Karstula Areenan yhtiökokous

Kysymyksiäolisi

Milloinhan pietään yhtiökokous? Aika hiljaista ollut sillä rintamalla.

245

6925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Burgina

      En osaa sanoa, osinkoja tuskin pikapuoliin jaellaan. Joku kertoi, että protestilistalla olisi näkynyt. Taitavat turhautuneet vain olla katkeria yrittäjävetoiselle jääareenalle. Nyt Nättiin kaljalle

    • JäähallinPuolesta

      Protestilistalle ei kyllä jouduta ilman syytä.Valitettavaa,jos eivät saa taloutta kuntoon.Hallilla on ollut käyttöä ja varmasti tulevaisuudessakin olisi.Toivottavasti löytävät ratkaisun saada talous kuntoon ettei koko projekti valu sormien välistä...

    • Gunu

      Vai on osakeyhtiö jo protestilistalla. No osakkeenomistajat ja nimenkerääjät sekä päättäjät lienevät tilanteen tasalla ja tekevät tarvittavat toimenpiteet.

    • matemaatikko

      Tavallisella maalaisjärjellä varustettu ihminen ymmärti jo suunnitteluvaihteessa,että ei tule onnistumaan.

      • veliveleka

        Ensin pitäisi maksaa velat ja sitten vasta palakkoja näille perustajille. Pylly eeltä puuhun on menty jo kauan.


      • muuttomies

        NÄMÄ puuhamiehet ovat näitä muuttomiehiä. Häipyvät aina paikkakunnalta, kun munivat.


      • suentassu
        muuttomies kirjoitti:

        NÄMÄ puuhamiehet ovat näitä muuttomiehiä. Häipyvät aina paikkakunnalta, kun munivat.

        Kuka on lähtenyt käpykaartiin?


    • JUUDAS2

      Jokohan ensimmäiset ovat lähteneet tuntemattomaan osoitteeseen.

      • Eräperänorginaali

        Harmillista, jos Humpin Isännän tekemä talkootyö ja henkinen johtajuus on tärvelty. Yrittäjävetoisen areenan puuhaihmisten on syytä ryhdistäytyä. Nyt kaikki nimienkerääjät, osakkeenomistajat ja päättäjät talkoisiin.


      • arskatehtaalla
        Eräperänorginaali kirjoitti:

        Harmillista, jos Humpin Isännän tekemä talkootyö ja henkinen johtajuus on tärvelty. Yrittäjävetoisen areenan puuhaihmisten on syytä ryhdistäytyä. Nyt kaikki nimienkerääjät, osakkeenomistajat ja päättäjät talkoisiin.

        Humpin Isännän pyyteetön työ toi tulosta, syntyi yrittäjävetoinen jääurheilukeskus, joka vielä tulouttaa nätit eurot kunnan tyhjentyneeseen kirstuun. Köyhyyden partaalle suistunut velkainen kunta sai kuin saikin oivan tulolähteen.
        Ilman Humpin Isännän kaukonäköistä ponnistelua emme olisi nähneet tätä päivää, jolloin yhtiökokous ilmoittaa osinkojen maksusta osakkeenomistajille. Näiden vaurastuminen oikea-aikaisella osakkeiden hankinnalla aiheuttaa toki kateutta ainakin niiden keskuudessa, jotka eivät osakkeita ehtineet saada kovan kysynnän vuoksi.
        Olisihan tuo toki ollut arvattavissa, jos olisi vaivautunut seuraamaan johtajaa ja olemaan sukkela. Humpin isäntä lie myös lisännyt varallisuuttaan näillä osakekaupoilla kun saapasteli uusissa jatsareissa ja pussihousuissa alkoon nuorikkonsa kanssa eilen aamulla heti 9 jälkeen.
        Hänellä lienee siis syytä juhlaan, sisäpiiriläisenä ilmeisesti saanut jo vihiä osinkojen määrästä.


    • kaarlot

      Heh..heh...

    • kaarlot

      Heh..heh..

    • Eräperänorginaali

      Humpin Isännän henkinen tuki yrittäjävetoiselle hallille oli vertaansa vailla oleva teko. Nyt on muiden aika toimia, kaivaa kuvetta tai ostaa lisää osakkeita. Ärrän kulmalla Isäntä lauantaina tepasteli nuorikkoineen. Isäntä ei sisäpiireihin kuulu. Hän toivoo avointa tiedottamista Areenan asioista. Juttelin nimittäin hetken hänen kanssaan

      • arskatehtalla

        Ärrällä Isäntä on ollut varmaan norttia hakemassa. Peleihin Isäntä nimittäin ei laita rahaa. On sen verran talouselämästä jyvällä, ettei tarvitse lottoon yms. humpuukiin rahaa laittaa. Varmat sijoitukset tuovat paremmin tuottoa kuin lottoaminen. On se helppoa tuo rahanteko, ei voi kuin ihailla sivusta, osakeostoksissakin sattuu askel lankulle tämän tästä.


    • IhmeHöpötystä

      Ja taas ei mennä yhtään aiheen vierestä...

      • jehovat

        Yleensä pienistä puroista syntyy suuri valtameri, Karstulalaista ajattelua ajatella vain pelkkää asiaa eikä sivuseikkoja.


    • Eräperänorginaali

      Aihe on arka kuten aiemmat kirjoittajat hyvin ovat asian oivaltaneet. Ei osinkoja liene odotettavissa, jos protestilistalle on jouduttu. Eiköhän asiat järjesty; jo ensi viikon vaihteessa Nättiin kuulemma kokoontuu arvovaltainen porukka suunnittelemaan yrittäjävetoisen hallin avajaisia. Pieni kolehti palaverin alkuun ja protestit on hoidettu. Humpin Isäntä on kuulemma mahdollisesti myös tulossa.

      • Wallenberg

        Pienimuotoinen sisäänpääsymaksu on 10 tonttua,mutta enämpikin saa sijoittaa.


      • arskatehtaalla

        Kyllähän noissa firmoissa maksetaan osinkoja, vaikka joskus olisi vähän protestilistallakin ollut. Lipsahduksia mittavan liikevaihdon hoidossa voi ymmärrettävästi sattua. Uskon Humpin Isännän rätinkipään olevan sen verran terävässä kunnossa, että homma kyllä selviää. Olisikin osakkeenomistajien ja kuntalaisten edun mukaista, jos Humpin Isäntä valittaisiin tilintarkastajaksi. Onhan kyse yli rajojen arvostetusta talousmiehestä, jolla pysyy isotkin rahat hyppysissä ja pitkät luvut päässä. Ei ole Humpin Isännän pää tuohesta ei. Isännän taidot ylittää ainoastaan hänen luontainen vaatimattomuutensa. Olihan Isäntä jo Humpin koulua käydessään laskumiehiä. Eikä tämä kunnia tullut siitä kun laski mahakelkalla koulun pihasta Lakosen pirssin kupeeseen, eikä siitä kun laski aamuhartaudessa housuihinsa.
        Kun meillä kerran on tällainen talousmies asettaa osakkaiden edunvalvojaksi niin, miksi emme niin tekisi.


    • dwöiuq

      Kumpi pidetään ensiksi yhtiökokous vai velkojien kokous..?

      • Servo

        Taidetaan pitää pakkohuutokauppa.


    • eräperältä

      Ei ole syytä huoleen.
      Äärikepulaiset kestitsivät ihan pääministeriä ja kyllä ne taoushuolet nyt helpottaa.
      Varmaan hallikin saa jotain harkinnanvaraista avustusta.

    • Eräperänorginaali

      Vai on tällaisia vahinkoja ja laskuja Isännälle sattunut? No, Humpin Isännälle ne ovat vain meriittejä ja kertovat vahvasta itsetunnosta. Isäntää ei kannata moisiin pieniin tehtäviin kysellä tai ehdotella. Ne hoituvat pienimmilläkin meriiteillä.

      • arskatehtaalla

        No, rapatessa roiskuu ja elämänkokemustahan tuo kaikki on vaan.
        Isäntä joskus pikku maistissa noita aikoja muistelee, jopa hartaana, saattaa tarkka vieressäistuja havaita jopa kosteutta silmänurkassaan...
        Mutta kun puhe siirtyy fiskaalisiin asioihin, nousee isännän ryhti ja sivullinen näkee, kuinka ollaan taas maaperällä, jossa Isäntää on rivimiehen turhaa haastaa. Vaikka ei Isäntä korkeita kouluja olekaan käynyt, tulee puheeseen kvartaalit , euriborit sun muut herrojen kotkotukset yhtä varmasti kuin Suomen Pankin tiedotustilaisuudessa. Siksipä voi vain ihmetellä, jos Areenan talousasioissa ei nojattaisi Isännän vankkaan osaamiseen. Isäntähän jo menneellä kaudella näytti luistelutaitonsa, oli somaa katseltavaa kun hän malliksi nuoremmille muutamat piruetit pussihousuihin pukeutuneena näytti.
        Asiaan siis monelta kantilta perehtyneenä oiva mies hoitamaan hommaa.


    • HumpinIsäntä

      Aika kultaa muistot niin Isännän kuin teidän, jotka olette kanssani kulkeneet kappaleen matkaa, jotkut pitemmänkin virstan. Itseäni en ala kehumaan, mutta kovasti lämmittävät nuo kehut ja ehdotukset Isännän mieltä. Yrittäjävetoisen Areenan osingot ja myös muut saamani tukiaiset ovat huvenneet hyväntekeväisyyteen ja start up -yritysten, kuten tämän yrittäjävetoisen Areenan tukemiseen. Nuorikkoni pitää huolen siitä, että aikani ei valitettavasti riitä vastuullisimpiin tehtäviin tällä hetkellä. Areenan avajasiin olen valmis tulemaan mikäli kutsu käy, samoin olen käytettävissä Nätissä pidettäviin tiedotustilaisuuksiin asiantuntijana.

      • arskatehtaalla

        On mukava kuulla, ettei Isäntä ole tämän asian suhteen kirvestään kaivoon nakannut. On siinä Isännälle työsarkaa kun start upit ja nuorikon push upit hoitaa. On meinaan nuorikko semmoinen ilmestys, että joutuu siinä isäntäkin joskus lujille, vaikka kuulu naistenmies onkin.
        Mutta virkeänähän se pitää ja se on kuntalaistenkin kannalta oleellista kun pidetään yrittäjävetoisen jääurheilukeskuksen asiat reilassa.
        Nätissä pidettävissä tiedotustilaisuuksissa Isännälle on syytä varata paikka keskeiseltä kohdalta, jotta järjen ääni kantaa myös sinne sivupöytiin. Se kun on niin, että finanssiasioissa kyvyt riittää monilla juuri ja juuri sen vaihtorahan laskemiseen kaljatuoppia ostaessa.
        Mutta, kuten vanha sanonta kuuluu, luotan Isäntään tässä kuin Neuvostoliittoon.


    • sammalkatto

      Jokainen luistelija kun ottaa kaksi jääpalaa luistimien alle niin jäätäkin on. Äiteen pakastimesta siis jääpalat mukaan .

    • arskatehtaalla

      Jääurheilukeskus, varsinkin yrittäjävetoinen tarvitsee aina välillä PR-tapahtumia ja -tilaisuuksia. On ollutkin alustavasti puhetta taitoluistelukilpailujen ja siihen liittyvän iltanäytöksen järjestämisestä. Tämän tiimoilta lähetystö laitettiin asialle ja Nätin saunaosastolla saatiin Humpin Isäntä ylipuhuttua esiintymään iltanäytöksessä. Isäntä toki ainakin muodon vuoksi esteli. Konjakkitarjoilu auttoi ja pullon vajetessa Isännän mieli saatiin muuttumaan. Merkille pantavaa oli, että Isäntä talousmiehenä seurasi silmänurkastaan tarkkaan pullon vajenemista, eikä tietenkään suostunut aivan heti. Vasta kun pullo oli lopussa myöntyi tuumaan.
      Eli Isäntä tulee esiintymään näytöksessä. Koska on kyse myös showsta lupautui isäntä luopumaan perinteisistä pussihousuistaan ja esiintymään trikoissa. On siis luvassa naisväellekin silmänruokaa, onhan Humpin Isännän varustus kylän akkojen antaman tiedon mukaan vähintäänkin runsas.
      Taitoluistelunäytöksen vapaaohjelman musiikkivalinta annettiin tietysti Isännälle ja aloitus menee Eldankajärven jää-kappaleen tahtiin.
      Toisena kappaleena on Tonava Kaunoinen, Vannis-Lasse on Kuoppalan Heimon kanssa luvannut säestää viheltämällä koskipaikat.
      On siis luvassa kulttuuri- ja urheilupitoinen hengennostatusilta aivan sota-aikaisten mottitalkoiden malliin.
      Kulisseissa on ollut lisäksi sen verrran vipinää, että Henna Virkkunen on osoittanut mielenkiintoa tulla pariluistelunäytökseen yhdessä Teuvo Hakkaraisen kanssa. Toivon mukaan Teuvo ei treenaa itseään ylikuntoon.

    • JoshDuggar

      Tuonne mennään maksoi mitä maksoi.

      • dööemrö

        Pääsymaksuna peritään muodolliset 500 euroa, varusmiehet ja pylkköset puoleen hintaan.


    • peällinhalli

      Hallin varauskalenterihan on lähes täynnä!
      Aivan turha olla huolissaan kun on noin paljon käyttöä.

    • tututut

      Kalenteri täynnä? Tokkohan nyt on menny alkon viinatilauslomakkeet ja hallin vuorolistat sekaisin.

      • Kunnossakaikenikää

        Hienoa areena.! Kalenteri täynnä ja toiminta jatkuu...
        tärkeä paikka lapsille ja nuorille! Ja myös paljon vanhempia harrastajia.Kyllä kuntalaisten pitäisi olla ylpeitä, että meillä näin hyvät mahdollisuudet harrastaa jääurheilua.
        On ammattitaitoinen osaava valmennuspäälikkö ja paljon valmentajia, vanhempia ympärillä, jotka tekevät upeeta hienoa työtä, lasten parissa.
        Annetaan tukemme tälle ja kannustetaan,!
        On taas mahtavaa lähteä seuraamaan turnauksia/pelejä ja nähdä kuinka lapset / nuoret rakastaa liikkumista.
        Upea juttu on Karstulan Areena,!


      • eijäätä

        Kun Päällinjärvi jäätyy niin pääsee luistelemaan! Valmis pukukoppi Areenaassa!
        Ylikulkusilta vain puuttuu. Helppo juttu!


    • EräperänOrginaali

      Aivan mahtavaa ja upeaa. Hienosti toimii meidän kaikkien oma yritysvetoinen JääAreena. Oikeamielinen valmennuspäällikkö, ei tarvitse muihin jonninjoutaviin urheilulajeihin panostaa. Kaikki voimavarat nyt kiekkoon ja paikka II-divarissa on ensi kaudella varma. Tätä ei voi tyriä edes amatööripuuhailijat. Nyt vain laskut maksuun ja uutta hallia Saarijärvelle.

    • Pelurix

      Nythän on velatkin jo muuttunut saatavaksi ! ei mitään hätää kun saatiin soinilaiset maksajaksi.

      • Kunnossakaikenikää

        Vai soinilaiset...onpa puheita..kun ei asiasta mitään tiedetä!!


    • OnMilläMälllätä

      Aika isollaan on touhu kun pitää ihan valmennuspäällikkö olla.Maajoukkuemeininkiä.Ja niillä rahoillahan ei parempaa käyttöä ole?Taitaa näkyä hallin jäämaksuissa?

      • ihanvissiin

        Rahaa tulee kuin suokuokalla vetäisi.
        Katsokaapa kutsuturnauksen osanottajamaksuja Areenan sivuilta.
        Paljonko lie turnauksesta jääty voitolle.
        Jos ei noilla hinnoilla pärjää niin ei sitten millään, varsinkin kun kunta kuitenkin maksaa hallivuoroista ison osan.


      • kuulemiin

        Jospa ne talakoomiehet ovat "pimmeitä palkansaajia"..kun rahat ei riitä..jossain on vuoto.


      • Kunnossakaikenikää

        Tiedän miten hyvää työtä valmennuspäällikkö on tehnyt.. On leijonakiekkokoulut, ja kouluttanut vetäjiä, valmentajia. Saanut omalla panoksellaan mukaan hirveän paljon uusia harrastajia yli 200. Lapset ja nuoret tykkäävät valmennuspääliköstä, mikä sattuu myös olemaan erittäin hyvin koulutettu ja tytkätty valmennuspäälikkö, suomenjääkiekkoliitolle tekee töitä ja kouluttaa myös muualla. Oli aikoinaan Norjassakin valmentajana. Nyt puhutaan ihmisestä jolla on iso sydän jääkiekkoon ja lapsiin ja nuoriin. Onneksi saimme Valmennuspäälikön tänne. Jotka ei täällä osaa kun toisia arvostella..niin huomaa ..kateelliset haukkuu ja karavanaanarit kulkee!


      • maksaja

        Kuntako maksaa viulut?


      • EräperänOrginaali

        Eiköhän maksaja ole Areena Oy niin kuin kuuluukin olla, koska on lajivalmentaja. Karstulan Kiva voisi pohtia samaa eli palkata työntekijän joka nostaisi muutkin lajit uuteen kukoistukseen. Valitettavasti kaikki eivät ilmeisesti kuitenkaan pelaa tai ole kiinnostuneita hockeysta. Tosin nyt, kun pintapuolisesti tutustuin Jarkko Ruudun kirjaan, ja sitä kautta lajin älykköluonteeseen, tulisi kaikkien lasten pelata hockeyta.


      • hehehehehhhee
        EräperänOrginaali kirjoitti:

        Eiköhän maksaja ole Areena Oy niin kuin kuuluukin olla, koska on lajivalmentaja. Karstulan Kiva voisi pohtia samaa eli palkata työntekijän joka nostaisi muutkin lajit uuteen kukoistukseen. Valitettavasti kaikki eivät ilmeisesti kuitenkaan pelaa tai ole kiinnostuneita hockeysta. Tosin nyt, kun pintapuolisesti tutustuin Jarkko Ruudun kirjaan, ja sitä kautta lajin älykköluonteeseen, tulisi kaikkien lasten pelata hockeyta.

        Jarkko Ruutuhan edustaa oivalla tavalla suomalaista älymystöä...vitsi, vitsi, vitsi


      • EräperänOrginaali

        Siis Jarkko on puhunut vieraalla kielellä useita lajitovereitaan lähes työkyvyttömäksi ja täten auttanut joukkuettaan ja saanut älykön maineen. Eikä syystä. Kannustan kaikkia vanhempia viemään jälkikasvunsa hockeyn pariin.


    • Köyhäkulkuri

      Minäkin haluaisin Maseratin mutta kun ei ole siihen varaa,velalla sen ehkä saisi pihaan,mutta maalaisjärki kieltää tekemässä niin järjetöntä tekoa.
      Pitäisi katsoa sinne lompsaa mihin on itse kullakin varaa eikä tehdä niitä järjettömiä tekoja mistä tulee niitä isoja jälkipyykkiä.

    • EräperänOrginaali

      Valtio tuntuu nyt satsaavan kehittämiskelpoisiin sekä työllistäviin hankkeisiin ja ideoihin rahallisesti hyvinkin runsaasti. Nyt kannattaa laittaa hakemus sisään liikenteellisesti hankalan Nätin ja yrittäjävetoisen jääareenan välisen kulkuyhteyden turvallisuuden parantamiseen. Luulisi paikallisissa päättäjissä olevan paljon Juhan ja kumppaneiden kavereita. Joten tuskin takkuaa sieltä puolen.

      • nättis

        Kannattaisiko halliin sittenin perustaa pakolaiskeskus. Se työllistäisi enemmän ja valtio maksaisi viulut. Saatas vähän väriä raitille ja osuuskaupan penkille.


    • HumpinIsäntä

      Yrittäjävetoinen Areena on toimijoineen näyttänyt, että jää saadaan aikaiseksi säällä kuin säällä - taloustilanteessa kuin taloustilanteessa. Nyt on aika meidän kaikkien tukea tätä kokonaisuutta ostamalla reilusti yhtiön osakkeita sijoitussalkkuihimme. Maailman suosituin pallopeli ei saa jäädä Karstulassa kiinni muutamista kymmenistä tai sadoista tuhansista euroista. Pikkusummia saadun hyödyn (verotulot, asiakasvirrat ja näkyvyys mediassa) rinnalla. Myös kunnan työttömyystilastot kaunistuvat Areenan sekä välillisesti sen tuottamien työpaikkojen myötä. Nyt jäitä hattuun yrittäjävetoisen Hallin vastustajat. Talous- ja fiskaaliset asiat kannattaa jättää ammattilaisille.

      • talkoisiinkaikki

        Kyllä vain, kannatan samaa ajatusta että suosittu pallopeli kuuluu yhtälailla pelastuskohteisiin kuten kölsän uhanalainen säpikäseläinten kanta.


      • säpikkäs
        talkoisiinkaikki kirjoitti:

        Kyllä vain, kannatan samaa ajatusta että suosittu pallopeli kuuluu yhtälailla pelastuskohteisiin kuten kölsän uhanalainen säpikäseläinten kanta.

        Ajatteleppas, jos Areenalta löytyykin säpikkäitä, niin pelit loppuu siihen. Liito-oravakin saattaa pesiä kaukalon nurkkaan.


      • Arskatehtaalla

        Isäntä näyttäisi olevan olleen hereillä tässä maailmanlaajuisessa osaketurbulensissa. Vain kokemuksella ja tiedolla voi löytää ne kultajyvät perusohran seasta ja tehdä somat voitot. Kylmähermoinen sijoittaja tekee voitot silloin kun veri virtaa kadulla, näinhän vanha sanonta kuuluu.
        Yrittäjävetoinen jääurheilukeskus takoo vääjäämättä varallisuutta sijoittajien kuten Humpin Isännän salkkuun.
        On hyvä, että nuorikko on laskenut Isännän sen verran vapaalle, että Isäntä on päässyt tankkaamaan osakesalkkuaan uusilla jääurheilukeskuksen osakkeilla.
        Se kun on usein niin, että akkojen mielestä rahoja olisi laitettava uusiin hepeniin, kukan taimiin tai keittiön verhoihin mieluummin.


    • vilosohvi

      Kauhea homma sen takia, että voi luistella silloinkin kun kelit ei muuten sitä mahdollistaisi...

    • EräperänOrginaali

      Viikonvaihteessa Nätissä käytiin hyvää ja selkeää keskustelua yrittäjävetoisen hallin tarpeellisuudesta. Tuki oli lähes sata ja ihmeteltiin miksei kunta voisi tukea hallin toimintaa voimakkaammin. Isäntä oli elementissään saunaosastolla, jossa piipahti myös hameväkeä, jopa varattua. Isäntä on talousasioiden lisäksi näköjään melkoinen osaaja myös muilla sensitiivisillä alueilla.

    • EräperänOrginaali

      Tänään ja huomenna kerääntyy iso joukko yrittäjävetoisen jääareenan kannattajia Nättiin. Tietojemme mukaan myös Humpin Isäntä on paikalla antamassa sijoitusvinkkejä.

    • Kassut

      Kyllä kyllä,muistakaa ottaa paksu lompsa mukaan,sitä tarvitaan.

    • EräperänOrginaali

      Viikonvaihteessa täyttyi Nätti yrittäjävetoisen jäähallin kannattajien kokoontuessa miettimään, miten hallin mahdollinen laajennus toteutettaisiin. Se tosin vaatii nyt pidättäytymistä kovin korkeiden osinkojen jakamisesta. Mutta eiköhän me omistajat tämä ymmärretä. Isäntä oli taas elementissään talousasioista puhuttaessa.

      • Arskatehtaalla

        Näinpä tuossa Humpin Isännän kylällä käydessäni eilen. Pankin rappusilla tuli vastaan ja oli kovin mietteliäällä päällä. Kyse oli sijoituksista ja niiden pohdiskelusta. Volkswagenin osakkeet olivat Frankfurtissa romahtaneet yli 40% ja nythän panee tietysti miettimään, kannattaisiko niitä jo ostaa. Olen melko varma, ettei Isäntä usko volkkarin osaavan sellaista sihtiä volkkarin putkeen rakentaa, etteikö sieltä nokea tulisi. Siksipä lienee varmempaa ostaa kotikutoista jääurheilukeskuksen osaketta, jäätä ainakin tulee, se on varmaa.
        Kyllä on parempi satsata kotomaan osakkeisiin kuin tukea huijarisaksalaisten autonrakennusräpellystä.
        Uskonkin Isännän nahkasalkussa olleen uusi tankkaus halliyhtiön osaketta, tuskin on lipevät naziwagen-osakkeen myyjät saaneet Isäntää harhautettua.


    • Thetreasurer

      Eräperällä se huumori kukkii kaikesta huolimatta.

    • EräperänOrginaali

      Mahtava henki ja tahtotila täytti Nätin viikonvaihteessa, huolimatta siitä, että Humpin Isäntä oli estynyt saapumasta tilaisuuteen. Nuorikko oli kuullut huhuja Isännän suosiosta naisväen suhteen ja laittanut Isännän kotiarestiin. Siitä ei nuorikolle hyvää seuraa. Me pitkään yrittäjävetoisen areenan puolesta puhuneet muistamme miten emännän kävi: hokkari takalistoon ja menoksi.

      • tossuperäläinen

        Osakkeen ostajalle pitäisi antaa osakasetu. Esim. ilmainen peräsuolen tähystys kiminkisen vastaanotolla.


    • EräperänOrginaali

      Näitä rakentavia ideoita tarvitaan taas tulevana viikonvaihteena Nätissä. Osakkeita on vielä jäljellä ja niiden tuomia etuisuuksia on tarkoitus viikonloppuna kehittää lisää. Yrittäjävetoinen areena porskuttaa epäilijöistä ja kriitikoista huolimatta. Isäntä ei ilmeisesti on matkustanut Jokereiden päämogulin Hjallis Harkimon vieraaksi. Jotain suurta on kehitteillä...

      • arskatehtaalla

        Olen luotettavalta taholta saanut tietää, että Humpin Isäntä olisi tulossa Nättiin.
        Hieman on Isännällä ollut kiirettä, oli ihan hilkulla, ettei päässyt emäpieru tuulettimeen osakemarkkinoilla männä viikolla. Mutta, kuten on jo monesti näilläkin palstoilla tullut ilmi, ei mene Isäntä hevin retkuun, ei. On se sellainen seppä tuolla alalla, että vaikka välillä olisi jo väännetty siltaan vielä nousee Isäntä entistä ehompana kanveesista. Oli todellista turbulenssia osakealalla viime viikkoina, mutta nyt on nahkasalkku ladattu täyteen halpoja osakkeita ja alkaa rikastumisen odottelu. On se Harkimo, vaikka hallialalla onkin ollut kuitenkin nöösipoika vielä. Luulen, että itsekin tuon tietää. On se Isännän maine jo Helsingin syrjäkylille kiirinyt.
        On se näky kun Isäntä jatsareissa ja pussihousuissa kohtaa särmäpukuun sonnustautuneen virkaveljensä. Tiedä sitten, onko Isännällä tuo iänikuinen holkkitupakki vielä suupielessä, se kun ei oikein näihin urheilupiireihin sovi. Hjallis saa hyvää oppia halliasioiden hoidossa Isännältä ja saattaa se Harkimo konjakilla houkutella pari sijoitusvinkkiäkin Isännältä, ainakin yrittää. Voipi käydä tosin niinkin, että Isäntä juottaa Hjalliksen ja ostaa häneltä muutamat osakkeet pilkkahintaan. No, se näkee, ken paikalla on.


    • Jousitko

      Osakkeita on myynnissä rajaton määrä,mutta mistä löytyy niille ostajat ?
      Toinen vaihtoehto on,että lahjoittaa mieleisen summan suoraan puuhamiehille.
      (Mieluusti kolmella nollalla tai enmpi)
      Mitä muita etuisuuksia osakkeenomistajat ovat saaneet kuin olla talkoissa,talkoissa?

      • sossuperäläinen

        Onhan osakkeenomistajat saaneet seurata Nätin ikkunasta, kun Halli on noussut ripeästi pystyyn ja varsinin porstuan rakentaminen. Kyllä se työstä käy, kun osakkeenomistaja saa sentään katsella Nätistä hallin rakentamista. Hiki siinä on tullut pintaan, niinkuin nahkatakkisella kulmahousumiehellä aikoinaan, kun työntekoa katseli.


      • Tähystäjätär

        Voiko kolme nollaa sijoittaa lahjoitussummaan siten, että ensimmäisen nollan jälkeen on pilkku. Mutta luulisi tuon peräsuolen tähystyksen herättävän kiinnostuksen osakkeen ostoon ja voisihan siihen lisätä vielä peräruiskeen tähystyksen päälle kaupantekijäiseksi.


    • Kyllästyttää

      Voisiko täällä joku oikeasti puhua asiaa eikä tällaista diipadaapaa...Aihe kiinnostava,mutta kommentit vähemmän kiinnostavia.

      • tähystäjätär

        Se on hyvä, että sinua kiinnostaa osakkeen ostajan lisäetu. Toivottavasti peräsuolesi on kunnossa, kun kiminkinen on sen tähystänyt. Ostamalla lisää osakkeita, saisit uusinta tähystyksen.


    • aarreena

      Lopettaisitte jo tuon lapsellisen areena-höpötyksen.

      • kiminkinen

        No mikset lopeta??


    • Servo

      Et ole varmaan ole tietoinen ,että sinua huijataan 0-10.

    • HumpinIsäntä

      0-10 tai 1-3 kuten Jokereille kävi. Terveiset suuresta maailmasta, joka olikin aika pieni. Ei ole Hjalliksella urheilubisneksen kanssa ollut onnea eikä osaamista. Itse tämän minulle kertoi, kun tavattiin hänen toivomuksestaan Hartwall Areenalla. Samoin naisrintamalla ei ole onni ollut myötä tällä herralla. Eduskunnassa kertoi aikaansa viettävän ja bisneksiään murehtivan. Naiskauneutta kuulemma riittää talossa, mutta ei ole helppo vanhan ja köyhenevän miehen osa markkinoilla. Koitin häntä molemmissa asioissa neuvoa sen minkä voin ja kerroin, että hän on aina tervetullut Karstulaan katsomaan miten yrittäjävetoista Areenan tulisi vetää ja miten sen voitolliseksi. Voi olla, että näemme Hjalliksen Nätissä lähiaikoina. Toivottavasti kylän emännät ovat paikalla Vanhaa Herraa lohduttamassa.

      • tossuperäläinen

        Varmaan ovat Karstulan emännät suurella joukolla Nätissä odottamassa Hjallista. Karstulassahan hameväki nimenomaan pitää leuvattomista ja lyhkäsistä miehistä, jotka vielä puhuu ruottia.


      • EräperänOrginaali

        Hienoa työtä Isännältä taas kerran. Jaksaa huolehtia vielä myös Helsingin Areenan asioista. Hienoa, jos Hjallis pääsee hieman irti murheistaan ja pääsee tänne Karstulaan näkemään miten yrittäjävetoista Areenaa tulee menestyksekkäästi hoitaa. Hyvä oli myös kuulla, että emännät ovat Nättiin sankoin joukoin tulossa. Ruotsin kieli on heille varmaan uusi asia, mutta äkkiäkös sen oppii ja loput hoituu käsillä.


      • Arskatehtaalla

        Hjalliksen kommentti , Humppi's Husbonde, Kärä Vän välkommen!( Humpin Isäntä, rakas ystävä tervetuloa toim. suom.) kuvaa kuinka paljon Hjallis loppujen lopuksi Humpin Isäntää liikemiehenä kunnioittaa. Näin Hjallis loihe lausumaan kun Isäntä Harwall Areenan sviittiin astahti.
        Hjalliksen nenä jo hieman punoitti, mutta tervehdys tuli kuitenkin aitona.
        Vaikka Isäntä ei Hjalliksen tietolaarista mitään uutta koskien hallibisneksiä löydäkään on kuitenkin hyvä, että alan kollegat pitävät yhtä.
        Hjalliksen kerrotaan havitelleen Isännän Karstulan jääurheilukeskuksen osakepottia, mutta Isäntä ei luonnollisestikaan ollut myyntipäällä.
        Hjallis sitten korottamaan tarjousta: "Ota sinä kuoma Hartwallin osakkeet vaihdossa" Siihen Isäntä, jotta: " Ratekia on nyt semmonen, ettei syrjäkylien, kuten Helsingin halleihin sotkeennuta"
        Tällainen suoraselkäisyys yhdistettynä partakoneen terävään bisnesälyyn tekee Isännästä ylivertaisen fiskaaliasioissa.
        Eli hallin nurkanvaltaus on ainakin toistaiseksi torjuttu. Ei saanut Hjallis edes porstuasta palasta.


      • nättis

        Mutta kai isäntä myi pari osaketta Hjallikselle, joten Hjallis nähdään hallitusjäsenien kanssa ainakin osakkaille ilmatteeksi kuuluvien peräsuolentähystysten merkeissä Kiminkisen vastaanotolla Nätissä tai porstuassa.


    • EräperänOrginaali

      Oli melkoinen meininki taas Nätissä ja itselläni jatkui vähän pitempäänkin. Juhlittiin Humpin Isännän paluuta ja kuunneltiin miten isossa maailmassa asiat ovat paljon huonommin kuin täällä yrittäjävetoisen Areenan osalta. Hjallis oli Isäntää isolla rahalla houkutellut senior adviseriksi tai miksi lieneekään, talouden hoidosta oli kuitenkin kysymys. Ei löytynyt pikku mieheltä tarpeeksi tuohta Isännälle, eikä Isäntä sellaisista edes piittaa. Turvallinen olo tuli meille sijoittajille Isännän palattua takaisin ja juhlat olivat hulppeat. Isäntä antoi taas neuvojaan saunaosastolla, johon pyrki jo jonoakin muodostumaan. On se Isäntien Isäntä, tuo Humpin Isäntä.

    • EräperänOrginaali

      Erilaisuus on rikkaus - kuten vammaisuuskin. Siitä olemme varmasti kaikki samaa mieltä. Hienoa, että tätä hyvinkin asiallista keskustelua seurataan ja kommentoidaan. Mielessäni kävi viikonvaihteessa epäilys siitä, että olisiko Isäntä taas poikamiehenä. Sen verran utelias ja aktiivinen hän oli kauniimpaa sukupuolta kohtaan. Nyt, jos koskaan olisi neiti- ja mikseipä rouvasihmisillä mahdollisuus kokea jotain ainutlaatuista, edes hetken verran.

      • Arskatehtaaalla

        Isäntä on joskus ennenaikaan pahapäissään laittanut residenssin tyhjäksi, siinä on mennyt akat ja kissat samalla oven aukaisulla kuutamolle. Mutta tasoittunut, tasoittunut on Isännän luonto hurjista nuoruusvuosista. Saattaa silti joskus käydä vilkaisemassa sen toisella puolen aitaa olevan ruohon vihreän sävyä. Naisethan on Isännän perään, joten puutosta tai nuusaa ei Isännän tarvitse kärsiä.
        Olisikohan siis kuitenkin ollut ihan iltalomalla Isäntä ja hoitamassa supliikkia ja bisnestä. Supliikkia korkeita kouluja käyneet sanovat PR:ksi.
        Hjallis, vaikka silläkin naisenpuolta harmiksi asti ympärillä pyörii on kuitenkin tässäkin Isännän rinnalla oppipoika.
        Mutta kuten Orginaali asian ilmaisi, on Isäntä isäntienkin Isäntä ja emäntien...


    • EräperänOrginaali

      Viikonvaihteessa on Nättiin kokoontumassa taas kerran yrittäjävetoisen Areenan merkkihenkilöitä ja muita tukijoita. On ollut hyvä huomata, että kerta kerralta kokoontumiset ovat tuoneet yhä uusia ystäviä Areenalle. Protestit ovat ainakin tältä osin Areenaa kohtaan vähentyneet, jopa loppuneet tyystin. Humpin Isäntää odotellaan myös paikalle kertomaan viimeiset talouden syklit ja neuvot Areenan vastuullisille puuhastajille. Vielä, kun saataisiin jostain lista niistä kaikista henkilöistä, jotka ovat omalla nimellään Areenaa aikoinaan kannattaneet, niin voisimme nostaa heille kaikille maljan kiitokseksi onnistuneesta operaatiosta.

      • Juurikkakorpi

        Eipä ole vielä aika juhlia onnisuumisia tai epäonnistumisia,siihen menee vielä muutama vuosi.Pakkasella ollaan todella paljon.


      • arskatehtaalla

        Hallin vastustajien perusteet ovat osoittautuneet kuten arvata saattoi hyvin heppoisiksi. On (kansa)kunnalle hyväksi ja siunaukseksi, että on edessä kulkevia ja edestä johtavia soihdunkantajia, jotka näkevät räkäviisariansa pidemmälle. Nämä näkivät, kuten Humpin Isäntä etunenässä, kuinka yrittäjävetoinen jääurheilukeskus vielä nousee arvoon arvaamattomaan. Kunnalle ja osakkeenomistajille arvokas paikka ja arvokasta touhua.
        Isäntä on vienyt tuon maailman suosituimman pallopelin viestiä edelleen ja houkutellut jääurheilukeskuksen tiimoille rahamiehiä. Tämä lupaa hyvää, jäätä tulee riittämään, eikä tarvitse konkarienkaan enää Kannonkoskelle mennä luisteluvuoroja anelemaan, saa luistella omassa kuplassa milloin tykkää.
        Oli muuten Isäntä männä viikolla Paletissa uusia luistimia hankkimassa, Teuvon kanssa niitä siellä sovittivat. Niinköhän ovat konkarit päässeet Isännän kanssa sopimukseen tämän kauden siirtosummista?
        Tämä lupaa hyvää pelien laitakahinoihin. Konkarithan ei saa kohottaa tai taklata. Isäntä ei ole halunnut tällaiseen mukamas-peliin mukaan. Hän on halunnut enempi kanadalaista meininkiä, niinköhän hänen vuokseen tullaan sääntöjä uudesti soveltamaan?


      • enöqnuqä

        Kummallinen suhtautuminen sinulla.
        Miksi asioista ei muka saisi keskustella ja mikä sinä olet muita ohjeistamaan?
        Hengentuotteestasi päätellen haluat piilotella yleisöltä jotain.
        Mitähän se voisi olla...?


      • nättis

        Voisitko läjäyttää nätissä ja porstuassa esille, niin haitetaan.


      • ihanhulluseon

        Taidat kuulua oikein älymystöön kirjoituksestasi päätellen....


    • Sananvapaus

      Kannattaa ehkä tilata pikaisesti aika kallonkutistajalle.Asioista pitää keskustella kun on noita epäkohtia jotka ei ole kaikkien mieleen.Sinä et näemmä hyväksy että niistä keskustelaan.

    • EräperänOrginaali

      Viikko on mukavasti vierähtänyt ja taas on edessä pitkä viikonloppu Nätissä. Yrittäjävetoisen areenan tukijat ja muut edistykselliset tapaavat iloisissa merkeissä huurteisen kera. Areena on ottanut paikkansa seutukunnan ykköskohteena ja on aika pohtia sen laajentamista, sekä jo nyt, ensi kesän tapahtumia. Niitä nimittäin tulee piisaamaan menneen kesän tapaan, jos ei jopa enemmänkin. Paikalle odotellaan myös Humpin Isäntää, jonka status on nyt ehkä korkeimmillaan. Helsinki, Kyyjärvi, Humppi -kolmiossa liikkunut Isäntä on taas kerran illan tähti ja syystä; ei ole taloudellisissa asioissa Isännän voittanutta. Tarjontaa lienee taas Isännän residenssissä.

    • nättis

      Nyt kaikki tänä iltana Nättiin. Sieltä saa areenan osakkeita. Osakkeen ostaja saa konjakin kaupan päälle. Ja oikein vsop;ta. Isäntä pitää luennon osakesijoittamisesta. Akselilla Humppi-Nätti-Porstua tulee tapahtumaan . Mietinnässä on myös yhtiön jakaminen varsinaiseen Jääareenaan ja porstuaan. Porstuan uusista osakkeista järjestetään suunnattu osakeanti vanhoille osakkeenomistajille. Tämän jälkeen voidaan pitää tilaisuuksia myös pelkästään porstuassa ja mennä sitten Nättiin jatkoille.

      • arskatehtaalla

        On tosiaan olla hyvä kuulolla ja mukana, ettei aivan tipu kehityksen kelkasta.
        Tuo Humpin Isännän housujen vaihto pussihousuista jääkiekkoilijoiden polvihousuihin on Karstulalaisen jääkiekkoilun vuoden kohokohta.
        Tästä on kulisseissa kuhistu jo hetken aikaa ja nyt siitä lie tulossa totta.
        Isäntä ei ole tykännyt konkarien tavasta pelata, jossa laitataklaukset ja kohottaminen on kiellettyä. Isäntä pelasi aikanaan Valkeisen jäällä kylän poikien kera ollen jo tuolloin melkoinen virtuoosi. Tuosta sakista on tullut tohtoreita ja tangolaulajia ja Isäntä, joka on oman alansa huippua.
        Jos Isäntä pelaa konkarien puolella, käy vastapuolta sääliksi. Siellä ei armoa anneta eikä myöskään pyydetä.
        Mutta nätissä on saunaosasto luultavasti varattu Isännän ja seuralaistensa käyttöön.
        Isäntä ei luovu jääurheiluareenayhtiön osakkeistaan, mutta lähtee nyt siis näyttämään laitojen sisäpuolelle, mistä ne miehet on tehty.


      • asluilMÖ

        Pää kiinni ääliö, sinä olet niin ulkona , että parempi pitää turpa kiinni.
        Olet tosikko idiootti.


    • EräperänOrginaali

      Tunnelma on Nätissä jännittynyt, jotain suurta on tapahtumassa...
      Jokohan saamme kuulla ensimmäisistä osingoista tai yrittäjävetoisen hallin laajentumisesta. Isäntä on kuulemma vetäytynyt residenssiinsä miettimään uuden tilanteen tuomia haasteita. Jäälle hän ei kuulemma ilmesty.

    • nättis

      Jono Nättiin ulottuu jo kölsanpuron yli Heikkilänmäen puolelle saakka. Myös porstuan ympärillä käy kuhina.

    • HumpinIsäntä

      Yrittäjävetoinen Areena on tuonut seutukunnalle sen tarvitsemaa lisäkipinää niin talouselämässä, kuin myös sosiaalisessa moodissa. Se on näkynyt mm. paikallisten liikkeiden liikevaihdossa, näin uskon. Samoin olen havainnut ulkopuolisten kiinnostuksen heränneen Areenaan kohtaan. Toivonkin, että vastaavat päättäjät ottavat tästä onkeensa ja suuntaavat toimintaa laajasti myös seutukunnan ja maakunnan ulkopuolelle. Näkymät yrittäjävetoisen Areenan tulevaisuudelle ovat mitä mainioimmat. Osakeanti on edelleen auki ja jäätä näkyvissä. Nyt vain kasvoistamaan tuota markkinointia kaikki te Areenan ystävät ja tukijat. Kiitos runsaasta palautteesta ja tuesta. Residenssissä pistäytyneille toivon jaksamista arjen rutiineissa.

    • EräperänOrginaali

      Isäntä on aivan oikeassa. Nyt on koko Keski-Suomi lähtenyt mukaan yrittäjävetoisen areenan käyttäjäkunnaksi. Se näkyy jo nyt pitäjän palvelutuotannossa. Liikenne on selvästi myös lisääntynyt. Ensi kesä on ilmeisesti jo myyty lähes loppuun erilaisia tapahtumia. Mutta aina voi parantaa, siksi Isännän kaukonäköinen ehdotus puuhahenkilöille ulottaa markkinointi yli maakuntarajojen on tervetullut avaus. Omista poteroista on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen yrittäjävetoisen areenan tulevaisuutta pohdittaessa. Ensi viikonloppuna nähdään taas Nätissä vilkasta mielipiteen vaihtoa.

    • Persaukinenko

      Vai on kirjoittajalla turpa_kiinni. Mutta taitaa olla sentään perse auki, niin ei voi ostaa osakkeita areenaan ja katsella touhua Nätin ikkunasta. Tavaravärkkikin on vammainen, niin Nätisä olokin on turhauttavaa.

    • EräperänOrginaali

      Taas vilkas viikonvaihde edessä ja suunta Nättiin keskustelemaan ja kehittämään yrittäjävetoista areenaa. Isännän aivoriihi tuottaa nyt porukoille sellaista dataa, etteivät voi tätä hommaa enää ryssiä. Nyt vain käyntiin virallisten avajaisten valmistelu kaikkine kutsuvieraslistoineen. Samalla myös, totta kai, osakkeiden myyntiä ja osinkotuottojen käytön mietintää.

      • nättis

        Joko alkaa muodostua jonoa porstuan ja Nätin rappusten eteen. Nätissä jakavat huomenna kuulemma 100 ensimmäiselle muoviämpärin, jolla voi kantaa Nätistä ostetut osakkeensa kotia aamuyöstä.


      • klqwämqw
        nättis kirjoitti:

        Joko alkaa muodostua jonoa porstuan ja Nätin rappusten eteen. Nätissä jakavat huomenna kuulemma 100 ensimmäiselle muoviämpärin, jolla voi kantaa Nätistä ostetut osakkeensa kotia aamuyöstä.

        Siihen sankoonhan on sitten aamuyöllä kotiin hoiperrellessa kätevä tulostaa Nätissä tehtyjen ryhmätöiden tulokset. Tuleehan arkistoitua samalla osakkeiden ja osinkojen kanssa varmaan paikkaan...


      • mellakkap
        klqwämqw kirjoitti:

        Siihen sankoonhan on sitten aamuyöllä kotiin hoiperrellessa kätevä tulostaa Nätissä tehtyjen ryhmätöiden tulokset. Tuleehan arkistoitua samalla osakkeiden ja osinkojen kanssa varmaan paikkaan...

        Tässä täytyy olla tosiaan varovainen, ettei oksenna ja kusase ämpäriin yöllä kotiin mennessä.


    • EräperänOrginaali

      Huomaa jo lounaalla, että Nätissä tunnelma tiivistyy iltaa kohden. Toiveita on kuulunut, että pidettäisiin yrittäjävetoisen areenan osakkeenomistajille yksityistilaisuus pikkujoulun merkeissä osinkotuotoilla Nätissä. Ei huono ajatus, itse kannatan sitä lämpimästi

      • mellakkap

        Mikähän on yrittäjävetoisen porstuan tilanne ? Pikkujoulut? Perintähuhut??


    • verdenööri

      Terve lapsi osaa lopettaa.

    • tossuperäläinen

      Onko areenalla muutoin ollut vielä yhtään yhtiökokousta???

    • EräperänOrginaali

      Oli taas jäätävä meininki Nätissä yrittäjävetoisen areenan arkea ja pyhää pyöritellessä. Nyt viimeistään on ymmärretty mikä merkitys areenalla on paikkakunnalle. Talvi tai kesä, toimintaa piisaa, sen ymmärsin asian ympärillä enemmän pyörineiltä. Hieno nähdä, että aktiivisuustaso on nousussa ja jäätä näkyvissä. Nyt vain pitäisi puuhaihmisten saada kunnon avajaiset aikaiseksi

    • sentterivaisenaattori

      Nyt alkaa olla niitä aikoja, kun päästään kuulemaan juttuja y-kokoukseen. Yhtiön tilikausi on päättynyt 31.5., ja osakeyhtiölain mukaisesti varsinainen kokous on pidettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Ja koska myös tp on julkaistu, on kokouksessa mielenkiintoista keskusteltavaa.

    • tossuperäläinen

      Joko on tullut kutsu yhtiökokoukseen???

      • arskatehtaalla

        Kutsuhan käy vain harvoille ja valituille eli osakkeenomistajille.
        Humpin Isännälle on toki paikka varattu eturiviin. Marraskuun loppuun mennessä kokous on pidettävä, aikaisemmin ei oikein ole voinutkaan kun Isännällä on ollut syyskynnöt vielä kesken. Puolukat on noukittu ja nauriit on seipäillä eli sen puolesta jo joutaa. Isäntä on nuorikkonsa kera puida naputtanut syksyn satoa ja laarit on täynnä ja nuorikolla omenainen olo.
        Jääurheilukeskuksen asioita kerkeää nyt paremmin pitämään varalta ja jopa käymään harkoissa.
        Isäntä käyttänee painokkaan puheenvuoron yhtiökokouksessa ja sitä on kuuleminen, jos meinaa pysyä ajan tasalla.


    • rotesti
      • Voutit

        Vai on perijänä oikein maan pätevin perintätoimisto. Kovat on perintäkulut, jotka joutuu maksamaan vielä päälle.
        Miten voi yrittäjävetoinen jäähalli olla näin huonossa hapessa. Onkohan puuhamiehiltä tuohi lopussa.


    • EräperänOrginaali

      Viikonvaihteen perusteella Nätissä ei ollut huolta taloudesta tai muustakaan hockeyihin perustuvasta asiasta. Karjalaturnaus hoidettiin mallikkaasti ja yrittäjävetoinen Areena oli kaikkien huulilla, oluttuopin lisäksi. Tuohesta tuskin on pulaa puuhaporukalla ja hallia aktiivisesti ajaneilla adressin kerääjillä. Sitä löytynee tarvittaessa. Pienet likviditeettiongelmat vain parantavat yrittäjävetoisen areenan julkisuuskuvan karheutta.

    • Luona

      Ajatella, jos joku ostaa tai huutaa sen pakkohuutokaupasta ja muuttaa areenan turvapaikanhakijoitten majoitustiloiksi. Esim. Luona

    • EräperänOrginaali

      Asiat ovat reilassa, mikäli on uskominen Nätissä kokoontunutta arvovaltaista hockeyporukkaa. Yrittäjävetoisessa areenassa ei ole valitettavasti tilaa nyt muille harrasteille tai toiminnoille. Kesäaika on myös mukavasti buukattu lähes täyteen, joten sekin rajoittaa areenan käyttöä muihin tarkoituksiin. Meno oli mahtavaa Nätissä, Humpin Isäntä oli lähtenyt jo valmistelemaan jääkiekkoliiton uuden puheenjohtajan valintaa maalikylälle. Isännän otteet on huomattu ja kutsu näinkin vaativan nimityksen valmistelevaksi asiantuntijaksi on hieno tunnustus seutukunnalle. Toivottavasti kaikki tajuavat sen arvon.

    • HumpinIsäntä

      Paha oli kieltäytyä, kun isot pojat pyysivät konsultoimaan valintamenettelyssä. Vahinko oli kuitenkin siinä mielessä jo ehtinyt tapahtunut, ettei kolmessa kandidaatissa ole selkeän karismaattista ja isot kuviot taitavaa tekijää, puhumattakaan talousosaamisesta. Siksi ilmeisesti pyysivätkin paikalle, huomasivat itsekin erehdyksensä. Neuvoni onkin se, että jo on valinnan jälkeen aloitetaan uuden puheenjohtajan etsiminen ammattitaitoisella ryhmällä. Nyt valittavalle puheenjohtajalle muodostetaan pieni asiantuntijaryhmä avuksi. Valitettavasti näissä sotkuissa minulla menee aikaa ja piipputupakkia, joten ihan lähiaikoina en Nättiin ehdi. Toivottavasti eivät ehdi tumpeloida yrittäjävetoista areenan vararikkoon.

    • EräperänOrginaali

      Nätissä iloittiin vilpittömästi Isännän uudesta aluevaltauksesta. Tämä jos mikä osoittaa sen, että yrittäjävetoinen areena on saanut jo valtakunnallisen statuksen. Sitä juhlittiin Nätissä viikonvaihteessa porukalla. Yhtiökokousta ja osinkoja sekä näyttäviä avajaisia moni jo odotti, mutta maltoivat toki mielensä. Hiljaa hyvää tulee oli mottona yrittäjävetoisen areenan ystävillä.

    • Jotoss

      Tuliko ISOT osingot osakkeenomistajille?

    • Dalet2

      Hyvästi tuli,isoimmat osakkeenomistajat lähtivät jo Balille pois täältä räntäsateesta.

    • EräperänOrginaali

      Hulvaton meininki ja riehakkuus täytti Nätin, kun Humpin Isäntä saapui pitkäksi venyneeltä reissultaan. Liitolle saatiin Isännän johdolla uusi puheenjohtaja ja uuden etsintä alkoi heti. Huhut reissulla sattuneista tapahtumista velloivat runsaslukuisten parvelijoiden kesken, mutta Isäntä kuittasi reissun toteamalla: "Hurja reissu, mutta tulipahan tehtyä". Yrittäjävetoinen Areena on nyt primäärikohde ja kaikki osakkeenomistajat tyytyväisiä sen toimintaan. Tuloutettavaa riittänee myös piensijoittajille

    • Orginaalipukki

      Areena on nyt primäärikohde ja kaikki osakkeenomistajat tyytyväisiä sen toimintaan. Tuloutettavaa riittänee myös piensijoittajille.
      Kirjoitti EräperänOrginaali


      Ei saa valehdella ihmisille näin joulun aikaan,tonttu voi kuulla ja on sitten hyvin hyvin vihainen.

    • vmvpowqitm

      Eikö alkaisi jo aika olla yhtiökokouksen? Pitääkö tässä olla yhteydessä Kaupparekisteriin saadakseen asiaan vauhtia?

    • EräperänOrginaali

      Oli mahtava meininki Nätissä jo pelkästään yrittäjävetoisen Areenan menestymisen, mutta myös III divisioonan jääkiekkojoukkueen osalta. Sarjanousu varmistaisi ja sementoisi paikkakunnan jääurheilun menestymisen kuin konsanaan pikaluistelu muinoin. Kunnan tulisikin nyt tehdä lisäsatsauksia mm. markkinoinnin ja tarvittavan liikenneinfran suhteen. Isäntä oli vetäytynyt jo tiluksilleen nuorikkonsa seuraan, joten hän emme valitettavasti Nätissä nähneet. Itseltäni on mennyt tässä jäähuumassa mahdolliset yhtiökokouskutsut ja osingonjaot hukkaan. Ne ropisevat aikanaan tilille.

    • Näin

      Toimialakuvaus: (Päivitetty: 08.04.2013)
      Yhtiön toimialana on harjoittaa hallitsemansa kiinteistön vuokrausta sekä myydä, markkinoida ja harjoittaa palvelutoimintaa kiinteistössä. Yhtiö voi omistaa kiinteistöjä, osakkeita ja arvopapereita. Yhtiön ensisijaisena tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkailleen.

    • EräperänOrginaali

      Tavoite olla tuottamatta tappiota on hyvä. Kaiken markkinoinnin ja onnistuneen imagonrakentamisen jälkeen toissijainen tavoite on jo lähiaikoina saada meille omistajille tuottoa. Kokouskutsu näkyi jo olevan paikallisessa aviisissa. Itse olen tuolloin muualla, mutta valtuutan Isännän hoitamaan fiskaaliset asiat yrittäjävetoisen jääareenan osata.

      • Renaultcarte

        Onkohan jatkot Nätissä vai porstuassa. Tarjoilua on varmaan runsaasti, sijoittajien maksa ei kestä muuta kuin mustaa rellua.


      • wdytjrj

        Kuinka fiskaaliset asiat eli valtion tulot (lähinnä verot) kuuluvat Areenan toimintaan?


    • EräperänOrginaali

      Valtion lisäavustusten (entisistä kiittäen) kautta saadaan yrittäjävetoiselle Areenalle vaikka mitä mukavaa toimintaa (esim. humppakurssi, vaikuttamisen perusopinnot, taidenäyttelyjä, sirkusta, lisätiloja jne). Humpin Isäntä on näissä asioissa ylivoimaisesti paras toimija. Toissijaisesti odotan hyvin menneen tilikauden jälkeen meille osakkeen omistajille pientä positiivista palautetta (Fazerin Sininen, ilmaiset otteluliput, Nätin asiakasiltoja). Hyvältä näyttää Yrittäjävetoisen Areenan tulevaisuus.

    • Perätöntä

      Lopeta tuo jauhaminen.

    • fdfkjhj
    • EräperänOrginaali

      Kannatti jauhaa ja leipoa; yrittäjävetoinen Areena on pärjännyt mainiosti. Nyt on viimeistenkin epäilijöiden syytä tunnustaa virhearvionsa. Ja toimintaa, jopa koululuokat saavat osansa niin fyysisten kuin henkisten arvojen osalta Areenalla. Toivottavasti oppiympäristö inspiroi seutukunnalle lisää "jarkkoruutuja" älyn lahjoineen. Tätä on syytä juhlia viikonvaihteessa Nätissä ja muistaa, miten paljon epätoivon hetkillä Humpin Isännän henkinen johtajuus merkitsi.

    • Mihintässäenääuskoa

      Alueuutisissa Areenan hallituksen jäsen kertoi talouden olevan tasapainossa. Valtiolta ollaan saatu alle 100 00 € viimeisen avustuksen muodossa. Kuulemma myös ulkopuolisia käyttäjäryhmiä on ilmaantunut, varsinkin vierasjoukkueiden muodossa. Viimeisin tilinpäätös taitanee osoittaa vieraaksi pääomaksi noin 1,6 miljoonaa euroa. Mikähän taloudellinen oikeasti on? Paljonko on operatiivinen liikevaihto, ja kannatteleeko se hallin toimintaa? Kun hallin talous on saatu tasapainoon, alkaako henkilökunta jäädyttää kaukaloa vai vieläkö sen tekee vapaaehtoistyövoima talkoohengessä?

      Toivottavasti saamme em. kysymyksiin vastauksia yhtiökokouksessa.

      Ps. Mielenkiintoinen yhteensattuma, että juuri ennen kauan kaivattua yhtiökokousta tällainen puffi julkaistaan. Taustalla varmaan on tutkiva journalismi, minkä perusteella toimittaja on juttunsa rakentanut.

      Kaikesta huolimatta, toivottavasti halli säilyy. Huolimatta siitä, ettei sitä ole kuitenkaan jutun mukaisesti aivan yksityisellä rahalla tehty. Valtion ja kunnan avustukset sekä kunnan tukiostot tekevät 1,22 milj. € jotain muuta...?

      • näinsevaanonnyt

        Toimittajakaverihan tekee tarvittaessa uutisen mittojen mukaan....


    • Petetty3

      Monta laskua vielä pitää vuosien varrella maksaa ennekuin yrittäjävetoinen Arena on kuivilla vaikka verorahojaha siihen laitetaan todella paljon.

    • Veroeero

      Miten osakeyhtiömuotoinen areena voi kokoajan tettää työtä talakoovoimin. Onkohan vakuutukset ym. laillisuudet hanskassa. Mm. kilpailulainsäädäntö. Luulisi verottajankin kiinnostuvan asiasta. Olisiko syytä muuttaa halli kunnalliseksi. Tässähän osakkaat saavat piilotettua osinkoa, joka on veronalaista tuloa.

    • EräperänOrginaali

      Kaikki kunnossa ja talous vakaa. Yrittäjävetoinen Areena on avajaisensa ansainnut. Niitä odotellessa Nättiin.

    • Tulikotulosta

      Sitä asiaa pitää kysyä rahoittajilta,elikkä veronmaksajilta.

    • AreenanUudetKuluerät

      Luisteluharrastus on helvetin kallista touhua. Jääkone vaihdettava akkukäyttöiseen. Hintaa käytettynäkin 60 000 euroa – hallit ovat uusien isojen investointien edessä.
      Jäähallien investointihuolet eivät lopu jäänhoitokoneiden uusimiseen. Ympäristösyistä halleissa käytetty jäädytysaine on vaihdettava vuoteen 2022 mennessä. Kulua kertyy 300 000€/halli. Kuka tietää minkälaiset jäähdytysaineet Karstulan Areenassa on?

      http://yle.fi/urheilu/jaakone_kaytettynakin_60_000_euroa__hallit_isojen_investointien_edessa/8718977

    • EIkateellinen

      Kohta kunta saa tehdä konkurssianomuksen,ehkä nämä hyvinmenestyvät metallifirmat avustavat kuntaa muutamalla millillä että pääsee pahimman yli.

    • tossuperäläinen

      Tästähän tulee jopa säästöjä areenalle. Milloinkahan aletaan maksamaan osinkoa osakkeenomistajille. Humpin isäntäkin hukkuu osinkorahoihin.

    • EräperänOrginaali

      Osinkoja tärkeämpi Isännälle ovat kunnon avajaiset, kunhan saunaosasto valmistuu. Pieniä ovat osinkotuotot Isännän lompakossa, mutta tärkeintähän on se, että yrittäjävetoinen Areena menestyy ja tuo samalla myös muille sidosryhmille (osakkeen omistajien lisäksi) hyvää.

    • Veronmaksajavetoinenhall

      Eipä taida enää ollakkaan sellaista kuin yrittäjävetoinen Areena.

    • osakassu

      Niin, edellä hieman edellisen vuoden tunnelmia, onko tietoa, milloin yhtiökokous on?

    • syksynvarisevatlehdet

      Rahoittajilla varmasti kunnantakaus, joten maksaja on varmistettu

    • EräperänOrginaali

      Tulevana viikonvaihteena Nätin saunaosastolla kokoontuu huhujen mukaan paikallisia rahamiehiä ja -naisia osakkeiden ostoaikeissa. Paikalle on pyydetty alan ehdoton asiantuntija ja auktoriteetti Humpin Isäntä. Saa nähdä onko Isäntä maisemissa vai maailmalla.

    • Wehkeet

      No näkyikö isäntää? Lienee mielikuvituksen tuotetta koko äijä.

      • ikivanhatvehkeet

        Saman verran kuin tuotot ja osingotkin.

        Siinä se idea koko juttuun...


    • vastingin

      Kuulin , että kunta saa noin 200 000 euroa osinkoja, joilla voidaan rahoittaa tämän vuoden kunnan avustukset areenalle. Yhtiökokouksessa tarjottiin osakkaille keskiolut ja hallitukselle A-olut

      • komiata

        Komiat on osingot. On selkeästi tulossa areenasta rahasampo.
        Kuulemani mukaan ei ihan yhtä koviin tuottoihin ole Alajärvellä päästy.
        On hienoa, että halli tuottaa ihan riihikuivaa rahaa, saa hallin arvostelijat todeta olleensa väärässä.


    • Wehkeet

      Isäntä on tainnut joutua kotiarestiin, osingot käyttää nuorikko Nätissä joka viikonvaihde. Nähty on!

    • Jallisko

      Isäntä on joutunut vuoden kotiarestiin koska meni sijoittamaan suurehkon summan yrittäjävetoiseen Areenaan isojen tuottojen toivossa mutta meni siemenperunatkin.

    • hohhoijaataas

      Karstula-Areena Oy:n yhtiökokous pidettiin huhtikuun lopulla kuluvaa vuotta? Asialistalla oli tilinpäätöksen hyväksyminen. Oliko kukaan paikalla ja osaisi vastata seuraaviin kysymyksiin:

      Minkä tilikauden tilinpäätös siellä käsiteltiin? Yhtiön tilikausi loppuu 31.5., joten viimeisen kauden (2016-2017) tilinpäätös se ei voinut olla. Toisaalta Oyl määrittää, että tilinpäätös on käsiteltävä varsinaisessa yhtiökokouksessa kuuden kuukauden sisällä tilikauden päättymisestä. Tämä mukaan yhtiökokouksessa käsitelty tp ei voinut myöskään olla kauden 2015-2016 tilinpäätös. Onko tilikautta muutettu? Miksi asia on rytmitetty omituisesti?

      t. veronmaksaja

      • enoleropotti

        Tilikausi tuli, tilikausi meni, mutta minkäs teet...

        Eihän näitä voi maailman tappiin peitellä.


    • tappiotapuskee

      Tilikausi 2016/5 liikevaihto 305 t ja tappio 53 t

      • aimotukiainen

        Liikevaihtoonhan sisältyy jo aimo annos kunnan ja yhteiskunnan tukiaisia.
        Eli firma on oikeasti valovuosien päässä "yrittäjävetoisesta" hankkeesta. Tätähän sitä hehkutettiin. Ikuinen veronmaksajien lypsäjä ja kusettaja tämä on.
        Onkohan taustapiru Sinuhe Wallinheimolla paljon osakkeita?


    • kissunhissun

      Kyymiehet iloisia kehityksestä😂

    • PaskatHousuissa

      Näinhän siinä tiedettiin käyvänkin jo lähtiessä suunnittelemaan tuota hanketta Karstulan kokoiseen paikkaan.Oliko puuhamiehet vastuussa omalla omaisuudellaan hankkeesta vai työnnettinkö kaikki vastuu veronmaksajille.Yrittäjävetoinen Areenahan siitä piti tulla vai muistanko väärin.

    • eitietä

      Hyvä kysymys on mikä takaus kyseessä, jos lainaa tarvittu ?

    • hkjlupdsnr

      Eli -17 tilikauden yhtiökokouksessa esitetään -16 tilikauden tp. Ymmärsinkö oikein?

    • öiyt56

      Jos lainaa tarvittu ...heh....heh....

    • IsoHessu

      Miten on: saako Areena jäätä tänä vuonna ollenkaan? Riittääkö rahat käynnistämään jääkontin? Mikä muuten olisi kunnan intressi omistaa/taata jääkonttia? Nyt on poijaat kovat piipussa ja taustatyö rajua.

      Onkohan muuten muutkin yritykset samassa asemassa Karstulassa; mahtaako löytyä kunnasta yhtä ponnekasta tahtoa tukea myös muita yrityksiä? Siellä on kuitenkin taloudellisestikin terveitä yrityksiä.

      • sinuhenkaverit

        On ne tuotot olleet sitten miten kovat tai huonot tahansa on jäähallin kuherruskuukadet ohi.
        Nyt katsotaan yhtiön kantokyky.
        Ehkä kannattaa hiljalleen alkaa etsimään piilopaikkoja...


      • EiKunnanRahojaJoutaviin

        Toivottavasti tuo on huono vitsi että olisivat maksattamassa kunnalla jäitä. Nyt päättäjät sitten järki käteen! Sitähän niin vannottiin ettei homma kaadu kunnan kontolle. Kyllä rahamiehet saavat itse vastata hölmöyksistään kun piti halli pykätä vaikka tiedossa oli ettei tule täällä koskaan kannattamaan.


    • PerseeleenMeni

      Jokohan viimeisillekin immeisille alkaa totuus paljastua YRITTÄJÄvetoisesta.

    • tossuperäläinen

      Jäähallin hallituksessahan on näitä kepun syrjäkylien jääkiekkoilevia turnipsijusseja, jotka ovat niin tottuneen loisina elämisiin ja tukien nauttimisiin, että eiköhän kunta maksa jäähallin kulut.

    • IsoHessu

      Raitilta kuuluu kummia huhuja! Tänään ilmeisesti käsitellään Areenan avustushakemusta kunnanhallituksen iltakoulussa. Pitäisi vissiin saada rahaa toiminnan käynnistämiseen – taas. Vastahan sitä yhteiskunnan tukea on saatu vajaat 2 milj.€. On muuten melkoinen summa suhteessa liikevaihtoon, jolla auttaisi myös monessa muussa asiassa: vanhusten hoidossa, liikuntahallin remontissa jne. Ja puhumattakaan Tolppilan tilanteesta. Onkohan näin, että rahaa löytyy konkurssikypsän jäähallin tukemiseksi, mutta samaan aikaan oppilaat ja henkilöstö työskentelevät kriittisissä olosuhteissa? Pitäisiköhän vanhempienkin aktivoitua näissä rahanjakoasioissa.
      Kunnan päättäville elimille yksi seikka kysymykseksi. Onko avustuksen hakija esittänyt ajantasaista tilinpäätöstä päätöksen tueksi? Tuntuisi hassulta tehdä päätöksiä, ellei pääse tutustumaan reaaliaikaiseen tilinpäätökseen tunnuslukuineen. Tutustumisen lisäksi se vaatii myös asian ymmärtämistä.
      Leikitelläänpä muutamalla ajatusskenaariolla. A: Kunta myöntää taas avustusta jäähallille, joka lienee vain tekohengitystä tämän hetkisillä tunnusluvuilla. Kuka ottaa vastuun kun halli paukahtaa konkurssiin, ja rahat menevät sen tien? Kantaako viime käden vastuun kunnanjohtaja? Siitähän mahdollinen oiva syy päättää virkasuhde… B: Jäähalli ajautuu omiaan konkurssiin, minkä jälkeen kunta voisi mahdollisesti lunastaa sen konkurssipesältä. Tuskin joutuneen valtavasti kamppailemaan muiden ostajaehdokkaiden kanssa.
      Vielä ihmetyttää muutama seikka. Jäähalli ei ole kunnan omistuksessa vaikkakin Kehittämisyhtiö ansiokkaasti toiminnassa mukana onkin. Yritys on yksityinen. Kunnalliseksi palveluksi hallia ei luokitella, joten sekään ei toimi perusteena jatkuvalle tuelle. Toisaalta kunnan intressissä ei voi olla konkurssikypsän yrityksen tukeminen. Työllisyysvaikutus mitätön jne (lue aiemmin). Mikä velvollisuus yhteiskunnalla on pelastaa yksityinen yritys, ja päteekö sama toimintamalli myös muihin paikallisiin yrityksiin?
      Ihmetystä herättää vielä asian käsittely. Miksi sitä ollaan viemässä kh:n iltakouluun eikä käsitellä esim. kh:n valtuuston kokouksessa, jotka ovat lähtökohdaltaan julkisia? Saisi itsekin enemmän tietoja, eikä olisi vain torihuhujen varassa.
      Areenaa pyörittää kokeneet ja menestyneet liikemiehet. Sen tulee jo pärjätä omillaan, ei yhteiskunnan tuella. Kohtuus kaikessa.
      Miten on palstaveljet, kuinka tässä käy?

      • Luistelijoille

        Säännöt ovat avustuksille varsin selkeät myös noudatettaviksi.

        Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja
        kansalaistoiminnalle varataan
        sivistyslautakunnan talousarvioon omalle
        momentilleen vuosittain talousarviossa
        vahvistettu summa, jolloin sitä on helpompi
        keskitetysti seurata ja jakaa.

        "Avustusta ei voi käyttää kiinteistökustannuksiin.
         Toimintaa, joka voidaan katsoa kunnan toiminnaksi tai
        on yksityisyrittäjän toimintaa, ei avusteta."

        http://www.karstula.fi/binary/file/-/id/19/fid/3101/


      • HuonotLöylyt

        Säännöt ovat kyllä olemassa mutta onko niitä Karstulassa noudatettu onkin jo toinen juttu.


      • Pera3567
        HuonotLöylyt kirjoitti:

        Säännöt ovat kyllä olemassa mutta onko niitä Karstulassa noudatettu onkin jo toinen juttu.

        Ei kukaan päättäjistä kuitenkaan uskalla olla "rahamiesten" kanssa eri mieltä vaikka säännöt sanois mitä. Semmosta painostusta kuulemma taustalla. Kyllä menee taas rahat hukkaan ja veronmaksajat maksaa tämänkin lystin.


    • EiLoinen

      Hyvä kirjoitus,antaa puljun mennä konkkaan.
      Kunta on työntänyt halliin rahaa liikaakin.

      • Hyvätästätulee

        Tästä lähtien talkoisiin osallistuvat kaukolämmön asiakkaat, ensi vuonna on etsittävä taas lisää tukijoita.


    • ErperänOrginaali

      Harmittaa, jos tosiaan ollaan taas menossa kunnan rahapussille. Humpin Isäntä antoi aikoinaan niin selvät askeleet ja ohjeet yrittäjävetoisen areenan saamiseksi tuottoa ja osinkoja takovaksi yksiköksi, ettei voi kuin ihmetellä miten paikalliset talousviisaat ovat saaneet sen tyrittyä. Nyt veljet ja sisaret, jotka osakkeita kauppasitte ja yrittäjävetoista areenaa kehuitte meille, joko Isännän puheille tai mikä parasta kaivelette omia pörssejänne. Lista löytyy kunnantalolta niistä henkilöistä, jotka hallia nimillään kannattivat.

    • afdrgsgt

      On kyllä uskomattoman paljon mitä yhteiskunta on pumpannut rahaa tähän jäähalliin. Näyttää olevan kunnan alaisilla organisaatioilla 5 mainostakin seinillä. Mielestäni tämä toiminta on törkeää. Pelastetaanko tässä yhteiskunnan taholta hallia vai takuumiehiä?

      Näitä investointisääntöjä pystytään kiertämään eri keinoin: ostetaan kaiken maailman palveluja jne.... Puuhamiehet saavat maksaa tästä eteenpäin omasta pussistaan. Jokos muuten viime kauden tilinpäätös on julkaistu ja rekisteröity? Minä en ainakaan löydä.

      • Tutkittava

        Piilotuen luulisi olevan osakkaille ja takaajille veronalaista tuloa.


    • aaaseli

      Se sanotaan "kokkous".

    • tossuperäläine

      Kyllä tässä ovat avustuksia jäähallille anoskelemassa nämä kunnan ja yhteiskunnan elätit eli tukijussit. He ovat niin tottuneet elämään yhteiskunnan avuilla ja kustannuksilla, että pitävät avustuksia ja elättinä olemista saavutettuna etuna. Näillä tukirahoilla sitten harrastetaan jääurheilua sekä luistimilla että autoilla, puhumattakaan moottorikelkkailua. Kuitukin pitää saada syrjäkylille, jotta voi anoa kotoa käsin tukia ja avustuksia. Veroja eivät ole koskaan tottuneet makselemaan.

      • ö_______________--------

        Kokoomus-vaikuttajia entisiä ja nykyisiä yrittäjiä, jotka ovat aina olleet kunnan rahapussilla.

        "Kyllä tässä ovat avustuksia jäähallille anoskelemassa nämä kunnan ja yhteiskunnan elätit eli tukijussit."


    • jeäkonekoelsa

      Melkoinen mene(s)tystarina koko halli.
      Ensin hallihanketta alettiin ajamaan tarkoituksena saada rakennettua se hirrestä. Hongan korkein johto ei asialle oikein lämmennyt, vaikka välipäälliköt sitä kovasti ajoivat. Hallin hirsiä ei saatukaan sponsoritukena. Lisäksi ongelmia tuli teknisten vaatimusten kanssa, joista viranomaiset pitivät kiinni. Ajatus hallista oli kuitenkin saatu ajettua ihmisten pään sisälle, vaikka budjetti olikin täysin hihoista reväisty. Taloudellisesti epärealistista hanketta ei kuitenkaan jo imagosyistä kehdattu torpata. Avuksi haettiin kehitysyhtiö, kunta ja kaikki mahdolliset. Somessa ja mediassa vyörytettiin asiaa ja julkisuuden paine saatiinkin hiljentämään epäilijöitä. Muutama laskutaitoinen saatiin hiljaiseksi julistamalla heidät kylähulluksi. Suhmuroitiin hyvä-veli-verkoston avulla Sinuhe ajamaan asiaa Helsingissä. Monien vaiheiden jälkeen saatiin veronmaksajien rahaa "yrittäjävetoisen" hallin rakentamisen maksuun.
      Laskutaitoisten ennustukset näyttävät kuitenkin tulevan toteen, kalliiksi tulee veronmaksajille, kovat ajat ovat käsillä. Kun on rakennettava koulut ja hoidettava vanhuksetkin muunmuassa...
      Mutta, jos maksajat ovat osaansa tyytyväisiä niin mikäs siinä.

    • PetosSarjaa

      Vaikuttaako siltä että maksajat ovat tyytyväisiä?

    • wfdgbfjhkmyioål

      Onko tulossa minkäänlaisia uusia tukijärjestelyjä Areenalle? Oletteko kuulleet? Muutama viikko ollutkin jo hiljaista.

      • humpinemäntä

        Tulee kyllä, kunnanveroprosenttia nostetaan ensi vuonna, jotta areenan porstuaan voidaan lapioida lisää rahaa ja jotkut valtuutetut voivat jatkaa lätkän peluuta.


    • Virhearvioko
      • skenaario

        Homma junailtiin läpi silkkana bluffina. Käytettiin häikäilemättä hyväksi tavallisen ihmisen tietämättömyyttä ja kustannuksista ja tuotoista ymmärtämättömyyttä.
        Järkeä puhuneet vaiennettiin ja tuomittiin yhteisössä kehityksen jarruiksi ja mistään ymmärtämättömiksi.
        On kuitenkin muistettava, että päätökset lainoista, avustuksista ja takauksista joutuivat täysin maallikot tekemään.
        Onko halliyhtiö myös mahdollisten vaikeuksien ilmaantuessa ns. yrittäjävetoinen?
        Onko kunnan päättäjille esitetty ennakkoon myös "worst case"- skenaariot siitä kuinka asiat huonoimmillaan saattavat mennä ja mitkä sitten ovat vaihtoehdot ja kustannukset?
        Ainakin hype oli kova ja ns. vapaassa keskustelussa tuli esiin myös erittäin realistisia kannanottoja, jotka kuitenkin lyötiin yleisessä humussa maan rakoon.
        Mutta, kaikki on toki vielä mahdollista, nyt on vaan niin, että rahareikiä harvenevalle veronmaksujoukoille näyttää pulpahtavan pintaan tämän tästä...


      • tossup

        Vuoroista 3/4 näyttää maksavan kunta. On tosiaan yrittäjävetoinen, mutta yrittäjänä onkin kunta eli veronmaksajat. Mitenkähän nämä hallin puolustajat kehtaa edes kylillä näyttäytyä.


    • Härskionhärski

      Ilman kuntaa tuo halli ei pysy pystyssä. Kehittämisyhtiökin on mukana investointiavustuksilla, mutta myös osakkeenomistajana. Onko kunnan ja sen yhtiön edun mukaista tukea konkurssikypsää jäähallia, varsinkaan kun tuotto-odotuksia ei ole? Itse asiassa puuhamiehet ovat yhtiökokouksessa sanoneet, ettei tuottoa odoteta eli osinkoa nosteta. Mikä on tällaisen laskennallinen arvo kunnalle? (sisäinen korkokanta). Mikäli kunta olisi hallin rakentanut omaan taseeseensa, silloin se olisi kunnallinen palvelu. Nythän se on yksityisten puuhaama, täysin julkissektorista riippuvainen, minkä tulee elättää itsensä varsinaisesta kohderyhmästä saaduilla tuloilla. Ei kunnan rahoilla pääosin.

      Tämä kuvio on kaikilta osin omituinen. Tähän oleellisesti liittyy kunta, kehittämisyhtiö, Karstulan Kiva ja Areena. Paljon istuu samoja naamoja jokaisessa em. instanssissa. Ja sitten kirkkain silmin puhutaan, ettei minkäänlaista jääviysasetelmaa ole olemassa.... Yhden yrityksen tj:n esimies, hallituksen puheenjohtaja on Areenan puuhamies ja pomo jne. Kaiken kaikkiaan omituinen asetelma. Mutta mitäänhän ei ole? Onko luottamusmiehiä johdettu harhaan puutteellisilla tiedoilla päätöksiä pohjustaessa? Onko riittävät tiedot saavuttaneet valtuutetut ajoissa, eikä kokouspäivänä? Miksi asiaa ei tutkita: palaako liian monet sormet? Paljon olisi kysymyksiä, mutta missä vastaajat?

      Kuten edellä aikaisemmin viitattiin, kunnan taloustilanne on katastrofaalinen. Joihinkin tärkeisiin ja vaikuttavuudeltaan laajoihin asioihin ei riitä vähääkään rahaa, mutta jäähalliin kyllä. Mikä on rahanjaon priorisointijärjestys ja millä perusteella? Ja samoin, mielestäni tämä halliprojekti on täyttä sumutusta ollut. Hyvänä esimerkkinä on Lämpöverkkoyhtiön kautta junailtu kontin osto. Jäikö samassa yhteydessä mainitsematta, että samaan investointiin taisi sisältyä viime kauden kontinvuokrat? Pitääkö paikkansa? Asiahan ilmoitettiin vain, että Lämpöverkkoyhtiö osti kontin eli investoi käyttöomaisuuteen.Tässäkin uutisoinnissa hiukan oikaistiin? Toisaalta, mikäli Lämpöverkkoyhtiön taseessa oli voittoja, olisiko kunta voinut käyttää johonkin muuhun, tärkeämpään? Milloin tämä hulluus ja kieroilu loppuu.

      Missä on nyt ne vastuunkantajat, jotka vääristä päätöksistä johtuen kantavat taloudellisenkin vastuun omasta pussistaan, ei kunnan maksamana?

      • Ralliajaja

        Tämä kirjoitus pitäisi julkaista viispiikkisessä.


      • tossup

        Kun kunnan asioita hoidellaan osakeyhtiön kautta (karstulan seutu) niin asioista ei tarvitse tiedottaa kuntalaisille. Osakeyhtiön asioista tiedotetaan vain osakkaille ja vain kunnalla on ko.yhtiön osakkeita. Helppoa kuin heinänteko. Asukkaathan ovat vain maksajia, ei mitään yhtiön päättäjiä.


      • peämärkänä
        tossup kirjoitti:

        Kun kunnan asioita hoidellaan osakeyhtiön kautta (karstulan seutu) niin asioista ei tarvitse tiedottaa kuntalaisille. Osakeyhtiön asioista tiedotetaan vain osakkaille ja vain kunnalla on ko.yhtiön osakkeita. Helppoa kuin heinänteko. Asukkaathan ovat vain maksajia, ei mitään yhtiön päättäjiä.

        Tämähän on syy, miksi koko kehis on alunperin perustettu. Ei tarvitse kaikkia päätöskiä ja hankintoja alistaa demokraattiselle päätöksenteolle.
        Jos päätökset olisivat julkisia, niistä osa kaatuisi kun kuntalaiset niistä valittaisivat.
        Muutaman kööri saa valmistella ja tehdä päätökset ilman, että kaikenmaailman mamsellit pääsee niihin vaikuttamaan..


      • Juurikorpi
        peämärkänä kirjoitti:

        Tämähän on syy, miksi koko kehis on alunperin perustettu. Ei tarvitse kaikkia päätöskiä ja hankintoja alistaa demokraattiselle päätöksenteolle.
        Jos päätökset olisivat julkisia, niistä osa kaatuisi kun kuntalaiset niistä valittaisivat.
        Muutaman kööri saa valmistella ja tehdä päätökset ilman, että kaikenmaailman mamsellit pääsee niihin vaikuttamaan..

        Nyt on sitten helppo päätellä ketkä ovat vastuussa kunnan varojen väärinkäytöstä.


      • Anonyymi
        tossup kirjoitti:

        Kun kunnan asioita hoidellaan osakeyhtiön kautta (karstulan seutu) niin asioista ei tarvitse tiedottaa kuntalaisille. Osakeyhtiön asioista tiedotetaan vain osakkaille ja vain kunnalla on ko.yhtiön osakkeita. Helppoa kuin heinänteko. Asukkaathan ovat vain maksajia, ei mitään yhtiön päättäjiä.

        Mielenkiintoinen järjestely sinänsä kun jotkut saa ilman sen kummempaa valtakirjaa päättää kuntalaisten ja veronmaksajien rahojen käytöstä.
        Ei äänestäjät ole antaneet valtakirjaa Kehitysyhtiölle rahojen käytöstä.


    • 958486

      Juuri näin ja monistaa ISOON tauluun Himmelin kokoushuoneen seinälle.

      • mustallelistalle

        Loistava kirjoitus. Lähettäkää ihmeessä vinkki Iltalehteen tai Iltasanomiin. Samalla tavalla kieroillaan muissakin asioissa.


      • nahkurinorsilla

        Tämähän on samanlainen sisäpiirisotku kuin Kittilässä hissijupakka.
        Kuka valtuutettu uskaltaa myydä nahkansa ja tehdä asialle jotain?


      • Ralliajaja

        Karstulan kepu ja muu hyväveliporukka pitää valtaa mafian otteilla. Eri mieltä olevat joutuvat henkisen vainon kohteeksi. Jotkut valtuutetut uhkaavat kylillä selvityttää asiat, mutta suunsoitoksi homma jää.


    • EräperänOrginaali

      Yrittäjävetoinen Areena tulee vielä nousemaan taloudellisesti kuten Hjalliksen Hartwall Areena. Kunnan panostaminen tähän jääihmeeseen tuo tulevaisuudessa näkyvyyttä kunnalle mm. NHL ja KHL -tähtinä. Nythän Areenassa on ollut jo teini- ja tv-tähti. Divarijoukkue käy peräti Pohjanmaalla asti pelaamassa ja Karstulan maine vain kasvaa. Toivoisin kunnan nostavan edelleen panostusta yrittäjävetoisen hallin puolesta. Kontit, jäävuorot, sähkölaskut sekä vuokraustoiminta mm. koulu- ja vanhuspalveluja ajatellen harkintaan päättävissä elimissä.

    • Tosiasiat

      Yrittäjävetoinen Areena tulee vielä nousemaan taloudellisesti siinävaihteissa kun kunta lunastaa sen itselleen konkurssipesältä.

    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan (ja haluaa kertoa) milloin pidetään Areenan yhtiökokous? Olisi kiva kuulla tilinpäätöksestä. Ainakaan mulle osakkeenomistajana ei oo tullut mitään tietoa. Missä siitä edes ilmoitetaan.

    • Anonyymi

      Eikö ole tullut osinkoja, hyvä yritys yleensä maksaa niitä joka vuosi osakkeenomistajille.

    • Anonyymi

      Onko Karstula Areenan yhtiökokous pidetty viime tilikauden osalta? Osakkeenomistajana en ole nähnyt mitään kutsua tmv.?

      Tilikauden tunnusluvut ovat niin karut, että näitä olisi syytä käsitellä yhtiökokouksessa. Ja tilanne on muuttunut sitten viime kauden -huonommaksi.

    • Anonyymi

      Ei Karstulan Areena Oy:n hallituksen mielestä tarvitse noudattaa yhtiölakia . Suurin osa päättäjistä kunnassakin suorastaan tukee tätä epämääräistä toimintaa . Onhan tuo outoa, että edes laillinen osakkeen omistaja ei saa tietoa tilinpäätöksestä joka yhtiölain mukaan tulisi avata yhtiökokouksessa. Onko yhtiön hallituksen jäsenet lain yläpuolella ?

      • Anonyymi

        Onko osakkeenomistaja vai kannatajajäsen,siinä ero ,toinen hyötyy,niin se vaan menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko osakkeenomistaja vai kannatajajäsen,siinä ero ,toinen hyötyy,niin se vaan menee.

        Mikähän on tässä tapauksessa osakkeenomistajan saama etu verrattuna kannattajajäseneen ? Aika monta vuotta yhtiö on tehnyt miinusmerkkistä tulosta (50000-85000 euroa vuosittain). Jostakin täytyy kaivaa rahaa, jotta toiminta pyörisi, kun käyttäjämäärä ei ainakaan lisäänny ja jäätunnin hintakin on näille leveysasteille ja maksajille jo melkoisen korkea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän on tässä tapauksessa osakkeenomistajan saama etu verrattuna kannattajajäseneen ? Aika monta vuotta yhtiö on tehnyt miinusmerkkistä tulosta (50000-85000 euroa vuosittain). Jostakin täytyy kaivaa rahaa, jotta toiminta pyörisi, kun käyttäjämäärä ei ainakaan lisäänny ja jäätunnin hintakin on näille leveysasteille ja maksajille jo melkoisen korkea.

        Kunta tukee hallin toimintaa aika isosti vuosittain. Kuntalaisille olisi varmaan hyvä tehdä selvitys kuin paljon rahaa käytetään hallin toimintaan ja mihin se menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunta tukee hallin toimintaa aika isosti vuosittain. Kuntalaisille olisi varmaan hyvä tehdä selvitys kuin paljon rahaa käytetään hallin toimintaan ja mihin se menee.

        Jonkun pitäisi tehdä valtuustolle kysely siitä kuinka paljon veronmaksajien rahaa laitetaan joka vuosi yrittäjävetoisen hallinyhtiön pystyssä pitämiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jonkun pitäisi tehdä valtuustolle kysely siitä kuinka paljon veronmaksajien rahaa laitetaan joka vuosi yrittäjävetoisen hallinyhtiön pystyssä pitämiseen.

        Tilintarkastajien tulisi puuttua asiaan. Jos hallivuorojen laskutushinnat tms. rahavirta on vinoutunut halliyhtiön eduksi niin kyse on väärinkäytöksestä, josta tilintarkastajien on huomautettava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilintarkastajien tulisi puuttua asiaan. Jos hallivuorojen laskutushinnat tms. rahavirta on vinoutunut halliyhtiön eduksi niin kyse on väärinkäytöksestä, josta tilintarkastajien on huomautettava.

        Eikö nyt olisi jo kuntalaisille korkea aika tehdä selvitys kuinka paljon rahaa käytetään jäähalliin. Epämääräisi jäävuoro ja mihin menee rahat?


    • Anonyymi

      Juonitaan hämärissä.

    • Anonyymi

      Tästä hallista pitäisi tehdä komedianäytelmä.
      Eihän se tietenkään osakkeenomistajia tai veronmaksajia naurattaisi, mutta varma suksee joka tapaksessa olisi.
      Harmi kun Paasilinnakin jo kuoli, hän se olisi tehnyt oivan käsikirjoituksen kuten siltainsinööri Jaatisesta kertovaan näytelmään Onnellinen mies.
      Kukahan se näyttelisi Humpin Isäntää?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Että kehtaaavatkin kieroilla ja samat naamat.

    • Anonyymi

      Paljonko Areena maksoi osinkoja osakkeenomistajille, onko sijoitukset olleet tuottoisia?

    • Anonyymi

      Tuskin mistään löytyy yhtä härskiä tapausta kuin tämä jäähalliyhtiön historia ja todennäköisesti tulevaisuuskin on. Suuruudenhullut kaverit kusettivat ja kusettavat edelleen kuntaa ja veronmaksajia hyvävelijärjestelmän avulla. Tässä hankkeessa olisi paljon tutkittavaa, mutta karstuseen tapaan ollaan hiljaa ja hyssytellään ja peitellään asiat. Suomesta ei löydy jäähallia joka toimii kannattavasti muutaman kymmenen harrastelijan käyttömaksuilla. Eipä ole varauskalenteri täyttynyt jääkiekkoliiton ym. varauksilla kuten lupailtiin kun kunnan ja muiden rahoitusta huijattiin. Jopa satama ja jäähileasema Päällimen rantaan on vielä toteutumatta. Mikä lienee se uhka, joka estää jokaisen luottamushenkilön rohkeuden vaatia perinpohjaista tarkastusta kunnan osuudesta rahoituksessa mm. järjettömät vuokraukset jne.

    • Anonyymi

      Puuhamiehiä kyllä varoiteltiin monia monia kertoja pähkähullusta hankkeesta, mutta sanoma ei millään mennyt perille "viisaisiin päihin". Nyt kaikki tietää seuraukset. Nyt ei kuulu enää riemunkiljahduksia puuhamiesten tahoilta, miksi on niin hiljaista?

    • Anonyymi

      Odottelen yhtiökokousta, vai joko se meni?

    • Anonyymi

      Syylliset kulkee vapaana.

    • Anonyymi

      No niin, nyt voi muutoksen tuulet puhaltaa tässäkin ketjussa. Miten meni yhtiökokous, saatiinko viivan alle positiivista lukua ja kohta taas mennään kiekon perässä? Koiranäyttelyä, konsertteja ja kesäisin pelataan betoniin valmiiksi jätettyjen lentopallotolppien reikien avulla isoja otteluita?

    • Anonyymi

      Tais tulla pankrotti nyt, noh kyllä noustaan
      Humpin isäntä kehiin nyt

    • Anonyymi

      Nyt odotellaan tuleeko puuhamiesten talot myyntiin. Omaisuus lienee pistetty pantiksi.

      • Anonyymi

        Vasara paukkuu jos ei rahoja tule velkoja vastaava määrä.

        Ulosottomies pyytää laskemaan seteleitä pinkkaan pöydälle ja ilmoittaa sitten kun riittää.


    • Anonyymi

      Osakkaille ainakin luvattiin alkumetreillä suuret voitot. Saa nähdä kenen huusholliin tulee alkosta kotiinkuljetus kun ei kehtaa kylille lähteä.

    • Anonyymi

      Ihmeen hiljainen on puuhamies nyt. Mistähän lie johtuisi. =)

    • Anonyymi

      Karvalakkimieet hyräilee.

    • Anonyymi

      Tämä tapaushan on täysin selvä ja osoittaa aikaisemmat kommentit ja kunnanjohtajan mustamaalauksen perusteettomaksi. Kunnanhallituksen pöytäkirjasta 27.11.2023:
      "Karstulan kunnan hankintaohjeen kohdan 5.2.1 mukaan hankinnoissa tulee varmistaa tarjoajien taustatiedot (verot, eläkemaksut jne). Kohdan 7.7. mukaan tavaraa vastaanotettaessa on sen määrä, laatu ja kunto viipymättä tarkistettava. Tätä voidaan pitää sitovana myös palveluiden hankinnassa. Tähän viittaa myös vuosittain laadittava Talousarvion täytäntöönpano-ohje, jonka pykälän 7 mukaan laskua, jonka tuotetta vai palvelua ei ole toimitettu tilauksen mukaisesti, ei saa maksaa.

      Karstula Areena Oy:n osalta jääaikamaksu on yleensä erääntynyt jo ennen jään tuloa, tosin Areenasta itsestään riippuen. Kunta on vuosittain tarkistanut, että maksun vastineeksi tulee myös jäätä ja tätä on pyritty myös edistämään maksujärjestelyillä. Vuoden 2022 syksyn osalta oli ilmeistä, ettei yhtiö pystyisi toimittamaan maksun vastineena olevaa jääaikaa. Esimekiksi kunnan lämpöverkon saatavat olivat kaikkiaan yli 2½ kertaiset jäähalli -yhtiön kunnalta saatavaan todelliseen jääaikamaksuun verrattuna.Lisäksi sähkön hinta oli kivunnut erittäin korkealle ja se estikin jään tekemisen, kuten yhtiö myöhemmin ilmoittikin (esim. YLE haastattelu 27.10.2022). Tämän lisäksi kunnalla oli myös omia saatavia, jotka olisi tullut maksaa ennen jään tekoa (vesilaskutus).

      Näissä olosuhteissa jäälaskua ei voitu maksaa, koska viranhaltija olisi joutunut vastuulliseksi maksamastaan laskusta, jolle ei ollut toimitustakeita eräpäivänä."

      Lisäksi alla oleva asianajototoimisto Fennon vastaus Pohjanmaan käräjäoikeudelle 16.10. tuo esiin täysin saman asian:
      "Kantaja (Karstula Areena Oy) on toimittanut vastaajalle (Karstulan kunta) osapuolten välisen sopimuksen perusteella
      haastehakemuksessa mainitun laskun. Osapuolet ovat 28.8.2023 neuvotelleet laskusta ja muista osapuolten väliseen jääaikasopimukseen liittyvistä asioista. Kantaja on luvannut toimittaa vastaajalle tietoja taloudellisesta asemastaan ja
      toimintasuunnitelmasta koskien kantajan omistaman jäähallin toimintaa. Vastaaja ei ole saanut sovittuja tietoja kuin osittain."

      Yhteenvetona voitaneen todeta, että osakeyhtiömuotoinen liiketoiminta eroaa hyväntekeväisyystoiminnasta jo siinä määrin, että sitä ei ole tarkoitettu harjoitettavan tappiollisena veronmaksajien varoilla.

    • Anonyymi

      Merkille pantavaa koko tapahtumaketjussa alkaen siitä kuningasideasta jäähallin rakentamiseksi kurjaan loppuun asti on ollut se, että jälleen kerran kaikista vastoinkäymisistä ja epäonnistumisista syytetään muita, jotka eivät ole millään tavalla syyllisiä.
      Välillä syypäitä ovat hallihankkeeseen oikeutetusti kriittisesti suhtautuneet, välillä kannonkoskiset, välillä kunta, välillä kuka tahansa syylliseksi kelpaava.

      • Anonyymi

        Omia virheitä, liiketoimintamallin toimimattomuutta tai talousosaamisen puutetta on vaikea myöntää. Joillakin on tapana vierittää syy muiden niskaan ja sanoa aina joka asiaan viimeinen sana.


    • Anonyymi

      Viimeinen sana on sanottu koska halli on konkassa.

    • Anonyymi

      Hallin huutokauppa päättyy tänään. 10€ tällä hetkellä korkein tarjous.

      • Anonyymi

        Paljonko tarjottiin, näkyi huutokauppa päättyneen?


    • Anonyymi

      Kylällä liikkui huhuja, että Kehittämisyhtiö olisi ostamassa hallin ja siinä alettaisiin valmistamaan droneja puolustusvoimille. Niitähän kehiteltiin aikoinaan Yritysmyllyn tiloissa.

    • Anonyymi

      Hevosmiehet puhui että siitä tulee terveyskeskukselle katettu parkkipaikka.

    • Anonyymi

      Varishan sitä voisi alkaa pyörittää,kun tietää kuinka bisnestä tehdään?

    • Anonyymi

      Kunta rikkoi sopimuksen ja joutuu nyt käräjillä korvausvastuuseen. Vastuuseen ne virkamiehet ja luottamushenkilöt jotka sekaantuivat asiaan. Melkoisen sotkun saivat aikaan. Siivotkoon sotkunsa.

      • Anonyymi

        Kokeile vaihtaa kasettia tai olisko edes B-puolella ylistyslauluja kunnan suuntaan?

        Näkyy konkurssipesän hoitaja tiputtaneen taas korvausvaatimusta kunnalta, ensin vaadittiin 900000€, sitten 75000€ ja nyt vaatimuksena 50000€. Tuohan on selvä ettei se pesä tule mitään saamaan, alennukset vaan kertoo että hätä on saada jotain ja käräjillä ei voittoa tule


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeile vaihtaa kasettia tai olisko edes B-puolella ylistyslauluja kunnan suuntaan?

        Näkyy konkurssipesän hoitaja tiputtaneen taas korvausvaatimusta kunnalta, ensin vaadittiin 900000€, sitten 75000€ ja nyt vaatimuksena 50000€. Tuohan on selvä ettei se pesä tule mitään saamaan, alennukset vaan kertoo että hätä on saada jotain ja käräjillä ei voittoa tule

        Luepa eilinen kunnanhallituksen pöytäkirja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luepa eilinen kunnanhallituksen pöytäkirja.

        Katos, saivat konkurssipesän hoitajlle palkan sentään maksettua. Siinähän ne vaatimukset sitten oli, nyt saa alkaa velkojat jakamaan isäntien omaisuutta.


    • Anonyymi

      25k € oli kunnalta halpa exitti lopettaa tämä sirkusmainen toisten syyttely halliyhtiön suunnalta. Oletus on, että nyt viimeistään asia on loppuunkäsitelty. Halliyhtiöstä ei koskaan tullut kannattavaa, se ajautui lopulta konkurssiin ja nyt suunnataan katse tulevaan.

    • Anonyymi

      Puuhamiehet hoitaa tuomareiden kanssa loppusutinat.

    • Anonyymi

      Ei tainnut tullakaan ihan halvaksi kuntalaisille tämäkään kunnan johdon aiheuttama sotku. Sopimusrikkomus on sopimusrikkomus. Eikö olisi kannattanut sittenkin maksaa 25000 areenalle kuin pesälle? Aikooko pesä tehdä nyt jäät hallille?

      • Anonyymi

        Ai sekö oli kunnan vika, että hallista ei tullut kannattavaa ja alle 4000 asukkaan kunnastamme ei riittänyt jääkiekkoilijoita tarpeeksi koekkoilijoita? No olisihan se pitänyt arvata. Yleensä ottaen osakeyhtiöt pyörivät ihan omalla tulorahoituksella ja tarkoitus on tehdä toiminnasta kannattavaa edes pitkällä tähtäimellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai sekö oli kunnan vika, että hallista ei tullut kannattavaa ja alle 4000 asukkaan kunnastamme ei riittänyt jääkiekkoilijoita tarpeeksi koekkoilijoita? No olisihan se pitänyt arvata. Yleensä ottaen osakeyhtiöt pyörivät ihan omalla tulorahoituksella ja tarkoitus on tehdä toiminnasta kannattavaa edes pitkällä tähtäimellä.

        Eikös veronmaksajat laittaneet kaikenmoisten kikkailujen kautta huomattavan summan rahaa hallin toimintaan?

        Vaikka Karstula on viimeisten parinkymmenen vuoden aikana ryssinyt monta hommaa oikein kunnolla niin kyllä se tässä tapauksessa yritti pitää hallitoimintaa pystyssä.


    • Anonyymi

      Kuka sen sotkun alunperin aiheutti, olisiko puuhapetterit juonineet.

    • Anonyymi

      Olisi myvä tietää veronmaksajana paljonko Areena kuppasi kuntaa näiden vuosien aikana, riittääkö 1,5 miljoonaa.

    • Anonyymi

      Kunta rikkoi sopimusta ja aiheutti itse perustamansa yhtiön konkurssin. Kunnanhallitus myönsi sopimusrikkomuksen ja maksoi lopulta vahingonkorvauksen konkurssipesälle ettei joutuisi käräjille. Sopimuksen rikkojat pantava maksumiehiksi!

      • Anonyymi

        Turhaan jauhat tuota mantraa, halliyhtiö ei ole kunnan perustama. Jos on, laita siitä todisteet tänne. Siihen asti puhut seinille ihan päättömiä.

        Ja tuo halliyhtiön vaatimus on nyt maksettu, eli puheet sopimuksen mahdollisesta rikkomuksesta voi unohtaa. Kuntahan ei rikkonut sopimusta ja sovitteli tuon kanteen sopivalla summalla, nyt jäi vaan Iceblock Oy:ltä rahat saamatta hallilta.


      • Anonyymi

        Älä höpötä. Täysin utopistiset laskelmat eivät toteutuneetkaan.

        Miten on: kuten aikoinaan saimme Viispiikkisestä lukea, jäähalli oli myynyt vuoroja mm. jääkiekkoliitolle viikonloput täyteen. Kuinka asia mielestäsi menikään? Valehteliko joku? Eikö jäähalliyhtiön olisi kannattanut nostaa kanne liittoa vastaan mikäli ei pitänytkään lupauksiaan? Kysymys kuitenkin valtavista summista. Toisaalta, puhuttiinko asiassa sivu suun, jotta saatiin rahoitusta? Kerroppa sinä. Mielelläni haluaisin kuulla totuuden.

        Ja lopeta tuo kunnan syyllistäminen. Te mokasitte jo kustannusarviossa ja sen ylittämisessä. Ja korostitte kuinka halli on yrittäjävetoinen - mielestäni olen nähnyt joitain vaatimuksia kunnan (yhteiskunnan) suuntaan!

        Ihmismieli on ihmeellinen. Silloin kun housut on jo kastuneet, syyllisyys ulkoistetaan. Kysymys on taas samasta mistä ennenkin: rahasta. Tai oikeastaan sen puutteesta.


      • Anonyymi

        Minä näen tämän olemattomaksi kutistuneen sovittelumaksun kultaisena kädenpuristuksena halliyhtiön suuntaan. Sillä saatiin surullinen tarina kansiin ja hiljennettiin perättömien faktojen levittäjät. Mistä maksumiehistä enää jankkaat? Halliyhtiöstä ei tullut koskaan kannattavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä näen tämän olemattomaksi kutistuneen sovittelumaksun kultaisena kädenpuristuksena halliyhtiön suuntaan. Sillä saatiin surullinen tarina kansiin ja hiljennettiin perättömien faktojen levittäjät. Mistä maksumiehistä enää jankkaat? Halliyhtiöstä ei tullut koskaan kannattavaa.

        Sovittelumaksuna halliyhtiön suuntaan? Halliyhtiötähän ei enää ole.


    • Anonyymi

      On se niin mahdottoman vaikea tunnustaaa ettei osaa laskea yksinkettaista laskutoimitusta, varoituksista huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe