Harvinaisen fiksua puhetta Akulla...

fiksu-mies

http://www.radiorock.fi/#!/post/556453064c1dc00300d7d413

Onkohan Akulla omaa vastaanottoa?
Jos olen vielä masentunut joskus, toivoisin voivani terapioida/keskustella hänenkaltaisen asiantuntijan kanssa.
Hän vaikuttaa turvalliselta ammattilaiselta, joka ei kiusaa masentuneita lääkkeiden määräämisellä tai diagnooseilla.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RickRaller

      Kuka sinä olet? Oikeasti, sitä alkaa ihmettelemään, että miksi sinä olet valinnut juuri suomi24:n kanavaksesi, jolla näitä vaihtoehtosankareita mainostat? Kas kun ei mindfulnessia psykoosin hoitoon ehdotella...

      • ei-ihan-niin

        Mainostan vaihtoehtosankareita?

        No, olkoon se sinun näkemyksesi...


      • RocKiDiLe

        Kukaan ei pakota sinua lukemaan Suomi24;sta. Voit jättää huomiotta sinua kiinnostamattomat aiheet tai vaihtaa paikkaa.

        Sanavalintasi "vaihtoehtosankari" Aku Kopakkalasta kertoo paljon, että et ole ymmärtänyt Akun etkä monen muun hänen kanssaan näkemyksiä jakavan ammattilaisen tai peruskansalaisen ajatuksia. Toiseksi annat ymmärtää, että tiedät paremmin miten "psykoosia," mitä ikinä sillä tarkoitatkaan, "hoidettaisiin" tai henkilöä autettaisiin. Oletan, että oma ehdotuksesi olisivat hermostolamaajat eli neuroleptit, tai kuten kansanomaisesti niitä kutsutaan, "psykoosilääkkeet." Todellisuus kuitenkin on, että ilman hermostolamaajia saavutetaan isossa kuvassa kaikenlaisessa äärimmäisessäkin hädässä parempi elämänlaatu ja toimintakyky kuin käyttämällä. Kaikkihan on yksilöllistä, joten asia ei ole mustavalkoinen kumpaankaan suuntaan, mutta on selvää, että nykykäytännöt ja -ajattelu ovat harhaisen virheellisiä.


      • dsagads

        Todennäköisesti vähemmän vahinkoa mindfullness aiheuttaisi pitkällä aikavälillä kuin neuroleptit. Voisin todistaa tämän äärimmäisen helposti riittävän suurella otoksella ja tulokseni olisi tilastollisesti merkitsevä tasolla 0.05. Tutkimustani ei vaan kukaan rahoittaisi, koska lääkeyhtiöt eikä heidän lakeijansa rahoita eivätkä tee tällaisia tutkimuksia. Kaikki olemassaolevat tutkimukset viittaavat siihen, että neuroleptit a) vaurioittavat aivoja, mikä on b) yhteydessä kognitiivisen toimintakyvyn laskuun ja c) ovat yhteydessä pitkällä aikavälillä (yli kaksi vuotta) psykoottiseen oireiluun suhteessa verokkeihin. Monet ns. psykoosinestolääkkeet ja SSRI lääkkeet voitaisiin hyväksyä markkinoille aika pienillä otoksilla ihan niiden haitallisten sivuvaikutusten kuten seksuaalisuuteen liittyvien toimintahäiriöiden perusteella. Niitä voitaisiinkin kuvata "seksuaalisuuden tuhoamista" ja sydän -ja verisuonitauteja lisääviksi tutkitusti tehokkaiksi lääkkeiksi, jotka varmasti laskevat odotettua elinikääsi 10-20 vuotta, jos syöt niitä riittävän pitkään. Jotta saadaan tilastollisesti merkitsevä tulos masennuksen ja psykoosin hoitoon, niin näitä myrkkyjä pitää jaella maailmanlaajuisesti esim. kehitysmaiden monilukuisille köyhille eikä raakadataa tietenkään koskaan tuoda esille, koska se on lääkeyhtiöiden halussa. Täten erilaisia potilaiden reaktioita voidaan koodata miten sattuu tutkimuksiin. Jos minä tekisin mindfulnees kokeeni ja käyttäisin näitä menetelmiä ja lisäksi julkaisisin vain positiiviset tulokset vaikka suurin osa tuloksista olisi negatiivisia, niin todennäköisesti sinäkin pöhkö alkaisti uskoa että mindfulness on tosiaan tehokas hoito psykoosisairauksiin pitkällä aikavälillä. Varmasti sinut ainakin voitaisiin aivopestä uskomaan "tieteelliseen" evidensiin, että se on tehokkaampi kuin lääkehoito, koska tästä on jo selvää näyttöä ilman mitään mindfulness -kokeitakin.


    • Miksi-levität-omaa

      uskontoasi täällä ja kuvittelet että muut uskovat samalla tavalla;

      "Jos minä tekisin mindfulnees kokeeni ja käyttäisin näitä menetelmiä ja lisäksi julkaisisin vain positiiviset tulokset vaikka suurin osa tuloksista olisi negatiivisia, niin todennäköisesti sinäkin pöhkö alkaisti uskoa että mindfulness on tosiaan tehokas hoito psykoosisairauksiin pitkällä aikavälillä."

      Vaikka ei se oikeasti kiinnosta... Yritä käännyttää vaikka Andrea Lubitz ensiksi.

      • kjsfafh

        Andrea Lubitsilla oli varmasti jokin muu sairaus kuin masennus.
        Hän on massamurhaaja. Masentunut ei ole massamurhaaja.


      • Olet-oikeassa
        kjsfafh kirjoitti:

        Andrea Lubitsilla oli varmasti jokin muu sairaus kuin masennus.
        Hän on massamurhaaja. Masentunut ei ole massamurhaaja.

        Lubitzilla oli vähän sama tilanne kuin sullakin
        "oli varmasti jokin muu sairaus"

        Mutta eivät hullujen hommat ketään täyspäistä kiinnosta....
        Ps. Sairautesi on erittäin vakavaa laatua. Pyydä päästä suljetulle osastolle koska olet erittäin vaarallinen henkilö muille ihmisille.
        Mielipiteelläsi olet tietysti päässyt julkiseen seurantaan, onneksi. Massamurhaajan ihailu ja/tai massamurhaamisen vähättely johtaa automaattisesti julkiseen seurantaan joutumisen.


      • julkinen_seura

        Kyllä, mekin seuraamme nyt häntä julkisesti!


    • köppelssi

      Miksi lentoperämiehen tapaisia pitäisi yrittää käännyttää, hehän ovat omalla tavallaan jokaisen elämässään rajusti päähänpotkitun yhteiskunnasta ja muutenkin koko elämästä jo ulos joutuneiden suuria sankareita. Jos ei itsellä olekaan voimia enää tehdä mitään repäisevää, voi ainakin iloita noista muutamista joilla on vielä sen verran puhtia.
      Ajatellaanpa vaikkapa tätä paskateknologiaa, millä ihmiset käyttävät tätä paskanettiä. Alusta lähtien läpeensä mätä systeemi, kaikki on tekemällä tehty yhdeksi suureksi urkintasonta paskaksi. Siinä häärii sitten kaikki maailman paska, toinen toistaan mätäkieroutuneempaa nettisittiäispaskaa, vaikkapa niin kuin tämä meidän ylläpitoämmä kriminaali. Tämä urkintamätäsonta paska touhu, organisaatiopohjainen kaikkia kattava kyttäyspeli, systeemi taustalla pyrkii sitten vielä suojelemaan näitä nettipaska sittiäisiä, nappi ottaan vaan jokaiselle.
      Tuollaiset lentoperämiehet ovat enää viimeinen lopullinen kannanotto kaikkeen tähän paskapeliin, se kun ei jaottele, siellä menee sekä näitä urkintaorganisaatiolaisia kuin muitakin nettisittiäisiä ynnä bonuksena joitakin veroparatiisilieroja. Valitettavasti näihin tähän paskapeliin osallisia jättiyhtiöitä, pääomistajia, ylintä johtoa ja avaintekijöitä noissa menee harvemmin. Jos ne vielä sais jotenkin listalle mukaan, sittenhän tuo olisi täydellistä.

    • ehkä_joskus_kandi

      Ongelma ei ole se, että kannatat lääkkeidenkäytön vähentämistä, vaan se, että olet niin mustavalkoinen ja julistava, että vaikutat ihan salaliittohörhöltä. Ohitat kaikki lääkkeitä puoltavat tutkimustulokset koska "negatiiviset vaikutukset salataan" ja levität kaikkia lääkkeitä kritisoivia tutkimuksia, koska "ne on tehty puolueettomasti ja huolitellusti".

      Kognitiivisessa psykologiassa tuo tunnetaan termillä "vahvistusvinouma": Kun löydät jotain tietoa, joka vahvistaa uskomuksesi, omaksut sen, luet sen tarkkaan ja levität sitä. Jos taas tieto ei vastaa jo aiemmin oppimaasi, ohitat sen. Näin uskosi psyykelääkkeiden toimimattomuuteen vain vahvistuu ja vahvistuu ja vahvistuu.

      • Juunos

        Masennuslääkkeet on raunioittaneet useiden ihmisten terveyden.Jos oikeasti aiot alalle niin tulet kyllä huomaamaan minkälaista tuhoa eri psyykelääkkeet potilaille tekee.


      • fggffgfgf

        Pahaakin, mutta enemmän hyvää. Se, että lääketeollisuus repii törkeitä katteita lääkkeistä ei tee niistä tehottomia. Päinvastoin.


    • Lienee-kiistaton

      tosiasia että A Lubitz tappoi 149 ihmistä ja itsensä.
      Lienee myös tosiasia että Lubitz on murhaaja.
      Lienee myös tosiasia että Lubitzista tuli murhaaja sen vuoksi että ssri-myrlyt olivat panneet sen pään sekaisin.
      Loppu on historiaa, jota kirjoitetaan. Lubitzin murhaamat ihmiset eivät herää enää henkiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe