naiset hei miten on?

paskasuhteinenkeisari

(minä mies) huomasin tänään lääkärissä (naispuolinen lääkäri) tunnustellessa vatsaani.. että tämä on ensimmäinen kerta kun nainen koskee vatsaani viimeiseen puoleen vuoteen, vaikka elän parisuhteessa!!

Tuli aika helvetin kurja olo sen jälkeen :(
Seksiä on.. noh kerran kuukaudessa, mutta silti, ei vaan toimi:
Seksi on aina ollut sitä että minä yritän ja nainen on kuin se mainittu.. noh...lahna.. tosi antoisaa...
Ai miksi, en eroa? Noh on tossa 2 lasta, siks.. ja koska arki kuitenkin sujuu ihan hyvin, ei riidellä just, ollaan vähän niin kuin hyviä kavereita kaikessa,mutta silti, oikeastaan koskaan se ei koske mua seksin aikana...
Ei, niin kuin mun edeltävät tyttöystävät.. Siis ylipäätään, että koskis kun harrastetaan seksiä. :( Hän sanoo että hän vain nautiskelee... - 10 vuoden jälkeenkin.
Huono omatunto tulee vääjäämättä aina seksin jälkeen kun toinen ei oikeastaan ole mukana millään tasolla..Vaimo mukamas aina "saa" orgasmin... mutta näiden vuosien jälkeen olen oppinut että se on vain suurta draamaa... "Mennään jo eteenpäin"... tai jotain. Oma mielipiteeni on että se saa orgasmin ehkä noin 1/10kerroista. Mulla on ollut kuitenkin naisia mitkä saa oikeesti orgasmin, ja sen oon kyllä huomannut.. En sano, että exät saivat useammin, no way, mutta he oikeasti saivat, kun saivat.
Kukaan ei pysty feikkaan sitä että selkään tulee hikeä 2 sekunnissa "orgasmin kourissa" ;) saa olla aika aika kova rutistus jos meinaa puskea tahdon voimalla hien selkä pintaan??? Olettaen että naisella on myös normaali kunto.
Noh,tai en mä tiedä.. naiset? Miten on? Tuleeko hiki tahdon voimalla parissa sekunnissa? =P Oli miten oli. Blaah.
Valitettavasti vaimo on luokkaa, en puhu.. joten tätä nyt on jatkunut... liian pitkään,vuosia. Ja juu, oon ihan konkreettisesti joskus laittanut sen käden sinne mihin se kuuluu.. se toimii sen aktin ajan, mutta kuin kone. Seuraavalla kerralla se on jo unohtanut mitä piti tehdä. Siis ei helvetti, ihan kuin nussisin joka kerta jotain neitsyttä joka ei osaa tehdä yhtään mitään sängyssä.. :( Olisin lähtenyt tästä suhteesta jo aikoja sitten jos arki ei sujuisi hyvin... Vi66u mä oon ihan pihalla missä mennään... :(

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sammabåten

      Oliko näillä sun aikaisimmillas naisilla lapsia? Se on katsos hieman erilaista se meininki nuoren lapsettoman naisen kanssa kuin väsynee huushollia pyörittävän kotiäidin kanssa.
      Tiedän mistä puhun. Olen vähän samassa tilanteessa. Unelmoin välillä intohimoisesta parisuhteesta toisen naisen kanssa, mutta sitte havahdun siihen tosiasiaan että arki se tulee myös siinäkin suhteessa. Kenties nainen haluaisi lapsia joten sekin rundi alkais uudestaan. Ei kiitos.
      Jään tähän säästöliekillä toimivaan suhteeseen jossa kaikki muu toimii pl. Se läheisyys ja seksi ja se...parisuhde. Tiedän kuitenkin että tämä on ohimenevä vaihe. Lapsiperheissä ero tulee yleensä just siinä vaihees kun lapset ovat pieniä.

      Nii että meidän tarttis tehdä kans jotain? Kyllä. Järjestää sitä kaksinkeskeistä aikaa jolloin naisetkin pääsee irti siitä äidinroolista. Ja se aika ei tarvi aina päätyä seksiin. Seksikin voi olla niin iso mörkö, että sitä alkaa vieroksumaa ku se on niin kiusallista tjms. Vaikeista asioista auttaa puhuminen. Jos ei puoliso puhu niin sitten menee vaikka ammattilaiselle puhumaan. Johonkin se henkinen pahaolo pitää oksentaa..ja tämä ei tarkoita että se puoliso olisi sylkykuppi.

      Tämä aihe on niin laaja niin en ala nyt tässä kännykällä näpyttelemään enempää. Läheisyyttä, seksiä(ei vonkauksella), keskustelua ja omaa aikaa sopivassa suhteessa pitäsi nyt ainakin noin alkujaan riittää. Se miten saa niitä onkin toinen asia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe