo tiedänkin.

Toivotan sinulle hyvää kesää ja kauniita ajatuksia, olisi mukava tietää, mitä naisimmeinen salaisissa kammioissaan joskus ajattelee meistä miehistä, ettei vain olisi jotain samankaltaista siinä suhteessa.

Terveisin mies

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TerveisinNainen

      Mies kuinka vanha olet ja oletko sinä kenties naimisissa? Ja miksi tämä kyseinen nainen liikutti sinua niin paljoin ja sai sinua kirjoittamaan tänne? Mitä hän teki jos saisin kysyä :) Puhuit viestittelystä, olisi kiva tietää mistä te puhuitte :)

      Tottakai ihmisillä on fantasioita mikä on ihan normaalia.

      Terveisin nainen

    • UniqueO

    • Käytöstavat

      Ei saa...olit sitten varattu tai et.. käytös tavat kunniaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe